![]() |
#4501 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Rocznik 87 Zgłoś Się!!! :)
Cytat:
![]() A tal w ogóle, to dzień dobry po weekendzie,którego ja nie mialam,bo mialam studia,więc nie odpoczęłam zupełnie i nowy tydzień rozpocznę kompletnie wykończona... ![]() Dobra, lecę nadrabiać, bo troszkę się w naszym wątku działo jak mnie tu nie było... ![]() Biii Wszystkiego dobrego! Dużo miłości i powodzenia na studiach ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4502 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny ostatnio bije sie ze swoimi myslami. Chodzi moj ponad 2 letni zwiazek. Nie wiem czy dopadla mnie rutyna nuda czy moje uczucia gasna ;/ chociaz tego ostatniego nie chcialabym!!! Przez pewien czas zrobilam sie dla mojego Tzta niemila jakos wkladam malo uczuc w nasz ziwazek..i nawet kochac mi sie nie chce ;/ jestem przerazona . On to wsyztko ciagle przemilcza. Nic nie mowi jest taki kochany - dba o mnie jest wyrozumialy. A ja???? ja mam wyrzuty sumienia i nic wiecej .Nawet nie potrafie za Nim tesknic (fakt widujemy sie czesto ) Czy to znaczy ze milosc z mojej storny sie konczy?? jak sobie pomysle to mi slabo. JEst cudownym facetem i czasami przychodzi mi mysl ze zasluguje na lepsza dziewczyne
![]() ![]()
#4503 |
Raczkowanie
|
nice, ja też jako pierwsza wyznałam miłość. TŻ mnie wtedy przytulił bardzo mocno, lezeliśmy sobie razem... Oczywiście, chciałam,zeby mi powiedział to samo,ale wiedziałam,ze będę musiała na to jeszcze trochę poczekać... Ale doczekałam się...
![]() ![]() Szept-Anioła, w każdym związku są takie chwile... Wg mnie potrzebujecie czegoś,co napewno było na samym początku - takiego podekscytowania, tęsknoty... Zacznijcie się umawiać na randki - tak jak kiedyś ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4504 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
Edytowane przez 4832b41e8290910197f9e2708b6071e8198c523e_655bf3bc8fce4 Czas edycji: 2023-11-20 o 22:09 |
![]() ![]() |
![]() |
#4505 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
pamietamy ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4506 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() irmandara ukryłam wszystko dlatego, że siedziałam z jego rodziną przy stole, bo jego brat świętował urodziny. Inaczej bym się pewnie nie powstrzymała, chociaż było mi ciężko momentami. Jak mnie odprowadzał zrobiłam mały cyrk, ale za to nie dostałam buziaka na dowidzenia i teraz jestem na głodzie ![]() Mój obecny facet ma niektóre cechy wzorca-ideała, ale nie wszystkie. Tzn. piękne brązowe oczy- tak, ciemne włosy- tak, szczupły- tak, głos- tak. Ale nie obcina włosów całkiem na krótko, co zawsze mnie kręciło w innych facetach. Ma sobie tam jakąś fryzurkę, a jak wyskoczy z włosami na żel to mam ochotę mu go zdrapać, fee ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4507 |
Wtajemniczenie
|
Hej Dziewczynki...
Kurde... Dawno mnie nie bylo... Moj Kubus od 4 dni gorączkuje.. ![]() ![]() ![]() ![]() muiee mnie sie Moj Tztet podoba... moze jego jedyny minus to wzrost... ale ja tez jestem niska wiec jest ok ![]() ![]() ![]() a co do piwkowania to nie ukrywam ze lubi czasem popiwkowac ![]()
![]() |
#4508 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4509 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4510 |
SPAMER
Nieopłacona reklama |
Dziewczyny nie mam sił już
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Najpierw mnie okradli 4 dni przed wigilia Dzien przed wigilia babcia dostała wylewu i zabrało ja pogotowie dzien przed sylwestrem dostałam kolejnego(3 raz juz) zapalenia ucha w nowy rok przerodziło sie ono w zapalenie kanału słuchowego które boli jak cholera. Teraz(za 2 dni) powinnam isc na kontrole do laryngologa ale nie wiem gdzie jak. A wczoraj wypowiiedzieli mi mieszkanie. Mam sie wyprowadzic w połowie sesji JEdyne co mi sie chce to sie powiesić... |
![]() ![]() |
![]() |
#4511 |
Wtajemniczenie
|
aimia
![]() ![]() I glowa do góry!!! A nosisz czapke??? pewnie nie za bardzo skoro masz zapalenie ucha!!! szybko sie tu spowaidaj jak z ta czapka... Ale nie bede krzyczec na Ciebie! ![]() A mieszkanko na pewno jakies znajdziesz przytulne z miłymi sasiadami! Na złodzieji szkoda słow niestety... na to nie mamy wpływu czy nas okradli... A jesli chodzi o babcie... Przykro mi... Zycie niestety jest okrutne... na kazdym cos wisi w przyszlosci... Ale nie załamuj sie... Tylko pozbieraj do kupy i działaj.... ![]() ![]()
![]() |
#4512 |
SPAMER
Nieopłacona reklama |
no właśnie nosze czapkę, nie myje włosów w ciągu dnia(tak ze susze i wychodzę) tylko zawsze wieczorem żeby do rana mi wyschły. A mieszkania niestety ...środek roku jest
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4513 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#4514 |
SPAMER
Nieopłacona reklama |
no miałam ze 30 dni i 30 dni mija mi włąsnie w pierwszym tygodniu sesji
|
![]() ![]() |
![]() |
#4515 |
Zakorzenienie
|
a nie masz jakiejś koleżanki, w której mogłabyś mieszkać w trakcie sesji?
![]() |
#4516 |
Zakorzenienie
|
Aimia,
głowa do góry. Musisz być silna. Mówię to- a dwa dni już przeryczałam do poduszki. Sama wzięłam kąpiel. Przemyślałam wszystko w wannie i pomyślałam sobie, że już tyle razy udało mi się wyjść na prostą- więc tym razem też dam radę. I ty myśl tak samo. Niestety nieszczęścia chodzą parami. Ale to tylko chwilowe. Wszystko się jakoś ułoży-musi, bo nie ma wyboru ![]()
![]() |
#4517 |
Raczkowanie
|
Jestescie Kohcane Dziewczyny
![]() ![]() ![]() Aimia Dasz rade musisz dac!!! Jestes silna dziewczyna!
#4518 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() A ja się strasznie ciesze bo z kolosa którego myślałam, że ledwo zalicze to dostalam 4,5 ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4519 |
Wtajemniczenie
|
Witam wszystkie Dziewczynki
![]() ![]() a ja miałam tak mało czasu na wizaż, że aż wstyd ![]() ![]()
#4520 |
Wtajemniczenie
|
U nas juz wszystko jasne... Kuba ma zapalenie górnych drog oddechowych - czyli zawalone zaczerwienione bardzo gardło... Biedulek... Mnie jak gardlo boli to wychodze z siebie... co dopiero taki Maluszek...
![]() Dostał antybiotyk Penicyline w płynie. Oby pomogło! Ide do Niego bo czkawki dostal... ![]()
![]() |
#4521 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Cieszę się,że chociaz odrobinkę pomogłam ![]() freddy, mam nadzieję,że wszystko będzie dobrze i Kubuś wyzdrowieje! ![]() talus, jesteś wreszcie! gdzieś Ty była? ![]() oj,dziewczyny.. ja dopiero do domu wróciłam po całym dniu... jestem kompletnie padnięta i już szykuję sobie cieplutką kąpiel ![]() AimiA,rzeczywiście wszystko zwalilo Ci się teraz na głowę, ale sprawę z mieszkaniem napewno da się jakoś rozwiązać! Musisz tylko dobrze poszukać, cały czas jest przecież mnóstwo ofert! A z jakiego miasta jesteś? [edit] już wiem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4522 |
Wtajemniczenie
|
Talus ale zabalowalas....
![]() W sumie wlazłam żeby Was poinformowac, ze moj kochany: Kubus zdrowieje ![]() A po za tym siedze w pracy i sie nudze... ![]()
![]() |
#4523 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4524 |
Zadomowienie
|
Aimko je niestety tak kolorowo tego nie widze i nie wiem skad u nich taki optymizm, musisz miec kupe szczescia zeby znaleźć coś fajnego i w rozsadnej cenie i zeby jeszcze w jakims miejscu sensownym było, zreszta sama lepiej wiesz...
ja moge tylko mówić co jest w Krakwie i w akademikach juz dawno nie ma miejsc bo ich brakło a z mieszkaniami jest koszmar.. pocieszac moze jedynie fakt ze koniec semestru sie zbliża i napewno ktos wyleci ze studiów i wróci do swojej Pipidówy a ty wskoczysz do jego mieszkania ![]() A Kuba niech nie robi jaj tylko ma byc zdrowy i juz! ![]()
#4525 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale czemu ci wymowili? kurde, co za ludzie, wiedza ze sesja, takie stresy to jeszcze dokladaja swoich !!! ![]() strasznie mi przykro, mam nadzieje ze uda ci sie cos odpowiedniego znalezc ![]() trzymam kciuki. : ) Cytat:
tyle juz jestescie razem, ze poporstu nie ma motylkow w brzuchu a zaczyna sie wkradac przyzywczajenie do drugiej osoby. mi to wyglada na kolejny etap zwiazku. u mnie byl trudny, ae jakos przetrwalismy i tobie tez sie pouklada tak jak chcesz : )))) Cytat:
![]() ja tez nie za bardzo mam czas;/ Cytat:
![]() no ale po antybiotyku przejdzie predko napewno nic, zabralam glos, odswiezylam pamiec o sobie i spadam sie uczyc;/ milego popoludnia ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4526 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ja też nie mam za dużo czasu już trzeci dzień siedze nad projektem i posuwam się do przodu w tępie robaczkowym ![]()
![]() |
#4527 |
Raczkowanie
|
Cudownie,że z Kubusiem już lepiej
![]() a ja jak zwykle padnięta... Dziewczyny, macie jakiś ekstra sposób na dodanie sobie energii...? |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4528 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4529 | ||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() A czy będąc ze swoim TŻ zwracacie uwage na przystojniejszych facetów.. tzn w sensie, że "ooo, ale ten to ma fajny uśmiech albo coś tam, mój móglby taki mieć.."? cholera od jakiegoś czasu czuję sie winna, coś mi leży na sercu i w ogóle za często mam wahania nastroju..
![]() ![]() |
![]() |
#4530 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:02.