![]() |
#4501 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Maturzyści 2009 - cz. II :)
dziewczynki mnie tez wszystko przytłacza...sytuacja w rodzinie do niczego...z tż sie nie układa ostatnio
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#4502 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale ja też dzisiaj mam doła. ![]() ![]() Koleś z histy zrobił kartkówę, co ciekawe miał ją gotową, skserowaną. No to co - trzy ostatnie tematy w miarę umiałam, więc mnie to nie poruszyło. Taa, tyle że on dowalił chyba 5 i 6 temat do tyłu. No to spoko, nic nie napisałam ![]() ![]() ![]() ![]() A wcześniej mnie fałszywe laski z lasy dobiły. Napisałam wczoraj jednej, że ich pomysł z traktorem jest do bani i ludzie z klasy tego nie chcą (wiem, bo pytałam). Na to ona ok, ok, miła i w ogóle. A dzisiaj ponoć mnie tak rano obgadały. ![]() ![]() Mam wszystkiego dość. ![]() A jutro kolejna kartkówa powtórzeniowa z historii. ![]()
![]() |
#4503 |
maszyna, nie człowiek
|
![]()
Dziewczyny koniec dołowania! Ja wczoraj zdychałam, a dziś inaczej spojrzałam na wszystko i mam fazę dodatnią
![]() Wiem, łatwo mówić, ale w zeszłym roku też prawie miesiąc dzień w dzień beczałam, bo w domu źle, kłóciłam się z rodzicami, bo to bo tamto... I jakbym się za siebie nie wzięła, to bym chyba sie utopiła w tych łzach. Słona śmierć :P Także wszystkie się mamy trzymaćććć ![]() ![]()
#4504 |
Wtajemniczenie
|
dzień dobry!
Dziś był ten mój gorszy pon. Nie lubię poniedziałków ogólnie, ale kiedy co 2 tyg mam 8h to jest jeszcze gorzej. Idę zjeść obiadek i oglądać Rozmowy w toku. Przystojny chłopaczyna dziś - syn kolesia z Kobranocki.
![]() |
#4505 |
Raczkowanie
|
dziewczyny pomóżcie mi
![]() mam problem z prezentacją maturalną z polskiego napisałam w deklaracji temat, jakiego nie było na liście... poprostu wymyśliłam sobie inny i dziś przypadkowo sie dowiedziałam że tak nie można ;( proszę pomóżcie mi, co ja mam teraz zrobić ![]()
#4506 |
Zadomowienie
|
Mogę się przyłączyc? polski PR, angielski PR, WOS PR.
I od razu takie pytanko do Was, slyszałyśce/czytałyście może coś o eurpoeistyce- keirunku studiów? Czy po tym jest praca? I jaka? Lepsze wg was to czy pedagogika ? bo nie mogę się zdecydować, oba kierunki interesują mnie tak samo ![]() a paniclove- jest termin składania deklaracji ostatecznych maturalnych, i on mija u mnie w szkole w lutym, nie wiem jak u Ciebie więc porozmawiaj z wychowawcą poproś o jeszcze jedną deklaracje powiedz, że chcesz zmienić temat prezentacji (masz do tego prawo, nie przekraczając terminu złożenia deklaracji ostatecznej oczywiście) i wybierz sobie jakis ciekawy temat sposród tych dostępnych w Twojej szkole ![]()
#4507 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Bez paniki ![]() Ja też dziś nie byłam w szkole... nie podołałam by wstać z łóżka ![]() ![]() MeredithGrey europeistyka to bardzo popularny kierunek, nie wiem jak z pracą po tym ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4508 |
Rozeznanie
|
A mi dziś internet chodzi jak kierat :[
#4509 |
Zakorzenienie
|
dzień dobryyy
![]() o jejku ale napisałyście :P mnie tu nie było od piątkowej nocy.. niestety teraz nie poczytam jestem tak wymęczona, że idę spać bo dziś wróciłam do domu o 1:00 a na 8:00 miałam jazdy.. a wstać musiałam przed 7:00 ![]() oczywista nie było mnie bo byłam na weselu.. napiszę później jak było teraz idę spać! |
![]() ![]() |
![]() |
#4510 |
Raczkowanie
|
uff dzięki dziewczyny,uspokoiłyście mnie
![]() ![]() ![]() na europeistyce uczysz sie przede wszystkim o: prawie, gospodarce, integracji europejskiej, polityce i duzy nacisk jest kladziony na jezyki obce wiec mysla że pracy po tym kierunku bedzie dużo, ale jakie konkretnie? nie wiem ![]() EDIT: to co znalazłam na necie: "europeistyka łączy w sobie dziedziny wiedzy prawniczej, kulturoznawczej, lingwistycznej, ekonomicznej w celu zarysowania obrazu współczesnej Europy jako regionu pod wieloma względami jednolitego. Absolwenci europeistyki znajdą zatrudnienie tam, gdzie potrzebni będą specjaliści od stosunków międzynarodowych, posiadający wiedzę na temat zagadnień prawnych i ekonomicznych, zorientowani w pryncypiach kultury europejskiej, znający biegle dwa języki obce. Takie przygotowanie wydaje się gwarancją znalezienia w przyszłości atrakcyjnej posady."
#4511 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4512 |
Zakorzenienie
|
Witam ja Was
![]() Dziś rano miałam pierwszą jazdę do dużego miasta. O 7 w nocy ![]() ![]() ![]() Dziś sprawdzian z niemieckiego, jutro z matmy, pojutrze z fizyki. Alleluja... Pouczę się później, teraz pora świętować pierwszy dzień pierwszej rocznicy odzyskania wolności ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4513 |
Zakorzenienie
|
Helloł.
Ja właśnie zabieram się do roboty na dziś. Do teraz siedział u mnie TŻ, ale niestet pojechał już, więc się biorę. Czeka na mnie wypracowanie z anglika i z polskiego, oprócz tego historia (czas zacząć poważnie powtarzać starożytność, bo na fakultetach już ją prawie kończymy :P), no i moze lektura? Duuużo roboty w tej maturalnej. |
![]() ![]() |
![]() |
#4514 |
Wtajemniczenie
|
ha napisalam taki tragiczny sprawdzian po multum nauki! w nagrode oczywiscie strzelilam sobie drinka
![]() ![]()
#4515 |
Zakorzenienie
|
ja na czwartkek wypracowanie muszę zrobic ;(
#4516 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jejku, co się dzieje z ludźmi, jak sobie wypiją zbyt wiele ![]() Przynajmniej będzie co wspominać ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Ja w ten weekend tez nie balowałam ![]() A mam pytanko do Ciebie - skąd taki nick ? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Jejku, dziewczyny, widziałam dzisiaj taką ŚLICZNĄ sukienkę... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4517 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ale wyobraź sobie jak wszyscy się martwiliśmy kiedy on tak odjechał. Fakt, że ja w miarę wcześnie dowiedziałam się, że on jednak nie pojechał do domu. Ale niektórzy dziś w szkole się o tym dowiedzieli kiedy im mina zrzedła jak kolega im mówi: 'przecież ja spałem w samochodzie za stodołą' ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4518 |
Raczkowanie
|
to mój 100 post
![]() ![]() ![]() ode mnie taki mały Off Top.. co znaczy skrót TŻ? nie śmiać się proszę, ale ja na prawdę nie wiem :P tzn wiem że to jest chłopak/narzeczony/mąż ale co do cholery znaczy ten skrót TŻ? ![]()
#4519 |
Zadomowienie
|
Dzięki wielki za odzew dziewczyny
![]() ![]() Psychologia szczerze powiedziawszy też mi siedzi w głowie, ale jakby... tak najmniej nie obecnie na nią ciągnie, choć jeszcze niedawno bardzo mnie interesowała. po prostu nei wiem czy jestem dobrą kandydatką na psychologa ![]() ![]() do jutra, bo teraz wybywam na jogę, a po jodze shopping na dobry początek tygodnia ![]() ![]()
#4520 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja na razie zmykam, pouczyć się z wosu.
![]() ![]() |
![]() |
#4521 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
dzięki Ci dobra kobieto ;* ja jutro 2 WOS-y, w tym sprawdzian i 3 matmy ;D bosko (czyt. nie ruszam się jutro z domku ![]()
![]() |
#4522 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4523 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kot mi żre papryczkę chilli z doniczki ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4524 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
jeszcze papryczki Ci żyją? moje padły ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4525 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() widziałam ostatnio te papryczki na bazarze ![]() Trzeba je często podlewać? ![]() ![]()
![]() |
#4526 |
Raczkowanie
|
a ja dziewczyny prosze o dopisanie do listy maturzystek bo już troche w wątku jestem ,a jakoś zapomnialam o to poprosić ;] ( polski pp angielski pp matma pr fizyka pr)
a ja jutro mam w szkole spotkanie na z żolnierzami na temat tej kampani" zawod żołnierz" zobaczymy kto przyjedzie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4527 |
Wtajemniczenie
|
Chciało mi się czegoś słodkiego więc zaparzyłam sobie ... melisę
![]() Wiem, że dziwna jestem, ale zawsze po słodkościach i innych podobnych moja twarzyczka nie wygląda za wspaniale, a teraz i tak mam z nią problem. A kurna było już taaak dobrze... ![]()
![]() |
#4528 |
Zakorzenienie
|
Ja teraz próbuję znaleźć sobie jakiekolwiek pożyteczne zajęcie, byle tylko się nie uczyć TERAZ
![]() Takie nudne rzeczy mam jutro na kartkówce zaliczyc ... ![]() Więc ide robić brzuszki ![]() ![]()
#4529 |
Zakorzenienie
|
no ja niby na pocieszenie dostałam 5 z kartkówki z angielskiego i 4 z niemca, ale i tak, ech...szkoda gadać...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4530 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ale zgadzamy się co do jednego, że psychologów jest dużo za dużo ![]() A papryczki.. no właśnie, raczej te zeschłe kikuty które z nich zostały ![]() Cytat:
![]() Ksh właśnie nie wiem ile to się podlewa. Bo próbowałam i prawie wcale i bardzo dużo a ona ciągle jest nieżywa ![]() Ja już po brzuszkach i faktach, czas na film. A jak skończę to muszę się przygotować przecież do kartkówki z religii ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:10.