|
|
#4501 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar V
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#4502 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
A co do szefa... no ale teraz może być tylko lepiej...wreszcie odpoczniesz psychicznie..Ciekawe jak tam sytuacja w robocie u Favkes. |
|
|
|
|
#4503 | |||||
|
Wiedźma
|
Cytat:
Cytat:
![]() Po prostu wspaniała! Qrak, tez bym chciała... Zastanawialiśmy się w tym roku latem, czy nie zacząć teraz, dla odmiany, ekspansji na wschód. Tyle tam jest do zobaczenia... Ostatnio dopadłam kumpla, który był w Zagorsku i wiecie co mi opowiedział? Że wychodki brudne! To zrobiło na nim największe wrażenie. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
A co z tymi pięcioma setkami? Skoro złożyłaś ten katalog, to mam nadzieję, że są. Cytat:
Czy kiedy doatkowo oczy Ci szlag trafi to bedzie Ci w życiu lepiej? Na złośc sobie robisz?! Odstawiaj natychmiast tę flaszkę, czy szklankę, czy co tam masz! Alkohol na smutki nie pomaga. Rozmarzesz się jeszcze bardziej, jak popijesz. Widzisz, co piszę? Wylej to, co pijesz. Zmarnowanie oczu w żaden sposób nie poprawi Twojej sytuacji.
|
|
#4504 |
|
Czekam na Ragnarok
|
Mi na smutki pomaga.
|
|
|
|
#4505 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Napisz co się stało, co on zrobił (bo domyślam się że chodzi o faceta) i może Ci trochę ulży ps. Sabb, dobrze prawi
|
|
#4506 |
|
Wiedźma
|
A na oczy?
Proszę, nie ryzykuj. Po co ma się coś schrzanić? To tylko chwilowy dołek, a skutki mogą być niefajne. To oczy! Rezultat nietrzymania dyscypliny po poważnym zabiegu mogą być okropne. Nie darujesz sobie potem. Proszę... Cokolwiek się stało, nie próbuj mścić się na sobie samej.
|
#4507 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. a jaki masz? ten?http://img262.imageshack.us/img262/3236/productui0.jpg |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4508 |
|
Czekam na Ragnarok
|
MoniaK - nie. Wyjątkowo to nie facet. Dzięki za rady, ale uciekam z Wizażu. Nie będę smęcić.
|
|
|
|
#4509 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=24621 cokolwiek się stało, mam nadzieję że to tylko chwilowy dół i oczy nie są warte tego aby ryzykować
|
|
#4510 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Jutro zjazd...10godzin wykładów |
|
|
|
|
#4511 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Też miałam takiego szefa. ![]() Jak sie patrzę na tych wszystkich pracodawców to aż mi się źle robi . Oni wszyscy te same gadki mają i identyczne sposobiki. Ciesze się ,że pożegnałaś się z takim "zakładem pracy". |
|
|
|
|
#4512 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
i jestem zadowolona. zasugerowałam się opisem producenta, ale widzę że chyba będę musiała kupić filtr jestem trochę zielona w tym temacie...co prawda mój podkład zawiera filtr, ale nie zawsze nakładam go na całą twarz. jakie filtry nadają się na twarz pod makijaż [tzn. nie powodują przetłuszczania i świecenia]...?
|
|
#4513 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4514 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
właśnie 'obczajam' LRP HYDRAPHASE XL LEGERE
|
|
#4515 |
|
BAN stały
|
Ja sie nie znam..a filtrów jakoś nie mam ochoty używać.
Nie rozumiem jak można sie tym maziać 50+ np jak ktoś kwasów nie stosuje tylko tak aby chronić skórę, myślę że przesada z żadnej strony nie jest zdrowa. Znikam...bo jakaś zmęczona jetem a jutro cały dzień na uczelni, żeby to chociaż bliżej było.. ![]() Dobranoc i miłego weekendu wszystkim życzę |
|
|
|
#4516 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo pod nazwą Effaclar kryje się cała seria kosmetyków, także krem matujący na dzień. Effaclar K, ze względu na zawartość kwasów, na wizażowej biochemii zaleca się stosować wyłącznie na noc. A filtry, niestety, dla mnie wszystkie wydają tłuste i świecą sie okrutnie. Ja mam obecnie Avene do tłustej cery i to jest po prostu białe masło. Nienawidzę go i noszę tylko jak muszę. Kwasów używam już 3 rok, raz z filtrami, czasem tych łagodniejszych bez i przebarwień na razie sie nie dorobiłam.
|
|
#4517 | |
|
S. Sssss. SSSSS.
|
Cytat:
miałam kilka różnych aptecznych kremów z filtrmi i po kazdym sie świece jak bm sie smalcem wysmarowala jak to dobrze, ze są pudry sypkie
|
|
#4518 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
stosuję od jakichś 3 tygodni na dzień i na noc, oprócz okolic oczu. muszę pomyśleć o tym filtrze ![]() Cytat:
|
|
#4519 | |||
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
![]() Mam nadzieję, że powtórzą jeszcze tą akcję z jakimś innym zapachem, sympatyczne to w sumie ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Czemu robisz wszystko, żeby sobie zaszkodzić? Życie i tak nie jest łatwe, a Ty z uporem osła jeszcze je komplikujesz. Operacja była dużym wydatkiem i poświęceniem, więc robisz wszystko, żeby zniszczyć efekty. Jesteś w toksycznym związku i nie kończysz go, choć nie ma żadnych obiektywnych przeszkód. Przykłady można mnożyć... Fenris, pokochaj siebie tak choć troszkę
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|||
|
|
|
#4520 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4521 |
|
Zadomowienie
|
Truskawko, jak widać mnóstwo mądrości można ująć w jednym zdaniu
A ja siebie kocham dziś nawet bardzo I Campari tez mnie kocha, smakuje mi wybitnie
|
|
|
|
#4522 | |
|
czyli Endżi
|
Cytat:
![]() Rzeczywiście - bardzo fajna akcja promocyjna ![]() Jedną "Panią" kupiła siostra i już zdobyła aniołkową sakiewkę Drugą "Panią" kupiła dziś mama, ale jakież było nasze zdziwienie kiedy po powrocie do domu odkryłyśmy, że kuponik został po chamsku wyrwany... Przejeżdżałyśmy koło tego kiosku raz jeszcze i miła ekspedientka wymieniła nam gazetę. Jednak trochę sie naszukała takiej, w której kuponik nie byłby wyrwany ![]() Złodziejki pachnące Angelem. Jakie to urocze.
|
|
#4523 |
|
Zakorzenienie
|
Buuu. Przyszłam się pożalić, żeby nie robić gdzie indziej OT.
Komputer mi się chyba zepsuł. Wczoraj coś było nie tak, a dzisiaj jak go chciałam włączyć, to napisał mi coś o error'ze partycji, czy cholera wie co to było... Idę próbować zasnąć. Cholera, no
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4524 |
|
Zakorzenienie
|
Fenris, jeśli masz ochotę "posmęcić", to smęć, my Cię wysłuchamy.
Z szefem załatwione, rozliczone,dzisiaj byłam ostatni dzień, ale niestety nie zachował się z klasą. Na pożegnanie usłyszałam, że zachowalam się nieetycznie i że on nigdy by tak nie postąpił, a następnie życzył mi, aby ludzie traktowali mnie tak, jak ja ich traktuję. (W domyśle, żeby mnie szlag trafił). Chciałabym bardzo być traktowana tak jak traktuję innych, mialabym wtedy spokojne i szczęśliwe życie Nie jest wcale łatwo załatwiać takie sprawy, ale do niego dotarło, że odchodzę dopiero dzisiaj po południu - myślał, że będe jeszcze w poniedziałek. Kiedy powiedziałam, że mnie w poniedziałek nie ma, spytał: A to bierzesz wtedy jeden z 3 wolnych dni ktore Ci obiecałem? Śmiechu warte - jak on mi może dac wolne dni, skoro skończyła mi się umowa? |
|
|
|
#4525 | |
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
![]() Z Angelem znamy się od dziesięciu lat, a dopiero teraz postanowił ujawnić mi cały swój urok... Ale warto było czekać ![]() Drań Dobrze, że juz masz go z głowy...
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
|
#4526 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Aggie, boskiego miałaś tego szefa, na szczęscie to już czas przeszły dokonany
![]() Agaa13 - mnie też mnóstwo kosmetyków uczula (właśnie usiłuje zaleczyć usta, które załatwiłam sobie chyba jakimś błyszczykiem do tego stopnia,ze skóra złazi płatami i wyglądam jakbym się z wampirem całowała ) a micel Biodermy Sensibio mogę z całym przekonaniem polecić - z tym,ze ja go używam głównie do demakijażu oczu. Natomiast nie wiem, które płyny AA wklejałyście bo mi się nie chciały otworzyc, ale z doświadczenia odradzam ten z serii AquaIce - okropieństwo ![]() Idę się szykowac, wczoraj (a właściwie dzisiaj w nocy) odkryłam maila, w którym M. mi sie zapowiada z wizytą Miłego weekendu Wszystkim!
|
|
|
|
#4527 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie jestem ortodoksem, jeśli chodzi o ilość nakładanego filtra, nakładam na oko, pewnie za mało.Błysk spokojnie da się zmatowić, a treściwy krem wyrównuje mi wizualnie cerę (takie mam przynajmniej wrażenie), więc przestałam używać podkładu. |
|
|
|
|
#4528 |
|
S. Sssss. SSSSS.
|
Aggie teraz musi być tylko lepiej!
|
#4529 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję dziewczyny, jestem pełna optymizmu!
Dzisiaj wolna sobota - jak fajnie! Chodze sobie w szlafroku, ale za parę minut ubieram się i ide na drobne zakupy. Podjade sobie do Auchan i na spokojnie polażę i pobuszuję w kosmetykach i artykułach papierniczych. Chcę kupić trochę ładnej papeterii, duży notes do pracy, prezent dla babci na jutrzejszą imprezkę |
|
|
|
#4530 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Od niedawna używam też Effaclar matującego, pod makijaż i żelu do mycia twarzy. Paskudny dzień dziś, leje jak z cebra. Mam ochotę na beztroską wędrówkę po centrach handlowych, a tymczasem czeka mnie ciężka praca fizyczna w ulewnym deszczu- muszę poprzenosić straszliwe ilości desek... Idę się za to zabrać. Edit- e tam, olewam robotę. Idę się pomalować i ruszam na zakupy
Edytowane przez Mendosita Czas edycji: 2008-10-04 o 12:05 |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:06.

)
Na szczęście po dwóch dniach było ok, ale nie wiem czemu tak moja skóra zareagowała.

no ale teraz może być tylko lepiej...wreszcie odpoczniesz psychicznie..
Na przesuszenie cery i niedoskonałości nie narzekam, zmarszczki też jakoś specjalnie mi nie wyłażą, poza mimicznymi
, jak starczy czasu dzień-dwa w St Petersburgu. Niestety tym razem Karelii nie zdążę zobaczyć, a piękna jest... 
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

. a jaki masz? ten?

Miłego weekendu Wszystkim!