Już nie panny, ale zawsze młode :D - Strona 150 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-03-18, 19:49   #4471
agunia82
Zakorzenienie

Dot.: Już nie panny, ale zawsze młode :D

Cytat:
Napisane przez malutka_24 Pokaż wiadomość
Zakupki dzidziusiowe bardzo udane jeszcze tylko muszę kupić kosmetyki dla małego i wózek i wyprawka zakończona

oj to należą Ci się ogromne

no u nas też śliczna pogoga była iście wiosenna

Pamiętajcie kobietki, że dzisiaj YCD
Ad.1 No to już prawie koniec Ale u Ciebie to i w sumie końcówka ciąży
Ad.2 a dziękować ślicznie
Ad.3 A u nas śnieg i wiatr okropny. Uszkodzonych sporo linii energetycznych, a na drogach zwiewało nawet samochody do rowów
Ad.4 Ja pamiętam, a jak Lecę pod prysznic żeby potem spokojnie zasiąść przed telewizorkiem

agunia82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-18, 19:56   #4472
Anusia_piekniusia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kasienka1985 Pokaż wiadomość
Buzi i w razie gdyby mnie nie było do jutra... prosim... nie piszcie bez opamiętania
Co to za dziwne prośby Dasz radę nadrobić, co by taka kobita jak ty nie dała se rady ?
Cytat:
Napisane przez daget Pokaż wiadomość
Te lniane spodensy sama bym Ci zabrala, tylo pewnie sa sporo za duze hihiih. Ale prawde powiedziawszy, sama mam kilka fajnych ciuszkow ciazowych, co mi kiedys mama w lumpku znalazla i powiedzialam ze ma zostawic bo pewnie sie przydadza kiedys . Nawet typowe spodnie ciazowe mam za cale 5 zl
Na to jeszcze nie wpadłam by kupować ciuszki ciążowe przed faktem
Cytat:
Napisane przez czekoladka21 Pokaż wiadomość
kurcze ale jestem pelna - caly talerz pierogow ruskich wlasnie siedzi w moim brzuszku hehe
A ja myślałam że co innego Ci siedzi

dzasta - super te mebelki do salonu do tego ten czerwony narożnik No cudo będzie A sypialnia - muszę najpierw obczaić co to za kolor 'monsunowa zieleń' ale wydaje się że będzie to wszystko bardzo "smacznie" się prezentowało

Cytat:
Napisane przez LOLA7 Pokaż wiadomość
Super pomysły ja mam w sumie bardzo podobnie domek urządzony tylko mebelki mam ciemniejsze bo venge. Supialnie mam dokłednie takiego koloru jak ty sobie wymysliłaś wkleje wam te zdjęcia domku, które miałam robione na początku teraz troszkę sie pozmieniało
Śliczny domek Kuchnia mi się najbardziej podoba
Anusia_piekniusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-18, 20:17   #4473
daget
Zakorzenienie

GG do daget

Cytat:
te lniane spodnie na mnie tez sa jeszcze za luzneeee.........i te szerokie nogawki, ale jak to mowia darowanemu koniowi.......
to trzymaj te ciuszki - napewno sie kiedys przydadza
Uwielbiam szerokie nogawki a juz w lnianych spodniach , jak cos to sie na nie pisze heheheh
Cytat:
Napisane przez paulinaizabela Pokaż wiadomość
u nas piękna wiosna oby jak najdłużej się utrzymała ciepełko, że dziś chodzę w samym sweterku
Och kobieto nie denerwuj mnie tu ....

Cytat:
Napisane przez agunia82 Pokaż wiadomość
No udało mi się wrócić do domku, szczęściem mnie nigdzie nie wywiało. Wstrętna ta pogoda! Ja chcę prawdziwą wiosnę Jestem wkur...a jak te misie z zoo
na lepsze samopoczucie choc wiem o co chodzi, mam tak samo
Cytat:
Napisane przez dzasta110 Pokaż wiadomość
w takim razie wszystkim zainteresowanym opisuję moje "nowe mieszkanko"
Salon (28m2, kształt litery L)
meble do salonu ----> http://www.szynaka.pl/system-28-mebl...kojowe-115.htm (3 komody, szafa, półka)
narożnik ---> coś takiego choć sama jeszcze nie wiem http://www.allegro.pl/item567655510_...ina_200cm.html prawdopodobnie w kolorze czerwonym, śliwkowym lub bordowym ewentualnie brąz
kolor ścian jakiś taki bardzo jaśniutki beż lub wanilia, a struktura w jakimś mocniejszym kolorze
Sypialnia (16m2, kwadrat)
meble w kolorze olchy (duża szafa, ze 3 komody , szafki nocne no i łoże małżeńskie )
kolor ścian: ze względu na to, że pokój bardzo jasny postawiliśmy na ciemne kolory: 'monsunowa zieleń', z jakimś wzorem (nad łóżkiem) z szablonu malarskiego w kolorze 'aksamitny burgund' lub 'meksykańskie chili' (farby z dekoralu). Firanki białe z 'czerwonawym' lambrekinem.
no i to chyba wszystko, póki co oczywiście mile widziane jakieś pomysły
Noooo Kobito to wieeeelki ten salon macie skoro taaaaaki naroznik sie w niej zmiesci hehhehe. Sadze ze bedzie fajnie wygladalo razem, ja bede miec podobna kolorystyke segmentow w kuchni ja ty w salonie. A syppialni zazdraszczam, ze tam sie cos wiecej procz lozka zmiesci

Cytat:
Napisane przez m.a.r.t.a Pokaż wiadomość
Puszysty zwierzaczek, wygląda jak mały niedźwiadek .
Podobna do pluszowego misia
Cytat:
Cudowny ten piesek dosłownie misiu taki przydał by mi się bo mój mężuś nie lubi się za bardzo przytulać

Super pomysły ja mam w sumie bardzo podobnie domek urządzony tylko mebelki mam ciemniejsze bo venge. Supialnie mam dokłednie takiego koloru jak ty sobie wymysliłaś wkleje wam te zdjęcia domku, które miałam robione na początku teraz troszkę sie pozmieniało
No na razie poki mala to lubi pieszczoty, lecz pies dorosly sam wybiera kiedy ma ochote pozniej juz taka skora do przytulania nie bedzie.
A zdjecia fajniusie choc dla mnie za monotonnie, ozywilabym bym to czerwienia lub pomaranczem
Cytat:
Napisane przez katey Pokaż wiadomość
jaka ona cuuuuuuuuuuuuuuudna!!! rozkoszna kulka!

Podpisuje sie pod petycja Agi do Daget! ja tez chcem ogladac futrzaka co tydzien!
Alez zes sie rospisala... Normalnie Katey nie poznaje Cie hihihi. Skoro petycja sie tworzy to moze zostanie rozpatrzona heheh
Cytat:
a mąż zorientowany w wymienianiu zawartości swojej garderoby czy to taka tajniacka akcja
I tak i nie.... . Zazwyczaj po fakcie sie dowiaduje, ze czegos juz nie ma. Poszlam na sposob, kiedys mial spodenki, ktore jak widizalam to wywolywaly u mnie agresje i chyba z kilka razy mu mowilam ze ma ich nie ubierac.... Az w koncu wyladowaly w koszu, potem okazalo sie ze jakims cudem znow byly na polce (pewnie tesciowa sie nimi zaopiekowala) wiec teraz jak mi cos w rece wpadnie to ginie bez sladu

No i skonczylam moj artykul... ufff
daget jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-18, 20:17   #4474
dzasta110
Wtajemniczenie

Cytat:
Zakupki dzidziusiowe bardzo udane jeszcze tylko muszę kupić kosmetyki dla małego i wózek i wyprawka zakończona

już nie mogę się doczekać jak nam pokażesz zdjęcia "na żywo", bo wygląda to bosko

Pamiętajcie kobietki, że dzisiaj YCD
ad1. ale fajnie
ad2. dzięki ja też się nie mogę doczekać
ad3. pamiętam nawet byłam na dworzu przestawić antenę, bo wiatr przesunął

Cytat:
Ad.4 Ja pamiętam, a jak Lecę pod prysznic żeby potem spokojnie zasiąść przed telewizorkiem
ja już po prysznicu

Cytat:
Napisane przez Anusia_piekniusia Pokaż wiadomość
dzasta - super te mebelki do salonu do tego ten czerwony narożnik No cudo będzie A sypialnia - muszę najpierw obczaić co to za kolor 'monsunowa zieleń' ale wydaje się że będzie to wszystko bardzo "smacznie" się prezentowało
dzięki

"Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
dzasta110 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-18, 20:23   #4475
Anusia_piekniusia
Wtajemniczenie

A ja zapomniałam o YCD, dopiero teraz się doczytałam To lecę oglądać
Stary 2009-03-18, 20:24   #4476
agunia82
Zakorzenienie

Cytat:

na lepsze samopoczucie choc wiem o co chodzi, mam tak samo

No na razie poki mala to lubi pieszczoty, lecz pies dorosly sam wybiera kiedy ma ochote pozniej juz taka skora do przytulania nie bedzie.
Ad.1 Dziękuje i odwzajemniam Chociaż mnie jeszcze mężuś podkurzył... czepialski jeden. I zaznaczam że wcale nie mam PMS
Ad.2. No właśnie ponoć te pieski tak mają, że dorosłe już pieszczot nie lubią. A szkoda, bo taka kupa futra to w sam raz do przytulania Ja bym takiego psiaka mieć nie mogła, bo ja przy zwierzakach zmieniam się niemalże w elwirkę z kreskówek, uwielbiam je tulić i głaskać Dlatego muszę mieć takiego, co nie będzie miał nic przeciwko temu

Cytat:

ja już po prysznicu

ja też Chociaż tez się nawkurzałam biorąc ten prysznic, bo jakieś niskie ciśnienie wody i mi co chwila piecyk gasł. Ehh jakiś nie bardzo mam ten dzień dzisiaj...

Stary 2009-03-18, 20:36   #4477
czekoladka79
Zadomowienie

Cytat:
Nie oglądałam więc nie pomogę
Gratuluje egzaminu!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!
Kredyt mam nadzieję dostaniesz a w czwartek mocno trzymam kciuki aby w tym open finance sie udało a jak nie w nim to w innym
A sycyli zazdroszczę kurcze gdzie ten twój mężus pracuje że ma takie fajne konferencje??
buziaki i miłego dnia
No już pisałam, że my z ruskimi Uranem podwędzonym z instytutu handlujemy
Stąd ta SYCYLIA D ziewczyna gangstera
A tak poważnie to mój małż pracuje w instytucie zajmującym się chemią jądrową ( nie nie to nie przez wielkość jąder) i robi tam doktorat. Prowadzi badania nad nowymi radiofarmaceutykami czyli lekami stosowanymi podczas chemioterapii. Poważna praca i bardzo ciekawa ...... pieniądze niesamowicie marne ..... polskie realia ....

Cytat:
Witam żoneczki w wietrzny, ale sloneczny dzionek!!
GRATULACJE ZA ZDANY EGZAMIN!!! i trzymam kciuki za kredyt

A u mnie humorek lepszy-tż mnie przeprosil, zrozumial wreszcie jak mnie potraktowal........
przyjaciolka przyniosla mi wielka reklamowe ciuchów ciążowych, to teraz sie bede stroic...........
Dziękuję i cieszę się, że z małżem wszystko oki

Cytat:
No to gratuluje scian . Mezus widze, ze zabalowal ostro, a co do ciuchow, to mam to samo jak juz mi cos w oko wpadnie to cena zabij ai daje sobie spokoj.

No to gratuluje egzaminu jakze moglo byc inaczej . A moj mezulek tez sie pyta co twoja polowica robi,m ze az na Sycylie leci???
No i za kredycik...
Dla ciekawskich nasza sunia .....
OMG jaki słodki misiek .... ojć ja to już bym ją zamiziała na śmierć

Cytat:
Napisane przez izka19855 Pokaż wiadomość
Hejjjoo ....

Gratulacje... my wizażanki wiedziałyśmy, że zdasz, ale tak dla formalności czekałyśmy, aż to napiszesz....
czekoladka79 z tym kredytem, to lewy sierpowy...albo
trzymam kciuki, żeby poszło po Waszej myśli...
Wooooo...jakie fociaki...ogólnie nie przywiazywałam uwagi do takich kamienic...ale to foto jest miłe dla oka..
a zdjęcie z wiewiórą podoba mi się bardzo...
Tak po tajniacku....
Dziękować dziękować

Cytat:
Napisane przez madziczek Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Dla mnie Warszawa ma swój urok, charakter i piękną historię ... jestem lokalną patriotką (chociaz miałam taki okres, że chciałam ją zdradzić dla Częstochowy ) i wkurza mnie jak luzie mówią, że Warszawa jest przydka, beznadziejna itd a tak naprawdę nie mają najmniejszej chęci jej poznać - takiej prawdziwej.
Mi byłoby wstyd przyjechac do jakiegoś miasta, czerpać z niego korzyści (dużo osób przyjeżdzą do pracy, szkoły) a na prawo i lewo mówić jak to tu jest żle, brzydko itd - noż mi się wtedy w kieszeni otwiera.
Mam nadzieję, że nikt się na mnie za te słowa nie obrazi.
Coprawda też nie jestem z Warszawy ale polubiłam to miasto i to bardzo

Cytat:
Witam Was moje drogie waryjatki

Ad.1-Ryczałam jak gupek... jak dla mnie ten film jest przepiękny... A Willa pokochałam jeszcze bardziej po tej roli!
Ad.2-no, moja krew ważne że do przodu
Ad.3-Trzymam kciuki za ten kredyt słodziaku
Ad.4-Wiewióra zaje*iaszcza! Mnie miasta nie kręcą... jednak co wiocha to wiocha.
Ad.5-Wow
Trzymam paluchy zaciśnięte
dziekuję ja też nie przepadałam za miastami, a teraz sobie życia nie wyobrażam bez Warszawy

Cytat:
sorry --- >
Salon (28m2, kształt litery L)
meble do salonu ----> http://www.szynaka.pl/system-28-mebl...kojowe-115.htm (3 komody, szafa, półka)
narożnik ---> coś takiego choć sama jeszcze nie wiem http://www.allegro.pl/item567655510_...ina_200cm.html prawdopodobnie w kolorze czerwonym, śliwkowym lub bordowym ewentualnie brąz
kolor ścian jakiś taki bardzo jaśniutki beż lub wanilia, a struktura w jakimś mocniejszym kolorze
Sypialnia (16m2, kwadrat)
meble w kolorze olchy (duża szafa, ze 3 komody , szafki nocne no i łoże małżeńskie )
kolor ścian: ze względu na to, że pokój bardzo jasny postawiliśmy na ciemne kolory: 'monsunowa zieleń', z jakimś wzorem (nad łóżkiem) z szablonu malarskiego w kolorze 'aksamitny burgund' lub 'meksykańskie chili' (farby z dekoralu). Firanki białe z 'czerwonawym' lambrekinem.
no i to chyba wszystko, póki co oczywiście mile widziane jakieś pomysły
Hmmmm faniutkie te Twoje projekty i mebelki

Cytat:
Witam Was gorącym buziakiem
Ciekawe fotki, słodka wiewórka, tyle że ja bym się bała do niej podejść, jeszcze by mnie zaatakowała .

A co do Sycylii to byłby wypas, trzymam kciuki, żeby się udało
Wiewórka co najwyżej może zaatakować orzeszki które będziesz trzymała w dłoni .... właśnie te ze Skaryszewskiego jedzą z ręki

Cytat:
Wystrój bardzo elegancki i nowoczesny, ale ja bym dodała trochę koloru bo tak tam troszku smutno i zimno.

Cytat:
Napisane przez katey Pokaż wiadomość
1. taaaa klimat mu posluzyl wiecej go do rodziny na wizyty nie zabire--wstyd sie pokazac zartuje-bylo ok do czasu az nie wsiadl do helikoptera (czyt. polozyl sie do lozka)
2. gratuluje zdanego egzaminu!!! zdolna bestyja jestes!
3. co do kredytu to i my sie decydujemy juz na 99% i wybralismy CHF w Nordea...calkiem znosne raty nam wyliczyli....
4. faaajne te fotki---wiewiora zwlaszcza (ps. malz mi kiedys powiedzial ze kojarze mu sie z wiewiorka?! ---pytanie: czemu???????????? )
5. wooooooooooooooooow! Sycylia!!!!!!!!! tak po gangstersku zalatuje.....zazdraszczam !
No widzisz Nordeę mijałam wielkim łukiem a teraz jak spojrzałam na stronkę to faktycznie mają niezłą ofertę i juz do nich wysłałam wniosek.
Dziękuję za cynk teraz jest taki sajgon na rynku, że już się totalnie pogubiłam bo okazuje się, że tam gdzie rok temu były najlepsze oferty teraz jest kicha na maxa a tam gdzie było beznadziejnie teraz jest ok.

Oki zmykam do wanny ..... dzisiaj byłam na rehabilitacji i masażu .... znów mój kręgosłup daje znać o sobie ..... no i oczywiście wdepłam do empiku i zostawiłam tam znów 90 zeta ..... nałóg gorszy niż alkoholizm

Edytowane przez czekoladka79
Czas edycji: 2009-03-18 o 20:38
czekoladka79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-18, 20:38   #4478
dzasta110
Wtajemniczenie

Cytat:
Noooo Kobito to wieeeelki ten salon macie skoro taaaaaki naroznik sie w niej zmiesci hehhehe. Sadze ze bedzie fajnie wygladalo razem, ja bede miec podobna kolorystyke segmentow w kuchni ja ty w salonie. A syppialni zazdraszczam, ze tam sie cos wiecej procz lozka zmiesci
hehehe... może i fajnie mieć taki metraż, ale ile musimy mebli kupić, żeby to wszystko jakoś wyglądało

Cytat:
ja też Chociaż tez się nawkurzałam biorąc ten prysznic, bo jakieś niskie ciśnienie wody i mi co chwila piecyk gasł. Ehh jakiś nie bardzo mam ten dzień dzisiaj...
niskie ciśnienie wody może wkurzyć

Czeko

"Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"

Edytowane przez dzasta110
Czas edycji: 2009-03-18 o 20:41 Powód: dla Czekoladki
dzasta110 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-18, 21:08   #4479
LOLA7
Rozeznanie

Cytat:
ślicznie Ehhh, wiem że to nieładnie ale strasznie zazdroszczę. My się ciągle bijemy się z myślami, kupować czy czekać.... A i tak nie wiem czy nam się sytuacja sama nie rozwiąże, bo wkładu własnego to my żadnego nie mamy
Cytat:

.
A zdjecia fajniusie choc dla mnie za monotonnie, ozywilabym bym to czerwienia lub pomaranczem

mówiłam że to zdjęcia z początków bez żadnych dodatków i kolorku więc spoko teraz jest o wiele ładniej i przytulniej

ogladam YCD grr znowu te melanholijne opowieści
LOLA7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-18, 21:11   #4480
paulinaizabela
Zakorzenienie

Witam wieczorkiem
oglądacie YCD???
ten disco dance był dobry w dresie i pantoflach
Stary 2009-03-18, 21:11   #4481
gosia1007
Wtajemniczenie

GG do gosia1007

Oglądam YCD. Piróg znowu się popłakał, normalnie straszny wrażliwiec z niego (a nie wygląda). Poza tym jestem padnięta po dzisiajszym aerobicu.
Cytat:
Ale wiedziałam o co kaman po jakichś 20 minutach <może aż takim debilem nie jestem za jakiego się miałam >
OMG małpiszonie, wyszło na to, że ja debilem jestem
Cytat:
Jestem wkur...a jak te misie z zoo
Na pogodę...to ja też

Cytat:
a mam podobnie mi jest normalnie szkoda aż tyle kasy wydać na jedną rzecz
ja to zawsze staram się jeszcze na coś innego przeliczyć np na wakacje
mieszkanko planowe fajne

Cytat:
Śnieg?

U mnie dzisiaj pikne niebo było, błękitne bez ani jednej chmurki, słońce grzało niesamowicie, tylko z rańca był chłodny wiatr...
Zazdraszczam...łaziłam dzisiaj w kurtce na piórach

Cytat:
wkleje wam te zdjęcia domku, które miałam robione na początku teraz troszkę sie pozmieniało
Fajne mebelki, tylko jateż dodałaym trochę kolorku bo lubię ciepłe pomieszczenia.

Kurna Ci niektórzy ludzie - normalnie zero krytyki w stosunku do siebie.
gosia1007 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-03-18, 21:12   #4482
LOLA7
Rozeznanie

grr nie wiem po co temu krystianowi dali bilet masakryczny chłopak
Stary 2009-03-18, 21:14   #4483
agunia82
Zakorzenienie

Cytat:
grr nie wiem po co temu krystianowi dali bilet masakryczny chłopak
też mi się nie spodobał

Stary 2009-03-18, 21:16   #4484
paulinaizabela
Zakorzenienie

Cytat:
też mi się nie spodobał
pewnie w Lizbonie Go wywalą
Stary 2009-03-18, 21:21   #4485
LOLA7
Rozeznanie

no reklama to można cos więcej napisać
juz pisałam że teraz kolorku dużo obraz na scianie i duzo storczyków. nie jest juz tak zimno i oficjalnie jak na zdjęciach
na tamtych zdjęciach tylko mebelki pokazywałam robiłam je na samym poczatku czyli jakieś 4-5 miesięcy temu pożyczonym aparatem aby własnie móc dobrać dodatki i więcej mebelków.

A ja pranie jeszcze robię kurcze ale prasować mi się nie chce mam taką półkę w szafie w której chowam rzeczy do prasowania tylko już sie zapełniła a ja jakos nie mam weny do prasowania

---------- Dopisano o 22:21 ---------- Poprzedni post napisano o 22:18 ----------

ale Piróg ma dzisiaj dobry humorek co
Stary 2009-03-18, 21:22   #4486
paulinaizabela
Zakorzenienie

LOLA ja też nie lubię prasowac

średni ten odcine coś
Stary 2009-03-18, 21:28   #4487
LOLA7
Rozeznanie

ruda rewelka,bym chciała się tak ruszać

---------- Dopisano o 22:23 ---------- Poprzedni post napisano o 22:23 ----------

---------- Dopisano o 22:28 ---------- Poprzedni post napisano o 22:23 ----------

no jakiś taki mało zabawny był ten odcinek ale trudno może za tydzień bedzie lepiej

Ide zaraz spać tylko musze poczekać aż pranie się dopierze i je rozwiesić
więc buziaki i dobrej nocki życzę

Edytowane przez LOLA7
Czas edycji: 2009-03-18 o 21:26
Stary 2009-03-18, 21:31   #4488
paulinaizabela
Zakorzenienie

no i juz nic nie ma teraz w Tv
dziewczyny co teraz będziecie oglądały??
Stary 2009-03-18, 21:34   #4489
LOLA7
Rozeznanie

no właśnie musze czekac na to pranie i też przerzucam kanały i nic nie ma

---------- Dopisano o 22:34 ---------- Poprzedni post napisano o 22:32 ----------

na tvn jest jakiś ocean strachu ale nie zaczynam ogladać bo nie wytrzymam do końca prania mi tylko ok 30 min zostało

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-03-18, 21:44   #4490
Anusia_piekniusia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez czekoladka79 Pokaż wiadomość
A tak poważnie to mój małż pracuje w instytucie zajmującym się chemią jądrową ( nie nie to nie przez wielkość jąder) i robi tam doktorat. Prowadzi badania nad nowymi radiofarmaceutykami czyli lekami stosowanymi podczas chemioterapii. Poważna praca i bardzo ciekawa ...... pieniądze niesamowicie marne ..... polskie realia ....
to niesamowicie ciekawa pracę ma twój małż
Cytat:
Napisane przez gosia1007 Pokaż wiadomość
Oglądam YCD. Piróg znowu się popłakał, normalnie straszny wrażliwiec z niego (a nie wygląda).
E tam wrażliwiec, mi się w ogóle wydaje że on dziś jakiś naczochrany by; ?? najarany czy coś

A ten krystian to też mi się wydaje że niepotrzebnie bilet dostał. No ale cóż ...

Śpicie już Kobitki ??

nikt się nie odezwał ?????
To sama mówię sobie dobranoc

Edytowane przez Anusia_piekniusia
Czas edycji: 2009-03-18 o 22:37 Powód: po godzinie ...
Stary 2009-03-18, 22:36   #4491
malutka_24
Wtajemniczenie

Cytat:
Ad.1 No to już prawie koniec Ale u Ciebie to i w sumie końcówka ciąży
jeszcze 2 miesiące

Cytat:
I tak i nie.... . Zazwyczaj po fakcie sie dowiaduje, ze czegos juz nie ma. Poszlam na sposob, kiedys mial spodenki, ktore jak widizalam to wywolywaly u mnie agresje i chyba z kilka razy mu mowilam ze ma ich nie ubierac.... Az w koncu wyladowaly w koszu, potem okazalo sie ze jakims cudem znow byly na polce (pewnie tesciowa sie nimi zaopiekowala) wiec teraz jak mi cos w rece wpadnie to ginie bez sladu

No i skonczylam moj artykul... ufff
ad. 1 że też ja wcześniej nie wpadłam na podobny pomysł
ad. 2

Cytat:
nawet byłam na dworzu przestawić antenę, bo wiatr przesunął

Cytat:
No właśnie ponoć te pieski tak mają, że dorosłe już pieszczot nie lubią. A szkoda, bo taka kupa futra to w sam raz do przytulania

Cytat:
nie no przy Tobie to najsmutniejszy ponurak się zaraz rozweseli
Stary 2009-03-18, 22:43   #4492
paulinaizabela
Zakorzenienie

Ja jeszcze nie śpię
jest tam kto??
Stary 2009-03-18, 22:48   #4493
Anusia_piekniusia
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja jeszcze nie śpię
jest tam kto??
To jeszcze Tobie powiem dobranoc I malutkiej -
I już na pewno zmykam papapa
Stary 2009-03-18, 22:58   #4494
paulinaizabela
Zakorzenienie

I wszystkie poszły lulac
a ja czekam na mężusia bo niedługo z pracy wróci
no to idę mu kolacyjkę zrobic

Słodkich senków Żabki
Stary 2009-03-19, 06:42   #4495
gosia1007
Wtajemniczenie

GG do gosia1007

Hi! U mnie zima na maxa przez co humor do d... jakieś zmęczenie materiału mnie dopadło...może kawa pomoże.
Cytat:
A ja pranie jeszcze robię kurcze ale prasować mi się nie chce mam taką półkę w szafie w której chowam rzeczy do prasowania tylko już sie zapełniła a ja jakos nie mam weny do prasowania
Jak już prasuję to w czwartek bo wtedy oglądam gotowe i Housa. Oprócz tych dwóch seriali i YCD mało oglądam TV, dlatego czwartek to mój dzień na prasowanie

Cytat:
dziewczyny co teraz będziecie oglądały??
Ostatnio mam znowu fazę na czytanie, więc wieczorkiem siedzę z książeczką, mało tego bo czasu brak, ale jak skończę juz kurs to się w czytaniu poprawię

Cytat:
a ja czekam na mężusia bo niedługo z pracy wróci
no to idę mu kolacyjkę zrobic
OMG jakie późne jedzenie kolacji.
gosia1007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-19, 07:54   #4496
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21

Cytat:

ad. 1 jednak ciężarówki mają ten sam gust
ad. 2 a podzielisz się pierożkami

zapraszamjeszcze zostalo duzo!!! i z mieskiem tez mam

Cytat:
Uwielbiam szerokie nogawki a juz w lnianych spodniach , jak cos to sie na nie pisze heheheh
wiesz jak by byly moje to nie ma sprawy- oddam za grosz!! ale musze oddac je potem przyjaciolce

Cytat:

Oki zmykam do wanny ..... dzisiaj byłam na rehabilitacji i masażu .... znów mój kręgosłup daje znać o sobie ..... no i oczywiście wdepłam do empiku i zostawiłam tam znów 90 zeta ..... nałóg gorszy niż alkoholizm
a co to za nałóg masz słodka kolezanko??? co kupilas???
fajnie ze masz jakies hobby...........moj tż np. ma fiola na punkcie filmow DVD i tylko oryginalne musi miec- ma ich ponad 300!!! wiec gdzie nie otworze szafki tam jego filmy..........dobrze ze w lodowce nie chowa

Dominika 04.11.2014
czekoladka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-19, 09:44   #4497
LOLA7
Rozeznanie

kurcze jakoś mi wizaż szwankuje co tu się znowu dzieje grr
Stary 2009-03-19, 09:47   #4498
Anusia_piekniusia
Wtajemniczenie

Hej
Można dziś dostac ku***cy z tym wizażem Nie będę pisać, strajkuję
Stary 2009-03-19, 09:53   #4499
malutka_24
Wtajemniczenie

Witam ze słonecznego Szczecina
Dzisiaj mnie nie będzie aż do wieczora, bo mój braciszek ma bierzmowanie
więc za dużo proszę nie pisać

Cytat:
Napisane przez Anusia_piekniusia Pokaż wiadomość
To jeszcze Tobie powiem dobranoc I malutkiej -
oj dziękuję

Cytat:
zapraszamjeszcze zostalo duzo!!! i z mieskiem tez mam

a co to za nałóg masz słodka kolezanko??? co kupilas???
fajnie ze masz jakies hobby...........moj tż np. ma fiola na punkcie filmow DVD i tylko oryginalne musi miec- ma ich ponad 300!!! wiec gdzie nie otworze szafki tam jego filmy..........dobrze ze w lodowce nie chowa
ad. 1 wystarczą tylko ruskie jakoś w ciąży mi się co nie co pod względem kulinarnym poprzestawiało i z mięsem mi teraz nie podchodzą
ad. 2 żebyś sie kiedyś nie zdziwiła jak będziesz otwierać lodówkę

Zmykam jeszcze na chwilkę na wątek mamusiowy i idę się ogarnąć makijażowo i ubraniowo Do później i buziaczki dla każdej
Stary 2009-03-19, 10:19   #4500
LOLA7
Rozeznanie

Mój mężuś to ma świra na punkcie płyt cd masakra też mam ich poełno i oczywiście muszą być orginalne:P

A pochwale wam się że odebrałam bilety do opery i idę z mężem 4 kwietnia na rent taki miusical rockowy niby. Ale jak odbierałam bilety to zobaczyłam, że do Szczecina przyjeżdża Małaszyński i będzie to przedstawienie "upiór w mocherze" czy jakoś tak. Kurcze chciała bym iść ale 120 zł bilet a to dla mnie za dużo jak byśmy szli z mężem to 240 zł nie stać nas narazie grr a szkoda
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości