|
|
#4471 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy gg - cześć IX
- co robisz? - Hmm. nic. nudzę się, siedzę nad kubkiem kakao. Myśle o niczym.czasem tylko o Tobie. ale tylko czasami, dokładnie to 60 razy na minute. - a dlaczego kakao? - bo przypomina mi kolor Twoich oczu. jego prosty i szyderczy uśmiech. I daję ci 15 sekund abyś mnie pokochał. A jeśli nie zdążysz, to nic. Dam Ci kolejne 15 sekund. i codziennie widzę Cię w moich nocnych koszmarach.. raz nawet śniło mi się że powiedziałeś "Kocham Cię".. do jakiejś dziewczyny w blond włosach. On ma uśmiech, dla którego bym umarła. masz oczyy pasujące do moich. ^ W głowie mam tyle chwil, które Ty dajesz mi. ugryzę Cię w nos. lub jeśli wolisz w język. ( ; Gdy patrzę na Ciebie, czuję ten klimat. Nie wytrzymuje tępa, znów strzelam do nieba. usiądź na moich kolanach. obejmij mnie i pocałuj. zapomnijmy się. a wczoraj dałeś mi chwile, o której marzyłam. ( ; zostaw mnie. odejdź. ale nie mów żegnaj. bo jeszcze wrócisz. Zawiniętego w jej ramionach widzę Ciebie po drugiej stronie ulicy. umarłabym, żeby dowiedzieć się czy mnie kochasz. ale ja to czuję. że Ty coś do mnie czujesz. czujesz ? Niby nic,a jednak zerkasz. On dał jej 6 róż... jedna z nich była sztuczna.. powiedział, że kiedy ostatnia róża zwiędnie - przestanie ją kochać. Kiedyś opowiem Ci o tym jak Cię kochałam. Nie uwierzysz. a ja zapalam znicz. umiera moja nadzieja. zróbmy niebo na zielono, błękit wisi tyle lat. ^^ odnajdziesz może gdzieś w niej jakąś cząstkę mnie. W jednej sekundzie popatrzeć Ci w oczy powiedzieć 'kocham' i umrzeć. ./mam na Ciebie uczulenie/. Przyłapała go jak patrzył na nią z pożądaniem. Ona Cię zepsuje skarbie. nie wracaj do mnie. nie pisz. nie dzwoń. możesz jedynie mnie kochać. od czasu do czasu o mnie pomyśleć. _________________________ _ Niektóre wzięte z wizażu. ( ; < 3 Edytowane przez Paranienormalnaa Czas edycji: 2009-04-28 o 20:05 |
|
|
|
#4472 |
|
xoxo
|
Kłam! Kłam! Kłam!
No dalej, nie ograniczaj się! Kłam mi! Ja samą siebie przecież też okłamuję. I sobie też nie wierzę... Człowiek do wszystkiego się przyzwyczaja a odzwyczajenie to kwestia przyzwyczajenia do odzwyczajenia... Osoba która napisała mój scenariusz życia miała naprawdę kiepski dzień. Bańką mydlaną można nazwać dzisiejszą rzeczywistość, bo nigdy nie znamy momentu kiedy przestanie istnieć - po prostu pęknie. Twój głos w mojej głowie odbija się echem. Brak interpretacji słów powoduję, że się ciesze. Obsesja jest wtedy, gdy ciągłe myślenie o czymś ty uważasz za normalne, a wszyscy wokół za nienormalne. Staram się być sobą, a jednak tak wielu ludzi nie może się pogodzić z moim istnieniem... To smutne, po ulicach chodzą ludzie uzależnieni od TVN-u, radia Zet i Coca-coli. Jestem jak okruszek chleba,wystarczy mnie zdmuchnąć i już mnie nie ma. Dostałam kolejną nauczę od życia-nie ufać nadziei i nie mieć jej... Przyszła,zapaliła światełko a ja głupia jej uwierzyłam... I co...? Tak nagle światło zgasło a nadzieja zaśmiała mi się prosto w twarz,mówiąc: -"Po co mi wierzyłaś?Jesteś naiwna skoro myślałaś,że wszystko się ułoży,hahahahaha..." Bezczelna... Przyszła i poszła,tak samo nagle jak się pojawiła... I wiesz co...? Gdy znowu przyjdzie... Zapuka do mych drzwi... Napluje jej w twarz i przytrzasne drzwiami palce... A później zamknę drzwi na 10 zamków,kłódkę i łańcuch... I przez dziurkę od klucza będę patrzeć jak płacze z bólu,jak leje się krew z jej przyciętych palców i moja ślina ścieka jej po twarzy... Bezczelna... Skoro milczenie jest złotem, mowa srebrem to czym są rozmowy na gadu-gadu? - Poczekaj! - powiedziało życie do smierci. - Proszę, pozwól nacieszyć się ciepłem słonecznych dni. Nie spiesz się tak. Przecież tyle mam jeszczee do zobaczenia, do zrobienia. Zaśnij, usuń się w cień. Nie mogę nauczyć się kochać w jeden dzień. Bądź wyrozumiała... Warto zrobić wiosenne porządki i strzepnąć kurz z zapomnianych marzeń. Ostre życiowe zakręty powodują kolizję. Niekiedy noszą znamie śmierci. Dlatego po drodzę życia powinno się jeździć ostrożnie. A samochód, co jakiś czas oddawać w ręcę mechaników.
|
#4473 |
|
Wtajemniczenie
|
Zgadzam się
![]() Ratatamm - cieszę się i może jeszcze jeden z Benjamina Button'a : -Nie miałeś zbyt wielu kobiet prawda? -Zwłaszcza w niedzielę. Latarnie bezwiędnie mruczą szalone modlitwy. Sprawiasz, że czuję się jak człowiek. Jakbym była sobą..i jakbym była piękna. 3martyna3 - piękności ! uwielbiam Twoje opisy
|
#4474 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Świetne. kradnęę. ___________ Mam Cie na oku chłopaku z pod bloku.
![]() Nie mieli wspólnych marzeń, choć od zawsze byli razem. Masz niebieski oczy jak niezapominajki w spirytusie. Dla mnie byłeś kimś ważnym.. byłeś... Taki s****iel, z taką gębą wredną. Tak samo idealny jak nieosiągalny. Bo on powiedział stop karuzeli moich uczuć. Dlaczego nie moge zapomnieć o tych wspólnie spędzonych chwilach.? Teraz chce zatrzymać czas by nie czuć się samotnie . . Dziś przy innej się śmiejesz... A między nami była miłość z piaskownicy nie warta jednej łzy Nie, ja Go nie kocham i nie podoba mi się on... Tylko jakoś przyciąga mnie do siebie swoim spojrzeniem.
tęsknie. nie ważne, czy jesteś jeden kilometr ode mnie, czy tysiąc kilometrów ode mnie... i tak tęsknie . Krzyś: http://www.suwaczki.com/tickers/dxgi3ew1dblq93ps.png Nasze Maleństwo: http://www.suwaczki.com/tickers/orefskjolqcz6tby.png |
|
|
|
|
#4475 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
`straciłeś ten blask, ten uśmiech, to szczęście. straciłeś mnie, straciłeś siebie. `ma długie nogi, blond włosy i duże piersi. z nią spędziłeś jedną noc, ze mną całe wieki. `myślę o Tobie każdej nocy gdy po raz setny słyszę tą cholerną piosenkę w radiu. `już nigdy nie usłyszę, że jestem. na zawsze jestem. `i nawet te Twoje cholernie piękne oczy nie sprawią, że Ci wybaczę. |
|
|
|
|
#4476 |
|
Raczkowanie
|
Wiem że nie lubicie próśb ale mi bardzo zależy na takim opisie, a nie znalazłam nic co by oddawało to co chcę napisać.
O mojej ciotecznej siostrze którą poznałam dopiero 2 lata temu , bardzo ją kocham i nie mogę się doczekać spotkania z nią bo tylko ona naprawdę mnie rozumie. Jest cudowna i nie wyobrażam sobie że mogłam jej nie poznać ... Prosiłabym was , artystki : Plotkaraaa,nydee,Paajkaa,bananowalaska,Little Ballerina,chocapic,Paranienormalnaa,nastychick,Marzeniatko,alexandretta. Cudowne talenty , bardzo bym prosiła. Opisy ode mnie : * Miłość nie czeka . Miłość biega na obcasach. * Cudo natury ... Gdyby natura była cudem ... * Przyjaźń ? Przeterminowane. * Nie ma niczego co mogłabym zataić . No , prawie ... * - Czego chcesz ? Pieniędzy ? Domu ? - Miłości ... * Zapmiętać , zdradzić , zapomnieć. * Czas leczy rany ... Podczas gdy rani ...
|
#4477 |
|
BAN stały
|
nie lubię Cię , szmato
![]() jak gówno z siebie dajesz, to do Ciebie wraca . irytujesz mnie , nie kocham Cię już . moglismy być parą o jakiej marzą miliony . Moja miłość to dla Ciebie tandetna zabawka,którą już dawno wyrzuciłeś do kosza, bo natrętna psuła twój idealny świat. To, co czuję jest dla Ciebie nieużyteczne, wiem. Ale kiedyś będziesz miał wiele rzeczy za sobą i mało przed sobą. Będziesz może szukał wśród wspomnienia jakiegoś oparcia, czegoś od czego zaczyna się rachubę lub na czym się ją kończy. Będziesz już całkiem inny i wszystko będzie inne, i nie wiem, gdzie będę, ale to nie ważne. Pomyśl wtedy, że mogłeś mieć moje sny, i głos, i troski, i nieznane mi jeszcze pomysły, i moją niecierpliwość, i nieśmiałość, że w taki sposób mogłeś mieć świat po raz drugi. A kiedy będziesz tak myślał, nie ważne będzie, żeś nie umiał, czy nie chciał tego mieć. Ważne będzie tylko, że byłeś moją słabością i siłą, utratą i odzyskaniem, światłem, ciemnością, bólem - to znaczy życiem... Będziesz trwał w pyle, w który zmieni się moja pamięć zatrzymany na zawsze, silniejszy niż czas, niż gwiazdy, silniejszy niż śmierć... Chciałem o Tobie zapomnieć, jednak gdy patrzyłem na błękitną ziemię, było tak jakbym patrzył na Ciebie. Bo Ty jesteś wszędzie, gdzie patrzę.. Edytowane przez neee Czas edycji: 2009-04-28 o 20:34 |
|
|
|
#4478 |
|
Rozeznanie
|
dziękuję za pochwały
![]() _____________ Chce być Twoja z wyboru a nie przez zbieg okoliczności. Można tęsknić za czymś czego się nie zna? Za czymś co nigdy nie było Twoje? Czy ta tesknota jest normalna? Twoje oczy mówią wszystko. teraz potrzebuje więcej, nic mi nie wystarcza. nie musisz wierzyć w miłość, aby ją poczuć. z chęcią uciekłabym w stronę słońca. dla Ciebie to nic nie znaczy, ale dla mnie głupia rozmowa z Tobą jest warta wszystkiego... i kiedy tylko przestaję robić cokolwiek, znów o nim myślę.
|
|
#4479 |
|
Rozeznanie
|
Pustka, która dopóki sama nie zniknie...
nic jej nie zapełni... Zakamuflowane myśli, zamknięte w niemych łzach… Jak wstrzymać oddech, kiedy okręt tonie, Wspinać się na maszt, by przeżyć jeszcze moment. Nie myśl że jeśli słoneczko obok się uśmiecha to i ja też... Grey would be the color if I had a heart... /moje serce byłoby koloru szarego gdybym je miała/ Póki śmiech tłumi łzy... Czy podobnym być do skały Posypując solą ból Najpiękniej umiera gałąź- łamie się pod ciężarem własnych owoców. Są rzeczy, które trzeba zobaczyć, by wiedzieć, że ich nie warto oglądać Czasami cały Twój świat musi runąć zanim zorientujesz się co masz i czego nie chcesz...
|
#4480 |
|
Zadomowienie
|
Dziękuję za wyróżnienia ** <3________________________ All I can say is eh . /wszystko co mogę powiedzieć to eh / Nawet pięć tysięcy stąd nie zmieni nigdy tego . Każdy dzień bez Ciebie znika szybko jak ptak, każde Twoje słowo jak polny kwiat . Rzeka jest głęboka chociaż stromy jest stok podniosłeś mnie wyżej i rozświetliłeś mrok . Dotrzeć do Ciebie, z Tobą już na zawsze być . Bo dwie połowy razem znaczą idealny start .
minęło pół roku... nauczyłam się spokojnie oddychać, wcześniej zasypiać, normalnie funkcjonować. Czasami tylko spotykam Ciebie i wtedy uczę się tego wszystkiego od nowa . Edytowane przez KaMa2704 Czas edycji: 2009-04-28 o 21:06 |
|
|
|
#4481 |
|
Wtajemniczenie
|
Pamięta mnie ktoś jeszcze?
- Chcesz gorzkiej czekolady?
- Nie. Albo daj kawałek, najlepiej na pazłutku. - Na pazłutku? - No, żeby się nie roztopiła. Prawie cała płonę kiedy Ty tak stoisz obok mnie, a czekoladę zachowam sobie na wieczór, by przypominała mi kolor Twoich oczu. Miesiące przed wakacjami przypominają mi ubiegły rok. Tamten czas, gdy poznałam Ciebie i... i coś mi odbiło. Mam Cię 5 dni w tygodniu. Dlaczego pięć? Bo mogę Cię widzieć tylko w szkole, na przerwach. Na długich korytarzach, wśród tłumu szukam Ciebie. Czasem znajdę tylko Twoją sylwetkę, a czasem miniemy się bez słowa spoglądając sobie w oczy. Ile te nieme spojrzenia jeszcze będą trwały? Rozleniwiona, znudzona, zniecierpliwiona czekam na wakacje. To jest mój książę, Ty wstrętna złodziejka cudzych książąt! Trzymałem chwilę drzwi, aż nagle puściłem, a ona bezmyślnie na nie wpadła, jak zwyczajna idiotka. To już koniec bejbe. Skończyło się love story. Jestem już zmęczona. - Dlaczego ciągle się na mnie patrzysz? - Bo boję się, że jak spuszczę wzrok to Cię zgubię. tak na szybko nieliczylamwcalesie, lilyblack, carmenkaa, jednazwielu, papergirl, dontlookdown, paranienormalnaa, miluuu, paulqa94, anyszowska, TiS, plotkaraaa, kamma1507, neee, little ballerina, abunee, styrana, primadonna, bananowalaska, kamisha, rebellious, paajkaa, rozunia, nieztejbajki, nastychick, jednanamilion, kee, agattee, 3martyna3 i naprawdę wiele, wiele innych jesteście wielkie <3 Edytowane przez daciaaaaaa Czas edycji: 2009-04-28 o 21:13 |
|
|
|
#4482 |
|
Raczkowanie
|
Wypijmy za błędy - za 'nas'. Nie powiem Ci, że jest dobrze. Już nie kłamię..Killing me softly... A może właśnie teraz, na pewno ktoś, na pewno ktoś umiera I w czyichś ramionach wylewa łzy.. Może on, może ona.. najważniejsze, że nie Ty...
|
#4483 |
|
Raczkowanie
|
lepiej być o trzy godziny za wcześnie, niż o minutę za późno..
tacy jak ty są esencją tych ulic i brudnych bram.! tworzą podziały by móc nami sterować. tworzą granicę by móc nami kontrolować.. krainy mojej nie znajdziesz na żadnej mapie.!
|
#4484 |
|
Zadomowienie
|
<333333333333333
Nie chciałam Cię pokochać, ale nie dajesz mi wyboru.
Nie ogarniasz tego, kolego. Siedzę na ławce, a w głowie wino i śpiew. Nie mów że bez forsy czujesz się beztroski, bo czujesz się bez kaski, jak bezpański pies husky. Czyli ten który uciec nam chciał, to tak jakby szczęście miał i nie chciał nikomu go oddać, tak.? Zabijasz mnie swoim dotykiem.
Ot tak." 56-55-54-53-52-51-50-49-48-47-46. Kod rabatowy 5% na e-torebka c4d742ac Edytowane przez Onax3 Czas edycji: 2009-04-28 o 21:24 |
|
|
|
#4485 |
|
Raczkowanie
|
|
#4486 |
|
Zadomowienie
|
Odejdź dopóki wiem, że wystarczy mi siły by nie zatrzymać Cię. bo Ona potrafi cieszyć się wiatrem. I tym, że trawa jest zielona.^^ coś pięknego widzi w kilku kreskach, nabazgranych przez niego na kartce<3 i nikt poza Nią nie rozumie tego szczęścia. kochała patrzeć w słońce, bo w nim odbijała się jego twarz. co takiego bylo w Nim ze nic nie chciala wiecej? Uwierzyłam, że sama dam rade, sama będe swoim światłem niebo ma kolor jej oczu, a nie odwrotnie! więc prawdopodobnie zawsze będziesz mnie zachwycać. ona deszczem stanie się, by Cię tylko dotykać. 'i choć przez wielu jest kochana to przez życie idzie sama.' lubi coraz bardziej, myśli coraz częściej. szukając w sobie odpowiedzi. walic wszystkich, którzy myślą inaczej. ![]() |
|
|
|
#4487 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4488 |
|
Zakorzenienie
|
Trzaskając drzwiami, kiedy zamykam się w sobie..
Zgodnie z paragrafem 4 artykułu 116 skazuję Cię na dożywocie w moim sercu. Wyrok jest prawomocny i nie można się od niego odwołać ![]() Mówią na mnie SuperGlue, nie odkleisz odemnie wzroku ![]() Widzę jak taksujesz mnie wzrokiem, wiem, że nie zapomnisz ![]() Podbijasz do mnie na parkiecie jak jakiś casanova, ale dzisiaj to ja rządzę ![]() Więc zabawmy się w miłość ![]() Po porostu zabierz mnie gdzieś w tę ciemną zimną noc... Pamiętam, co powiedziałeś.
|
|
|
|
#4489 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Westchnąć cicho kolejny raz powtórzyć 'będzie dobrze, bądź dzielna'.' gdy ma się chwile słabości.' tęsknisz? -nie,po prostu lubię patrzeć przez okno.' ...i siedząc w wannie, spowiadam się pralce z miłości do Ciebie.'
|
|
#4490 |
|
Przyczajenie
|
może jakieś takie opisy o tym, że jest wyjątkowy ? że podoba mi sie jego styl bycia, jak i wygląd ? można zahaczyć o jego łysą głowe, którą mogłabym głaskąć dnie i noce. ;D żartobliwe mogą być. ;D
wymysli któraś ? ![]() "Nie wiedziałam, że można kogoś tak mocno pokochać, wiesz ?."
|
|
#4491 |
|
Zakorzenienie
|
nie wiedząc czym jest miłość, używasz słowo ' kocham ' ..
mówisz ' dla Ciebie wszystko ' a potem ' *******e Ciebie ' mówisz, że kochasz, a nie kochasz. odwrócisz się. ktoś do poduszki szlocha. wiem, że z Tobą chce spać pod tym błękitnym niebem. serce nie zabawka, weź je troche doceń. mam jedno serce, na nim Twoje imię i już tego nie odkręce. wiele już straciłam. jeszcze więcej wycierpiałam. gdy przy mnie jesteś wtedy mam na życie apetyt.
|
|
#4492 |
|
Zakorzenienie
|
hej.
dziewczyny moge prosic o opisy dotyczace sytuacji ze chlopak sie nie odzywa do mnie potem pisze w taki sposob jak zalezalo mu potem znowu milczy i tak wkolko i dobrze wie ze mi sie podoba .... ze mam dosyc tego , niech sie zdecyduje czego chce bo juz mnie to meczy ale nie takie doslowne . Wtuliłam twarz w jego ramię. - Kocham cię - szepnęłam. - Jesteś całym moim życiem.” 'Ale nie obiecuję,że będe przestrzegał reguł gry - zauważył Edward. Jego głos zrobił się nagle mroczniejszy niz przed sekundą. - Ona jest moja ...-Wszyscy mogą dawać Ci co chcą... [..] Wszyscy z wyjątkiem mnie... [..]..- Jesteś dla mnie ważniejszy niż wszyscy inni. I dałeś mi siebie samego.. To ty jesteś całym moim życiem. Tylko ciebie nie chciałabym stracić Los zawsze staje przeciwko kochankom. Nieporozumienie za nieporozumieniem. Już nigdy nie będę krytykował Romea najgorszy z najgorszych. pozostał tylko płacz i zgrzytanie zębów
Dopiero gdy ulegamy pasji, jesteśmy naprawdę sobą. Ze wszystkich naszych namiętności najbardziej określają nas te, których nie potrafimy okiełznać. Motocykl - mój sposób na życie. ![]() Edytowane przez talkshit Czas edycji: 2009-04-28 o 21:57 |
|
|
|
#4493 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziękuję, dziękuję. ale Ty jesteś o nieebo większa ! <333333tak bardzo pragnę zobaczyć siebie w Twoich źrenicach. jako mała dziewczynka, z okna sypialni przyglądałam sie gąsienicom. tak bardzo im zazdrościłam. Nieważne czym były przedtem. Nieważne, co im się przytrafiło. Mogły zmienić skórę, przeobrazić się w cudowne istoty i odfrunąć nietknięte.
' Czasami jest tak, że brakuje nam czegoś, ale sami nie wiemy czego. w poszukiwaniu pożądanego elementu, gubimy bezpowrotnie malutkie chwile, które spajając się w całość tworzyłyby jeden wielki ogrom szczęścia.' |
|
|
|
|
#4494 |
|
Raczkowanie
|
Dacia - słońce Ty moje! ;* Wiesz, że kocham
![]() * Poprawiasz mi humor lepiej niż milion kostek czekolady, lody z filmem i koc z herbatą. Kocham Cię bardziej niż dobrą książkę nocą i czekoladowy budyń. Pragnę Cię bardziej niż wspiąć się na monte everest, przepłynąć la manche i zobaczyć Paryż. Bo każda z tych rzeczy, jeśli nie ma Cię przy mnie - nawet myślami - wydaje się bezbarwna. * Jak jesteś w pobliżu dostaję słowotoku. * Glin ulega pasywacji, czyli chroni się jakoś przed tlenem. A ja? Czemu nie mam żadnych warstw ochronnych przed Twoim uśmiechem i miłością? Skromnie, ale nie wyrabiam z toną sprawdzianów... Szkoła, szkoła
Przeznaczenie zazwyczaj czeka tuż za rogiem. Jakby było kieszonkowcem, dziwką albo sprzedawcą losów na loterię: to jego najczęstsze wcielenia. Do drzwi naszego domu nigdy nie zapuka. Trzeba za nim ruszyć. |
|
|
|
#4495 |
|
Raczkowanie
|
bojowy nastrój. ona już się nie wdzięczy, po prostu przy nim czuję się szczęśliwa nawet jeśli ma podły nastrój, przy nim uśmiecha się cały czas złości się z uśmiechem, który on tak lubi ![]() Czasami budzę się płacząc w nocy. Sometimes i wake up cryin` at night. i czasami krzyczę Twoje imię. and sometimes i scream out your name Co ona zrobiła takiego, że odszedłeś? what right does she have to take you away? i naprawde przyjdziesz i zostaniesz. and that you`re really comin` home to stay. You died for me! Jesteś martwy dla mnie! Ona nigdy nie mówiła że pragnie go w sekrecie. She'd never tell secretly she wanted him as well. Pozory mylą. Spróbować i dotknąć słońca. To try and touch the sun. Przepraszam pana mam uwagę. Excuse me sir, do i have your attention. Hej brudny kłamco! Hey, you’re a dirty liar! nigdy mnie nie zadawalałeś You never satisfy me Chcę zaprowadzić cię w róg i całować bez dźwięku. I want to drive you into the corner, and kiss you without a sound. ![]() I możesz ocalić mnie od ciemności I możesz odstraszyć potwory w mojej głowie I możesz sprawić że będę czuła że kogoś mam I ból odejdzie And you can save me from the darkness And you can scare away the monsters in my head And you can make me feel like I have somebody And the pain will go away Bo jestem młodym fałszywcem 'Cause I'm a young pretender Tonę w moim poczuciu winy i żalu Drowning in my guilt and sorrow Próbuję czasami być jak inni I try to be like the others sometimes Szukam dystansu Wanderin' the distance Wypełniasz moje życie! You make my life complete ! Chcę cię znowu zobaczyć I want to see you again. Lubię cię
takim, jakim jesteś I like you the way you are ![]()
i don't want to talk about it Edytowane przez DuDe Czas edycji: 2009-04-28 o 22:12 |
|
|
|
#4496 |
|
Rozeznanie
|
Opętanie tańcem koronkowych łez. Słodka melancholijna rzeczywistość..
nowotwory szalonego gniewu... Przeludnienie świata doprowadziło do tego, że w jednym człowieku żyje wielu ludzi w krainie latających siekier nawet gdy wydaje Ci się, że jesteś na dnie, ktoś zapuka od spodu Piękne oczy. Piękne kłamstwo wolny świat malowany dźwiękiem "Fajnie być idiotą, zwłaszcza jak nikt nie patrzy." Forrest Gump nie siła, lecz motywacja i wiara Całuj!! Jestem szczepiona!! ![]() Po Prostu Bądź, Przytul Jak Nikt, Aż Serca Kiedyś Przestaną Nam Bić ! ;* Bądź ze mną. Cierpliwie, zawzięcie. Długo, najdłużej. Chciałbym, żeby uśmiech Twój Dziś należeć do mnie mógł! When I was born I was so surprised I didn't talk for a year and a half. /Kiedy się urodziłem byłem tym tak zaskoczony że nie mówiłem przez półtorej roku 80 % kobiet juz nie wychodzi za mąż, bo zrozumiało, ze dla 60 gram kiełbasy nie opłaca się brać całego wieprza do domu
|
#4497 | |
|
Zadomowienie
|
Jestem jak obietnicy znak, jestem i tak będę trwać
wszystko dla Ciebie na Twój znak, patrz I mimo,że niebo wisi odwrotnie... będzie dobrze... Potrzebny mi jesteś, by wyżej się wspinać Nie raz powoduję wybuch życiowych emocji... I co z tego ? Gdy runą marzenia... nawet najsłodszy tort ma gorzki smak I by na Ciebie się znieczulić... Lub chociaż nie reagować. Owładnięta schizą Mam inną hierarchie wartości niż dawniej ________ Cytat:
...kochana,jeszcze Ciebie brakuje na tej liście ! Dziękuję , dziękuję ![]() a ja to Cię nawet już okradłam ![]() Onax3 ... ♥
|
|
|
#4498 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() __________ Niebezpieczne i ciemne, moje wędrówki po piekle, splątane drogi przez noc.
Tanie piwo rozlewa samotność. Zajadam się myślami. Wierzę w Niebo. Niebo jest, gdy jesteś przy mnie.
|
|
#4499 |
|
xoxo
|
Kochane mam ogromną prośbę, ja wiem,że to nie koncert życzeń, ale niestety sama nie potrafię nic wymyślić fajnego na owy temat.
![]() Chodzi mi o jakieś fajne teksty dla przyjaciółki coś w stylu' Bóg uczynił nas najlepszymi przyjaciółkami bo wiedział,że nasze mamy by nie zniosły na jako siosrty' albo coś że z nią można konie kraść. Takie nie banalne które można napisać na dużej kartce urodzinowej. Nie wymieniam nikogo bo liczę na każda z Was i jej inwencje twórczą. Będę dozgonnie wdzięczna ![]() __________________ skromnie....: - Gdzie jesteś? - zapytał rozum - Nie ma mnie - odparło uczucie Szczerość to dobry przymiot, pod warunkiem, że potrafi się go odpowiednio użyć. Ktoś widząc moje zdjęcia.... Pytał się mnie,czy jestem aniołem który spadł z nieba?? Odpowiadam więc: -Nie jestem aniołem...Jestem niczym i wszystkim.Jestem sobą.Kimś kto raz się chowa przed światem a raz wychodzi do niego z szeroko otwartymi ramionami....W kilku zdaniach nie opisze siebie ani każdego innego człowieka.... Gdy słyszę snu cichy krok, wyostrzam w ciemności wzrok, patrząc czy Ty nie idziesz z nim, by zabić moje dobre sny. gdy nadchodziła najgorsza pora dnia, sądziłam, że już mnie nic nie uratuje, że znowu zacznę płakać i cierpieć. wtedy nagle zobaczyłam ciebie i ujrzałam światło, dające miłość i ukojenie, światło, które nigdy nie znika. Moje czekanie na ciebie doprowadziło moje ciało do przeraźliwego stanu. Myślę, że musi ci się dobrze żyć, mając cztery ręce, dwie pary nóg, dwa serca. Ja stałam się zwierzęciem nie mających szans na przetrwanie.
|
#4500 |
|
Przyczajenie
|
hej dziewczyny ;*
chciałam wam powiedzieć , że jesteście boskie ! moze i ja coś dam : ` jesteś moim powietrzem . ` ja wiem , że lepiej byłoby nie czuć nic . ` ale ona jest już nieźle zakręconaa ! ;d ` ona widzi w nim cały świat i on w niej tak samo . ` to tylko miłość . nie panikuj . ` tak kocha się tylko w filmach . ` czekam na tę zasraną dawno obiecaną miłość . ;/ ` spotkałam dzisiaj miłość. powiedziała że nie jest dla mnie.. ;| ` co ty masz w sobie za coś ? ` pokaż mi, no pokaż mi niebo <3 ` zatrzymaj się. przez chwilę się zastanów. ` to cuda czynią wiarę a nie wiara cuda .. ` wiem, że do końca tylko z Tobą chcę być . ` odwróć się i .. idź ! ` obiecałeś do końca walczyć o mnie .. jest o 180 stopni odwrotnie! ` nie ma szans, nie ma nas ! ` oddalamy się co dnia . ` robię obrót ostro o 180 stopni .. ` chciałabym tak do ciebie przytulić się . ` powiedzieć coś, cokolwiek bo.. rozmawiać z toba chce.. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:38.

moje!
<3

** <3

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)