|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4471 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9
Margo, spisz juz spokojnie? tzn pomijajac niewygody
|
|
|
|
#4472 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9
Amorciu dzisiaj troszkę w końcu pospałam, ale z kilkoma pobudkami w nocy i spacerami po całej chacie... jakoś jak się "zastoję" to mam wrażenie że na ten ból nic nie pomaga tylko "ruch". Wtedy jakby spięte mięśnie się rozluźniają i ból częściowo ustępuje... myślę /mam nadzieję! że teraz już dnia na dzień i z nocy na noc bedzie lepiej
![]() poza tym stresik nadal jest bo przecież one bedą sie teraz dopeiro kształtować, ale już jest duuużo lepiej
14.03 dr MW Edytowane przez margo50100 Czas edycji: 2013-03-18 o 00:16 |
|
|
|
#4473 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4474 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#4475 |
|
Przyczajenie
|
witajcie Kochane dziewczynki, już od rana świeci słonko, aż się chce wyjść z domu, życze wam miłego poranku i smacznej kawusi
|
|
|
|
#4476 | ||
|
Raczkowanie
|
Margo to normale że jak dłuższy czas leżysz w bezruchu i wtedy wstaniesz to boli przez ten czas mięśnie nie pracowały i ten ból ok minuty po wstaniu trwa potem puszcza ja nawet teraz jak wstaję to mam tak ale leciutko a jak leżę to czuje jak mi się implanty "rozpychaja " na klatce
witam was kochane dziś 1 dzień pracy jest ok tylko, że tak mnie wytarmosiło w autobusie u nas straszne dziury na drogach i było wszystko czuć cycki skakały jak oszalałe i to nie było zbyt miłe uczucie... ![]() ---------- Dopisano o 07:59 ---------- Poprzedni post napisano o 07:33 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:01 ---------- Poprzedni post napisano o 07:59 ---------- Cytat:
|
|
#4477 |
|
Raczkowanie
|
Amorciu, Jusi, Saba dziekuję, już jestem spokojniejsza...
wiecie, nocki dalej nieprzespane ale jaka, jestem szczęśliwa że już po patrzę na moją bluzę która opina mi cycki, to jest niesamowite mieć cycki!!! jak one zmieniły moją sylwetkę?!?! Mój TZ powiedział że patrzy na mnie i normalnie wyglądam jak nie ja. A ja mówie, ze patrzę na siebie i w końcu wygladam jak JA!!! ![]() ![]()
|
|
#4478 |
|
Raczkowanie
|
Dzien dobry dziewczynki ja juz po porannej kawce. Slonko swieci u mnie cudnie, az chce sie zyc. Nadrobilam to co napisalyscie przez weekend i przejrzalam galerie.
A teraz lece troszke pocwiczyc, bo jak na Was popatrze to czuje sie zmotywowana do cwiczen
|
#4479 | |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny
![]() Witam się z rana -takie mam zakwasy,że ledwo siedzę w pracy, bo ruszać się mogę ani kichnąć ani śmiać ---------- Dopisano o 09:18 ---------- Poprzedni post napisano o 09:13 ---------- Cytat:
|
|
#4480 |
|
Zadomowienie
|
Witam Was dziewczynki w ten słoneczny dzionek
Piszecie o ćwiczeniach i podziwiam Was za wytrwałość . Ja niestety leniuszek jestem , czasu tez mi wiecznie brak Ciągle coś Osobiście muszę zabrać się za swój brzuch , zastanawiam się tylko czy jakieś ćwiczenia pomogą , sama nie wiem czy to tłuszczyk czy skóra rozciagnieta po ciąży No ale jak przytylam 30 kg , to co się dziwić ,ze coś zostało a teraz to chudzielec ze mnie z oponka Dziś smigam do fryzjera mam nadzieje że wyjdę w końcu ze swoim ulubionym blondem, kilka miesięcy temu coś mi odbiło i na rudzielca się zrobiłam,niestety źle się czułam w tym kolorze
|
#4481 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#4482 | |
|
Zadomowienie
|
Heloł!!!
I ja sie witam przy porannej kawce ![]() Wczoraj widziałam mały ruch tu był za dnia-wszyscy chyba wylegli na słonko My świeżo po chorobie-antybiptyk odstawiony i jeszcze dziś zostajemy w domu,choć pogoda zachęca!!Ale przynajmniej udało mi się w większej części posegregować zdjęcia z poprzednich wakacji-niedługo nastaną nowe,więc mogłoby potem wszystko się pomieszać ![]() Teraz trochę nadrobię zaległości, widzę,ze nowe "twarze" sie pojawiły-witamy serdecznie ---------- Dopisano o 09:43 ---------- Poprzedni post napisano o 09:37 ---------- Cytat:
jak przeczytałam co piszesz to odrazu i o moim tż pomyślałam-zresztą wiesz jak jest z tym,ze on ostatnio sam znalazł sobie jaką serię książek i namiętnie kupuje-szyta,ale! tez pomyślałam jak Ty!!niestety aż takiego wpływu na mojego tż nie mam,ale jak już kolega mu powiedział,ze jego żona czyta Greya a on jej potdczytuje i ze sątam "rózne takie rzeczy" to wiem ze tez by z braku laku przeczytał....a na pewno mnie do tego goraco zachęcał-dlatego jakbym taki tekst do niego rzuciła jak Martika-to zanim bym się obejrzała,juz by sam szykował pokoik zabawJakby co to w Tesco są te ksiązki najtańsze-pierwsza i druga część po 10zł taniej,wiec dwie dychy do przodu-będzie na trzecią część ![]() Cieszę, się ze z małą już lepiej-jak dziecko takie ruchliwe się robi,to znaczy ze juz dobrze z nim
|
|
#4483 |
|
Raczkowanie
|
dziewczyny do sząłu mnie doprowadza to spanie na plecach a pupa juz samoistnie próbóje zmienić pozycje ale mózg nie pozwala na to jejku jak ja już bym chciala w moją ulubiona pozycje się połozyć i zasnąć
|
#4484 |
|
Raczkowanie
|
Dzień dobry!!
![]() Lece po kawke i spróbuję nadrobić zaleglości weekendowe; gości mieliśmy, nie było więc mi dane wpaść do Was
|
#4485 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() też zaczęłam kręcić hula hop i ja póki co nie widzę jeszcze efektów,ale mam nadzieję,ze w końcu zobaczę ![]() ![]() Tetka, jeśli masz jakieś obawy co do wybranego chirurga/implantu to czemu nie pójdziesz jeszcze na jakąs konsultację? Rzadko się tu zdarza,aby dziewczyny decydowały się zaraz po pierwszej wizycie-z reguły to nieco dłuższy proces,a lepiej zapłacić za 2,3 konsultacje czy za oparecją z której nie będziesz zadowolona,bo to chyba największe ryzyko tych operacji ![]() ---------- Dopisano o 09:49 ---------- Poprzedni post napisano o 09:47 ---------- Cytat:
MMK 20.01.2014 Edytowane przez iloona79 Czas edycji: 2013-03-18 o 09:57 |
||
|
|
|
#4486 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ile tak jeszcze musisz spać? A z innymi czynnościami masz jeszcze duże ograniczenia?
|
|
#4487 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja też tutaj zauważyłam,ze ten Pan jakieś małe implanty proponuje...co prawda nie było powiedziane jakie dał u tej dziewczyny a na efekt końcowy trzeba będzie poczekać,ale oglądaj następny odcinek,bo będzie taka wygadana płaska babka-zbaczymy co jej zaproponują
|
|
#4488 |
|
Wtajemniczenie
|
Kurde, wiecie co - jutro moim "żelkom" stuknie miesiąc - normalnie jakieś urodziny im muszę wyprawić
|
|
#4489 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
jak ja Ci zazdroszczę!! Pamiętam,ze jak urodizły się moje dzieciaki to chciałam uciec z domu,z tego kiratu,wyjechać daleko....ale teraz wiem,ze najlepiej bym wypoczeła we własnym domu-pod warunkiem zeby oni wyjechali!!!!!
|
|
#4490 |
|
Zadomowienie
|
Tak tak aż 30kg i samo zeszło, nie odchudzałam się, nawet chciałam żeby trochę zostało, jaki szok był dla wszystkich jak z 45kg przed zrobiło się 75 kg, pączek w maśle
najsmieszniejsze ze moja mama ze mną w ciąży przytylam 7 więc ja pomyślałam ze tez nie dużo przytyje a tu aż tyle? W drugiej startowałam z 50 kg i tez doszłam prawie do 30
|
#4491 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
napisz po miesiącu co możesz robić a z czym jeszcze masz problemy?---------- Dopisano o 09:59 ---------- Poprzedni post napisano o 09:57 ---------- Cytat:
|
|
#4492 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A jak się czujesz?Jak spanie?? Odczuwasz jeszcze jakieśż "dziwne dolegliwości" ![]() Dziewczyny,ja tak czytam o tym Waszym chudnięciu,ćwiczeniach itp, ze normalnie mnie tu motywujecie!! Ale teraz trzeba iśc do dzieci....Miłego Dzionka!!!
|
|
#4493 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
nie szaleje też za bardzo z jakimiś pracami wymagającymi dużego zaangażowania tych mięśnino i jeszcze mam problem z podniesieniem rąk do góry, bo trochę boli - poza tym działam jak przed op ![]() ---------- Dopisano o 10:04 ---------- Poprzedni post napisano o 10:01 ---------- Cytat:
![]() na szczęście nie muszę już spać tak na półsiedząco, co było dla mnie masakrą, bo normalnie to ja śpię praktycznie na płasko - moja poduszka ma może ze 2 cm wysokości także śpię normalnie i wstaję bez problemów, ba - dzisiaj nawet się "zerwałam" pędem bo coś się młody ostro rozpłakał w nocy (jak przypomnę sobie to 20 minutowe wstawanie zaraz po operacji to aż mnie wszystko boli )
|
|
|
#4494 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja jak na razie na inna konsultacje nie idę mam nadzieje ze będzie mi doktorek pasował, jak nie to mam czas i odwiedze innych. Ogólnie podobają mi się jego dzieła
|
|
#4495 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#4496 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#4497 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Martika25300 z tymi cwiczeniami to uwarzaj bo one obciazaja kregoslup i nie przesadzaj ,cwicz wg opisu wyproboj cwiczenia Ewy Chodakowskiej daja efekty ja cwiczylam codziennie godzine dziennie i po miesiacu widac bylo efekty jedrne wyrzezbione cialo![]() 1 konsultacja Dr.M. C wawa 3 kwiecien 2 konsultacja J.J wroclaw Edytowane przez madlen666 Czas edycji: 2013-03-18 o 10:41 |
|
|
|
|
#4498 |
|
Raczkowanie
|
Witam się w nowym tygodniu (dla mnie WIELKIM TYGODNIU )
Właśnie odebrałam wyniki badań krwi i wszystko ok więc pozostaje mi odliczać godziny. Margo a jak dreny? Bolało przy wyciąganiu? One już są piękne, a będą jeszcze piękniejsze! Kolejna dzielna Kobieta ![]() No tu zdecydowanie można się zmotywować do ćwiczeń... Też muszę wreszcie zacząć ujędrniać skórę, bo z wagą nie miałam nigdy problemów, ale właśnie po ciążach trochę słabo wypada pupa i uda... Co prawda mam nadzieję, że gdy góra się wypełni to sylwetka zyska na proporcjonalności, ale o ciało zadbać trzeba, żeby dobrze wyglądać również bez ciuchów
Edytowane przez gawisz Czas edycji: 2013-03-18 o 10:48 |
|
|
|
#4499 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wiesz ja myśle ze tutaj dużo dziewczyn płaciło około 14-15 tysięcy , twój doktor mojej koleżance za sąma plastyke 15tysiecy , ona już była na 2 konsultacjach , inna p. Dr.Zaproponowała jej plastyke i implant w cenie 12tys. Co klinika to cena inna. A u K.P. Konsultacja 250zł.
28.11.2013 Dr. K. P. W-wa Edytowane przez Kachuula Czas edycji: 2013-03-18 o 10:57 |
|
|
|
|
#4500 |
|
Zadomowienie
|
wiem wiem ze cena sie rozni od kliniki i tez za medialość sie płaci ,zreszta plastyka piersi jest drozsza dlatego ze to jest znacznie powazniejszy zabieg od samego wlozenia implantu bardziej skomlikowany i dluzszy
wiem dlatego ja przjede sie do kilku zobacze co mi zaproponuja i wtedy sie zdecyduje na lekarza co do lekarzy to juz mam swojego faworyta czytajac posty dla mnie liczy sie dobrze przeprowadzony zabieg i dobra opieka pooperacyjna no i oczywiscie dobre efekty
Edytowane przez madlen666 Czas edycji: 2013-03-18 o 11:02 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:32.

ile razy powtarzacie serie? i jak często?
ale to chyba tylko do op jakaś specjalna jest?
patrzę na moją bluzę która opina mi cycki, to jest niesamowite mieć cycki!!! jak one zmieniły moją sylwetkę?!?! Mój TZ powiedział że patrzy na mnie i normalnie wyglądam jak nie ja. A ja mówie, ze patrzę na siebie i w końcu wygladam jak JA!!!
Ciągle coś
No ale jak przytylam 30 kg , to co się dziwić ,ze coś zostało a teraz to chudzielec ze mnie z oponka