|
|
#4471 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lutówki 2017 ❤ cz. III
Ehh pocytowalam i mi skasowało...
Z tego co pamietam to mala_mi gratuluje chyba synka ![]() I jestes w bledzie z tymi ciuszkami, jest mnóstwo super rzeczy dla chlopcow ![]() Co do katarka to my mamy nose frida i bardzo mi odpowiada, nie musze wyjmowac odkurzacza, moge uzyc gdzie chce, wiem ze nie pociagne za mocno itd. Szczerze nie wyobrazam sobie np w nocy wlaczac odkurzacza. Chyba ze mozna go uzywac tez bez odkurzacza...
|
|
|
|
#4472 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4473 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#4474 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki za odpowiedź
będę musiała się lepiej zainteresować
|
#4475 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
bo mocnego bólu nie czułam, ale taki ucisk z lewej strony i to drętwiejące udoCytat:
nie było mnie w 1 cz wątku to nie doczytałam Powiem Wam, że czosnek chyba coś tam pomógł w pierwszym etapie działania, kupiłam ten erazaban póki co mrowienie ustało, lekkie zaczerwienienie tylko bez bąbliCytat:
ja nie jem słodkiego od jakiegoś czasu, ale może taka domowa drożdżóweczka to nie będzie grzech uwielbiam z jabłkiemDziś oglądaliśmy wózki i mam większy miszung w głowie niż przedtem. Odpada jednak adamex na 100%, w amexie trochę mała wydaje nam się spacerówka tj. wąska. Testowaliśmy Camarelo Carera - nie drogi, bardzo fajnie się prowadzi, nawet lekki. Poleca nasz kolega, który wozi swoją córę od czerwca |
||||
|
|
|
#4476 | |||
|
Zadomowienie
|
bo nie może być, ale pewnie sami sobie ustalili,szkoda tylko, że o tym nie poinformowali w jakimś regulaminie czy coś.
Cytat:
Cytat:
Cytat:
ale z tego co mi koleżanki mówią to na to w co ubiera się dziewczynki mamy mają dużo krócej wpływ, bo w pewnym momencie same się ubierają i czesto zestawy są kosmiczne. Takie 3 latki koleżanek już nie dają się ubierać. A chłopcy owszem ![]() a co do katarka to o tym odkurzaczu nie pomyślałam w nocy, srednio mi się widzi, zeby stal mi na wierzchu i w nocy akcja
|
|
#4477 |
|
Zakorzenienie
|
ja mam taki
http://www.smyk.com/katarek-aspirato...Q&gclsrc=aw.ds w nocy może raz tylko używaliśmy przez chwilę. Jak wieczorem jej odciągnęliśmy to do rana było ok. Tak fajnie katarek oczyszcza nos malaMi, gratuluję chłoczyka
|
#4478 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zaciagasz ustami, bez obaw nie jestes w stanie nic wciagnac. Cytat:
|
||
|
|
|
#4479 |
|
Zakorzenienie
|
MałaMi umnknął mi Twój post. Gratuluję synka
![]() ![]() ![]() ![]() oooo super hamulec tylko jak dla mnie średnio wyprofilowany, ale to mały szczegół. Czyli zastrzeżeń nie masz do niego? a właśnie składa się gondolka podobno? to prawda?
|
|
|
|
#4480 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4481 |
|
Zakorzenienie
|
Też ten odciągacz miałam. Nie potrafiłam nim tak mocno odciągnąć katarku :/
Wysłane z mojego GT-I8200 przy użyciu Tapatalka
|
|
#4482 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hmmm gość w sklepie jak pytałam, czy się składa to powiedział, że składa. Nie całkiem na płasko, tylko tak do połowy, czyli, że zmniejsza się jej jakby głębokość. Podobno są takie pręty pod podłogą gondolki, które się jakoś przesuwa czy coś... Z tym, że w żadnym opisie się tym nie chwalą |
|
|
|
|
#4483 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ogolnie z gondoli bylam bardzo zadowolona. Maly mial w niej duzo miejsca nawet w kombinezonie, jak juz uczyl sie siadac to byla jesien, podnioslam oparcie i siedzial sobie w gondoli do czasu az nie zaczal kombinowac z wychylaniem sie. Spacerowke teraz latem zamienilismy na britaxa, ale to tez dlatego, ze ten zakup byl nieunikniony przy drugim dziecku, wiec predzej czy pozniej nas czekal. Gdy mały skończył używać gondoli zlozylam reklamacje na wysciolke, odebrali stara i uszyli nowa, wiec teraz gondola jest jak nowka dla drugiego dzidziusia ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4484 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
super dzięki za opinie |
|
|
|
|
#4485 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
17/40 it's a girl. |
|
|
|
|
#4486 |
|
Zakorzenienie
|
Tak w sumie to nic, ale uznalam, że nowa to nowa i co mi tam, napisalam ze gdzies tam sie zaczela pruc nitka, dalam zdj i napisali ze uszyja nowa w ramach gwarancji
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4487 | |
|
Zakorzenienie
|
MalaMi gratuluję potwierdzonego synka. ⚘
17/40 it's a girl. ---------- Dopisano o 21:36 ---------- Poprzedni post napisano o 21:34 ---------- Cytat:
17/40 it's a girl. |
|
|
|
|
#4488 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4489 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4490 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Katarek jest po prostu rewelacyjny Wysłane z mojego GT-I8200 przy użyciu Tapatalka
|
|
#4491 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja dziś miałam zabiegany dzień, ale oatatni taki w tym roku
![]() Co do odciagaczy do kataru. Mam katarek plus do odkurzacza i jest super. Łatwo umyć i dobrze odciaga. U znajomych jest odkurzacz centralny i tam za mocna siła sania była jak dla mnie Drugi dostałam nie dawno i nie używalam jeszcze, ale jest elektryczny i działa bez odkurzacza. Na tel nie potrafię wstawiać linków, jak włączę kom to wstawię ktory mam. Frida, jak dla mnie, jest zakazna. Mama wciąga bakterie i sama poznie jest chora. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4492 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam katarek plus i zwykłą fride, jak gdzieś jedziemy to taka frida się przydaje
---------- Dopisano o 06:36 ---------- Poprzedni post napisano o 06:34 ---------- Dzień dobry ![]() Siedzę w laboratorium, dziś się nawet wyspałam ---------- Dopisano o 06:56 ---------- Poprzedni post napisano o 06:36 ---------- Jak któraś nie kupiła jeszcze chusteczek, a poluje na pampersa to w tesko jest chyba jeszcze promocja, ale i mnie wszystko wykupione wiec zamówiłam tu, z darmową dostawą http://m.emag.pl/pampers-baby-fresh-...ntent=11439162
|
#4493 |
|
Zadomowienie
|
Mala_Mi chlopaki sa super teraz tak mozna ich wystroic ze ho ho tylko trzeba dobrze szukac
Czesc dziewczyny od rana spac nie moge... czuje juz momentami kopniaczki ale to nie z tego powodu nie spie. Tak mysle i mysle i dochodze do wniosku ze te pajace na "codzien" to lipa bo jak sie uleje czy cos to trzeba calego pajaca prac. A kaftanik sie sciaga i polspiochy zostaja. Wydaje mi sie to praktyczniejsze hm. Wczoraj przyjrzalam sie znajomej w ciagu 10 min 3 razy mala przebierala to ile tych pajacow trzeba. Wychodzi nawet mniej ekonomicznie tak mi sie wydaje. Sama juz kupilam same body i pajace ale mam nadzieje ze cos dostane i tam beda jakies kaftaniki itp hmm
|
|
#4494 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak dziecko było chore, to w dupie miałam że w nocy odkurzacz włączam ![]() Cytat:
pajace się nam świetnie sprawdzały.Okropnie mnie od wczoraj głowa boli.
|
|
#4495 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Za to pajace uwielbiam do spania Nie jest powiedziane, że Twoje dziecko też będzie ulewac, bo to roznie bywa. A jak uleje to moga byc brudne spodnie tez i Ty cala - oh jak przyjemnie jak po karmieniu czujesz w dekolcie albo na plecach, że sie odbiło ![]() Tak ruchy najlepiej czuc jak lezysz na wznak Dzien dobry w kolejny szary dzien za oknem ja chce juz wiosne i lato...
|
|
|
|
|
#4496 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry wszystkim... tak mi się dziś nie chciało jechać do pracy, że aaaaaaaaaaaaaaaaaaa...... ........ no ale jakoś zebrałam się w sobie i jestem
![]() Byłam wczoraj u babci. Kuzyn przyjechał z nowo narodzoną córeczką. Mała urodziła się w środę, do piątku byli w szpitalu... a już wczoraj wielki rodzinny spęd na oglądanie - i nie mieli nic przeciwko, sami zapraszali. Przyjechali do babci na obiad i tak dobrych parę godzin siedzieli. Jak to usłyszałam na początku myślałam, że zwariowali... ale małej to kompletnie nie przeszkadzało. Wszyscy wokół gadali głośno, oglądali... a ona sobie smacznie spała
|
|
|
|
#4497 |
|
Zadomowienie
|
W sumie to macie racje
nie ma co sie stresowac samo wyjdzie w praktyce. Aa moj maz wczoraj oszalal w smyku patrzcie co kupil wariat ale te futerko jest takie male i takie slodkie ze sama sie rozplynelam
że nie opuszczę Cię..." --> 30 czerwca 2012 )Edytowane przez paulinka009 Czas edycji: 2016-10-10 o 08:27 |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4498 |
|
Zadomowienie
|
Dwa razy mi sie dodalonie wiem jak usunac?
że nie opuszczę Cię..." --> 30 czerwca 2012 )Edytowane przez paulinka009 Czas edycji: 2016-10-10 o 08:26 |
|
|
|
#4499 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4500 |
|
Zadomowienie
|
No wlasnie nie wiem jak te dzieci rosna. Mysle ze nasze urodzi sie w polowie marca jakos 58-59 cm. Liczylam ze na wiosne zaloze kwiecien maj myle sie? Chyba ze bedzie wczesniak lub faktycznie bedzie mniejsze ale przy naszych genach watpie.
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:22.

Chyba chce mi się zrewanżować za to, że tak późno zaczęła 
trwało to z 15 sekund i jak już chciałam wołać Tż żeby coś zrobił, to przeszło tak błyskawicznie jak się pojawiło.

ja chce juz wiosne i lato...