![]() |
#4501 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Wymarzony pierścionek część XIV :)
Cytat:
Dziękuje, Haniu ja to wszystko wiem, dlatego za każdym razem się tłumacze... Jednak ja opalam się naprawdę wolno (na buzi), więc filtra używam tylko jak jestem w gorących krajach, aby twarzy nie poparzyć... Poprostu nie lubie siebie takiej białej... heh... Edit: Narazie wrzuciłąm do koszyka: hydrolat jaśminowy, olejek do mycia i maseczkę wulkaniczną z limonki. Powinnam wziąć coś jeszcze?? A jeszcze peeling enzymatyczny ![]() Edytowane przez Mango08 Czas edycji: 2009-05-05 o 15:36 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4502 |
Zakorzenienie
|
Byłam z TŻ-em w kinie. Taka sobie opowiastka, bez rewelacji. No dobra, ta cała Maria Elena (czy jak jej tam było, szczerze mówiąc nie pamiętam dokładnie i pewnie przekręciłam) była świetna i w ogóle bardzo mi się podobał jej styl życia i wątek malowania (TŻ jak usłyszał o dziabnięciu nożem to od razu powiedział, że taka jak ja
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4503 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wyglądam wtedy ładniej i zdrowiej ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4504 |
Zakorzenienie
|
Znalazłam huskiego dla TŻ-a
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4505 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() A tak wogóle to znam kilka osób, które są lub były uzależnione od solarium ![]() ![]() Ostatni krem olay, mam z filtrem 15, ale nie zakupiłam go z tego powodu, poprostu słyszałam wiele ochów i achów na jego temat, więc postanowiłam spróbować. Zastanawiam się tylko czy ten filtr coś daje, bo dziewczyny kiedyś pisały o fotostabilnych i nie stabilnych filtrach... P.S. Zrobiłam zakupy na BU, wysłałam przelew, teraz z niecierpliwością oczekuję na paczkę.... Edytowane przez Mango08 Czas edycji: 2009-05-05 o 16:13 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4506 |
Zakorzenienie
|
Moja sąsiadka jest uzależniona od opalania. Ledwo słońce wyjdzie, a ona na leżaku, w tym roku już ją widziałam. I będzie tam leżeć do jesieni. Wygląda jak odlana z brązu i smaruje się czymś złotym więc rzuca się w oczy. Jak o niej gadam z ludźmi to dziwnym trafem wszyscy ją kojarzą z widzenia
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4507 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja ledwo co paczkę dostałam a juz mam w koszyku kilka rzeczy ![]() Uzależnienie jak nic. ---------- Dopisano o 17:19 ---------- Poprzedni post napisano o 17:18 ---------- Za ile?
![]() |
#4508 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4509 |
Zakorzenienie
|
#4510 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4511 | ||
Zakorzenienie
|
To super
![]() Cytat:
![]() Strasznie nie podoba mi się natomiast mocna solaryjna (jak mulat) A zimą, to już w ogóle.To jest strasznie sztuczne i tandetne (bez obrazy jeśli którejś z was się taka podoba ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez goosia207 Czas edycji: 2009-05-05 o 16:46 |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4512 |
Zakorzenienie
|
Nom, szczególnie, że już zwątpiłam, albo trafiałam na same suczki (a TŻ chce pieska), albo na pseudohodowle
![]() ![]() Całe miasto się z niej śmieje, no nie licząc jej rodziny bo im chyba nie jest do śmiechu... |
![]() ![]() |
![]() |
#4513 |
Zakorzenienie
|
no to super że znalazłaś psiaka w takiej cenie.
#4514 |
Zakorzenienie
|
Haniu, dziekuję za rozświetlenie sprawy mych wakacji
![]() a kiedy mam zacząć przeglądac oferty na ten termin 1-16 sierpnia? pod koniec czerwca? w lipcu? a może tydzien przed tym terminem ? ![]()
#4515 |
Zakorzenienie
|
Nom, szczególnie, że pierwotna cena była inna, ale ja będąc na skraju zwątpienia powiedziałam sobie "biorę" i zaczęłam omawiać warunki
![]() ![]() ![]() Ps. TŻ ma boską twarz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4516 |
Zakorzenienie
|
Cześć Dziewczyny ... ledwo weszłam do pracy, a już pełno rzeczy do zrobienia... ehhh... jestem zmęczona pracą bardzo - strasznie potrzebuję odpoczynku
![]() Haniu, mam nowy serial ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4517 |
Zakorzenienie
|
cześć dziewczyny, jestem po badaniach, ale nadal nic nie wiadomo ostatecznie, za ponad miesiąc będą pobierać jakiś wycinek i dalej go badać.
Ja tymczasem coś złapałam i mam od wczoraj wysoką gorączkę, przyszłam do pracy ale zaraz idę, spróbuję się gdzieś do lekarza dostać i kładę się do łóżka, bo wszystko mnie boli |
![]() ![]() |
![]() |
#4518 |
Rozeznanie
|
Dzień dobry
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4519 |
Rozeznanie
|
Dzień dobry.
Miśku oby wszystko jak najszybciek i bardzo dobrze się skończyło. Wierzę, że tak będzie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4520 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Trzymam kciuki, żeby wyniki wyszły dobre ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4521 | ||
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczynki.
Miśku wracaj szybciutko do zdrowia ![]() Za dobre wyniki w takim razie nadal trzymam kciuki ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Butter to może zrobisz sobie mały urlopik ![]() The Mentalist- OK ...zapisane, mąż zaciągnie ![]()
![]() |
#4522 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny czy któraś z Was jeździ na rolkach?
Nie pochwaliłam się, że dostałam od mojego kochanego TŻ rolki, tylko w naszym mieście "większy" asortyment K2 jest w jednym sklepie (większy tzn. mają więcej niż jeden model ![]() Z tego powodu nie było czarnych, więc wziął beżowe, z rozmiarem też był problem wziął 38, bo 37 nie było, a ja mam tak 37 - 37,5. Jednak jak chciałam spróbować jeździć po domu to przy odpychaniu pięta idzie mi tak do góry;/ Nie wiem czy czasami nie są za duże... Pojechaliśmy wczoraj do sklepu, jednak Pani powiedziała, że nie wie kiedy może być 37, abym dzisiaj zadzwoniła... Poprostu fatalnie, sama nie wiem co robic... Narazie dzwonię po sklepach i nigdzie nie ma tych co mi się podobają ![]() Edytowane przez Mango08 Czas edycji: 2009-05-06 o 08:42 |
![]() ![]() |
![]() |
#4523 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
ja jeżdzę ![]() A dobrze je zapiełaś? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4524 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A jak wrócę, to się zastanowię co dalej... Co do serialu, wczoraj zobaczyliśmy pierwszy odcinek...fajny ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4525 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Jak byłam mała to miałam takie, które były zapinane tylko na zatrzaski, tak jak narty... Wiesz jak przymierzyłabym rozmiar mniejsze, to byłabym pewna, czy te są dobre czy nie... A tak to cały czas będę się zastanowiała czy dobrze zrobiłam... Poza tym szkoda mi wywalać kasy na źle dobrane rolki... heh jeszcze martwi mnie ten jasny kolor... Heh... chciał TŻ dobrze, a tu tyle zamiesznia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4526 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Moje mają tylko te zatrzaski . Kolor to wg mnie najmniejszy problem- moje są czerwono- biało- szare ( z przewagą jasnego ) i też się martwiłam czy ich nie zabrudze itd. ale mam je 2 lata i nic się nie dzieje. U Ciebie może być też kwestia modelu...a nie można ich wymienić na całkiem inne? albo chociaż poprzymierzaj jakieś inne rolki dla porówniania , zobaczysz czy problem tkwi w modelu czy faktycznie w rozmiarze .... biedny TŻ ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4527 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() wtedy kupiliśmy najmniejsze i spoko się jeździło. noga mi urosła i to parę rozmiarów. wtedy po prostu były dużo za duże, ale w ogóle mi to nie przeszkadzało. mam na zatrzaski, mocno ściskam i jadę. a jeździsz na łyżwach? |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4528 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry wszystkim.
Ależ miałam weekend. Dopadła nas grypa zołądkowa i do dzisiaj jesteśmy nam zwolnieniu. Moje 27 urodziny okazały się szpitalne i zapijane smectą na zołądek. Edytowane przez L_V Czas edycji: 2009-05-06 o 09:48 |
![]() ![]() |
![]() |
#4529 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Mogę wymienić lub oddać w ciągu 15 dni, jednak nie chcę robić TŻ przykrości i wolałabym zostawić ten model, tylko rozmiarowo sprawdzić, aby nie czuć tego niepokoju... Przy odpychaniu ta pięta idzie delikatnie w górę, a ja nie wiem czy to naturalne, czy są zaduże... Wiem, za dużo kombinuje, ![]() ![]() Na łyżwach i rolkach jeździłam jak miałam 8-12 lat, a później niestety przestałam. Wtedy też jeździłam rekreacyjnie, ale dosyć często. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4530 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:08.