|
|
#4471 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymarzony pierścionek część XIV :)
Cytat:
. Za bardzo mi się tam podobało żeby ryzykować . W innych państwach boję się zimna... Próuję sobie tłumaczyć, że kiedyś Adriatyk wydawał mi się ciepły i fajnie się w nim pływało, ale z drugiej strony w tamtych czasach ciepło mi było nawet w Bałtyku (jak to dziecku ). Zobaczymy na co fundusze pozwolą...Kolega w pracy przez przypadek przyłożył mi tacą do pizzy w oko... A dzisiaj rano powiedziałam fotografce, że jestem nie w formie i przełożyłam sesję na środę... A w środę przyjdę z bułą zamiast łuku brwiowego . Ta, do moich posiniaczonych nóg jak znalazł (koledzy mówią, że te siniory świadczą o mojej odwadze |
|
|
|
|
#4472 |
|
Rozeznanie
|
Dzień dobry
![]() spaaaaćć |
|
|
|
#4473 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4474 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć... dopiero wtorek....
![]() Kupiłam wczoraj paletkę do brwi z essence (wcześniej próbowałam ją tylko w sklepie i wydała mi się nie za fajna)...i jestem nią zachwycona... Nie wiem, jak mogłam malować brwi kredką
|
|
|
|
#4475 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
tak sie napaliłam po zachwytach dziewczyn i |
|
|
|
|
#4476 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Taaak wypasiona jest, najlepsza rzecz jaką miałam do brwi i ta cena Szok, zawsze mnie szokuje, jak kupię coś za 10 zł. i okazuje się hitem. W ogóle powoli staję się fanką essence, ostatnio kupiłam lakier do paznokci za 5 zł. i schnie w sekundę Edit Ostatnio w czasach kryzysu bardzo "potaniłam" moją kosmetyczkę, fluid Astora, tusz Maybelline- chyba przerzucam się zuepłnie na tą firmę, bo nie ma sensu przepłacać a moje rzęsy drogich tuszy nie lubią, puder w kamieniu Rimmela- to moje hity na dziś, i pomyśleć że kiedyś te 3 kosmetyki kosztowały mnie prawie 300 zł. a teraz ze 100 zł. mam jeszcze resztę . Tak trzymać , nie odczuwam dyskomfortu ani spadku jakości i o to chodzi
Edytowane przez dorinka30 Czas edycji: 2009-05-05 o 09:31 |
|
|
|
|
#4477 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Wczoraj kolega mi wmawiał, że lekko mnie uderzył (prawie się przewróciłam bo taka decha z pizzą swoje waży) i że nie będzie śladu... I nie miał racji, dzisiaj nadal spuchnięte i różowe
|
|
|
|
#4478 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Madlen załączam dla Ciebie zdjęcie ciasta, o którym wczoraj była mowa
|
#4479 | |
|
Rozeznanie
|
Hej
![]() Chyba poświątecznie forma nam spadła Wchodzę dziś rano nadrobić wątek, a tu takie zaskoczenie...Ja wczoraj miałam straszny młyn w pracy plus gości wieczorem, aż byłam z siebie dumna, że ze wszystkim się wyrobiłam. Na szczęście jedzonko smakowało, posiedzieliśmy, pośmialiśmy się, wieczór baaarzo udany. Cytat:
W końcu znalazłam mój KWC jeśli chodzi o podkład i puder, więc nie chcę z nich rezygnować. Mam nadzieję, że będą wydajne. Do tego dokupiłam krem na noc z dermiki, na dzień z olay'a i peeling enzymatyczny z dermiki. Cały komplet sprawia się naprawdę dobrze, więc wole nie nie ryzykować zmian. |
|
|
|
|
#4480 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie w kwestii kosmetyków do demakijażu do przerzucam się całkowiecie na Biochemię gdyż tamte olejki do demakijażu oraz hydrolanty są o kilka półek wyżej niż wszystkie znane mi do tej pory kosmetyki, olejki to jakiś poziom Brabora czy ten kierunek- a one kosztują około 100 zł. Z Biochemii mam za jakieś 11 zł. więc nie ma gadki nawet, hydrolanty wszystkie cudowne, a jaśminowy wypas ![]() Serum różane też fajne ale na razie testuję Yoskine, także mam zapas na jakieś pół roku
|
|
|
|
|
#4481 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4482 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wiem czy najważniejsze ale tego używa się na codzień więc polecam bardzo , żadnego mieszania z tym nie masz, wlewasz emulgator do olejka i to cała filozofia. Hydrolant jest gotowy do użycia....Własnie mi się przypomniało, że nie zmieszałam jeszcze maseczki wulkanicznej, dzisiaj to zrobię
|
|
|
|
|
#4483 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
O tak, powiem Ci, że ja też bardzo polubiłam essence. Paletka rządzi, miałam kredkę - super, teraz kupiłam nową, dwustronną, też całkiem fajna...mam lakiery...bardzo fajne ![]() Aha...mam jeszcze taki rozświetlacz w pędzlu...na większe wyjścia bardzo fajny ![]() Dori, a powiedz jaki tusz z Maybelline Ci tak służy? Bo ja kupiłam jeden, Sky High Curves...i po dwóch użyciach walnęłam go w kąt - beznadzieja dla mnie Wywalona kasa, a mogłam za to mieć (dla mnie super) tusz z Oriflame ![]() Co do pudru w kamieniu, to faktycznie ten z Rimmela, który mi poleciłaś jest bardzo fajny Byłam wczoraj u dentysty...i w najbliższym czasie już się nie wybieram... Mam piękne, zdrowe ząbki ![]() Pytałam o te paski wybielające...dent. powiedział, że nie poleca...że niszczą zęby i nie działają jakoś spektakularnie. Jak widać, co dentysta, to opinia
|
|
|
|
|
#4484 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja o 23 już spałam ![]() Cytat:
Cytat:
..muszę zakupić koniecznieCytat:
ja tez kocham hydrolat jaśminowy. Cała szczęście kupiłam dużą butlę. Cytat:
A sera czy toniki też robi sie migusiem. Ja już umiem na pamięc instrukcje wykonania serum z wit. C. Dyktowałam ostatnio siostrze przez telefon co ma robić. Rodzina patrzyła na mnie jak na ufo
|
|
#4485 | |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Cytat:
Powiedzcie mi dziewczyny jakie ciasto mam zrobić żeby przejechało ok.4 godz w aucie i się nie rozjechało (w piątek) Macie jakieś przepisy? Przypomniałyście mi, że miałam sobie coś kupić z BU
|
|
|
|
|
#4486 |
|
Zakorzenienie
|
Gosiu i co z butami z butyku??
Moje się na szczęście rozbiły i nawet są wygodne. Genralnie aktualnie jestem z nich bardzo zadowolona..no ale mi nic nie pękło. --------------- A tak w ogóle ciekawa jestm co u Diany i jej męża. dawno kurcze nie pisała. No i Zara nam zniknęła
|
#4487 |
|
Zakorzenienie
|
Hania moje buty się rozwaliły
![]() Przypomniałaś mi i znowu się naindyczyłam
|
|
|
|
#4488 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziady jedne
|
|
#4489 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4490 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny oglądałyście w końcu "Vicky Christina Barcelona" ?
Edytowane przez hania811 Czas edycji: 2009-05-05 o 13:18 |
|
|
|
#4491 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4492 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. I Twój TŻ ma rację- film o niczym (a jak już miałabym się doszukiwać jakiegoś przesłania to przychodzi mi do głowy tylko to że zdrada to taki mało znaczący wybryk po którym można spokojnie wrócić do codzienności ). Zupełnie mi się nie podobał
|
|
#4493 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja przez ten czas, który wytrzymałam już zauważyłam klimat charakterystyczny dla filmów WA... i dlatego nastawiłam się pozytywnie. Muszę go zobaczyć i sama się przekonać, bo recenzje ma kiepskawe
|
|
|
|
|
#4494 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dużo zabrakło do ideału. Zobacz koniecznie i napisz co sądzisz ![]() --------------------- Co tu taka cisza ostatnio
|
|
#4495 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
|
|
|
|
#4497 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W długi weekend widzieliśmy z TŻ 'Hancocka'. Jak na 'komiks', to super film ![]() Cześć
|
|
|
|
|
#4498 |
|
Zakorzenienie
|
Mam straszny zamęt w pracy, bo wszyscy na urlopach więc do czwartku rana jestem nieaktywna na wątku
ale później nadrobię Dla zainteresowanych widzę pierwsze efekty picia Inneov cellulit, jestem zadowolona, ale pewnie najlepesze efekty będą po przeprowadzeniu całej kuracji |
|
|
|
#4499 |
|
Rozeznanie
|
![]() Jakie pustki!! Jak wróciłam, to własnym oczom nie wierzyłam, że tak malutko naskrobałyście... Ja właśnie przeglądam BU i już zdecydowałam się na zakup. Mam tylko pytanie: Czy którekolwiek z serum można używać podczas opalania? http://www.biochemiaurody.com/sklep/o-serums.html Najbardziej kusi mnie to: Zestaw - Serum antyoksydacyjne flavo-C15EF Coś jednak kojarze, że kremów z wit. C nie wolno używać na słońcu, bo robią się przebarwienia... ewentualnie coś pokręciłam,..... ![]() Wiem, że większość dziewczyn unika słonka, ale ja jakoś nie mogę z nim skończyć Co więcej uwielbiam jak moja skóra jest lekko opalona, a nie taka blada...
|
|
|
|
#4500 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale pełniejszych i rzetelniejszych informacji może udzielić Ci tylko L_V .Wiesz buzia posmarowana filtrem spf 25 też się opala..trochę wolniej ale za to zdrowo.
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:30.

. Za bardzo mi się tam podobało żeby ryzykować
. Ta, do moich posiniaczonych nóg jak znalazł (koledzy mówią, że te siniory świadczą o mojej odwadze 

tak sie napaliłam po zachwytach dziewczyn i

Z Biochemii mam za jakieś 11 zł. więc nie ma gadki nawet, hydrolanty wszystkie cudowne, a jaśminowy wypas 
Wywalona kasa, a mogłam za to mieć (dla mnie super) tusz z Oriflame