|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4501 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nałogowe kosmetykoholiczki - część 4
Ale tu dzisiaj cisza
![]() Wszystkie się uczą lub zdają egzaminy ![]()
#4502 |
Zadomowienie
|
![]() Vibesko, ja jestem ![]() Mam dziś wolne ![]() ![]() Chciałam się dziś wybrać do Karolinki, ale odpuściłam sobie, bo i tak nie mam kasy na zakupy ![]()
#4503 |
Zakorzenienie
|
I ja jestem, ale z nosem w książce
![]() Będę co jakiś czas podczytywać ![]() Paskudny dziś dzień-pochmurnie i wietrznie a miało być tak ciepło ![]() Aga fajnie, że masz dzień wolny,odpocznij trochę ![]() ![]()
#4504 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja już po nauce ![]() ![]() Teraz umieram z głodu a dopiero co zjadłam jabłko i 2 jajka z bułeczką na śniadanie ![]() ![]()
![]() |
#4505 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4506 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Miał być dzień rolnika, ale będzie raczej dzień szpiega ![]()
![]() |
#4507 |
Zakorzenienie
|
#4508 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4509 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co u Ciebie? Jak samopoczucie ? Dużo pracy ?? Odpocznij sobie dziś, ach... wolny dzień ... szkoda że tak szybko umyka ![]() Pewnie męczą Cię telefonami w pracy hm ???
![]() |
#4510 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Jednocześnie systematycznie czyści historię na kompie stacjonarnym, zrobił się jakiś dziwny. Jak każda baba podejrzewam najgorsze (tym bardziej, że zdarzały mu się już skoki w bok). Nie bardzo wiem, co o tym wszystkim myśleć ![]() Vibesko, męczą telefonami, ale ja się nie daję ![]() U mnie wszystko w porządku (no poza dziwnym zachowaniem TZa ostatnio ![]() ![]() ![]() Ja odkryłam, że od kiedy zaglądam na wizaż 1-2/tydzień moje potrzeby kosmetyczne spadły do zera ![]() Z kosmetyków: kolorówka leży odłogiem od kilkunastu dni, z pielęgnacji używam tylko chanelowskiego Hydramaxa, micela Biodermy, toniku wiesiołkowego i Future Solution Shiseido (cudo!). Resztę chemii ograniczam do niezbędnego min. :szampon i odżywka, żel pod prysznic, balsam Nutrilift oraz oczywiście deo i pasta do zębów + płyn do płukania. Wszystko z braku czasu ![]() O dziwo mojej skórze wychodzi to nawet na dobre ![]() Na robotę wkurzam się co raz mniej, powoli się przyzwyczajam do takiego tempa. Nawet dziś mi jakoś tak dziwnie w domu ![]() ![]() Martuś, przed chwilką wyjęłam ze skrzynki Twoją przesyłkę ![]() ![]() Magika przetestuję jutro ![]() Jeszcze raz bardzo Ci dziękuję ![]()
"Mądra kobieta ma miliony naturalnych wrogów: wszystkich głupich mężczyzn." Marie von Ebner-Eschenbach Edytowane przez 0306 Czas edycji: 2008-09-02 o 11:39 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4511 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Gayenko jak samopoczucie? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4512 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie no mam nadzieję, że to zdecydowanie ta lepsza wersja ![]() ![]() Zrobiłam sobie przerwę-nie wiem od czego,bo niewiele się nauczyłam ![]() Kusi mnie,żeby obejrzeć sobie "Pora Umierać"-brat mi skombinował ![]() Włączę tylko na kawałeczek ![]()
![]() |
#4513 |
Zakorzenienie
|
Aga może on czyści tę historię żebyś nie widzała, że pierdzionka szuka dla Ciebie
![]() ![]() Isa, mnie tez dziś ból brzucha nie daje żyć. Okres przyszedł z tygodniowym opóźnieniem (a miałam nadzieję, że już nie przyjdzie...) Nosku znalazłam trochę info o Twoim nowym obiekcie pożądania: http://www.fragrantica.com/perfume/B...Blanc-145.html Marta-chętna next week na truskawkowe zakupy? ![]() Wczoraj dostałam info z BU, że paczka została wysłana więc liczę, że koło czwatrku powinna być u mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4514 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A ja się obżeram frytkami wlaśnie ![]() Dziewczyny a co się dzieje ze snow? Znów problemy z netem?
![]() |
#4515 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ale jestem głupia, zaraz po wyjściu z uczelni wpadłam do tesco i zdesperowana chciałam kupić piórko do pisania, stałam godzinę przed stojakami i juz miałam w ręce najtańszy badziew za 1,29 kiedy w oko wpadł mi egzemplarz Herlitza do kaligrafii. Niewiele myśląc capnęłam i podreptałam do kasy. Odwiedziłam zaraz TŻ (pracuje przystanek dalej) otworzyłam piórko i się zorientowałam co kupiłam- kreska zrobiona piórkiem ma grubość połowy zeszytowej kratki ![]() ![]() No ale cóż, jak ktoś się blondynką urodził to brunetką nie umrze ![]() A miałam sobie kupić szminkę beżową Maybelline ![]() Ja kcem już magjowo-hexanowo-moje cienie burzujkaaaaa ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4516 |
Zakorzenienie
|
Rzyrafko czyli zyskałaś 2,5 dnia nauki
![]() ![]() A jak tam z Rafałem/TZ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4517 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4518 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Zaczęłam szperać po windowsowskim rejestrze i stuknęłam się w głowę. Po kiego...? jak coś kombinuje to i tak nic nie zmienię, a źle się czuję szperając w jego prywatności. Zrobiłam sobie drinka i odpuściłam szpiegowanie. Cytat:
On wie, jaki pierścionek sobie wymarzyłam, a ja wiem, że go na niego na razie nie stać. Musimy dokończyć remont, wyremontować auto, choć przyznam szczerze, że ja wolałabym kupić nowe, niż ładować w grata. Ten grat ma kilka lat - braliśmy nówkę z salonu, kosztowała nas prawie setkę, ale że ani ja, ani TZ nigdy go nie szanowaliśmy auto jest w strasznym stanie. Na liczniku jakieś 100000 km, nie ma jednej całej blachy, TZ pierwszą stłuczkę zaliczył dwa dni po zakupie, potem to już jakoś poszło. Kilka tygodni temu poszła cała elektonika. Nie wiem czy dostalibyśmy za nigo w obecnym stanie 8000, a wstawienie do autoryzowanego serwisu i doprowadzenie do ładu to wg naszych wyliczeń (bez blacharki) +/- 4000 zł. Zastanawiamy się zatem mocno nad zrobieniem niezbędnego min., oddaniem auta jego rodzicom (jeżdżą dwudziestoletnim maluszkiem) i zakupem czegoś nowego.
![]() |
#4519 |
Zakorzenienie
|
Ech no więcej na naukę ale miałam już inne przedmioty w planie a tak to jeszcze to trzeba męczyć
![]() Co z Rafałem? Daję mu ostatnią szansę, umownie sobie postanowiłam obserwować jego 'postępy' do końca tego roku a jak się nie zmieni to Czesio powie DOBRANOC ![]() ![]()
#4520 |
Zakorzenienie
|
Jestem, jestem, kochana
![]() Staram się podczytywać na bieżąco, ale czuję się ostatnio jakaś "wyrwana z wątku" i co się zabiorę wieczorem, by coś napisać, to jakoś mi nie idzie ![]() Za to podobnie jak Adze, spadły mi zupełnie potrzeby kosmetyczne. Oglądam truskawę bez drżeń serca ![]() Co do surrealista - ice, zbieram się za recenzję, ale zebrac się nie mogę... Generalnie szału nie ma. Wydłuża ładnie, ale nic specjalnego. Wieczorem troszkę się osypuje. Efekt jest dość naturalny, miła odmiana po pogrubiających tuszach, ale więcej go nie kupię i więcej niż 3 na KWC mu nie dam. Natomiast 2 tygodnie nie używałam YSL'a, trochę się tym zreanimował i dzisiaj mam takie piękne rzęsy... Jak skończe HR, zapoluję na tuszowe nowości. Dzisiaj idę na obiad z koleżanką, a potem może na zakupy, już nie mogę się doczekać, aż wyjdę z pracy, a tu jeszcze prawie 2 godziny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4521 |
Zakorzenienie
|
Rzyrafko, nie wiem czy to szczęście czy pech z tym egzaminem, zawsze to jednak nieco więcej czasu na powtórkę
![]() Choć wiem, że chciałabyś to już mieć z głowy .... Aguś, mam nadzieję że TŻ jednak niczego nie kombinuje. Ale ... Twoją podejrzliwość rozumiem jak najbardziej. Sama chyba zachowałabym się podobnie i próbowałabym coś wyszpiegować ... Ktosiek znowu chce się ze mną spotkać... I co ja mu mam napisać ![]() Jak wybrnąć z tego teraz .....
#4522 |
Zadomowienie
|
Snow, cieszę się z Twojego szczęścia i po ciuchutku zazdroszczę "stanu zakochania"
![]() Vibesko, a kto to ten Ktosik ![]() ![]() Rozmawiałam przed chwilką z Gayenką ![]() ![]() Kurczę, jak mi żal, że nie mogę się z Wami spotkać w najbliższym czasie ![]()
#4523 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4524 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4525 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Trzymam kciuki żeby jednak wszystko się pomyślnie ułożyło, ale ze swojej strony proponowałabym szczerą rozmowę. Lepiej powiedzieć o swoich obawach- może wyjaśni sensownie co jest na rzeczy i będziesz spokojniejsza? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4526 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ktosiek to taki jeden ... było jedno spotkanie z nim ostatnio, to ten co się spóźnił 45 min ![]()
![]() |
#4527 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() W sobotę jedziemy na jazdę próbną Mini Cooperem S ![]() ![]() Zresztą kto wie z tą Twoja szarą rzeczywistością, może Twój TŻ szykuje Ci jakąś niespodziankę, że tak się pilnuje.. Mam nadzieję, że to coś dobrego i że nic nie kombinuje! Jakbyś się kiedyś wybierała do Wrocławia, to pamiętaj o mnie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4528 |
Zakorzenienie
|
snow już się martwiłam o Ciebie, ale dobrze, że jesteś
![]() rzyrafko pocieszę Cię, że nie tylko Twoja uczelnia takie głupie numery wywija: ja nadal na 100% nie wiem czy jeden egzamin mam na pewno niezdany, bo gościu nie wywiesił pod dziekanatem listy z ocenami tylko zrobił same wpisy na których przeczytał, co kto dostał(ja na tych wpisach nie byłam wtedy) i podobno mam niezdane, ale wiele osób wogóle nie wie jeszcze jaką ma ocenę, bo przed wakacjami profesorek nie zostawił protokołów a poprawka w tą sobotę o 8 rano(od dziś są po wakacjach dziekanaty czynne a tych ocen nadal nie ma) ![]() No i to jest klops dopiero, bo wg. regulaminu między ogłoszeniem wyników a poprawką musi upłynąć conajmniej 7 dni a te wyniki nie dotarły do dziekanatu(wszyscy wykładowcy mają obowiązek zostawiać tam protokoły a nie brać ze sobą do domu) i poprawka w tą sobotę nie może się zatem odbyć ![]()
#4529 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Snow: ![]() 0306: niejako podziwiam że byłaś w stanie dać TZ "drugą" (czy którąś tam z kolei) szanse ... Ja bym nie potrafiła ![]()
![]() |
#4530 |
Zakorzenienie
|
Aga ja bym zainstalowała keyloggera... podziwiam Twoje zaufanie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:41.