Walka z nadwagą (niewyimaginowaną:) cz. 2 - Strona 150 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-08-10, 06:53   #4471
Psotka87
Zakorzenienie

Dot.: Walka z nadwagą (niewyimaginowaną:) cz. 2

anuszka, a czemu sport dopiero jak będziesz ważyć 65?

My wyjechaliśmy w Bory Tucholskie i leje :P Nie ma to jak fart.

Zrobione: 30d Shred, Ripped in 30, 6w6p, Insanity!, Killer Abs
Psotka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-10, 07:05   #4472
nadalka
Zakorzenienie

No anuszka, pięknie
Stary 2013-08-10, 07:19   #4473
anuszka21
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Psotka87 Pokaż wiadomość
anuszka, a czemu sport dopiero jak będziesz ważyć 65?

My wyjechaliśmy w Bory Tucholskie i leje :P Nie ma to jak fart.
BO mi sie nie chce... a wtedy juz bede musiała jakos to wymodelowac ;p
anuszka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-10, 07:45   #4474
Beatagr3
Zadomowienie

Hej!

Anuszka gratulacje!

Ja nie wytrzymałam i weszłam na wagę, mimo iż okres się jeszcze nie skończył, a dopiero wtedy miałam wejść. No ale mały spadek jest aktualnie jest 72,6, więc idzie ku dobremu.
Wczoraj wieczorem była burza w nocy tak samo, a teraz leje strasznie, ale to dobrze bo cały czas było sucho, a tak przynajmniej jest trochę chłodniej.

Miłego dnia!
Stary 2013-08-10, 10:04   #4475
sunshine16
Zakorzenienie

Cześć

Dawno się nie odzywałam, ale czytałam Was cały czas. W sumie nie miałam o czym pisać - mam nadwyżkę bo zjadłam chyba tonę słodyczy przez ostatnie 3 tyg. Nie wiem ile mi waga wzrosła bo mam @ i poki co 2 kg poszlo w górę, ale już nad tym zaczęłam pracować. Trzeba się w koncu ogarnąć

Wczoraj poszłam do klubu i dotarłam tam mokra bo musiało się rozpadać Oprócz tego nie mogę poznac jakiegos normalnego faceta tylko jakichs samych oszolomów

Poza tym u mnie tyle, że muszę pisać pracę licencjacką, a tak ciężko się zmotywować i za to zabrać

Tak sobie myślę, Beata, szukałaś już jakiegoś lokum na studia? Będziesz mieszkać na stancji czy akademik? no i gratuluję małego spadku

anuszka, idziesz jak burza. Gratuluję spadku Muszę wziąć z Ciebie koniecznie przykład

Mam rozkminę czy na blond się nie pofarbować. W sumie mam jakiś tam odcień blondu, ale chciałabym go zmienić ale się boję
Ja nie moge, mialam isc do sklepu a tu znow leje Milego dnia

Edytowane przez sunshine16
Czas edycji: 2013-08-10 o 10:11
sunshine16 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-10, 10:14   #4476
Beatagr3
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez sunshine16 Pokaż wiadomość

Tak sobie myślę, Beata, szukałaś już jakiegoś lokum na studia? Będziesz mieszkać na stancji czy akademik? no i gratuluję małego spadku
Szukam nadal, akademik raczej odpada, szukam jakiegoś pokoju, ale póki co kiepsko idzie, mam nadzieję, że jakieś ciekawe oferty się jeszcze pojawią, bo jak nie to ciekawie nie będzie
Stary 2013-08-10, 10:19   #4477
sunshine16
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Beatagr3 Pokaż wiadomość
Szukam nadal, akademik raczej odpada, szukam jakiegoś pokoju, ale póki co kiepsko idzie, mam nadzieję, że jakieś ciekawe oferty się jeszcze pojawią, bo jak nie to ciekawie nie będzie
eh szukanie jest najgorsze. Wlasnie nie wiem czy my nie będziemy zmieniać mieszkania, tylko przeraza mnie wizja przeprowadzki, tym bardziej, ze nie mam czasu bo musze sie w pełni poswiecic swojej pracy i poprawce
Ale zaluje trochę, ze nie mieszkam w akademiku
sunshine16 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-08-10, 14:52   #4478
anuszka21
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sunshine16 Pokaż wiadomość
eh szukanie jest najgorsze. Wlasnie nie wiem czy my nie będziemy zmieniać mieszkania, tylko przeraza mnie wizja przeprowadzki, tym bardziej, ze nie mam czasu bo musze sie w pełni poswiecic swojej pracy i poprawce
Ale zaluje trochę, ze nie mieszkam w akademiku
Tobie tez ładnie idzie A ja dzisiaj uslyszałam troche komplementów wiec sie ciesze, ze mój wysilek został dostrzeżony ;p
Stary 2013-08-11, 18:05   #4479
CARLA_23
Wtajemniczenie

Hello
Asiu jak tam pęcherz? Mnie wczoraj dopadło i dzisiaj z termoforem siedzę
Furry trzymam kciuki żebyś w końcu zmądrzała Filmowe love story nie jest nam pisane

Poza tym u mnie nic ciekawego

"W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie.Chodzi o to, by nauczyć się tańczyć w deszczu"
CARLA_23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-12, 06:25   #4480
Joanna XL
Zakorzenienie

Sunshine

Anuszka gratuluje

Carla No mój pęcherz się uspokoił - dzięki za troskę Mam nadzieje że Twój też ma się lepiej... Paskudna przypadłość

U mnie ok - aczkolwiek ostatni tydzień to nie była dieta Odpuściłam w miarę świadomie - bo po tym pęcherzu i w obliczu okresu który mi się zatrzymał (bo jak to nazwać skoro juz 2 miesiące go nie mam) uznałam że chyba przegiełam z dietą i jej tempem ... Jednak słuzył mi wolniejszy spadek ...A trwało to już tyle że nie mam się dokąd śpieszyć ... Wiec zrobiłam sobie wakacje od diety - ale już wracam ...Do ćwiczeń tez wracam - choć bardzo mi się nie chce
Joanna XL jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-12, 09:47   #4481
Psotka87
Zakorzenienie

U mnie dieta bez rewelacji, ale i bez tragedii, tak że jest lepiej niż myślałam Ważyć się będę w pt albo w sobotę jak wrócimy. Pogoda się poprawiła, więc korzystamy i dużo siedzimy na dworze Wczoraj pierwszy raz biegałam w terenie, przedwczoraj zrobiłam trochę ćwiczeń i dziś wszystko mnie boli :P

Odpieluchowujemy synka, pierwszy dzień koszmarnie stresujący, teraz trochę lepiej, ale jeszcze długa droga przed nami...

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-08-12, 11:47   #4482
nadalka
Zakorzenienie

Hej, dodałam fotę w klubie, na ogólnym
Stary 2013-08-12, 12:33   #4483
ogolnie
Zakorzenienie

Dobry, my po gnój, jo i brot mój

Hmm, ja też mam przeboje z pęcherzem od 2-3 dni, w dodatku znowu problemy kobiece, dziś chyba jadę do lekarza, bo z czwartku na piątek krwawiłam a okres to nie był.

Masakra, źle się czuję.
ogolnie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-12, 12:48   #4484
Zosienieczka
Rozeznanie

psotka idziesz jak burza z tymi kg

beatko tez nie cwiczylam, bo ciagle biegam po gospodarce jak glupia w ta i z powrotem wiec juz nawet nie mam sily by cos cwiczyc nawet w lozku. Dobrze, ze ci waga ruszyla i jestes jak wiekszosc na zielonym

asiu fajnie, ze na zielone wrocilam

anuszka super, ze tez jestes na zielonym

nadalka widze w podpisie, ze wyznaczylam sobie poprzeczke wyzek z 6 celem. Bardzo ambitnie i ladnie. Gratuluje nadwagi, bo ty masz wzrostu tyle co ja i o ile dobrze pamietam to od 72-73 zaczyna sie nadwaga

beatko mnie tez waga sie strasznie buja ale mam wieksze wahania od ciebie co dziwi tez tz, ze az tak duze mam z racji tego iz widzi ile jem i wedlug niego to ja powinam ciagle tylko chudnac

anuszka ja sie nie mam kiedy opalac chyba, ze w ruchu

asiu gratuluje zaczecia biegania Szczerze to ja tez tak mam, ze bym teraz wcinala niemal same owoce

anuszka tez jestem zdania, ze wszystko lepsze niz fast food na kolacje

nadalka na pewno ci bardzo ladnie w tym brazie choc nie widzialam jeszcze i szczerze to poprzedni ten zolto-blond kolor mi sie nie podobal ale jakos nie mialam serca ci tego powiedziec wczesniej

asiu nie czytalam tego watku ale pewnie ktos to wymyslil kto nie mogl wytrzymac na dukanie. Wedlug ksiazki dukana po jednym dniu bialkowym na poczatku mozna schudnac caly kg ale ile w tym prawdy to nie wiem i juz nie pamietam jak to lecialo, bo sama probowalam dukana jak mialam faze do jedzenia samego bialka-zimowa pora to bylo kiedy nie mam tak duzego wyboru swiezych warzyw naszych

nadalka sprobuj zamarynowac w dzien bialkowy rybe czy kurczaka w jogurcie i przyprawach albo z odrobina koncentratu czy musztardy, bo dukan zezwala na koncentrat, musztarde, ziola i przyprawy bez dodatku soli, a takze cytryne Warto podczytac dukana zasady na kilku roznych stronach

Zosienieczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-12, 12:56   #4485
nadalka
Zakorzenienie

Zosia, dzięki za komplementy i rady na pewno skorzystam. A u mnie 73 to jeszcze otyłość, od 72 nadwaga, nie ważyłam się już ponad dwa tygodnie to być może już coś się ruszyło
Stary 2013-08-12, 12:59   #4486
Zosienieczka
Rozeznanie

beatko tez zmieniam fryzure jak tylko wroce do miasta mamy, bo tam w szafie mam kaske i ide na wesele we wrzesniu oraz szkoly wiec odmiana mi sie przyda oraz od razu odzywie wlosy po tym paleniu na sloncu. Tez nie farbuje juz od prawie roku, a teraz bede scinac na krotko ale tak zeby dalo sie je prostowac, poniewaz moje sie kreca. A ty co bedziesz robic z wlosami?

ogolnie tez tego sobie nie wyobrazam i boli mnie to troche, ze teraz czekaja mnie na prawde bardzo spore wydatki, bo mi sie wszystko skonczylo i na pewno ze 2 stowki poleca jak nie lepiej a nie moge tak bardzo sobie pozwolic przez to, ze prawko zaczynam

psotka tez to zauwazylam, ze u nas zero klotni

beatka sprobuj wcinac codziennie najzwyklejszy skrzyp polny z pokrzywa. U mnie dal efekty po miesiacu czasu a po 3 mam wlosy mniam i mniej wypadaja. Sprobuj takze aptecznego szamponu seboradin maja kilka wersji to na pewno cos dobierzesz dla ciebie. Butelka choc mala i kosztuje jakies 25zeta ale mi starczyla na ponad miesiac gdzie wlosy mam dlugie za ramie i myje co drugi dzien, a szampon sam w sobie bardzo gesty

odpisze dalej wam potem ,bo tesciowa jedzie i obiad ja mam robic, a stanelam na poscie 4423

Stary 2013-08-12, 15:18   #4487
Beatagr3
Zadomowienie

Hej!
Cytat:
Napisane przez Zosienieczka Pokaż wiadomość
beatko tez zmieniam fryzure jak tylko wroce do miasta mamy, bo tam w szafie mam kaske i ide na wesele we wrzesniu oraz szkoly wiec odmiana mi sie przyda oraz od razu odzywie wlosy po tym paleniu na sloncu. Tez nie farbuje juz od prawie roku, a teraz bede scinac na krotko ale tak zeby dalo sie je prostowac, poniewaz moje sie kreca. A ty co bedziesz robic z wlosami?

ogolnie tez tego sobie nie wyobrazam i boli mnie to troche, ze teraz czekaja mnie na prawde bardzo spore wydatki, bo mi sie wszystko skonczylo i na pewno ze 2 stowki poleca jak nie lepiej a nie moge tak bardzo sobie pozwolic przez to, ze prawko zaczynam

psotka tez to zauwazylam, ze u nas zero klotni

beatka sprobuj wcinac codziennie najzwyklejszy skrzyp polny z pokrzywa. U mnie dal efekty po miesiacu czasu a po 3 mam wlosy mniam i mniej wypadaja. Sprobuj takze aptecznego szamponu seboradin maja kilka wersji to na pewno cos dobierzesz dla ciebie. Butelka choc mala i kosztuje jakies 25zeta ale mi starczyla na ponad miesiac gdzie wlosy mam dlugie za ramie i myje co drugi dzien, a szampon sam w sobie bardzo gesty

odpisze dalej wam potem ,bo tesciowa jedzie i obiad ja mam robic, a stanelam na poscie 4423
Będę sobie grzywkę robić na bok i może końcówki podetnę . Spróbuję tego szamponu, bo właśnie włosy też mi ostatnio wypadają. A ten skrzyp z pokrzywą to można gdzieś kupić? Bo jakby co to skrzyp u mnie na trawniku rośnie

Odzyskałam mojego laptopa (w końcu). Cieszy mnie to że nowego nie będę musiała na razie kupować bo kasy nie mam , a tak to przynajmniej trochę zaoszczędzę. Wczoraj niedietetycznie - festyn był no i jakoś poszło, ale też nie najgorzej. Dzisiaj już przykładnie jest

Co do pęcherza to ja też ostatnio miałam problemy, miałam jakieś bakterie. Moja mama też miała zapalenie pęcherza.
Stary 2013-08-12, 15:27   #4488
nadalka
Zakorzenienie

Beata w biedronce są tabletki na włosy skórę i paznokcie po 10 zł na 45 dni , czasem są w promocji po 7. W zestawie z masażerem do skóry głowy. Co do szamponu kup radical i odżywkę w płynie radical zapłacisz w sumie 20zł , ja już mam je prawie dwa mc i dopiero się kończą, myje włosy co dwa dni. Trzeba je stosować przez 3 tyg, a potem można naprzemiennie z normalnym szamponem. Mi te tabletki i szampon z odżywką pomogły, wypadały mi kłęby włosów, szamponem zaczęłam myć w ostatni weekend czerwca i od tamtej pory na zakolach urosły mi nowe włoski na 2cm.
Stary 2013-08-12, 16:00   #4489
Zosienieczka
Rozeznanie

nadalka jakas wersja lajtowa tego leczo czy zwykle? Co ile masz bialkowy dzien? co takiego mala robila, ze cie wkurzala strasznie?

asiu za mnie tez sledzie chodzilo ale jakos ich nie wybieralam w sklepie bedac z tz tylko bralam paczke kabanosow, cycka, twarog czy cos w tym stylu. Ale sadze, ze dzis jak bedziemy w sklepie to siegne chyba po niego chociaz mam ochote bardziej na szpinak z feta i jakies owoce

ogolnie tez zapuszczam, bo wkurzala mnie czern po wielu latach farbowania i ciagle podcinalam ale teraz mam do polowy twarzy swoje wlasne i tak mnie totalnie wkurza dalej czern, ze poswiece tyle wlosow i zetne na krotko, a dalej bede zapuszczac juz bez wkurzania sie i dolowania na te czern

ogolnie rzucilo mi sie teraz w oczy rowne 96 czy dobrze mi sie zdaje, ze cos tam ci poszlo, bo jak dobrze pamietam to rownego 96 nie bylo? gatuluje

beatka tez zniwowalam wiec mozemy sobie uscinac reke. Jakos w weekend z rana kolo 6 zwozilam belki, w sumie to ja prowadzilam ciagnik, a chlopaki ladowali ale tez sie namachalam, poniewaz zbraklo jednej osoby i tak wyszlo, ze ja jezdzilam. Wczesniej to kogos mieli, a ja pobierdzielalam w kuchni, w domu, przy zwierzetach i jeszcze dziecku szwagierki wiec na brak zajec nie narzekalam. Sama pewnie to tez przerabiasz i robienie czegos dla robotnikow. Nam teraz zostalo zaorac jedno, opryski na dwoch, na jednym gnoj, na moim i tz nawoz i pozniej na tych czterech oranie oraz bromowanie ale czekamy na deszcz by opryski i nowoz zrobily swoje, bo ziemia za sucha i ciezko idzie, a co chwile nie bedziemy ostrzyc lopatek to orania, bo z tym sie tez troche schodzi.

dudi u mnie dopiero wczoraj sie chlodniej zrobilo ale i tak dalej dobrze slonce daje zwlaszcza jak w polu kopie ziemniaki czy cos innego podbieram to sie ze mnie strasznie leje.

psotka fajnie, ze siebie akceptujesz, bo ja mam z tym problem moze dlatego, ze kiedys wazylam prawie 100 potem sie widzialam z waga ponizej 70 i utylam. Ale jakos nie mam problemu by paradowac w krotkich spodenkch czy sukienkach. Tyle dobrego

anuszka poczytaj sobie strony poswiecone calkowicie ciazy i odzywianiu. Wiele mysli, ze trzeba jesc za dwoje albo wiecej, a to nie nie prawda. W pierwszym trymestrze jada sie tyle kcal ile przed ciaza a potem sie zwieksza o 100,200 i 300kcal. Jak bedziesz planowac dzidzi to sobie poczytaj, bo tam tez pisza by zjesc cos przed samym snem by w nocy nie chodzic i nie jesc oraz by przy lozku miec owoce zeby jak tylko sie otworzy oczy i nim wstanie z lozka to zeby wlasnie cos zjesc takiego. Najlepiej bedzie jak poczytasz o tym, poniewaz dawno o tym czytalam wiec moglam cos ci napisac tylko tak ogolnie i z malymi lukami

dudi ile juz jestes na if i jakie efekty masz po tym czasie?

psotka, asiu tez tak mam z tymi kolacjami. Jak zjem rodzinny obiad i to na malym talerzu, pozniej nie chce mi sie wcale jesc albo bym zjadla jak PSOTKA jogurt czy jakis owoc i druga sprawa ciagle duszno bylo az do wczoraj wiec tym bardziej mi sie jesc nie chcialo

aniu gratuluje kolejnego spadku. Co maz powiedzialam na lzejsza ciebie? Zauwazylam w ogole sam?

asiu szybkiego wyleczenia sie i wspolczuje

beatko gratuluje spadeczki zobaczenia 2 z tylu

sun ekperymentuj jak ci sie nie spodoba to najwyzej machniesz szamponetka pisz, pisz. Im szybciej napiszesz tym szybciej bedzie z glowy, wrocisz do nas i zaczniej chudnac. A na powaznie wara od slodkiego to waga cos poleci na pewno

asiu moze dzidzi masz w brzuchu

psotka ile maly ma lat, ze go teraz odpieluchowujecie?

nadalka czyli dobrze pamietalam ze to jakos 73-72 prosze bardzo i polecam sie na przyszlosc

beatko to ciekawie kiedy idziesz do fryzjera? A szmpon i skrzyp kupuje na allegro, bo taniej z przysylka kupuje. Skrzyp patrze takie co ma 100kapsulek, raz tez trafilam dwa opakowania na aukcji i wygralam ja, zaplacilam za 2 wtedy jak za 1 O tym szamponie co nadalka pisze tez slyszalam i go sie tak samo stosuje jak ten seboradin.

i w koncu zakonczylam nadrabianie oraz odpisujac pisac co u mnie Z waga na plusie jestem ale nie wiadamo czy to przytycie, woda, resztki w jelitach czy miesnie przez ostatni zapierdziel i sie wcale nie przejmuje tym

Stary 2013-08-12, 16:14   #4490
nadalka
Zakorzenienie

Zosia, leczo raczej dietetyczne. A mała bardzo dużo płakała i marudziła. Nie wiem co było tego powodem.
Stary 2013-08-12, 17:28   #4491
Psotka87
Zakorzenienie

Zosienieczka, z tą akceptacją siebie to tak bez przesady, ogólnie popadam ze skrajności w skrajność, ale i tak jest o niebo lepiej niż było. A synek ma równo 2 lata, tydzień temu miał urodziny.

Stary 2013-08-12, 17:57   #4492
nadalka
Zakorzenienie

A , Zosia jeszcze nie napisałam, dni białkowe robię w sierpniu dwa razy w tygodniu , w poniedziałek i piątek. Dzisiaj nie robiłam więc zrobię jutro.
A potem będę robić raz w tygodniu - w piątki.

W sobotę będę się ważyć pierwszy raz od 3 tygodni
Stary 2013-08-12, 18:39   #4493
Zosienieczka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez nadalka Pokaż wiadomość

W sobotę będę się ważyć pierwszy raz od 3 tygodni
to jestem ciekawa co waga pokaze

odstawilam soczki od soboty i zobaczymy co to bedzie z ta waga. Jade zaraz na zakupy z tz, bo on jutro jedzie do pracy na jeden dzien wiec ja zostaje u tesciow, bo nie ma sensu mnie odstawiac do mamy. Mam sobie cos wziasc ze sklepu tak zeby mi starczylo na nablizsze dwa dni.

Jutro z rana sie zwaze i zobaczymy ile tak na prawde waze, poniewaz do tej pory sie wazylam w ciagu dnia jak sobie przypomnialam. Takze jutro nie bede miala duzo do robienia, bo dzisiaj wieczorem gotowalam zupe wiec jutro zostaje mi pozmywac naczynia i w poludnie zwierzeta napoic oraz odkurzyc wiec szybko sie z tym uporam.

Stary 2013-08-12, 20:00   #4494
anuszka21
Zakorzenienie

Zosienieczka, uwierz mi ze to wszystko wiem, ale mimo to w pierwszej ciazy nie stosowałam :p apetyt był silniejszy... ty sie w ciazy tak umialas hamowac?

nadalka oj tez jestem ciekawa Twojej wagi
Stary 2013-08-12, 20:17   #4495
nadalka
Zakorzenienie

Nie liczę na duży spadek. Nie chce się rozczarować.
Stary 2013-08-12, 20:32   #4496
Zosienieczka
Rozeznanie

anuszka trzeba bylo byc w tej ciazy pierwsza dopiero przede mna za jakies 1-3lata, bo nie chce robic urlopu w studium

nadalka dobre podejscie

zakupilam w sklepie prawie kilo winogrona, serki wiejskie, jogurty naturalne, butelke maslanki, serek waniliowy, a w domu mam jajka, parowki, ogorki zielone i cukinie. Pewnie tesciowa jakies mieso wyjmie rano i bede je piec w pikarniku z paskami papryki, poniewaz widzialam, ze przywiozla albo tez moze robic makaron z cukinia. Rano i tak sie dowiem, bo jade rowerem do niej do sklepu.

zmykam do lozeczka do jutra

Stary 2013-08-12, 21:10   #4497
ogolnie
Zakorzenienie

Laski, laski i chłopaki! Macie fejsa?

Zaglosujecie na mnie? Sorry że spamuje

KLIK! KLIK!
ogolnie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-13, 06:48   #4498
anuszka21
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Zosienieczka Pokaż wiadomość
anuszka trzeba bylo byc w tej ciazy pierwsza dopiero przede mna za jakies 1-3lata, bo nie chce robic urlopu w studium
aaa, to dlatego taka mądra ;p
Stary 2013-08-13, 07:33   #4499
Joanna XL
Zakorzenienie

Zosineczka ale że Ci się chciało tak nadrabiać dokładnie

Anuszka teoretycznie to ja tez tak czytałam/słyszałam z tym jedzeniem w ciąży ... Ale w praktyce to nawet nie próbując podejrzewam że to nie jest takie proste ... Jednak większość kobiet mocno tyje - czyliże jednak jest taka tendencja ... no ale jak wystartujesz z mniejszej wagi to nawet to 20 to nie taki koszmar

Wczoraj dzień w pełni dietetyczny , zrobiłam ćwiczenia pierwszy raz od wtorku ... Zrobiłam program Hiit (czyli interwały) i już dawno nie miałąm takich zakwasów przynajmniej czuje że cwicze...

A na wadze jakiś koszmar... Ale zasłużyłam

ogolnie zdrówka Pęcherz to koszmar... kobiece problemy też jedno i drugie przerobiłam - ale na raz to musi być horror do kwadratu
Joanna XL jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-13, 09:08   #4500
Beatagr3
Zadomowienie

Hej!

U mnie dietetycznie dobrze jest Wczoraj była noc spadających gwiazd i sobie pooglądałam trochę, bo u mnie z okna było widać Dzisiaj chyba też jeszcze mają być.

Miałam zacząć ćwiczyć, ale jakoś mi się nie chce Może dzisiaj albo jutro się zmobilizuję, bo mnie to najgorzej jest zacząć

Miłego dnia!

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości