|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4501 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Najpiękniejsze Panny Młode 2010 cz. III
Cytat:
Ale masz dziwny nick![]() dziewczyny zrobiłam mega wywód i mi sie skasował, bo tz ma ka myszke z przycieskami po bokach i nacisnęlam taki, który cofa na poprzednia stronę ![]() dpiszę na to, co pamiętam: Lain tak, na mojej specjalizcji o dziwo mam taki przedmiot, za to z mediów mam tylko jeden(1) ![]() ja też musze do gin, ale na cytologię, piguł mam duży zapas. Kasia cos jest nie tak? Mam dzis kryzys, więc posprzątam tztowi mieszkanko. Jak wróci angielskiego to pewnie mnie okrzyczy, że sprzątałam, ale mam mini depresję, więc chce sprzątać. |
|
|
|
|
#4502 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bez przesady, poważnie tak robicie?![]() Witam nową PM- może napiszesz coś o sobie? A Mi dzisiaj szybko dzionek minął Poza tym miło mi się zrobiło jak bardzo bardzo dobre kumpele napisały żebym wracała bo im tęskno i takie tam..aż mi się na chwilkę smutno zrobiło![]() Tancerka niezła z Ciebie panikara ale fajnie że zaliczyłaś
|
|
#4503 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4504 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięwczyny dla rozrywki podaje ten link http://www.wyspagier.pl/gry/gry-dla-...bior-gier.html Fajnie tak sie czasem pobawic... |
|
|
|
#4505 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tak nas urządzli, że nie powinno nikogo dziwic moje narzekanie na te studia... posprzątała i będę zraz malowac paznokcie. ja chyba pójde do fryzjer zrobic prosta grzywkę. Ja też wrzucam link do gierki - prosta, ale fajna i mozna pomóc grając w nią. Ja doszłam do poziomu super hard przy pomocy tż, ale ciiii ale później sama tez doszłam![]() http://www.freepoverty.com/ |
|
|
|
|
#4506 |
|
Przyczajenie
|
Jesteśmy razem 5lat i 6 miesięcy. Ślubujemy 29.05.2010 sala załatwiona, muzyka też.
Teraz jedynie stresuje sie sesja. Prasuje w UK, a studiuje w PL nio i niestety ale na zajęciach wiecej mnie nie ma niz jestem Najwyzej zaczne za rok-hehe.A nick to moje imię od konca
|
|
|
|
#4507 |
|
Zakorzenienie
|
akzseinga84- witam na wątku
|
#4508 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Myślałam, że jeseś Inga tylko z przodu masz jakies ruskie literki![]() A z tymi studiami to przekozak jesteś - który rok tak studiujesz? |
|
|
|
|
#4509 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() na oba odpowiedź brzmi tak
|
|
|
|
|
#4510 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja tylko w III klasie średniej przez I semestr chodziłam na dodatkowy angielski (poziom FCE) a skończyłam licencjata z fil. angielskiej i mam nadzieję, ze za 1,5 roku obronię mgr.Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Babcia Marcinka Hakiela mieszka w mojej wiosce i podobno sama Kaśka tam była Normalnie sensacja na całą gminę była ![]() Cytat:
za panikę ![]() U mnie podobnie. Wódka musi być Ja sama muszę się przyznać, że wolę czasami trochę czystej popić, niż piwo (bo jest na żołądek czasami za ciężkie).Cytat:
Muszę przyznać, że pomysłowy nick
|
||||||
|
|
|
#4511 |
|
Raczkowanie
|
Jak dawno mnie tu nie było
Chyba z miesiąc Pamiętacie jeszcze Merriel? ![]() Ale żeby nie było, podczytuje was od czasu do czasu, tylko pisać i siedzieć non stop przy kompie nie mam czasu, bo się duuuużo nauki zrobiło.. Ale stwierdziłam że trzebaby się odezwać, bo jeszcze trochę i konczymy tą część wątku ![]() Któreś z was pisały o problemach swoich TŻ z pracą - jejku, straszne, dowiedzieć się tak nagle z dnia na dzień... Trzymam kciuki żeby znaleźli jeszcze lepszą pracę niz poprzednia ![]() Wszyscy teraz tak straszą tym kryzysem finansowym, i wychodzi na to że faktycznie on zaczyna być odczuwalny nawet dla nas.. Dopiero teraz doceniam to, że mam już załatwioną pracę po studiach, i to dobrą pracę, i mogę ją podjąć nawet teraz, jeżeli bym chciała.. Nie muszę szukać, biegać po rozmowach..Obiecuję sobie - już nie będę narzekać że to korporacja i że wolałabym gdzie indziej - trzeba doceniać co się ma ![]() A propos dzieciaków - ja też z tych " karierowiczek" co chcą najpierw trochę nacieszyć się sobą, kupić mieszkanie, odłożyć trochę oszczędności... Po pierwsze wiem że lepiej dla mnie poczekać aż będę na umowie o pracę, bo wtedy będę mieć zapewnioną bezpłatną opiekę zdrowotną od pracodawcy, a to się na pewno przyda. No i jak zaczynasz pracę, to przeważnie jest to najcięższy okres, wolę to mieć za sobą gdy będę planować dzidziusiaPo drugie, odczuwam bardzo silnie instynkt macierzyński, ale wiemy oboje że jeszcze za bardzo dziecinni i nieodpowiedzialni jesteśmy z TŻem A takie dziecko to nie tylko radość, ale też obowiązki, no i wielka odpowiedzialność, żeby wychować taką małą istotkę na dobrego człowieka - do tego trzeba dojrzeć..
|
|
|
|
#4512 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moj pierwsz pocaulenk z TZem tez byl nad morzem, tyle ze Czarnym ![]() Cytat:
Edytowane przez lain Czas edycji: 2009-01-15 o 19:13 |
||
|
|
|
#4513 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja bardzo lubię nasze morze
W zeszłym roku Tżt mi się oświadczył na plaży I pogodę mieliśmy piękną![]() A co do piwka to nigdy w życiu jeszcze piwa nie wypiłam. Nie lubie i już: Wolę winko albo dobrego drinka
|
#4514 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ale niestety nie tylko samego ucznia - jak nauczyciel się nie stara, nie umie opanować klasy albo mu się nie chce, to oczywiście można się coś nauczyć, ale tempo jest duużo wolniejszeTo samo jesli inni uczniowie się nie chcą uczyc i spowalniają grupę - nauczyciel traci czas na uciszanie klasy i powtarzanie kilka razy tego samego - wtedy choćby się stanęło na głowie nie opanuje się tyle materiału co w tym samym czasie na prywatnych lekcjach.. Aha: Witam nową Pannę Młodą też mam na imię Agnieszka
Edytowane przez merriel Czas edycji: 2009-01-15 o 19:19 |
|
|
|
|
#4515 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A z tym piwem też się zgadza. A później człowiek taki ociężały i tylko spać się chce ![]() merriel, witamy po przerwie Jak tam przygotowania do tego wielkiego dnia?
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4516 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#4517 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
http://www.videofilmowanie-zamosc.pl/ A co do zespołu,to mamy już zarezerwowany, ale chyba jednak poszukamy DJa.. Bo stwierdziliśmy że za taki zespół jaki nam się podoba to trzeba dać za dużo kasy, a ten co wybraliśmy był co prawda w miarę tani (2000zł) i w miarę dobry, ale doszliśmy do wniosku że "całkiem dobry" to za mało... I szukamy od nowa
|
|
|
|
|
#4518 |
|
Wtajemniczenie
|
ja to ogólnie mam sentyment do Zakopanego bo tam był nasz pierwszy raz i na plazy w jastrzebiej Gorze nad morzem TŻ mi sie oświadczył
Polska ogólnie jest cudowna i często jej nie doceniam a tu jest tyle pięknych miejsc.. ja mam nad morze 300 km, a w góry to 600, więc wszędzie daleko..nie pisałam wam dziewczyny,ale mój promotor zwariował w poprzedniej wersji pracy wnioski mu sie bardzo podobały, potem dałam drugą wersję z małymi poprawkami to stwierdził że wniosko są do poprawy..echhdzisiaj mój TŻcik zdał dobrze 2 egzaminy, utro ostatni i za tydzień się broni, a ja nie wiem kiedy obrona, kto jest recenzentem, kart ptracy nie ma.. normalnie parodia bo piszę u rektora a on powinien chyba więcej wiedzieć.. inni mają już wszystko a my nic
Edytowane przez can't be perfect Czas edycji: 2009-01-15 o 19:34 |
|
|
|
#4519 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mi chodziło o to, że przy odrobinie dobrych chęci, to nawet bez dodatkowych kursów, zajęć czy korepetycji, można coś osiągnąć. (Chodzi mi tu o dostanie się na studia). Może niezbyt jasno się wyraziłam Mam nadzieję, że teraz mnie zrozumiecie, bo strasznie motam
|
|
|
|
|
#4520 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4521 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a teraz pracuje![]() A Ja mam teraz prostą grzywkę
|
|
#4522 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4523 |
|
Zakorzenienie
|
Fajnie
![]() My teraz mieszkamy nad morzem
|
|
#4524 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Dopiero co zaczelam testowanie tej formy studiowania -hehe . Jestem na pierwszym semestrze mgr i jak na razie to nie wygląda to za kolorowo ;( Faktycznie teraz parzac na ten nick to można pomyslec, że Inga ![]() Dziękuję serdecznie wszystkim za miłe przywitanie ;* |
|
|
|
|
#4525 |
|
Zakorzenienie
|
wróciłam moje drogie ale jakaś taka zmęczona jestem... uczyc sie musze, musze posprzątac bo tż jutro przyjezdza na weekend, kolacje trzebaby zrobic bo jedzenie u mnie wygląda ostatnio marnie... wrzucam do brzucha byle co aby szybciej...
jakas taka mnie wzięła chandra.. a w ogóle to 29 maj to moje imieninki jeszcze raz gratuluję pannie młodej Agnieszce![]() ale znowu panna młoda co wychodzi za mąż przede mną... ciekawe czy ktoś jeszcze się pojawi za mną...
21.08.2010 ślub 02.10.2013 Dzidzia ![]() 26.07.2016 Dzidziol ![]() Edytowane przez tancerka212 Czas edycji: 2009-01-15 o 20:19 |
|
|
|
#4526 |
|
Zakorzenienie
|
spadam spać bo z TZ sie uczyliśmy cały czas
trzymajcie jutro za nas kciuki o 8:00dobranoc
|
#4527 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A ty mieszkaqsz w akademiku, czy wynajmujesz u kogoś pokój?? to był maj.... ja też majowa![]() kaśka87 to jestem ciekawa jak taka nauka we dwoje wygląda
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4528 |
|
Zakorzenienie
|
mieszkam u koleżanki w mieszkaniu. kolezanka ma wlasne mieszkanie i wynajmuje mi pokój. mam własny bo ja muszę miec własny- nie wyobrazam sobie zeby w akademiku mieszkac w 3 osoby w minimalnej dziurze.. zero spokoju...
|
#4529 |
|
Zakorzenienie
|
a nie uczyłas się nigdy z koleżanką? normalnie się uczyliśmy a póxniej sie pytaliśmy na wzajem
|
#4530 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Nio to w przepięknym dniu masz imieninki Ja też się uczę ale najgorsze jest to, że zawsze przed sesją jem wszystko co wpadnie mi w rękę, a słodycze to już toanmi pochłaniam. Może, któraś poradzi co robić by nie jeść i nie tyć -buuuuu |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:51.

Ale masz dziwny nick

Bez przesady, poważnie tak robicie?

za panikę