Posty się skończyły - Panny Młode 2010 nowego tytułu nie wymyśliły cz.11 :D - Strona 151 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-10-31, 07:45   #4501
can't be perfect
Wtajemniczenie

Dot.: Posty się skończyły - Panny Młode 2010 nowego tytułu nie wymyśliły cz.11 :D

hej

mnie też kilka rzeczy irytuje u TŻta, ale z biegiem czasu nauczyłam się hmm "tolerować".. najbardziej denerwuje mnie to że TŻ jest wykorzystywany przez mamę, ciotkę siostrę (-->samotną 32-letnia pannę która ma takie wymagania co do facetów że chyba nikogo sobie nie znajdzie, a szkoda bo na pewno ułotwiłoby to życie mi i TŻtowi), ale powoli to sie kończy i zapowiedziałam TŻtowi że po slubie z tym trzeba przystopowąc..

ja troszkę jeszcze posprzatam i zbieram się do pracy kurczę ostatni dzień promocji a tak się do niej przyzwyczaiłam, bo chodze już 4 weekend więc trzeba cosik sobie poszukać
can't be perfect jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-31, 08:30   #4502
madziulka_
Zakorzenienie

Dot.: Posty się skończyły - Panny Młode 2010 nowego tytułu nie wymyśliły cz.11 :D

Dzień Doberek
Co tam słychać?
Co się działo ostatnio

Właśnie się obudziłam i będę zabierać się za śniadanko, ale przez ostatni tydzień nie mam ochoty na jedzenie
Nie wiem co się dzieje
Wczoraj pochłonął mnie film 'Zmierzch' i nie zaglądnęłam do Was
Jeśli ktoś nie widział tego filmu-to pooglądajcie!Bardzooo mi się podobał
W najbliższym czasie kupuje książkę
Może lepiej jakbym najpierw przeczytała książkęAle wiecie jakie mam możliwości

Cytat:
Napisane przez certina4 Pokaż wiadomość
smutno mi, spięcie z TŻ i wieczór spędzamy osobno wkurza mnie kilka rzeczy a On jakoś nie widzi w niczym problemu. Odkąd zaczął pracę i ma za***iście dużo na głowie mam wrażenie że inne rzeczy sa dla Niego prozaiczne.
Dobra nie będę się rozwodzić nad tym dłużej. Następne spotkanie z TŻ dopiero we wtorek....
Zaczęłam czytać "Coś pożyczonego " fajnie się zaczyna
i się zastanawiam czy sobie poczytać czy filmik obejrzeć.
Mam wszystkie jej książki, oczywiście już przeczytane

Jakie plany macie na weekend?
Bo u Nas rocznicowo

madziulka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-31, 08:35   #4503
lain
Zakorzenienie

Czesc

Cytat:
Napisane przez natj Pokaż wiadomość
I obiecane moje prawodopodobnie ślubne buty (kolor taki jak przy lampce, aparat znowu zjadł barwę )
fajne butki a jaka szpila ja musze sobie kupic 6cm, bo chce wytrwac do rana z usmiechem na twarzy (a taka szpila by mi go w pewnym momencie odebrala )

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
Samoa z tymi czerownymi butami to chyba przegięcie będzie, bo ta suknia jest delikatna a Ty jej dowalisz czerone buciory i po całym uroku
troszke sie z tym zgadzam. w mojej wyobrazni Lorna jest zbyt grzeczna na czerwone butki... badziej mi sie kojarzy z takim imagem niewinnosci niz sexy wampa (czy jak to tam nazwac)... czerwone buty bardziej widze przy takiej Kate na przyklad... no ale moze mam kiepska wyobraznie

Cytat:
Napisane przez agawoo Pokaż wiadomość
Samoa, Lain, zmotywujcie mnie żebym też na fitness poszła... karnet w domu leży, a ja jakoś nie idę... wrrr...

Co do jedwabiu CHI to też polecam Jest świetny, używałam go jak codziennie prostowałam włosy i byłam bardzo zadowolona
mi wystarczy wyobrazenie siebie na plazy w podrozy poslubnej w bikini wsrod szczuplych sexy lasek nie chce odstawac

oj to juz sie nie moge tego jedwabiu doczekac

Cytat:
Napisane przez madziulka_ Pokaż wiadomość

Bo u Nas rocznicowo
ja go nawet kiedys mialam na dysku, ale wystarczy, ze przeczytalismy z TZem o czym jest fabula i stwierdzilismy, ze szkoda czasu licealne milosci i wampiry... to mi sie z Buffy kojarzy

my mamy plany cmenatarne, wieczorne spacerki wsrod grobow i takie tam
w sumie rocznice (czy tez miesiecznice) na sile tez moglibysmy obejsc dzis dokladnie 3 lata i 9 miesiecy od zareczyn i 9 miesiecy do slubu

wypilam przed snem wapno z witamina C i mam mniejszego kaca
ide wsunac wiesniaka z rzodkiewka
lain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-31, 08:49   #4504
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez janiiis Pokaż wiadomość
Samoa, a może by tak pójść "na całość" ....
http://www.elizabeth-obuwie.pl/
obuwie męskie, nr 7 ...dla TŻ
jak kulfon

Cytat:
Napisane przez Jazzmanka Pokaż wiadomość
A co do pracy, to u mnie nadal nikt nic nie mówi o umowie ale dostałam z uczelni takie zaświadczenie, że mam tytuł magistra, to pójdę z tym do 'góry' w przyszłym tygodniu i się zapytam czy potrzebują to do akt. Mam nadzieję, że jak się przypomnę, że już szkołę skończyłam, to ktoś w końcu wpadnie na pomysł, żeby podsunąć mi kawałek papieru do podpisania i tym razem nie będzie to umowa-zlecenie.
chamsko. Idź koniecznie z tym świstkiem a jak nic nie da to porozmawiaj z przełożonym. A nie szukasz w razie czego innej pracy gdzie Cie normalnie zatrudnią?W tej firmie juz kupę czasu pracujesz to powinni Cie traktować poważnie.

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
troszke sie z tym zgadzam. w mojej wyobrazni Lorna jest zbyt grzeczna na czerwone butki... badziej mi sie kojarzy z takim imagem niewinnosci niz sexy wampa (czy jak to tam nazwac)... czerwone buty bardziej widze przy takiej Kate na przyklad... no ale moze mam kiepska wyobraznie
do Kate mi one sie w ogóle nie widząjest za szeroka, gdyby była bardziej opięta owszem. Nie wiem jakie Tancia ma na ten zdanie, ale myślę, że podobne. Nie powiedziałabym, że Lorna jest taka grzeczna, wiadomo nie jest to suknia z rozcięciem do wysokości uda, ale jest całkiem seksowna i na pewno eleganckaZobaczysz jak przymierzysz

Cytat:
wypilam przed snem wapno z witamina C i mam mniejszego kaca
bo wapń jest elektroloitem. Juz kiedyś pisałam, ze trzeba pić elektrolity i nie będzie kaca. Rano albo przed snem. Gdybys wypiła mix elektrolitów a nie tylko wapń to by było jeszcze lepiej

Muszę posprzatąć pokój, bo moja kanapa osiągnęła stan, kiedy wylazło na nią pół szafy, więc nadszedł czas na czystki
A teraz cały weekend z tż, bo przez ostatnie dwa weekendy miałam zjazdy na podyplomowych i tylko popołudnia i wieczory spędzaliśmy razem a teraz wreszcie cały weekendzik

Edytowane przez Samoa
Czas edycji: 2009-10-31 o 08:53
Samoa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-31, 08:58   #4505
madziulka_
Zakorzenienie

Lain mało romantyczna jesteś
Mi się 'Zmierzch' podobał,a le to może dlatego że nigdy nie oglądałam np. wspomnianej przez Ciebie 'Buffy'
My też jakoś specjalnie nie obchodzimy rocznic

A o co chodzi z czerwonymi butkami?
Jak się nie mylę to chyba Samcia chciała kiedyś takie

Stary 2009-10-31, 09:04   #4506
kubusewa
Zakorzenienie

Wyślij wiadomość przez MSN do kubusewa

Hej laski potrzebuje pomocy
nie kojarzę, żeby któraś miała Tz mgr inż budowlańca, ale mam do Was prośbę... Chcę na urodziny mojemu TZ kupić torbę.. myślałam o skórzanej.. ale nie wiem czy sięnie oburzy, że taka lekarsko adwokacka... Chcę coś w ten deseń ale chodzi mi o fason bardziej niz o naszywke.. szczegolnie ze pierre cardin mi sie nie kojarzy ze skora http://www.allegro.pl/item755952054_...re_cardin.html
jest tez takie cos http://www.allegro.pl/item786327672_...ska_skora.html i takie coś i włąśnie nie wiem czy ta mi się najbardziej nei spodobała http://www.allegro.pl/item799108399_...aportowka.html
pomóżcie mi coś dobrać dla inżyniera budowlanego
Stary 2009-10-31, 09:07   #4507
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Samoa Pokaż wiadomość
do Kate mi one sie w ogóle nie widząjest za szeroka, gdyby była bardziej opięta owszem. Nie wiem jakie Tancia ma na ten zdanie, ale myślę, że podobne. Nie powiedziałabym, że Lorna jest taka grzeczna, wiadomo nie jest to suknia z rozcięciem do wysokości uda, ale jest całkiem seksowna i na pewno eleganckaZobaczysz jak przymierzysz
nie no, ja tylko napisalam jak to wyglada w mojej wyobrazni, a wiadomo, ze kazdy zrobi jak uwaza nie uwazam tez, ze do takich butow suknia powinna byc jakos bardzo opieta Kate jest opieta do bioderek i uwazam, ze to w zupelnosci jej wystarczy moze moje wyobrazenie jest takie, a nie inne przez zdjecia katalogowe choc w sumie obie widzialam na zdjeciach normalnych lasek i dalej mam takie a nie inne wyobrazenia... kwestia gustu, ktora jak wiadomo jest indywidualna
a to, ze Lorna jest grzeczna nie wyklucza tego, ze jest elegancka

Cytat:
bo wapń jest elektroloitem. Juz kiedyś pisałam, ze trzeba pić elektrolity i nie będzie kaca. Rano albo przed snem. Gdybys wypiła mix elektrolitów a nie tylko wapń to by było jeszcze lepiej
mixu niestety nie mam, bo to wapno z wit. C mama kupila w ramach profilaktyki grypy a mi sie akurat przydalo w ramach innej profilaktyki...

Cytat:
Lain mało romantyczna jesteś
Mi się 'Zmierzch' podobał,a le to może dlatego że nigdy nie oglądałam np. wspomnianej przez Ciebie 'Buffy'
My też jakoś specjalnie nie obchodzimy rocznic
no, jestem malo romantyczna TZ swego czasu probowal mnie nauczyc (o ile tego da sie nauczyc) romantyzmu i chyba jest troche lepiej niz 8 lat temu, ale taka do konca romantyczna to chyba nigdy nie bede ja tam twardo stapam po ziemi
Buffy tez nie ogladalam, ale wiem o czym jest gdybym ogladala Buffy to pewnie i Zmierzch chetnie bym ogladnela z takich filmow o wampirach to zdecydowanie mam faworyta w postaci Wywiadu z wampirem ksiazka z reszta tez godna polecenia
my rocznice specjalnie obchodzimy, ale tylko te pelne

Kubusewa a to budowlancy maja jakas inna mode? co on by w tej torbie mial nosic?

Edytowane przez lain
Czas edycji: 2009-10-31 o 09:10
Stary 2009-10-31, 09:14   #4508
kaska87
Zakorzenienie

my z P. też co roku chodzimy po zmroku po cmentarzu i to jest fajne

ale mnie brzuch boli nie nawidzę tej @, a tabletki zostały we wro, a raczej do stanów po nowe nie polecę

zapytam P. o te torby on się na tym zna, ale nie wiem czy jest jakaś różnica między taką jak ma mój tata do biura a taką dla budowlańca, który też nosi tam papiery bo raczej nie cegły i cement ważne by było dużo przegrudek i miękka rączka

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2009-10-31 o 09:15
kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-31, 09:15   #4509
madziulka_
Zakorzenienie

Cytat:
no, jestem malo romantyczna TZ swego czasu probowal mnie nauczyc (o ile tego da sie nauczyc) romantyzmu i chyba jest troche lepiej niz 8 lat temu, ale taka do konca romantyczna to chyba nigdy nie bede ja tam twardo stapam po ziemi
Buffy tez nie ogladalam, ale wiem o czym jest gdybym ogladala Buffy to pewnie i Zmierzch chetnie bym ogladnela z takich filmow o wampirach to zdecydowanie mam faworyta w postaci Wywiadu z wampirem ksiazka z reszta tez godna polecenia
my rocznice specjalnie obchodzimy, ale tylko te pelne

Kubusewa a to budowlancy maja jakas inna mode? co on by w tej torbie mial nosic?
U Nas to jest pełna rocznica- 8 lat minęło Nie pisałam o żadnej miesięcznicy tylko rocznicy...
Ja też twardo stąpam po ziemi, ale nie wiem co do tego ma rodzaj oglądanych filmów Wg mnie NIC
Kubusewa mam to samo pytanie, co Twoj TŻ będzie nosił w tej torbie?

Edytowane przez madziulka_
Czas edycji: 2009-10-31 o 09:20
Stary 2009-10-31, 09:17   #4510
kaska87
Zakorzenienie

dziewczyny jadła, któraś ta pizzę? Wiem, że ona jest we wro na rynku, ale skoro jest reklama na nk to chyba to jest sieć na cały kraj?
http://www.pizzadominium.pl/ex/pl/?dokumenty

Stary 2009-10-31, 09:22   #4511
kubusewa
Zakorzenienie

Cytat:
dziewczyny jadła, któraś ta pizzę? Wiem, że ona jest we wro na rynku, ale skoro jest reklama na nk to chyba to jest sieć na cały kraj?
z całą odpowiedzialnością polecam.. ja lubie cienkie ciasto i jest cienkie ale nie spalone.. no i dodatki są dobre..Kasia jeśli chcesz ją spróbować.. to polecam
Oj no nei wiem czy on jakieśspecjalizmy ma nosić ale przyznacie, że bankowiec raczje nie bedize miał tego samego w torbie co adwokat czy inżynier...
NIe chcę żeby to była torba za 600 zł bo przecież zaraz jązniszczy... pracuje w biurze, ale zdarza mu sie wyjść na budowe na pomiary czy inne inwentaryzacje więc nie chcę żeby od razu sięzniszczyła... a taka http://www.allegro.pl/item796808260_...na_laptop.html no to bardziej nadaje sie na noszenie akt czy innych dokumentów, a ten mój ot i telefon (a wlasciwie busole) nosi, stek kluczy, 4 buły, kalkulator... laptopa do pracy nie nosi bo ma kompa stacjonarnego na miejscu.. co tam jeszcze metrówkę śrubokręciki... taka złota rączka pod krawatem... Chodzi mi o to, że nie chcę mu kupować takei jaktówki jak ta wyżej bo ona taka formalna jest a ten mój całe życie dotychczasowe nosił się z plecakiem i boję się że rzuci torbe w kąt bo taka formalna .. a koncu musze go nauczyc chodzic z czyms innym niz ten smarkaty plecak...

Edytowane przez kubusewa
Czas edycji: 2009-10-31 o 09:27
kubusewa jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-10-31, 09:29   #4512
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kubusewa Pokaż wiadomość
a taka http://www.allegro.pl/item796808260_...na_laptop.html no to bardziej nadaje sie na noszenie akt czy innych dokumentów..
ta jest na lapa-przynajmniej tak jest napisane

eee ja nie lubię cienkiego ciasta na pizzy-można zamówic na grubym?

Stary 2009-10-31, 09:32   #4513
kubusewa
Zakorzenienie

Cytat:
ta jest na lapa-przynajmniej tak jest napisane

eee ja nie lubię cienkiego ciasta na pizzy-można zamówic na grubym?
Zadzwoń i spytaj :P
A codo torby... teraz każda torba jednokomorowa jest torba na laptopa
Stary 2009-10-31, 09:32   #4514
madziulka_
Zakorzenienie

Cytat:
Ja nie jadłam pizzy od nich

Znikam do H&M na chwilkę

Stary 2009-10-31, 09:41   #4515
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Znikam do H&M na chwilkę
juz zakupki od rana

Kubusewa mają na grubym przeczytałam w menu

Stary 2009-10-31, 09:48   #4516
kubusewa
Zakorzenienie

Cytat:
juz zakupki od rana

Kubusewa mają na grubym przeczytałam w menu
Stary 2009-10-31, 09:53   #4517
lain
Zakorzenienie

Cytat:
U Nas to jest pełna rocznica- 8 lat minęło Nie pisałam o żadnej miesięcznicy tylko rocznicy...
Ja też twardo stąpam po ziemi, ale nie wiem co do tego ma rodzaj oglądanych filmów Wg mnie NIC
domyslilam sie napisalam tylko, ze my jak obchodzimy to wlasnie te pelne a ze dzisiaj mamy niepelna to nie obchodzimy a w ogole to gratuluje
wg mnie ma dosc duzo, szczegolnie jesli chodzi o charakter i sposob bycia czlowieka... ale mozesz sie ze mna nie zgadzac

Cytat:
to jest jak najbardziej siec na caly kraj nawet na Kasprowym maja pizzerie
aczkolwiek my z TZem akurat ich pizzy nie bardzo lubimy

Cytat:
Chodzi mi o to, że nie chcę mu kupować takei jaktówki jak ta wyżej bo ona taka formalna jest a ten mój całe życie dotychczasowe nosił się z plecakiem i boję się że rzuci torbe w kąt bo taka formalna .. a koncu musze go nauczyc chodzic z czyms innym niz ten smarkaty plecak...
moj TZ do czasu pracy w banku tez chodzil z niesmiertelnym plecakiem a teraz ma elegancka aktoweczke i powiem Ci, ze sam sobie ja kupil i nie mial najmniejszych problemow z przestawieniem sie na elegancje francje w pracy
uwierz w swojego TZa chociaz w sumie jak ma sie krecic po budowie to taka zbyt elegancka aktowka moze wygladac troche smiesznie ja bym kupila cos pomiedzy

slonce wyszlo

Edytowane przez lain
Czas edycji: 2009-10-31 o 09:56
Stary 2009-10-31, 09:57   #4518
kubusewa
Zakorzenienie

Cytat:
domyslilam sie napisalam tylko, ze my jak obchodzimy to wlasnie te pelne a ze dzisiaj mamy niepelna to nie obchodzimy a w ogole to gratuluje
wg mnie ma dosc duzo, szczegolnie jesli chodzi o charakter i sposob bycia czlowieka... ale mozesz sie ze mna nie zgadzac

to jest jak najbardziej siec na caly kraj nawet na Kasprowym maja pizzerie
aczkolwiek my z TZem akurat ich pizzy nie bardzo lubimy

moj TZ do czasu pracy w banku tez chodzil z niesmiertelnym plecakiem a teraz ma elegancka aktoweczke i powiem Ci, ze sam sobie ja kupil i nie mial najmniejszych problemow z przestawieniem sie na elegancje francje w pracy
uwierz w swojego TZa chociaz w sumie jak ma sie krecic po budowie to taka zbyt elegancka aktowka moze wygladac troche smiesznie ja bym kupila cos pomiedzy
I właśnie o to mi chodzi... ta raportówka może by się nawet nadawał.. choć moze znowu zbyt studencko wygląda???

http://www.allegro.pl/item799108399_...aportowka.html
Może zapytam czy mają czarną co sądzicie ??
Stary 2009-10-31, 10:48   #4519
anesh_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez natj Pokaż wiadomość
Hej laski

Właśnie wróciłam z makijażu MACowego, ogólnie jest przewidziana godz, a pani mnie męczyła 1h i 40 min. Efekt przepiękny
Piszę o nim bo podobny do waszych - Samoa, i Tancerka, ślubno czerwono ustych wizji.

Wkleję tylko usta bo całość się wstydzę (aparat oczywiście przekłamał) bo są mniej jaskrawe a bardziej nasycone.

I obiecane moje prawodopodobnie ślubne buty (kolor taki jak przy lampce, aparat znowu zjadł barwę )

Jakie ładne ząbki.
anesh_ jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-10-31, 10:56   #4520
metkaa
Zakorzenienie

czesc

kubusewa w sprawach torby ci nie pomoge,

wczoraj bylismy u znajomych i kolezanka opowiadała jak to była ostatnio na weselu i pannie młodej fryzura rozleciała sie juz w kosciele, dziewczyna podobno robiła dwie probne fryzury a ta własciwa nie wytrzymała nawet 2 godz, po zyczeniach pod kosciołem swiadkowa przepinała młodej welon (miała pod kokiem a przepieły na wierzch zeby zakryc to cos) ale to nie bardzo zdało rezultat bo włosy i tak wyłaziły, po toascie kolezanki PM zgarneły ja do łazienki rozplatały włosy i upieły po swojemu
metkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-31, 10:58   #4521
BlackAngel
Adwokat diabła

hej!
melduje się posłusznie...
więc od wczoraj jestem sama u rodziców, tż jednak nie pojechał (szkoda..) ale nadrobimy to w grudniu.. tutaj nie mam na nic czasu, gotuję, pomagam, sprzątam itp itd..
ale dla Was zawszę chwilkę znajdę!
mam nadzieję że mnie dużo nie minęło!

With enough time, we all find what we're looking for.
Even if it was there all along
BlackAngel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-31, 11:19   #4522
Jazzmanka
Zadomowienie

Cytat:
Hej laski potrzebuje pomocy
nie kojarzę, żeby któraś miała Tz mgr inż budowlańca, ale mam do Was prośbę... Chcę na urodziny mojemu TZ kupić torbę.. myślałam o skórzanej.. ale nie wiem czy sięnie oburzy, że taka lekarsko adwokacka... Chcę coś w ten deseń ale chodzi mi o fason bardziej niz o naszywke.. szczegolnie ze pierre cardin mi sie nie kojarzy ze skora http://www.allegro.pl/item755952054_...re_cardin.html
jest tez takie cos http://www.allegro.pl/item786327672_...ska_skora.html i takie coś i włąśnie nie wiem czy ta mi się najbardziej nei spodobała http://www.allegro.pl/item799108399_...aportowka.html
pomóżcie mi coś dobrać dla inżyniera budowlanego
Ja bym wybrała tą Visconti Chociaż to też zależy jak chodzi ubrany do pracy. Jeśli w garniturach i pod krawacikiem, to lepsza by była czarna, ale jeśli do biura może chodzić trochę bardziej na luzie np. do marynarki może być w jeansach, to ta Visconti będzie idealna.
Jazzmanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-31, 11:40   #4523
anesh_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez janiiis Pokaż wiadomość
Hej Dziewczyny!
Kurcze czytam Was codziennie, ale jak uda mi się nadrobić wszystkie nowe posty, to okazuje się że jest 22-23 i padam z nóg....na szczęście dziś piątek i weekend, więc wreszcie mam czas żeby coś "naskrobać".
Z nowości ślubnych, to byliśmy u księdza zaklepać termin, ale niestety godzina mu nie pasowała (chcieliśmy ślub o 13, a on zaproponował 14, dla nas trochę późno ale trudno, pamiętam że gdzieś tu była dyskusja że w innych rejonach Polski 14 to bardzo wcześnie no ale nie u nas ; )
Nadal nie mamy fotografa ani kamerzysty, kurcze jakoś nie możemy się zebrać żeby kogoś zamówić, odstraszają nas ceny ...
zmobilizowałyście mnie do przeglądania zaproszeń, na razie najbardziej podobają mi się takie z kokardkami jak kilka dziewczyn tu pokazywało kompletnie za to nie mam pomysłu na fryzurę i bukiet.

Zrobiłam dziś suwaczek i dopiero na nim widzę, że wcale nie zostało tak dużo czasu, a czas ucieka nam przez palce...
mamy rozgrzebany remont, widujemy się z TŻ ostatnio bardzo rzadko bo na co dzień praca, praca, praca a w weekendy TŻ-ta studia....
kurcze, jakoś miałam wyobrażenie zawsze takie, że na rok przed ślubem nie będę myśleć o niczym innym, tylko o ślubie a tu niestety tak się nie da

PS. Bardzo mi się podoba pomysł z czerwonymi butami i innymi dodatkami do sukni, niestety do mnie to kompletnie nie pasuje

Ja chciałam ślub na 17, ale sie biję, że będziemy musieli mieć wcześniej, bo mamy w sierpniu i pewnie więcej par będzie.

---------- Dopisano o 12:40 ---------- Poprzedni post napisano o 12:25 ----------

Cytat:
góre ma całkiem prostą gdyby nie koralikiMi sie w niej podoba chyba najbardziej dółTzn. cala mi się podoba w końcu dlatego ją kupiłamAle nie uważam, ze ma jakąs nadzwyczajną góręTzn. na zywo pięknie sie mieni Rozmarzyłam się

Dorzuciłam sobie drewna do kominkaJak sie wyprowadze od rodziców to tego mi będzie brakowało

A mi się za to te koraliki podobają. No góra jest bajeczna.

A co do kominka rodzice nie mają, ale my będziemy mieli, już sie nie mogę doczekać. Tżcik na budowie. AAaaa i prosiłaś mnie, żebym projekt wkleiła (jak dobrze pamiętam to Ty prosiłaś) to wklejam: http://www.dobry-dom.pl/projekt99,37...ez_garazu.html
Stary 2009-10-31, 11:46   #4524
agawoo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez can't be perfect Pokaż wiadomość
hej

mnie też kilka rzeczy irytuje u TŻta, ale z biegiem czasu nauczyłam się hmm "tolerować".. najbardziej denerwuje mnie to że TŻ jest wykorzystywany przez mamę, ciotkę siostrę
Can't, ja mam ten sam problem - rodzice mojego TZ mają 3 dzici, ale jak im coś potrzeba (gdzieś zawieźć, w czymś pomóc) to proszą tylko mojego TŻ. Bo siostra TZ ma dzieci, to ona nie ma czasu, a TZ brat w ogóle jest nietykalny. Wkurzam się, że go tak wykorzystują ...

Na razie zmykam dziewczynki, muszę jeszcze wywiesić pranie i odkurzyć, i pojechać umyć sobie autko .. pod myjnia dzisiaj taka koleja, że chyba bym tam 2 godziny czekała ... pojadę sobie na działkę i sama sobie umyję... bez woskowania, ale przynajmniej będzie czystszy ...
agawoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-31, 11:51   #4525
asiulek1705
Wtajemniczenie

Hello W końcu dotarłam do Was
Pisałyście o tym, że Wasi TŻtowie są wykorzystywani przez innych. U mnie jest podobnie, moja teściowa, jeśli tylko coś jej trzeba to zawraca głowę mojemu TŻtowi, choć ma jeszcze 3 starszych synów, 2 córki i jednego młodszego syna. Najbardziej mnie denerwuje, kiedy chcąc coś wyegzekwować podlizuje się TŻtowi...

Edytowane przez asiulek1705
Czas edycji: 2009-10-31 o 11:54
asiulek1705 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-31, 11:52   #4526
anesh_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madmuazelle Pokaż wiadomość

Mi się te kwiaty kojarzą z pogrzebem i nie chciałbym mieć takiego bukietu.

Mi w ogóle nie kojarza sie z pogrzebem, bo co pogrzebowego jest np. w tym bukiecie (bo taki chcę mieć):
Stary 2009-10-31, 12:02   #4527
anesh_
Zakorzenienie

Cytat:
Dzień Doberek
Co tam słychać?
Co się działo ostatnio

Właśnie się obudziłam i będę zabierać się za śniadanko, ale przez ostatni tydzień nie mam ochoty na jedzenie
Nie wiem co się dzieje

Mam wszystkie jej książki, oczywiście już przeczytane

Bo u Nas rocznicowo

Przeczytałam już wszystkie części "Zmierzchu" - fajne. Pierwszą część filmu też już widziałam (lepsza książka). A druga chyba też niedługo będzie, bo już reklamę widziałam.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-10-31, 12:18   #4528
madmuazelle
BAN stały

Cześć.

Jestem niewyspana,tż smacznie spał a ja kręciłam się w łóżku,nie mogłam zasnąć.

Cytat:
Napisane przez Remmi Pokaż wiadomość
A to ok, ok! A mówił Ci już, jak sobie wyobraża Ciebie z brzuszkiem? Bo mój już nawet zaczyna "ćwiczyć" głaskanie brzucha Mam nadzieję, że nie tylko ja tak mam
Głaskać nie głaszcze,chceemy mieć dwójeczke ale ostatnio zaczął marzyć że jakby wygrał w totka to oprócz tego że kupiłby dom,to dzieci już by chciał 3 albo 4.

Cytat:
Napisane przez Jazzmanka Pokaż wiadomość
To dobrze, że już jest ok! Ale wiesz, co nas nie zabije... więc uszy do góry, następnym razem będziesz wiedziała czego nie robić.

A co do pracy, to u mnie nadal nikt nic nie mówi o umowie ale dostałam z uczelni takie zaświadczenie, że mam tytuł magistra, to pójdę z tym do 'góry' w przyszłym tygodniu i się zapytam czy potrzebują to do akt. Mam nadzieję, że jak się przypomnę, że już szkołę skończyłam, to ktoś w końcu wpadnie na pomysł, żeby podsunąć mi kawałek papieru do podpisania i tym razem nie będzie to umowa-zlecenie.
No moje szefowe dały mi ostatnią szanse.Teraz wiem,czego mam nie robić,choć chcialam dobrze no ale nie wyszło.
A za Twoją umowe trzymam kciuki,abyś ją dostała.

Cytat:
Dzień Doberek
Co tam słychać?
Bo u Nas rocznicowo
Bry u mnie nic nie słychać.A plany,hm tż dziś do pracy jutro też więc ja będe odpoczywać nabierać sił na prace w tygodniu.
Rocznice macie no to i

---------- Dopisano o 14:18 ---------- Poprzedni post napisano o 14:03 ----------

Cytat:
Napisane przez BlackAngel Pokaż wiadomość
hej!
melduje się posłusznie...
więc od wczoraj jestem sama u rodziców, tż jednak nie pojechał (szkoda..) ale nadrobimy to w grudniu.. tutaj nie mam na nic czasu, gotuję, pomagam, sprzątam itp itd..
ale dla Was zawszę chwilkę znajdę!
mam nadzieję że mnie dużo nie minęło!
No to cieszy,że znajdujesz chwilke czasu na wiżowanie,a raczej dla PMeK

Cytat:
Napisane przez agawoo Pokaż wiadomość
Can't, ja mam ten sam problem - rodzice mojego TZ mają 3 dzici, ale jak im coś potrzeba (gdzieś zawieźć, w czymś pomóc) to proszą tylko mojego TŻ. Bo siostra TZ ma dzieci, to ona nie ma czasu, a TZ brat w ogóle jest nietykalny. Wkurzam się, że go tak wykorzystują ...

Na razie zmykam dziewczynki, muszę jeszcze wywiesić pranie i odkurzyć, i pojechać umyć sobie autko .. pod myjnia dzisiaj taka koleja, że chyba bym tam 2 godziny czekała ... pojadę sobie na działkę i sama sobie umyję... bez woskowania, ale przynajmniej będzie czystszy ...
Znam to skądś,tż-ta mama ( bo tato nie żyje ) ma 3 synów,młody ma 23 lata ( tylko,że jest on z innego ojca/ojczyma tż-ta ) ,tż ma 30 a najstarszy 34 lata.Noi co młody owszem pomoże,ale trzeba się go sporo naprosić,najstarszy brat jest zonaty,ma dwójke dzieci to wymiguje się tym,że mówi do mojego tż-ta no wiesz nie ma czasu,bo dzieciaki bo to bo siamto. Jemu nawet ciężko jechać do ojca na cmentarz porobić,a daleko nie ma,to my przyjeżdzamy nas urlop i jedziemy na cmentarz porobić bo jest wokoł grobu zarośniete chwastami,a tż-ta brat ten najstarszy powinien się wstydzić.Nawet rzadko kiedy do ich mamy zadzwoni,a jak mama tż-ta do niego ( najstarszego ) dzwoni to się pyta co się stało.A to coś się musi stać. Ah dużo by pisać na ich temat. Bratowa tż-ta mówi,że mój tż to oczko w głowie mamy,wcale się nie dziwie,bo tylko na tż ta może liczyć.O sytuacja gdzie mama tż-ta zamówiła suszarke do łazienki jakiś czas temu,noi nie bylo komu jej odebrać,bo młodego się prosi no ale nie można lna niego liczyć za to czas na imprezowanie to ma,na najstarszego też.Noi co przyjechaliśmy na urlop i kto odebrał suszarke i zamontował,a no tż.

Edytowane przez madmuazelle
Czas edycji: 2009-10-31 o 12:23
madmuazelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-31, 12:50   #4529
Jazzmanka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez anesh_ Pokaż wiadomość
A co do kominka rodzice nie mają, ale my będziemy mieli, już sie nie mogę doczekać. Tżcik na budowie. AAaaa i prosiłaś mnie, żebym projekt wkleiła (jak dobrze pamiętam to Ty prosiłaś) to wklejam: http://www.dobry-dom.pl/projekt99,37...ez_garazu.html
U nas jest miejsce przewidziane na kominek, ale jednak nigdy nie powstał. Jakoś tak najwięcej czasu spędzamy w kuchni (dużo miejsca tam jest i sobie właśnie tam siedzimy przy kawce), a salon, w którym miał być kominek jest osobno i tam raczej rzadko przesiadujemy. Ale gdybym miała swój domek, to bym inaczej go rozplanowała i kominek by był

W tym projekcie Agatka bardzo mi się podoba, że między kuchnią a salonem jest miejsce na stół i to jest jednocześnie część całej tej przestrzeni ale jednak nie zabiera miejsca w salonie.

Cytat:
Napisane przez anesh_ Pokaż wiadomość
Mi w ogóle nie kojarza sie z pogrzebem, bo co pogrzebowego jest np. w tym bukiecie (bo taki chcę mieć):
zapach
Jazzmanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-31, 13:32   #4530
szyszynka
Raczkowanie

GG do szyszynka Send a message via Skype™ to szyszynka

Cytat:

ta pizza nawet w londynie jest
mi osobisicie smakowala

http://suwaczki.slub-wesele.pl
/20100807310214.html
szyszynka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości