|
|||||||
| Notka |
|
| Auto Marianna Lubisz auta i motocykle? Fascynuje cię motoryzacja? Dołącz do forum Auto Marianna, podziel się swoją pasją i wiedzą. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4501 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Egzamin na prawo jazdy - pytania, relacje, trzymanie kciuków ;)
Cytat:
ale przynajmniej sobie pojeździłaś, potraktuj to jako dodatkową lekcję i tyle. nosek do góry, następnym razem będzie ok |
|
|
|
|
#4502 |
|
Raczkowanie
|
a swoją drogą.. ostatnio też mi tak świeciło w oczy że nic nie widziałam a okularów p/słonecznych chyba nie można założyć
(nie zadziałała opcja edytuj i dlatego jest dopisane) |
|
|
|
#4503 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Zazdroszcze ja w srode ide po prawko Cytat:
w koncu po tych godzinkach jazdy nie nauczysz sie wszystkiego perfekt jakby nie patzrec to ja na swoim egzaminie tez zrobilam duzo bledow...
|
||
|
|
|
#4504 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4505 |
|
Raczkowanie
|
ZDAŁAM !!!
Jeszcze jestem w szoku, a banan nie schodzi mi z ust Malamama bardzo mi przykro, ale nie poddawaj się
|
|
|
|
#4506 |
|
Wtajemniczenie
|
Julka gratuluje
![]() Ja po dzisiejszej jeżdzie wróciłam cała zaryczana do domu .. zazdroszcze Wam tych wyrozumiałych instruktorów.. ja dzisiaj miałam dopiero 3 jazde i instruktor tak sie na meni darł ze miałąm ochote wysiąść z tego samochodu .. Jak sie go cos pytam to mi mowi ze powinnam już to wiedzieć ;/ ... raz najechałam na linie (bo miałam całe zapłakane oczy i nic nie widziałam) to o mało co mnie bić nie zaczął ;/ .. i mi sie kazał nie uzalać nad sobą i stwierdził ze sie w końcu zabije ;/ .. i dzieki nemu już odechciało mi sie jazdy tym głupim samochodem! ;/ .. Gratuluje wszystkim dziewczyną co zdały bo mi sie chyba to nigdy nie uda ;| ..
|
#4507 |
|
Raczkowanie
|
Julka gratulacje!!!
Na dzień dzisiejszy mam tak dość,że nawet się nie zapisałam na następny egzamin i nie mam ochoty na ciąg dalszy. Mój instruktor ,istruktorką z która dzisiaj jezdziłąm i kierownik szkoły uważają że bardzo dobrze jezdze ale co z tego jak egzaminu zdać nie mogę Byli w szoku,że wynik negatywny
|
|
|
|
#4508 |
|
Zadomowienie
|
malamama, szkoda, ale nie poddawaj się, walcz aż do zdania
![]() julka, gratulacje ![]() angelkaa, zmień koniecznie tego instruktora!! przecież oni są dla nas a nie po to, żebyś się nabawiła wstrętu do jazdy. mi się w głowie nie mieści to co piszesz, jak on tak mógł się zachowywać. zmień go i jeszcze zwróć uwagę właścicielom szkoły, ze ten koleś będzie im tylko odstraszał klientów
|
#4509 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Julka gratulacje!!! Moje drugie podejście jest 11 kwietnia, kupa czasu, kupię sobie ze 2h jazd i znowu będę walczyć o zdanie
|
|
|
|
|
#4510 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Boże kochany, co Ty tu piszesz? W głowie mi się to nie mieści. Jak najszybciej zmnień instruktora ! |
|
|
|
|
#4511 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
.. Tylko że to on jest włascicielem .. ze też musiałam trafić na takiego debila .. a do tego wszystkiego jeszcze pali papierochy w samochocie a ja tego baaardzo nie lubię ;| .. ale ja jestem taka du*a i mu uwagi nie zwrócę .. siedze cicho w tym samochodzie probuje dobrze jechać i tylko sie modle zeby te 2 godz szybko minęły ;| .. Pogadam z tatem zeby mi instruktora zmienił ...
|
|
#4512 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to zmień instruktora koniecznie, w stresie się niczego nie nauczysz i nie martw się, jeszcze polubisz jazdy
|
|
|
|
|
#4513 |
|
Raczkowanie
|
Dzięki kochane za trzymanie kciuków i za wsparcie duchowe
Jak egzaminator zaczął mnie na placyku wypytywać która żarówka jest od których świateł to już wiedziałam, że będzie ciężko Do miasta też z nim jechałam, ale dosyć krótko jeździłam i nawet zbytnio nie męczył mnie manewrami. Chyba zobaczył, że dobrze sobie radzę Chociaż na samym począku wybiegł mi pieszy na pasy i dałam po hamulcu no i tylko tego się przyczepił bo powinnam mieć zwiększoną uwagę i zahamować wcześniej Ale ogólnie luz, myślałam że będzie gorzej. Trzymam kciuki za pozostałe zdające !!! ![]() A teraz idę świętować
|
|
|
|
#4514 |
|
Rozeznanie
|
mnie jutro czeka 2 podejscie o 9.00 odlewnicza, postanowilam ze nie dam sie tak latwo i bede walczyc ;PP poza tym lubie toyotke
|
|
|
|
#4515 |
|
Zadomowienie
|
Malamama nie smutaj
Julka Ty szczęsciaro |
|
|
|
#4516 | ||||||
|
Rozeznanie
|
dziękuję
aaach, zazdroszcze ![]() Cytat:
Ja na takie pytania odpowiadalam: wiem....ale nie powiem Naprawde, mówiłam szczerze ,że to mnie stresuje i że jak zdam to sama ich powiadomię Cytat:
Cytat:
Chyba,że będzie robił także jako psycholog Cytat:
heheh rzeczywiście tak jest Cytat:
ja po drugim razie odgrażałam się,że dopiero po maturze pójdę ![]() Cytat:
|
||||||
|
|
|
#4517 | |||
|
Zakorzenienie
|
gratuluję!!
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
#4518 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
achh jak ja bym chciala miec to juz za sobaCytat:
![]() kochana koniecznie cos z tym zrob!a najlepiej zrezugnuj.moj instruktor byl podobnie popier.....jak Twoj.i ja tez glupia siedzialam cicho i nic nie mowilam.teraz widze jak wielki to byl blad.te 30 godz w polowie poszly na marne bo ja zamiast skupic sie na jezdzie tylko sie balam ze mnie zaraz skrzyczy albo cos.co chwile zerkalam na zegarek...kazda jazda byla dla mnie prawdziwym horrorem i nie raz po powrocie do domu ryczalam w poduche.a przeciez ja za to placilam i jego obowiazkiem bylo mnie nauczyc jezdzic a nie sie drzec.naprawde zrezygnuj.mie ma sensu sie meczyc. |
||
|
|
|
#4519 |
|
Zadomowienie
|
fajnie, że zmieni szkołę, ale pieniędzy nie odzyska, bo podpisała jakąś umowę i pieniądze są już wpłacone. Niech po prostu powie, ze chce zmienić instruktora i tyle. Jak się boisz, to faktycznie wyślij tatę.
|
|
|
|
#4520 |
|
Rozeznanie
|
nie wiem jak wygklada sytuacja u aangelki ale mi wlasciciel szkoly powiedzial ze w kazdej chwili moge zrezygnowac i pieniadze mi odda.chociaz to byl taki picer...zauwazylam ze zawsze wszystko koloryzowal wiec nie wiem jakby to bylo w rzeczywistosci.
|
|
|
|
#4521 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
też jestem z Olsztyna
|
|
|
|
|
#4522 |
|
Zakorzenienie
|
Jeśli faktycznie nie odda jej pieniędzy to niech wyśle tatę- dokładnie, albo sama wsio załatwi. Bo to jest nie dopuszczalne, aby krzyczeć na kogoś kto nie umie jeździć a uczy się właśnie tego;/ i z tym paleniem tez powinna coś zrobić..
|
#4523 |
|
Wtajemniczenie
|
pogadałam z tatem i stwierdziliśmy ze w piątek będę odważna i powiem co mi leży na sercu temu debilowi
tzn ze ma nie palić, ma sie na mnie nie drzeć i takie tam .. i jak sie nie poprawi to zmienie instruktora .. szkoły się zmienić niestety nie da bo pieniędzy już by mi raczej nie oddali .. Dziekuje Wam bardzo
|
#4524 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4525 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiadomo, że instruktor czasem może huknąć jak zrobi się bardzo głupi błąd przed egzaminem np xD no ale Ty się dopiero uczysz, więc niech nie wymaga od Ciebie perfekcji.. pogadaj z nim koniecznie..
|
|
|
|
|
#4526 |
|
Raczkowanie
|
![]() ![]() Kurs na prawko trwal dluuuuugo, zanim zdalam egzamin pare miesiecy uplynelo- a same dokumenty, blyskawicznie- chociaz tyle dobrego![]() Jeszcze nie korzystalam z uprawnien i nie jezdzilam. Jak to u Was jest z pierwszym samodzielnym wyjechaniem na ulice? Szczerze mowiac, troche sie obawiam, mimo ze ostatnio czulam sie juz pewnie za kierownica.
|
#4527 |
|
Zakorzenienie
|
Zdaje moze ktoras z Was egzamin w Lublinie ? ( chodzi mi o marzec)
|
|
|
|
#4528 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
ale nie sama tylko z tatą lub mamą obok stwierdziłam ze jazda sprawia mi wielką przyjemność
|
|
|
|
|
#4529 |
|
Raczkowanie
|
Ja nie jestem z Olsztyna, ale to był najbliższy WORD od mojej miejscowości więc przyszło mi tam zdawać
![]() Za pierwszym razem egzaminował mnie pan Radziszewski, dosyć sympatyczny no ale nie udało się zdać ![]() Wczoraj trafiłam na dosyć młodego egzaminatora, nie zwróciłam uwagi na nazwisko, alle on zwracał uwagę na szczegóły, na placyku był okropnie służbowy, ale w mieście się trochę "rozkręcił"; nawet mnie pochwalił w pewnym momencie Woził mnie po tych jednokierunkowych, na jednej z nich miałam zaparkować skośnie, zawrócić wykorzystując jakąś bramę, zawrócić na jakimś skrzyżowaniu i to by było na tyle z manewrów Na Bema jadąc od dworca miałam tylko skręcić w prawo A tak to sobie jeździłam po mieście w godzinach szczytu Samochodów i pieszych było pełno no i jak pisałam wcześniej już na samym początku jakich koleś wyleciał mi na pasy i dałam po hamulcach. Gdy byłam już na tej prostej koło OBI, to powiedział: "To co, chyba już sobie skończymy." Przeraziły mnie te słowa bo wydawało mi się, że nie jeździłam zbyt długo i nie wiedziałam jak mam to rozumieć No nic, później chcąć już zjechać w lewo do WORDu, zatrzymałam się żeby przepuścić samochody jadące prosto z naprzeciwka i tak sobie stoję i stoję bo to przecież godziny szczytu, za mną samochody też stoją i stoją ja już przerażona bo tamuję ruch, on coś burkął pod nosem, że "mogłam jechać przed tą ciężarówką bo tak sobie możemy postać jeszcze długo" no ale wiece jak to jest, nie chciałam żeby oblał mnie za wymuszenie Stojąć już pod WORDem myślałam, że chyba będzie źle Czekam niepewnie aż mi coś powie no i powiedział: "Wie Pani jaki popełniła Pani największy błąd? " Jak tak zaczął rozmowę, to już byłam pewna, że mnie obleje. Chodziło mu o tego pieszego na pasach, że za późno zahamowałam i zapytał się jak trzeba zachować się dojeżdzając do przejścia. To mu odpowiedziałam, że trzeba zachować szczególną ostrożność i zmniejszyć prędkość. Powiedział "Czyli wie Pani" Powiedział jeszcze, że "ta końcówka też trochę ślamazarna była" Co tak stałam i stałam "Proszę jeździć ostrożnie, egzamin zakończony z wynikiem pozytywnym" Mówię Wam dziewczyny kopara mi opadła i miałam ochotę go uściskać |
|
|
|
#4530 |
|
Rozeznanie
|
ZDAŁAM!!! jeszcze w to umierzyc nie moge ale sie udalo
)) poplakalam sie z radosci
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Auto Marianna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:54.

a nie kazał się jeszcze wozić po mieście

i wlasnie sobie uzmyslowilam ze w ogole nie powtorztlam z nim swiatel.ale mam andzieje ze je pamietam.
Jeszcze jestem w szoku, a banan nie schodzi mi z ust

.. 
Jak egzaminator zaczął mnie na placyku wypytywać która żarówka jest od których świateł to już wiedziałam, że będzie ciężko
Do miasta też z nim jechałam, ale dosyć krótko jeździłam i nawet zbytnio nie męczył mnie manewrami. Chyba zobaczył, że dobrze sobie radzę 
Naprawde, mówiłam szczerze ,że to mnie stresuje i że jak zdam to sama ich powiadomię