|
|
#4501 |
|
BAN stały
|
Dot.: Wasze opisy gg - cześć IX
Dziękuje za pochwały..
![]() Więc tak . Po pierwsze : Paranienormalnaa , Plotkaraaa - uff ale się nakradłam.. daciaaaaaa - ja pamiętam. okradam również . <3a po drugie : mówią, że życie to nie jest film. więc dlaczego tyle zwrotów akcji? nic nie jest warte by być z tego powodu nieszczęśliwym. wiem kim jestem, wiem na ile mnie stać. słyszę wciąż : nie martw się, głowa do góry. mówiłeś, że moja usta smakują jak lody jagodowe. eee. nie mam weny. :/ |
|
|
|
#4502 |
|
Raczkowanie
|
najmocniej kocha się ludzi, którzy znajdują się poza granicami zasięgu naszych oczu, naszych rąk i naszego głosu.
najmocniej kocha się najdalszych. i w środku jestem pusta, bo wszystko to co we mnie, oddałam tobie i nie chcę tego z powrotem; to należy do ciebie. trzymam się zlewu, i wpadam w półrozbawienie. szukam znów chęci i umiejętności opisania siebie biegnącej przez Londyn, z kawą w ręce, na sobie mającej półciepły płaszcz, szukającej jesieni, kochającej półwytrawne wino. zwykle przesiaduję tu, przeklinam swój kaszel, leżę w łazience, patrzę na w pół opalone nogi, w za dużej o dwa razy koszuli, mającej duże znaczenie niegdyś dla mnie. chcesz wiedzieć ile razy dziś przepadłam? nie potrafię zliczyć.
|
|
#4503 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
<33333333333333Cytat:
moja moja moja <333wyżej- zabieram. ![]() Cytat:
biorę te wyżej. rrrrrr <33 Cytat:
trudno nie pamietać takiej poetki ![]() ![]() ![]() <33333_____________________ Jestem dziwna. Bo tak samo jak się lubię śmiać, lubię płakać
następny przykład na to jak człowiek stał się szmatą ;] telepatia, miłość i śmiech prosto z brzucha ! słuchać dzwięku trzęsącego się nieba.. myśleć o bałaganie, bałaganie i błędach ej, seniorita ; ** Przyjaciół sprawdzaj, sprawdzonych kochaj... ___ dla mnie życiejuż straciło sens.: (((
|
|
|
#4504 |
|
Raczkowanie
|
<333333333333
_________________ Zbyt ona piękna, zbyt mądra zarazem, zbyt mądrze piękna, stąd istnym jest głazem.
Nobody believes me when I tell them that you're out of your mind. , Nobody believes me when I tell them that there's so much you hide.... Za czym wodzisz, wzrokiem pustym? Aż po morskich błękit fal Chciałbyś uciec, choć na chwilę By zagłuszyć serca żal. W czasie gdy Ty kolejną noc spędzasz przy piwie ja leżę na łóżku i rozmawiam z sufitem. Dlaczego? Bo rozumie więcej niż podłoga. Widzi więcej. Rozumie inaczej. Jest odbiciem Twoich myśli. |
|
|
|
#4505 |
|
Rozeznanie
|
Ludzka dusza nie może zostać sparaliżowana…
Jeżeli oddychasz, możesz marzyć. /Mike Brown/ nie krążę po orbitach lecz twardo stapam po chodnikach Cały czas szukaj szans wyrwij się z życia ram... Może czas wreszcie być soba i zacząć na nowo Wybrałam Ciebie i zostanę twoim snem
|
#4506 | |||||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
powiększone i pogrubione zabieram ;** tylko nie krzycz ![]() Cytat:
ubóstwiam <3Cytat:
;***Cytat:
świetneee ! <33tak poza tym to: Miluuu, carmenkaa, Paajkaa, Kinderka13, nydee, uwierzwsiebie, XxValedictionxX, kee, nieliczyłamsięwcale, IsThisLove, JednaNaMilion, nastychick, bananowalaska Moje Guru <333 Kocham Was normalnie ;****_________________ to był sen na jawie, gdy marzenia się spełniały.. choć jeden raz daj mi to szczęście i powiedz, że jesteś mój na zawsze.. widzisz.. masz mnie.. nie dbasz.. stracisz.. kiedy czułam Ciebie obok, wtedy czułam, że mam wszystko.. znowu staniesz przede mną.. zawsze robisz mi to we śnie.. |
|||||
|
|
|
#4507 | |||||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
powiększone i pogrubione zabieram ;** tylko nie krzycz ![]() Cytat:
ubóstwiam <3Cytat:
;***Cytat:
świetneee ! <33tak poza tym to: Miluuu, carmenkaa, Paajkaa, Kinderka13, nydee, uwierzwsiebie, XxValedictionxX, kee, nieliczyłamsięwcale, IsThisLove, JednaNaMilion, nastychick, bananowalaska Moje Guru <333 Kocham Was normalnie ;****_________________ to był sen na jawie, gdy marzenia się spełniały.. choć jeden raz daj mi to szczęście i powiedz, że jesteś mój na zawsze.. widzisz.. masz mnie.. nie dbasz.. stracisz.. kiedy czułam Ciebie obok, wtedy czułam, że mam wszystko.. znowu staniesz przede mną.. zawsze robisz mi to we śnie.. |
|||||
|
|
|
#4508 |
|
Zakorzenienie
|
ktoś powiedział, że kochanie się jest teraz nieomal tak trudne technicznie jak pilotowanie helikoptera. tymczasem pilotowanie helikoptera jest nieco łatwiejsze, bo drążki sterownicze nie wiotczeją nagle w najmniej spodziewanym momencie.
![]() spojrzeliśmy na siebie, szukając słów, które nie istniały. mam tak wiele, a uczucie do ciebie pochłania wszystko. mam tak wiele, a bez ciebie wszystko staje się niczym. na zapas nie warto się martwić, na zapas warto się cieszyć. myślałam, że życie to kabaret. a ty mi mówisz, że jeden wielki orgazm. - właściwie co z ciebie za rycerz, co? - jedyny w swoim rodzaju. byłam bardziej zainteresowana troszczeniem się o swoje na wpół złamane serce i żałowałam, że nie byłam na tyle silna, by je kontrolować i nie musieć teraz cierpieć. no, w końcu to tylko mały mięsień - dlaczego tak bardzo boli? |
|
|
|
#4509 |
|
Raczkowanie
|
He´s got that flavour that I like
/ On ma ten smak, który lubię / You're into something new I like the things you do / Jesteś czymś nowym lubie te rzeczy, które robisz. / Come on Are you ready (come on) say are you ready / Jesteś gotowy, no dalej powiedz jesteś gotowy? / Gimme that secret love your hiddin, waisting /Daj mi sekretna miłość twojej ukrytej talii / You can't stop thinking about me Feel the pain when I'm / Nie możesz przestać o mnie myśleć Czujesz ból, kiedy odchodzę / Gimme that sexy look in your eyes / Daj mi ten sexy wygląd twoich oczu / Can I get you Can I get you next to me / Czy mogę cię mieć Czy mogę cię mieć blisko siebie/ Tell me all you drive me crazy /Powiedz mi wszystko,doprowadzisz mnie do szaleństwa / I feel I'm not your type / czuje że nie jestem w twoim typie / I'm thinking of you every day / Myślę o Tobie każdego dni / I need you, in my life / Potrzebuję cię w moim życiu / Why do you make me do things i don't even understand / Czemu robisz mi rzeczy, których nawet nie rozumiem? / Stop calling, cause it's all over / Przestań dzwonić, bo to już koniec / We were more than just friends / Byliśmy kimś więcej niż tylko przyjaciółmi /
|
|
#4510 |
|
Raczkowanie
|
bo w mojej bajce to ja jestem ładną siostrą złego rumaka w lśniącej zbroi na białym rycerzu . xd
|
#4511 |
|
Raczkowanie
|
przypominam zwiędniętego tulipana, który patrzy się na mnie smutno z na przeciw, z parapetu.
nadszedł moment, kiedy naprawdę wszystko ma brzydki kolor, brzydką przyszłość, to zaczyna przypominać codzienną rzeczywistość. zawsze nią było. wzrosłam w dystans i siłę, już nie przerażają mnie własne sny, już nie umiem kochać... nigdy nie będziesz dla mnie, nigdy nie ocalisz świata przede mną. zatrzymujesz się przy kubku herbaty, pędzisz prędko, patrzysz na mój biust. wcześniej potrafiłam zacisnąć mocno pięści. teraz nie słychać naszych wspólnych rozmów. teraz gubię się na prostej drodze i tworzę litery, które zawsze miałam siłę nienawidzić.
|
|
#4512 |
|
Raczkowanie
|
wiedz , że każde ciastko ma swoją wisienkę.
nie siedem na każdy dzień tygodnia ! jedną jedyną ! ej kocie .. bierz tą swoją tanią miłość na pokaz i zabieraj się z mojego życia. zagramy w miłość ? - dlaczego księżniczki traktuje się hmm . lepiej ? ;> - bo gdy powiesz im coś przykrego , rozpadają się na 100 mln drobnych części. to jak z kruchym ciastkiem , które zgnieciesz .. dla Ciebie mogę być nawet tanią kurvą. i tak dobrze wiemy że Twój facet mnie pragnie .. - i pamiętaj , uważaj na siebie . - spokojnie .. nie będę. i jeszcze jedno słowo - a nie wrócę . definicja której nie ma w słowniku : nie odchodzić - akt wiary i miłości. prawidłowo rozszyfrowany przez dzieci. - jak się czujesz ? - dziękuję , chvjowo jak zawsze .. odbij koleś. nie masz szans ; ) no tak, zapomniałam .. przecież dobrze to wy tylko pieprzycie i ranicie. chociaż to pierwsze to i tak nie zawsze . xd ile kosztujesz ? ile kosztuje kilogram Twoich pocałunków ? (;
wolę się czasem zastanawiać .. D. Edytowane przez peculiarity Czas edycji: 2009-04-29 o 13:02 |
|
|
|
#4513 |
|
Zakorzenienie
|
ja poprostu staram się usłyszeć tę Miłość. nienawidzę Cię. Amen. z kubiem zimnej kawy czekam na Nadzieję. z pustym kubkiem stoję pod drzwiami. Pytasz co robię. Łapię deszcz łez. Życie jest jak balonik. Najpierw to zwykły 'flak'. im bardziej się starasz i im więcej z siebie dajesz nabiera kształtów. Ale w końcu przesadzisz, zagapisz się i balonik pęka albo odlatuje w powietrze..
|
#4514 | |
|
Zadomowienie
|
[...] Czym bardziej wiesz, że mieć czegoś nie można ..
W prawdzie wspomnień nikt nie może mi odebrać Życie po to jest by kochać je... waniliowe niebo bez prawa jazdy,na którym trawa ma słodki smak _______________ Cytat:
<33 !
|
|
|
#4515 |
|
Konto usunięte
|
sheisunusual - a kradnij ile chcesz
![]() ![]() `Widzę Cię średnio raz w tygodniu. Patrzę wtedy na Ciebie około minuty, uśmiecham się pół, a resztę czasu poświęcam na myśl, że jeszcze kiedyś uśmiechniesz się do mnie tak jak tej nocy. `Czasem myślę co by było gdyby. Gdybyśmy wtedy się nie spotkali zapewne nie byłoby tylu wylanych przez Ciebie łez, tylu nieprzespanych nocy i tylu wyimaginowanych w mojej głowie historii. Pewnie byłabym teraz weselsza, być może przytulałabym kogoś zupełnie innego. Ale gdyby nie Ty nie mogłabym teraz wspominać najpiękniejszego momentu w moim życiu, Twoich wielkich oczu i najsłodszych ust. Nie żałuję, że Cię spotkałam. Żałuję, że pokochałam. `Nie o tym marzyłam. `Miałeś być przy mnie. `Krok po kroku zapominam o Tobie. Tyle, że o Tobie zapomnieć się nie da. |
|
|
|
#4516 |
|
Przyczajenie
|
Podołasz być ze mną 24 h na dobę 7 dni w tygodniu ?
Wpadłam w banał codziennej walki serca z rozumem. Osamotnieni i w bezimiennym tłumie odnaleźliśmy swoje drogi do siebie. smakujesz jak wino, wytrawne, czerwone Zanim groszki i róże, pocałują się znów przez płot. Moja pierwsza miłość i mój pierwszy spacer, mój pierwszy pocałunek. jak boskie martini zawracasz mi w głowie. nadajesz memu życiu nowy sens, z Tobą mogę iść po jego kres. Silne więzi nie zerwą nawet stalowe kraty Mojej twórczośći: Oddam ci się całą Jeśli podarujesz mi ten smak Smak rozkoszy , którego mi brak jesli mi serca nie żałujesz nadzieje w mym sercu malujesz gdy patrzysz w oczy me czuję się jak w niebie, bo dajesz mi smak ciepla twego ściskając kawałek serca mego.. _______ |
|
|
|
#4517 |
|
Raczkowanie
|
kruszysz nasze zimne dni
czemu nadal nie obejmujesz? kupiłam bilet bez powrotu, uderzałam głową w mur jestem ostra, zła i wędruję prosto w pański niespokojny sen. lukrowane ciastko gdzieś pod pośladkiem nocy weszłam na chwilę do Twojego życia.niekoniecznie wielkimi butami -rozmazanym makijażem, rozdartymi jeansami, kawałkiem dymu w ustach.
|
#4518 |
|
Marudziara
|
Synteza dwóch tkanin i noc...spoglądając raz jeszcze
Szarość oka się budzi, barwa życia pod powieką... Serce gnije w wilgotnej ziemi zaorane...ciało w popiele wytarzane. "zmiana nie zawsze ma pozytywny wydźwięk..." Konstrukcie naszego zamkniętego wszechświata utkanego w naszych głowach...
|
#4519 |
|
BAN stały
|
wybij mnie sobie z głowy.
będę cholernie grymasić i w żaden sposób mi nie dogodzisz. jesteś na to gotowy? nie jesteś dla mnie żadnym wyjątkowym odkryciem. zaufanie. pamiętaj, że to człowiek człowiekowi zgotował to gó.wno. bliżej mi do królewny niż Tobie do księcia na białym rumaku. nie zawracaj mi du.py pieprzonym "kocham Cię". |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4520 |
|
xoxo
|
Kilka spojrzeń, garstka pocałunków i szczypta dotyków - nic wielkiego - a jednak pozwoliłeś mi czuć przez chwilę, że nic więcej mi nie potrzeba..
Poranek w życiu człowieka jest jak dzieciństwo, błogie i niewinne, południe jest jak okres dojrzałej młodości, ale to dopiero ono rzutuje na to co będziemy robić wieczorem... Są tacy, którzy potrafią autentycznie wzruszać. Wzruszać ramionami, aby zrzucić z nich odpowiedzialność. Czy żyjąc tylko chwilą teraźniejszą.. .nie zabijamy z zimną krwią przeszłości.. .i nie dokonujemy aborcji na przyszłości.? widząc ludzkie nieszczęścia przechodzicie koło nich jak obok gówna... uważając, aby w nie nie wdepnąć Jestem cyniczną intelektualistką, która zagina mężczyzn w wielu dziedzinach, ale też słabą kobietę, która nie może przeżyć tygodnia bez faceta gdzie jest ten, który uwolni mnie z klatki mego życia? czekam... usycham... poptrzebuje świeżego powietrza... Miłość ma być magnesem, nie klejem. Nikt nie może być naszą własnością. i znowu leżę z słuchawkami w uszach, bo nie chcę tego słyszeć. i modlę się, aby akurat brali oddech, gdy nastąpi cisza między piosenkami... Boże, a Ty masz marzenia? Ktokolwiek myśli, że życie jest sprawiedliwe, jest fałszywie poinformowany Sen to najbardziej fascynująca i najtańsza podróż jaką człowiek może fundować sobie kiedy tylko zapragnie. A wiosna szczypie po oczach... Czas okrada nas z życia a my go tak za to wielbimy... śmiać się do utraty tchu i czuć szczęście pod stopami Czasem trzeba stworzyć swój własny, wyimaginowany świat. I nawet posiadając świadomość jego fikcji żyć tętnem miliona świateł ,miliona nieprawdziwych szalonych miłości. świata nie da się zmienić. możemy za to zmienić siebie, wnosząc coś dobrego do życia naszego i innych.
|
#4521 |
|
Raczkowanie
|
gdyby miłość była piekłem oddałabym duszę diabłu żeby być z Tobą!
bądź, żebym mogła marzyć żeby to czego nie było mogło się nam jeszcze zdarzyć Mówią, że kiedy rodzi się człowiek z nieba spada dusza i rozpada się na dwie części jedna z nich trafia do mężczyzny druga do kobiety Natomiast całe życie polega na odnalezieniu tej drugiej połowy Połowy swojej własnej duszy... Połowy samego siebie ja nie robię jak wszyscy nie mam na imię każda ![]() lubię gdy patrzysz jak patrzę;] wpływam na psychikę. chciałam zmienić świat doszłam jednak do wniosku, że mogę jedynie zmieniać samą siebie czyta ktoś;>
|
|
#4522 |
|
Zakorzenienie
|
błękitna księżniczka z różowego świata.
ty i tak tego nie zrozumiesz. przedstawiam wam pecha.
|
|
#4523 |
|
Raczkowanie
|
Ktoś znów wczoraj mówił mi:
Trzeba przecież kochać coś, by żyć Mieć gdzieś jakiś własny ląd Choćby o te dziesięć godzin stąd Jestem tą jedną na milion, nie za milion!! Jednak nie zatrzymał się czas Scriming for love Wrażliwa na Twój dotyk dzisiaj znów mi się przyśnisz Wyczytać z Twoich oczu, scałować z Twoich ust To dramat nie komedia
|
#4524 |
|
Raczkowanie
|
Wyjątkowy. Nawet gdyby miał siusiać do zlewu .
|
#4525 |
|
Zakorzenienie
|
ten pocałunek, pamiętam. nie wiedziałam, że to ostatni.
chcę ciągle patrzeć w twoje oczy. dotykiem twoim ogrzać się w nocy. nie chciała się z nim kłócić, kiedy dzieliły ich tylko godziny od rozstania. ale niektóre słowa były zbyt bolesne, żeby je zignorować, niektóre granice tak czułe, że trzeba było ich bronić przed wszelkimi intruzami. nie wiem, co bardziej kocham: ciebie czy tęsknotę za Tobą. oczekiwanie jest nasza porą, a najlepiej czekać na Ciebie. poderwij mnie, jak o 6 rano budzik. nie zrozumiesz tego Heather. widzisz, ja go kocham. ty nigdy nikogo nie kochałaś Heather, poza sobą, więc nie możesz wiedzieć jak to jest. nie, nie możesz wiedzieć, jak to jest, kiedy całe twoje szczęście zależy od jednego człowieka, a potem... potem przekonać się, że ten człowiek odwraca się do ciebie plecami i cię odtrąca. |
|
|
|
#4526 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() _________ 1. Pozwól, że zabiorę Cię do domu, nie bój się, nie powiem nikomu. Pozwól, że zabiorę Cię do siebie - powiedz, czy byłeś kiedyś w niebie? 2. Kto chce, bym go kochała, nie może być nigdy ponury i musi potrafić mnie unieść na ręku wysoko do góry. Kto chce, bym go kochała, musi umieć siedzieć na ławce i przyglądać się bacznie robakom i każdej najmniejszej trawce. 3. to nie my wariujemy to tylko ściany świata obite miękkimi poduszkami 4. złe misie śni . . 5. kilka słów za mało.. kilka słów za dużo.. jeden krok do przodu.. trzy do tyłu.. cztery ściany.. i ja.. masz problem.. 6. Mam jeszcze czas na wielką miłość, Mam jeszcze czas na bycie rozsądną, Mam jeszcze czas żeby się wyspać, Mam jeszcze czas na bycie grzeczną dziewczynką. 7. Bo teraz jest mój czas, czas moich własnych decyzji 8. Bo ze strzałami Amora to jest tak, proszę ja Ciebie - latają, nie da się ukryć, czasem na oślep i wtedy masz ślepą miłość, czasem Amor ma zeza i kochasz najlepszego kumpla, czasem strzała przemierza takie odległości, że spada do oceanu. Nie najlepiej też jest, gdy czuwający nad Tobą Amor ma problemy z refleksem i dostajesz w tyłek z lekkim opóźnieniem. Właściwie mam podstawy twierdzić, że Twój, proszę ja Ciebie, Amor nie ma za grosz refleksu - bo czy to pierwszy raz szalejesz na czyimś punkcie, gdy przestajesz być obiektem jego zainteresowania? 9. jeśli trzeba będzie to poczekam na niego i całe życie. 10. Czasem mam jazdę zapomnieć o wszystkim kupić bilet do nikąd i spakować walizki odnaleźć nową przestrzeń, ta mnie dusi czasem”
|
|
|
#4527 |
|
Raczkowanie
|
wspaniałe opisy ! dołączam się do was, Dziewczyny
![]() Coś ode mnie:
|
#4528 |
|
Przyczajenie
|
dziewczyny mam prośbę
zostawiłam chłopaka bo nie był ze mną szczery on nie walczy o ta miłość próbuje pokazać wszystkim że mu nie zalezy i wogóle robi to w bardzo przykry dla mnie sposób jakbywszystko co było między nami wszystkie słowa i obietnice nie istniały.Nie mogę sobie z tym poradzić macie może coś co pasowało by do tej sytuacji??z góry dziekuje
|
|
|
|
#4529 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#4530 |
|
Zakorzenienie
|
tak, to ja powinnam wypełnić twoje myśli bez reszty, tylko ja. czekam, żeby pojawił się w progu, żebym mogła się do niego uśmiechnąć. to on zeszył moje serce. on swoje serce co dzień jej na tacy łoży. i ona to serce przyjmuje. i ona się z tym sercem męczy. ona mu swojego serca tak dać nie może. dlatego to tak boli. nie byłabyś szczęśliwa tutaj ze mną. ja nie byłbym szczęśliwy tam. jesteśmy z podzielonego świata. nawet nie proszę żebyś wybaczyła. tego, co zrobiłem, nie można wybaczyć. to można tylko zapomnieć. wychodząc na powierzchnie trzymaliśmy się za ręce. ręka jest czymś niezwykłym. nie angażuje specjalnie osoby, która ją daje, a bardzo uspokaja tę drugą, która ją otrzymuje. sprawiłeś, iż nagle chciałam być twoim światłem. ale ty swoje światło już miałeś. dusisz jak astma. -masz coś na twarzy.. -co? -miłość mojego życia. patrzymy na siebie, odwracamy wzrok. znowu patrzymy. to jest wszystko. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:46.

<33333333333333
MOJE!
<3
moja moja moja <333

ubóstwiam <3

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
jakbywszystko co było między nami wszystkie słowa i obietnice nie istniały.Nie mogę sobie z tym poradzić