|
|||||||
| Notka |
|
| Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4501 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :)
ale jestem zmęczona, o mamusiu. Byłam na działce zerwałam malinki, agrest, wiśnie i porzeczki tak po trochu wszystkiego co by mieć do muesli
Później poszłam do lasu na jagódki ahh kocham chodzić po lesie, mmhm
|
|
#4502 | ||
|
Zakorzenienie
|
Jestem
![]() W końcu ![]() Cytat:
![]() Współczuję,że musisz się uczyć Cytat:
![]() Ciekawe,jak tam u LoLci ![]() Ania,napisz do nas,czy z Michałem wszystko w porządku i czy się dostałaś ![]() Apiska Ja też chcę tyyyle owoców ![]() Nefre Super,że dobrze Ci szło... ![]() Jestem beznadziejna Chyba przejdę na redukcję....![]() ![]()
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
||
|
|
|
#4503 |
|
♥
|
witam oj troche mnie tutaj nie było musze poczytac i nadrobic zaległosci
do szkoły sie dostałam bio chem z michałem jest juz lepiej maja go w poniedziałek wypuscic ogólnie widac po nim ze juz go nie boli agness dlaczego przechodzic chcesz na redukcje lolcia mam nadzieje ze udało sie spodkanie gratuluje Wam dostania sie apiska mi babcia z działki przyniosła malinki pycha ![]() nefre dobzre ze dobrze ci sie jeździło ![]() gujana ale to chyba dobrze ze masz apetyt ? ja ostatnio wogole prawie nic nie jadłam bo tak mi żoładek nawalał... ide sie myc i za chwile wpadne poczytac
|
|
|
|
#4504 |
|
Zakorzenienie
|
Aniu Również gratuluję
Ehh... Nie podobam się sobie... Co z tego,że noszę same S i M,jak nawet płaskiego brzucha nie mam Mogę się mieścić w rozmiar 34,ale nadal nie mam na nim żadnych mięśni,w ogóle w spodnie,które ostatnio przymierzałam ledwo się zmieściłam,pomimo,że mam taki sam rozmiar w domu... ![]() Jeszcze się wkurzyłam...Bo laska,której nigdzie nie przyjęli,do żadnej z 3szkół,które wybrała,chce być w mojej klasie... Nie wiem jakim cudem,ponieważ ona ma jedyne 85pkt,poza tym już lista była wywieszona... Poza tym nie można składać odwołań u mnie,tak postanowili,ale ona ma podobno jakieś znajomości![]() A ja nie chcę z nią być w klasie
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
|
|
|
#4505 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale nie wiem jakim cudem nagle okazalo sie ze jest w wypozyczalni i to nawet kilka sztuk bardzo sie ucieszylam ![]() z ta nauka to bym narazie nie przesadzala hihi tzn. jakos tak niby cos robie ale narazie to jeszcze duzo za malo mam nadzieje ze jutro nie bedzie mnie bolec glowa i wkoncu cos ruszy... Cytat:
jakiegos tasiemca mam moze ? ![]() ![]() ![]() gratuluje szkoly no i ciesze sie ze z Michalem juz lepiej Cytat:
moze jakis konkretny sport, trening. wyczytalam ze bieganie jest najefektywniejsze jesli chodzi o spalanie kalorii. w 8 min. 100kcal, podczas gdy np plywac trzeba 14 min na te 100kcal. moze sprobuj biegac? na wizazu jest fajny trening dla poczatkujacych, to co ja ostatnio robilam. planuje w niedziele znow sie wybrac, o ile bede sie lepiej czula, bo narazie kater i bol glowy non stop
|
|
#4506 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak samo Co z tego, ze nosze Xs, S jak brzuch daremny :/ Ehh.. i mam teraz mega napady głodu - bulki maślane, brioszki, lody Tragedia..
|
|
#4507 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do mięśni,to niestety wiem,do ich wytworzenia ciężka praca potrzebna ![]() A ten trening,mogłabyś mi go wysłać? ![]() Może zacznę biegać,ale mogę biegać na czczo???? ![]() ![]() Cytat:
![]() Odkąd łykam te cholerne tabletki na tą tarczycę,to mam większy apetyt Cud,że jeszcze nic nie przytyłam... ![]() Na szczęście wszystko spalama przynajmniej się staram,inaczej bym chyba nie zasnęła... ![]() Tak bardzo bym chciała mieć płaski brzuch
||
|
|
|
#4508 | |
|
xxyy
|
Cytat:
mialam o niej zle zdanie, a to moze dlatego ze jej nie znalam dobrze pozory czasem mylaale masz racje takie dostawanie sie po znajomosci jest wkurzajace.. bo jedni sie ucza zeby sie dostac, zeby cos osiagnac, a inni po prostu maja znajomosci..
|
|
#4509 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Mogłaś jej powiedzieć,że może i się obijasz,ale nie bardziej od niej btw zasługujesz na dużo lepszą prace .Cytat:
![]() Cytat:
widziałam,że też się nie nudził i nawet mi to powiedział,że jest bardzo mile zaskoczony i że jestem ponad dojrzała jak na swój wiek i w ogóle, w ogóle .Nie wiem czy coś z tego będzie,ale dziękuje Wam z całego serca,że doradziłyście mi tam pójść,jesteście KochaneCytat:
Cytat:
ale najważniejsze,że dostałyśmy się tam gdzie chciałyśmy
|
|
#4510 |
|
xxyy
|
Lolcia, fajnie ze randka sie udala
![]() aha dziewczynki tak zbocze z tematu czy moglybyscie mi polecic jakis dobry kremik do cery mieszanek, ktory ogarnicza przetluszczanie sie czola i noska? szukam czytam na kwc i nic nie moge znalesc jakbyscie znaly jakis dobry to prosze o info![]() ide dalej spac nie wiem co mi jest mam nadzieje ze jutro sie obudze wyspana, no bo ile mozna spac ;paha jeszcze mam jeden maly problem i w sumie nie wiem jak sie powinnam zachowac.. wczoraj jak wracalam do domku busem to pilam kefirek i jakis chlopak powiedzial "smacznego", powiedzialam 'dziekuje" i dodalam "obiadek ". no i zaczelismy rozmawiac, bardzo sympatyczny, okazalo sie ze jest rok ode mnie starszy, jak wysiadal poprosil mnie o numer telefonu, dalam mu bo lubie naiwazywac nowe znajomosci. naprawde super sie z nim rozmawialo. po powrocie do domu napisal mi ze jestem urocza i ze fajnie bylo mnie poznac, odpisalam ze mi rowniez bardzo milo. dzis tez do mnie pisal, zaczel do mnie pisac 'sloneczko' i jakies teksty ze jeste bardzo fajna itp i rozne buzki . i w sumie nie wiem jak powinnam na to reagowac? bo przeciez ja mam TŻ-ta troche mnie deneruje jak do mnie pisze sloneczko, przeciez nie jestem jego sloneczkiem no a z drugiej strony nie wiem jakie ma intencje, moze czysto kolezanskie.. wiec chyba za wczesnie zebym mu pisala ze jestem zajeta. nie wiem jak reagowac na jego teksty..ale sie rozpisalam doradzicie cos? ![]() dobranoc
|
#4511 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Po prostu moim zdaniem jej zależy tylko na wyglądzie,ciuchach,malowa niu się itp,a ja nie bardzo lubię takie laleczki,co mają pusto w głowie![]() Ja przez te 3lata nie olewałam nauki,a ona się dostanie,bo ma znajomości ![]() Chociaż mam nadzieję,że jednak jej nie wezmą ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Nie wiem sama... Niby jest ok,wszyscy mi mówią,że dobrze wyglądam,no ale...![]() Cytat:
A wiem,że ona na moim profilu raczej nie da rady... ![]() Mam tylko nadzieję,że jej nie przyjmą jednak...miejsc już nie ma,więc musiałby ktoś zrezygnować...
||||
|
|
|
#4512 |
|
Zakorzenienie
|
No nie wiem
napisał mi esa,czy dojechałam cała i zdrowa
|
#4513 |
|
xxyy
|
a i wlasnie napisal mi smsa ze troche mu glupio ze mnie wystraszyl bo nie odpisuje i zebym sie na niego nie gniewala..
yyyy
|
#4514 |
|
Zakorzenienie
|
Atram,ja bym na Twoim miejscu uważała
W końcu masz TŻ-ta Dobranoc
|
|
|
#4515 |
|
Zakorzenienie
|
Atram - moj TŻ już by mi wielkie 'ale' robił..Napisz mu, że piszesz w intencjach czysto koleżeńskich
![]() Lolcia- cieszę się, że udała się randka Trzymam kciuki, aby znajomośc się dalej rozwijała - nawet gdyby to miało być na koleżeńskim stopniu tylko ![]() A mi buba wyskoczyła na ustach.. Zovirax i trzeba działać, bo no
|
#4516 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
nie słyszałaś,że faceci najbardziej lubią poznawać dziewczyny w autobusach? .Myślę,że gdyby Twój Tż-et się dowiedział,to byłby troszkę zazdrosny i niezbyt miły tak to już z facetami .Poczek aj jeszcze troszkę i zobaczysz co się będzie działo,jeżeli zajdzie za daleko,to poinformuj go o tym,że masz chłopaka .DobranocCytat:
no i na spotkanie się w ogóle nie malowałam,jedynie rzęsy,ale to tak btw .Cytat:
.![]() Cytat:
![]() .Dobranoc
|
|
#4517 |
|
Zakorzenienie
|
Wpadam tylko napisac ze nadal o Was pamietam
Dzis pracowalam od 8 do 16, teraz krotka przerwa i od 19 dalszy ciag jestem padnieta. Mam nadzieje ze niedlugo sie wyrwe do NY i cos w koncu pozwiedzam Dzis bylo pyszne sniadanko Buleczki z rodzynkami i cynamonem i taki niby serek wiejski![]() Buziaki |
|
|
|
#4518 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Biedulko tyle się tam napracujesz,że aż mi Ciebie szkoda .Mają szczęście,że Cię tam dobrze karmią no i zaglądaj częściej koniecznie! a najlepiej wracaj już![]()
|
|
#4519 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#4520 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hiehie fajnie z takim fotografem ![]() agness51 - gratuluję ![]() LoLcIa123 - gratuluję również i cieszę się baardzo że randka się udała ![]() ![]() ehh też coś tak ostatnio mam ![]() Cytat:
ale po pierwsze: nie martw się na zapas , a po drugie to będziesz miała swoje koleżanki i nawet nie bedziesz musiała z nią konwersować za często ![]() Cytat:
hmm może on liczy na coś więcej? a tu zonk - TŻ heh no z tym słoneczkiem.. jeden juz tak do mnie mówił.. (i mówi, a nawet jeszcze lepiej typu kochanie..) kiedys ja myslalam ze on cos chce zaczelam chciec potem sie okazalo ze wcale nie chciał wiec ogolnie pomieszanie z poplątaniem i kilku miesiecy polamanych skrzydeł no ale cóż ![]() i ogolnie rzecz biorac to wrocilam obłowiona tylko straszna rzecz z którą musze stoczyć walke.. folguje sobie z jedzeniem normalnie w jeden dzien jem i jem i podjadam to coś słodkiego, albo to na co mam ochote.. dochodze do wniosku ze bedzie jojo i ze musze sie ograniczyc a na nastepny dzien robie to samo pomocy
|
|||
|
|
|
#4521 |
|
♥
|
agness nie ma co sie skupiac na jednej czesci ciała popatrz na całokształt
![]() nie przechodz na redukcje bo to było by bezsensu... ja bym na twoim miejscu wiesz co zrobiła weszła na bilans dodatni i cwiczyła porządnie siłowo uwierz ładnie bys wygladała od jutra zaczne jesc zdrowo i powoli...lolcia super ze randka sie udała
|
|
|
|
#4522 |
|
Raczkowanie
|
dziewczynyyyy ratujecie... musze schudnąć 3 kg do czwartku...ale tak z głowa
jakieś rady =D
|
|
|
|
#4523 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I jeden ma hasla wiec zostaje tylko jeden i moge korzystac jesli jakis staff wyzszy ranga nie korzsyta Poza tym mnostwo pracy Jest tu z 500 osob, naszczescie dzis szabat (to oboz zydowski) i dzieciaku na weekend do domu pojechaly, wiec zostalo okolo 100 osob z tym ze na szabat to oni tylko jedza - taka jakas religijna tradycja i dzis na obiad ktory bedzie o 20 jedza tylko miesne potrawy i nie mozna wogole do stolu z nabialem podchodzic No coz pobyt tutaj duzo mi dal, wiele sie nauczylam na temat zydow i ogolnie chyba bede doceniac bardziej prace takiej zwyklej i niepozornej sprzataczki To naprawde ciezka pracaUciekam wziasc prysznic i troche nad jeziorkiem posiedziec poki moge ![]() I tesknie bardzo
|
|
|
|
|
#4524 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dzisiaj ze stresu rano zdążyłam zjeść tylko grahamke i suchą bułke z jakimś sezamem
.
|
#4525 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
) Cytat:
bo na poczatku jest niby ok, a pozniej nagle sie okazuje ze skora sie tylko bardziej przetluszcza i niszczy. dobry krem nawilzajacy, zeby cera nie musiala sie sama "nawilzac" a co do tego chlopaka to moze nie reaguj a jak zajdzie za daleko, to mu powiesz ze kogos masz i juz.no to bardzo ladnie z jego strony ![]() Cytat:
![]() buziaki
|
|
#4526 |
|
♥
|
esterka nie da rady 3 kg to moim zdaniem 3 tyg zdrowego odzywiania
snieżka bedzie dobrze u mnie tez ostatnio nic nie wychodzi z jedzeniem,,, wogóle dzisiaj byłam u fiotografa bo... zgubiłam zdjecia legitymacyjne |
|
|
|
#4527 | ||
|
Zakorzenienie
|
Zdrówka życzę ![]() Cytat:
.Cytat:
.My za Tobą też bardzo tęsknimy(no przynajmniej Ja![]() )
|
|
#4528 |
|
Zakorzenienie
|
A mnie coś brzuch pobolewa :/ Nieładnie.. Ale za to jutro zapowiadają się zakupy z TŻ. Nie mam nic kasy, ale TŻ ma i już mam zapewnioną u niego pożyczkę. Nie mogłabym nie oddać. Głupio się czuję wtedy kiedy ktoś mi funduje :|
Milko - miło Cię widzieć Nie zapracuj nam się tam czasem
|
#4529 |
|
♥
|
i ja tez tesssknie tak dziwnie bez ciebie
![]() ![]() OD JUTRA BEDE JESC TYLKO RZECZY KTÓRE MOGE prosze mnie bic jak by co :
|
|
|
|
#4530 |
|
Wtajemniczenie
|
Agness, Apiska:
http://www.wizaz.pl/smoczek_bieganie.php tutaj link o bieganiu. ja zaczelam od 2-3min marszu, 3 min biegu, i powtorzylam 6 razy stopniowo bede zwiekszac. zreszta potyczajcie tam na koncu jest co i jak robic
Nowe wątki na forum Dietetyka
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:04.

Później poszłam do lasu na jagódki ahh kocham chodzić po lesie, mmhm

Chyba przejdę na redukcję....
ale nie wiem jakim cudem nagle okazalo sie ze jest w wypozyczalni i to nawet kilka sztuk
bardzo sie ucieszylam 

Na spotkanie z moim obecnym TŻ poszłam na luzie, baa- zapomniałam włosów ułożyć.. Ubrana na cebulkę bo to w zimie było i co? Po kilku spotkaniach stwierdził, że na 1 spotkaniu wyglądałam cudownie 
.
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)