|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4501 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie lipcowo- sierpniowe 2009 !
Cześć dziewczynki
Ale się dzisiaj kiepsko czuje, w końcu zdecydowałam się zrobić kotlety, poczułam ten zapach smażonego mięsa i zrobiło mi się słabo ![]() Myślałam, że upadne, od razu bieg do okna i oddychanie.. Masakra Katarzynko gratuluje Zuzinego kopniaka ![]() p4w Tobie gratuluje synka
Bartuś 29.08.2009 "Byle smród co walczy z wentylatorem uważa się za Don Kichota" /S.J.Lec/ Edytowane przez Sweet_21 Czas edycji: 2009-02-03 o 22:01 |
|
|
|
#4502 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziękuję za gratulacje, bo pewnie o mnie chodziło...w moim brzuszku jest Zuzia
|
|
#4503 | |
|
Ola-Unhola
|
Cytat:
Fantastyczne uczucie ![]() Widzę, że jak u mnie będzie córa, to przynajmniej dwie Zuzie będą na forum
|
|
#4504 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na razie mamy 2 :1 dla chłopców Cytat:
Cytat:
Więc tak czy siak bedziemy jezdzic w 3 na rajdy hihi chce to widziec ![]() Ps jakie to uczucie jak dzidzia kopie?
24,07 - nasza data ;] Szczęśliwa mama dwóch szkrabów Nataniel urodzony 26.05,09 z masa ciała 1980 i długoscia 45 cm Iga urodzona 12.02,2012 w 35 tygodniu ciąży masą ciała 3530 i długoscia 52 cm udało sie -moj wykres Edytowane przez Gizmiatko Czas edycji: 2009-02-03 o 22:13 |
|||
|
|
|
#4505 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
DZiekuje dziewczyny czy mowilam wam ze jestescie KOCHANE!!!!!!!!!!!!!!!!!! ! Bylam na tym zabiegu naszczesie mnie wypuscili na noc do domku...Pawel czuwa nademna bo jak by co to do lekarza ma sie zglosci....moga byc po tym krawienia ale mam nadzieje ze nie beda....No i nie bylo az tak zle.... chodz co bylo okropne to dzis widzialam dziewczyne na oko ok 30 lat i dzis poronila A jak ona sie zalewala zlami , ciaza 10 tc...bedactwo![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ehhh....
|
|
|
|
|
#4506 |
|
Zadomowienie
|
Taka byłam zadowolona a teraz mnie jakoś kłuje w podbrzuszu, raz az się zgięłam z bólu:/ boje się że coś jest nie tak
|
|
#4507 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
A uczucie boskie.. ![]() ![]()
|
|
#4508 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i jej kopnięcie![]() Te zapachy mnie dobijają, już drugi albo trzeci raz tak miałam, w pewnym momencie to czułam się jakbym odlatywała ![]() Takie kłucia tez mam czasami, jak przejdzie taki to aż czlowieka czasem zgina, mówiłam o tym lekarzowi, że czasem mam tak w okolicach pępka, a czasem z boku, lekarz powiedział, że wszystko jest w porządku i takie jednorazowe kłucia bywają.
|
|
#4509 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mój mąż jeszcze jak nie byliśmy małżeństwem mówił, że jak będzie miała córkę to da jej na imię Zuzia, a ja się zgodziłam (bo chyba mówił wtedy o mnie jako o przyszłej mamusi... Cytat:
Cytat:
![]() ale to brzmi, ale tak jest - bulgotnięcie z jednym mocniejszym akcentem, albo odwrotnie kopnięcie z przedłużeniem/opóźnieniem jakby właśnie z wody ale zamotałam
|
|
|
#4510 | |
|
Zadomowienie
|
Po pierwsze gratulacje syneczka!!! A po drugie...nie ma sprawy
Całkiem nieprzypadkowo mam zdjęcie łóżka (wysyłałam bratu do pokazania jak zrobiliśmy sypialnie).Cytat:
http://uk.youtube.com/watch?v=C72027...eature=related Ja też nic nie kupiłam i nawet mi się nie chce. Może gdybym znała płeć to miałabym ochote... Przed ciążą to wszystko mi się podobało a teraz bardziej wybredna jestem ![]() A to moje łóżko. |
|
|
|
|
#4511 | ||
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Cytat:
fajnie, ze wszystko ok ![]() a ja mam znow zrobic morfologie i mocz i szok najwiekszy - mam zrobic badanie na hiv podobno weszlo takie rozporzadzenie, ze kobiety w ciazy maja je robicCytat:
nic sie nie przejmuj - ja to mam takie uplawy czasem, ze szok
|
|
|
#4512 | |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Cytat:
dziekuje ![]() a lozko super - cos takiego bym chciala - w ogole sliczna sypialnia ![]() a powiedz nie obijacie sie nogami o drugi koniec lozka? bo ja zastanawiam sie czy kupowac z wystajacym przodem czy nie
|
|
|
#4513 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Edytowane przez majka versace Czas edycji: 2009-02-04 o 00:18 |
|
|
|
|
#4514 |
|
Zakorzenienie
|
Svinecko, p4w gratuluję synków!
![]() Ja też nie mam się czym chwalić, jeśli chodzi i zakupy dla dzidziusia- nie kupiłam jeszcze niczego. Zakupy pewnie zacznę dopiero gdy poznamy płeć dziecka. Na razie skupiam się na sobie Właśnie poszukuję koszulek, pidżamy i szlafroka. Ciążowych oczywiście. Wolałabym mieć w razie W, bo właściwie to już do niczego od dawna się nie mieszczę.
|
#4515 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny
Cytat:
Cytat:
katarzynka, no Ty to w ogóle masz szczególne powody do zadowolenia, bo oprócz tego, że maleństwo zdrowe, to i z tą szyjką super i leżeć nie musisz. A i poprzutulać się już wolno . Super ![]() Cytat:
.Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
. Jak się czujesz?tru, czekamy na wiadomości
|
|
|
#4516 | ||||
|
Zakorzenienie
|
dzien dobry!
Ja oczywiscie nie wyspana ![]() Cytat:
![]() Mam nadzieje ze noc minęła spokojnie! Cytat:
Mój kolega ma podobne tylko bardziej zwydziwiane ![]() Cytat:
![]() Ja wiem, ze w ciąży są upławy, ale te moje są tak dziwne ... najpierw nic i nic a potem jak się wylało to cała wkładka mokra Badania na HIV??? ![]() Cytat:
![]() Miramej
Edytowane przez Ania0104 Czas edycji: 2009-02-04 o 08:34 |
||||
|
|
|
#4517 |
|
Ola-Unhola
|
Dziendoberek
![]() Ale mi się spac chce. Ja już na dworze byłam, bo mój Tż zaspał i ja małego do przedszkola zaprowadziłam. Także porannie się przewietrzyłam ![]() Teraz Dzień Dobry Tvn, a potem szykowac się muszę, bo z bratową na malutkie zakupy jadę Co do badania na hiv, to ja miałam robione w pierwszej ciąży razem z morfologią i innymi. Teraz lekarz nic nie mówił, więc zobaczymy. Coś dla Svinecki ![]() http://agatkapazurki.pinger.pl/
Edytowane przez UnholyOne Czas edycji: 2009-02-04 o 09:02 |
|
|
|
#4518 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry Mamusie
![]() Wlasnie wstałam, zjadłam śniadanko ...chociaz niewyspana jestem strasznie, do 3 leżałam i zasnąć nie mogłam Też macie takie problemy? Ja w sumie od kilku nocy mam problemy z zaśnięciem...wszyscy mówią że dzidzia jak się urodzi to nie będzie przez to spała...no ale co mam zrobić jak kładę się, zamykam oczy i tylko wiercę się z lewego boku na prawy... Na codzień pozwalam sobie za to dłuzej pospać ale dzisiaj obiecałam Mamie że pojadę z nią na badania..więc wstać trzeba![]() Uciekam się ubierać i w drogę ![]() Miłego dnia dla wszystkich
|
#4519 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
hej dziewczynki
ja tez nie wyspana i tez sie meczylam do 3 i nie moglam zasnac mimo, ze wczoraj wstalam o 7 i nie spalam w dzien - nie wiem czemu ![]() Aniu no wlasnie ja tez z tym sluzem tak mam - a nieraz mam taki gesty ciagnacy i zielonkawy, nie wiem czemu, ale wczoraj mialam robiona cytologie wiec zobaczymy jesli cos jest nie tak - ale grzybka raczej nie mam bo kiedys to przechodzilam i wtedy swedzialo albo pieklo a teraz nic, poza tym sluz byl inny UnholyOne o cio chodzi z tym linkiem? ![]() a ja musze Wam sie pochwalic....wracam sobie wczoraj z uczelni a tu nagle luuup kopniak na maksa, mysle sobie wydawalo mi sie?? niee nie mozliwe to bylo za mocne, weszlam do chinczyka zamowic sobie jedzenie, siadam a tu lup jeszcze dwa razy pod rzad - wiec to bylo to ![]() marcelek dal o sobie znac chyba czekal az mamusia sie dowie o jego jajeczkach
|
|
#4520 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) martwi, ale sama widzisz, że nie Ty jedna tak masz ![]() Cytat:
Cytat:
.Edit: Svinecka, no widzisz, doczekałaś się , teraz będziesz prosiła: "Marcelku, nie kop mamusi w kręgosłup"
Edytowane przez Miramej Czas edycji: 2009-02-04 o 09:21 Powód: Dopisek |
|||
|
|
|
#4521 | |
|
Ola-Unhola
|
Cytat:
Też tak miałam ze spaniem do niedawna i wydaje mi się, że to z powodu podsypiania w dzień. Teraz w ciągu dnia w ogóle się nie kładę i w nocy śpię jak zabita. Przebudzę się raz czy dwa, ale dosłownie na moment i zasypiam dalej. Co do tego jak będzie spała nasza dzidzia, jeżeli my mamy ze spaniem problemy to uważam, że nie ma żadnej teorii. Ja w pierwszej ciąży bardzo kiepsko spałam, kładłam się grubo po północy - przepytywałam męża do egzaminów na studiach. A nasz synuś od 2-go miesiąca spal od 21 do 9 rano non stop. I w ciągu dnia jeszcze podsypiał sporo. Także nie ma się co sugerowac. Oczywiście, że może się tak zdarzyc, że będzie "buszował" zamiast spac, ale to nie koniecznie będzie związane z naszymi ciążowo-spankowymi problemami ![]() Svinecka gratuluję kopniaka - chyba masz rację, czekał aż go podejrzysz ![]() A co do linku, to widziałam u Ciebie w podpisie, że robisz pazurki, więc tak jakoś przypadkiem natknęłam się na ten link i wkleiłam
Edytowane przez UnholyOne Czas edycji: 2009-02-04 o 09:23 |
|
|
|
|
#4522 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też śpię bardzo dobrze. O 20 już nie mogę wysiedzieć, bo usypiam na stojąco. I tak śpię całą noc do 6 rano. Bez żadnego wstawania na siku.
|
|
|
|
#4523 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
UnholyOne dokladnie nie ma z tym reguly - ja w pierwszej ciazy chodzilam spac o 21 i spalam do 12 w poludnie czesto hehe a maly jak sie urodzil to w dzien owszem spal duzo ale w nocy co pol godziny chcial mleczarni
dobrze, ze kolek nie mial, mam nadzieje, ze teraz tez mnie to ominie
|
|
#4524 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4525 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Miramej raczej bede prosic kopnij mamusie no kopnij synku
w pierwszej ciazy uwielbialam kopniaki, mialam tylko problemy jak siedzialam w szkole a maly byl juz duzy i akurat mi nozke pod zeberko wlozyl - troche wtedy uwieralo a nie bylo jak wstac ani nic
|
|
#4526 | ||||||||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() i gratulacje corci Cytat:
![]() Cytat:
nie wyobrazam sobie tego... ![]() Cytat:
same gratulacje dzsiaj skladam... i oby tak zostalo Cytat:
|
|
|
#4527 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4528 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co prawda paznokci żelowych nie robię, ale miałam swoje taaakied ługie i nigdy nie wiedziałam jak je pomalować ... ale jeden sie złamał i już nie mam tego problemu - zapuszczam od początku Cytat:
![]() Cytat:
![]() GRATULUJĘ kopniaka! ... ja sie juz nie mogę doczekać ![]() Mój TŻ ostatnio przykleił się do mojego brzucha i tak sobie słodko gadał ![]() "Malutki siedz sobie grzecznie u mamusi w brzuszku, rośnij i kop ją po żebrach ile się da, zeby wiedziała, że rosniesz i nic Ci nie jest" wariat ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
już 3 dni nie chodziłam siku ...
|
|||||
|
|
|
#4529 | |||
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#4530 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie brzuchatki!!
Piszecie,że macie śluz hmmm, ja mam bardzo mało tzn. nie czuje żeby coś ze środka mi kapało..... wczoraj za to pobolewało mnie podbrzusze tzn. nie cały czas , tylko takie kłucie. Dziś rano się zważyłam - kilogramy idą w górę jak szalone przed ciążą 52kg, a teraz w 15tc- 56,4 kg!!brzuch troszke jest, ale kazdy mowi ze to nie brzuch, tylko jakbym sie najadla....
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:50.

NIE LUBIĘ TROLLI

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
A jak ona sie zalewala zlami , ciaza 10 tc...bedactwo

... żółty, nie przeźroczysty, trochę wodnisty, troche gęsty i klejący