|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4471 | |||
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Marzec - Kwiecień 2013 cz.1.
ale z Ciebie sprytna Bestyja
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() kosci - pan - literaki- chinczyk - monopl - makao ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() boshe ![]() ![]() zanim odpisalam pewnie ze 2 nowe strony przybyly ![]() ide zerknac ew odpisze - napisze co mam napisac i lece spac ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4472 | |||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Krzyś też tak prostuje czasem... Jak się dowiesz czegoś, to napisz!!! ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4473 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu f ''nadrobilam'' a oczeta me piekne tak mi sie kleja - i nie tylko ze spania ![]() ![]() - dzien minol ok - bylam u kolezanki pozegnalam sie - pozniej poszlam na ''zakupy'' tym razem spozywcze - zakupilam mleka szt 3 dla Milusia - i produkty na obiad - dzis serwowalam z racji odwiedzin siostry - zapiekane z makaronem szynka pieczarakmi i cebulka - przyznam sie ze zjadlam 1malusia porcje jedna mam na jutro - 2 Aga zjadla od razu i reszte wziela do pudelka na jutro ![]() ![]() ![]() cos mialam pisac aaaa - mojemu tez sie nzoki poca - ale ma to po mamusi ![]() byle tak nie capily jak moje ![]() aaa i zauwazylam ze z Emiliana niezly cfaniak ![]() ![]() ![]() dobra spadam w kimonko slodkich snow ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4474 | |||||||||
Zakorzenienie
|
ja tez ich uzywam .
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() (ja kieeeedys robiłam na blond a ja brunetka wiec farbe trzeba było mocniejszą ,fryzjer trzymał tak długo ze osocze mi spływało .. ![]() Cytat:
![]() ![]() co do wielkosci Rózaka to oj tam ,oj tam zaraz pudzian .... delikatna kobietka bedzie ![]() Cytat:
![]() super ze sie tak zachwycają ![]() Cytat:
![]() ![]() a te Twoje 30 cm -nadal szumią mi w głowie ...... Cytat:
![]() chyba sie udało -nadrobiłam . (no chyba ze w czasie odpisywania znowu stronke napisałyscie ![]() pochwale sie ze moje metody zywienia dzieci wreszcie przyniosły namacalny skutek ![]() Kuba dzis na półkoloniach był na basenie potem pojechali do kfc ![]() i jak usłyszałam o tym ze kfc to myslałam ze szlag mnie trafi -szkoła ma uczyc dobrych nawyków..... no i przeprowadziłam rozmowe z kubą -wytłumaczyłam gdzie pojadą ,powiedziałam ze to bardzo niezdrowe .... i ze ma swoje pieniązki (kieszonkowe dostaje) i sam ma zdecydowac czy kupi śmieciowe jedzenie (a ja mu robie jedzenie "do plecaka") czy będzie sobie zbierac na jakąs zabawke ,ksiązke .... no i poszli - Kuba nie kupił nic do jedzenia ... ![]() i jeszcze tekst moich starszaków -nina pokazuje obrazek jaki zrobiła- zamki a po tym nabazgrane i mówi : " widzisz jak mi adas zabazgrał rysunek ?" kuba-" a to brutal" ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:41 ---------- Poprzedni post napisano o 23:35 ---------- Cytat:
![]() dobra ja tez ide spac ![]()
![]() |
![]() |
#4476 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kuba madry gość ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4477 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4478 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() no to tylko pozazdroscic. mnie tez leca na potege. preswity juz mam... hormony cholerne ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() no i brawa dla Kuby. nie wiem czy bym wytrzymala...
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4479 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Mój też jeszcze nie zapomniał ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4480 | |||||
Zakorzenienie
|
hej
![]() obudziłam się i tak mi się trzęsły ręce i nogi, wogóle nie mogłam stać na nogach ani nic w rękach utrzymać ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() jak dziewczyny pisały każdy tyłem i w moim foteliku jakby za plecami dziecka jest np taki 'uchwyt' zeby tam pas zaczepić jak sie go postawi tyłem do kierunku ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#4481 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja się czuję jak biały człowiek ![]() ![]() ![]() ![]() już wiem dlaczego Nestelle ma w sobie taki spokój ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4482 | ||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Mamusie Marzec - Kwiecień 2013 cz.1.
Cytat:
![]() a co do kartonów-to też mnie to wnerwia ![]() ha ha, przeczytałam "saperówka "i sobie myślę : co to k***a jest ![]() ![]() ha ha tylko czekałam aż ktoś zauważy. Ten aparat nie ma polskiego menu i nie chce mi się tam grzebać, żeby przestawić. Jak brat przyjeżdża na urlop. to zawsze mi przestawia, ale potem znowu się przestawia. Cytat:
![]() A dopiero potem olśnienie - że nie będę musiała kupować dziewczęcych ubranek. Ale i tak szkoda. Uwielbiam kupować dziecięce ciuszki Cytat:
![]() Cytat:
![]() a brutal- ![]() u nas tak samo i chyba nawet ciężko byłoby go zapiąć przodem |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4483 | ||||||
Wtajemniczenie
|
aaaaaaaaaa! wyspałam się dziś!!!! nie będę pisać nic więcej bo mi się dzieć popsuje! ale jestem trochę w szoku!
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4484 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4485 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() miłego wypoczynku. ![]() Cytat:
![]() No Emilian to naprawdę cfaniaczek ![]() Cytat:
![]() brutal ![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4486 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
my aktualnie pampers sleep&play (jak dla mnie najlepsze) i dady. z białych pampersów bylam nie zadowolona bo ta siatka do pupska sie kleiła. zielonych pampersow używaliśmy rozmiar 2 i juz nie pamietam jakie byly. huggisy 1 były super ale 3 już o dupe rozbić. my narazie tez na promocjach. zostało mi juz ok 100 sztuk wiec powoli bede sie rozgladac. a dady sa takie dziwne. teraz jak nie upoluje promocji orginalnych pampersow to kupie albo rosmanowskie albo lidlowskie ![]() ![]() że co? nie kumam. przeciez sleep and play sa normalne z tymi nogawkami czy o co chodzi? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() u nas w rodzinie,a właściwie u tzta to na koniec roku ma sie nowe dzieciatko pojawić, podobno na 95% chłopak ale ja jestem sceptyczna bo to bylo usg z 12 tyg, jak dla mnie malo wiarygodne. choc lekarz mial i tak 50% szans ![]() Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#4487 |
Wtajemniczenie
|
![]() |
![]() |
#4488 | ||||
Zakorzenienie
|
czesc
![]() Cytat:
mój tez -dzisiaj idzie do kina ,wynegocjowałam ze bede mu dokładac na popcorn. Cytat:
Cytat:
![]() (jak to przeczytałam to wstałam do owsianki którą podgrzewam i tak sobie mysle "otak jestem wyspana i taaaaka spokojna ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() nic ,zbieram sie -wynegocjowalam z tztem ze on mi znika z kubą w sobote na ryby na cały dzien to ja dzisiaj wciskam Roszka i na 2 godzinki znikam na rzęski ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4489 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() nadrobilam ![]() A my dziś będziemy mieć gościa. kuzynkę tżta.potrzebuje noclegu wiec w związku z tym dzis o 7 rano odkurzałam ![]() ---------- Dopisano o 09:23 ---------- Poprzedni post napisano o 09:15 ---------- ![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#4490 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() no wiemmmmm ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() hehe aj law ju!!!
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4491 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
25.02.2010 ![]() 25.04.2010. ![]() 25.10.2010. zaręczyny 15.10. 2011. ![]() 21.02.2013. Natalka 31 tc. 1190 g 40 cm http://www.suwaczki.com/tickers/km5sdf9hhaev4h7a.png http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cdf9h7pw9dmdz.png http://s10.suwaczek.com/20111015650114.png |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4492 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() A tak w ogóle witam sie u nas upał...z tym chwaleniem, to lepiej bezpiecznie...zauwayzlysc ie, ze ja ostatnio nie narzekam? ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4493 |
Zakorzenienie
|
nie no takiej ze słoiczka
![]() a po ile są te lidlowe z psami? rozmiar 4 i ile sztuk ;>
![]() |
#4494 | ||||
Zakorzenienie
|
głęboki ja mam głęboki rozkładany na płasko a w to jeszcze wkładaną gondolkę, teraz akurat był bez gondoli bo została w samochodzie a tż pojechał samochodem
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
o te http://www.bangla.babyonline.pl/opin...sja-do-01-2012 Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#4495 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ad 2 - ![]() ![]() Cytat:
![]() ad 2 - ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() no i ![]() ![]() dobra wstalam - oczywiscie jak sie obudzilam Emilian juz nie spal ![]() dostal mleczko wyciumkal 30 i lezy w lozeczku i rozmawia z zabawkami ja zjem sniadanko i musze pokoj ogarnac z ciuchow - qrde niby nie mam duzo swoich a i tak walaja sie wszedzie po tych 16m2 ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4496 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Witam się ![]() Miałam Was wczoraj nadrobić, ale nie udało się, poszłam spać ![]() Ależ dziś będzie upalnie... ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4497 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Ja tak na szybko bo mi dziecko śpi ![]() ![]() ok odpisuję Przede wszystkim do Ptaszyska za wagę i wzrost Natalci ma tak samo jak moja córcia a przypominam miałyśmy ten sam termin porodu ![]() I się nie denerwuj ![]() ![]() ![]() Więc Natalcia jako silna dziewczynka też da radę i będzie wszystko dobrze ![]() Cytat:
![]() też czasami czuję się jak mleczarnia ![]() ![]() maria28 ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() A dla mamy ![]() Cytat:
![]() Co do Musty - to zawiedli mnie z kolorystyką o :P powtórzę milionowy chyba ![]() ![]() OtTakaJa moja coraz chętnej siedzi na macie ja mam taką grającą ze światełkami a jak je wyzywa ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Od wczoraj umieram bo popłudniu zaczął mnie ząb boleć a nie wiem czy jak karmię to mogę do dentysty bo on jest do leczenia i prześwietlić muszą więc dlatego się zastanawiam ![]() Idę nadrabiać bo dziecko o dziwo jeszcze śpi Strippi ![]() ![]() U nas mała przeziębiona mam nadzieję że nic z tego się nie rozwinie więcej bo od miesiąca ciąga nosem i co lekarz to inna opinia a od niedzieli pokasłuje ale kurcze wszytsko ok czysta więc sama nie wiem, póki co nie panikuję. Nestelle spóźnione ale szczere życzenia z okazji 7 rocznicy ślubu ![]() ![]() już się obudziła |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4498 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() I dziekuje za historie o wczesniakach ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:15 ---------- Poprzedni post napisano o 10:13 ---------- Liwka a ty tam nie masz napisane ze mleko w 2/3 wody rozrobic najpierw?
25.02.2010 ![]() 25.04.2010. ![]() 25.10.2010. zaręczyny 15.10. 2011. ![]() 21.02.2013. Natalka 31 tc. 1190 g 40 cm http://www.suwaczki.com/tickers/km5sdf9hhaev4h7a.png http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cdf9h7pw9dmdz.png http://s10.suwaczek.com/20111015650114.png |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4499 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no i też przestanę narzekać ![]() ![]() ![]() mam parę "ale" do wózka, ale na kolorystykę bym nie wpadła ![]() zazdroszczę fryzjera i kosmetyczki! heh ale umówiłam sie na sobotę do fryzjera. ciekawe czy się uda ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4500 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
pytam w sumie z ciekawości bo nie rozcieńczałam tak. jak mieszam wrzątek z zimną wodą żeby była odpowiednia temp to jakbym zaczęła dolewać to nie trafiłabym żeby temp mleka była odpowiednia. Cytat:
Haggisy miałam na początku 2, z pół paczki bo to "spadkowe" były, ale były malutkie, tzn jak przeszliśmy na 2 (dady) to były już za małe. nie wiem jak pozostałe rozmiary ale 2 były w porównaniu z dadami sporo węższe, więc myślę, że gdybym miała się sugerować dadami to hugisy kupiłabym teraz 3. zamotałam trochę ![]() Cytat:
U nas też była krew po szczepieniach. po pierwszym miał ponaklejane plasterki na nóżki,po ostatnim już praktycznie nie było i obyło się bez plasterka. ---------- Dopisano o 10:49 ---------- Poprzedni post napisano o 10:33 ---------- na pewno ![]() u mnie wychodzi raczej odwrotnie, malutko wrzątku i dużo zimnej. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:00.