|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4501 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Posty się skończyły - Panny Młode 2010 nowego tytułu nie wymyśliły cz.11 :D
hej
![]() mnie też kilka rzeczy irytuje u TŻta, ale z biegiem czasu nauczyłam się hmm "tolerować".. najbardziej denerwuje mnie to że TŻ jest wykorzystywany przez mamę, ciotkę siostrę (-->samotną 32-letnia pannę która ma takie wymagania co do facetów że chyba nikogo sobie nie znajdzie, a szkoda bo na pewno ułotwiłoby to życie mi i TŻtowi), ale powoli to sie kończy i zapowiedziałam TŻtowi że po slubie z tym trzeba przystopowąc.. ja troszkę jeszcze posprzatam i zbieram się do pracy kurczę ostatni dzień promocji a tak się do niej przyzwyczaiłam, bo chodze już 4 weekend więc trzeba cosik sobie poszukać
|
|
|
|
#4502 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Posty się skończyły - Panny Młode 2010 nowego tytułu nie wymyśliły cz.11 :D
Dzień Doberek
Co tam słychać? Co się działo ostatnio ![]() Właśnie się obudziłam i będę zabierać się za śniadanko, ale przez ostatni tydzień nie mam ochoty na jedzenie Nie wiem co się dzieje ![]() Wczoraj pochłonął mnie film 'Zmierzch' i nie zaglądnęłam do Was ![]() Jeśli ktoś nie widział tego filmu-to pooglądajcie!Bardzooo mi się podobał W najbliższym czasie kupuje książkę ![]() Może lepiej jakbym najpierw przeczytała książkę ![]() Cytat:
![]() Jakie plany macie na weekend? Bo u Nas rocznicowo
|
|
#4503 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Czesc
![]() Cytat:
a jaka szpila ja musze sobie kupic 6cm, bo chce wytrwac do rana z usmiechem na twarzy (a taka szpila by mi go w pewnym momencie odebrala Cytat:
)... czerwone buty bardziej widze przy takiej Kate na przyklad... no ale moze mam kiepska wyobraznie Cytat:
oj to juz sie nie moge tego jedwabiu doczekac ![]() Cytat:
my mamy plany cmenatarne, wieczorne spacerki wsrod grobow i takie tam ![]() w sumie rocznice (czy tez miesiecznice) na sile tez moglibysmy obejsc ![]() wypilam przed snem wapno z witamina C i mam mniejszego kaca ![]() ide wsunac wiesniaka z rzodkiewka
|
||||
|
|
|
#4504 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Zobaczysz jak przymierzysz![]() bo wapń jest elektroloitem. Juz kiedyś pisałam, ze trzeba pić elektrolity i nie będzie kaca. Rano albo przed snem. Gdybys wypiła mix elektrolitów a nie tylko wapń to by było jeszcze lepiej ![]() Muszę posprzatąć pokój, bo moja kanapa osiągnęła stan, kiedy wylazło na nią pół szafy, więc nadszedł czas na czystki A teraz cały weekend z tż, bo przez ostatnie dwa weekendy miałam zjazdy na podyplomowych i tylko popołudnia i wieczory spędzaliśmy razem a teraz wreszcie cały weekendzik
Ślub Edytowane przez Samoa Czas edycji: 2009-10-31 o 09:53 |
|||
|
|
|
#4505 |
|
Zakorzenienie
|
Lain mało romantyczna jesteś
![]() Mi się 'Zmierzch' podobał,a le to może dlatego że nigdy nie oglądałam np. wspomnianej przez Ciebie 'Buffy' ![]() My też jakoś specjalnie nie obchodzimy rocznic ![]() A o co chodzi z czerwonymi butkami? Jak się nie mylę to chyba Samcia chciała kiedyś takie
|
#4506 |
|
Zakorzenienie
|
Hej laski potrzebuje pomocy
![]() nie kojarzę, żeby któraś miała Tz mgr inż budowlańca, ale mam do Was prośbę... Chcę na urodziny mojemu TZ kupić torbę.. myślałam o skórzanej.. ale nie wiem czy sięnie oburzy, że taka lekarsko adwokacka... Chcę coś w ten deseń ale chodzi mi o fason bardziej niz o naszywke.. szczegolnie ze pierre cardin mi sie nie kojarzy ze skora http://www.allegro.pl/item755952054_...re_cardin.html jest tez takie cos http://www.allegro.pl/item786327672_...ska_skora.html i takie coś i włąśnie nie wiem czy ta mi się najbardziej nei spodobała http://www.allegro.pl/item799108399_...aportowka.html pomóżcie mi coś dobrać dla inżyniera budowlanego
|
|
|
|
#4507 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie uwazam tez, ze do takich butow suknia powinna byc jakos bardzo opieta Kate jest opieta do bioderek i uwazam, ze to w zupelnosci jej wystarczy moze moje wyobrazenie jest takie, a nie inne przez zdjecia katalogowe choc w sumie obie widzialam na zdjeciach normalnych lasek i dalej mam takie a nie inne wyobrazenia... kwestia gustu, ktora jak wiadomo jest indywidualna ![]() a to, ze Lorna jest grzeczna nie wyklucza tego, ze jest elegancka ![]() Cytat:
a mi sie akurat przydalo w ramach innej profilaktyki... ![]() ![]() Cytat:
TZ swego czasu probowal mnie nauczyc (o ile tego da sie nauczyc ) romantyzmu i chyba jest troche lepiej niz 8 lat temu, ale taka do konca romantyczna to chyba nigdy nie bede ![]() Buffy tez nie ogladalam, ale wiem o czym jest gdybym ogladala Buffy to pewnie i Zmierzch chetnie bym ogladnela z takich filmow o wampirach to zdecydowanie mam faworyta w postaci Wywiadu z wampirem ksiazka z reszta tez godna polecenia ![]() my rocznice specjalnie obchodzimy, ale tylko te pelne Kubusewa a to budowlancy maja jakas inna mode? co on by w tej torbie mial nosic?
Edytowane przez lain Czas edycji: 2009-10-31 o 10:10 |
|||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4508 |
|
Zakorzenienie
|
my z P. też co roku chodzimy po zmroku po cmentarzu i to jest fajne
ale mnie brzuch boli nie nawidzę tej @, a tabletki zostały we wro, a raczej do stanów po nowe nie polecę zapytam P. o te torby on się na tym zna, ale nie wiem czy jest jakaś różnica między taką jak ma mój tata do biura a taką dla budowlańca, który też nosi tam papiery bo raczej nie cegły i cement
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2009-10-31 o 10:15 |
|
|
|
#4509 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też twardo stąpam po ziemi, ale nie wiem co do tego ma rodzaj oglądanych filmów ![]() Kubusewa mam to samo pytanie, co Twoj TŻ będzie nosił w tej torbie?
Edytowane przez madziulka_ Czas edycji: 2009-10-31 o 10:20 |
|
|
|
|
#4510 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny jadła, któraś ta pizzę? Wiem, że ona jest we wro na rynku, ale skoro jest reklama na nk to chyba to jest sieć na cały kraj?
http://www.pizzadominium.pl/ex/pl/?dokumenty
|
#4511 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Oj no nei wiem czy on jakieśspecjalizmy ma nosić ale przyznacie, że bankowiec raczje nie bedize miał tego samego w torbie co adwokat czy inżynier... NIe chcę żeby to była torba za 600 zł bo przecież zaraz jązniszczy... pracuje w biurze, ale zdarza mu sie wyjść na budowe na pomiary czy inne inwentaryzacje więc nie chcę żeby od razu sięzniszczyła... a taka http://www.allegro.pl/item796808260_...na_laptop.html no to bardziej nadaje sie na noszenie akt czy innych dokumentów, a ten mój ot i telefon (a wlasciwie busole) nosi, stek kluczy, 4 buły, kalkulator... laptopa do pracy nie nosi bo ma kompa stacjonarnego na miejscu.. co tam jeszcze metrówkę śrubokręciki... taka złota rączka pod krawatem... Chodzi mi o to, że nie chcę mu kupować takei jaktówki jak ta wyżej bo ona taka formalna jest a ten mój całe życie dotychczasowe nosił się z plecakiem i boję się że rzuci torbe w kąt bo taka formalna .. a koncu musze go nauczyc chodzic z czyms innym niz ten smarkaty plecak... Edytowane przez kubusewa Czas edycji: 2009-10-31 o 10:27 |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4512 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
eee ja nie lubię cienkiego ciasta na pizzy-można zamówic na grubym?
|
|
#4513 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A codo torby... teraz każda torba jednokomorowa jest torba na laptopa
|
|
|
|
|
#4514 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Znikam do H&M na chwilkę
|
|
#4515 |
|
Zakorzenienie
|
juz zakupki od rana
Kubusewa mają na grubym przeczytałam w menu
|
|
#4516 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4517 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
napisalam tylko, ze my jak obchodzimy to wlasnie te pelne a w ogole to gratuluje ![]() wg mnie ma dosc duzo, szczegolnie jesli chodzi o charakter i sposob bycia czlowieka... ale mozesz sie ze mna nie zgadzac ![]() Cytat:
nawet na Kasprowym maja pizzerie ![]() aczkolwiek my z TZem akurat ich pizzy nie bardzo lubimy ![]() Cytat:
a teraz ma elegancka aktoweczke i powiem Ci, ze sam sobie ja kupil i nie mial najmniejszych problemow z przestawieniem sie na elegancje francje w pracy ![]() uwierz w swojego TZa ja bym kupila cos pomiedzy ![]() slonce wyszlo Edytowane przez lain Czas edycji: 2009-10-31 o 10:56 |
|||
|
|
|
#4518 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.allegro.pl/item799108399_...aportowka.html Może zapytam czy mają czarną co sądzicie ?? |
|
|
|
|
#4519 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jakie ładne ząbki. |
|
|
|
|
#4520 |
|
Zakorzenienie
|
czesc
kubusewa w sprawach torby ci nie pomoge, wczoraj bylismy u znajomych i kolezanka opowiadała jak to była ostatnio na weselu i pannie młodej fryzura rozleciała sie juz w kosciele, dziewczyna podobno robiła dwie probne fryzury a ta własciwa nie wytrzymała nawet 2 godz, po zyczeniach pod kosciołem swiadkowa przepinała młodej welon (miała pod kokiem a przepieły na wierzch zeby zakryc to cos) ale to nie bardzo zdało rezultat bo włosy i tak wyłaziły, po toascie kolezanki PM zgarneły ja do łazienki rozplatały włosy i upieły po swojemu
|
#4521 |
|
Adwokat diabła
|
hej!
melduje się posłusznie... więc od wczoraj jestem sama u rodziców, tż jednak nie pojechał (szkoda..) ale nadrobimy to w grudniu.. tutaj nie mam na nic czasu, gotuję, pomagam, sprzątam itp itd.. ale dla Was zawszę chwilkę znajdę! ![]() mam nadzieję że mnie dużo nie minęło!
|
|
#4522 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4523 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja chciałam ślub na 17, ale sie biję, że będziemy musieli mieć wcześniej, bo mamy w sierpniu i pewnie więcej par będzie. ---------- Dopisano o 12:40 ---------- Poprzedni post napisano o 12:25 ---------- Cytat:
A mi się za to te koraliki podobają. No góra jest bajeczna. A co do kominka rodzice nie mają, ale my będziemy mieli , już sie nie mogę doczekać . Tżcik na budowie . AAaaa i prosiłaś mnie, żebym projekt wkleiła (jak dobrze pamiętam to Ty prosiłaś ) to wklejam: http://www.dobry-dom.pl/projekt99,37...ez_garazu.html
|
||
|
|
|
#4524 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na razie zmykam dziewczynki, muszę jeszcze wywiesić pranie i odkurzyć, i pojechać umyć sobie autko .. pod myjnia dzisiaj taka koleja, że chyba bym tam 2 godziny czekała ... pojadę sobie na działkę i sama sobie umyję... bez woskowania, ale przynajmniej będzie czystszy ... |
|
|
|
|
#4525 |
|
Wtajemniczenie
|
Hello
W końcu dotarłam do Was Pisałyście o tym, że Wasi TŻtowie są wykorzystywani przez innych. U mnie jest podobnie, moja teściowa, jeśli tylko coś jej trzeba to zawraca głowę mojemu TŻtowi, choć ma jeszcze 3 starszych synów, 2 córki i jednego młodszego syna. Najbardziej mnie denerwuje, kiedy chcąc coś wyegzekwować podlizuje się TŻtowi...
Miłość nie pragnie, aby jej dogadzano, ani nie stara się wcale o własną wygodę; lecz troszczy się o dobro innych i buduje Niebo pośród piekielnej rozpaczy Edytowane przez asiulek1705 Czas edycji: 2009-10-31 o 12:54 |
|
|
|
#4526 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4527 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przeczytałam już wszystkie części "Zmierzchu" - fajne. Pierwszą część filmu też już widziałam (lepsza książka). A druga chyba też niedługo będzie, bo już reklamę widziałam. |
|
|
|
|
#4528 | |||||
|
BAN stały
|
Cześć.
Jestem niewyspana,tż smacznie spał a ja kręciłam się w łóżku,nie mogłam zasnąć. ![]() Cytat:
Cytat:
![]() A za Twoją umowe trzymam kciuki,abyś ją dostała. ![]() Cytat:
Rocznice macie no to i ![]() ---------- Dopisano o 14:18 ---------- Poprzedni post napisano o 14:03 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
Jemu nawet ciężko jechać do ojca na cmentarz porobić,a daleko nie ma,to my przyjeżdzamy nas urlop i jedziemy na cmentarz porobić bo jest wokoł grobu zarośniete chwastami,a tż-ta brat ten najstarszy powinien się wstydzić.Nawet rzadko kiedy do ich mamy zadzwoni,a jak mama tż-ta do niego ( najstarszego ) dzwoni to się pyta co się stało.A to coś się musi stać. Ah dużo by pisać na ich temat. Bratowa tż-ta mówi,że mój tż to oczko w głowie mamy,wcale się nie dziwie,bo tylko na tż ta może liczyć.O sytuacja gdzie mama tż-ta zamówiła suszarke do łazienki jakiś czas temu,noi nie bylo komu jej odebrać,bo młodego się prosi no ale nie można lna niego liczyć za to czas na imprezowanie to ma,na najstarszego też.Noi co przyjechaliśmy na urlop i kto odebrał suszarke i zamontował,a no tż.
Edytowane przez madmuazelle Czas edycji: 2009-10-31 o 13:23 |
|||||
|
|
|
#4529 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
W tym projekcie Agatka bardzo mi się podoba, że między kuchnią a salonem jest miejsce na stół i to jest jednocześnie część całej tej przestrzeni ale jednak nie zabiera miejsca w salonie. Cytat:
|
||
|
|
|
#4530 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ta pizza nawet w londynie jest mi osobisicie smakowala
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:28.

kurczę ostatni dzień promocji a tak się do niej przyzwyczaiłam, bo chodze już 4 weekend więc trzeba cosik sobie poszukać 

ale dostałam z uczelni takie zaświadczenie, że mam tytuł magistra, to pójdę z tym do 'góry' w przyszłym tygodniu i się zapytam czy potrzebują to do akt. Mam nadzieję, że jak się przypomnę, że już szkołę skończyłam, to ktoś w końcu wpadnie na pomysł, żeby podsunąć mi kawałek papieru do podpisania i tym razem nie będzie to umowa-zlecenie.

nie kojarzę, żeby któraś miała Tz mgr inż budowlańca, ale mam do Was prośbę... Chcę na urodziny mojemu TZ kupić torbę.. myślałam o skórzanej.. ale nie wiem czy sięnie oburzy, że taka lekarsko adwokacka... Chcę coś w ten deseń ale chodzi mi o fason bardziej niz o naszywke.. szczegolnie ze pierre cardin mi sie nie kojarzy ze skora

i