Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9 - Strona 150 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-03-17, 22:48   #4471
Amorcio
Wtajemniczenie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9

Margo, spisz juz spokojnie? tzn pomijajac niewygody
Amorcio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-17, 23:11   #4472
margo50100
Raczkowanie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9

Cytat:
Napisane przez Amorcio Pokaż wiadomość
Margo, spisz juz spokojnie? tzn pomijajac niewygody
Amorciu dzisiaj troszkę w końcu pospałam, ale z kilkoma pobudkami w nocy i spacerami po całej chacie... jakoś jak się "zastoję" to mam wrażenie że na ten ból nic nie pomaga tylko "ruch". Wtedy jakby spięte mięśnie się rozluźniają i ból częściowo ustępuje... myślę /mam nadzieję! że teraz już dnia na dzień i z nocy na noc bedzie lepiej

poza tym stresik nadal jest bo przecież one bedą sie teraz dopeiro kształtować, ale już jest duuużo lepiej

Edytowane przez margo50100
Czas edycji: 2013-03-17 o 23:16
margo50100 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-17, 23:15   #4473
Amorcio
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez margo50100 Pokaż wiadomość
Amorciu dzisiaj troszkę w końcu pospałam, ale z kilkoma pobudkami w nocy i spacerami po całej chacie... jakoś jak się "zastoję" to mam wrażenie że na ten ból nic nie pomaga tylko "ruch". Wtedy jakby spięte mięśnie się rozluźniają i ból częściowo ustępuje... myślę /mam nadzieję! że teraz już dnia na dzień i z nocy na noc bedzie lepiej
No na pewno, patrzac na doswiadczenia tych doswiadczonych
Amorcio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-18, 05:52   #4474
Saba08
Zadomowienie

Cytat:
Dobry wieczór, ja mam pytanie, czy to normalne że mi się obrzęk piersi powiekszył? to 3-cia doba... myślałam ze już schodzi bo brzuch mam taki jakiego nigdy!!!! nie miałam! wielki i pękaty....a tu jakby cycki się napompowały...
dajcie znać czy któras z Was też tak miała i czy to normalne czy mam się martwić?
To normalne Margo
Stary 2013-03-18, 06:21   #4475
tetka11
Przyczajenie

Send a message via Skype™ to tetka11

witajcie Kochane dziewczynki, już od rana świeci słonko, aż się chce wyjść z domu, życze wam miłego poranku i smacznej kawusi
tetka11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-18, 07:01   #4476
jusi84
Raczkowanie

GG do jusi84

Margo to normale że jak dłuższy czas leżysz w bezruchu i wtedy wstaniesz to boli przez ten czas mięśnie nie pracowały i ten ból ok minuty po wstaniu trwa potem puszcza ja nawet teraz jak wstaję to mam tak ale leciutko a jak leżę to czuje jak mi się implanty "rozpychaja " na klatce

witam was kochane
dziś 1 dzień pracy jest ok tylko, że tak mnie wytarmosiło w autobusie u nas straszne dziury na drogach i było wszystko czuć cycki skakały jak oszalałe i to nie było zbyt miłe uczucie...

---------- Dopisano o 07:59 ---------- Poprzedni post napisano o 07:33 ----------

Cytat:
Napisane przez Martika25300 Pokaż wiadomość
ninka28 i madlen666- dziękuję byłam na stronie, oglądnęłam filmik i nawet zrobiłam ile razy powtarzacie serie? i jak często?

---------- Dopisano o 18:10 ---------- Poprzedni post napisano o 18:06 ----------

Jusi- a co Ty porabiasz, że Cię nie widać jak się czujesz?
ja już w piątek wróciłam do siebie więc nie mam neta żeby w weekend z wami być na forum jedynie co to w pracy mogę do was zerknąć

---------- Dopisano o 08:01 ---------- Poprzedni post napisano o 07:59 ----------

Cytat:
Napisane przez
dziekuję [B
jusi[/B] tak się zastanawiałam jaką bo w sekretach chirurgii widziałam że dawali jakieś takie specjalne koszule i tak sobie pomyslałam że w klinice też dostane hi hi

dziękuje jusi tak się właśnie zastanawiałam co mam wziąć bo w sekretach chirurgi widziałam że dawali takie specjalne i tak sobie pomyslałam że tu w klinice też dają ale to chyba tylko do op jakaś specjalna jest?
a mi nic nie dawali załozylam tylko te rajstopy zakrzepowe i tyle na sale op weszlam z góra od koszuli na stole ja ściągłam przykryli mi ją brzuch
Stary 2013-03-18, 07:35   #4477
margo50100
Raczkowanie

Amorciu, Jusi, Saba dziekuję, już jestem spokojniejsza...

wiecie, nocki dalej nieprzespane ale jaka, jestem szczęśliwa że już po patrzę na moją bluzę która opina mi cycki, to jest niesamowite mieć cycki!!! jak one zmieniły moją sylwetkę?!?! Mój TZ powiedział że patrzy na mnie i normalnie wyglądam jak nie ja. A ja mówie, ze patrzę na siebie i w końcu wygladam jak JA!!!

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-03-18, 08:05   #4478
ania2003
Raczkowanie

Dzien dobry dziewczynki ja juz po porannej kawce. Slonko swieci u mnie cudnie, az chce sie zyc. Nadrobilam to co napisalyscie przez weekend i przejrzalam galerie.
A teraz lece troszke pocwiczyc, bo jak na Was popatrze to czuje sie zmotywowana do cwiczen
Stary 2013-03-18, 08:18   #4479
Martika25300
Raczkowanie

Cześć dziewczyny
Witam się z rana -takie mam zakwasy,że ledwo siedzę w pracy, bo ruszać się mogę ani kichnąć ani śmiać

---------- Dopisano o 09:18 ---------- Poprzedni post napisano o 09:13 ----------

Cytat:
Amorciu, Jusi, Saba dziekuję, już jestem spokojniejsza...

wiecie, nocki dalej nieprzespane ale jaka, jestem szczęśliwa że już po patrzę na moją bluzę która opina mi cycki, to jest niesamowite mieć cycki!!! jak one zmieniły moją sylwetkę?!?! Mój TZ powiedział że patrzy na mnie i normalnie wyglądam jak nie ja. A ja mówie, ze patrzę na siebie i w końcu wygladam jak JA!!!
Margo -byłam u Ciebie w albumie- śliczne te cycuchy- może przeoczyłam i nie doczytałam ale co w końcu wybrałaś? Napisz dokładnie jakie to są?
Martika25300 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-18, 08:23   #4480
Kachuula
Zadomowienie

Witam Was dziewczynki w ten słoneczny dzionek
Piszecie o ćwiczeniach i podziwiam Was za wytrwałość . Ja niestety leniuszek jestem , czasu tez mi wiecznie brakCiągle coś
Osobiście muszę zabrać się za swój brzuch , zastanawiam się tylko czy jakieś ćwiczenia pomogą , sama nie wiem czy to tłuszczyk czy skóra rozciagnieta po ciążyNo ale jak przytylam 30 kg , to co się dziwić ,ze coś zostało a teraz to chudzielec ze mnie z oponka

Dziś smigam do fryzjera mam nadzieje że wyjdę w końcu ze swoim ulubionym blondem, kilka miesięcy temu coś mi odbiło i na rudzielca się zrobiłam,niestety źle się czułam w tym kolorze
Kachuula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-18, 08:34   #4481
Martika25300
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Kachuula Pokaż wiadomość
Witam Was dziewczynki w ten słoneczny dzionek
Piszecie o ćwiczeniach i podziwiam Was za wytrwałość . Ja niestety leniuszek jestem , czasu tez mi wiecznie brakCiągle coś
Osobiście muszę zabrać się za swój brzuch , zastanawiam się tylko czy jakieś ćwiczenia pomogą , sama nie wiem czy to tłuszczyk czy skóra rozciagnieta po ciążyNo ale jak przytylam 30 kg , to co się dziwić ,ze coś zostało a teraz to chudzielec ze mnie z oponka

Dziś smigam do fryzjera mam nadzieje że wyjdę w końcu ze swoim ulubionym blondem, kilka miesięcy temu coś mi odbiło i na rudzielca się zrobiłam,niestety źle się czułam w tym kolorze
Kachuula- przytyłaś w ciąży 30kg???? i tyle schudłaś??
Stary 2013-03-18, 08:43   #4482
iloona79
Zadomowienie

Heloł!!!

I ja sie witam przy porannej kawce

Wczoraj widziałam mały ruch tu był za dnia-wszyscy chyba wylegli na słonkoMy świeżo po chorobie-antybiptyk odstawiony i jeszcze dziś zostajemy w domu,choć pogoda zachęca!!

Ale przynajmniej udało mi się w większej części posegregować zdjęcia z poprzednich wakacji-niedługo nastaną nowe,więc mogłoby potem wszystko się pomieszać

Teraz trochę nadrobię zaległości,
widzę,ze nowe "twarze" sie pojawiły-witamy serdecznie

---------- Dopisano o 09:43 ---------- Poprzedni post napisano o 09:37 ----------

Cytat:
Napisane przez Amorcio Pokaż wiadomość
a czy ten grey byl by do przeczytania przez faceta ktory w danym momencie nie ma zbytnio dostepu do cywilizacji i z jej braku zaczal by czytac ta ksiazke? jesli tak to kupie Tz na nastepny wyjazd

witajcie kobietki. moja maluszka dostala wczoraj jakiejs wysypki na pleckach ale dzis na szczescie zniknela
Amorcio,
jak przeczytałam co piszesz to odrazu i o moim tż pomyślałam-zresztą wiesz jak jestz tym,ze on ostatnio sam znalazł sobie jaką serię książek i namiętnie kupuje-szyta,ale! tez pomyślałam jak Ty!!
niestety aż takiego wpływu na mojego tż nie mam,ale jak już kolega mu powiedział,ze jego żona czyta Greya a on jej potdczytuje i ze sątam "rózne takie rzeczy"to wiem ze tez by z braku laku przeczytał....a na pewno mnie do tego goraco zachęcał-dlatego jakbym taki tekst do niego rzuciła jak Martika-to zanim bym się obejrzała,juz by sam szykował pokoik zabaw
Jakby co to w Tesco są te ksiązki najtańsze-pierwsza i druga część po 10zł taniej,wiec dwie dychy do przodu-będzie na trzecią część

Cieszę, się ze z małą już lepiej-jak dziecko takie ruchliwe się robi,to znaczy ze juz dobrze z nim
Stary 2013-03-18, 08:43   #4483
jusi84
Raczkowanie

GG do jusi84

dziewczyny do sząłu mnie doprowadza to spanie na plecach a pupa juz samoistnie próbóje zmienić pozycje ale mózg nie pozwala na to jejku jak ja już bym chciala w moją ulubiona pozycje się połozyć i zasnąć
Stary 2013-03-18, 08:47   #4484
tomatti
Raczkowanie

Dzień dobry!!

Lece po kawke i spróbuję nadrobić zaleglości weekendowe;
gości mieliśmy, nie było więc mi dane wpaść do Was
Stary 2013-03-18, 08:49   #4485
iloona79
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez tetka11 Pokaż wiadomość
nie wiem czy już możesz , ale jeśli tak to polecam kółko hula hop, ja mam i jeśli się przyłożyć i ćwiczyć regularnie to bardzo ładnie można zgubić okolice od dolnej części tułowia do ud .Ja ćwiczę ok 40 minut co drugi dzień podczas filmu i udało mi się nie przytyc przez zimę jak to zawsze było
No nareszcie ktoś o tym napisał,bo ja próbowałam już dwa razy
też zaczęłam kręcić hula hop i ja póki co nie widzę jeszcze efektów,ale mam nadzieję,ze w końcu zobaczę

Tetka,
jeśli masz jakieś obawy co do wybranego chirurga/implantu to czemu nie pójdziesz jeszcze na jakąs konsultację?
Rzadko się tu zdarza,aby dziewczyny decydowały się zaraz po pierwszej wizycie-z reguły to nieco dłuższy proces,a lepiej zapłacić za 2,3 konsultacje czy za oparecją z której nie będziesz zadowolona,bo to chyba największe ryzyko tych operacji

---------- Dopisano o 09:49 ---------- Poprzedni post napisano o 09:47 ----------

Cytat:
A ja z tych osób co na jakiś wielkich cycuchach nie zależy . Jestem raczej drobna osóbką i chce mieć takie w sam raz. Zobaczę co mi zaproponuje?
Ja aż taka drobna nie jestem ale też mi nie zalezy na wieeelkich cyckach,tylko dopasowanych do figury

Edytowane przez iloona79
Czas edycji: 2013-03-18 o 08:57
iloona79 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-03-18, 08:50   #4486
Martika25300
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez jusi84 Pokaż wiadomość
dziewczyny do sząłu mnie doprowadza to spanie na plecach a pupa juz samoistnie próbóje zmienić pozycje ale mózg nie pozwala na to jejku jak ja już bym chciala w moją ulubiona pozycje się połozyć i zasnąć
Jusi- ile tak jeszcze musisz spać? A z innymi czynnościami masz jeszcze duże ograniczenia?
Stary 2013-03-18, 08:51   #4487
iloona79
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez madlen666 Pokaż wiadomość
gartuluje ogladalam piatkowe sekrety chirurgi bo mnie zżerala ciekaowsc tej kobiety z tym brakiem biustu cialam zobaczyc efekty pracy
Dr.K.P. jak dla mnie to bardzo male piersi jej wkomponowal ja bym nie byla zadowolona ale ona miala za darmo
Madlen,
ja też tutaj zauważyłam,ze ten Pan jakieś małe implanty proponuje...co prawda nie było powiedziane jakie dał u tej dziewczyny a na efekt końcowy trzeba będzie poczekać,ale oglądaj następny odcinek,bo będzie taka wygadana płaska babka-zbaczymy co jej zaproponują
Stary 2013-03-18, 08:52   #4488
Kulkaaga
Wtajemniczenie

Kurde, wiecie co - jutro moim "żelkom" stuknie miesiąc - normalnie jakieś urodziny im muszę wyprawić
Stary 2013-03-18, 08:54   #4489
iloona79
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Krystel13 Pokaż wiadomość
Od piątku jestem sama w domu.... tylko ja i zwierzyniec.... i jest booooosssskoooo!!! nikt nic ode mnie nie chce, nikt niczego nie szuka, nikt nie marudzi...............
Krystel,
jak ja Ci zazdroszczę!!
Pamiętam,ze jak urodizły się moje dzieciaki to chciałam uciec z domu,z tego kiratu,wyjechać daleko....ale teraz wiem,ze najlepiej bym wypoczeła we własnym domu-pod warunkiem zeby oni wyjechali!!!!!

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-03-18, 08:55   #4490
Kachuula
Zadomowienie

Cytat:
Kachuula- przytyłaś w ciąży 30kg???? i tyle schudłaś??
Tak tak aż 30kg i samo zeszło, nie odchudzałam się, nawet chciałam żeby trochę zostało, jaki szok był dla wszystkich jak z 45kg przed zrobiło się 75 kg, pączek w maśle najsmieszniejsze ze moja mama ze mną w ciąży przytylam 7 więc ja pomyślałam ze tez nie dużo przytyje a tu aż tyle? W drugiej startowałam z 50 kg i tez doszłam prawie do 30
Stary 2013-03-18, 08:59   #4491
Martika25300
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Kulkaaga Pokaż wiadomość
Kurde, wiecie co - jutro moim "żelkom" stuknie miesiąc - normalnie jakieś urodziny im muszę wyprawić
Kulkaaga- wypraw wypraw- koniecznie napisz po miesiącu co możesz robić a z czym jeszcze masz problemy?

---------- Dopisano o 09:59 ---------- Poprzedni post napisano o 09:57 ----------

Cytat:
Tak tak aż 30kg i samo zeszło, nie odchudzałam się, nawet chciałam żeby trochę zostało, jaki szok był dla wszystkich jak z 45kg przed zrobiło się 75 kg, pączek w maśle najsmieszniejsze ze moja mama ze mną w ciąży przytylam 7 więc ja pomyślałam ze tez nie dużo przytyje a tu aż tyle? W drugiej startowałam z 50 kg i tez doszłam prawie do 30
To fanie ,że nie miałaś problemu żeby to "zrzucić".....często niestety nie można już dojść do poprzedniej wagi
Stary 2013-03-18, 09:00   #4492
iloona79
Zadomowienie

Cytat:
No gratulacje Kochana-i Tobie i Im

A jak się czujesz?Jak spanie??
Odczuwasz jeszcze jakieśż "dziwne dolegliwości"

Dziewczyny,ja tak czytam o tym Waszym chudnięciu,ćwiczeniach itp,
ze normalnie mnie tu motywujecie!!
Ale teraz trzeba iśc do dzieci....Miłego Dzionka!!!
Stary 2013-03-18, 09:04   #4493
Kulkaaga
Wtajemniczenie

Cytat:
Kulkaaga- wypraw wypraw- koniecznie napisz po miesiącu co możesz robić a z czym jeszcze masz problemy?

---------- Dopisano o 09:59 ---------- Poprzedni post napisano o 09:57 ----------

To fanie ,że nie miałaś problemu żeby to "zrzucić".....często niestety nie można już dojść do poprzedniej wagi
W sumie to mogę robić wszystko, oczywiście nic nie dźwigam jeszcze, podnoszę tak do max 1kg na rękę, tyle dr pozwolił nie szaleje też za bardzo z jakimiś pracami wymagającymi dużego zaangażowania tych mięśni
no i jeszcze mam problem z podniesieniem rąk do góry, bo trochę boli - poza tym działam jak przed op

---------- Dopisano o 10:04 ---------- Poprzedni post napisano o 10:01 ----------

Cytat:
Napisane przez iloona79 Pokaż wiadomość
No gratulacje Kochana-i Tobie i Im

A jak się czujesz?Jak spanie??
Odczuwasz jeszcze jakieśż "dziwne dolegliwości"

Dziewczyny,ja tak czytam o tym Waszym chudnięciu,ćwiczeniach itp,
ze normalnie mnie tu motywujecie!!
Ale teraz trzeba iśc do dzieci....Miłego Dzionka!!!
spanie - mam pozwolenie na delikatne układanie się na boku, ale chyba już się przyzwyczaiłam do tego spania na plecach
na szczęście nie muszę już spać tak na półsiedząco, co było dla mnie masakrą, bo normalnie to ja śpię praktycznie na płasko - moja poduszka ma może ze 2 cm wysokości
także śpię normalnie i wstaję bez problemów, ba - dzisiaj nawet się "zerwałam" pędem bo coś się młody ostro rozpłakał w nocy (jak przypomnę sobie to 20 minutowe wstawanie zaraz po operacji to aż mnie wszystko boli )
Stary 2013-03-18, 09:06   #4494
Kachuula
Zadomowienie

Cytat:
No nareszcie ktoś o tym napisał,bo ja próbowałam już dwa razy
też zaczęłam kręcić hula hop i ja póki co nie widzę jeszcze efektów,ale mam nadzieję,ze w końcu zobaczę

Teka,
jeśli masz jakieś obawy co do wybranego chirurga/implantu to czemu nie pójdziesz jeszcze na jakąs konsultację?
Rzadko się tu zdarza,aby dziewczyny decydowały się zaraz po pierwszej wizycie-z reguły to nieco dłuższy proces,a lepiej zapłacić za 2,3 konsultacje czy za oparecją z której nie będziesz zadowolona,bo to chyba największe ryzyko tych operacji

---------- Dopisano o 09:49 ---------- Poprzedni post napisano o 09:47 ----------

Ja aż taka drobna nie jestem ale też mi nie zalezy na wieeelkich cyckach,tylko dopasowanych do figury
Ilonka ja ogólnie nie lubię bardzo dużych piersi u kogoś ok a u mnie chce takie żeby były widoczne , żeby wogóle były . Z reszta biorę po uwagę fakt że kiedyś trzeba będzie je wymienić . Wtedy pewnie kg przybędzie i większe bedą pasowały. Co do wielkości implantów u tej dziewczyny z programu zobaczymy jaki będzie efekt końcowy .
Ja jak na razie na inna konsultacje nie idę mam nadzieje ze będzie mi doktorek pasował, jak nie to mam czas i odwiedze innych. Ogólnie podobają mi się jego dzieła
Stary 2013-03-18, 09:08   #4495
Martika25300
Raczkowanie

Cytat:
W sumie to mogę robić wszystko, oczywiście nic nie dźwigam jeszcze, podnoszę tak do max 1kg na rękę, tyle dr pozwolił nie szaleje też za bardzo z jakimiś pracami wymagającymi dużego zaangażowania tych mięśni
no i jeszcze mam problem z podniesieniem rąk do góry, bo trochę boli - poza tym działam jak przed op
Tak się dopytuję, bo mam urlop pod koniec czerwca i chcemy lecieć na dwa tygodnie.....operacja 7 maja...po dwóch miesiącach chyba też jeszcze za wiele nie można. Muszę podpytać lekarza
Stary 2013-03-18, 09:29   #4496
ania2003
Raczkowanie

Cytat:
Tak się dopytuję, bo mam urlop pod koniec czerwca i chcemy lecieć na dwa tygodnie.....operacja 7 maja...po dwóch miesiącach chyba też jeszcze za wiele nie można. Muszę podpytać lekarza
Mi minely 15-go dwa miesiace i zapomnialam juz ze mialam operacje. Wiec juz dzis chetnie spakowalabym sie i gdzies wyjechalabym do cieplych krajow. Ale kazdy inaczej dochodzi do siebie
Stary 2013-03-18, 09:35   #4497
madlen666
Zadomowienie

Cytat:
Madlen,
ja też tutaj zauważyłam,ze ten Pan jakieś małe implanty proponuje...co prawda nie było powiedziane jakie dał u tej dziewczyny a na efekt końcowy trzeba będzie poczekać,ale oglądaj następny odcinek,bo będzie taka wygadana płaska babka-zbaczymy co jej zaproponują
tak wiem jestem fanka sekretów chirurgi,wiem widzilam zapowiedz jestem wlasnie ciekawa tej przebojowej dziewczynie zaproponuje a swoja Dr.M.Sz sie ceni od 250-350zł za sama konsultacje a operacje powyzej 14 -17tys sie ceni

Martika25300 z tymi cwiczeniami to uwarzaj bo one obciazaja kregoslup i nie przesadzaj ,cwicz wg opisuwyproboj cwiczenia Ewy Chodakowskiej daja efekty ja cwiczylam codziennie godzine dziennie i po miesiacu widac bylo efekty jedrne wyrzezbione cialo

1 konsultacja Dr.M. C wawa 3 kwiecien
2 konsultacja J.J wroclaw

Edytowane przez madlen666
Czas edycji: 2013-03-18 o 09:41
madlen666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-18, 09:42   #4498
gawisz
Raczkowanie

Witam się w nowym tygodniu (dla mnie WIELKIM TYGODNIU ) Właśnie odebrałam wyniki badań krwi i wszystko ok więc pozostaje mi odliczać godziny.

Margo a jak dreny? Bolało przy wyciąganiu?
One już są piękne, a będą jeszcze piękniejsze! Kolejna dzielna Kobieta

No tu zdecydowanie można się zmotywować do ćwiczeń... Też muszę wreszcie zacząć ujędrniać skórę, bo z wagą nie miałam nigdy problemów, ale właśnie po ciążach trochę słabo wypada pupa i uda... Co prawda mam nadzieję, że gdy góra się wypełni to sylwetka zyska na proporcjonalności, ale o ciało zadbać trzeba, żeby dobrze wyglądać również bez ciuchów

Edytowane przez gawisz
Czas edycji: 2013-03-18 o 09:48
gawisz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-18, 09:56   #4499
Kachuula
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez madlen666 Pokaż wiadomość
tak wiem jestem fanka sekretów chirurgi,wiem widzilam zapowiedz jestem wlasnie ciekawa tej przebojowej dziewczynie zaproponuje a swoja Dr.M.Sz sie ceni od 250-350zł za sama konsultacje a operacje powyzej 14 -17tys
1 konsultacja Dr.M. C wawa 3 kwiecien
2 konsultacja J.J wroclaw

Wiesz ja myśle ze tutaj dużo dziewczyn płaciło około 14-15 tysięcy , twój doktor mojej koleżance za sąma plastyke 15tysiecy , ona już była na 2 konsultacjach , inna p. Dr.Zaproponowała jej plastyke i implant w cenie 12tys. Co klinika to cena inna. A u K.P. Konsultacja 250zł.

Edytowane przez Kachuula
Czas edycji: 2013-03-18 o 09:57
Stary 2013-03-18, 09:59   #4500
madlen666
Zadomowienie

wiem wiem ze cena sie rozni od kliniki i tez za medialość sie płaci ,zreszta plastyka piersi jest drozsza dlatego ze to jest znacznie powazniejszy zabieg od samego wlozenia implantu bardziej skomlikowany i dluzszy
wiem dlatego ja przjede sie do kilku zobacze co mi zaproponuja i wtedy sie zdecyduje na lekarza
co do lekarzy to juz mam swojego faworyta czytajac postydla mnie liczy sie dobrze przeprowadzony zabieg i dobra opieka pooperacyjna no i oczywiscie dobre efekty

Edytowane przez madlen666
Czas edycji: 2013-03-18 o 10:02
madlen666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości