|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4501 |
Zakorzenienie
|
Dot.: ..::Dieta Plaż Południowych - ZAPRASZAMY - część druga ::..
Diczyny jakich uzywacie przypraw otowych, takich w mieszankach jak fit up'y??? Jakas vegea albo ziarenka smaku moga byc??
|
![]() ![]() |
![]() |
#4502 |
Rozeznanie
|
Jak bym od razu z rana przeczytala, że tak wam waga leci to bym sie nie skusiła rano na kromke ciemnego chleba!! Ajjjj chyba znowu zaczne pierwsza faze ja tez chce tak schudnac
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4503 |
Rozeznanie
|
ha dzis moja babcia zrobila mi golabki na obiad z miesa mielonego z indyka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#4504 |
Rozeznanie
|
ale się produkujecie dziewczynki od rana hoho
gratuluję Wam straconych kilogramów i zgłaszam protest ja też tak chcę !! ![]() ja juz przeszlam I fazę raz potem wróciłam (bo miałam 2 tyg urlop na jedzeniu teściowej - strach odmówić ![]() w poniedziałek kończy mi się I faza i nie mam zamiaru jej przedłużać .. bo już mam jej trochę dosyć ... grrr ... chcę schudnąć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4505 |
Zadomowienie
|
witajcie., jejku, strasznie dużo postów od wczoraj wieczorem napisałyście. aha właśnie, już mówię, obecnie ważę 65 kg przy wzroście 165cm, więc trochę kuleczka jestem, chcę zrzucić z 10-12, obym wytrwała w postanowieniu
![]() dziś rano jajka na twardo z pomidorem i kawałek wędliny. na razie zapijam się wodą. aha, dziewczyny, nie macie na I fazie problemów z zaparciami? z tego co pamiętam trochę mnie to męczyło poprzednim razem na SB. i jeszcze jedno, kupić błonnik albo bio cla? pomaga? działa? sawa_sawa ja mam 2 książki kucharskie SB, ale nie poradnik, powiedz jakich informacji szukasz, moę są w tych książkach, które ja mam.
#4506 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4507 |
Raczkowanie
|
kapko, jej wspolczuje tego cisnienia... ja w ciazy /gdzie przeciez jest ryzko podwyzszonego/ mialam cisnienie jak o lekarz mowil: swierzego umarlaka ;P
lilly ja lykam blonnik i to w sumie duzo bo bez tego przy fazie I to chyba bez sie nie da... ale co kto lubi. biocla mam przypadkiem z zeszlego roku i nie przeterminowane wiec sobie lykam, nie zaszkodzi raczej ale nie wieze ze to cos da... GRATULUJE ZRZUCONYCH KG ZAZDROSZCZE ![]() serio ta ricotta z kakao nie byla grzechem?? przeciez ricotta jest tlusta /16%/ to jak to jest? wytlumaczcie mi prosze. w sumie to zjadlam tylko 1/4 bo reszte wepchnelam ukochanemu...
#4508 |
Zadomowienie
|
CarmelaSoprano gratuluje tych 5 kilogramow
![]() ![]() Ja sie waze w poniedzialek ale nie spodziewam sie super efektow bo okres ![]()
#4509 |
Zadomowienie
|
A przeciez feta light ma cos koło 30, a mozna ją jesc ..
#4510 |
Zakorzenienie
|
byłam dziś na zakupach. i nareszcie udało mi się kupić naturalny homo
![]() ![]() zaopatrzyłam się w masło orzechowe- przez Was ! ![]() i poza tym mama się denerwuje, że codziennie coś na obiad kombinuje, potem jeszcze bałagan w kuchni zostawiam, więc ugotuję sobie chili con carne, zamrożę w małych porcjach i będę sobie w tygodniu jeść na obiad ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4511 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#4512 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pracuje od 11 do 19;30 wiec musze jakies goowce zabierac na 2 sniadanie i obiadek, bo na sniadanie tradcyjnie omlecik ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4513 |
Zadomowienie
|
a ja dzis mam mintaja smazonego i brokuly w sosie
![]()
#4514 |
Zadomowienie
|
no nie można sobie przy Was dłużej pospać bo czytania mam na pół godziny
![]() ja dziś na śniadanko tradycyjnie omlecik, zaraz wieśniaka wchłonę a na obiad coś z kurakiem pokombinuję ![]() dziś mój 6 dzień i jakieś 1,5-2kg poleciało i nie wróci ![]() a miałam się nie ważyć przez tydzień ale ta waga tak na mnie patrzy, że nie mogę jej odmówić ![]() gratuluję wszystkim dziewczynkom spadku wagi i cm ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4515 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
ja posiadam takowa ksiazke - kupilam ja dwa tygodnie temu w empiku za ok 29zl jedyne co dobre - to przepisy na smakolyki ![]()
![]() |
#4516 |
Zakorzenienie
|
Ja tez mialam problemy z wizytami w wc. Wczoraj zjadłam sojowe- z duza iloscia blonnika, 2 kostki czekolady. Rano poprawilam tunczykiem z jajkiem i kibelek jak sie patrzy
![]() Dziewczyny co sadzicie o tych batonikach corny linea? http://images.google.com/imgres?imgu...%3Dpl%26sa%3DN Dzisiaj sie na nie natknelam. Jakis taki smetny dzien dzisiaj. Ale poki co zjadlam na snaidanie salatke z tunczyka jajka, ogórasa kiszonego, jogurt naturalny i ciutka majonezu. Drugie sniadanie jogurt naturalny i garstka pistacji. Na obiad rybka z kapusta kiszona. Podwieczorek i kolacja sie zobaczy. Bylam na zakupach i kupilam sobie otreby zytnie z jablkiem na II faze. Z tych wszystkich co tam były miały najlepsze wartosci. Duzo białka, blonnika i malo weglowodanow. Kupialm tez dwa jabluszka i jablek troche suszonych. Musze poczytac co tam jeszcze wolno. Planuje sobie zrobic salatke owocowa jakos moze za tydzien- jako nagrode za diete- mm az mi slinka leci ![]() Aha jeszcze jedno. Uzywacie jakichs kremów wyszczuplających ? Kusi mnie ten nowy nivea? kusi ale cena mało kuszaca-44 zl. Wiem ze ten na celulit dla wielu byl skuteczny moze i ten fajny. Z białej herbaty i anyzu- niby ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4517 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4518 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moge spytac skad jestes bo widze ze zachodniopomorskie? ![]() Edit: mowimy o tym samym kremie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4519 |
Zadomowienie
|
jeśli chodzi Wam o ten nowy nivea silluette (czy jakoś tak) to ja go w rossmannie widziałam
![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#4520 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Camarilla ja jestem z okolic Gorzowa Wlkp ![]()
![]() |
#4521 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4522 |
Zakorzenienie
|
Mnie tez kusi ten krem. Ale poki co brak funduszy. Pytam bo ja tez z zachodniopomorskiego ale do gorzowa mam kawał ja bardziej na południe
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4523 |
Zakorzenienie
|
zrobiłam już sobie te chili con carne
![]() nieskromnie dodam, że wyszło cudowne ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4524 |
BAN stały
|
wlasnie jestem po obiadku, chyba 40 minut go robilam, nudzilo mi sie, to poeksperymentowalam
![]() S: sałatka (pekinska, papryka, cebula, 1 jajko, pol pomidora, kilka oliwek, troszke serka wiedenskiego) p: twarozek domowy o: pol brokula, 125g sera bialego chudego z jogurtem i cebulka zielona, 1 jajko, i to wszystko zalałam sosem pomidorowym z gadżetami ( papryka, czosnek, pieczarki, cebula, trojkacik serka topionego light) - sos jeszcze zostal do kolacji p: chyba nic nie wcisne, bo jestem full! k: mysle o drugiej polowie sera bialego z sosem pomidorowym... chyba jednak za duzo jem.. ale jakos nie moge sobie odmowic.. ![]() teraz pije mega mocna herbate zielona, zeby mi cos tam pomogla w tym napchanym zołądku ale wieczorem mam zamiar ostro cwiczyc! na poczatku diety mi sie nie chcialo, bo po weekendowym obzarstwie czulam mase tluszzczu na brzuchu i wokol bioder, to mnie az zniechecalo! zaczelam dwa dni temu i musze powiedziec ze to wciaga - szczegolnie jak sie juz czuje ksztalcace sie miesnie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4525 |
BAN stały
|
ja mam książkę SB w poniedziałek moge poskanować I fazę i wrzucić tu jak ktoś chce lub wysłać mailem
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() i baaardzo ale to bardzo proszę o wielkie giga baty bo przy tym okresie najadłam się pysznych ciastek a właściwie wafelków z czekoladą ![]() ![]() ![]() co do omletów to ja jednak wole mega puszyste z ubitą osobno pianką ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4526 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczynki
![]() ![]()
#4527 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4528 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4529 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Jejku pogoda pod psem,brrr...Pozdrawiam Was cieplutko i słonecznie, tak na przekór aurze ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4530 |
Zakorzenienie
|
Kilka kotlecików z papryka, kilka z pieczarkami, kilka z piertuszka, moga tez byc czosnkowe. Wszystkie sa pyszne !!
Witamy, rozkładaj kocyk i plazuj z nami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:15.