|
|
#4501 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Formuła 1
Kaś - pokaż się później w nowym kolorze^^ I zazdroszczę zatyczek
Ja postanowiłam wrócić do blondu, ba, chcę jeszcze jaśniejszy niż miałam Polubiłam swoje słowiańskie korzenie:PPlot - ożesz w mordę, uczysz się? ![]() Odważna I zazdroszczę smyczy Ja mam tylko czapę Kubicy Tass - zazdroszczę zakupów Na mnie już grosza nie chcą wydać Chociaż i tak będą musieli^^ A za rok planuję się wybrać do jakiejś pracyKurde, wszystkim czegoś zazdroszczę Avka nie zmieniam, ale mam fotki
|
|
|
|
#4502 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#4503 |
|
Zadomowienie
|
On naprawdę jak jakiś jaskiniowiec wygląda
|
|
|
|
#4504 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
tylko, że w moim mieście ciężko o pracę dla studenta... ![]() buhahaha ![]() to teraz czas na chwilę dla chwalipięty ![]() a więc... przyszedł mi zegarek z allegro w końcu ![]() w rzeczywistości ładniejszy niż na tych zdjęciach na allegro ![]() a teraz wrzucam fotki zegarka na mojej rączce jestem z niego zadowolona EDIT: ale kłaki na rękach
Edytowane przez tass822 Czas edycji: 2008-08-26 o 17:16 Powód: dopis |
|
|
|
|
#4505 |
|
Zadomowienie
|
Tass - Przepiękny!
Kubek przedłużył kontrakt z Bi em dabliu Tzn podobno
|
|
|
|
#4506 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4507 |
|
Raczkowanie
|
Właśnie mam na głowie coś wiśniowego
Na sczęście na 4-6 myć Jeszcze nie spłukiwałam,ale mam nadzieje,ze nie bedzie bardzo źle,bo jutro spotykam się ze znajomymi ;p A Ty jak Kaś? Fajny zegarek,ładnie się prezentuje A kłaki to ja mam prosze Cie bardzo :PHaha, Nick w tym sweterku wygląda najlepiej A,i kupiłam ten puder mineralny z loreala,jak obczaje go to zdam relacje ![]() Tass,a Ty co kupiłaś? ![]() Aaaaaaaa, zupke lubię ogórkową,pomidorową,barsz cz ukraiński, rosół,botwinke na przykład ![]() Co do kawy to ja tez nie piłam czarnej tylko białą,słodką z pianką
|
#4508 |
|
Zadomowienie
|
Dagna poka się
Za chwilę wychodzę to mojej byłej przyjaciółki, co pisałam, że przez chłopaka nasze kontakty się ochłodziły... Ostatnio widziałam ją kilka mies temu... Ale przynajmnije ze sobą rozmawiamy |
|
|
|
#4509 | ||
|
Wtajemniczenie
|
śliczny
Podobno było to tak, że Kubek poszedł na spotkanie z szefem Ferrari dziś rano koło 11 i po długich rozmowach ponoć przy piwie or kawie (nie stwierdzono) pojechał do mistera doktorka i podpisał kontrakt na 1 rok. Więc przypuszczenia są takie, że po tym roku Kimuś spada na drzewo robić ze mną dziecko i na jego miejsce wchodzi Kubek Cytat:
![]() Ten sweterek boski ![]() Zdawaj, ciekawa jestem a ile kosztował? ;>a co to barszcz ukraiński? To biały czy czerwony? ![]() cappuccino ![]() Cytat:
![]() No widzisz, ja z moją byłą (jak to brzmi) już w ogóle nie rozmawiam, chociaż nie raz do niej pisałyśmy razem z paroma koleżankami z klasy co jest z nią, a ona jakgdyby nigdy nic nas olewa, wali ją nasza 13letnia przyjaźń ![]() Też miałam wyjść ale jeden debil widzi się z chłopakiem, drugi nie wiem co robi i w 3 osoby nie chce nam się wychodzić Co za ludzie.
|
|
|
#4510 |
|
Zakorzenienie
|
Ale dziś naprodukowałyście a mnie oczy bolą od czytania spisów podręczników i stopy też ale nie od czytania, tylko skakania po drabinie
Świetne kudłate Nikusie macie Pokazywać farbowane hery i to szybko. Ja już mam moją czarną wiśnię zakupioną ale farbnę tak bliżej wesela. Dzięki za porady ![]() Barszcz ukraiński jest czerwony i ma fasolę w środku i jeszcze kapustę i jest pyszny ![]() Kaś zdobyłam 22 punkty, trafiłam z Robertem, Hamem i Heikkim (mój mąż tylko 10 pkt) i jestem chyba 675 Gapul kończyłam zootechnikę. Tass kaska się przyda z pewnością, też kiedyś miałam stypendium naukowe i tak z ciekawości się spytam ile teraz płacą? Bo ja dostawałam 220 zł ale to było chyba z 7-8 lat temu...
|
#4511 |
|
Raczkowanie
|
Od razu mówię, ze jestem ubrana jak flejtuch i w ogóle ;p Zdjęcie robiłam mi siostra 'z gory', wiec troche emo wyszlo ;p I ogolnie malo widac;p no ale macie jak chcecie :P Echhh:P Kolor troszke widać...
Ps. Robert zostaje w BMW, wydaje mi sie,ze nie jest to jakas bardzo zla decyzja,niech czeka na wolny fotel w Ferrari ![]() Zoologia? I teraz pracujesz w ksiegarni??? Puder jak dla mnie drogi 56zł,ale akurat miałam kase to zaszalałam Mam numer W4 golden beige, na razie wypróbowałam go zaraz przed kąpielą więc wiem tylko,ze ładnie się prezentuje, nie ma efektu maski,właściwie go nie widać Ile się utrzymuje? Zobaczymy...
Rzeczy nie przychodzą ani nie odchodzą, nie pojawiają się ani nie znikają; nie można więc ich zdobyć ani stracić. ________ Edytowane przez Gapul Czas edycji: 2008-08-26 o 19:14 |
|
|
|
#4512 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a mądra Kasia ma takie kłaki bo kiedyś jak była młodsza i głupsza to zachciało jej się ręce golić! i odrosły takie krzaki... ![]() kupiłam: tampony, waciki, chusteczki do mycia rąk, krem do rąk, pomadkę ochronną, balsam do ciała, peeling do ciała, żel pod prysznic i tonik. no, chyba o niczym nie zapomniałam ![]() dziękować Cytat:
![]() Cytat:
tylko najpierw trzeba ją jeszcze dostać ![]() nie wiem ile dokładnie płacą, nie wiem nawet od jakiej średniej będą stypendium przyznawać. nic w dziekanacie nie chcą te babki powiedzieć. jeśli się załapię to napiszą w necie po numerach indeksu kto dostał i ile. Ale słyszałam, że tak ok. 200zł ma być (tylko ciekawe ile w tym prawdy ).i dopiero ta lista pojawi się w październiku a wypłacać będą od grudnia. więc nawet jeśli się załapię, to sobie muszę trochę poczekać ![]() Gapul, ładnie Ci w tym kolorku
|
|||
|
|
|
#4513 | ||||
|
Zakorzenienie
|
no
![]() Cytat:
![]() Cytat:
każdego to tyka widze ![]() ja teraz wogóle nie wychodze wieczorem ![]() Cytat:
![]() no niech czeka ![]() Cytat:
![]() ale zakupy a ja odkładam
|
|
|
#4514 | |
|
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
![]() ach, to jak na taki szczytny cel to odkładaj wiesz, na moje dzieci to będzie Kimas łożył, więc nie odkładam nic, tylko wydaję |
|
|
|
|
#4515 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() chociaż dziś dostałam kieszonkowe, kasy z polisy jeszcze nie przepiłam, marzą mi sie zakupy jakieś ![]() a nie, u nas Heikki też sypnie groszem ale chce być niezależna
|
|
|
#4516 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja bym nie wytrzymała jakbym miała kasę w rękach chociaż ostatnio ćwiczę moją silną wolę, w końcu trzeba się trochę opanować ![]() ha! ja też będę niezależna. Kimuś tylko na dzieci będzie dawał a z resztą to sama sobie poradzę
|
|
|
|
|
#4517 |
|
Raczkowanie
|
Dziękuje za dobre słowa,ale i tak mam nadzieje,ze kolor szybko zejdzie
![]() Dziewczyny jestem z was dumna,taka oszczędnośc
|
#4518 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ciekawe co na to wszystko ciocia Plocia ![]() Cytat:
|
|
|
#4519 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4520 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jak to Twoje to zabierz to ode mnie
|
|
|
#4521 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
no ale nie oczerniajmy tak Kimusia, na pewno nie jest skąpiradłem ![]() ale... nawet jak to moje, to chce to oddać komuś innemu |
|
|
|
|
#4522 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak tam chcesz ![]() lece na mecz Wisełki ![]()
|
|
|
#4523 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Takie są... brązoweee i ładdnee (i ... śmierdzą zielskiem ). Kasia pokaże jutro bo teraz Kasia nie ma jak zrobić bo za ciemno i nie widać. sialala. ![]() Cytat:
![]() Tez bym chciała koszulkę. ![]() Fajne są, bo żółte i jak Ci włożę to mioda nie będzie widać. Cytat:
Cytat:
|
|
#4524 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Przyganiał kocioł garnkowi.
![]() ![]() Ejjj, na tym pierwszym foto to on na mnie patrzy. ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Ejj no dokładnie tak. Tylko ja kupuję. ![]() Gdzie kupię apaszkę w panterkę? Tylko nie różową, zieloną, niebieską tylko ... panterkowatą? ![]() Przez te av'y myli mi się Kasia z Plotem. Wyobraźcie sobie, że mi napisało, że przeładowałam wiadomość grafiką i muszę post pod postem.
|
|
#4525 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a ja zawsze chciałam iść na medycynę sądową i jeździć na miejsca zbrodni, oglądać trupy, robić sekcję zwłok, patrzeć co i na jaki czas przed śmiercią jadł denat... rozwiązywać zagadki kryminalne, tworzyć portrety psychologiczne morderców.... moje marzenia.... ![]() a pracę magisterską na moich studiach to chyba napiszę o seryjnych mordercach! Cytat:
![]() ale widzę zadowolona jesteś i dobrze się w nich czujesz, to najważniejsze ![]() ![]() o to współczuję.... chyba coś te Kasie mają czasem z głowami nie tak ![]() to się teraz przestaw bo Plot chyba woli Nickiego... tylko ja Kimusiowi wierna jestem Cytat:
|
|||
|
|
|
#4526 |
|
Zadomowienie
|
A więc.
Dagno, wyglądasz ślicznie w tych włosach Mówię zupełnie szczerzeTeż jak byłam mała to ogoliłam sobie ręce Gapul - Kto oszczędza ten oszczędza ![]() Tass - Z tymi mordercami to mnie przerażasz Kaś - rano o 8 widzę tu Twoje zdjęcia^^ PS. Wróciłam ze spotkania i powiem, że świetnie się nam rozmawiało. Będziemy teraz chodzić do jednej szkoły to może akurat coś się uda odratować PS2. Nie wiem czy Wam mówiłam, ale pomyliłam daty i spotkanie klasowe mam jutro a nie dzisiaj ![]() PS3. Dlaczego ja mam takie kompleksy? Jestem beznadziejna |
|
|
|
#4527 |
|
Zakorzenienie
|
ja tylko na chwile
boszzz ale jestem szczęśliwa Nawet słynna Barcelona naszej Wisły nie pokona !
|
|
#4528 |
|
Wtajemniczenie
|
jak dłuugoo na wawelu, zygmunta bije dzwon, tak długo nasza wisła wygrywać będzie wciąż, NIECH ŻYJE ORZEŁ BIAŁY, NIECH ŻYJE POLSKI RÓD, NIECH ŻYJE NASZA WISŁA, BO TO KRAKOWSKI KLUB
dziewczyny, ale jestem hepi, byłam chwile na R22, wiadomo że nie w środku, ale pod i było mnóstwo fajnych ludzi i było pare hiszpanów i tańczyli a co do Kimusia to ja jestem mu wierna aż po grób, dziś się zaręczyliśmy, nie mówiłam Wam? nazwiemy syna Heikki na znak finn love Dagna śliczny kolor Kaś dawaj fotki :bo zasadze buta: Tass ja też bym chciała właśnie takie robić sekcje, ostatnio chciałam robić sekcje bo taki świeży szczur pod moją klatką leżał zdechły, ale sie powstrzymałam a w ogóle to występować w CSI W ogóle co do golenia rąk to nigdy nie goliłam, mam jasne włosy nawet jak są ciemne generalnie naturalnie co do włosów to ja nawet blondynka jestem, ciemna bo ciemna ale blond, a chodzę w czarnych ![]() pieprzone mi się teraz jakieś uczulenie na udach zrobiło i nie mogę golić nóg wyżej niż do kolan a właściwie kolan już nie i tylko łydy moge, bo mnie coś uczula a nie odkryłam jeszcze co, macie jakiś łagodzący pomysł?
|
|
#4529 |
|
Zakorzenienie
|
Hej śpiochy! Ale co tam korzystajcie póki możecie. Ja już się kawką i papieroskiem od rana delektuję i zbieram siły do pracy
![]() O meczu zapomniałam wczoraj, mąż mi powiedział o wyniku jak z pracy powrócił. Co do sekcji i takich tam na studiach miałam sekcję lisów na anatomii, cały rok preparowania różnych rzeczy ciekawych, tylko smród formaliny powala A i jeszcze na fizjologii nad żabami się znęcaliśmy... Plot nie mam pojęcia na co masz uczulenie, może łoś był nieświeży ![]() Nat jesteś śliczną młodą dziewczyną i kopnij te kompleksy w tyłek, osobiście nie widzę żadnego powodu do ich posiadania. Z drugiej strony wiem, że każdy jakieś tam ma, ale trzeba nauczyć się akceptowania siebie (wiem wiem to nie jest łatwe) Kaś dawaj zdjęcia
|
#4530 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wrzucę później, bo póki co siedzę w piżamie. Chyba, że chcecie taką sesję łóżkową. Cytat:
, bo jak Ci zaraz kopa zasadzę to Ci się odbije oranżadą ze świętej komunii. (Łowcy.b ) Przecież śliczna dziewczyna jesteś. ![]() A czemu nie możesz na siebie patrzeć? Co Ci się nie podoba? ![]() Cytat:
Jak dla mnie to Brożek najlepiej grał. A tam, zresztą, wszyscy byli świetni. ![]() Kocham bramkarza Barcelony, w tej mniej owłosionej wersji bardziej mi się podoba, co się rzadko zdarza. ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:24.

Ja postanowiłam wrócić do blondu, ba, chcę jeszcze jaśniejszy niż miałam
Polubiłam swoje słowiańskie korzenie:P
I zazdroszczę smyczy
Na mnie już grosza nie chcą wydać

Tzn podobno

Co za ludzie.

Takie są... brązoweee i ładdnee (i ... śmierdzą zielskiem

Jestem beznadziejna