|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4501 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2009 cz. IV - w oczekiwaniu na cud! ;*
Cytat:
Np. fryzura może nie pasować do jakiegoś tam kształtu twarzy, ale może zdarzyć jakiś wyjątek że będzie idealna i odwrotnie. Mi się bardzo podoba kolczyk w brwi - ale nie zrobię sobie, bo zdecydowanie bym wyglądała idiotycznie, co powtwierdza parę osób. Trzeba to sobie dobrze przed zwizualizować, albo zrobić wrecz cos w photoshopie np. w tym kierunku. Moja siostra zrobiła sobie kolczyk w brwi i źle wygladała, wyjęła go z własnej woli.
|
|
|
#4502 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jako jedyną chyba.Cytat:
Co do filmu ze studniówki też się obawiam. Oczywiscie kiedy moj partner zaczął marudzić na parkiecie, a ja w odwecie zaczęłam jakoś głupio tańczyć przyszedł kamerzysta i zaczął nas kręcić ![]() No to jednym zdaniem: Love, peace and rock'n roll. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ciągle powtarzam TŻ, że musi przytyć ![]() Cytat:
![]() Podziwiam cię be, że masz tyle cierpliwości żeby się zajmować czymś takim ![]() Ale też z chęcią bym zobaczyłą stronę
|
|
#4503 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4504 |
|
Zakorzenienie
|
Z tym kolega mowilismy ze na studniowce bedzie sex drugs and rock and rolll
![]() Przypomnialo mi sie to..na filmiku mam pare scenek z nim(m.in jak on prosi mnie do tanca a ja nie )I nie obcieli jak pilismy alkohol z dziewczynami
|
|
#4505 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Shewa - ładny av
|
|
#4506 |
|
Zakorzenienie
|
A tam paszczur
jak się smiejesz czy cos to jest w porządku, w koncu sami swoi też sie przekomarzam, że jest waga piórkowa itd. ale zasadniczo niech robi z sobą co chce i chciałabym, żeby do spraw mojej wagi też się nie wtrącał.
|
|
#4507 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4508 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzieki ![]() Co do delikatności to hmm niektórym dziewczynom które są takie hmm słodkie z twarzy np pasuje, ale one są chyba jednocześnie wyraziste. Nie wiem sama. ale też u Ilony jakoś mi to nie pasuje. Najlepiej Ilona jakbyś sobie nawet srebrną kredką narysowała coś w tym miejscu co chcesz. Zawsze jakaś wizualizacja. Ja tez sie zastanawiam czy mi ten mój w nosie bedzie pasował. Ale wydaje mi sie ze tak. Chociaz nie wiem bo mam troche szerokie skrzydełka nosa.. i zadarty. |
|
|
|
|
#4509 |
|
Zakorzenienie
|
Sama nie wiem co z tą stronką zrobić, bo mam tam moje foto. Lubię moją anonimowość tutaj, i boję się, że któraś z Was może być z mojej okolicy i mnie pozna
|
|
|
|
#4510 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na pewno wszystko się ułoży, wyjaśnijcie sobie wszystko, przeproś go i będzie ok![]() be, marudź, mędź, płacz, krzycz, po to jesteśmy żeby wysłuchać ![]() A mi jakoś tak dziś dziwnie... Na wspominki mnie zebrało i w ogóle.. Jak widzę zdjęcia mojego ex z jego nową dziewczyną to jakoś mnie tak w środku ściska...nie wiem, zazdrość, czy cokolwiek to jest...wiem tylko, że boli ![]() I mam się uczyć a siedzę tutaj i nie robię nic sensownego...do tyłka z tą maturą
|
|
|
|
|
#4511 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja przy wzroście 176cm ważę 56 kg. I jakbym przybrała jakieś 4 kilo to bym się nie obraziła, bo trochę za szkieletowato wyglądam (a jakby mi poszło w cycki albo trochę w tyłek to byłabym przeszczęśliwa )Ale jakoś przytyć nie mogę... Od 2-2,5 roku mam stałą wagę, normalnie nic mnie nie rusza...
|
|
|
#4512 | |
|
Wtajemniczenie
|
Ja nie powiedziałam, że mi się nie podoba, tylko że nie do każdego pasuje
Nie ma co robić na siłę. Bo naoglądałam się już wiele dziewczyn, które chciały stać się emo, mimo, że wcześniej chodziły w bluzkach w kwiateczki, ogólnie dziewczęcych ciuchach. I nie wyszło im to na dobre Naprawdę, zrób sobie taką porządną wizualizację w ps, żebyś później nie żałowała... ---------- Dopisano o 18:34 ---------- Poprzedni post napisano o 18:31 ---------- Cytat:
|
|
#4513 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#4514 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja nie mam PS-a. Ja chce srebna mala kuleczke(wiesz gdzie)
|
|
|
#4515 |
|
Wtajemniczenie
|
Ok, zdjęcie sobie zapożyczę z MM
Mogę, nie? Tylko to trochę potrwa, więc cierpliwości
|
#4516 |
|
Zakorzenienie
|
O Nieprzytomna jakby to nie był problem to byłoby bardzo miło
|
|
|
|
#4517 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#4518 | |
|
maszyna, nie człowiek
|
Cytat:
Ja mam póki co 4 utwory (z czego dwa to wiersze), więc dorzucę chyba Cierpienia Młodego Wertera i jakieś opowiadanie Borowskiego (mam temat o bohaterze tragicznym, chcę mowic o tym co determinuje tragizm, z czego ten tragizm wynika, np ze z dylematow moralnych, sytuacji zyciowe etc... chyba zemi sie odwidzi xD) Lacturia, "scyzoryk mi sie w kieszeni otwiera", jak czytam co napisałaś o tym kolesiu. Ja przy wzroście 158cm ważę ok. 45 kg i wszyscy koledzy mi mówią, jaka to jestem drobna, że powinnam przytyć (poważnie lub w żartach typu: 'oj, ile dziś ważysz, 4kg?"). Z budowy mam szerokie biodra, krotkie nogi, a tluszczyk odklada mi sie w udach i na brzuchu. I nawet mimo malej wagi mam tam tluszczyk. W ogóle jak można takich rzeczy wymagać od kogoś, kogo się kocha? Ja rozumiem, gdybys była gruba, nie ćwiczyła, leżała przed telewizorem i wpiepszała hamburgery 24/7, ale tak? Powiedz mu w zartach ze jak schudniesz to zniknie Ci biust, a jak nie skuma to wyślij go na tomografie mózgu o,0 Bycie z kimś z uwagi na jego wygląd to jakaś porażka o,0 W ogóle dla jednej osoby to chętnie bym przytyła te 2-3 kg, tylko że nawet na lekach sterydowych ostatnio się nie udało :c
|
|
#4519 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4520 |
|
Wtajemniczenie
|
No dobra dziewczyny, czekam na zdjęcia na pw
Ważne, aby były wyraźne, raczej nie z komórki, nie za małe, i najlepiej aby była widoczna twarz z włosami i conajmniej szyją, bo na takim wielkim zbliżeniu za dużo się nie zobaczy ![]() Czyli Ilonie zrobię nad ustami, Shewie w nosie... tylko Twoje zdjęcie musi być tak, żeby było widać ten płatek, nie ?
|
#4521 |
|
Zakorzenienie
|
Nieprzytomna wyśle Ci pare zdjęć, może coś sie nada
Tylko poszukam.Tylko nie za duży ten kolec
|
|
|
|
#4522 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#4523 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ale troche mnie to zabolalo bo kiedys jak sie smielismy ze mi sie przytylo na naszym wspolnym jedzonku to się smieał, że kochanego ciała nigdy nie za wiele i że teraz to mu każdy kolega zazdrosci tym, że mam czym oddychac a on ma co macać :P A teraz.... Siedzi na tych studiach polno w koło ładnych dziewczyn i pewnie uznał że albo ja się zmienie na lepsze albo on zmieni mnie na lepszą... O i właśnie jego nowy za***isty pomysł! Że mi kupi hula hop żebym mogła ćwiczyć... Takie specjalne bo wyczytał że to pomaga. Dziewczyny, może on na wizażu siedzi? Zawsze był taki spedalony ;P (jest metro i w ogole.. Grzywka, prostownica i sweterki oraz męska torba, wiec mam na niego swoisty rodzaj żartów o spedaleniu)
|
|
#4524 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I zobaczyłam poloneza. Umarłam xD Widać jak ładnie zepsute. Nie widać dokładnie w którym momencie ksiądz został pozbawiony pary, a za to widać jak dyrektorka prawie ze śmiechu płacze ![]() Hasło dnia: 'A ona ten film ogląda i ogląda. Matury nie zdasz jak tak oglądać będziesz.' |
|
|
|
|
#4525 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() _____________________ Hmm, zaraz się będę bawić w farbowanie włosów szamponetką ![]() Jako, że to mój pierwszy raz mam pytanko: Na opakowaniu pisze, że nałożyć na umyte włosy- tylko umyte, czy odżywkę też mogę nałożyć?
|
|
|
#4526 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I u fryzjera zawsze klada na suche. JA w piatek znow sie farbuje(ale u fryzjera)
|
|
|
#4527 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
JEśli tobie samej to przeszkadza to sama cos z tym zrób, tylko radze popytac np o opinie zaufanych osób bo moze wcale tak źle nie jest a TŻ przesadza. I ze tak powiem... zebyś ty go czasem na lepszą wersje nie zmieniła ![]() Aż mi sie przypomniało jak jeden koleś za mną latał, spotkałam sie z nim, tak sobie gadaliśmy. On pełen zachwyt. I sie śmiejemy że on waga piórkowa i mam uda wieksze od niego ( oczekiwałam czegoś w stylu 'no cos ty' ) no ale 'no tak, masz całkowitą racje' Eh jak ja sie źle czułam to sie pytałam TŻ czy chcialby zebym w sobie cos zmieniła. To stwierdził ze mu sie zawsze podobały umiesnione lekko brzuchy wiec jak chce to sobie moge pocwiczyc, ale jemu sie i tak moj podoba. Nie wiem no żarty żartami ale takie gadanie jak twój TŻ to jest troche dziwne. Co innego jakbys mu powiedziala ze przechodzisz na diete a on chciał cie wesprzeć. Tymbardziej ze sam gadał najpierw co innego, wyciągał cie na jedzenie, to co on teraz
|
|
|
|
|
#4528 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
No ja mam zamiar zrobić sama. W końcu to tylko szamponetka na 4-8 myć, więc pewnie w ciągu tego tygodnia się zmyje a chcę zobaczyć jak mi w jaśniejszym kolorze
|
|
|
#4529 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aczkolwiek fryzjerem nie jestem. Mi sie stala farba zmyla w ciagu miesiaca.. i mam w 70% swoj kolor obecnie.
|
|
|
#4530 |
|
Zakorzenienie
|
Ciekawe czy ci taka szamponetka złapie na jaśniejszy. Bo w sumie chyba zawsze wszyscy przyciemniają, chociaż nie wiem.
Ja szamponetke nakładałam tak jak farbe. Tak po prostu na włosy które myłam chyba dzien czy 2 wczesniej. W czwartek chyba farbowałam włosy i mi wyszedł taki boski kolor. Brąz wpadający w bordo/wiśnie. Super Ciekawe po ilu mi sie spierze Podejrzewam ze szybko.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:53.

a przed chwilą powtarzałam modernizm, kurczę, lubię tą epokę z jakiegoś powodu ^^
Jako jedyną chyba.
(zawsze się obawiam jakie będą zdjęcia i inne takie. Jak wyjdę jakoś kretyńsko to stanowczo za bardzo się tym przejmuję...).

Tylko nie chudnij za bardzo. Takie 47-48 kg to juz przy naszym wzroscie jest niedowaga, ale przy twoich proporcjach mysle ze bedziesz wygladała w sam raz.