Scent Bar V - Strona 151 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-10-03, 18:03   #4501
agaa13
Zakorzenienie

Dot.: Scent Bar V

Cytat:
Napisane przez Paulinka_S Pokaż wiadomość
w kwc bioderma ma dobre opinie, ja uzywam daxa i jestem bardzo zadowlona (to oczywiscie odnosnie micela)
Cytat:
Napisane przez Zuziunia Pokaż wiadomość
Tez bioderme chciałam polecic
Cytat:
Napisane przez madziczka Pokaż wiadomość
Mnie po micelu Biodermy przez pierwsze 2-3 dni piekły policzki i trochę mnie zesuszył. Byłam w szoku, minę miałam nietęgą, bo przecież marka apteczna, płyn neutralny i do wrażliwej cery Na szczęście po dwóch dniach było ok, ale nie wiem czemu tak moja skóra zareagowała.
dzięki dziewczyny. lece na KWC pocztać... ja jestem strasznym alergikiem i wiele rzeczy mi nie pasuje
agaa13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-03, 18:07   #4502
Zuziunia
BAN stały

Cytat:
Napisane przez agaa13 Pokaż wiadomość
dzięki dziewczyny. lece na KWC pocztać... ja jestem strasznym alergikiem i wiele rzeczy mi nie pasuje
No to faktycznie masz problem. Ale im mniej kosmetyków tym lepiej.

A co do szefa... no ale teraz może być tylko lepiej...wreszcie odpoczniesz psychicznie..

Ciekawe jak tam sytuacja w robocie u Favkes.
Zuziunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-03, 18:14   #4503
Sabbath
Wiedźma

Cytat:
Napisane przez homyk Pokaż wiadomość
Może ze wzgledu na wiek powinnam używać czegoś więcej niż tylko tonik i krem pod oczy Na przesuszenie cery i niedoskonałości nie narzekam, zmarszczki też jakoś specjalnie mi nie wyłażą, poza mimicznymi
Homyku, w kontekście tego, co piszesz i tego, jak wyglądasz przychodzi mi do głowy tylko jedno: po co kombinować, skoro obecny system się sprawdza? Twoja skóra wygląda świetnie, może nie trzeba jej niczym oblepiać?

Cytat:
Napisane przez Betty83 Pokaż wiadomość
Właśnie się dowiedziałam i nieśmiało zdradzę, że na 13 X mam zabookowany bilet WaW-SVO Wiza już się robi, jak wiatry będą pomyślne i nikt nie przeszkodzi, to lecę w wyczekaną podróż. W planie Moskwa i odwiedzanie miejsc z Mistrza i Małgorzaty (dom na Sadowej, Patriarsze Prudy, Muzeum MCHATu i wszystko co się da), może ruska bania , jak starczy czasu dzień-dwa w St Petersburgu. Niestety tym razem Karelii nie zdążę zobaczyć, a piękna jest...
Normalnie cieszę się jak dziecko
Łomatulu! Ależ perspektywa!
Po prostu wspaniała!

Qrak, tez bym chciała... Zastanawialiśmy się w tym roku latem, czy nie zacząć teraz, dla odmiany, ekspansji na wschód. Tyle tam jest do zobaczenia...

Ostatnio dopadłam kumpla, który był w Zagorsku i wiecie co mi opowiedział? Że wychodki brudne! To zrobiło na nim największe wrażenie.

Cytat:
Ja szczerze mówiąc nigdzie ideału nie znalazłam..może za mało szukałam
Ideałów chyba nie ma... Człowiek zawsze oczekuje więcej. kiedy jest dobrze, chce, żeby było bardzo dobrze. Kiedy jest bardzo dobrze, marzy o skórze z Photoshopa.

Cytat:
Napisane przez Aggie125 Pokaż wiadomość
Mój szef jest naprawdę nienormalny. On jeszcze dzisiaj myślał, że ja w poniedziałek przychodzę do pracy i był strasznie zaskoczony - kto przeczyta katalog przed wydrukowaniem? Ja już nie wiem, czy to roztargnienie graniczące z głupotą czy tak wyrachowane cwaniactwo, że sie w pale nie mieści...?
Niezły jest.

A co z tymi pięcioma setkami? Skoro złożyłaś ten katalog, to mam nadzieję, że są.
Cytat:
Napisane przez Fenris Pokaż wiadomość
Jest mi bardzo źle i... i w sumie co mam napisać... Piję sobie, choć mogę dopiero za tydzień. Wiszą mi już te oczy, studia i całe pier... życie.
Fenris, no wybacz, ale mnie wkurzasz.
Czy kiedy doatkowo oczy Ci szlag trafi to bedzie Ci w życiu lepiej?
Na złośc sobie robisz?!

Odstawiaj natychmiast tę flaszkę, czy szklankę, czy co tam masz!
Alkohol na smutki nie pomaga. Rozmarzesz się jeszcze bardziej, jak popijesz.

Widzisz, co piszę? Wylej to, co pijesz. Zmarnowanie oczu w żaden sposób nie poprawi Twojej sytuacji.
Sabbath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-03, 18:20   #4504
Fenris
Czekam na Ragnarok

Mi na smutki pomaga.
Fenris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-03, 18:22   #4505
MoniaK
Zakorzenienie

Cytat:
wątek, odnośnie czego stosujecie do twarzy, jest bardzo przydatny dla mnie. ostatnio mam ogromne problemy ze skórą. zastanawiam się nad płynem miceralnym. jaki polecacie? la rocher,avene czy moze jeszcze coś innego.
ja mam w tej chwili AA i jestem zadowolona; co prawda to mój pierwszy płyn micelarny ale już wiem że toniki pójdą w odstawkę na rzecz miceli

Cytat:
Jest mi bardzo źle i... i w sumie co mam napisać... Piję sobie, choć mogę dopiero za tydzień. Wiszą mi już te oczy, studia i całe pier... życie.
Kurdę, kobieto weź się uspokój i odstaw natychmiast to co tam pijesz!
Napisz co się stało, co on zrobił (bo domyślam się że chodzi o faceta) i może Ci trochę ulży

ps. Sabb, dobrze prawi
MoniaK jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-03, 18:22   #4506
Sabbath
Wiedźma

Cytat:
Mi na smutki pomaga.
A na oczy?

Proszę, nie ryzykuj. Po co ma się coś schrzanić?
To tylko chwilowy dołek, a skutki mogą być niefajne. To oczy! Rezultat nietrzymania dyscypliny po poważnym zabiegu mogą być okropne.
Nie darujesz sobie potem.
Proszę...

Cokolwiek się stało, nie próbuj mścić się na sobie samej.
Sabbath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-03, 18:25   #4507
agaa13
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MoniaK Pokaż wiadomość
ja mam w tej chwili AA i jestem zadowolona; co prawda to mój pierwszy płyn micelarny ale już wiem że toniki pójdą w odstawkę na rzecz miceli
Moniu też się zastanawiałam nad AA. a jaki masz? ten?

http://img262.imageshack.us/img262/3236/productui0.jpg
agaa13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-03, 18:28   #4508
Fenris
Czekam na Ragnarok

MoniaK - nie. Wyjątkowo to nie facet. Dzięki za rady, ale uciekam z Wizażu. Nie będę smęcić.
Fenris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-03, 18:37   #4509
MoniaK
Zakorzenienie

Cytat:
Moniu też się zastanawiałam nad AA. a jaki masz? ten?

http://img262.imageshack.us/img262/3236/productui0.jpg
mam ten:
http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=24621

Cytat:
MoniaK - nie. Wyjątkowo to nie facet. Dzięki za rady, ale uciekam z Wizażu. Nie będę smęcić.
cokolwiek się stało, mam nadzieję że to tylko chwilowy dół i oczy nie są warte tego aby ryzykować
MoniaK jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-03, 18:48   #4510
Zuziunia
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Sabbath Pokaż wiadomość
Ideałów chyba nie ma... Człowiek zawsze oczekuje więcej. kiedy jest dobrze, chce, żeby było bardzo dobrze. Kiedy jest bardzo dobrze, marzy o skórze z Photoshopa.
Skóra z Photoshopa chyba dla nikogo nie jest osiągalna, ja chciałabym aby mnie nie zapychał, nawilżał i nie zostawiał tłustej warsy, żeby mi się po godzinie twarz nie świeciła jak neon, dlatego nigdy nie nakładam kremu pod podkład...wszystko by mi zeszło momentalnie.

Jutro zjazd...10godzin wykładów
Stary 2008-10-03, 18:53   #4511
beata11
Rozeznanie

Cytat:
Mój szef jest naprawdę nienormalny. On jeszcze dzisiaj myślał, że ja w poniedziałek przychodzę do pracy i był strasznie zaskoczony - kto przeczyta katalog przed wydrukowaniem? Ja już nie wiem, czy to roztargnienie graniczące z głupotą czy tak wyrachowane cwaniactwo, że sie w pale nie mieści...?
To rodzaj manipulacji.
Też miałam takiego szefa.
Jak sie patrzę na tych wszystkich pracodawców to aż mi się źle robi . Oni wszyscy te same gadki mają i identyczne sposobiki.

Ciesze się ,że pożegnałaś się z takim "zakładem pracy".
beata11 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-10-03, 19:42   #4512
miss natasha
Zadomowienie

Cytat:
Na effaclarze też pisze, żeby stosować dwa razy na dzień i że jest świetną bazą pod makijaż
A nie jest!
no właśnie ja go stosuję pod makijaż i jestem zadowolona.
zasugerowałam się opisem producenta, ale widzę że chyba będę musiała kupić filtr jestem trochę zielona w tym temacie...
co prawda mój podkład zawiera filtr, ale nie zawsze nakładam go na całą twarz.

jakie filtry nadają się na twarz pod makijaż [tzn. nie powodują przetłuszczania i świecenia]...?

Perfume is the weather of our inner world bringing life to a personal landscape. (Christopher Brosius)

miss natasha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-03, 19:44   #4513
Zuziunia
BAN stały

Cytat:
Napisane przez miss natasha Pokaż wiadomość
zasugerowałam się opisem producenta, ale widzę że chyba będę musiała kupić filtr jestem trochę zielona w tym temacie...

jakie filtry nadają się na twarz pod makijaż [tzn. nie powodują przetłuszczania i świecenia]...?
Na biochemii chyba jest wątek właśnie filtry a makijaż, tam dziewczyny powinny wiedzieć.
Stary 2008-10-03, 19:47   #4514
miss natasha
Zadomowienie

Cytat:
Na biochemii chyba jest wątek właśnie filtry a makijaż, tam dziewczyny powinny wiedzieć.
ok, poczytam.
właśnie 'obczajam' LRP HYDRAPHASE XL LEGERE

Perfume is the weather of our inner world bringing life to a personal landscape. (Christopher Brosius)

Stary 2008-10-03, 19:56   #4515
Zuziunia
BAN stały

Cytat:
ok, poczytam.
właśnie 'obczajam' LRP HYDRAPHASE XL LEGERE
Ja sie nie znam..a filtrów jakoś nie mam ochoty używać.
Nie rozumiem jak można sie tym maziać 50+ np jak ktoś kwasów nie stosuje tylko tak aby chronić skórę, myślę że przesada z żadnej strony nie jest zdrowa.

Znikam...bo jakaś zmęczona jetem a jutro cały dzień na uczelni, żeby to chociaż bliżej było..

Dobranoc i miłego weekendu wszystkim życzę
Stary 2008-10-03, 20:00   #4516
Betty83
Zakorzenienie

Cytat:

Natasho, masz na myśli Effaclar K - Emulsja eliminująca niedoskonałości skóry tłustej, tak?
Bo pod nazwą Effaclar kryje się cała seria kosmetyków, także krem matujący na dzień.
Effaclar K, ze względu na zawartość kwasów, na wizażowej biochemii zaleca się stosować wyłącznie na noc.
A filtry, niestety, dla mnie wszystkie wydają tłuste i świecą sie okrutnie. Ja mam obecnie Avene do tłustej cery i to jest po prostu białe masło. Nienawidzę go i noszę tylko jak muszę. Kwasów używam już 3 rok, raz z filtrami, czasem tych łagodniejszych bez i przebarwień na razie sie nie dorobiłam.
Stary 2008-10-03, 20:21   #4517
Paulinka_S
S. Sssss. SSSSS.

Cytat:
A filtry, niestety, dla mnie wszystkie wydają tłuste i świecą sie okrutnie. Ja mam obecnie Avene do tłustej cery i to jest po prostu białe masło. Nienawidzę go i noszę tylko jak muszę. Kwasów używam już 3 rok, raz z filtrami, czasem tych łagodniejszych bez i przebarwień na razie sie nie dorobiłam.
są niestey tluste miałam kilka różnych aptecznych kremów z filtrmi i po kazdym sie świece jak bm sie smalcem wysmarowala jak to dobrze, ze są pudry sypkie

Paulinka_S jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-03, 20:30   #4518
miss natasha
Zadomowienie

Cytat:
Natasho, masz na myśli Effaclar K - Emulsja eliminująca niedoskonałości skóry tłustej, tak?
Bo pod nazwą Effaclar kryje się cała seria kosmetyków, także krem matujący na dzień.
Effaclar K, ze względu na zawartość kwasów, na wizażowej biochemii zaleca się stosować wyłącznie na noc.
tak, Effaclar K co prawda nie mam trądziku tylko cerę mieszaną z niedoskonałościami, ale u mnie się sprawdza - zmniejszył mi widoczność porów i zaskórniki na nosie, teraz zmagam się z 'niespodziankami' które pojawiają się trochę częściej niż dotychczas, ale myślę że to proces oczyszczania.
stosuję od jakichś 3 tygodni na dzień i na noc, oprócz okolic oczu.
muszę pomyśleć o tym filtrze
Cytat:
Napisane przez Paulinka_S Pokaż wiadomość
są niestey tluste miałam kilka różnych aptecznych kremów z filtrmi i po kazdym sie świece jak bm sie smalcem wysmarowala jak to dobrze, ze są pudry sypkie
nosz kurczę, nie pomagasz!

Stary 2008-10-03, 21:29   #4519
dzika truskawa
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek

Cytat:
Napisane przez your Angel Pokaż wiadomość
Własnie dzwoniła siostra, którą poprosiłam żeby po drodze zarzuciła sephorowej konsultantce tajnym muglerowskim hasłem Okazuje się, że kupon z "Pani" jest niezbędny, bo dziewczyny muszą się rozliczać z wydanych zestawów
Już mają ofiary tych kuponów - nawróciłam się na Angela przez tą próbkę
Mam nadzieję, że powtórzą jeszcze tą akcję z jakimś innym zapachem, sympatyczne to w sumie

Cytat:
Właśnie się dowiedziałam i nieśmiało zdradzę, że na 13 X mam zabookowany bilet WaW-SVO Wiza już się robi, jak wiatry będą pomyślne i nikt nie przeszkodzi, to lecę w wyczekaną podróż. W planie Moskwa i odwiedzanie miejsc z Mistrza i Małgorzaty (dom na Sadowej, Patriarsze Prudy, Muzeum MCHATu i wszystko co się da), może ruska bania , jak starczy czasu dzień-dwa w St Petersburgu. Niestety tym razem Karelii nie zdążę zobaczyć, a piękna jest...
Normalnie cieszę się jak dziecko
Ale fajnie

Cytat:
Świetne podejście
Czemu robisz wszystko, żeby sobie zaszkodzić? Życie i tak nie jest łatwe, a Ty z uporem osła jeszcze je komplikujesz. Operacja była dużym wydatkiem i poświęceniem, więc robisz wszystko, żeby zniszczyć efekty. Jesteś w toksycznym związku i nie kończysz go, choć nie ma żadnych obiektywnych przeszkód. Przykłady można mnożyć...

Fenris, pokochaj siebie tak choć troszkę

Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki
:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest
dzika truskawa jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-10-03, 22:09   #4520
vesenka
Zakorzenienie

Cytat:
Nie rozumiem jak można sie tym maziać 50+ np jak ktoś kwasów nie stosuje tylko tak aby chronić skórę, myślę że przesada z żadnej strony nie jest zdrowa.
Jak nie masz ochoty używać, to nie używaj, Twoja skóra-Twoja sprawa. Ja używam na co dzień wysokich filtrów i nie widzę w tym nic dziwnego. Piszesz,że się nie znasz-może warto najpierw troszkę poznać temat, o którym się pisze?

vesenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-03, 22:17   #4521
taiwa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez dzika truskawa Pokaż wiadomość
Fenris, pokochaj siebie tak choć troszkę
Truskawko, jak widać mnóstwo mądrości można ująć w jednym zdaniu wydaje mi się, że to strasznie przydatna dla Fernis rada

A ja siebie kocham dziś nawet bardzo I Campari tez mnie kocha, smakuje mi wybitnie
Stary 2008-10-03, 22:33   #4522
your Angel
czyli Endżi

Cytat:
Napisane przez dzika truskawa Pokaż wiadomość
Już mają ofiary tych kuponów - nawróciłam się na Angela przez tą próbkę
Mam nadzieję, że powtórzą jeszcze tą akcję z jakimś innym zapachem, sympatyczne to w sumie
Truskawko, w moim odczuciu fajnie do siebie pasujecie z Angelem
Rzeczywiście - bardzo fajna akcja promocyjna

Jedną "Panią" kupiła siostra i już zdobyła aniołkową sakiewkę Nie mam zielonego pojęcia jak to wygląda, bo schowała przede mną i stwierdziła, że wręczy mi jutro na imprezie urodzinowej żeby z pustymi rękami nie przyjść
Drugą "Panią" kupiła dziś mama, ale jakież było nasze zdziwienie kiedy po powrocie do domu odkryłyśmy, że kuponik został po chamsku wyrwany... Przejeżdżałyśmy koło tego kiosku raz jeszcze i miła ekspedientka wymieniła nam gazetę. Jednak trochę sie naszukała takiej, w której kuponik nie byłby wyrwany
Złodziejki pachnące Angelem. Jakie to urocze.
Stary 2008-10-03, 22:47   #4523
tulipanka
Zakorzenienie

Buuu. Przyszłam się pożalić, żeby nie robić gdzie indziej OT.
Komputer mi się chyba zepsuł. Wczoraj coś było nie tak, a dzisiaj jak go chciałam włączyć, to napisał mi coś o error'ze partycji, czy cholera wie co to było... dałam radę skopiować tylko moje dokumenty, ale jeśli faktycznie już go szlag trafił na amen, to przepadnie mi wszystko inne. Zdjęcia, maile, muzyka, archwium gg, kontakty. Czemu wszystko musi się chrzanić na raz?
Idę próbować zasnąć.
Cholera, no
tulipanka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-10-03, 22:48   #4524
Aggie125
Zakorzenienie

GG do Aggie125

Fenris, jeśli masz ochotę "posmęcić", to smęć, my Cię wysłuchamy. Weź tylko pod uwagę i Twoje oczy, i studia - dwie duże pozytywne zmiany. Nie jest aż tak źle

Z szefem załatwione, rozliczone,dzisiaj byłam ostatni dzień, ale niestety nie zachował się z klasą. Na pożegnanie usłyszałam, że zachowalam się nieetycznie i że on nigdy by tak nie postąpił, a następnie życzył mi, aby ludzie traktowali mnie tak, jak ja ich traktuję. (W domyśle, żeby mnie szlag trafił). Chciałabym bardzo być traktowana tak jak traktuję innych, mialabym wtedy spokojne i szczęśliwe życie

Nie jest wcale łatwo załatwiać takie sprawy, ale do niego dotarło, że odchodzę dopiero dzisiaj po południu - myślał, że będe jeszcze w poniedziałek. Kiedy powiedziałam, że mnie w poniedziałek nie ma, spytał: A to bierzesz wtedy jeden z 3 wolnych dni ktore Ci obiecałem? Śmiechu warte - jak on mi może dac wolne dni, skoro skończyła mi się umowa?
Aggie125 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-04, 02:30   #4525
dzika truskawa
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek

Cytat:
Napisane przez your Angel Pokaż wiadomość
Truskawko, w moim odczuciu fajnie do siebie pasujecie z Angelem
Rzeczywiście - bardzo fajna akcja promocyjna

Jedną "Panią" kupiła siostra i już zdobyła aniołkową sakiewkę Nie mam zielonego pojęcia jak to wygląda, bo schowała przede mną i stwierdziła, że wręczy mi jutro na imprezie urodzinowej żeby z pustymi rękami nie przyjść
Drugą "Panią" kupiła dziś mama, ale jakież było nasze zdziwienie kiedy po powrocie do domu odkryłyśmy, że kuponik został po chamsku wyrwany... Przejeżdżałyśmy koło tego kiosku raz jeszcze i miła ekspedientka wymieniła nam gazetę. Jednak trochę sie naszukała takiej, w której kuponik nie byłby wyrwany
Złodziejki pachnące Angelem. Jakie to urocze.
To ja nie powiem jak wygląda, coby nie psuć niespodzianki

Z Angelem znamy się od dziesięciu lat, a dopiero teraz postanowił ujawnić mi cały swój urok... Ale warto było czekać

Cytat:
Z szefem załatwione, rozliczone,dzisiaj byłam ostatni dzień
Drań Dobrze, że juz masz go z głowy...

Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki
:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest
dzika truskawa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-04, 09:38   #4526
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Aggie, boskiego miałaś tego szefa, na szczęscie to już czas przeszły dokonany

Agaa13 - mnie też mnóstwo kosmetyków uczula (właśnie usiłuje zaleczyć usta, które załatwiłam sobie chyba jakimś błyszczykiem do tego stopnia,ze skóra złazi płatami i wyglądam jakbym się z wampirem całowała ) a micel Biodermy Sensibio mogę z całym przekonaniem polecić - z tym,ze ja go używam głównie do demakijażu oczu. Natomiast nie wiem, które płyny AA wklejałyście bo mi się nie chciały otworzyc, ale z doświadczenia odradzam ten z serii AquaIce - okropieństwo

Idę się szykowac, wczoraj (a właściwie dzisiaj w nocy) odkryłam maila, w którym M. mi sie zapowiada z wizytą Miłego weekendu Wszystkim!
Margot45 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-04, 10:09   #4527
paolla
Zadomowienie

Cytat:
Choć nie stosuję kuracji kwasami (jedynie sporadycznie maseczka aspirynowa), od 1,5 roku używam filtrów (Iwostin Solecrin 40, teraz mam zamiar kupić nową emulsję 50+) i nie wyobrażam sobie już bez tego życia Nie jestem ortodoksem, jeśli chodzi o ilość nakładanego filtra, nakładam na oko, pewnie za mało.
Błysk spokojnie da się zmatowić, a treściwy krem wyrównuje mi wizualnie cerę (takie mam przynajmniej wrażenie), więc przestałam używać podkładu.
paolla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-04, 10:24   #4528
Paulinka_S
S. Sssss. SSSSS.

Aggie teraz musi być tylko lepiej!

Paulinka_S jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-04, 10:32   #4529
Aggie125
Zakorzenienie

GG do Aggie125

Dziękuję dziewczyny, jestem pełna optymizmu!
Dzisiaj wolna sobota - jak fajnie! Chodze sobie w szlafroku, ale za parę minut ubieram się i ide na drobne zakupy. Podjade sobie do Auchan i na spokojnie polażę i pobuszuję w kosmetykach i artykułach papierniczych. Chcę kupić trochę ładnej papeterii, duży notes do pracy, prezent dla babci na jutrzejszą imprezkę
Aggie125 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-04, 10:55   #4530
Mendosita
Zakorzenienie

GG do Mendosita

Cytat:
Napisane przez Sabbath Pokaż wiadomość
Najnormalniejsze są.

Na razie witaj.
Miłego wypoczynku zdążę jeszcze życzyć.
Zdążysz- zamierzam się aktywować bardziej w barze

Cytat:
Na effaclarze też pisze, żeby stosować dwa razy na dzień i że jest świetną bazą pod makijaż
A nie jest!
Ja stosuję Effaclar K od ok 2 lat, wyłącznie na noc i chyba dzięki niemu nie mam bardzo wielkich problemów z pryszczami.
Od niedawna używam też Effaclar matującego, pod makijaż i żelu do mycia twarzy.

Paskudny dzień dziś, leje jak z cebra. Mam ochotę na beztroską wędrówkę po centrach handlowych, a tymczasem czeka mnie ciężka praca fizyczna w ulewnym deszczu- muszę poprzenosić straszliwe ilości desek... Idę się za to zabrać.

Edit- e tam, olewam robotę. Idę się pomalować i ruszam na zakupy

Edytowane przez Mendosita
Czas edycji: 2008-10-04 o 12:05
Mendosita jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości