Wymarzony pierścionek część XIV :) - Strona 150 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-05-04, 23:49   #4471
Poemi
Zakorzenienie

Dot.: Wymarzony pierścionek część XIV :)

Cytat:
Napisane przez Mango08 Pokaż wiadomość
Jeśli zależy Ci na rafie to leć jeszcze raz do Egiptu, tylko w inne miejsce...
Z drugiej strony, pewnie jakbyś odwiedziła inne państwo znalazłabyć jakąś inną "perełkę", która by Cię urzekła
Jak do Egiptu to chyba w to samo miejsce . Za bardzo mi się tam podobało żeby ryzykować . W innych państwach boję się zimna... Próuję sobie tłumaczyć, że kiedyś Adriatyk wydawał mi się ciepły i fajnie się w nim pływało, ale z drugiej strony w tamtych czasach ciepło mi było nawet w Bałtyku (jak to dziecku ). Zobaczymy na co fundusze pozwolą...

Kolega w pracy przez przypadek przyłożył mi tacą do pizzy w oko... A dzisiaj rano powiedziałam fotografce, że jestem nie w formie i przełożyłam sesję na środę... A w środę przyjdę z bułą zamiast łuku brwiowego . Ta, do moich posiniaczonych nóg jak znalazł (koledzy mówią, że te siniory świadczą o mojej odwadze ).
Poemi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-05, 07:39   #4472
novocaine870
Rozeznanie

Dzień dobry

spaaaaćć
novocaine870 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-05, 07:51   #4473
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez novocaine870 Pokaż wiadomość
Dzień dobry

spaaaaćć

Dzień dobry

Ja dzisiaj wyspana Wczoraj o 22 byłam już w łóżku
dorinka30 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-05, 07:58   #4474
ButterBear
Zakorzenienie

Cześć... dopiero wtorek....

Kupiłam wczoraj paletkę do brwi z essence (wcześniej próbowałam ją tylko w sklepie i wydała mi się nie za fajna)...i jestem nią zachwycona... Nie wiem, jak mogłam malować brwi kredką
ButterBear jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-05, 08:10   #4475
novocaine870
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ButterBear Pokaż wiadomość

Kupiłam wczoraj paletkę do brwi z essence (wcześniej próbowałam ją tylko w sklepie i wydała mi się nie za fajna)...i jestem nią zachwycona... Nie wiem, jak mogłam malować brwi kredką
Kurczaki,a ja jej upolować nigdzie nie mogę tak sie napaliłam po zachwytach dziewczyn i
novocaine870 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-05, 08:28   #4476
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:

Taaak wypasiona jest, najlepsza rzecz jaką miałam do brwi i ta cena Szok, zawsze mnie szokuje, jak kupię coś za 10 zł. i okazuje się hitem. W ogóle powoli staję się fanką essence, ostatnio kupiłam lakier do paznokci za 5 zł. i schnie w sekundę Także taka rekomendacja myślę wystarczy, obietnice producenta spełnione
Edit
Ostatnio w czasach kryzysu bardzo "potaniłam" moją kosmetyczkę, fluid Astora, tusz Maybelline- chyba przerzucam się zuepłnie na tą firmę, bo nie ma sensu przepłacać a moje rzęsy drogich tuszy nie lubią, puder w kamieniu Rimmela- to moje hity na dziś, i pomyśleć że kiedyś te 3 kosmetyki kosztowały mnie prawie 300 zł. a teraz ze 100 zł. mam jeszcze resztę . Tak trzymać , nie odczuwam dyskomfortu ani spadku jakości i o to chodzi

Edytowane przez dorinka30
Czas edycji: 2009-05-05 o 08:31
Stary 2009-05-05, 09:06   #4477
Poemi
Zakorzenienie

Hej

Wczoraj kolega mi wmawiał, że lekko mnie uderzył (prawie się przewróciłam bo taka decha z pizzą swoje waży) i że nie będzie śladu... I nie miał racji, dzisiaj nadal spuchnięte i różowe
Poemi jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-05-05, 09:33   #4478
twin--maid
Zakorzenienie

Cześć

Madlen załączam dla Ciebie zdjęcie ciasta, o którym wczoraj była mowa
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg ciasto.jpg (25,5 KB, 20 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg ciasto1.jpg (20,9 KB, 14 załadowań)
Stary 2009-05-05, 09:39   #4479
Mango08
Rozeznanie

Hej

Chyba poświątecznie forma nam spadła Wchodzę dziś rano nadrobić wątek, a tu takie zaskoczenie...
Ja wczoraj miałam straszny młyn w pracy plus gości wieczorem, aż byłam z siebie dumna, że ze wszystkim się wyrobiłam.
Na szczęście jedzonko smakowało, posiedzieliśmy, pośmialiśmy się, wieczór baaarzo udany.

Cytat:
Napisane przez dorinka30 Pokaż wiadomość
Taaak wypasiona jest, najlepsza rzecz jaką miałam do brwi i ta cena Szok, zawsze mnie szokuje, jak kupię coś za 10 zł. i okazuje się hitem. W ogóle powoli staję się fanką essence, ostatnio kupiłam lakier do paznokci za 5 zł. i schnie w sekundę Także taka rekomendacja myślę wystarczy, obietnice producenta spełnione
Edit
Ostatnio w czasach kryzysu bardzo "potaniłam" moją kosmetyczkę, fluid Astora, tusz Maybelline- chyba przerzucam się zuepłnie na tą firmę, bo nie ma sensu przepłacać a moje rzęsy drogich tuszy nie lubią, puder w kamieniu Rimmela- to moje hity na dziś, i pomyśleć że kiedyś te 3 kosmetyki kosztowały mnie prawie 300 zł. a teraz ze 100 zł. mam jeszcze resztę . Tak trzymać , nie odczuwam dyskomfortu ani spadku jakości i o to chodzi
Dori ja też postanowiłam trochę pooszczędzać w kwestii kosmetyków, ale w mleczkach, tonikach, płynach do kąpieli itp. Przeżuciłam się z l'oreala na ziaję i przyznam, że narazie żadnej różnicy nie widzę...
W końcu znalazłam mój KWC jeśli chodzi o podkład i puder, więc nie chcę z nich rezygnować. Mam nadzieję, że będą wydajne.
Do tego dokupiłam krem na noc z dermiki, na dzień z olay'a i peeling enzymatyczny z dermiki. Cały komplet sprawia się naprawdę dobrze, więc wole nie nie ryzykować zmian.
Mango08 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-05, 09:48   #4480
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
Hej

Chyba poświątecznie forma nam spadła Wchodzę dziś rano nadrobić wątek, a tu takie zaskoczenie...
Ja wczoraj miałam straszny młyn w pracy plus gości wieczorem, aż byłam z siebie dumna, że ze wszystkim się wyrobiłam.
Na szczęście jedzonko smakowało, posiedzieliśmy, pośmialiśmy się, wieczór baaarzo udany.

Dori ja też postanowiłam trochę pooszczędzać w kwestii kosmetyków, ale w mleczkach, tonikach, płynach do kąpieli itp. Przeżuciłam się z l'oreala na ziaję i przyznam, że narazie żadnej różnicy nie widzę...
W końcu znalazłam mój KWC jeśli chodzi o podkład i puder, więc nie chcę z nich rezygnować. Mam nadzieję, że będą wydajne.
Do tego dokupiłam krem na noc z dermiki, na dzień z olay'a i peeling enzymatyczny z dermiki. Cały komplet sprawia się naprawdę dobrze, więc wole nie nie ryzykować zmian.

U mnie w kwestii kosmetyków do demakijażu do przerzucam się całkowiecie na Biochemię gdyż tamte olejki do demakijażu oraz hydrolanty są o kilka półek wyżej niż wszystkie znane mi do tej pory kosmetyki, olejki to jakiś poziom Brabora czy ten kierunek- a one kosztują około 100 zł. Z Biochemii mam za jakieś 11 zł. więc nie ma gadki nawet, hydrolanty wszystkie cudowne, a jaśminowy wypas

Serum różane też fajne ale na razie testuję Yoskine, także mam zapas na jakieś pół roku
Stary 2009-05-05, 09:54   #4481
Mango08
Rozeznanie

Cytat:
U mnie w kwestii kosmetyków do demakijażu do przerzucam się całkowiecie na Biochemię gdyż tamte olejki do demakijażu oraz hydrolanty są o kilka półek wyżej niż wszystkie znane mi do tej pory kosmetyki, olejki to jakiś poziom Brabora czy ten kierunek- a one kosztują około 100 zł. Z Biochemii mam za jakieś 11 zł. więc nie ma gadki nawet, hydrolanty wszystkie cudowne, a jaśminowy wypas

Serum różane też fajne ale na razie testuję Yoskine, także mam zapas na jakieś pół roku
heh... wszystkie tak zachwalacie BU, a ja już od pół roku zdecydować się nie mogę, odstrasza mnie trochę to mieszanie itp., ale chyba dam radę. Teraz muszę uciekać, ale może popołudniu wejdę na stronę i coś wybiorę. Jeśli masz jakieś swoje must have BU to ładnie proszę o informacje. Rozumiem, że najważniejsze są hydrolanty i olejki do demakijażu, tak?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-05-05, 10:09   #4482
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
heh... wszystkie tak zachwalacie BU, a ja już od pół roku zdecydować się nie mogę, odstrasza mnie trochę to mieszanie itp., ale chyba dam radę. Teraz muszę uciekać, ale może popołudniu wejdę na stronę i coś wybiorę. Jeśli masz jakieś swoje must have BU to ładnie proszę o informacje. Rozumiem, że najważniejsze są hydrolanty i olejki do demakijażu, tak?

Nie wiem czy najważniejsze ale tego używa się na codzień więc polecam bardzo , żadnego mieszania z tym nie masz, wlewasz emulgator do olejka i to cała filozofia. Hydrolant jest gotowy do użycia....Własnie mi się przypomniało, że nie zmieszałam jeszcze maseczki wulkanicznej, dzisiaj to zrobię
Stary 2009-05-05, 10:47   #4483
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Edit

O tak, powiem Ci, że ja też bardzo polubiłam essence. Paletka rządzi, miałam kredkę - super, teraz kupiłam nową, dwustronną, też całkiem fajna...mam lakiery...bardzo fajne Ich zaletą jest to, że nie odpryskują, tylko ścierają się równomiernie ...nie wiem czy wiesz o co mi chodzi
Aha...mam jeszcze taki rozświetlacz w pędzlu...na większe wyjścia bardzo fajny

Dori, a powiedz jaki tusz z Maybelline Ci tak służy? Bo ja kupiłam jeden, Sky High Curves...i po dwóch użyciach walnęłam go w kąt - beznadzieja dla mnie Wywalona kasa, a mogłam za to mieć (dla mnie super) tusz z Oriflame
Co do pudru w kamieniu, to faktycznie ten z Rimmela, który mi poleciłaś jest bardzo fajny

Byłam wczoraj u dentysty...i w najbliższym czasie już się nie wybieram... Mam piękne, zdrowe ząbki
Pytałam o te paski wybielające...dent. powiedział, że nie poleca...że niszczą zęby i nie działają jakoś spektakularnie. Jak widać, co dentysta, to opinia
Stary 2009-05-05, 11:12   #4484
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez et-ka Pokaż wiadomość
a ja też chce gdzieś pojechać na wakacje, ale nie wiem gdzie.. dysponujemy terminem od 1 do 16 sierpnia i nie wiem czy lepiej rezerwować coś teraz czy może iśc na żywioł i łapać jakiegoś lasta w tym przedziale dniowym
łapać lasta..lastów będzie pod dostatkiem w tym roku. Teraz kupisz to przepłacisz

Cytat:
Dzień dobry

Ja dzisiaj wyspana Wczoraj o 22 byłam już w łóżku
Ja o 23 już spałam

Cytat:

A ja nie wiem jak mogłam w ogóle nie malować.

Cytat:
Lakier mówisz..muszę zakupić koniecznie

Cytat:

oooo, a właśnie miałam pytać czy jesteś zadowolona z olejku do demakijażu.
ja tez kocham hydrolat jaśminowy. Cała szczęście kupiłam dużą butlę.

Cytat:
hydrolaty sa gotowe do użytku nic nie musisz mieszać, olejek do demakijazu to 2 składniki, maski tyo po prostu 2 saszetki proszku do wymieszania...także nic skomplikowanego.
A sera czy toniki też robi sie migusiem.
Ja już umiem na pamięc instrukcje wykonania serum z wit. C.
Dyktowałam ostatnio siostrze przez telefon co ma robić. Rodzina patrzyła na mnie jak na ufo
hania811 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-05, 11:25   #4485
goosia207
Zakorzenienie

Cześć

Cytat:
Napisane przez twin--maid Pokaż wiadomość
Cześć

Madlen załączam dla Ciebie zdjęcie ciasta, o którym wczoraj była mowa
Twin pycha
Powiedzcie mi dziewczyny jakie ciasto mam zrobić żeby przejechało ok.4 godz w aucie i się nie rozjechało (w piątek)
Macie jakieś przepisy?

Przypomniałyście mi, że miałam sobie coś kupić z BU
goosia207 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-05, 11:52   #4486
hania811
Zakorzenienie

Gosiu i co z butami z butyku??

Moje się na szczęście rozbiły i nawet są wygodne.
Genralnie aktualnie jestem z nich bardzo zadowolona..no ale mi nic nie pękło.
---------------

A tak w ogóle ciekawa jestm co u Diany i jej męża. dawno kurcze nie pisała.
No i Zara nam zniknęła
Stary 2009-05-05, 12:00   #4487
goosia207
Zakorzenienie

Hania moje buty się rozwaliły pękła wyściółka wewnątrz (po 2 dniach noszenia) i w poprzednią środe wysłałam je do reklamacji
Przypomniałaś mi i znowu się naindyczyłam
Stary 2009-05-05, 12:03   #4488
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez goosia207 Pokaż wiadomość
Hania moje buty się rozwaliły pękła wyściółka wewnątrz (po 2 dniach noszenia) i w poprzednią środe wysłałam je do reklamacji
Przypomniałaś mi i znowu się naindyczyłam
Rozumiem że póki co nie ustosunkowali się do tej reklamacji.
Dziady jedne
Stary 2009-05-05, 12:09   #4489
goosia207
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hania811 Pokaż wiadomość
Rozumiem że póki co nie ustosunkowali się do tej reklamacji.
Dziady jedne
jeszcze nikt mi nie odpowiedział

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-05-05, 12:16   #4490
hania811
Zakorzenienie

Dziewczyny oglądałyście w końcu "Vicky Christina Barcelona" ?

Edytowane przez hania811
Czas edycji: 2009-05-05 o 12:18
Stary 2009-05-05, 12:45   #4491
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny oglądałyście w końcu "Vicky Christina Barcelona" ?
Ja tylko zaczęłam i swoim starym zwyczajem zasnęłam.
TŻ zobaczył cały i powiedział, że to taki film o niczym, ale nawet fajny
Stary 2009-05-05, 12:54   #4492
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
Ja tylko zaczęłam i swoim starym zwyczajem zasnęłam.
TŻ zobaczył cały i powiedział, że to taki film o niczym, ale nawet fajny
My też za pierwszym podejściem zasnęliśmy. I Twój TŻ ma rację- film o niczym (a jak już miałabym się doszukiwać jakiegoś przesłania to przychodzi mi do głowy tylko to że zdrada to taki mało znaczący wybryk po którym można spokojnie wrócić do codzienności). Zupełnie mi się nie podobał.
Stary 2009-05-05, 13:06   #4493
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
My też za pierwszym podejściem zasnęliśmy. I Twój TŻ ma rację- film o niczym (a jak już miałabym się doszukiwać jakiegoś przesłania to przychodzi mi do głowy tylko to że zdrada to taki mało znaczący wybryk po którym można spokojnie wrócić do codzienności). Zupełnie mi się nie podobał.
Hmmm... nie podobał mówisz...
Ja przez ten czas, który wytrzymałam już zauważyłam klimat charakterystyczny dla filmów WA... i dlatego nastawiłam się pozytywnie. Muszę go zobaczyć i sama się przekonać, bo recenzje ma kiepskawe
Stary 2009-05-05, 13:10   #4494
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
Hmmm... nie podobał mówisz...
Ja przez ten czas, który wytrzymałam już zauważyłam klimat charakterystyczny dla filmów WA... i dlatego nastawiłam się pozytywnie. Muszę go zobaczyć i sama się przekonać, bo recenzje ma kiepskawe
Właśnie dla mnie tego "allenowskiego" klimatu do końca nie było.
Dużo zabrakło do ideału.
Zobacz koniecznie i napisz co sądzisz
---------------------
Co tu taka cisza ostatnio
Stary 2009-05-05, 13:26   #4495
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Witam

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-05, 13:28   #4496
kotekk81
Zakorzenienie

czesc

Podczas gdy obrabiasz mi tyłek nie zapomnij mnie w niego pocałować
kotekk81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-05, 13:45   #4497
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Właśnie dla mnie tego "allenowskiego" klimatu do końca nie było.
Dużo zabrakło do ideału.
Zobacz koniecznie i napisz co sądzisz
---------------------
Co tu taka cisza ostatnio
Dobra, jak tylko zobaczę, napiszę co myślę...

W długi weekend widzieliśmy z TŻ 'Hancocka'. Jak na 'komiks', to super film

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
Witam
Cytat:
Napisane przez kotekk81 Pokaż wiadomość
czesc
Cześć
Stary 2009-05-05, 14:17   #4498
dorinka30
Zakorzenienie

Mam straszny zamęt w pracy, bo wszyscy na urlopach więc do czwartku rana jestem nieaktywna na wątku ale później nadrobię

Dla zainteresowanych widzę pierwsze efekty picia Inneov cellulit, jestem zadowolona, ale pewnie najlepesze efekty będą po przeprowadzeniu całej kuracji
Stary 2009-05-05, 15:07   #4499
Mango08
Rozeznanie

Jakie pustki!! Jak wróciłam, to własnym oczom nie wierzyłam, że tak malutko naskrobałyście...

Ja właśnie przeglądam BU i już zdecydowałam się na zakup. Mam tylko pytanie: Czy którekolwiek z serum można używać podczas opalania?
http://www.biochemiaurody.com/sklep/o-serums.html
Najbardziej kusi mnie to: Zestaw - Serum antyoksydacyjne flavo-C15EF
Coś jednak kojarze, że kremów z wit. C nie wolno używać na słońcu, bo robią się przebarwienia...
ewentualnie coś pokręciłam,.....

Wiem, że większość dziewczyn unika słonka, ale ja jakoś nie mogę z nim skończyć Co więcej uwielbiam jak moja skóra jest lekko opalona, a nie taka blada...
Stary 2009-05-05, 15:20   #4500
hania811
Zakorzenienie

Cytat:

Jakie pustki!! Jak wróciłam, to własnym oczom nie wierzyłam, że tak malutko naskrobałyście...

Ja właśnie przeglądam BU i już zdecydowałam się na zakup. Mam tylko pytanie: Czy którekolwiek z serum można używać podczas opalania?
http://www.biochemiaurody.com/sklep/o-serums.html
Najbardziej kusi mnie to: Zestaw - Serum antyoksydacyjne flavo-C15EF
Coś jednak kojarze, że kremów z wit. C nie wolno używać na słońcu, bo robią się przebarwienia...
ewentualnie coś pokręciłam,.....

Wiem, że większość dziewczyn unika słonka, ale ja jakoś nie mogę z nim skończyć Co więcej uwielbiam jak moja skóra jest lekko opalona, a nie taka blada...
Z tego co wiem na każde serum należy nakładać krem z filtrem.
Ale pełniejszych i rzetelniejszych informacji może udzielić Ci tylko L_V.

Wiesz buzia posmarowana filtrem spf 25 też się opala..trochę wolniej ale za to zdrowo.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości