![]() |
#4501 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Maturzyści 2009... :)
Dzień dobry!
Ja to tak szybko bo mecz oglądam oczywiście. Na razie dobrze Im idzie... Cytat:
Ja noszę rozmiary od 37-39 przy wzroście dość standardowym 165cm. A jeszcze zauważyłam że gdzie się nie ruszę to właśnie jest jakoś tak że jest dużo butków w tych skrajnych roz. czyli 36 i 40/41 a tych pośrednich dla Mnie zazwyczaj nie ma... A tak poza tym to nie piszcie Mi dużo przez ten weekend bo jutro z samego rańca jadę nad morze...
![]() ![]() |
![]() |
#4502 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4503 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny jak zobaczyłam ten wątek to mi serce zaczęło szybciej bić, mnie też czeka matura w tym roku
![]() ![]()
#4504 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Studentek stosunków międzynarodowych tutaj raczej nie znajdziesz, bo tutaj same maturzystki są ![]() ![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread...%EAdzynarodowe
![]() |
#4505 |
Raczkowanie
|
poczytałam to i teraz już wiem że i ten kierunek odpada, nie wiem co mam wybrać, wiem że jeszcze mam "trochę" czasu no ale właśnie to jest trochę, w zasadzie teraz juz powinnam wiedzieć co chcę robić, a może po prostu biologia, tak zwyczajnie, bez kombinowania, skoro ją zdaję na maturze, siostra tż`ta studiuje pielęgniarstwo, ale myślę że to nie jest chyba zbyt przyjemny zawód, trzeba robić różne nieciekawe rzeczy, no ale skoro biologia to chyba musiałabym zdawać też chemię, sama już nie wiem...
![]()
#4506 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Tak myśle i przyszło Mi do głowy a może jakaś kosmetologia, fizykoterapia czy chociażby ratownictwo medyczne. Taka medycyna ale nie do końca...
![]() ![]() |
![]() |
#4507 | ||
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() Cytat:
![]() ale Ty masz figurę... ![]() ![]() Cytat:
![]() właśnie, czemu palisz? nie pal! ![]() ![]() Ja w sumie pamiętnik pisałam regularnie od 3 klasy podstawówki ![]() ![]() ![]() ![]() Siatkarze wygrali z Serbią! ![]()
![]() |
#4508 |
Raczkowanie
|
hehe, ja też mam taki pamiętnik, gdzieś leży schowany, i zawsze jest kupa śmiechu jak to czytam, i chociaż dla mnie dzisiaj to tylko zabawne rzeczy to i tak nie chciałbym, żeby je ktoś przeczytał, aż natchniona poczytałam swój zobaczcie co znalazłam " dzisiaj był jakby niezwykły dzień, po raz pierwszy założyłam stanik. Nie chodziłam w nim cały dzień, a pół dla mnie jest to dzień niezwykły" albo to"chyba się zakochałam, ma na imię Wiktor, to szatyn i ma niebieskie oczy, to mój typ on jest cool" albo to "zabujał się we mnie chłopak,a le on jest brzydki, nie wiem co mam robić, na dyskotece dwa razy mnie prosił o taniec, a za trzecim razem uciekłam do toalety" albo to.. " on znowu poprosił mnie o chodzenie, nie wiem co robić, szkoda mi go chyba się zgodzę". Jejku, to jest straszne
![]() A może któraś z Was zdaje te same przedmioty co ja, niech napisze na co się wybiera ??
#4509 |
Raczkowanie
|
Hehe co do pamiętników to ja nie umiałam ich pisac. Zawsze w Nowy rok zaczynałam i pisałam może z tydzień po czym mi się odechciało. Potem prowadziłam bloga, ale rodzinka jakoś go znalazła, więc usunęłam. Teraz mam takie dwa woreczki materiałowe schowane głęboko do którego chowam jakieś różne pamiątki takie jak np. bilet wstępu do Wesołego miasteczka w Niemczech, albo na dyskotekę w Bułgarii, walentynki, pocztówki od koleżanek, karteczki na których są moje rozmowy z koleżankami podczas lekcji, głupie obrazki czy rachunek z Mc Donalda wystawiony w dzień powszedni po 8 rano przypominający, że wtedy byłam na wagarach
![]() cranberry212: ja kiedyś chciałam zdawac biologie, bo potrzebna mi była żeby dostac się na psychologię (przez rok byłam pewna, że na nią pójdę). Teraz zmieniły mi się plany, ale może Ciebie zainteresuje ten kierunek. Ewentualnie z biologią możesz też zdawac na architekturę krajobrazu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4510 |
Zakorzenienie
|
Zaliczyłam dzisiaj kolejną jazdę samochodem... drugą (wczoraj pierwsza, wczoraj odebrałam prawko
![]() Spędziłam w aucie około godziny i po prostu masaaaakraaaaa... Jazda ja kursie, a jazda w "normalnym życiu" to są dwie różne sprawy ![]() Tata cały czas robi uwagi, i no i świetnie w sumie, że je robi - dzięki temu będę mogła zrobić jakieś postępy. Ogólnie rzecz biorąc jestem wyczerpana, i lekko załamana faktem, że jest o WIELE TRUDNIEJ, niż na kursie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4511 |
Zakorzenienie
|
be ja dzisiaj odebrałam prawko
![]() ![]() Pierwszej jazdy z tatą boję się panicznie. On jest za bardzo nerwowy ![]() ![]() ![]() I muszę nauczyć się parkować, bo na kursie w sumie nauczyłam się tylko prostopadłego. ![]() Będziemy się wspólnie wspierać. ![]() ![]()
#4512 |
Zakorzenienie
|
Oj musimy musimy...
Tata chce jeszcze dzisiaj jechać ze mną po coś do centrum (naszego miasta), kolejne (prawie) pół godziny za kierownicą, mam dosyć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4513 |
Zakorzenienie
|
Ćwicz, ćwicz be.
![]() ![]() ![]()
#4514 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() hehe dziekuję :P aczkolwiek chciałabym przytyć ale wszyskto pójdzie mi w brzuch ;/ ps.Wszystkie macie już prawko ;>? czy tylko ja jestem sama bez prawka ;D Nic ja ide czytać bo cos dokończyć "Dżumy" nie moge :| ciągle mi ktoś przeszkadza ;/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4515 | ||
Wtajemniczenie
|
a ja sie boje jezdzic z kims, a z ojcem wyjatkowo nie lubie ciagle mi gdera i denerwuje...
![]() w ogole na egzmainie takie cyrki byly ze to cud ze zdalam ![]() no ale rzeczywiscie o wiele trudniej jest jezdzic samemu bez instruktora, to dopiero stres... na miasto jeszcze sie nie odwazylam wyjechac ![]()
![]() |
#4516 |
Zakorzenienie
|
Nie mogę się doczekać momentu, kiedy jeżdżenie autem będzie ot sobie zwykłą czynnością... a nie ogromnym wyzwaniem, któremu towarzyszy ogromny stres...
Gdzie ja teraz mam czas na myślenie o maturze! ![]() A za parę dni się wybieram do Krakowa ze znajomymi i tż ![]() Polećcie mi jakieś fajne miejsca, które warto zobaczyć, i knajpy warte odwiedzenia (kiedyś już chyba któraś maturzystka wypisywała coś takiego... tylko nie pamiętam a propos jakiego miasta). |
![]() ![]() |
![]() |
#4517 |
Zakorzenienie
|
be Ty prowadzisz?
![]() ![]() Pozdrów Kraków ode mnie, mi się już tęskni do spacerów nad Wisłą. ![]()
#4518 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Ja pamiętam Moja pierwsza godzinę za kierownicą z Tatą przy boku i z Mamą na tylnym siedzeniu... Nie było tak źle. Tata nie miał większych zastrzeżeń poza tym, że nie kazał Mi tak często zmieniać biegu (przed skrzyżowaniami itp) ale za to Mama dała popis... Przed każdymi pasami, skrzyżowaniami, rondami krzyczała ' uważaj', a jak raz trochę za późno zaczęłam hamować to krzyknęła ' o jezu uważaj! hamuj!' Hehe Ale jakoś nie reaguję na jej krzyki. A czasem jestem tak skupiona, że nawet nie wiem, że Ona coś tam krzyczy tylko Tata się z Niej śmieje... Dla Mnie pierwsze godziny to przede wszystkim była adaptacja z małego Grande gdzie wszystko miałam przy sobie na większe Galaxy. Ale teraz już się przyzwyczaiłam i mam ten komfort bo większość widzę troche z góry i mam dużo miejsca na wsio...
![]() ![]() |
![]() |
#4519 |
Zakorzenienie
|
Ahh jak ja już bym chciała mieć prawko
![]() ![]() Ale póki co 22 sierpnia idę zapisac się na egzamin,już się boję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4520 |
Zakorzenienie
|
Zaliczyłam kolejną, dzisiaj już drugą
![]() ![]() Nie popisałam się również nie zauważając stopa na jakiejś uliczce (sorry, za drzewem był ![]() Jak dobrze, że koniec na dziś. Wieczorem idę się uczyć grać w golfa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4521 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Swoją drogą też bym się pouczyła grać w golfa...
![]() ![]() |
![]() |
#4522 |
Przyczajenie
|
Witam Was Dziewczyny!
czy może któras z Was wie cos o technikach dentystycznych na UM w poznaniu? |
![]() ![]() |
![]() |
#4523 |
Zakorzenienie
|
Jestem z siebie dumna, umyłam okno, chociaż wcale nie musiałam.
![]() ![]()
![]() |
#4524 |
Raczkowanie
|
heh ja z prac domowych to tylko prasowanie, nawet to lubię
![]()
#4525 |
Zakorzenienie
|
O nie, prasowanie to dla mnie tragedia. Nie mam do tego cierpliwości.
![]()
#4526 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja wczoraj pozmywałam chociaż nie musiałam i tez byłam dumna ![]() wróciłam z Poznania. piękne miasto ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4527 |
Zakorzenienie
|
sydunia uwielbiam dział dziecięcy H&M
![]() ![]() ![]() Ja w Poznaniu nigdy jeszcze nie byłam, ale jak dobrze pójdzie to będę tam składać papiery na ekonomię. Tzn. tylko asekuracyjnie i jeśli będę miała dobry wynik z geografii. ![]()
![]() |
#4528 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ja właśnie byłam też zobaczyć budynek Akademii Ekonomicznej. Może asekuracyjnie będę tam na gospodarkę przestrzenną składać. nie wiem. nie będę miała po tym inżyniera, dlatego niezbyt chcę |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4529 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja nie mam. a ostatnio mnie strasznie ciągnie do niego. a tu ponad 2 miesiące czekania jeszcze/quote] matkoo.. fajnie macie, ja moze za rok :/? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4530 |
Zakorzenienie
|
witam, też mnie to czeka w słynnym 2009, dopiero zobaczylam ten wątek, a tu juz tyle wpisów
![]() ![]() narazie próbuje nadrobić zaległości w lekturach z poprzedniego roku, ale jakoś to nie wychodzi ![]() ![]() swoją drogą nie mogę się pogodzic z tym, że te wakacje tak szybko mijają ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:54.