|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4501 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Lubelskie Żonki!! cz. II
Cytat:
![]() |
#4502 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wysłałam 3 maile - czyli 1 nie doszedł - wysyłam jeszcze raz |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4503 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4504 |
Zakorzenienie
|
ech, a ja mam dzisiaj jakiś gorszy nastrój, chociaż wczoraj było super... więc chyba wczoraj wykorzystałam nadwyżki, i nic mi na dzisiaj nie zostało
![]()
#4505 |
Zakorzenienie
|
Ja mam dołka. Liczyłam na tą pracę, i co? Jestem druga. Wrrrr..... Nawet to, że piękna pogoda mnie nie pociesza...
![]() |
#4506 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Hej
![]() ![]() ![]() szkoda że mój sie tego nie boi, bo najchetniej to by mnie jeszcze zatrzymał ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() a co do wyjścia to może jakoś malucha przekupie i szybko wyskoczy ![]() ![]() a imię ja sobie wieki temu wymyśliłam Julia ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:13 ---------- Poprzedni post napisano o 14:13 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#4507 |
Zakorzenienie
|
Ruda, Ostrowczanka
![]() W ramach poprawy nastroju w ten piękny słoneczny dzień postanowiłam sobie wrócić od lekarza autobusem, dzięki temu przejdę się kawałeczek. Mimo,że chodzę jak połamaniec i każdy krok sprawia ból... ale co tam. Pędzę do ginka. Kochane, trzymajcie ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#4508 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Sonia, dostałam od Ciebie 2 maile w tym jeden w którym 2 zdjęcia sie powtórzyły. Mam tak 6600-6603, potem 6023 i 6026-6032 . Ty tez nie masz tego grupowego? ---------- Dopisano o 14:22 ---------- Poprzedni post napisano o 14:15 ---------- Cytat:
Małpka ale z tych objawów zblizającego się porodu to te 2 rzeczy nie muszą wystąpić razem ![]() A może Ty z Rudą się postaracie i urodzicie w pierwsze urodziny Krzysia, wtedy będzie mi łatwiej zapamietać. Tak sobie pomyslałam, ze może czas wykorzystać ładną pogodę i byśmy się umówiły na Czechowie na spacerku z Anią, Sija nie musiałaby wtedy szykować herbaty a my byśmy zobaczyły Anię a my, dzieciaki -wszyscy byśmy zażyli świeżego powietrza
![]() |
#4509 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a co do spacerku to ja chętnie ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4510 |
Wtajemniczenie
|
Ostrowczanak - jakaś klątwna nad Toba wisi - ciągle 2, ale na pewno w końcu się uda
![]() Selka ![]() Bandola - w takim razie teraz masz wszystkie. Wysłałam w 2 mailac bo chyba wcześniej nie dotarł bo za dużo w 1 chciałam wysłać. Bandola chcesz Krzysia zapisać na zajecia krestywki bo ja myślę żeby Szymona zapisać - akurat komletują grupę na LSM. Na basen się dodzwoniłam i nie ma miejsc ![]() Co planujesz na urodzinki Krzysia - bo to juz niedługo? Ja się pisze na spacerek, ale oczywiście po południu albo w weekend ![]() Edit: Odpowiem za bandole - Krzyś jest z 14.04 Edytowane przez Sonia11 Czas edycji: 2009-04-03 o 14:03 |
![]() ![]() |
![]() |
#4511 |
Zakorzenienie
|
coś mi 4.04 się majaczył ale wiedziałam że coś z "czwórką"
![]() ![]()
#4512 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4513 |
Zakorzenienie
|
#4514 |
Zakorzenienie
|
Selka! Trzymam kciuki!
Ostrowczanka! Kurde, faktycznie jakiś pech... ![]() Co do spacerku jestem za. Bandola ustanów jakiś dzień w przyszłym tygodniu, ja już się dopasuję, no chyba, że do nowej pracy będę musiała iść. ![]() ![]() A tak w ogóle to dziękuję za wszystkie kciuki. Oby coś pomogły, choć jak mówiłam, nie liczę na zbyt wiele. Kurcze, niedługo full porodów nam się tu szykuje, ale fajnie! Będziemy oglądać focie! ![]() Dobra, muszę odreagować ten dzisiejszy stres. Śmigam na aero na 17:30. Buźka! ![]() Aha, Sonia! Ja dostałam 4 maile, ale jeszcze nie miałam czasu looknąć. Sorki.
#4515 |
Rozeznanie
|
Hej,
Kurcze taki fajny dziś dzionek a mi się zepsuł humorek. Pojechałam do lekarza, a ten nie pojawił się na wizycie, nie przekazał też nikomu żadnej informacji o swojej nieobecności, tak więc przejechałam się na darmo z Lubartowa. Kobieta w rejestracji "wcisnęła" mnie na wtorek, więc nie byłoby źle. Ale w drodze do domu dostałam sms, że wtorkowa wizyta jest odwołana. Zadzwoniłam do Sanitasu - i co się okazało?? Lekarz prawdopodobnie nie będzie już tam przyjmował i wszystkie wizyty są wstrzymane. Tak mnie zatkało, że nie zapytałam dlaczego ![]() A zanim pojechałam do przychodni kierowca z prywatnego autobusu tak mnie wyprowadził z równowagi (a niewiele mi teraz potrzeba), że wysiadłam żądając zwrotu pieniędzy za przejazd. Buc!!! No - a z dobrych wiadomości - poprawiły mi się troszkę wyniki badań. Miałam niską hemoglobinę, a teraz jest już sporo powyżej normy. To chyba zasługa surówek z buraków i ćwikły mamy - Selka polecam Ci jak lubisz ![]() Co do spacerku - jestem za wtorkiem. Mam czas do 15 i jeżeli uda się cos wykombinowac pewnie się pojawię ![]() Tola - często jest tak, że jak się traktuje jakąs sprawę na luzie, to wychodzą z tego całkiem sensowne rzeczy - tak więc z tą pracą różnie może być. W każdym razie trzymam kciuki. Ostrowczanka - wiem, że to nie będzie pocieszające, ale i tak jestes niezła. Na większości rozmów druga ![]() ![]() Malpka - jak Ty wytrzymasz bez pracy ![]() A i zapomniałabym - w Empiku są wyprzedaże ozdób światecznych. Poszłam wczoraj do GC i obejrzałam tylko, bo jakos nie miałam klimatu na wybieranie. Dziś poszłam już z zamiarem kupna i okazało się, że wszystko jest średnio od 50 - 70% tańsze. Zmykam pichcić ryż jabłkami ![]() Edytowane przez skrzatek24 Czas edycji: 2009-04-03 o 16:39 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4516 |
Zakorzenienie
|
Już po wizycie. Właśnie zbieram się do szpitala. Mam już tego dosyć
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4517 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4518 | |||||
Zakorzenienie
|
Cześć wszystkim
![]() Dziś pracowity dzień i w pracy i po niej - całe popołudnie na świeżym powietrzu, bo w końcu zabrałam się za porządki przed domem na trawniku - a po zimie trochę syfu się nazbierało ![]() A jutro będziemy wędzić kiełbasę ![]() Cytat:
Kiedy idziesz do ginki teraz ? Ja idę we wtorek ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4519 |
Raczkowanie
|
Ale sie laski rozpisałyście... wczoraj nie miałam czasu zajrzeć... byliśmy na mega długim spacerze..
Dziś rano u lekarza, badania małej w porządku także dostała na apetyt leki... i jest oki...dziś teściowa zabrała ją na specer.. takżę wybrałam sie z mężęm na zakupy i do solarium.. kurcze troche sie zamocno zjarałam... Ostrowczanka głowa do góry... annabel_lee o spoko, a w jakim szpitalu miałąś zabieg... bo mnie też niedługo czeka usuwanie żylaka Selka dużo zdrówka |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4520 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a praca to niedługo się nowa pojawi więc bede miec zajęcie non stop ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4521 |
Rozeznanie
|
Witam dziewczyny , czytam na bieżąco ale jakoś do pisania się zebrać nie mogę, pozdrawiam wszystkie dziewczyny i przesyłam
![]() Annabel ciesze się ze ty już w domku trzymaj się kochana ![]() Selka dużo zdrówka i wracaj szybko ![]() Sija Ania śliczna ![]() Ostrowczanka ![]() przepraszam ze nie odniosę się do wszystkiego ale produkujecie tego strasznie dużoooooo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4522 |
Zakorzenienie
|
Selka - trzymaj się dzieciaku, wszystko będzie dobrze, trzymamy kciukasy!
![]() Skrzatek - no to nieźle, ja bym się chyba nie odważyła... mino wszystko... to musiałaś się nieźle wkurzyć ![]() ![]() Tola - ja tam mam nadzieję, że jednak nie będziesz mogła pójść na ten spacer ![]() Małpka - a Ty jednak masz jakiś motorek, za przeproszeniem, w tyłku ![]() ja za to jestem dzisiaj na maksa wkurzona pracą, zdołowana i programowo się upijam, tak nie waham się użyć tego słowa (byłam z pracownikami na piwku)... ale mam taki niesmak po dzisiejszym dniu w pracy i wiem, że w poniedziałek czeka mnie podobna jazda, że normalnie nie wiem co ze sobą zrobić... szlag mnie trafia ![]() PS Annabelku! dla Ciebie też buziaki, mam nadzieję, że zabieg się udał i będzie się pomału układało wszystko tak jak powinno być.
Edytowane przez ruda3d Czas edycji: 2009-04-03 o 22:22 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
#4523 |
Wtajemniczenie
|
podpisuj się pod martynką - też nie nadążam z odpisywaniem
![]() annabel, ciesze się że wszystko pommyślnie, szkoda że nie udalo mi się do Ciebie zadzwonić, ale na maks jestem, zajęta - wczoraj sprzątalam i bylam w pracy dziś rodzice do mnie przyjechali i przez weekend mam gości. Zmęczona jakaś jestem wogóle, może i mnie przesilenie dopadło a poza tym katar, chyba alergia męczy. ostrowczanka, pewnie Cię nie pocieszę, coś mi dziwnie brzmi ta "druga", ale nic nie zmienimy, trzeba próbować ciągle. tola, no to by jaja były jakbyś musiała na gwalt opiekunkę załaatwiać. kobity, pozdrawiam wszystkie co do jednej. ide spac bo jutro tez musze wczesniej wstac |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4524 |
Zakorzenienie
|
Witam w ten słoneczny dzień
![]() I biorę się za wiosenne porządki, miłego dnia ![]()
#4525 |
Raczkowanie
|
miss. hot wiosenne porzadki i u nie by sie przydaly.. ale dzis z mezem staramy sie ze starego lustra zrobic cos w miare fajnego...no i czekaja mnie chyba okna...
|
![]() ![]() |
![]() |
#4526 | ||
Rozeznanie
|
Witam się i ja
![]() Cytat:
![]() Ruda - a co takiego się stało w pracy?? Nie wiem o co chodzi, ale dobrze, że jest weekend, może wszystko przycichnie ![]() Cytat:
![]() Selka - wracaj do nas, a przede wsyzstkim do zdrowia szybciutko. Już niedugo. Jestes dzielna i wytrzymasz. ![]() Annabel - dobrze, że jestes juz po zabiegu. Czyli jeden problem z głowy. Teraz niech znikaja kolejne!!! Edytowane przez skrzatek24 Czas edycji: 2009-04-04 o 09:43 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4527 |
Zakorzenienie
|
oj w pracy wielka afera, na całą naszą jednostkę, nieprzyjemna sprawa i jeszcze przez przyszły tydzień napsuje nam krwi - wiec niby mam weekend, ale wiem, że przyszły tydzień też będę miała zwalony, ale nic to, trzeba jakoś przetrzymać...
z tym kierowcą to rzeczywiście jazda - kurcze, miałaś rację, żę wysiadłaś, tylko do taki buraków czasem takie rzeczy nie docierają, wiec nie wiem czy odczyta to jako reakcję na swoje zachowanie ![]() w ogóle przy tym pierwszym wiosennym słońcu ludziom odbija i są jacyś nadpobudliwi - tak mi się wydaje, w czwartek wracałam z fitnessu, w sumie nie było tak późno, porzedz 20:00 ale zawuważyłam, że ludzie jak szaleni samochodami jeździli, jakoś bardziej niż zwykle - myślę, że to trochę wiosenna woda sodowa
#4528 |
Zakorzenienie
|
Dzięki Dziewczyny! Fajnie, że jest ktoś, kto we mnie wierzy, bo ja w siebie nie za bardzo. Dzisiaj mam fazę strasznych pretensji do siebie za to jedno pytanie. Nieważne. Temat uważam za zamknięty, bo wiem, że i tak nic z tego.
Ale dziś jest pięknie na dworze, nie? Zaliczyłam już aero i trochę mniej przyjemny, ale jednak spacer. Ogarnęliśmy też troszkę mieszkanie, przynajmniej tak z grubsza, bo od jakiegoś czasu wyglądało już jakby jakaś trąba powietrzna po nim przeszła. Selka! Kurcze, niefajnie masz z tą ciążą. Mam nadzieję, że ta końcówka już jakoś Ci zleci w miarę szybko i wkrótce będziesz mogła się cieszyć swoim wspaniałym maleństwem! ![]() Annabel! Jak Ty się w ogóle czujesz? Jak to kolano? To która teraz rodzi? ![]()
#4529 | ||||
Zakorzenienie
|
hej
![]() zdałam egzama dziś na 5 ![]() ![]() ![]() ![]() no i ja też już posprzątałam i poprałam i kwiatki nawet przesadziłam ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() skoro sie jeszcze chetny nie zgłosił no to ja ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4530 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Tola, a dlaczego Ty mnie pytasz o kolano ![]() ![]() PS. Dzięki Wam wszytskim za dobre słowa. Buziak dla Was ![]() Edytowane przez annabel_lee Czas edycji: 2009-04-04 o 18:59 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:54.