|
Notka |
|
Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4501 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Czym dziś pachniesz Wizażanko? Część XV
Cieszy mnie, że się nie gniewasz
![]() Ja do wczoraj cieszyłam się w miarę dobrym zdrowiem, natomiast teraz siedzę sobie z zakatarzonym nosem, boli mnie głowa, bolą mnie oczy, czuję, że mnie rozpala (gorączka) a najgorsze w tym wszystkim jest to, że ja nigdzie się nie przeziębiłam (ubierałam sie ciepło, nie stałam w przeciągach) tylko TŻ mnie zaraził bo jest chory od dwóch tygodni ![]()
![]() |
#4502 | |||
Wiedźma
|
Cytat:
No dobra, grzeczności nigdy za wiele. ![]() Poklep swoją plazmę pieszczotliwie po obudowie ode mnie. ![]() Dziękuję Tharoon. Bardzo się z niej cieszę (choć teraz to już nic chyba mnie w Sephorze, czy Douglasie nie zachwyci...). Cytat:
![]() Nie ma o czym mówić. Mientka nińdzia ze mnie... Kiedy już nauczę się tego, co radziły Szara Róża i Favkes - to dopiero zasunę wam opowieść. ![]() Cytat:
![]() To nie był "głos w sprawie" tylko po prostu wyjasnienie. Pomyślałam, że mogłaś nie wiedzieć, a może chciałabyś wiedzieć... Jesli zaś nie chciałaś... to już za późno. ![]() ![]() Na pocieszenie zostaje nam fakt, że to się już pozmieniało. ![]()
![]() |
#4503 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Normę mam w małym atomizerku (nie wiem, może z 4ml) od Homyka ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4504 | |
Wiedźma
|
Cytat:
![]() I: jak to w tym roku?
![]() |
#4505 |
Zakorzenienie
|
Bo Tornado zamówiła flaszkę u siebie w Stanach; a że za jakiś czas (miesiąc? nie pamiętam dokładnie) przyjedzie do Polski, wyśle mi mojego skarba z Polski
![]()
#4506 | |
Wiedźma
|
Cytat:
![]() Piękny,piękny skarb do kolekcji... ![]() ![]() Czy ja będę mogła użebrać jedną, jedyną, maluteńką, malutenieczką próbkę? ![]() ![]()
![]() |
#4507 |
Zakorzenienie
|
No ba, jasne że próbka pofrunie
![]() A Incense znasz? No bo w sumie jutro próbki wysyłam... ;]
#4508 | |
Wiedźma
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4509 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cóż, same się nie znajdą tak samo jak same nie dostały nóg... A niesmak zostaje. Cytat:
![]() Na łapie testowo po raz kolejny na noc The Parfum - wczoraj przetrwał na łapie całą noc i obudziłam się z piękną kawą i drzewem sandałowym na nadgarstku ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4510 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Będę trzymała kciuki za licytacje! Szczególnie, że to Twój ulubiony zapach ![]() p.s. dzis rano pachniałam fendi esprit d'ete po południu guerlain insolence, pod wieczór testy na nadgarstkach w sephorze - dior midnight poison i paco rabbane xs ![]() diorek niesamowicie mocny ![]()
![]() |
#4511 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Nie wiesz czemu, Truskawciu ![]() Zdradzę Ci sekret: jest ich tak mało, bo się wszyscy hurtem opitalają na irokeza... Rzygam tą fryzurą poprostu, a fe!.... ![]() Urocze ![]() Ja też gratulejszynuję mamie-Tymence ![]() Super! Będą pierwsze wizażowe trojaczki! Vivat! ![]() ![]() Cytat:
Kurczę bladę, mam stresa ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Mnie też jakiś ebol wziął siłą i się mości, glut jeden zbolały! ![]() ![]() Dzisiaj więc czysto teoretycznie pachciałam Czarnym Żukiem ![]() W związku z powyższym, jak będę pisać w nocy jeszcze głupsze głupoty niż zazwyczaj, to proszę o kopa w zad, ok? ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
|
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4512 |
Zakorzenienie
|
Dobranoc Dziewczeta!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4513 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dobranoc Lipgloss! <Rachela macha ręką znad fortecy chusteczek. Zużytych.>
![]() |
#4514 |
Zakorzenienie
|
kilka razy otwierałam sobie wczoraj i dziś Wizaż, żeby poczytać Perfumy i zawsze mnie coś odciągało, z tego powodu mam zaległości, dziś ich nie nadrobię, zmęczona jestem straszliwie, w dodatku chyba będę chora
![]() przed godziną skończyłam projekt ![]() dziś pachniałam Cinema teraz pachnę lawendowym żelem pod prysznic i balsamem dla dzieci słodkich i pachnących snów dla Wszystkich Idących Spać ![]() ![]() Dobrej nocy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4515 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
HA! HA! HA! ![]() Żarciki śmieszne jak cholera się Rachelki, widzę, trzymają.... ![]() ![]() Ty się lepiej zajmij, moja droga R., dalszym wysmarkiwaniem nochalka, a nie grożeniem banalnym! ![]() ![]() Bidulko ![]() ![]() ![]() Tako, nie daj się choróbsku! ![]() A dziękuję bałdzo. Z pewnością będzie milusio, jak zwykle zresztą ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4516 |
Zakorzenienie
|
![]() Nauczka dla mnie - czytać dokładnie, a nie na chybcika... Idę wytrzeć ekran ![]()
#4517 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Rachel, ale wycieraj świeżą chusteczką, ok? ![]() (chyba zaczyna mi się głupawkowa faza choróbska ![]() /edit/ Widzę zwłoki! Widzę papuzie zwłoki! ![]() Martwa Papużko, jak Ci się udały kretyńskie wakacje, hę? ![]() ![]()
"Są takie chwile, gdy się nie śmie badać swej własnej duszy, bo się człowiek lęknie, że ani jednej nie znajdzie w niej struny, co potrącona, jeszcze czysto dźwięknie." Edytowane przez Szara Róża Czas edycji: 2007-10-11 o 23:26 Powód: ekshumacja ptasich zwłok ;) ;) |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4518 |
Zakorzenienie
|
#4519 | ||
Wiedźma
|
Cytat:
Cytat:
![]() Ja tam się nie znam, ale podejrzewam, że to wcale nie nie Lipgloss jest na zdjęciu ![]() ![]() I je pora na dobranoc zamiast pić mleko. Musi mu straszliwie walić z paszczy.
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4520 | |
Zakorzenienie
|
![]() A wyobraźmy sobie kichający a na dodatek miotający śpikami na lewo i prawo monitor... Zjazd by Rachel miała chyba bardziej niż spory. To byłby zjazd wręcz monumentalny. ![]() Słuchaj koleżanko, umiem odróżnić martwą papugę od żywej! Ta jest martwa! ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4521 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() po co się podszywać pod kogoś komu wali z paszczy ![]()
![]() |
#4522 | ||
Wiedźma
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja go znam, on jest zdolny do takich podejrzanych tekstów. ![]() ![]() I do gorszych jeszcze. bo wiesz... Powiem Ci w tajemnicy, że on nie tylko bez paciorka (za to z porem ![]() ![]() -------------- Uwaga - asekuracja. -------------- Pachnę Datura Noir zaaplikowaną dla recki. Myślę, że ostatni raz w życiu nią pachnę.
![]() |
#4523 |
Zakorzenienie
|
Nie straszcie, ja mam teraz na sobie ino balsam do ciała
![]() Idę się ubrać, o zapachu pomyślę jak będę wizualnie bezpieczna. --- Cześć, Norweska! ![]()
![]() |
#4524 |
Zakorzenienie
|
Wygrzane w wojażach papuzie zwłoczki kłaniają się w pas
![]() Od godziny przegryzam się przez zaległości i to tylko w tym wątku... i chyba o tej porze dam sobie spokój... ![]() A w temacie, Messe de Minuit z próbki, która mnie zastała po powrocie do domu ![]() ![]() Branoc ![]()
#4525 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Och jejku! Biedne małe Rachelątko musiałoby wówczas wyginać śmiało swoje świeżo zabalsamowane ciało, żeby umknąć flegmowemu miotaczowi ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
A dlaczeguż to, czemuż? ![]() ![]() Sądząc po Twej recce, owa woń stanowiłaby swoisty kontrapunkt, intrygującą opozycję do całości Sabbath jako Sabbath ![]() ![]() Nie można się przecież nie zgodzić, że taki odjechany kontrast byłby niesamowicie interesujący i zaskakujący. W przykładzie przykładowy przykład ![]() "Przecież widzę Sabbath! <przeciera oczy ze zdziwienia> Widzę Sabbath, a czuję, <wciąga w płuca haust powietrza>, no nie czuję Sabbath, bo czuję coś zgoła, całkowicie odmiennego - jakąś mocno konserwowaną, ryczącą pięćdziesiątkę z hakiem (w dłoni)! ![]() ![]() Dobbra, nie straszymy już, ale w zamian musi być jakaś fota w dowód zabalsamowania...... ![]() ![]() Papuziu "z Krety niała ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4526 | |
Wiedźma
|
Cytat:
Nie wiem czy śmiało, ale z pewnością szybko. ![]() Tak, to z pewnością on. Imć pan Miśael Jot jeszcze brunatny przezd wybieleniem. ![]() Myślę, że go zdekonspiowałyśmy i teraz musimy sie lękać o swoje... nie wiem co... Pory? ![]() ![]()
![]() |
#4527 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak, tak, to on bez dwóch zdań! (na zdjęciu widać białe dłonie i pełne usta, jakie miał przed operacjami i wybielaniem ![]() Co najgorsze, Miś-Deprawator nieletnich, znudził się swojskimi, polskimi brzdącami i ruszył na "podbój" skośnookiej gawiedzi! Oto DOWÓD! Zbereźnik zarzucił swe sieci w sieci i założył nawet własną stronę internetową w celu zwabiania ofiar - jestem zbulwersowana!!! ![]() ![]() -------- Ech, pora już spać, bo widzę że osiągnęłam dzisiaj szczyty zbzikowania..... ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4528 |
Czekam na Ragnarok
|
Mam do nadrobienia od 140 strony
![]() Wkręciłam się w internetową grę Metin2 i tnę ![]() A ogólnie mam humor dziwny, bo mimo uśmiechów wychodzi ze mnie smutas. Tak do końca szczerze to nic mnie nie cieszy i czasem zamulam... Może to ta jesień? No i głodna jestem, chyba czas na tosta z pieczarkami ![]() Dzisiaj pachniałam Hypnotic Poison i Neonatura Cocon nadgarstkowo. Dobranoc. (nadrobię w weekend, bo - całe szczęście - mam wolny) |
![]() ![]() |
![]() |
#4529 |
Zakorzenienie
|
Dziś cudna Gloria Cacharel, niestety nadal z próbki
Miłego dnia
![]() |
#4530 |
Raczkowanie
|
Małym Guciem
![]() ![]() Sabbath masz już stojącego obok innych, dużego Gucia ![]() ![]() ![]() Kolorowego dzionka Wszystkim życzę. ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:03.