|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4471 |
Rozeznanie
|
Dot.: Lubelskie Żonki!! cz. II
![]() nareszcie wiosna ![]() ![]() ostatnio tak was podczytywałam bo nie miałam weny na pisanie ... mam nadzieję, że jak wiosna to już tylko lepiej będzie i humorki wam dopiszą ![]() nie pamiętam dokładnie co ostatnio pisałyście ale odpiszę chociaż z wczoraj ![]() co do ciuchlandów to całkiem fajne rzeczy mają na Wolskiej i na 1-go Maja i na Żelazowej Woli jak bandola pisała ![]() ![]() ruda i tola zazdroszczę kondychy i ćwiczeń - ja już też chcę normalnie wyglądać i nie zasapać się po 5 minutowym spacerze ![]() miss.hot a co znaczy znośnie ![]() sija Ania jest cudna i jaka już duża ![]() malpka widzę że już szykujesz wyprawkę ![]() ![]() jak dzisiaj sprawdzałam to do terminu zostało mi równe 14 dni ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4472 | |||||
Zadomowienie
|
Uff... ale miałam dzisiaj poranek.
Najpierw moje zdolne dziecko wykręciło z lampki nocnej żarówkę i nią stukało o klosz, ja zadowolona, ze robi " stuku puku" a ja mogę sobie zrobić sniadanie, ale jak zobaczyłam czym stuka i co wkłada do buzi to reakcja natychmiastowa. Nie bardzo chciał jeść co mnie doprowadzało do szału, maruda uczepiony mojej nogi, jak byłam w łazience znalazł sobie rozrywkę w postaci wrzucania moich kosmetyków do wanny i obserwowania jak spada. Kolejna próba jedzenia, znów wrzaski, nie mogłam się wybrać na dwór bo przecież na głodnego z nim nie pójdę , bo koncert na dworze murowany, kolejna próba, machnął mi tak ze złości zabawką, że cały deserek znalazł się na podłodze. Wściekła zostawiłam go samego sobie ryczącego na środku pokoju i dziwne zajął się zabawkami i przestał marudzić. Ostatnia próba jedzenia już oki ale po włączeniu teledysku BEbe Lilly. Masakra, jestem wykończona, połozyłam go spać a na spacer wyjdę później. Najlepsze w tym wszystkim jest to, że wczoraj miałam mega kłótnię z męzem, ze niby ja to NIC nie robię, bo zajmowanie się dzieckiem, gotowanie obiadu, posprzątanie, wyjście na spacer to nic ![]() ![]() Sonia i Tola sorki, wrzucę jak będe miała chwilkę czasu, prawdopodobnie wieczorem. Cytat:
Cytat:
Fajny Twój maluszek, ta czupryna jest boska. A kwestia zostawienia dziecka to mozna od urodzenia, nie bardzo rozumiem pytanie? Jesli karmisz piersią mozesz ją zostawić tylko na przerwę między karmieniami, jeśli chcesz dokarmić z butelki to niestety musisz odciągnąć ten pokarm w tej przerwie, bo pojawią Ci się zastoje i zapalenie piersi murowane. wszystko zależy jaki Ania ma rytm dnia ale z tego co piszesz, że mały głodomór i ciagle na cycku to niestety nici z wyjścia bez Ani tylko z nią. Jak wyrobi sobie rytm dnia, przerwy 2-3 h wtedy mozna zaplanować wyjście. Cytat:
No to może wtorek, środa itd, napisz który dzien Ci pasuje. Cytat:
Cytat:
Rudalbn, wiem jak to jest w końcówce ciąży, wszystko drażni a najlepsze są pytania znajomych " ty jeszcze nie urodziłaś"
![]() |
#4473 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#4474 | |||
Rozeznanie
|
Witam się popołudniowo
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Sija - taki mały aniołeczek z Twojej Ani. Kurcze dziewczyny ja nie wiem co się porobiło na tym rynku pracy. Nic nie ma, a jak juz cos sie pojawi ciekawego to raczej z góry wiadomo, kto obejmie stanowisko. Rozmawiałam wczoraj z koleżanką po doktoracie - na razie szuka pracy w swojej branży, ale często nawet nie chca z nia rozmawiać, bo boja sie zatrudniać ludzi z dr. Mówi, że w ostateczności pójdzie do sklepu. Siostra też szuka bezskutecznie ![]() Bandola, a Twoj mąż zamiast Cie wspierać, wywija takie numery. Myśli pewnie, że dla Ciebie to taka komfortowa sytuacja posiedzieć sobie w domu. A żeby to jeszcze było siedzenie... No i przecież nie czekasz, aż praca sama przyjdzie - czy on tego nie widzi??? Edytowane przez skrzatek24 Czas edycji: 2009-04-02 o 12:54 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4475 |
Zakorzenienie
|
Po prostu przyjął to do wiadomości
![]() A dziś oczywiście wywiad - co, gdzie, kiedy... hehe śmiać mi się chciało, że się tak zainteresował ![]() Co do ciuchlandów to kiedyś częściej bywałam i nawet coś wyszperałam od czasu do czasu ![]() ![]() Annabel widzę, że jesteś - co u Ciebie kochana ?
#4476 | ||
Zakorzenienie
|
mam takie pytanie jeszcze do mamuś
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() no to rzeczywiście zdolniacha z Krzysia że już sobie żarówke wykręcił ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:08 ---------- Poprzedni post napisano o 14:04 ---------- a co do doceniających mężów, to ja czasami jak wieczorem w sobote po sprzątaniu, praniu, itp padne na łózko ze słowami "ale jestem zmęczona" to też czasem usłysze "a czym?" normalnie wtedy to gryze ![]() ![]()
![]() |
#4477 |
Rozeznanie
|
bandola no widzisz jakie masz zdolne dziecko od małego umie żarówki wykręcać, a podobno niektórzy dorośli tego nie potrafią
![]() ![]() ![]() skrzatek no z pracą ciężko wiem bo przeglądam ogłoszenia małż pod koniec kwietnia wychodzi z woja i przydałoby się żeby do roboty gdzieś poszedł bo kiepsko będzie utrzymać rodzinkę tylko z mojego macierzyńskiego ... a jak już coś jest ciekawego to tak jak piszesz z góry obsadzone stanowisko ![]() miss.hot no to całkiem dobrze ... u mnie jest 3 szefów i straaasznie bałam się im powiedzieć jeszcze jakoś tak trafiłam na "najgroźniejszego" z tą rozmową ale pozytywnie się zaskoczyłam bo jak najbardziej zrozumieli i nie robili problemów, nawet wspierali i pytali często jak się czuję ... ![]() Malpka o proszę plan na lejusa ja miałam na prima aprilis ale nie wyszło ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4478 |
Zakorzenienie
|
Matko jedyna!!!!!!!!!!!!! Dziewczyny!!!!!!!! Mam jutro rozmowę!!!!!!! O ja pierdzielę! Jestem w szoku, bo nie spełniałam do końca wymogów, a poza tym wiem, że to miejsce jest już obsadzone. O tak o sobie złożyłam to cv, bo to moja wymarzona praca, więc stwierdziłam, że nic nie ryzykuję, a tu dzwonią do mnie, że jutro mam przyjść na rozmowę. O kurde! Ale się boję! Boże, kiedy ja na rozmowie byłam ostatnio?! Chyba jako prowadząca, a nie jako kandydat. No i z aerobicu nici, muszę się przygotować, przede wszystkim przerzucić całą szafę, bo nie wiem, w co ja mam się ubrać, jak w nic się nie mieszczę?
#4479 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A dziś po południu tak westchnęłam mocno a on do mnie "źle się czujesz ?" i taka mina jakbym miała rodzić zaraz ![]() Cytat:
![]() Jednak są rezultaty Twojego wysyłania ot tak CV ![]() No i trzymamy jutro kciuki ![]() ![]()
![]() |
#4480 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4481 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja mam sporo takich "biurowych" ubrań więc jak nic nie znajdziesz to daj znać to Ci jutro rano coś przywiozę jeśli potrzebujesz. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4482 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No coś Ty! Dzięki wielkie, ale mam nadzieję, że coś znajdę. No dobra, spadam już z neta. Buźki!
![]() |
#4483 |
Wtajemniczenie
|
Tola - ok, ale zaproponowałam bo pamietam że ja musiałam sobie wszystko kupić jak wracałam do pracy bo też w nic się nie mieściłam - zresztą do teraz się nie mieszcze
![]() Spadam na zakupy - do jutra pa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4484 |
Zakorzenienie
|
Sonia! Wielkie dzięki! To bardzo miłe z Twojej strony!
![]() ![]()
#4485 |
Zakorzenienie
|
No to powodzenia
![]() I nie dołuj się - głowa do góry - idzie lato, to i więcej ruchu Cię czeka, zgubisz nadmiar ciałka nim się obejrzysz ![]()
#4486 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() No to niezły masz plan na urodzinki ![]() Cytat:
Kryzys niestety jest i to zadna zasłona , najwięcej zwolnień w bankach i zakładach produkcyjnych, nie mają zbytu na swoje produkty, w mojej firmie prezes grał na giełdzie i przeinwestował, dużo ludzi straciło po krachu na giełdzie, dodatkowo frank, dolar, euro w górę. Obawiam się, że fala większego kryzysu jeszcze przed nami. Cytat:
---------- Dopisano o 22:52 ---------- Poprzedni post napisano o 21:32 ---------- Ale tu pusto ... Sonia, Tola foty poszły, najbardziej mi sie podoba zdjęcie jak Krzyś wkłada palce Mikołajowi do buzi, tylko Mikiemu nie bardzo sie to spodobało. Tola dzięki za zdjęcia, a Ty Sonia gdzie kamuflujesz swoje?
![]() |
#4487 |
Wtajemniczenie
|
dziewczyny, ja z pytaniem tylko bo nie mam siły na wiecej - gdzie mozna kupic w lublinie ciusszki na rosnacy brzuszek (glównie spodnie). i jak jest tam czynne
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4488 | |||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Dobry wieczór ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() co do Ani, to pisała wcześniej, że przechodzi kolejny skok rozwojowy i dlatego tak ciągle chce jeść - co 2-3 godziny (częściej co 2), bo tak normalnie to je co 3-4 ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Martuko ciuszki są: na lubartowskiej, na 1-go maja, na bocznej od peowiaków (nie wiem jaka to ulica, dochodzi do poczty głównej), w jednej bramie obok galerii centrum, w H&M w plazie i nie wiem czy jeszcze gdzieś, a spodnie to na targu też można dostać.
"Miłość to nie pluszowy miś, ani kwiaty,... Ale miłość, kiedy jedno spada w dół, drugie ciągnie je ku górze." ![]() Edytowane przez sija Czas edycji: 2009-04-02 o 22:52 Powód: dopisek |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4489 |
Raczkowanie
|
Dzień dobry
![]() jakaś niemoc twórcza mnie dopadła i nic konstruktywnego nie potrafię napisać, więc tylko grzecznie się przywitam i będę trzymać kciuki ![]() ![]()
#4490 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Uśmiechnij się - zobacz jakie piękne słonko na dworze i jutro weekend ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4491 |
Rozeznanie
|
Witam! Dawno nie zaglądałam, więc wpadłam sie przywitać! Dzien doberek, swiat jest piękny!!!!
Przepraszam, ale nie dam rady odnieść sie do Waszych postów. No, moze do jednego. Sija, Ania jest cudowna. A te włosy..........Super! Zmykam do pracy, a po pracy obowiązkowy, codzienny spacer nad zalew. Pa
#4492 |
Wtajemniczenie
|
Tola, Bandola - macie przepełnione skrzynki i nie doszły do Was wszystki zjdęcia. Dajcie znać, które zdjęcia macie to brakujące wyślę jeszcze raz.
Tola - napisz jak po rozmowie i co to za praca |
![]() ![]() |
![]() |
#4493 | |||
Raczkowanie
|
Piszę dopiero teraz, bo wczoraj byłam w szpitalu i zaglądałam na Wizaż tylko przez internet w telefonie, a ten tak się mulił, ze nie dało rady nic napisać
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4494 | ||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4495 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Sija Anulka prześliczna, no i te włoski ![]() Tola trzymam kciuki ![]() Annabel bardzo się cieszę, że zabieg się udał. Szybciutko wracaj do pełnego zdrowia, bo czekam na spotkanko ![]() A ja dzisiaj do ginka, boję się straszliwie... Coraz bardziej mnie boli, no i wyniki mam kiepskie. Wychodzi z nich, że jestem na bardzo restrykcyjnej diecie, skrajne niedożywienie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4496 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4497 |
Zakorzenienie
|
O matko jedyna! Już po! Na szczęście. Rozmowa kwalifikacyjna to dla mnie taki stres, że masakra! Jak zobaczyłam czteroosobową komisję złożoną z samych "szefów wszystkich szefów", to myślałam, że zemdleję albo od razu wyjdę, nie odpowiadając na żadne pytanie. Jak sama rozmowa? Myślę, że nawet nieźle, chociaż odpowiadziałam źle na jedno pytanie i jestem tego pewna. Ale tak mnie zastrzeliło, że w tamtej chwili myślałam, że nie znam na nie odpowiedzi i strzeliłam - oczywiście źle. Potem sobie przypomniałam, że przecież znam odpowiedź na to pytanie i jest zupełnie inna. No nic to. Jakby chcieli mnie zatrudnić, to myślę, że wypadłam całkiem nieźle. Problem polega na tym, że najprawdopodobniej oni kogoś na to stanowisko mają. No nic, poczekamy, zobaczymy. Pierwsze koty za płoty jak to się mówi.
Annabel! Ty już w domu?! ![]()
#4498 | |||||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() I tym bardziej że szef nie zepsuje mi humoru ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4499 | ||
Zadomowienie
|
Hej!
Cytat:
Co 2 h to uwazam, że normalne jak na tak małe dziecko, słyszałam o przypadkach co 1 h to był wtedy koszmar, jeszcze minie trochę czasu nim Ania wyrobi sobie swój rytm dnia i będzie chciała jeść rzadziej albo wcale to nie nastąpi jak u mojej sąsiadki, najgorsze miała w lecie, bo gdy były upały pił jej mleko co pół godziny. Teraz jest największy wzrost dziecka, widocznie tak potrzebuje. A co do wesela to jeśli masz zamiar póść to musisz zostawić mleko na te karmienia a ze sobą laktator na weselicho i ściągac co 2-3 h. Inna sprawą jest to czy Ania bedzie chciała pić z butelki i czy nie będzie potrzebowała Twojej bliskości czyli przytulenia się do cycka. No i dodatkowo stres co z małą czy śpi, czy zjadła itp. W każdym razie nie jest to łatwe. Cytat:
Annabel fajnie, że już w domku i wszystko w porządku! Selka a jakie masz wyniki, ze tak sądzisz, w ciąży są trochę inne niż normalnie?
![]() |
#4500 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:08.