|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4501 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie wrześniowo - październikowe 2009 cz. II
Cytat:
![]() właśnie umówiłam nas na pretecho czyli to 3D usg z filmem... w ten piątek o 19.... mam nadzieję,że się wyrobimy... a kosztuje to jak jasna ch.o.l.e.r.a .... ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4502 |
Zakorzenienie
|
oj Foka malinek też bym pojadła
![]() ja za to wczoraj kupiłam worek bobu ![]() ![]() dzis idę do gina, ciekawe ile przytyłam ![]() ![]() ![]()
#4503 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Ja wszystko na Patricka zganiam ![]() ![]() ![]() Mi tez sie marzy malutkie ![]() Cytat:
![]() W drodze powrotnej z poczty weszlam do ...sklepu no i znowu sie nie powstrzymalam ![]() ![]() ![]() Zablokowali mi karte ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mam nadzieje, ze ciezarnych do paki nie wsadzaja ![]() ![]() Zdjecie reczniczka.. Edytowane przez zartownis Czas edycji: 2009-06-24 o 11:33 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4504 | |||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() z dziewczynkami to nie ma tyle kłopotów, ważne by wiedzieć w którą stronę podcierać ![]() Cytat:
![]() a Ty twardo przy swoim postanowieniu stoisz ![]() ![]() ![]() Jeśli chodzi o łóżeczka. To złożymy i zobaczymy jak będzie wyglądać te sosnowe, bo bawić się w zdrapywanie lakieru, malowanie to mi się nie chce i szkoda czasu. Najwyżej jak się uprzemy to kupimy nowe łóżeczko w takim kolorze jaki nam będzie pasował (mamy jedno pomieszczenie stąd ta restrykcja kolorystyczna) Cytat:
![]() Mnie najbardziej przeraża cellulit, bardziej niż rozstępy. Pewnie dlatego, że rozstępów nie mam i nie zdaję sobie za bardzo sprawy z tego jak by wyglądały na moim ciele. Ale ten cellulit ![]() ![]() ja się skuszę z przyjemnością ![]() ![]() Cytat:
![]() po tatusiu ![]() i mamusi ![]() Cytat:
Pogoda rzeczywiście bez słońca (nie tak jak wczoraj) ale za to ciepło i nie pada a to się liczy. Cytat:
![]() ja to szklanki tylko gryzłąm, więc rodzice jak chodziliśmy do kasyna na obiady, brali ze sobą plastikowy kubeczek Cytat:
![]() ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4505 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() jezeli chodzi o jedzenie to moj sie nie dziwi jak jem duzo, nawet zacheca do tego ![]() za to jak szukam czegos dla maluszka (czy to ciuszki, czy to mebelki, zabaweczki, wyposazenie pokoiku,kocyczki, posciele,rozne sprzety itd itp) to zawsze mowi "kochanie nie szalej, nie jestesmy przeciez tacy bogaci" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4506 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() U mnie dziwnie nie ma rozstepow, a smaruje sie tylko czasem ![]() ![]() Juz sie nie moge 4D doczekac, a to dopiero w przyszlym miesiacu ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4507 | |
Zadomowienie
|
Foka fajnego masz męża, mój to nie widzi na co mam ochotę bo go w domu ciągle nie ma ... on tylko mi wypomina wieczne kanapki z serem i pomidorem
![]() ![]() ![]() Fajne ochraniacze na poręcze łóżeczka sa w IKEA kosztują chyba z 15 zł.. i dziecko może je gryźc ile chce ![]() ---------- Dopisano o 12:41 ---------- Poprzedni post napisano o 12:37 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() mam tak samo - tyle że ja staram się kupować z drugiej ręki czy załatwiać za darmo... ale mój maż mówi że i tak z torbami pójdziemy... bo ja ciągle mam mało i te 800 zł które poszły w ikei to dla mnie za mało bo jak przyjechałam do domu to nagle mi się przypomniało że jeszcze tego nie kupiłam i tamtego ![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#4508 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
..Z dnia na dzień kocham Cię mocniej.. ..Spełnieniem Mych marzeń jesteś.. ..Iskierką malutką.. ..Która rozświetla mi życie.. ..I daje nadzieję na lepsze jutro.. ..Trzeba zawsze przekraczać próg nadziei.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4509 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ciekawe kiedy ja ogłoszę bankructwo ![]() Biorę się za aparat, porobię zdjęcia zakupów zrobionych przez mojego męża! Cudeńka... Pewnie, że tak. Jadłam truskawki przez prawie 3 miesiące... dzień w dzień ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4510 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() chyba zgłodniałam i czas na jakieś musli z mleczkiem, mniam mniam... my idziemy na pretecho w piątek...ciekawe czy się mała dobrze ułoży... przeraża mnie że to tyle kasy kosztuje, ale to taka piękna pamiątka... ![]() ja śpię zwykle na lewym, jak śpię na prawym to budzę się z bólem uda, posladka i żebra- nie wiem ldaczego ![]() Woman mój mąż z kolei mi powtarza : "kochanie, możesz kupić, przecież nie jesteśmy biedni" ![]() cieszę się, że tyle rzeczy dostaliśmy bo troszkę nas to odciąża finansowo, no i mebelki i wózek używany to zaoszczędzone w sumie ok 800 euro jak nie więcej...
![]() ![]() |
![]() |
#4511 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
..Z dnia na dzień kocham Cię mocniej.. ..Spełnieniem Mych marzeń jesteś.. ..Iskierką malutką.. ..Która rozświetla mi życie.. ..I daje nadzieję na lepsze jutro.. ..Trzeba zawsze przekraczać próg nadziei.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4512 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ja to jak glupia codziennie ide do drugiego pokoju , gdzie w kartonie poskladane sa ciuszki dla maluszka i je przegladam, ukladam, skladam itp ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4513 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#4514 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja jeszcze nie prałam, ale na pewno wszystko będę prała w sierpniu i układała, wtedy już będą mebelki i pokoik gotowy będzie i będę prać, prasować, układać... ![]() ja wogóle nie rozumiem co się dzieje, ale mi czas ostatnio tak ucieka i ciągle później niż myslałam..ledwo niedwano był środek maja i jechaliśmy do Paryża a tu już prawie lipiec...jak to się stało?? ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4515 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
u nas mebelki są tylko częściowo nowe bo łóżeczko dostałam ale wózek musi być obowiązkowo nowy
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4516 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#4517 | |||||
Raczkowanie
|
Cytat:
Mam sentyment do łóżeczek Klupsia, bo to firma z mojego rodzinnego miasta ![]() ![]() A my dzisiaj do 10:47 spałyśmy. ![]() ![]() Wczoraj była przepiękna pogoda a dziś... ![]() Mua. Ale zbożową. Do "prawdziwej" muszę mieć dzień, bo inaczej mam cofkę. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cellulit owszem - mam, przekonałam się ostatnio wkładając kostium kąpielowy, że teraz to go już mogę dojrzeć bez ściskania skóry. No ale jak Fasolka pokatuję się później lodowatymi prysznicami i zaniknie. Kiedyś się sprawdziło, to i po ciąży powinno dać radę. Taką mam nadzieję ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Sorejna gratuluję synka!!! Rzeczywiście obwiązał się koralami. Tez zazdroszczę Ci takich zdjęć. Będzie wspaniała pamiątka. No i się nie powstrzymałam i znowu kupiłam ciuszek na allegro. Tym sposobem w listopadzie Młoda będzie robić za dynię. Dzisiaj przyszło. Obiecuję, że to już koniec z ciuszkami... ![]()
Lord, help me be the person my dog thinks I am... Edytowane przez kashin Czas edycji: 2009-06-24 o 12:10 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4518 | |
Zakorzenienie
|
śliczny
![]() Cytat:
![]() U nas strasznie senna pogoda i trochę się położyłam, ale dalej zadżumiona jeste i do tego głodna ![]() Idę jeść botwinkę ![]()
![]() |
#4519 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Mam ten sam dylemat - one takie ślliczne nowiuteńkie! No cóż, na razie leżą na fotelu i się kurzą, bo nieopłaca mi się chowac ich do szafy. Średnio raz dziennie je macam ![]() A teraz zamieszczę coś dla wątpiących. Mężczyzna też człowiek i potrafi zrobic zakupy: |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4520 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
i jak było na koncercie?? ja miałam cofkę na sam zapach kawy w I trymestrze a teraz bogu dzięki mogę pić! obiecanki cacanki hihihi ![]() ja nie mam rozstępów- jeszcze ![]() ![]() Foczko!!!!!! Ciuszki są rozbrajająco śliczne i słodkie!!! mąz się spisał na 6 !!
![]() Okruszek rosnie ![]() http://lbdf.lilypie.com/fVxPp2.png Edytowane przez Nika1980 Czas edycji: 2009-06-24 o 12:10 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4521 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
ja tez to sobie zawsze powtarzam ze juz koniec... ale przy nastepnej nadarzajacej sie okazji nie moge sie oprzec ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ps. ja dzisiaj kolejny dzien spedzam w kuchni wiecej czasu niz zwykle ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4522 | ||
Raczkowanie
|
Wspaniale! Poczułabym się znów jak nastolatka, gdybym mogła sobie trochę poskakać. Nogi same się rwały.
Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
#4523 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() pewnie dlatego chciałabym aby czas przyśpieszył. wiem, że jest zdrowy i teraz wszystko jest ok, ale mimo to gdzieś głęboko mam w sobie lęk i pewnie dlatego jestem taka niecierpliwa ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4524 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
wow ale piekne ciuszki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4525 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() pojechaliśmy...ale się powstrzymałam, mąz kupił lepsze głośniki do swojego mini-studio nagraniowego i hefalumpa dla małej a dla mnie sweterek z kapturkiem... a ja byłam twarda i nic nie kupiłam. lasagna wow ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4526 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() I brzusio fajny ![]() Cytat:
![]() ![]() Wy tu piszecie o cofce, a ja czytam przez "k" i się zastanawiam o co chodzi. Coś innego niż kawa ale też z kofeiną. Z kontekstu, kurde, nie pasuje. Trzy razy czytałam Wasze wypowiedzi żeby przestac wreszcie myślec o kofeinie i załapac sens ![]() Ech, nałogi.... ![]() Zapraszamy na kurs ![]() W Stanach, jak był w delegacji |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4527 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() a jak mój mąż wieczorem gdy maleńka kopie kładzie głowę blisko mojego brzucha i przemawia do małej z taką miłością i ciepłem to mam wrażenie, że albo wybuchnę ze szczęścia, albo że się poryczę... on sobie nawet chyba nie zdaje sprawy jakie to jest uczucie nosić pod sercem dziecko mężczyzny, którego się tak kocha... no i zaraz się poryczę.. ładnie...
![]() ![]() |
![]() |
#4528 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() dla mnie zero wysilku, a mazowi jak smakuje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4529 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() To samo myślę i też mam takie objawy. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4530 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() hahahaha, ale mnie ubawiłaś!!!! ale ja mam tak samo , ponieważ na codzień mówię w 3 językach, po polsku, angielsku i holendersku więc czasem zdarza mi sie, że mózg mi się na czas nie przełączy i właśnie czytam książkę na przykład i zawieszę sie na jakimś wyrazie... albo czytam na głos mężowi artykuł z holenderskiej gazetki dla ciężarnych i jakiś wyraz czytam jakby to było po angielsku. przykład: czytam książkę po angielsku i bohaterka ma na imię Zoe ( czyt się po ang Zoi) a ja patrzę i myslę sobie w duchu: ale głupie imię ZU ( bo w holenderskim oe czyta sięjak u...) ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:04.