Maturzyści 2009 - cz. II :) - Strona 151 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-10-20, 13:40   #4501
wantxme
Wtajemniczenie

Dot.: Maturzyści 2009 - cz. II :)

dziewczynki mnie tez wszystko przytłacza...sytuacja w rodzinie do niczego...z tż sie nie układa ostatnio już nie wiem co mam robić... wracałam niedawno ze szkoły i cała drogę przeryczałam...aż ludzie dziwnie patrzyli... ale co mnie to obchodzi.. nie mam dosłownie sił już na nic...

razem 06.01.2012

narzeczona 12.04.2013

ślub 07.06.2014

będzie dziecię 26.04.2017

https://www.instagram.com/wantxme/
wantxme jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-20, 14:40   #4502
paula007
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wantxme Pokaż wiadomość
dziewczynki mnie tez wszystko przytłacza...sytuacja w rodzinie do niczego...z tż sie nie układa ostatnio już nie wiem co mam robić... wracałam niedawno ze szkoły i cała drogę przeryczałam...aż ludzie dziwnie patrzyli... ale co mnie to obchodzi.. nie mam dosłownie sił już na nic...

Ale ja też dzisiaj mam doła. To znaczy już mi trochę przeszło, bo się wyżyłam trochę.

Koleś z histy zrobił kartkówę, co ciekawe miał ją gotową, skserowaną. No to co - trzy ostatnie tematy w miarę umiałam, więc mnie to nie poruszyło. Taa, tyle że on dowalił chyba 5 i 6 temat do tyłu. No to spoko, nic nie napisałam Bo jeszcze, żeby to były normalne pytania, ale nie - same szczególiki.

A wcześniej mnie fałszywe laski z lasy dobiły. Napisałam wczoraj jednej, że ich pomysł z traktorem jest do bani i ludzie z klasy tego nie chcą (wiem, bo pytałam). Na to ona ok, ok, miła i w ogóle. A dzisiaj ponoć mnie tak rano obgadały. Zostałam ponoć nazwana "księżniczką". No tak, bo jak ktoś ma dobry pomysł, to jest księżniczką. Żeby one coś fajniejszego ode mnie wymyśliły, to ja rozumiem... Ale nie dość, że to głupie, to jeszcze mało oryginalne.

Mam wszystkiego dość.

A jutro kolejna kartkówa powtórzeniowa z historii. To jakieś chore... Za tydzień z tego samego, co jutro na kartkówie będzie sprawdzian... Ten facet ma coś z głową.

paula007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-20, 14:48   #4503
nicRu
maszyna, nie człowiek

Wink Dot.: Maturzyści 2009 - cz. II :)

Cytat:
Napisane przez paula007 Pokaż wiadomość

Ale ja też dzisiaj mam doła.
Dziewczyny koniec dołowania! Ja wczoraj zdychałam, a dziś inaczej spojrzałam na wszystko i mam fazę dodatnią Mimo iż nie byłam na majcach dwóch i kombinatoryka leży i kwiczy -.-' Faceta nie mam, jestem beznadziejnie zauroczona facetem nie-dla-mnie, w domu Bogu dzięki przeciętnie, a nauka idzie ledwo ledwo w tym zatłoczonym wszystkim tygodniu. Także koniec dołowania!
Wiem, łatwo mówić, ale w zeszłym roku też prawie miesiąc dzień w dzień beczałam, bo w domu źle, kłóciłam się z rodzicami, bo to bo tamto... I jakbym się za siebie nie wzięła, to bym chyba sie utopiła w tych łzach. Słona śmierć :P
Także wszystkie się mamy trzymaćććć Bo jak się załamiemy totalnie to będzie tylko gorzej i gorzej!
Stary 2008-10-20, 14:51   #4504
zanetka007
Wtajemniczenie

dzień dobry!
Dziś był ten mój gorszy pon. Nie lubię poniedziałków ogólnie, ale kiedy co 2 tyg mam 8h to jest jeszcze gorzej.

Idę zjeść obiadek i oglądać Rozmowy w toku.
Przystojny chłopaczyna dziś - syn kolesia z Kobranocki.

- zalatana! studentka -
zanetka007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-20, 14:55   #4505
paniclove
Raczkowanie

GG do paniclove

dziewczyny pomóżcie mi

mam problem z prezentacją maturalną z polskiego
napisałam w deklaracji temat, jakiego nie było na liście... poprostu wymyśliłam sobie inny i dziś przypadkowo sie dowiedziałam że tak nie można ;( proszę pomóżcie mi, co ja mam teraz zrobić kill me !
paniclove jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-20, 15:07   #4506
MeredithGrey
Zadomowienie

Mogę się przyłączyc? polski PR, angielski PR, WOS PR.
I od razu takie pytanko do Was, slyszałyśce/czytałyście może coś o eurpoeistyce- keirunku studiów? Czy po tym jest praca? I jaka?

Lepsze wg was to czy pedagogika ? bo nie mogę się zdecydować, oba kierunki interesują mnie tak samo

a paniclove- jest termin składania deklaracji ostatecznych maturalnych, i on mija u mnie w szkole w lutym, nie wiem jak u Ciebie więc porozmawiaj z wychowawcą poproś o jeszcze jedną deklaracje powiedz, że chcesz zmienić temat prezentacji (masz do tego prawo, nie przekraczając terminu złożenia deklaracji ostatecznej oczywiście) i wybierz sobie jakis ciekawy temat sposród tych dostępnych w Twojej szkole
MeredithGrey jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-20, 15:23   #4507
grudniowa-szatynka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez paniclove Pokaż wiadomość
dziewczyny pomóżcie mi

mam problem z prezentacją maturalną z polskiego
napisałam w deklaracji temat, jakiego nie było na liście... poprostu wymyśliłam sobie inny i dziś przypadkowo sie dowiedziałam że tak nie można ;( proszę pomóżcie mi, co ja mam teraz zrobić kill me !
Temat możesz zmienić do lutego, teraz wybierz, opracuj a potem zmień deklarację nas wzięli z zaskoczenia do sali informatycznej pewnego dnia i kazali wypełnić deklarację obojetnie jak byle tylko zaistnieć w stytemie czyli w lutym 90 % klasy będzie zmieniało tematy.
Bez paniki

Ja też dziś nie byłam w szkole... nie podołałam by wstać z łóżka dopiero dziś odespałam sobotnią impreze porzadnie i już mogę wracać do życia Zrobiłam ogromną mapę myśli z węglowodorów, pouczę się biologii na fakultety, wieczorem jakiś film.

MeredithGrey europeistyka to bardzo popularny kierunek, nie wiem jak z pracą po tym ale wiem, że ludzie którzy składają na prawo to na europ. też, to dobry i prestiżowy kierunek bo np. psychologia jest też strasznie popularna a tak naprawdę nie wiadomo co po tym robić.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-10-20, 15:25   #4508
sonnerin
Rozeznanie

GG do sonnerin

A mi dziś internet chodzi jak kierat :[

sonnerin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-20, 15:25   #4509
Renia90
Zakorzenienie

dzień dobryyy

o jejku ale napisałyście :P mnie tu nie było od piątkowej nocy.. niestety teraz nie poczytam jestem tak wymęczona, że idę spać bo dziś wróciłam do domu o 1:00 a na 8:00 miałam jazdy.. a wstać musiałam przed 7:00

oczywista nie było mnie bo byłam na weselu.. napiszę później jak było teraz idę spać!

"Robienie czegoś najlepiej jak się potrafi jest ważniejsze niż bycie najlepszym" /Shannon Miller/

KLIKnij raz dziennie i pomóż
i jeszcze tutaj!
Renia90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-20, 15:29   #4510
paniclove
Raczkowanie

GG do paniclove

uff dzięki dziewczyny,uspokoiłyście mnie ze mnie to jest taka sierota

na europeistyce uczysz sie przede wszystkim o: prawie, gospodarce, integracji europejskiej, polityce i duzy nacisk jest kladziony na jezyki obce wiec mysla że pracy po tym kierunku bedzie dużo, ale jakie konkretnie? nie wiem

EDIT:

to co znalazłam na necie:

"europeistyka łączy w sobie dziedziny wiedzy prawniczej, kulturoznawczej, lingwistycznej, ekonomicznej w celu zarysowania obrazu współczesnej Europy jako regionu pod wieloma względami jednolitego.

Absolwenci europeistyki znajdą zatrudnienie tam, gdzie potrzebni będą specjaliści od stosunków międzynarodowych, posiadający wiedzę na temat zagadnień prawnych i ekonomicznych, zorientowani w pryncypiach kultury europejskiej, znający biegle dwa języki obce. Takie przygotowanie wydaje się gwarancją znalezienia w przyszłości atrakcyjnej posady."
Stary 2008-10-20, 15:34   #4511
sydunia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez grudniowa-szatynka Pokaż wiadomość
MeredithGrey europeistyka to bardzo popularny kierunek, nie wiem jak z pracą po tym ale wiem, że ludzie którzy składają na prawo to na europ. też, to dobry i prestiżowy kierunek bo np. psychologia jest też strasznie popularna a tak naprawdę nie wiadomo co po tym robić.
hmmm no ja jednak prędzej widzę pracę po tej psychologii niż europeistyce no bo co po niej robić? psychologowie mimo wszystko są potrzebni w różnych miejscach, chociaż ostatnimi laty jest ich chyba zbyt wielu
sydunia jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-10-20, 16:04   #4512
Mini007
Zakorzenienie

Witam ja Was
Dziś rano miałam pierwszą jazdę do dużego miasta. O 7 w nocy Wstałam o 6 to nawet nie wiedziałam, gdzie pion, gdzie poziom, gdzie przód, gdzie tył Ale jakoś się pozbierałam i dojechaliśmy w całości Tylko raz mi paskudnik zgasł, a potem nawet ręczny chodził jak złoto. Poradziłam sobie w stu procentach, czego nie mogę powiedzieć o współkierowcy. Początkowo myślałam, że on już "zaawansowany" i stresowałam się, że wyjdę na kretynkę. Tymczasem po zmianie to on chyba nadmiernie się stresował, bo robił bardzo głupie błędy, a kiedy nie mógł ruszyć z ręcznego i chyba w akcie desperacji docisnął na tym ręcznym gazu, to nie wiedziałam, czy zatykać uszy, czy gębę (ze śmiechu - o ja niedobra). Ogólnie to myślałam, że jazda po Poznaniu to będzie horror, a to nawet mi się spodobało i byłam zadowolona, ze mogę poćwiczyć sprzęgło i ręczny.
Dziś sprawdzian z niemieckiego, jutro z matmy, pojutrze z fizyki. Alleluja... Pouczę się później, teraz pora świętować pierwszy dzień pierwszej rocznicy odzyskania wolności
Mini007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-20, 16:11   #4513
invissible
Zakorzenienie

GG do invissible

Helloł.
Ja właśnie zabieram się do roboty na dziś.
Do teraz siedział u mnie TŻ, ale niestet pojechał już, więc się biorę. Czeka na mnie wypracowanie z anglika i z polskiego, oprócz tego historia (czas zacząć poważnie powtarzać starożytność, bo na fakultetach już ją prawie kończymy :P), no i moze lektura?

Duuużo roboty w tej maturalnej.
invissible jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-20, 16:22   #4514
1stLaDy
Wtajemniczenie

ha napisalam taki tragiczny sprawdzian po multum nauki! w nagrode oczywiscie strzelilam sobie drinka (ten alkoholizm... ) dzis jeszcze dodatkowy angielski

171cm
1stLaDy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-20, 16:24   #4515
onaa
Zakorzenienie

ja na czwartkek wypracowanie muszę zrobic ;(
Stary 2008-10-20, 16:40   #4516
ksh
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zanetka007 Pokaż wiadomość
EDIT: zapomniałam dodać, że drugi kumpel był lepszy. Ten 1 kolega pow, że to przez niego impreza się popsuła (musiał na kogoś zwalić winę) więc tamten nic nie myśląc wsiadł w samochód i mieląc kołami pojechał w siną dal. Po paru godzinach dopiero okazało się, że za daleko nie ujechał, bo się bał (był po paru głębszych) i stał przy wyjeździe z posesji koleżanki za stodołą.

Jejku, co się dzieje z ludźmi, jak sobie wypiją zbyt wiele
Przynajmniej będzie co wspominać

Cytat:
Napisane przez kasienka.b Pokaż wiadomość
Wczoraj obchodziłam moją 18 Impreza byla mega udana, ludzie świetnie się bawili Cieszę się bardzo, że muzyka się spodobała - dj najpierw grał moją a potem swoją w podobnych klimatach Do tego pozytywnie zaskoczyli mnie znajomi - nie spodziewałam się tylu fajnych prezentów
Wszystkiego najlepszego!

Cytat:
Napisane przez fortepianistka Pokaż wiadomość
O ja widze wszyscy tu cholerka wczoraj balowali a ja jedyna biedula przed TV wieczór spedzam, bo tz zawsze w soboty szybko chodzi spac bo praca w niedziele co tydzien a znajomi wszyscy jacys nie teges
nie jedyna
Ja w ten weekend tez nie balowałam
A mam pytanko do Ciebie - skąd taki nick ?

Cytat:
Napisane przez wantxme Pokaż wiadomość

Cytat:
Napisane przez MeredithGrey Pokaż wiadomość
Mogę się przyłączyc? polski PR, angielski PR, WOS PR.
I od razu takie pytanko do Was, slyszałyśce/czytałyście może coś o eurpoeistyce- keirunku studiów? Czy po tym jest praca? I jaka?

Lepsze wg was to czy pedagogika ? bo nie mogę się zdecydować, oba kierunki interesują mnie tak samo

a paniclove- jest termin składania deklaracji ostatecznych maturalnych, i on mija u mnie w szkole w lutym, nie wiem jak u Ciebie więc porozmawiaj z wychowawcą poproś o jeszcze jedną deklaracje powiedz, że chcesz zmienić temat prezentacji (masz do tego prawo, nie przekraczając terminu złożenia deklaracji ostatecznej oczywiście) i wybierz sobie jakis ciekawy temat sposród tych dostępnych w Twojej szkole
Hej, hej, witamy

Jejku, dziewczyny, widziałam dzisiaj taką ŚLICZNĄ sukienkę... beżowa, z czarną koronką na całej powierzchni no, przecudowna. Ale zobaczyłam cenę - ponad 500zł
e veux seulement oublier
Et puis je fume

ksh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-20, 16:54   #4517
zanetka007
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Renia90 Pokaż wiadomość
oczywista nie było mnie bo byłam na weselu.. napiszę później jak było teraz idę spać!
Napisz napisz...

Cytat:
Napisane przez ksh Pokaż wiadomość

Jejku, co się dzieje z ludźmi, jak sobie wypiją zbyt wiele
Przynajmniej będzie co wspominać
A będzie będzie. Tym bardziej, że szczególnie im wszystkim odwalało...
Ale wyobraź sobie jak wszyscy się martwiliśmy kiedy on tak odjechał. Fakt, że ja w miarę wcześnie dowiedziałam się, że on jednak nie pojechał do domu. Ale niektórzy dziś w szkole się o tym dowiedzieli kiedy im mina zrzedła jak kolega im mówi: 'przecież ja spałem w samochodzie za stodołą'

- zalatana! studentka -
Stary 2008-10-20, 16:58   #4518
paniclove
Raczkowanie

GG do paniclove

to mój 100 post

ode mnie taki mały Off Top.. co znaczy skrót TŻ? nie śmiać się proszę, ale ja na prawdę nie wiem :P tzn wiem że to jest chłopak/narzeczony/mąż ale co do cholery znaczy ten skrót TŻ?
Stary 2008-10-20, 16:59   #4519
MeredithGrey
Zadomowienie

Dzięki wielki za odzew dziewczynycmok 4all of you
Psychologia szczerze powiedziawszy też mi siedzi w głowie, ale jakby... tak najmniej nie obecnie na nią ciągnie, choć jeszcze niedawno bardzo mnie interesowała. po prostu nei wiem czy jestem dobrą kandydatką na psychologa poza tym mając do wyboru psychologie i pedagogike wybrałabym pedagogike i prace z dzieciakami. tylko ta europeistyka mnie intryguje, bo to może byc naprawde przyszłościowe. no ale już Was nie zadręczam swoimi rozmyślaniami, pewnie ten wymarzony kierunek zmieni mi się jeszcze, wielokrotnie juz to robil
do jutra, bo teraz wybywam na jogę, a po jodze shopping na dobry początek tygodnia kurtkę jakąś na zimę potrzebuję
MeredithGrey jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-10-20, 17:07   #4520
zanetka007
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez paniclove Pokaż wiadomość
to mój 100 post

ode mnie taki mały Off Top.. co znaczy skrót TŻ? nie śmiać się proszę, ale ja na prawdę nie wiem :P tzn wiem że to jest chłopak/narzeczony/mąż ale co do cholery znaczy ten skrót TŻ?
Ja się nie śmieję, bo jestem tu już ponad rok, a sama nie tak dawno dowiedziałam się co znaczy np skrót btw A TŻ to towarzysz życia. Pytaj się o to, co tylko przyjdzie Ci do główki.

Ja na razie zmykam, pouczyć się z wosu.

- zalatana! studentka -
Stary 2008-10-20, 17:09   #4521
paniclove
Raczkowanie

GG do paniclove

Cytat:
Ja się nie śmieję, bo jestem tu już ponad rok, a sama nie tak dawno dowiedziałam się co znaczy np skrót btw A TŻ to towarzysz życia. Pytaj się o to, co tylko przyjdzie Ci do główki.

Ja na razie zmykam, pouczyć się z wosu.

dzięki Ci dobra kobieto ;*

ja jutro 2 WOS-y, w tym sprawdzian i 3 matmy ;D bosko (czyt. nie ruszam się jutro z domku )
Stary 2008-10-20, 17:21   #4522
sydunia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ksh Pokaż wiadomość
Jejku, dziewczyny, widziałam dzisiaj taką ŚLICZNĄ sukienkę... beżowa, z czarną koronką na całej powierzchni no, przecudowna. Ale zobaczyłam cenę - ponad 500zł
musiała być piękna sama bardzo chętnie bym właśnie jakąś taką chciała z koronką na wierzchu
Stary 2008-10-20, 18:03   #4523
grudniowa-szatynka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sydunia Pokaż wiadomość
hmmm no ja jednak prędzej widzę pracę po tej psychologii niż europeistyce no bo co po niej robić? psychologowie mimo wszystko są potrzebni w różnych miejscach, chociaż ostatnimi laty jest ich chyba zbyt wielu
Ojj o pracę po psychologii jest ciężko na każdej właściwie polskiej uczelni jest psychologia, dzienna i zaoczna, na prywatnych uczelniach to samo. Studiuje tam mnóstwo ludzi i co roku wypuszcza się na rynek tysiące! psychologów. Kierunek pewnie jest ciekawy ale nie ma co się łudzić-trzeba też skończyć jakiś inny kierunek.

Kot mi żre papryczkę chilli z doniczki
Stary 2008-10-20, 18:12   #4524
sydunia
Zakorzenienie

Cytat:
Ojj o pracę po psychologii jest ciężko na każdej właściwie polskiej uczelni jest psychologia, dzienna i zaoczna, na prywatnych uczelniach to samo. Studiuje tam mnóstwo ludzi i co roku wypuszcza się na rynek tysiące! psychologów. Kierunek pewnie jest ciekawy ale nie ma co się łudzić-trzeba też skończyć jakiś inny kierunek.

ja wiem, że psychologia jest wszędzie. i dlatego mnóstwo ludzi nie znajdzie pracy w zawodzie. ale jednak psychologowie są potrzebni w wielu miejscach. a po europeistyce no co można robić w zawodzie?

jeszcze papryczki Ci żyją? moje padły
Stary 2008-10-20, 18:30   #4525
ksh
Zakorzenienie

Cytat:
Napisz napisz...

A będzie będzie. Tym bardziej, że szczególnie im wszystkim odwalało...
Ale wyobraź sobie jak wszyscy się martwiliśmy kiedy on tak odjechał. Fakt, że ja w miarę wcześnie dowiedziałam się, że on jednak nie pojechał do domu. Ale niektórzy dziś w szkole się o tym dowiedzieli kiedy im mina zrzedła jak kolega im mówi: 'przecież ja spałem w samochodzie za stodołą'

Cytat:

a to urwis! łobuziak!
widziałam ostatnio te papryczki na bazarze
Trzeba je często podlewać? Bo jeśli nie, to kupię je koledze na urodziny
e veux seulement oublier
Et puis je fume

Stary 2008-10-20, 18:31   #4526
gretka10
Raczkowanie

a ja dziewczyny prosze o dopisanie do listy maturzystek bo już troche w wątku jestem ,a jakoś zapomnialam o to poprosić ;] ( polski pp angielski pp matma pr fizyka pr)

a ja jutro mam w szkole spotkanie na z żolnierzami na temat tej kampani" zawod żołnierz" zobaczymy kto przyjedzie
gretka10 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-20, 18:36   #4527
zanetka007
Wtajemniczenie

Chciało mi się czegoś słodkiego więc zaparzyłam sobie ... melisę
Wiem, że dziwna jestem, ale zawsze po słodkościach i innych podobnych moja twarzyczka nie wygląda za wspaniale, a teraz i tak mam z nią problem.
A kurna było już taaak dobrze...

- zalatana! studentka -
Stary 2008-10-20, 18:47   #4528
ksh
Zakorzenienie

Ja teraz próbuję znaleźć sobie jakiekolwiek pożyteczne zajęcie, byle tylko się nie uczyć TERAZ

Takie nudne rzeczy mam jutro na kartkówce zaliczyc ...

Więc ide robić brzuszki
e veux seulement oublier
Et puis je fume

Stary 2008-10-20, 19:01   #4529
Anuu
Zakorzenienie

no ja niby na pocieszenie dostałam 5 z kartkówki z angielskiego i 4 z niemca, ale i tak, ech...szkoda gadać...
Anuu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-20, 19:01   #4530
grudniowa-szatynka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sydunia Pokaż wiadomość
ja wiem, że psychologia jest wszędzie. i dlatego mnóstwo ludzi nie znajdzie pracy w zawodzie. ale jednak psychologowie są potrzebni w wielu miejscach. a po europeistyce no co można robić w zawodzie?

jeszcze papryczki Ci żyją? moje padły
Właśnie nie wiem co można robić po europeistyce bo nie obracam się wogóle w tych rejonach ale biorąc pod uwagę, że nie jest wszędzie a kryteria przyjęć są ostre na pewno jest większe prawdopodobieństwo znalezienia pracy - choćby w firmie, która potrzebuje pomocy prawnej. Nawet nie musi to być praca stricte związana z tymi studiami.. a kandydaci po psychologii nie są najmilej widziani przy innych posadach niż psycholog (ktoś to kiedyś sprawdził ) bo te studia są po prostu dziwne i o niczym.
Ale zgadzamy się co do jednego, że psychologów jest dużo za dużo

A papryczki.. no właśnie, raczej te zeschłe kikuty które z nich zostały

Cytat:
Chciało mi się czegoś słodkiego więc zaparzyłam sobie ... melisę
Wiem, że dziwna jestem, ale zawsze po słodkościach i innych podobnych moja twarzyczka nie wygląda za wspaniale, a teraz i tak mam z nią problem.
A kurna było już taaak dobrze...
Ja po melisie wieczorem (żeby zasnąć) mam poważne problemy z obudzeniem się rano i nieraz z tego powodu zasypiałam na parę lekcji, więc uważaj

Ksh
właśnie nie wiem ile to się podlewa. Bo próbowałam i prawie wcale i bardzo dużo a ona ciągle jest nieżywa Kup mu, szybko zwiednie to powiesz, że nie umie się kwiotami zajmować i tyle :P

Ja już po brzuszkach i faktach, czas na film. A jak skończę to muszę się przygotować przecież do kartkówki z religii

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości