![]() |
#4471 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymarzony pierścionek część XIV :)
Cytat:
![]() ![]() ![]() Kolega w pracy przez przypadek przyłożył mi tacą do pizzy w oko... A dzisiaj rano powiedziałam fotografce, że jestem nie w formie i przełożyłam sesję na środę... A w środę przyjdę z bułą zamiast łuku brwiowego ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4472 |
Rozeznanie
|
Dzień dobry
![]() spaaaaćć |
![]() ![]() |
![]() |
#4473 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4474 |
Zakorzenienie
|
Cześć... dopiero wtorek....
![]() Kupiłam wczoraj paletkę do brwi z essence (wcześniej próbowałam ją tylko w sklepie i wydała mi się nie za fajna)...i jestem nią zachwycona... Nie wiem, jak mogłam malować brwi kredką ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4475 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4476 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Taaak wypasiona jest, najlepsza rzecz jaką miałam do brwi i ta cena ![]() ![]() ![]() Edit Ostatnio w czasach kryzysu bardzo "potaniłam" moją kosmetyczkę, fluid Astora, tusz Maybelline- chyba przerzucam się zuepłnie na tą firmę, bo nie ma sensu przepłacać a moje rzęsy drogich tuszy nie lubią, puder w kamieniu Rimmela- to moje hity na dziś, i pomyśleć że kiedyś te 3 kosmetyki kosztowały mnie prawie 300 zł. a teraz ze 100 zł. mam jeszcze resztę . Tak trzymać , nie odczuwam dyskomfortu ani spadku jakości i o to chodzi ![]() Edytowane przez dorinka30 Czas edycji: 2009-05-05 o 08:31 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4477 |
Zakorzenienie
|
Hej
Wczoraj kolega mi wmawiał, że lekko mnie uderzył (prawie się przewróciłam bo taka decha z pizzą swoje waży) i że nie będzie śladu... I nie miał racji, dzisiaj nadal spuchnięte i różowe ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4478 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Madlen załączam dla Ciebie zdjęcie ciasta, o którym wczoraj była mowa ![]()
#4479 | |
Rozeznanie
|
Hej
![]() Chyba poświątecznie forma nam spadła ![]() Ja wczoraj miałam straszny młyn w pracy plus gości wieczorem, aż byłam z siebie dumna, że ze wszystkim się wyrobiłam. Na szczęście jedzonko smakowało, posiedzieliśmy, pośmialiśmy się, wieczór baaarzo udany. Cytat:
W końcu znalazłam mój KWC jeśli chodzi o podkład i puder, więc nie chcę z nich rezygnować. Mam nadzieję, że będą wydajne. Do tego dokupiłam krem na noc z dermiki, na dzień z olay'a i peeling enzymatyczny z dermiki. Cały komplet sprawia się naprawdę dobrze, więc wole nie nie ryzykować zmian. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4480 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie w kwestii kosmetyków do demakijażu do przerzucam się całkowiecie na Biochemię gdyż tamte olejki do demakijażu oraz hydrolanty są o kilka półek wyżej niż wszystkie znane mi do tej pory kosmetyki, olejki to jakiś poziom Brabora czy ten kierunek- a one kosztują około 100 zł. ![]() ![]() Serum różane też fajne ale na razie testuję Yoskine, także mam zapas na jakieś pół roku ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4481 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4482 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wiem czy najważniejsze ale tego używa się na codzień więc polecam bardzo , żadnego mieszania z tym nie masz, wlewasz emulgator do olejka i to cała filozofia. Hydrolant jest gotowy do użycia....Własnie mi się przypomniało, że nie zmieszałam jeszcze maseczki wulkanicznej, dzisiaj to zrobię ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4483 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
O tak, powiem Ci, że ja też bardzo polubiłam essence. Paletka rządzi, miałam kredkę - super, teraz kupiłam nową, dwustronną, też całkiem fajna...mam lakiery...bardzo fajne ![]() ![]() Aha...mam jeszcze taki rozświetlacz w pędzlu...na większe wyjścia bardzo fajny ![]() Dori, a powiedz jaki tusz z Maybelline Ci tak służy? Bo ja kupiłam jeden, Sky High Curves...i po dwóch użyciach walnęłam go w kąt - beznadzieja dla mnie ![]() ![]() Co do pudru w kamieniu, to faktycznie ten z Rimmela, który mi poleciłaś jest bardzo fajny ![]() Byłam wczoraj u dentysty...i w najbliższym czasie już się nie wybieram... Mam piękne, zdrowe ząbki ![]() Pytałam o te paski wybielające...dent. powiedział, że nie poleca...że niszczą zęby i nie działają jakoś spektakularnie. Jak widać, co dentysta, to opinia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4484 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja o 23 już spałam ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
ja tez kocham hydrolat jaśminowy. Cała szczęście kupiłam dużą butlę. Cytat:
A sera czy toniki też robi sie migusiem. Ja już umiem na pamięc instrukcje wykonania serum z wit. C. Dyktowałam ostatnio siostrze przez telefon co ma robić. Rodzina patrzyła na mnie jak na ufo ![]()
![]() |
#4485 | |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Cytat:
![]() Powiedzcie mi dziewczyny jakie ciasto mam zrobić żeby przejechało ok.4 godz w aucie i się nie rozjechało (w piątek) ![]() Macie jakieś przepisy? Przypomniałyście mi, że miałam sobie coś kupić z BU ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4486 |
Zakorzenienie
|
Gosiu i co z butami z butyku??
Moje się na szczęście rozbiły i nawet są wygodne. Genralnie aktualnie jestem z nich bardzo zadowolona..no ale mi nic nie pękło. --------------- A tak w ogóle ciekawa jestm co u Diany i jej męża. dawno kurcze nie pisała. No i Zara nam zniknęła ![]()
#4487 |
Zakorzenienie
|
Hania moje buty się rozwaliły
![]() ![]() Przypomniałaś mi i znowu się naindyczyłam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4488 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziady jedne ![]()
![]() |
#4489 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4490 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny oglądałyście w końcu "Vicky Christina Barcelona" ?
Edytowane przez hania811 Czas edycji: 2009-05-05 o 12:18 |
![]() ![]() |
![]() |
#4491 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4492 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4493 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja przez ten czas, który wytrzymałam ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4494 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dużo zabrakło do ideału. Zobacz koniecznie i napisz co sądzisz ![]() --------------------- Co tu taka cisza ostatnio ![]()
![]() |
#4495 |
Zakorzenienie
|
Witam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4497 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
W długi weekend widzieliśmy z TŻ 'Hancocka'. Jak na 'komiks', to super film ![]() Cześć ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4498 |
Zakorzenienie
|
Mam straszny zamęt w pracy, bo wszyscy na urlopach więc do czwartku rana jestem nieaktywna na wątku
![]() ![]() Dla zainteresowanych widzę pierwsze efekty picia Inneov cellulit, jestem zadowolona, ale pewnie najlepesze efekty będą po przeprowadzeniu całej kuracji ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4499 |
Rozeznanie
|
![]() Jakie pustki!! Jak wróciłam, to własnym oczom nie wierzyłam, że tak malutko naskrobałyście... Ja właśnie przeglądam BU i już zdecydowałam się na zakup. Mam tylko pytanie: Czy którekolwiek z serum można używać podczas opalania? http://www.biochemiaurody.com/sklep/o-serums.html Najbardziej kusi mnie to: Zestaw - Serum antyoksydacyjne flavo-C15EF Coś jednak kojarze, że kremów z wit. C nie wolno używać na słońcu, bo robią się przebarwienia... ewentualnie coś pokręciłam,..... ![]() Wiem, że większość dziewczyn unika słonka, ale ja jakoś nie mogę z nim skończyć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4500 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale pełniejszych i rzetelniejszych informacji może udzielić Ci tylko L_V ![]() Wiesz buzia posmarowana filtrem spf 25 też się opala..trochę wolniej ale za to zdrowo. ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:34.