|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4501 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Koziorożce ! ! :-) - część IV
Cytat:
Cytat:
Mam nadzieje, że będziecie Cytat:
|
|
#4502 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4503 |
|
Zakorzenienie
|
Nudzi mi się
gdzie sie Koziołki podziały ?
|
#4504 |
|
Zakorzenienie
|
Wiem, chyba, że w międzyczasie się plany zmieniły
![]() Jem naleśniki
|
|
|
|
#4505 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4506 |
|
Zakorzenienie
|
sas bardzo mi przykro
ale pamiętaj,że zawsze masz piękne wspomnienia ![]() ja nie miałam w swoim życiu ani jednej wigilii,którą mogłabym nazwać wigilą zawsze to był smutny czas nie wiem co to jest "prawdziwa" wigilia... Tobie sas zawsze zostaną wspomnienia... ja nie mam nic![]() Koziołki byłam na "to nie tak jak myślisz kotku" to jest fantastycznie zrobiona komedia, aż się prawie popłakałam ze śmiechu jak wyszłam byłam bardzo czerwona ze śmiechu![]() ![]() ![]() napewno z TŻ pójdziemy na tą komedię,którą reklamują "Idealny facet dla mojej dziewczyny" zapowiada się świetnie szkoda,że dopiero na koniec stycznia będzie w kinach
|
|
|
|
#4507 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nad tymi wspomnieniami bym polemizowała... Miałam raz w życiu chyba prawdziwą rodzinną wigilie. Cała rodzina się zjechała, moja mama miała 7 rodzeństwa więc licznie ich było ciotki z mężami, wujkowie z żonami i oczywiście z dziećmi to była jedna wigilia, która będę pamiętała zawsze ![]() Polecasz ten film, hmmm może by się wybrał w końcu do kina ![]() Dziewczyny trzymajcie mocno kciuki!!!! teraz!!!!
|
|
#4508 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mi święta kojarzą sie głównie z wigilią bez wigilii nie byłoby Świąt ..jak dla mnie ![]() Jestem przeszczęśliwa bo 1 raz TŻ będzie ze mną na wigilii ( jeśli sie zdąży urodzić )Cytat:
Sas ja trzymam ! mocccccccno ale za co?![]() piszę z laptopa TŻ po dwóch kubkach grznanego wina ale mam rumieńce
|
||
|
|
|
#4509 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Świetny prezent ![]() Cytat:
Nie wolno wkurzać kobiet życia tym bardziej w mikołajki!! Cytat:
Mam jednak nadzieję, że kiedyś znów wigilia będzie kojarzyć z radością i rodzinną atmosferą Dziękuję dziewczyny za gratulacje z okazji zdania egzaminu ![]() Ag Ziaję PRO polecam (świetna kosmetyki), zamawiam na Allegro. Nie wiem czy to Ty pytałaś czy ktoś z innego wątku ale za zakupy na Allegro się nie płaci. Płacisz wówczas gdy sama sprzedajesz Madzik fajny zestaw kosmetyków wygrałaś - zazdroszczę śmiesznie niskiej ceny ![]() Dziś był pracowity dzień. Rano pojechałam na zakupy i do lumpeksu z koleżanką. Złowiłam golfik i spódnicę. I kombinezon żywcem wyjęty z lat 80-tych za parę złotych mam ubiór na sylwestra Musze go tylko trochę zmniejszyć.Potem sprzątałam, prałam, pojechałam z prezentem do chrześniaka ![]() Potem przyjechał TZ z mamą i jej bratem i pogadaliśmy trochę. O właśnie pokaże Wam prezent, jaki dostałam od TZ'a - kalendarz z dedykacją i naszymi zdjeciami. Tz. razem jesteśmy w miesiacu lipcu a reszta to On, Tofler i miejsca gdzie byliśmy razem. Ale mnie zaskoczył, bardzo mi się podoba ![]() Od rodziców (czyt. mamy) dotałam tusz do rzęs i pędzel do pudru, który sama sobie wybrałam z katalogu Ori. A od teściowej słodycze Jutro jedziemy z TŻ na małe zakupy, wypatrzyłam kozaki w CCC - teraz są duże przeceny Dziś jeszcze czeka mnie prasowanie i skracanie spodni więc zaraz się za to zabieram. Czuje się grypowo. Dobranoc Koziołki, do jutra! |
|||
|
|
|
#4510 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
) i prezentów od Mikołaja
|
||
|
|
|
#4511 |
|
Zakorzenienie
|
Sussanno jaki ładny kalendarz i słowa na nim
To się nazywa romantyczny TŻ ![]() ..ja nie wiem dziewczyny gdzie wy ich znalazłyście..mój to pochodzi z kompletnie innej planety ![]() Susanno koniecznie pokaż fotki zdobyczy! Puchatko ![]() a właśnie miałam zapytać..gdzie wy śpicie? wynajmujecie coś?
|
|
|
|
#4512 |
|
Zakorzenienie
|
Tak wynajmujemy pokój na weekend. W Świnoujściu tym razem
![]() Zmykam już na dziś, papa
|
|
|
|
#4513 | |||||
|
Zakorzenienie
|
sas
tylko powiedz za co![]() Cytat:
![]() kode z dzieciaczkami będziecie mieli napewno wesoło ![]() Cytat:
naprawdę całe kino tak ryczało śmiechem![]() Ja miałąm ochotę po wyjściu z seansu pójść jeszcze raz pierwszy raz przyszedł mi taki pomysł do głowy![]() Cytat:
jutro jadę odebrać![]() kalendarz dostałaś cudny Cytat:
szkoda,że on do świąt nie zdąży wyjść na dvd bo bym mamie kupiła![]() Cytat:
![]() Koziołki kochane ja się już odmeldowuję na dzisiaj. Słodkich i kolorowych snów dla wszystkich
|
|||||
|
|
|
#4514 | |||||
|
AGA :)
|
Kurcze, ja się nie załapałam już na zdjęcie i nie wiem :
![]() no ale mam nadzieję że się udało? Cytat:
tylko nie pamietam czy meldowałam o tym czy nie Całkiem fajny, śmieszny, ale te pomyłki i wymyślanie później zaczęło mnie wkurzać :P bo ile można ![]() Ale śmieszny był trochę spóźnione, ale mam nadzieję że się załapałam i pomogą ![]() i że zdradzisz za co... Cytat:
i że będzie u ciebie w brzuszku My właściwie to mamy bardzo malutką wigilię. Bo jesteśmy zawsze w 3ke z rodzicami. Ale jest bardzo fajnie. Nie mam rodziny, z która mogłabym spędzić wigilę, w przeszłości tak, ale teraz, po tylu wydarzeniach nie ma mowy, żebym z kimkolwiek podzieliła się szczerze opłatkiem Cytat:
dziękuję ![]() Narazie nie wiem jak to będzie bo facet mi nie odp na meila w ktorym mu wyjasniłam, że mogłam kupić tylko 1 rzecz dopoki nie dostanę rejestracji. No, ale może odp. bo przeciez zależy mu na prowizji, ktora bedzie musiał zapłacić za sprzedany produkt. a jak nie to biore z inermisu, mam nadzieje ze i mnie seria pro będzie służyć Cytat:
Jej, Sus, ale fajne prezenty !!! Kalendrarz swietny! Pokaz swoje zdobycze z lumpka ! kombinezon koniecznie! Ja ostatnio upolowałam świetny różowy, satynowy szlafroczek, w kotki nowy, za całe 7zł.i spodnice, pokaze wam ją, bardzo mi się podoba, ale nie wiem czy nadaje się do noszenia teraz, czy raczej bardziej na wiosnę. wiec musie mi doradzić Madziś, to może sporóbuj chociaż ściągnąć? w swieta dla mamy na relaks byłby jak znalazł Cytat:
do jutra
|
|
|
#4515 |
|
|
Zdaje się że już wszyscy śpią?
![]() Ja też zmykam, dobranoc ![]() Jutro czeka mnie cały dzień nauki :/
|
|
#4516 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuje za kciuki, narazie jeszcze nie zdradzę za co xD trzymajcie je jeszcze jesli możecie podwójnie w poniedziałek, a może nawet potrójnie
dwa razy za sprawdziany a te trzecie to jeszcze tajemnica ![]() Wróciłam od Tżta, strasznie wymęczona.... i chyba pora lulać Kochane moje
|
#4517 |
|
Zakorzenienie
|
Czekam na zdjecia zdobyczy dziewczyny
![]() ![]() Susanno super kalendarz , moj TZ ma dwie lewe rece do takich rzeczy wiec sie raczej nie doczekam. Jesli chodzi o wigilie to ja mam dobre wspomnienia i przykro mi okropnie ze ta spedzimy sami ale planuje w tym roku 2 zupy (barszcz i uszka dostane w paczce od mamy) i panierowana rybe z chlebem i grzybami japonskimi w smietanie , i to wszystko na jednym palniku aaa i moze jeszcze kupie jakies ciasto. Chce zeby bylo swiatecznie bo swieta sa mile to bedzie wersja polowa ale zawsze.Sas trzymam ![]() Aguś a kupilas juz podklad mineralny? ja kupie tak na 99% Revlona , mowi do mnie w sklepie "kup mnie agata kup mnie" i chyba sie nie opre zwlaszcza ze ogolnie lubie firme Revlon. Podoba mi sie tez japonska wersja DMM (tez lubie, taki smieszny podkladzik)z filtrem 50 pozatym no musze cos mineralnego kupic. Jakbyscie mialy mozliwosc to swietne sa kosmetyki Shu Uemura.
Edytowane przez architekt80 Czas edycji: 2008-12-07 o 06:39 |
|
|
|
#4518 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc dziewczyny
![]() Widze ze o Swietach mowa-ja wlasnie sobie uswiadomilam ze beda to chyba 5 z koleji swieta ktorych nie spedze w Polsce...no ale w sumie przyzwyczailam sie do tego-zreszta nie lubie w zime podrozowac...My bedziemy jak zwykle tylko we dwojke. Przed chwila obejrzalam fajny film MirrorMask-lubie takie klimaty Wszystkim artystkom mysle ze ten film by sie spodobal-co za wyobraznia ![]() Buziaki dla wszystkich Kciuki dla Sas |
|
|
|
#4519 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry Koziołki
![]() a co tu tak cicho? ![]() czyzby Koziołki jeszcze spały? ![]() POOOOOOOOOOOBUDKA ![]() co robicie w tę leniwą niedzielę? ![]() ja dzisiaj chyba odbiorę te podkłady i tusze Cytat:
i wszystko jasne![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Dawno Cię u Nas nie było ![]() Moje będą pierwsze święta za granicą i zapowiada się(mam nadzieję,że nie zapeszę ),że będą to pierwsze prawdziwe święta bardzo ich wyczekuję,bo wreszcie będę z rodziną
|
||
|
|
|
#4520 |
|
Zakorzenienie
|
sas, zatem
|
|
|
|
#4521 |
|
Zakorzenienie
|
cześć puchatko
![]() ![]()
|
|
|
|
#4522 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry w ten niedzielni poranek
![]() Sas ja zacznę jutro tano (edit: nie tanio a rano ![]() ![]() )trzymać kciuki bo dziś potrzebuję dłoni![]() Właśnie zastanawiam sie czy chce mi się iść przebrać i zrobić te obiecane fotki
Edytowane przez kodeina Czas edycji: 2008-12-07 o 10:41 Powód: tanio kontra rano :D |
|
|
|
#4523 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Poza tym cześć koduś
|
|
|
|
|
#4524 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4525 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4526 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4527 | |||
|
|
Cytat:
Ojeej! aleś ty tajemnicza ! ![]() Oczywiście ![]() Cytat:
Nie kupiłam jeszcze, cały czas się zastanawiam, no i właśnie zakupiłam tą ziaję pro, facet umożliwił mi zakup przez meila cała przyjemność będzie mnie kosztowac kolo 130 zł więc poczekam do piątku aż przeleją stypendium za grudzien i w tedy kupię, ale cały czas nie wiem jaki :/ tez bym chciała tego revlona, ale u mnie nie dostanę, bo nie ma sephory, chyba że na all zamówie no ale to problem z odcieniem :/ A to nic już nie mówię ![]() może tż ma lepszy? albo ktoś zjamomy? ja tez zawsze musze kogoś zatrudniac do ściągania z neta. Cytat:
Apropo, widziałam świetną ołówkową spódnicę w Carrefourze! na sklepie kosztowała 70zł, była za kolanko, z podwyższonym stanem, bardzo elegancka! chyba ją sobie kupię. Daję znac bo wiem, że tez szukasz i puchatka ![]() Nic, mówię dzień dobry, wszystkich całuję i zmykam do książek
|
|
|
#4528 |
|
Wtajemniczenie
|
witam was
wiecie co u mnie po okolicy jeżdzą mikołaje na motorach coś im sie pomyliło bo mikołajki wczoraj były ale i tak to fajnie wygląda ![]() a ja sie dowiedziałam że do mnie jedzie Mikołaj z Norwegii, z niespodzianką od firmy Mk ale mam zakaz otwierania do wigilii ![]() narobiłyście mi ochoty na wyjście do kina ale chyba jeszcze tydzień poczekam,na pana męża |
|
|
|
#4529 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Możesz dopiero od jutra tzn. no wiesz jakby były Ci dziś potrzebne ![]() Cytat:
A spodobały się Tżtowi te prezenty ? ![]() Cytat:
Ja także się witam i także uciekam do książek Buziaki Misiaki
|
|
#4530 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ooo, to może Ty mieszkasz gdzieś blisko mnie? bo u mnie wczoraj Mikołaje jezdziły na motorach ![]() Ale ten Mikołaj nie dobry hehehe ![]() Przepraszam za post pod postem
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:18.

Rozumiem, że teraz święta to dla Ciebie już nie to samo co kiedyś 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

ale za co?
ale mam rumieńce

Całkiem fajny, śmieszny, ale te pomyłki i wymyślanie później zaczęło mnie wkurzać :P bo ile można