|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4501 | |
Raczkowanie
|
Dot.: CZY MAJOWE CZY CZERWCOWE, NASZE DZIECI są BOMBOWE! 2009 cz III
Cześć dziewczynki
czytam was jak mam wolna chwilę. u nas choróbska. od ![]() przynajmniej schudłam. tz tez jakiś niewyrażny , mała jakoś daje rade choć te zęby w zadziwiająco szybko idą. nam dzisiaj kurier dostarczył skoczka fisher price. miała większe oczekiwania co do niego. potem dodam kilka fotek jak moj mutancik w tym wyglada. a tak to po staremu. przepraszam ze tak tylko o sobie , ale od poniedziałku sie poprawie. moj tz znowu wyjezdza i bede miała więcej czasu. buziaczki ---------- Dopisano o 21:39 ---------- Poprzedni post napisano o 21:35 ---------- Cytat:
Iwciag a na jakiej diecie jesteś?? tez by mi sie przydała.
![]() |
#4502 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Pisać tu w tej chwili babolce niedobre ![]() Gdzie podziewa sie :poiglot,esti,cinusiowa,an ulka itd. Illbana ,Marika Nie napiszę skąd jestem bo jeszcze mnie nawiedzicie ![]() Jaka tam ze mnie ślązaczka to już peryferie śląska tylko woj.śląskie A Wy gdzie mieszkacie???
10.05.09 ANTOŚ jest już z nami ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() KOCHAM CIĘ SYNECZKU ![]() Edytowane przez Bercia2000 Czas edycji: 2009-11-25 o 20:45 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4503 |
Zakorzenienie
|
Aljaka
![]() Malutka mimo,że mnie zignorowalaś ![]() ![]() ![]() ![]() Iwciag to ty ciagle na kopenhaskiej? Ja jakoś schudnąć za wiele nie mogę ![]() Dzolana to dobrze,że twój TŻ już jedzie,wreszcie będziesz miala czas dla nas ![]() ![]() ![]() Edytowane przez ursull Czas edycji: 2009-11-25 o 20:44 |
![]() ![]() |
![]() |
#4504 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Tak tak pokaż niunkę na skoczku!! No i nie dajcie się tym chorubskom ![]() Ursull już po kopenhaskiej do dukana się przygotowuje. U mnie coś drgnęło w końcu i przez to jestem za***iście zmobilizowana by powalczyć z tym nadbagażem moim ![]() Edytowane przez iwciag Czas edycji: 2009-11-25 o 20:48 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4505 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() zapytam jeszcze o shaska,nicola,haruno,rumi ankowa,itd. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4506 |
Zakorzenienie
|
Dobry wieczór
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sto lat dla Oliviera i Alexa ![]() ![]() Marika, z zasypaniem u nas bez zmian, nadal ręce albo cyc ![]() ![]() Pakusia, super że już jesteście w kraju, mam nadzieję że w drodze powrotnej mniej będziesz stresować się lotem ![]() Illbana, gratulujemy ząbka ![]() ![]() Iwciag, gratulujemy drugiego ząbka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4507 |
Raczkowanie
|
Marika - do trzech razy sztuka - następnym razem jak się umówimy, to wypali
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Malutka - dziękujemy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Iwciag - wow, gratuluję spadku wagi ![]() Berciu - to ja Ci też nie napiszę ![]() ![]() ![]() Dzolana - wklej fotki Martynki ![]() Ursull - ja już rano próbowałam przywołać dziewczyny do porządku i nic ![]() ![]() Gosik - dziękujemy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4508 |
Zakorzenienie
|
Malutka, super wieści od gina
![]() ![]() ![]() Illbana, na Aleksa nic nie działa jak wpadnie w histerię ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4509 |
Zakorzenienie
|
Gossik
![]() ![]() ![]() ![]() Illbana skoro pała nie działa to może to zadziała: |
![]() ![]() |
![]() |
#4510 |
Zakorzenienie
|
To jest mój 501 post już nie raczkuję,ale rozeznuję
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4511 |
Raczkowanie
|
Gosik - no to faktycznie klops. Ma chłopak charakterek
![]() ![]() ![]() ![]() Ursull - ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:33 ---------- Poprzedni post napisano o 22:24 ---------- Chyba nie podziałało ![]() Spokojnej nocy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4512 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tż od dzisiaj bez pracy - firma nie ma zamówień... miłego wizażowania. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4513 |
BAN stały
|
Witam
![]() i znikam...... ehhehe U nas dobrze.....jak narazie buzkaaaa |
![]() ![]() |
![]() |
#4514 |
Zadomowienie
|
ursull - ja mojemu synowi pozwolilam iśc spac więc ja dobra matka prasowałam mu jego szmatki a nich stracę. A sponsorzy są only my
![]() malutka - zdam relacje od pediatry ![]() ![]() iwciag - no popatrz a ja wchodziłam wczoraj na wagę i co? 2kg. mniej i bez żadnej dietki i całej reszty katów hmmm..... to mi się podoba ![]() ![]() dzolana - zaś posyłasz Tz żeby przywiózł świńską grype ![]() ![]() ![]() Bercia - nie wkurzaj nas ze sląąsku tu sa sosnowiec, żory i wodzisław śląski kojarzysz ![]() ![]() gosikk_s - bidulka ![]() Illbanka - stareńka ja was teraz odwiedzam a póxniej ty mnie nie zapomnij i Hubus wypróbuje nas sprzecior, a jak masz tak blisko rodzinkę to super, ja mam brata blok obok ale mało do siebie chodzimy. No następny raz musi wypalic koniec kropka. cinusiowa - ale to chwilowy zastój w pracy Tż tak? zaopiekuje się królewną chociaż. A ty co walczysz z brzuszkiemi walczysz i ciągle 4 dni ![]() Oki to ja spadam gnic pa pa ![]() Ejo a gdzie : mell, dentka, esti, poiglocik, Carotka i reszta? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4515 | |||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ad. 2 ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ad. 2 ![]() ![]() Cytat:
no to ![]() Cytat:
![]() Lecę wyprasować sobie koszulę do pracy i spać, bo jutro mam na rano ![]() ![]()
![]() |
#4516 |
Zakorzenienie
|
Maja wysłałam ci priv.Tylko tyle mogę
![]() Marika u mnie Milenka prasuje ![]() Rozaliontka nawet nie zdążyłam cię poznać i już uciekłaś ![]() Malutka ano niedopieszczona jestem i niedowartościowana ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4517 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gratulacje ![]() A ten moj pies zalatwil mi kanapy blotem i zostawil smrod na koldrze... ![]() Cytat:
![]() Cytat:
a w miescie musialam odebrac zasilek... dzieki naszym rodakom, ktorzy brali tu zasilek (przelewany na konto) a mieszkali w Polsce, teraz ja z malym dzieckiem, w wichure i deszcz musze osobiscie co tydzien stawiac sie na poczcie... ![]() no przy okazji male zakupki ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() no nie ![]() Wow !!! I jak sie z tym czujesz kochana ??? ![]() Cytat:
Wspolczuje, ale na szczescie Ty masz prace. Nie wierze, nie zezarlo mi postow ![]() ![]() Obejrzalam dzisiaj 3 domy (szukamy nowego lokum) i totalna porazka... Teraz mieszkam w wielkiej chalupie, ok 250m, a za te sama cene, albo i wyzsza, w miescie wynajmiemy blizniaka z tektury i gipsu o powierzchni klaustrofobicznej i w dodatku cuchnacego grzybem i z ogrodem wielkosci 3 lozeczek dzieciecych.... w dodatku na osiedlu pelnym Polakow.... Szukamy dalej... Olek sie zepsul chyba, chyba ma katar, ale nie jestem pewna. No tak, ja sie pojawiam, to wszystkie znikaja ![]() Zmowilyscie sie czy co ??? |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4518 |
Wtajemniczenie
|
Witam ja znowu pierwsza!
U nas nocka wporzo, o19spanko i o3 pobudka na90ml oszukanego mleka! Dziś mój tż ma iść do pediatry poprosić o opiekuńczy dla mnie i jeśli się uda, jedziemy załatwiać wycieczkę, oby tylko były miejsca! Gosikk oj to daje Wam Aleks popalić, współczuje i wiem co to znaczy, bo Iwo też nie należy do tych najgrzeczniejszych dzieciaczków, choć widzę, że im większy tym jest lepiej, więc może i u Was to kwestia czasu? Ja w każdym bądź razie trzymam kciuki by tak było Cinusiowa oj my całkiem nie dawno, to przerabialiśmy, dobrze, że choć Ty masz pracę. Eve nie ma co rozpaczać, u nas ząbki wyszły z dnia na dzień i jeden po drugim, u Was też na pewno zaraz się pojawią ![]() Marika to zazdroszczę tych2kg bez wysiłku, ja od jakiegoś czasu się staram i ograniczam i dlatego trochę waga mi poleciała Ursull widzę akcesoria z szfay wyjęła, ładny pejczyk ![]() Edytowane przez iwciag Czas edycji: 2009-11-26 o 07:34 |
![]() ![]() |
![]() |
#4519 |
Raczkowanie
|
Dzień dobry
![]() To jakiś zbiorowy odwyk, czy co ![]() ![]() Noc standardowa - się cysialiśmy często i gęsto ![]() ![]() Cinusiowa - ja też zostawiam dla Ciebie pw ![]() Marika - no my Was też bardzo chętnie odwiedzimy ![]() ![]() ![]() Eve - dziękujemy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Malutka - to sporo masz tych prezentów do kupienia. Ja planuję jakieś drobiazgi, bo i fundusze mam ograniczone w tym roku ![]() ![]() Ursull - to i ja chyba spróbuję Guzika prasowania nauczyć ![]() Iwciag - cześć ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4520 |
Wtajemniczenie
|
Illbana dziękujemy, kciuki się przydadzą!
Ja dziś też biorę się za kończenie porządków, spacerek bo ładna pogoda, także może i ja na odwyk się załapię ![]() My właśnie jesteśmy z tżtem na etapie kłótni jak ma wyglądać nasz domek, na wiosnę zaczniemy budowę, bo z kredytem lipa ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4521 |
Raczkowanie
|
Iwciag - to zazdroszczę (tak pozytywnie oczywiście
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4522 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4523 |
Zadomowienie
|
Hej mamuśki
![]() Gosikk Chyba mam podobnie ![]() Mój Antoś od 2 nocy budzi się o pierwszej trzeciej godzinie i nie śpi 2 h ![]() już dawno tak nie robił leży szarpie mnie za włosy ,drapie ,piszczy ![]() Do tego w dzień jest marudny nie moge wyjść z pokoju bo ryczy jakby go ktoś ze skóry obrywał.Jak siedze przy nim to się bawi ,ale jak odejde to histeria.Dobrze ,że nie zawsze tak jest może to taki okres.Usypiam go od urodzenia na rękach juz kregosłup mi siada no czasem przy cycu uśnie nigdy sam ![]() W dzień daje popalić i w nocy też nie da odpoczać.Śpi do pierwszego karmienia w łóżeczku potem ze mną bo nie mam siły co 2 h go przekładać.Starszy syn też spi ze mna nauczył się jak Tz był w Anglii to sobie razem spaliśmy.Próbowaliśmy go przenosiać na jego łóżko to budzi się w nocy płacze wraca do nas przy okazji budził małego wiec jeszcze gorzej.Mam duze łóżko ,ale zle mi sie śpi cały czas uważam przykrywam jednego drugiego ![]() ![]() ![]() ![]() Ale ponarzekałam ![]() ![]() Mądre, śliczne, ładnie rosną rozwjiają się moje oczka w głowie ![]() Illbana,Marika Nie kojarzę skąd możecie być ![]() ![]() Ja nie napiszę bo jeszcze mnie ktoś namierzy znajomy(ale zapraszam na pielgrzymkę ![]()
10.05.09 ANTOŚ jest już z nami ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() KOCHAM CIĘ SYNECZKU ![]() Edytowane przez Bercia2000 Czas edycji: 2009-11-26 o 08:30 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4524 |
Zadomowienie
|
Dzis nocka tez w miare, tylko ten maly lobuz przestawil sie na wstawanie przez 6, trzeba go jakos przestawic na pozniejsza godzine...chociaz moze to lepsze niz wstawanie w nocy...
Lece przewinac malego bo cos czuje , ze maly obsraniec siedzi mi na kolanch ![]() marika ta kanapka to tylko chlebek z maselkiem ![]() ![]() iwciag ja chyba tez juz nie bede uzywac tamponow bo mi wylaza jak zle wloze albo staja w poprzek ![]() ![]() ![]() ursull ja tez lubie gotowac, ale nie zawsze mi sie chce...tak w ogole to wole gotowac a piec nie ...ale ciasta jesc lubie ![]() ![]() Illbana mi smutno bylo, gdy bylo malo postow jak nie pracowalam, a teraz lubie jak jest malo bo nie mam tyle do nadrabiania ![]() iskierka Jasko wsuwa chrupki kukurydziane i je uwielbia ![]() ![]() malutka ciesze sie, ze u gina wyszlo wszystko w porzo, ja nie mam tyle szczescie i cholerstwo mam nadal, ale na razie sie nie powieksza...no Tz stanal na wysokosci zadania, bedzie dobrze ![]() dzolana czekam na fotki i powrotu do zdrowia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4525 |
Zadomowienie
|
dzien dobry
![]() ![]() moja niunia narazie spi wiec mam chwilke narzekacie ze wasze maluchy nie bawia sie same moja niunia czzasami tez niechce ale wystarczy ze poloze ja na lozku lub na podlodze to przewraca sie i pelza z jednej sttrony na druga albo dam jej zabawki to tez sie pobawi ale czasami tez chce na rece zobaczyc co mama robi oo wlasnie moja krolewna wstala my dzis mamy szczepienie, nie boje sie bo moja niunia bardzo ladnie znosi wkucia i nie jest az tak marudna po nich
#4526 | |
Raczkowanie
|
Iwciag - bardzo ciekawy ten projekt
![]() ![]() ![]() O.K. Się pielgrzymki spodziewaj ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:52 ---------- Poprzedni post napisano o 09:42 ---------- Cytat:
![]() Ja mieszkam w wieżowcu, więc czasami naprawdę ![]() ![]() ![]() Ewelain - to dzielna Twoja niunia ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4527 |
Rozeznanie
|
Dzien Doberek
![]() wczoraj nie mialam za bardzo czasu na wizaz..nic nie poczytalam ![]() kolezanka ze swoim synkiem mieli do mnie wpasc ale pezlozyli wizyte na dzis..wiec polecialam sobie na spacerek i na shopping ![]() kupilam sliczny komplecik babek(roznych dekoracji w tym gwiazda)na choinke oraz prezent dla kolezanki Kalinki Nataszy(idziemy w sobote na jej 2letnie urodzinki ![]() a wlasnie wspominalam jak pierwszy raz wzielam ja na rece..urodzila sie 2,5m-ca wczesniej...byla taka malenka... i od wtedy zapragnelam juz baardzo miec taka mala Nataszke..a wyszla Kalinka ![]() Nie chce glosno chwalic mojej corki,bo jak to zrobie to sie "spsuje" ![]() ale wczoraj sza noc(o 23.00-butla)i spanie do 5.00rano,dzis tak samo a potem dosypianie do 9.30(wczoraj)zobaczymy do ktorej dzis ![]() Ja mysle,ze to zalezy od dnia.. od skokow rozwojowych... bo sa dni ,ze jest super i patrze "dziwnie" na moja corcie(taka grzeczna..ladnie sypia..)a czasem..ufffffff...potrez ba duzo sily i cierpliwosci ![]() usrull-nie znajde tak latwo tego hipka..ale ja mysle,ze jest on dla mlodszych dzieci niz Mialuska,bo dzieciczki dotykajac go poznaja faktury..cos tam szelesci,piszczy jak sie naciska.. ja juz go nie kupuje.. ![]() zamowilismy taki prezent ![]() ![]() http://www.shopcreator.com/mall/prod...0Band%20Walker ok,zmykam pewnie pojawie sie dopier jutro..mam troche pracy,Niuncia spi,wiec musze troche chalupke ogarnac,sterta prania do prasowania czeka cos upichcic musze ![]() ochhh zapomniaalbym.. WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA WCZORAJSZYCH JUBILATOW OLIWIERKA I ALEXA ![]() ![]() (bedzie ktos za mna tesknil ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4528 |
Zadomowienie
|
Illbana dlatego w sytuacjach kiedy mam dosc mieszkania w bloku to sie pocieszam, ze jest to nasze wlasne mieszkanie i na najlepszym osiedlu u nas w miescie...jakos trzeba se dodac otuchy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4529 |
Zadomowienie
|
To była podpowiedz mojego miejsca zamieszkania
![]() a nie zaproszenie ![]() ![]() Ewelain U nas leżenie w ogóle nie wchodzi w gre od 2 msc chce tylko siedzieć lub rączki.Martwi mnie to na brzuchu nienawidzi lezeć jak to dziecko nauczy się raczkować ,pełzać ![]() ![]()
#4530 |
Rozeznanie
|
ochhh zapomnialbym..
wczoraj mielismy premiere jedzenia marchewki ![]() ![]() dzis drugie podejscie.. chyba srednio jej smakowlala ![]() ![]() ![]() ![]() wiem dziewczyny ,ze Wy ten etap macie juz za soba ... ale u nas dopiero sie zaczyna i ciesze sie tym jak dziecko ![]() Tz kupil caly woreczek ekologicznej i nagotowalam,potem do malutkich pojemniczkow(na lod ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:24.