|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4471 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Janusze, Grażyny, Sebixy i Karyny - odsłona III
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#4472 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
tu:http://www.literaturajestsexy.pl/nie...kiem-dehnelem/ Edytowane przez 201607111003 Czas edycji: 2016-07-10 o 22:51 |
|
|
|
|
#4473 |
|
Zakorzenienie
|
Elion, no kurcze, nie wypisuj się. No nie.
|
|
|
|
#4474 |
|
Wizażowy Kot Igor
|
Popieram. Z kim będę dzielić uwielbienie twórczości Orwella i Margaret Atwood?
I don't have time for that! I'm a cat. We are rather busy you know? Zanim założysz wątek, zajrzyj tu: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1269209 Warto wsłuchać się w Słowo: https://www.youtube.com/channel/UC5n...oyrF8xorb-IqVw No pasaran! |
|
|
|
#4475 |
|
dead & alive
|
Grażynka w Biedronce wzięła ze sobą całą rolkę woreczów z działu warzywnego. Kasjerka wyciągnęła jej je z wózka z komentarzem "tego nie sprzedajemy"
|
|
|
|
#4476 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Heh. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#4477 |
|
Zadomowienie
|
Chyba Grazynowanie spotkalam:
Znajoma, patrzac z ewidentnym niesmakiem na rozstawiona w ogrodzie suszarke, na ktorej suszyly sie reczniki (wszystkie biale) oznajmila, ze ona tylko ciemne i kolorowe kupuje, bo brudu nie widac, wiec tak czesto prac nie trzeba |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4478 |
|
Wizażowy Kot Igor
|
Dlatego współczuję dziewczynom pracującym na promocjach serów, wędlin, słodyczy, jogurtów i alkoholu. Ludzie myślą, że jak coś jest podane do degustacji to można rodzinę wykarmić za darmo i trzeba garściami brać. A potem jeszcze to pożreć i skrzywić się, że nie smakowało no ale jak darmowe....
Nigdy nie zapomnę promocji cukierków firmy X. Grażyny na wyścigi pchały do torebek. Dziewczyna, która wtedy była na promocji nie miała szans z żywiołem a ci, którzy pragnęli zdegustować też nie mieli takiej szansy. I jeszcze jednej, chyba kremu firmy Bailey's - pewien janusz degustował sumiennie a na nerwowe uwagi żony, że przecież auto prowadzi odpowiadał, że alkoholu w tym kremie jest tyle, co kot napłakał. No może...ale jednak jest. I dziwię się też, że pan od nadmiaru ckliwej słodyczy się nie porzygał jak koń Rafał.
I don't have time for that! I'm a cat. We are rather busy you know? Zanim założysz wątek, zajrzyj tu: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1269209 Warto wsłuchać się w Słowo: https://www.youtube.com/channel/UC5n...oyrF8xorb-IqVw No pasaran! |
|
|
|
#4479 |
|
Konto usunięte
|
Mowa będzie o osobniku 23-letnim, ale moim zdaniem mimo młodego wieku podchodzi to już pod januszowanie. Chodzi o nieustanne i przesadne przechwalanie się i wymienianie, czego to on sobie nie kupi
Na FB wysyła znajomym zdjęcia swoich nowych nabytków typu buty, screeny swojego stanu konta, jak wyjdzie na kebab, to też nie omieszka wysłać jego zdjęcia. Jak pisze do niego jakakolwiek dziewczyna, to też robi screena rozmowy i wypisuje, z iloma dziś pisał Bardzo nie lubi, gdy ktoś posiada coś lepszego niż on i jest przekonany, że wszystko, co on ma, jest super, a to, co mają inni, jest do kitu Jego kuzyn kupił sobie nowy telefon, a młodociany Janusz nie mógł tego znieść i kupił ten sam model, tylko w pozłacanej obudowie, twierdząc, że telefon jego kuzyna to istny badziew i on ma lepszy W dodatku rzucił do mnie tekstem: "Jak tylko wyjmuję telefon, to robi Ci się mokro" Trochę się naprzepraszał po tym, jak dałam mu do zrozumienia, jak bardzo nietaktowne były jego słowa.Już mu wielokrotnie pisałam, że cieszę się, że mu się powodzi, ale niech mi takich rzeczy nie wysyła, a ponadto uważam, że przywiązuje zbyt dużą wagę do spraw materialnych. Powiedział, że gadam głupoty i mnie wyśmiał.
|
|
|
|
#4480 |
|
Przyczajenie
|
[1=2cfaa0a5c37026ea4ab814c 74c2acc8bc9bbc2c1;6288408 1]Mowa będzie o osobniku 23-letnim, ale moim zdaniem mimo młodego wieku podchodzi to już pod januszowanie. Chodzi o nieustanne i przesadne przechwalanie się i wymienianie, czego to on sobie nie kupi
Na FB wysyła znajomym zdjęcia swoich nowych nabytków typu buty, screeny swojego stanu konta, jak wyjdzie na kebab, to też nie omieszka wysłać jego zdjęcia. Jak pisze do niego jakakolwiek dziewczyna, to też robi screena rozmowy i wypisuje, z iloma dziś pisał Bardzo nie lubi, gdy ktoś posiada coś lepszego niż on i jest przekonany, że wszystko, co on ma, jest super, a to, co mają inni, jest do kitu Jego kuzyn kupił sobie nowy telefon, a młodociany Janusz nie mógł tego znieść i kupił ten sam model, tylko w pozłacanej obudowie, twierdząc, że telefon jego kuzyna to istny badziew i on ma lepszy W dodatku rzucił do mnie tekstem: "Jak tylko wyjmuję telefon, to robi Ci się mokro" Trochę się naprzepraszał po tym, jak dałam mu do zrozumienia, jak bardzo nietaktowne były jego słowa.Już mu wielokrotnie pisałam, że cieszę się, że mu się powodzi, ale niech mi takich rzeczy nie wysyła, a ponadto uważam, że przywiązuje zbyt dużą wagę do spraw materialnych. Powiedział, że gadam głupoty i mnie wyśmiał. [/QUOTE]Tez mam takiego kumpla, który szpanuje ile to on nie ma razem ze swoja dziewczyna... Ile to oni nie zarabiają. Kiedyś kazał odpalić mi kalkulator i dodawać poszczególne kwoty, w końcu skwitował"no, tyle zarabiam z moja Olunia" Tyle niby zarabiają, a jego Olunia zrobia mu aferę jak byliśmy u nich na domowce i postawił na stół Finlandię (jakby to był jakiś ekscluziv napój bogów). "-przecież kupilam Soplice specjalnie na dzisiaj, co ty robisz!!!!" januszing ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4481 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
ha ha ha ha
|
|
|
|
|
#4482 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4483 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem na szkoleniu, w hotelu.
Wczoraj przy śniadaniu para starszych Norwegów czy Szwedów odstawiła pokaz Januszostwa. Przyszli z przygotowanymi woreczkami (więc nie można tego zwalić na spontaniczny pomysł) i ładowali ze stołu wszystko jak leci, kanapki, owoce, wędlinę, ciastka... |
|
|
|
#4484 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
padłam A później tacy twierdzą, że wszyscy dookoła im tylko zazdroszczą ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4485 | |
|
Wizażowy Kot Igor
|
Cytat:
|
|
|
|
#4486 |
|
Zakorzenienie
|
A czy pod januszing można podciągnąć sytuację, gdy ktoś się ciągle chwali swoim dzieckiem, które studiuje medycynę?
Jak padnie w rozmowie słowo studia, to jest od razu reakcja: "bo mój X to studiuje medycynę", albo ktoś mówi coś o lekarzach: "A mój X to niedługo też będzie". Rozumiem chęć pochwalenia się ale czasami to już przesada podkreślanie tego na każdym kroku, nawet przy obcych osobach, typu sprzedawca.
|
|
|
|
#4487 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4488 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4489 |
|
O RLY?
|
szczyt januszowego buractwa:
i filmik: https://www.youtube.com/watch?featur...&v=9P7YIOSQiH8 polaki biedaki cebulaki na wakacjach
|
|
#4490 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4491 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To to tak, jakby powiedzieć: zobaczcie, co zrobił pewien księgowy! Jakie to ma znaczenie, że to księgowy?
|
|
#4492 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4493 |
|
Zadomowienie
|
Ja nie widzę w tym nic dziwnego. Gdy Polak zrobi coś dobrego, na taką skalę, to jest to podkreślane. Warto wyzbyć się złudzeń, że jesteśmy krajem idealnym, pełnym tylko szlachetnych ludzi. Taka równowaga.
|
#4494 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
). Polak na wakacjach zły, Polak w restauracji zły, Polak u wujka w gościach zły. Ale tak samo obciachowo zachowują się i inne nacje.
|
|
|
|
|
#4495 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#4496 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ten filmik też miałam okazje widzieć, szczyt cebulstwa. |
|
|
|
|
#4497 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4498 | |
|
Wizażowy Kot Igor
|
Cytat:
Z tego, co zaobserwowałam, buractwo i cebulactwo jest zjawiskiem międzynarodowym.
|
|
|
|
#4499 |
|
Zakorzenienie
|
Najbardziej dotkliwe i przykre, wręcz czasami niegrzeczne było to w Niemczech i Austrii, sytuacja oczywiście zmienia się potem diametralnie, gdy okazuje się, że dobrze mówię po niemiecku. Ale wielki niesmak pozostaje. Na Słowacji też nie jest kolorowo. Z bardzo miłym traktowaniem spotkałam się na Węgrzech, z normalnym w Anglii. To tak, jeśli chodzi o skrajne przykłady, poza tym w innych krajach zależało, to od ludzi, jedni na informację, że jestem Polką reagowali niechęcią, inni nie reagowali wcale.
|
|
|
|
#4500 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja w Irlandii mam same pozytywne reakcje. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:50.

.
Na FB wysyła znajomym zdjęcia swoich nowych nabytków typu buty, screeny swojego stanu konta, jak wyjdzie na kebab, to też nie omieszka wysłać jego zdjęcia. Jak pisze do niego jakakolwiek dziewczyna, to też robi screena rozmowy i wypisuje, z iloma dziś pisał
Trochę się naprzepraszał po tym, jak dałam mu do zrozumienia, jak bardzo nietaktowne były jego słowa.
). Polak na wakacjach zły, Polak w restauracji zły, Polak u wujka w gościach zły. Ale tak samo obciachowo zachowują się i inne nacje.