Fiku miku , fiku miku skacze Pukacz po jajniku. Mamusie XI-XII 2013. cz.V - Strona 150 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-08-05, 09:57   #4471
Angie_gg
Raczkowanie

Dot.: Fiku miku , fiku miku skacze Pukacz po jajniku. Mamusie XI-XII 2013. cz.V

Cytat:
Napisane przez maomami Pokaż wiadomość
A ja wróciłam z biedry i w tej jednej nie ma naklejek, ale jeszcze będę dzisiaj blisko innej więc zajrzę ale na allegro jeszcze sobie poszukam bo nie wiem jakie bym chciała :P
kurde ale mnie zgaga męczy i to tak co chwilę na chwilę :/

Na zgagę polecam migdały albo mleko;-)
Angie_gg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-05, 09:59   #4472
kyte
Wtajemniczenie

Witajcie mamusie
Wczoraj pojechałam na the tall ship races ale było fajnieByłam niedaleko sceny wszystko dokładnie widziałam, Nelcia wypadła super. Przy scenie niedaleko mało ludzi bo wszyscy skupili się na tyłach Każdy chyba myślał że pod sceną będzie tłum. Siedziałam sobie w przerwach między koncertami na zgrzewce od picia i było dobrzeA dziś koncert Hey obejrzę w tv bo niestety musieliśmy wrócić do domu, zresztą wątpię abym wytrzymała kolejny takie dzień
Cytat:
Napisane przez nemosek Pokaż wiadomość
Nam na kursie przedmałżeńskim ksiądz opowiadał o takiej parze która potrafiła się pokłócić o krzywo wyciśniętą pastę z tubki
Żona wyciskała od dołu a mąż od góry.

---------- Dopisano o 13:09 ---------- Poprzedni post napisano o 13:09 ---------

Cytat:
Napisane przez lineczka1989 Pokaż wiadomość

dziewczęta, byłam dzisiaj w biedronce i zobaczcie co kupiłam za całe 8,99
były jeszcze jakieś dinozaury, żyrafki, pszczółki, jakieś 3D naklejki, filcowe i różne jeszcze
Ale super zakup może i ja też u siebie znajdę..
Gratuluję pięknych brzuszków, trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty
Kabriela onieśmielasz swoim talentem robisz wspaniałości!
Domi widzisz mąż jak się martwi o Ciebie, to bardzo dobrze Daj całusa i przejdzie
kyte jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-05, 10:02   #4473
lineczka1989
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez acelinka Pokaż wiadomość
ja jestem anty róż, moja natalka ma różowe ciuszki właściwie tylko te z prezentów, nie raz ich nawet nie zakładam jedyne co to różowe sandałki z najka jej kupiłam bo były o połowe tasze niż te w innych kolorach a sie napaliłam akurat na ten model

gdzie takie śliczności z sówkami były?
ja anty róż nie jestem, ale co za dużo to nie zdrowo :P gdybym miała kupować sama ubranka to bym kupowała w innych kolorach, a że dostałam no to rozumiesz... :P
ciekawe czemu różowe były tańsze niż inne :P

a koszule z sówkami to nie nie wiem jak ten sklep sie nazywał, ale to nie była chyba żadna sieciówka
muszę iść na miasto kotu karmę i miseczki kupić i na brwi od razu, a mi się nie chce bo duszno i w ogólę
"Nikt mnie nie ostrzegał, że urodzenie dziecka przypomina zakochanie, tyle że w kimś, kto jest znacznie młodszy od mojego męża i ładniej pachnie. Nikt mi nie powiedział, że praktycznie rzecz biorąc, macierzyństwo jest niebezpiecznie podobne do romansu".

Nela 5/11/13
lineczka1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-05, 10:06   #4474
nemosek
Zakorzenienie

Witam się z ranka
Rano byłam odwieść męża,od 5 nie śpię.Teraz znowu zaczyna dokuczać
gorąco.Dzisiaj postanowiłam przeznaczyć dzień na zrobienie czegoś pożytecznego,może chociaż ciuszki poukładam.

Maomami
Niezły wysyp macie z reguły tak jest że w jednym roku masa imprez ,a w drugim bieda

Trele To miałaś niezłą polewkę z męża

Paulina Zleciało niestety za szybko i na ciągłej bieganinie ale odbijemy sobie.Jeszcze tylko miesiąc,to pestka

Dzidzia Ty też słomiana wdowa tymczasowo .Podaję ci rękę
Odpocznij trochę.

Anoula Różowe nie różowe, ważne że to zawsze jakieś ciuszki do przodu!!Możesz pokombinować z zestawami
Przeczytałam że i Ty się pozbyłaś tż na kilka dni
Ktosiula Fajne zakupy, u nas tez w Smyku już prawie koniec wyprzedaży.

Dla mnie tytuł może zostać,już chyba nawet pisałam ale potwierdzam.Będzie mniej zachodu

Cytat:
Napisane przez paulinaizabela Pokaż wiadomość

Coraz więcej tych twardniejących brzusków
No zaczyna się....
Trzeba się bardziej oszczędzać.

Cytat:
Napisane przez Kabriela Pokaż wiadomość
Beatka mam podobnie, noc kompletnie do kitu, wstałam jakaś połamana i niewyspana kompletnie, budziłam się non stop, jakaś masakra, a teraz właśnie wybieram się na badania; zobaczymy czy wyniki mi się poprawiły od tego zależy czy ląduje w szpitalu czy jednak mnie zostawią w domu. Ech....
za wyniki

---------- Dopisano o 11:06 ---------- Poprzedni post napisano o 11:05 ----------

Cytat:
mnie tez skopała już i się przez nią obudziłam, małpka jedna
przy tych naklejkach szkoda że te gałązki co sówki na nich siedzą nie są jakieś większe tylko takie patyki same ale już wykombinowałam że w róg je przykleje i już :P
krzywo się na mnie patrzył ale je złapałam i poleciałam do kasy bo jeszcze by stwierdził że po co one jak tapete z sówkami chcę
Ja wzięłam bo stwierdziłam że na pewno przydadzą się A jak nie to jakiś dzieciak dostanie w prezencie.

Nasz Dzień 

II 8.03.2013
Ja & Ty 02.07.2003

Kciuki dla Anulki
nemosek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-05, 10:07   #4475
Kabriela
Zadomowienie

Planuję teraz zrobić kilka rzeczy, nie wiem jak mi to pójdzie, ale jak mi się uda to się pochwalę a jak mi się nie uda to Wam nie pokażę. :P
Kabriela jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-05, 10:09   #4476
acelinka
Zakorzenienie

Cytat:
ja anty róż nie jestem, ale co za dużo to nie zdrowo :P gdybym miała kupować sama ubranka to bym kupowała w innych kolorach, a że dostałam no to rozumiesz... :P
ciekawe czemu różowe były tańsze niż inne :P

a koszule z sówkami to nie nie wiem jak ten sklep sie nazywał, ale to nie była chyba żadna sieciówka
muszę iść na miasto kotu karmę i miseczki kupić i na brwi od razu, a mi się nie chce bo duszno i w ogólę
no wiadomo z resztą jak dziecko zaczyna jeść papki i inne to i tak ładne ciuszki szkoda zakładac bo marchewka, bananek trudno się spierają

jak mnie coś zauroczy różowego to też moge kupić, ale mam uczulenie jak widzę dziewczynke w różu od stóp do głów łącznie z skarpetkami, majtkami i spinkami we włosach

a buciki ktoś dostał i chciał odsprzedac bo były za małe były tylko jedne takie na all bo to jakaś limitowana edycja ten róż. No nic, za rok być może kupimy ten sam model bo są super tylko w nnym kolorku

ja też mam robote, ale mi się nie chce
muszę iśc mężowi koszule na wesele kupić, ale to chyba nie dziiiiś

Edytowane przez acelinka
Czas edycji: 2013-08-05 o 10:10
acelinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-05, 10:09   #4477
nemosek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez domii29 Pokaż wiadomość
Jednak ciagle idealnie byc nie moze... TZ sie smiertelnie na mnie obrazil... nie mam pojecia o co chodzi, nie odzywa sie, ja staram sie go omijac i jest sympatycznie . Wlasnie wszyscy jemy sniadanie a on obrazony poszedl i siedzi w samochodzie. Chyba nigdy nie ogarne facetow
Zarzucił fochem

Ale synek mnie kopie,dopiero się obudził i daje czadu!!!Coraz mocniejsze te kopy

Nasz Dzień 

II 8.03.2013
Ja & Ty 02.07.2003

Kciuki dla Anulki

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-08-05, 10:09   #4478
lineczka1989
Zakorzenienie

Cytat:
Ja wzięłam bo stwierdziłam że na pewno przydadzą się A jak nie to jakiś dzieciak dostanie w prezencie.
mi szkoda ich oddać bo są takie słodkie więc miejsce na nie się znajdą a jak nie to przykleję sobie w sypialni nad łóżkiem i już
"Nikt mnie nie ostrzegał, że urodzenie dziecka przypomina zakochanie, tyle że w kimś, kto jest znacznie młodszy od mojego męża i ładniej pachnie. Nikt mi nie powiedział, że praktycznie rzecz biorąc, macierzyństwo jest niebezpiecznie podobne do romansu".

Nela 5/11/13
Stary 2013-08-05, 10:11   #4479
nemosek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rinco Pokaż wiadomość
Dziewczyny nie wiecie czy Luteinę może przepisać lekarz rodzinny? Źle sobie policzyłam i nie starczy mi do następnej wizyty u gina, a nie chce mi się specjalnie do niego jechać
Oj nie wiem,zadzwoń zapytaj

Nasz Dzień 

II 8.03.2013
Ja & Ty 02.07.2003

Kciuki dla Anulki
Stary 2013-08-05, 10:12   #4480
kyte
Wtajemniczenie

Ja mam w domu taki syf, ja nie wiem kto mi tu tak brudzi
Chyba się nie wyspałam zjadłam śniadanko i poszłabym jeszcze w kime
Jak dla mnie tytuł może się zmienić lub nie, mi tam obojętne
Stary 2013-08-05, 10:12   #4481
nemosek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez domii29 Pokaż wiadomość

On jest przewrażliwiony i chyba wiem o co chodzi, ale wprost mi tego nie powiedział więc mogę się tylko domyślać. Wczoraj mój tata jak się "bujał" po górkach to jechał dość szybko i gwałtownie chamował na zakrętach albo jak jakiś samochód z przodu jechał... i widziałam minę TŻta przez całą drogę, przyjechaliśmy do domu a ten do mnie że nawet ojcu uwagi nie zwróciłam, że przecież w ciąży jestem i on tak nie powinien jechać i jak się coś stanie to będzie moja wina
Czemu sam uwagi nie zwrócił
A tak swoja drogą to o.pieprzyłam bym tatę żeby jeździł wolniej.

Nasz Dzień 

II 8.03.2013
Ja & Ty 02.07.2003

Kciuki dla Anulki

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-08-05, 10:13   #4482
Anoula
Zakorzenienie

Cytat:
ja jestem anty róż, moja natalka ma różowe ciuszki właściwie tylko te z prezentów, nie raz ich nawet nie zakładam jedyne co to różowe sandałki z najka jej kupiłam bo były o połowe tasze niż te w innych kolorach a sie napaliłam akurat na ten model
gorzej jak przyjdzie takie czas, że nasze córki będą chciały w kółko nosić różowe ciuszki i wtedy nie ma zmiłuj.

Cytat:
Anoula Różowe nie różowe, ważne że to zawsze jakieś ciuszki do przodu!!Możesz pokombinować z zestawami
Przeczytałam że i Ty się pozbyłaś tż na kilka dni
No ja mam zamiar te ubranka jakoś wykorzystać, w końcu szkoda, niektóre prawie nowe założone kilka razy bo chrześnicę mama zabrała do Mexico jak miała 2 czy 2,5 miesiąca a ciuszków było bardzo dużo.

My to tam świeżo po ślubie, więc wolałabym, żebyśmy ten czas spędzali razem, ale ja muszę jeszcze załatwić trochę papierków i praktyki na studia
Anoula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-05, 10:27   #4483
nemosek
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Dot.: Fiku miku , fiku miku skacze Pukacz po jajniku. Mamusie XI-XII 2013.

Cytat:
Napisane przez ola_k11 Pokaż wiadomość

Trele chyba pytała o dietę karmiącej. U mnie przez miesiąc było mega restrykcyjnie. Gotowałam zupki tylko dla siebie, bez soli, na kurczaku bez skóry. Bleee. Potem jadłam ostrożeni (zero smazonego, zero produktów wywolujących wzdęcia np. sliwek, zero czosnku itd.) ale już zupy jadłam normalne tylko mniej doprawiałam. Na pewno trzeba dużo pić, żeby mlesio miało się z czego tworzyć. Więcej niż półtora litra dziennie. Nie jadłam słodyczy. I taką dietę miałam do czasu jak nie zaczęłam małemu wprowadzać innych pokarmów.Ja zaczęłam na początku z gotowanym jabłkiem i marchewką po 4 msc.

---------- Dopisano o 10:20 ---------- Poprzedni post napisano o 10:18 ----------

a mój synek znowu ma gorączkę 38,9 i chyba znowu od gardła zaczął gorączkować w swoje 3 urodziny .. noc mialam dzis zarwaną
Zdrówka dla Niego
Ostatnio chyba był chory prawda?

---------- Dopisano o 11:19 ---------- Poprzedni post napisano o 11:16 ----------

Cytat:
mi szkoda ich oddać bo są takie słodkie więc miejsce na nie się znajdą a jak nie to przykleję sobie w sypialni nad łóżkiem i już
A co!!! Pewnie że tak zawsze się miejsce znajdzie

---------- Dopisano o 11:22 ---------- Poprzedni post napisano o 11:19 ----------

Cytat:
Napisane przez Anoula Pokaż wiadomość

My to tam świeżo po ślubie, więc wolałabym, żebyśmy ten czas spędzali razem, ale ja muszę jeszcze załatwić trochę papierków i praktyki na studia
Nie wiem czy Cię to pocieszy ale my jako świeżo upieczeni małżonkowie rozstaliśmy się tydzień po ślubie na 2,5 miesiąca

Już w piątek się zobaczycie,czas zleci zwłaszcza że masz sprawy do załatwienia

---------- Dopisano o 11:27 ---------- Poprzedni post napisano o 11:22 ----------

Kabriela Widzę że tez masz "lekarzowy" tydzień.U mnie też w tym tygodniu same wizyty.Ekg,echo,endokryno log.

Nasz Dzień 

II 8.03.2013
Ja & Ty 02.07.2003

Kciuki dla Anulki
Stary 2013-08-05, 10:30   #4484
Kabriela
Zadomowienie

Dot.: Odp: Dot.: Fiku miku , fiku miku skacze Pukacz po jajniku. Mamusie XI-XII 2013.

Niestety ale ten mój lekarzowy tydzień jest też właśnie moim wyrokowym tygodniem. Od tych wizyt zależy czy trafiam do szpitala czy nie?
Stary 2013-08-05, 10:31   #4485
lineczka1989
Zakorzenienie

dziewczyny, strasznie współczuję Wam tylu tych wizyt, ale pamiętajcie że to wszystko dla Waszych maluszków

coś dla mnie jestem leniwą bułą
https://www.facebook.com/photo.php?f...levant_count=1

Nela 5/11/13

Edytowane przez lineczka1989
Czas edycji: 2013-08-05 o 10:36

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-08-05, 10:31   #4486
acelinka
Zakorzenienie

Cytat:

ja znów pościel z sówkami oglądam drooogie są z przesyłką 122 zł, a jak materiał kupie żeby mama uszyła to niewiele taniej wyjdzie
Musze zajrzeć do sklepu z tkaninami, moze tma będzie coś ładnego i tańszego niż na all

Cytat:
gorzej jak przyjdzie takie czas, że nasze córki będą chciały w kółko nosić różowe ciuszki i wtedy nie ma zmiłuj.

No ja mam zamiar te ubranka jakoś wykorzystać, w końcu szkoda, niektóre prawie nowe założone kilka razy bo chrześnicę mama zabrała do Mexico jak miała 2 czy 2,5 miesiąca a ciuszków było bardzo dużo.

na pewno przyjdzie
chociaż zauważyłam, że teraz wśród przedszkolaków moda na fiolet
Stary 2013-08-05, 10:37   #4487
lineczka1989
Zakorzenienie

Cytat:

ja znów pościel z sówkami oglądam drooogie są z przesyłką 122 zł, a jak materiał kupie żeby mama uszyła to niewiele taniej wyjdzie
Musze zajrzeć do sklepu z tkaninami, moze tma będzie coś ładnego i tańszego niż na all
tez o tym pomyślałam, ale nie wiem czy mojej mamie by się chciało dziergać przy maszynie

Nela 5/11/13
Stary 2013-08-05, 10:40   #4488
nemosek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kabriela Pokaż wiadomość
Niestety ale ten mój lekarzowy tydzień jest też właśnie moim wyrokowym tygodniem. Od tych wizyt zależy czy trafiam do szpitala czy nie?
Miejmy nadzieję że

Nasz Dzień 

II 8.03.2013
Ja & Ty 02.07.2003

Kciuki dla Anulki
Stary 2013-08-05, 10:41   #4489
Angie_gg
Raczkowanie

Cytat:
Miejmy nadzieję że

Będzie wszystko dobrze

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-08-05, 10:42   #4490
lineczka1989
Zakorzenienie

wiecie własnie spojrzałam na karteczkę z tymi badaniami, które będę miała jeszcze zrobione i zdałam sobie sprawę ze na następnej wizycie dostanę skierowanie na pobranie wymazu z odbytu

Nela 5/11/13
Stary 2013-08-05, 10:43   #4491
maomami
Wtajemniczenie

http://allegro.pl/szablony-malarskie...382027543.html przeglądam allegro i zaczyna mi się podobać coś takiego, łatwe w wykonaniu a w sumie nie znalazłam żadnych interesujących naklejek

maomami jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-05, 10:45   #4492
lineczka1989
Zakorzenienie

Cytat:
http://allegro.pl/szablony-malarskie...382027543.html przeglądam allegro i zaczyna mi się podobać coś takiego, łatwe w wykonaniu a w sumie nie znalazłam żadnych interesujących naklejek
ten pierwszy kotek na drzewie super jest ale nie wiem czy by mi się chciało bawić w takie malowanie

Nela 5/11/13
Stary 2013-08-05, 10:46   #4493
Kabriela
Zadomowienie

Niestety z naklejkami i naszymi zachciankami jest tak trudno, że głowa mała. Współczuję...

REKLAMA
Stary 2013-08-05, 10:48   #4494
acelinka
Zakorzenienie

Cytat:
faaaajne
nasz kubuś puchatek jest z takiego szablonu tż go potem w środku malował plakatówkami
Stary 2013-08-05, 10:48   #4495
Angie_gg
Raczkowanie

Uwielbiam być w ciąży, hehe;-)
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_0651.jpg (159,1 KB, 38 załadowań)
Stary 2013-08-05, 10:54   #4496
lineczka1989
Zakorzenienie

wyprzedaż jest na stronie endo
http://endo.pl/tematy/outlet/kategor...ml?_offset=240

Nela 5/11/13
Stary 2013-08-05, 10:56   #4497
Kociak85
Zadomowienie

Dzień dobry wszystkim
Cytat:
muszę szykować sukienkę na 21 września, 28 września i 5 października 3 tygodnie pod rząd wesela
Cytat:
muszę znaleźć jakąś sukienkę tylko szukam takiej długiej do ziemi bo mamy wesela 14 września, 15 września ( na tym mam być świadkową0 u kuzynki)!!! 28 września i jak dotrzymam to przyjaciele 19 października, a już jesteśmy po dwóch weselach
Dziewczyny, ale Wam zazdroszczę tych wesel!
My w tym roku żadnego I w ogóle większość już za nami...

Cytat:
Wracając jeszcze raz do tematu sondy, 4500 postów się zbliża. Czekam na kolejne opinie, co do mojej propozycji, żeby sondy do nowego wątku nie robić i wykorzystać tytuł, który po założeniu przez Rybę tego wątku otrzymał zwycięskie głosy: Końcem roku wyjdzie z brzuszka słodki chłopczyk lub dziewuszka! Mamy XI-XII 2013. cz. VI
Jestem za tym, aby dać właśnie ten tytuł, a w kolejnych już będzie głosowanie

Kabriela, trzymam kciuki za dobre wyniki, żebyś nie musiała do szpitala się wybierać

lineczka, wymaz z odbytu? pierwsze słyszę o robieniu takiego badania...

Co do różowych ciuszków - mąż też ma różowstręt. Ja zresztą też na pewno nie chcę za dużo tego koloru. Niestety, z tego co już zdążyłam zauważyć w sklepach - będzie ciężko, bo jednak większość ubrań dla dziewczynek jest różowa lub z różowymi akcentami.

Skręciłam wczoraj łóżeczko. wklejam zdjęcia - takie zwyczajne
I zdjęcie brzuchola na początku 24 tygodnia
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg lozeczko.jpg (86,7 KB, 26 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 23t1d.jpg (59,2 KB, 42 załadowań)

REKLAMA
Stary 2013-08-05, 10:56   #4498
a55edcd592b5250bfc801a534a15031ff4f0e57e_5ee55a8e308ca
Konto usunięte

Hej - wpadłam na chwilkę, nie doczytam Was. Odpoczywam. Jak leżę to czuję się dobrze, ale jak tylko wstaję to znów mnie boli w spojeniu... A przecież nie mogę cały czas leżeć bo muszę zrobić Olci śniadanie, pilnować jej- a potrafi sama wybiec z domu. Ech... i jak tu leżeć?

Zaczęliśmy niby 25 tydzień, ale skoro wg usg tydzień temu był 26 tydzień to może nawet 27???
Coraz częściej zaczynam myśleć, że moja ostatnia @ nią wcale nie była i synio począł się rzeczywiście te 2 tygodnie wcześniej ;p W Walentynki ;p

Chciałam jeszcze dopisać wizytę: 29.08 o 17:00

Miłego dnia dziewczyny, ja chyba od jutra uciekam do mamy- mają być upały 36 stopni, a u mnie w domu jest nie do wytrzymania...
a55edcd592b5250bfc801a534a15031ff4f0e57e_5ee55a8e308ca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-05, 10:56   #4499
kyte
Wtajemniczenie

Cytat:
wiecie własnie spojrzałam na karteczkę z tymi badaniami, które będę miała jeszcze zrobione i zdałam sobie sprawę ze na następnej wizycie dostanę skierowanie na pobranie wymazu z odbytu
hehe nas wszystkie to czeka
Cytat:
Napisane przez Angie_gg Pokaż wiadomość
Uwielbiam być w ciąży, hehe;-)
Jakie piękne...ale zauważyłam też...słodkości na stoliku-podziel się
Stary 2013-08-05, 10:57   #4500
Anoula
Zakorzenienie

Cytat:
Nie wiem czy Cię to pocieszy ale my jako świeżo upieczeni małżonkowie rozstaliśmy się tydzień po ślubie na 2,5 miesiąca

Już w piątek się zobaczycie,czas zleci zwłaszcza że masz sprawy do załatwienia
Trochę pociesz, że nie jestem jedyna, która się znalazła w takiej sytuacji

Cytat:
na pewno przyjdzie
chociaż zauważyłam, że teraz wśród przedszkolaków moda na fiolet
wpływ jakiejś bajki?

Sowiary patrzcie co znalazłam w trakcie poszukiwań nowego awatara
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg sowy.jpg (23,0 KB, 11 załadowań)
Anoula jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości