|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4501 |
Zadomowienie
|
Dot.: Już nie panny, ale zawsze młode :D
Dzień dobry,
w ten piękny ![]() Dziś chyba będę podczytywać, bo zaplanowałam sobie troche roboty z dala od komputera. Wczoraj zaczęłam ćwiczyć kręgosłup (trochę to zaniedbałam) i jakis lekki "przykurcz" szyjny mi się zrobił i strasznie bolała mnie głowa. Dlatego dziś staram się jak najmniej siedzieć i pracowac na komputerze. Buziaczki dla wszystkich i zycze miłego dnia ![]() p.S. Ide robić herbatke z cytrynką - standardowo poleci do Malutkiej, a któraś jeszcze chętna? |
![]() ![]() |
![]() |
#4502 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
a dzisiaj juz tz mnie atakowal czy jedziemy do media markt po jakis film......a takiego wała mu pokazalam, nie chcial isc do kina, to filmu tez nie kupi ![]() Cytat:
oszalec mozna z tymi tz!!
![]() |
#4503 | |||||
Zakorzenienie
|
hej ho krasnale
![]() Cytat:
![]() Cytat:
mebelki sliczne ![]() ![]() i ściany w sypialni baaaaaaaaaaaardzo mnie ciekawią ![]() Cytat:
zazdroszcze takiej piknej chałupki ![]() Cytat:
![]() znasz się ![]() Cytat:
![]() buzi ![]()
![]() |
#4504 |
Zadomowienie
|
ale tu dziś pusto !!!
wszystkie się pod ciepłymi kołderkami chyba pochowały ... nawet w pracy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4505 | |||
Zakorzenienie
|
No ładnie!
Powiedziałam żebyście tak duzo nie pisały.. i mnie posłuchały ![]() Wracać kozice! ![]() Cytat:
![]() Zazdroszczę łebka na karku Twojemu małżonkowi ![]() Ad.2- a cóż Ty tam kupiłaś w tym empiku??? ![]() Cytat:
![]() Ta Yoga-dance była czaderska- usikałam się z niej nieźle ![]() I ta bzykająca podłogę ![]() nieeeeeeeeeeee, no skądże ![]() wg mnie ma troche tego talentu ![]() Dali mu bilet, bo gadka o zmarłej mamie ich pewnie ujęła! Wkurzające te historie jak cholera! ![]() Cytat:
Kobito proszę nie paść mężą na noc ![]() On normalnie zasypia jak się tak naje na noc?? ![]() Wiecie co? Ten wizaż jest jakiś dziwny ![]() ![]()
![]() |
#4506 | ||
Zakorzenienie
|
Witam żoneczki w tą piękną wiosenkę
![]() u nas cieplutko w samym sweterku śmigam, tylko wieczory zimne i kurtkę trzeba mieć ![]() faktycznie jakoś tu pusto gdzie się podziewacie Kochane ![]() Humorek świetny ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() a ja nie pamiętam kiedy ostatnio prasowałam ![]() ![]() ![]() też zawsze przed snem czytam ![]() ![]() właśnie muszę sobie zamówić kilka ze świata książki tylko kurczę problem jest bo nie wysyłają zagranicę ![]() a kolacyjkę ja jem wcześniej tylko mężuś jak wraca z pracy to jeszcze coś je ![]() u nas jest godzinka wcześniej także nie jest tak źle ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() no a bilety drogie nie ma co chociaż na Małaszyńskiego może i warto ![]() apropo czytałam tą książkę "Berek" i jest zaje*** ista i kontrowersyjna ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4507 | |||||||
Wtajemniczenie
|
Cześć
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() no właśnie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#4508 |
Zakorzenienie
|
Gdzie Wy wszystkie jesteście
![]() nie ma się z kim kawy napić no ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4509 |
Zakorzenienie
|
czesc i czolem
![]() a coz tu takie pustki ![]() Paulinaizabela ja sie chetnie z Toba kawki napije bo wlasnie sobie zrobilam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4510 |
Zakorzenienie
|
Hej laseczki
![]() Ja dzisiaj w pracy znowu nie miałam czasu nawet się po tyłku podrapać i dlatego dopiero teraz zaglądam. I muszę odtrąbić sukces ![]() ![]() ![]() A poza tym został już wybrany narzeczony dla przyszłej mamusi naszej przyszłej psinki. No i teraz tylko czekanie na cieczkę, hehe ![]() Szkoda tylko że nie da się jeszcze dzisiaj odtrąbić sukcesu w relacjach z mężem ![]()
#4511 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Agunia ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4512 |
Zakorzenienie
|
haha, no od dzisiaj chyba mogę mówić że żaden Chińczyk mi nie straszny
![]()
#4513 |
Zakorzenienie
|
no i ja swoja kawke rowniez wlasnie koncze
musze wam sie pochwalic ze od przyszlego tygodnia przechodze na diete oczyszczajaca ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4514 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4515 |
Zakorzenienie
|
Koteczku
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4516 |
Zakorzenienie
|
aa pewnie ze sie przypomne bo potrzebne mi bedzie wsparcie duchowe
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4517 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4518 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A wczoraj weszłam tylko odebrać z empik.com "Myślenie pytaniami" i jakoś tak mi się do łap przykleiły jeszcze dwie "Lektor" (film teraz jest na ekranach kin ale ja tam bardziej lubię książki i "Strefa światła" ![]() Pamiętam jak kiedyś buszowałam w empiku i byłam zdziwiona czemu mi się faceci tak przyglądają ..... a ja pod jedną pachą miałam książkę "HOT SEX" pod drugą "KAMASUTRA" a przeglądałam wielki album z takim za***iaszczymi wołami napisanym tytułem "ORGAZM KOBIETY" ![]() ![]() ![]() Kiedyś moi teściowie fajnie spojrzeli na książkę, która leżała na regale pt" Toksyczni teściowie" ![]() ![]() ![]() Ale faktycznie nałóg koszmarny .... np czasem w ciągu miesiąca potrafię wydać ponad 1,5 tys na ksiazki ..... bo ta mi się przyda na studia, ta do pracy a ten słownik do tłumaczenia umów itd ....... Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() A ja byłam dzisaj w tym open finance i wyszłam zniesmaczona .... obsługa poniżej jakiegokolwiek poziomu ..... kolo wybrał nam jakieś dwie oferty z kosmosu nie informując nawet jakie to banki ![]() Edytowane przez czekoladka79 Czas edycji: 2009-03-19 o 18:15 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4519 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ad. 2 Uwierz mi, że na pewno są one lepsze niż angielsko-chiński ![]() ![]()
![]() |
#4520 |
Zakorzenienie
|
jasne, tez uwazam ze dobra motywacja i Wasze wsparcie mi pomoga
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4521 |
Zadomowienie
|
Agunia jaki wstyd .... gdybyś kradła te pieniążki to mogłabyś się wstydzić ..... ja zaczynałam pracę za 550 zł miesięcznie .....pracując po 9 godzin plus soboty .....tak było dokładnie 10 lat temu, więc znam ten ból .....a za studia płaciłam wtedy 350 zł miesięcznie .....prosty rachunek wychodzi ile mi zostawało
![]() Jak buty zimowe mi przemiękały to na skarpety zakładałam torebki foliowe i gnałam dalej bo nie było mnie stać na nowe....ale miło to wszystko wspominam i tym bardziej jestem z siebie dumna że wszystko co mam sama wywalczyłam i sama na to ciężko zapracowałam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4522 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() gratuluję "chińskiego" sukcesu ![]() ![]() Foch mi już niby przeszedł ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Miłego wieczorku Laseczki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4523 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4524 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() OMG 1,5 tyś ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4525 |
Zakorzenienie
|
ohhh ja rowniez kocham ksiazki i dlatego z malzonem poprosilismy naszych gosci weselnych o ksiazki ("roznego kalibru") zamiast kwiatow i za kazdym razem jak jestem w Polsce latam po ksiegarniach jak kot z pecherzem
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4526 |
Zadomowienie
|
No to kotek mamy wspólną pasję
![]() Z tym regałem żartowałam .... jak już naprawdę nie będę miała gdzie się pomieścić z tymi knigami to spakuję w karton i wyślę jako darowiznę do jakiejś biblioteki miejskiej w maleńkim miasteczku, żeby inni (może tacy sami jak ja 10 lat temu) też mogli skorzystać ![]() A teraz zmykam robić sałatkę z tuńczyka ..... mnnniam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4527 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() uczciwa praca popłaca ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4528 | ||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ad2. ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() zapomnialam Wam się pochwali, mam przedłużoną umowę, tylko na pół roku, ale i tak się cieszę ![]() ![]() ![]() ![]() no i najnowszy news z mojej rodziny ![]() mam kuzynkę (18 lat skończone w listopadzie 2008 r), którą babcia "przyłapała" w lutym na wymiotowaniu w łazience, oczywiście plotki po rodzinie się rozeszły w ekspresowym tempie i przy pierwszym spotkaniu moja mama z pełną powagą zapytała się jej czy jest w ciąży, ona oczywiście, że nie!!! jej mama również wyśmiała pytanie, była przy rozmowie ![]() ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez dzasta110 Czas edycji: 2009-03-19 o 18:55 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4529 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() no t o i tak długo się ukrywała ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4530 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Jakbyś napisała że ma 13 lat to może i bym była tym jakoś poruszona, ale 18 lat toż to stara dupa już ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:44.