|
|||||||
| Notka |
|
| Moda - Wspólne Zakupy Wspólne Zakupy, wspólne zamówienia obuwia, odzieży i dodatków z polskich oraz zagranicznych hurtowni i sklepów. Tutaj również kupisz i sprzedasz rzeczy ze Zbiorowych zamówień. |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4471 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Plotkowy - sklepy dziecięce
|
|
|
|
#4472 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#4473 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny ma do Was ogromną prośbę.
Chodzi o to, że zawsze miałam tendencje do bycia pulchniejsza. W czasie ciąży dość widocznie przybrałam na wadze i od kiedy urodziłam cały czas zachęcam się do schudnięcia. Tylko brakuje mi czegoś konkretnego jakiejś dobrej diety dobrej metody. Zwłaszcza, że w maju biorę ślub. Ćwiczyłam tylko teraz kiedy pracuje zajmuje się małą i studiuję nie mam kiedy ćwiczyć. Myślę, że jakaś dobra dieta sprawi, że zrzucę pare kilo w tak krotkim czasie. Nie spodziewam się cudów, ale choć troche by się przydało. Myśle, że skoro Wy też jesteście mamami najlepiej będziecie umiały mi pomóc, albo chociaż doradzić w tej kwestii. Z góry dziękuję Wam bardzo.
|
|
#4474 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4475 |
|
Rozeznanie
|
Cwiczylam z nia i bylam bardzo zadowolona ale nie mam tej jednej dodatkowej godziny
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#4476 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
To wszystko zależy jak do tej pory się odżywiałaś.Byc może wcale nie potrzebujesz jakieś specjalnej diety ale wystarczy mała modyfikacja dotychczasowej. |
|
|
|
|
#4477 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Aalicia24, czy kupowałaś kiedyś pajacyki z TCP? Czy są jakościowo dobre, fajna bawełenka? Czyba, że inna z szanownych koleżanek mi odpowie to będę wdzięczna
|
|
#4478 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Meg nam coś zaginęła - pisałam do niej o tcp, ale jej nie ma - może rano jeszcze będzie kod albo przedłużą tą promocję o jeden dzień, bo na tcp często tak robią.
Edytowane przez Aalicia24 Czas edycji: 2014-01-29 o 23:10 |
|
|
|
|
#4479 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#4480 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przerzuciła się na piżamki, a jak zaczęła spać bez pieluch to od tamtej pory toleruje tylko sukienki i najlepiej gołą pupę ostatnio cud się wydarzył, bo śpi czasem w piżamkach z pandami z cartersa i wyraziła zgodę na kupno następnych piżamek
|
|
#4481 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Moja lubi te piżamki polarowe i sama jak jest bardzo zimno prosi żeby założyć jej tą ze stopkami . Ma teraz 4 lata. Tak myśle że ma to za mną bo zima nie zasnę bez skarpetek na nogach |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4482 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:42 ---------- Poprzedni post napisano o 23:42 ---------- Cytat:
|
|
#4483 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dobrze ustawiona dieta i bez ćwiczeń da radę. Można zgubić 20-30kg, ale podkreślam przy dobrze ułożonej diecie. Z tym, że przy takiej ilości kg trzeba się liczyć z tym, ze bez ćwiczeń skóra może wyglądać różnie=tzn, to też kwestia indywidualna... Cytat:
Ostatnio jak mała zobaczyła, że zamawiam M. takie polarkowe piżamki ze stopkami i wyczaiła, ze na jej wiek też są to poprosiła o taką.Teraz po domu biegają mi dwa dzieciaki w pajacykach ![]() Najlepsze jest to, ze jej jest w nim za ciepło w nocy i .. się rozpina
|
|
|
#4484 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja mam znowu odwrotny problem - ćwiczę, ale nie trzymam diety i ciało oczywiście wygląda lepiej, ale np. tłuszczyku na brzuchu samymi ćwiczeniami się nie da pozbyć i mi co nieco zalega tu i ówdzie... Ale od lutego mam mocne postanowienie, że będę się lepiej odżywiać i zobaczę co z tego wyjdzie ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4485 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Przytytłam w obu ciążach po 25kg i miałam ogromny brzuch -nie jest łatwo pozbyć się tłuszczyku z brzucha Tylko dieta + ćwiczenia a ja nie poptrafie sobie odmowic tych wszystkich pyszności haha.
|
|
|
#4486 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Macie jakiś sposób na nadmiar skóry na brzuchu? Nie wiem oprócz ćwiczeń jakieś specyfiki wspomagające?
|
|
#4487 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja też nie znalazłam cudownego środka na odchudzanie. Jedynym idealnym jest strasznie płaczące i wrażliwe dziecko po porodzie heheheheh ja długo trzymałam linię bo moja płakała non stop przez 3 miesiące ale potem kawka, ciasteczko....i się zaczęło. Mam plan się wziąć za siebie jak większość z nas, ale planuje albo wracac do pracy albo kolejne dziecko jak się uda więc z tym odchudzaniem może być cieżko
|
|
|
|
|
#4488 |
|
Zadomowienie
|
ja też planuję ćwiczyć i planuję
raz już zaczęłam, po 2 tygodniach przestałam. już obiecałam sobie zero ciastek, ale nie da się :Pw końcu trzeba będzie zacząć chyba tą Chodakowską ![]() najchętniej bym się gdzieś zapisała, bo to większa mobilizacja ![]() zrobiłam sobie listę co mam kupić K. trochę tego jest, ale w większości rzeczy na lato no i parę już żeby miał za rok ![]() Megaan, Twoja Mała to duża jest o 4 miesiące młodsza od mojego, ale mój to właśnie ubiera rzeczy na 2 lata i 2 lata skończy za chwilę a buty to ma rozmiar nasz 22-23
|
|
|
|
#4489 |
|
Zadomowienie
|
Ja nawet wymyśliłam że wynajmę sobie trenera żeby mnie przegonił i żebym wykonywała prawidłowo ćwiczenia bo to jest bardzo ważne. Na dodatek nie mam samozaparcia więc jak bym była umówiona to już nie miałabym wyjścia i musiałabym iść heheh. No i najgorzej zacząć bo jak się wpadnie w wir to już jest łatwiej
Gorzej z odmówieniem sobie przekąsek w postaci orzeszków, paluszków, popcornów itp...no ale weź tu mądry odmów skoro siedzi obok TŻ i wcina mmemki
|
|
|
|
#4490 |
|
Konto usunięte
|
Ja to już na siebie patrzeć nie mogę... Mam wagę jaką mam, widać na dole, a wzrost 160, więc należę do tych niższych raczej. Otyłość jak ta lala... No i wmówiłam sobie że jestem potworem, tłustą świnią (co akurat jest prawdą
No pożaliłam się. |
|
|
|
#4491 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
. Też mam słabą wolę do tego i moja miłość do gotowania mi nie pomaga i genetyczne skłonności do tycia zresztą też
Edytowane przez Aalicia24 Czas edycji: 2014-01-30 o 13:03 |
||
|
|
|
#4492 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny może któraś ma kod do nexta na pierwsze zakupy? skoro Pani Nina nam zaginęła muszę zaopatrzyć się na next direct
|
|
|
|
#4493 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4494 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4495 |
|
Raczkowanie
|
o widzę dziewczyny, że wy o odchudzaniu. ja znowu od tygodnia na diecie. w tamtym roku wiosną się zawziełam i 13 kg schudłam, a teraz jeszcze z 5 planuje.
6weidera kiedyś też zrobiłam całego ale po ok.20 dniach strasznie kręgosłup mnie bolał, podobno to normalne i trzeba przetrzymać. wolę chodakowską (która mi się już znudziła) tiffany i julian. ćwiczę z yt regularne 3 razy w tygodniu od maja 13, żeby nie wrócić do tego co było. szkoda mi czasu na dojazdy na fitness, więc odpalam wieczorami kompa i zaoszczędzam tym ok. godziny. w następnym tygodniu zaczynam z hula-hop kręcić zobaczymy co z tego wyjdzie. |
|
|
|
#4496 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
6 jest dla osób które już nie mają tłuszyku -ona wzmacnia mięśnie brzucha i jak jest źle robiopna to powoduje urazy kręgoslupa ![]() [1=871319bc27e9d09c3f0d50d 55d02d0b6e86b5c84;4488653 5]Ja to już na siebie patrzeć nie mogę... Mam wagę jaką mam, widać na dole, a wzrost 160, więc należę do tych niższych raczej. Otyłość jak ta lala... No i wmówiłam sobie że jestem potworem, tłustą świnią (co akurat jest prawdą No pożaliłam się.[/QUOTE] I tu jest błąd-5 posiłków dziennie musisz jeść - ale wiem że się mondruje a sama tyle nie jem bo nie jestem w stanie tego przejeść Cytat:
ja mam niedoczynność, z którą odchudzanie to totalna zmora Zrób sobie tsh, ft3 i ft4. Cytat:
![]() hula hop po co? Pytam bo jak chcesz coś zrobić z brzuchem w ten sposób to też możesz sobie darować ![]() Sorki, że tak po prostu ale tak to wygląda. Proponuję iść do dietetyka - który ułoży dietę pod Was - ja sama muszę się wybrać Tłuszcz jak ma zejść z brzucha to musi schodzić z każdej partii ciała tak samo w tym samym czasie. I to jest cała filozofia. W teorii jestem bardzo dobra i.. nic poza tym I proponuję nie ćwiczyć wieczorami - robicie sobie krzywdę - wiem, że przy dzieciach trudno jest ćwiczyć rano albo w ciągu dnia ale wieczór to pora najgorsza z możliwych.
|
|
|
#4497 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
gratuluję wyników
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4498 |
|
Konto usunięte
|
Can, ja doskonale wiem, że trzeba jeść 5 razy dziennie. To nie jest tak, że nie jem obiadów - jem, tylko że nie to co zrobiłam na obiad dla domowników
Przeważnie zamiast obiadu zjadam surówkę, ewentualnie podjadam od starszaka trochę. I w sumie we wszystkim się z Tobą zgadzam. Sama jak przychodziło co do czego, to sugerowałam innym dietetyka. Tylko że jakoś trudno mi się przełamać i iść, poza tym nie lubię określonego jadłospisu, bo u nas np. czasem ciężko coś w sklepie znaleźć konkretnego, a co dopiero to, co dietetyk każe
|
|
|
|
#4499 |
|
Zakorzenienie
|
[1=871319bc27e9d09c3f0d50d 55d02d0b6e86b5c84;4488968 9]Can, ja doskonale wiem, że trzeba jeść 5 razy dziennie. To nie jest tak, że nie jem obiadów - jem, tylko że nie to co zrobiłam na obiad dla domowników
Przeważnie zamiast obiadu zjadam surówkę, ewentualnie podjadam od starszaka trochę. I w sumie we wszystkim się z Tobą zgadzam. Sama jak przychodziło co do czego, to sugerowałam innym dietetyka. Tylko że jakoś trudno mi się przełamać i iść, poza tym nie lubię określonego jadłospisu, bo u nas np. czasem ciężko coś w sklepie znaleźć konkretnego, a co dopiero to, co dietetyk każe [/QUOTE]Mnie dietetyk pytał czy kupię to czy owo u siebie w sklepie-także nie wiem w czym problem. ![]() Ja byłam - jak się później okazało - już w ciąży jak się "wzięłam za siebie" Teraz jak ogarnę temat mojej nieszczęsnej szóstki w paszczy to idę do dietetyka-sama wiem, że nic nie zdziałam bez bata nad sobą a powrót do pracy zbliża się coraz większymi krokami
|
|
#4500 |
|
Raczkowanie
|
OOOoo widze, ze temat odchudzania.. I ja postanowilam sie wziasc za siebie, bo o ile w ciazy przytylam bardzo malo i to spedzalo mi sen z powiek, po porodzie wiekszosc rzeczy byla na mnie za luzna to teraz znowu nastala zima i oponka sie pojawila. Nie znosze tego i postanowilam cos z tym zrobic. Od kilku dni cwicze ale z Mel C bo Chodakowskiej sluchac nie moge i postanowilam rowniez walczyc z wieczornym podjadaniem bo o ile odzywiam sie zdrowo caly dzien to wieczorem zazwyczaj wlacza mi sie maly glod ;-) ale jakie beda rezulaty to nie wiem...
Podobno na zrzucenie brzucha najlepsze jest bieganie (ja nie lubie a w dodatku zima to juz zupelnie odpada dla mnie) ale cos w tym jest bo moj maz w ten sposob bardzo ladnie w zeszym roku zrzucil brzuszek i wcale duzo nie biegal ale rozbil to bardzo sumiennie. A w diecie to moim zdaniem najwazniejsze aby wciagnac w to cala rodzine i nie miec nic w domu co moglo by nas wodzic na pokuszenie... Ale wiadomo, ze to nie takie proste niestety. Can a czemu nie wieczorem? ja tylko wtedy mam czas.. Edytowane przez jjb Czas edycji: 2014-01-30 o 16:43 |
|
Nowe wątki na forum Moda - Wspólne Zakupy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:42.

ostatnio cud się wydarzył, bo śpi czasem w piżamkach z pandami z cartersa i wyraziła zgodę na kupno następnych piżamek
. Ma teraz 4 lata. Tak myśle że ma to za mną bo zima nie zasnę bez skarpetek na nogach