CZY MAJOWE CZY CZERWCOWE, NASZE DZIECI są BOMBOWE! 2009 cz III - Strona 150 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-11-25, 14:02   #4471
ursull
Zakorzenienie

Dot.: CZY MAJOWE CZY CZERWCOWE, NASZE DZIECI są BOMBOWE! 2009 cz III

Cytat:
Napisane przez iwciag Pokaż wiadomość
Ursull kurde z tą siostrą to nie ciekawa sytuacja, wiem, że to nie Twoja wina, ale ja na miejscu tych rodziców pewnie też bym jakiś tam mały żal miała, no może nie do Ciebie, ale do losu, i może też bym dziwnie patrzyła, choć wiadomo, że TY niczemu absolutnie nie jesteś winna.
Moi rodzice też mają żal do dziewczyny mojego brata, że dy by coś tam to może by było inaczej, ale dziewczyna nie jest niczemu winna i pewnie również było jej ciężko i przezywała też śmierć mojego brata a swojego chłopaka.
Jak napisałaś o tej koleżance to ja już nie mogę doczekać się swojego wypadutylko boję się, że nie dostanę opiekuńczego i co wtedy

Illbana ten Twój Guziczek to zdolna bestia, a Ty narzekasz, że on nie siedzi! Za to jak już mądrze mówi
Dlatego potrafię zrozumieć zachowanie ludzi w takich sytuacjach,z drugiej jednak strony wyobraź sobie co musiało czuć 3letnie dziecko,gdy ciocia była dla niego nie miła,już się z nim nie bawiła itd.Z czasem wujostwo zrozumięli i przeszła im złość.Mój kuzyn wieszał się przez dziewczyną,na szczęście bezskutecznie.Ona go rzuciła.Ludzie są słabi.Dziewczyna twojego brata nie była winna,ale w bólu szuka się przyczyny i powodu,aby wyładować swój żal.Myślę,że ona też bardzo to przeżyła.

ursull jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-25, 14:12   #4472
iwciag
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ursull Pokaż wiadomość
Dlatego potrafię zrozumieć zachowanie ludzi w takich sytuacjach,z drugiej jednak strony wyobraź sobie co musiało czuć 3letnie dziecko,gdy ciocia była dla niego nie miła,już się z nim nie bawiła itd.Z czasem wujostwo zrozumięli i przeszła im złość.Mój kuzyn wieszał się przez dziewczyną,na szczęście bezskutecznie.Ona go rzuciła.Ludzie są słabi.Dziewczyna twojego brata nie była winna,ale w bólu szuka się przyczyny i powodu,aby wyładować swój żal.Myślę,że ona też bardzo to przeżyła.
ja też tak uważam i dlatego napisałam, że poniekąd rozumiem Twoje wujostwo, tym bardziej, że i ja teraz myślę jak matka, a że Tobie jako dziecku było przykro z tego powodu jak najbardziej rozumiem jak również to,że Ty niczemu nie byłaś winna, smutny temat zapodałaś Ursullko, lepiej polej!!

Edytowane przez iwciag
Czas edycji: 2009-11-25 o 14:15
iwciag jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-25, 14:26   #4473
ursull
Zakorzenienie

Iwciag no to zostawiam wam ten trunek,za sama do sklepu uciekam,tylko mi się nie spijcie za szybko,ja zaraz wracam

Stary 2009-11-25, 14:32   #4474
magduchahahaha
Zadomowienie

GG do magduchahahaha

Cytat:

Magduchahaha własciwie zdjęcia Weroniczki mam,potrzebuję tylko twoją zgodę na ich wykorzystanie i datę twoich urodzin
No przeciez to oczywiste, że się zgadzam
A date urodzin wysłałam Ci na maila
Nisia 3,06,2009
♥ ♥ ♥
magduchahahaha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-25, 14:47   #4475
iwciag
Wtajemniczenie

Cytat:
Iwciag no to zostawiam wam ten trunek,za sama do sklepu uciekam,tylko mi się nie spijcie za szybko,ja zaraz wracam
mniam, moje ulubione Ja spadam kuraka pokroić, a nie potrafię, zawsze mamusia to robiła a ja miałam gotowe porcyjkinie ma jak u mamusi

Znowu się pochowały, wychodzić mi tu raz dwa trzy!!

Edytowane przez iwciag
Czas edycji: 2009-11-25 o 15:04
Stary 2009-11-25, 15:19   #4476
Illbana
Raczkowanie

Iwciag - ja to zaglądam co chwilkę Widzę, że Ursull winko przyniosła Jam cycowa, to raczej podziękuję A kuraka też kroić nie umiem - mój monsz umieJa przepraszam, że ja tak jednym okiem, ale drugim okiem realizuję bardzo waży dla mnie projekt i chyba kurka, nie zdążę na czas No a trzecim okiem patrzę na śpiącego Guzika

Hubert

Illbana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-25, 15:56   #4477
iwciag
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Illbana Pokaż wiadomość
Iwciag - ja to zaglądam co chwilkę Widzę, że Ursull winko przyniosła Jam cycowa, to raczej podziękuję A kuraka też kroić nie umiem - mój monsz umieJa przepraszam, że ja tak jednym okiem, ale drugim okiem realizuję bardzo waży dla mnie projekt i chyba kurka, nie zdążę na czas No a trzecim okiem patrzę na śpiącego Guzika
To się sprężaj kochana póki Hubcio śpi, nadganiaj póki możesz, bo jak wstanie to może być ciężko, powodzonka, byś zdążyła

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-11-25, 15:57   #4478
aljaka
szyciowa specjalistka :)

oezu
powiem szczeże....nie było mnie, bo jestem dość zmęczona i slaba nastrojowo i nie chciałam truć, i ogólnie weny nie miałam....o dziecku też mi sie nie chciało pisać

u nasz szpital, wszyscy chorzy, jak kaszel mija to katar się zaczyna....cała czwórka jeszcze tylko kot sie trzyma ale bo to wiadomo jak długo!

nie mam na nic czasu, Piotrek przechodzi bardzo ciężki okres.kaszel, mega katar i górne jedynki...nie ma mowy by posiedział sam, śpi też niespokojnie, ale to minie...mam nadzieję.
oczywiście postaram sie nadrobić ale co mi z tego wyjdzie to nie wiem
Ursull
co to za lista, mam dosłać zdjęcie...dlaczego ja jestem zawsze pomarańczowa ? a i będę zakładała bloga o moich krasnalach, to jak co to uśmiecham się o korepetycje

pialjaka to kraina taka
a tu ja, sama ja
aljaka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-25, 16:14   #4479
iskierka321
Raczkowanie

Witam mamuski... ja tu zawsze tylko na troszke tak goscinnie bo tak normalnie to cieżko mi za Wami nadazyc mam nadzieje, że nie zloscicie sie ze wpadam do Was na watek tylko po porady... tym razem chcialam zapytac o chrupki kukurydziane lub cos podobnego.... podajecie juz swoim dzieciom ? Chcialabym podać mojej Agatce bo rwie się do naszego jedzenia a ja nie mam co podac jej do raczki zeby tez mogla "pomemlac" z gory dziekuje za odpowiedzi i pozdrawiam Was wszystkie (czasami podpatruje )
Stary 2009-11-25, 16:23   #4480
Illbana
Raczkowanie

Iwciag - problem w tym, że mi jeszcze natchnienie jest potrzebne, a z tym różnie bywa Pokroiłaś kuraka?

Aljaka - o żesz, to rzeczywiście nieciekawie. Kurujcie się i oby Pietruli szybko ząbki wylazły A mnie ten Twój płaszczyk nadal interesuje - uszyłaś już?

Iskierko - chyba nie pomogę, bo ja Hubie nic takiego jeszcze nie daję, ale poczekaj trochę - może jakieś bardziej doświadczone mamuśki się w końcu odezwą Również pozdrawiam

Hubert

Stary 2009-11-25, 16:29   #4481
aljaka

Cytat:
Aljaka - o żesz, to rzeczywiście nieciekawie. Kurujcie się i oby Pietruli szybko ząbki wylazły A mnie ten Twój płaszczyk nadal interesuje - uszyłaś już?

Iskierko - chyba nie pomogę, bo ja Hubie nic takiego jeszcze nie daję, ale poczekaj trochę - może jakieś bardziej doświadczone mamuśki się w końcu odezwą Również pozdrawiam
uszyłam, tylkio mi sie nic na kompa nie zgrywa...miejsca nie mam

iskierko, ja daję chrupki, tylo szukam miękkich i długich ....zobaczysz jak szybko pokapuje jak sie dobrać do tego co w dloni zostaje uśmiejesz się

pialjaka to kraina taka
a tu ja, sama ja

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-11-25, 16:37   #4482
iwciag
Wtajemniczenie

Illbana pokroiłam ale w cały świat!
Stary 2009-11-25, 16:48   #4483
ursull
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aljaka Pokaż wiadomość
oezu
powiem szczeże....nie było mnie, bo jestem dość zmęczona i slaba nastrojowo i nie chciałam truć, i ogólnie weny nie miałam....o dziecku też mi sie nie chciało pisać

u nasz szpital, wszyscy chorzy, jak kaszel mija to katar się zaczyna....cała czwórka jeszcze tylko kot sie trzyma ale bo to wiadomo jak długo!

nie mam na nic czasu, Piotrek przechodzi bardzo ciężki okres.kaszel, mega katar i górne jedynki...nie ma mowy by posiedział sam, śpi też niespokojnie, ale to minie...mam nadzieję.
oczywiście postaram sie nadrobić ale co mi z tego wyjdzie to nie wiem
Ursull
co to za lista, mam dosłać zdjęcie...dlaczego ja jestem zawsze pomarańczowa ? a i będę zakładała bloga o moich krasnalach, to jak co to uśmiecham się o korepetycje

Przykro,że nie możecie choróbska się pozbyć.Trzymam za was kciuki i za kota też

Co do listy i kartki,no to szybciuchem:
na 143 stronie znajdziesz moją propozycję uaktualnionej i poprawionej listy naszych mamusiek.Gdy klikniesz na imię dziecka pojawi sie jego zdjęcie.Wymysliłam też,aby dziewczyny podaly daty swoich urodzin to bedziemy mogły sobie sto lat na forum śpiewać Zrobiłam też projekt kartki świątecznej,który znajdziesz u mnie albumie "wizazowe śliczności'. Jeśli masz ochotę to prześlij zdjęcia i datę urodzin na adres ursull@onet.pl
Do korepetycji to ja się nie nadaje,bo sama wciąż uczę się na własnych błędach,co często kończy się tym,że poraz kolejny muszę coś na blogu poprawiać lub naprawiać.Jeśli jednak do czegoś mogę się przydać,to bardzo chętnie Fajnie,że kolejne dzieciaczki będą miały swoje blogi,uważam,że to jest super sprawa

---------- Dopisano o 16:48 ---------- Poprzedni post napisano o 16:44 ----------

To ja wam tu wińsko podrzucam,wychodzę,aby na pijaństwo nie patrzeć,wracam,a butelka nadal cała. Ło matko,toż to profanacja jakowaś,że z darów natury (i moich) korzystać nie chceta.Widać,że Anulki i Caro tu brakuje

Kuroikaze ja cię czasem tu widzę,więc jak znowu będziesz podglądać to napisz czy dasz zdjątka i datę urodzin? Dotyczy to wszystkich lasek,które jeszcze się nie określiły!

Ależ ja uwielbiam mieć w rękach władzę

Stary 2009-11-25, 17:01   #4484
iwciag
Wtajemniczenie

Ursull kto ma pałę ten ma władzę
My gościnne, nie chciałyśmy bez Ciebie kochana zaczynać!
Stary 2009-11-25, 17:23   #4485
Seona
Zakorzenienie

Jagoda999, my się jeszcze nie znamy pamiętnik suuuper!!! Aleks Ty wogóle na swoje lata nie wyglądasz, czas Cię nie posuwa

Ewelain, fajnie, że znajdujesz jednak czas, żeby do nas zaglądnąć

Iwciag, ale Twój mały suuuper raczkuje

Vila, Rozaliontka, Małgosia, 10000 lat Was nie było.
Vila, to krzesełko drewniane na pewno będzie suuuper i nie ma co przepłacać. My jednak też chyba drewniane kupimy, oglądaliśmy dzisiaj w sklepie.
Rozaliontka, Małgosia fajnie, że chłopaki rosną Małgosiu ja też wracam do pracy i aż się boję czy sobie poradzę po takiej długiej przerwie

Ursull, jak powódź? Nadal jesteś, to znaczy że nie jest źle Listę prowadzisz żelazną ręką

Illbana, Ty na Hubercika mówisz Guzik, ja na moją Pati mówię Kwiatek I też już muszę przestać, bo ona na Kwiatka reaguje, a na Pati nie

Iskierko ja nie daję żadnych chrupek, boje się, że ona jest jeszcze za mała i żeby się nie zakrztusiła. Chociaż Katrin pisała że podaje i Jej Marcelek uwielbia.

Nie pamiętam więcej komu co miałam odpisać, proszę nie czuć się ignorowanym ale ostatnio ciągle zmęczona chodzę i nie mam na nic sił

Ślub
Pati
Lili
Seona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-25, 17:24   #4486
ursull
Zakorzenienie

Iwciag co znaczy gościnnie? Pokroiłam ci kurczaka i trochę drinów przynioslam,bo widzę,że krajowe wino wam nie wchodzi.A z tą pałą to bym się zastanowiła,bo ja napewno jestem kobietą,a i tak mam władzę (czasami)

Edytowane przez ursull
Czas edycji: 2009-11-25 o 17:25
Stary 2009-11-25, 17:28   #4487
ursull
Zakorzenienie

Seona pwódź jest a ja twarda muszę być,a co poczęstuj się kurczakiem od Iwciag i napij się drinka, a szybciutko siły ci wrócą

Stary 2009-11-25, 17:30   #4488
iwciag
Wtajemniczenie

Cytat:
Iwciag co znaczy gościnnie? Pokroiłam ci kurczaka i trochę drinów przynioslam,bo widzę,że krajowe wino wam nie wchodzi.A z tą pałą to bym się zastanowiła,bo ja napewno jestem kobietą,a i tak mam władzę (czasami)
tzn ze nie chciałyśmy bez Ciebie zaczynać!
Teraz to się postawiłaś!!

a kurak od mojej mamusi co to pazurkiem po podwórzu pisałZapraszam

z ostatni chwili mamy już drugą dolną jedynkę!!

Edytowane przez iwciag
Czas edycji: 2009-11-25 o 17:47
Stary 2009-11-25, 17:50   #4489
Illbana
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Seona Pokaż wiadomość
ostatnio ciągle zmęczona chodzę i nie mam na nic sił

Ja mam z niewyspania zawroty głowy

Ursull - zwabiłaś mnie tymi drinkami i kurakiem

Cytat:
a kurak od mojej mamusi co to pazurkiem po podwórzu pisałZapraszam

---------- Dopisano o 18:50 ---------- Poprzedni post napisano o 18:50 ----------

Iwciag - gratulujemy drugiego ząbka!!!

Hubert

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-11-25, 18:41   #4490
ursull
Zakorzenienie

Illbana i Iwciag na was można zawsze liczyć

Milucha mi masakrycznie marudzi idę ją kąpać i położyć spać,al wrócę tu

Stary 2009-11-25, 19:03   #4491
marika2121
Zadomowienie

GG do marika2121

No i dzisiaj spacerkowaliśmy dwa razy i zjechaliśmy ostatecznie do domku o 17:30. Teraz zajadam sałateczke warzywną i cieplutką grachamkę . Puki co kaszlu nie było, katarek lekki ale do doktorki jutro podskoczymy dla własnego spokoju. Zaraz muszę sie wziąśc za góre prania i wyprasowac to, później do was zajrze.

iwciag - tarammmmm http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=804704724 to ten prezent który do nas idzie . Co ten Iwo oszalał z tymi zębolami?

ursull - hmmm.. Egipt, ja tez chce , linka wkliłam wyżej. Witaj w klubie daremnych hehe. Ale mnie pobiłaś tą pałą aż mam strupy na dupie.

Illbanka - no to ok po Mikołaju zaglądne do was z jakims spónionym prezencikiem dla guziczka. To jak Tż ma nocki to ty z domku uciekasz?
aljaka - zdrówka rybki .

iskierka - mój puki co pałaszuje biszkopciki te Lu, a flipsiki muszę kupic dopiero i też będzie jadł.

seona - ja zas jestem zignorowana przez Ciebie (żarcik)
Stary 2009-11-25, 19:21   #4492
iwciag
Wtajemniczenie

Marika prezencior wypasiony! Poprasuj i u mnie, bo ja wstyd się przyznać ale 2gi dzień się zabieram!
Stary 2009-11-25, 19:41   #4493
ursull
Zakorzenienie

Marika prezent rewelacja,ale cena .Nawet nie marzę o zakupie czegoś takiego małej.Moja biedronka na biegunach to około 150zł w promocji i więcej nie mogę wydać Ale wam zazdraszczam tego stołu.Koniecznie daj znać jak się sprawdza

Stary 2009-11-25, 19:52   #4494
aljaka

a co ten wątek tak zwolnił...no w szoku jestem

pialjaka to kraina taka
a tu ja, sama ja
Stary 2009-11-25, 19:58   #4495
iwciag
Wtajemniczenie

Cytat:
no ja też, wciąż dużo patrzących mało piszących!
Wyłazić mamki z ukrycia, bo już tylko mnie widać
a pzrepraszam jeszcze malutka się pokazuje
Stary 2009-11-25, 20:18   #4496
marika2121
Zadomowienie

GG do marika2121

iwciag - no sprzęcior wypasiony zobaczymy czy łobuziak go pokocha jak nie to , zrobiłam sobie pauze w prasowaniu bo ta sterta mnie przeraża.

ursull - gdybym to ja miała za te cacko płacic to bym podziękowała kupa kasy ale stkoro sponsorzy sa to dlaczego nie, sami się zaoferowali. A twoja biedrona mi się bardzo podoba.

---------- Dopisano o 21:14 ---------- Poprzedni post napisano o 21:03 ----------

Któraś szukała porządnego i taniego wózka? oto on http://www.allegro.pl/item825170549_..._promocja.html

---------- Dopisano o 21:18 ---------- Poprzedni post napisano o 21:14 ----------

A tak poważnie to moja koleżanka ma identyczny to nic że płaciła prawie 2 razy tyle w sklepie a on jest teraz w promocji, myśle że tanio http://www.allegro.pl/item817851946_...wyprzedaz.html

Edytowane przez marika2121
Czas edycji: 2009-11-25 o 20:19
marika2121 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-25, 20:29   #4497
ursull
Zakorzenienie

Cytat:
zwolnił,bo niektórzy na NK siedzą i takie rzeczy piszą: "mamo, kazałaś tak 5 godzin siedzieć,
tak...to co, mogę już iść spać...bo jutro od rana sprzątam...mamo no, mogę...?"

odpowiadam,nie sprzątanie,ale góra prasowania dlatego ja nie muszę zajmować się takimi przyziemnymi sprawami jak iwciag czy Marika,ja mam od tego córkę

Milenka07 za odwiedzinki

Marika fajne te wózki,też muszę kupić.A nie mogłabyś mi pożyczyć twojego sponsora

---------- Dopisano o 20:29 ---------- Poprzedni post napisano o 20:26 ----------

Ten wątek obecnie przeglądają: 13 (11 użytkowników i 2 gości)
to chyba żart jakiś
Dam wszystkim dobry przykład i się odukryje Liczę,że reszta laseczek zrobi to samo

Stary 2009-11-25, 20:31   #4498
aljaka

Cytat:
zwolnił,bo niektórzy na NK siedzą i takie rzeczy piszą: "mamo, kazałaś tak 5 godzin siedzieć,
tak...to co, mogę już iść spać...bo jutro od rana sprzątam...mamo no, mogę...?"

odpowiadam,nie sprzątanie,ale góra prasowania dlatego ja nie muszę zajmować się takimi przyziemnymi sprawami jak iwciag czy Marika,ja mam od tego córkę

Milenka07 za odwiedzinki

Marika fajne te wózki,też muszę kupić.A nie mogłabyś mi pożyczyć twojego sponsora

---------- Dopisano o 20:29 ---------- Poprzedni post napisano o 20:26 ----------

Ten wątek obecnie przeglądają: 13 (11 użytkowników i 2 gości)
to chyba żart jakiś
Dam wszystkim dobry przykład i się odukryje Liczę,że reszta laseczek zrobi to samo
no nie kto tak napisał....no nie no nie

pialjaka to kraina taka
a tu ja, sama ja
Stary 2009-11-25, 20:33   #4499
malutka_24
Wtajemniczenie

Hej
Nocka udana, jedzonko o północy, przed 6, ostateczna pobudka o 8:30 synka dałam mężowi, poszli się bawić do drugiego pokoju, a ja sobie pospałam jeszcze do 10 potem z mamą pojechałam na zakupy świąteczne, praktycznie wszystkie prezenty mam już kupione, mąż zajmował się wtedy synkiem ==> spali razem 2,5 h wizyta u gina z dobrymi wieściami, bo nie mam żadnej torbieli do tego w czasie kąpieli jak puszczałam Dawida to sam siedział, lekko pochylony do przodu i oparty na piąstkach, ale sam potem Wam wkleję fotkę
i mąż mnie wczoraj przeprosił

dla Olivierka i Alexa

Cytat:
Napisane przez milena07 Pokaż wiadomość
Malutka udanej wizyty u gina zyczę, ja wstyd się przyznać od urodzenia Kubka jeszcze wogóle nie byłam, na początek miałam isc po 6 tygodniach i nie poszłam, później po 6 miesiącach i nic z tego nie wyszło, mam nadzieje że przed upływem 6 lat się wybiorę
a Ty masz migusiem do gina!!!

Cytat:
Malutka wybaczamy, ale żeby mi to było ostatni raz
oczywiście madame

Cytat:
Napisane przez pakusia86 Pokaż wiadomość
melduje sie z polski
dla grzecznego Kubusia, a mamusi strach przejdzie

Cytat:
Napisane przez marika2121 Pokaż wiadomość
malutka - no to klops chyba dzisiaj czeka nas wizyta u pediatry z tym katarzyskiem no i kaszel jest paskudny. Dużo zdrówka i szybkiej poprawy Tż
i czekamy na wieści z jutrzejszej wizyty u pediatry

Cytat:
Napisane przez superzabula Pokaż wiadomość
malutka kciuki zacisnietewidze, ze twarda jest co do Tz-a, chyba naprawde zalazl Ci za skore
no zalazł zalazł, ale już jest ciut lepiej

Cytat:
Napisane przez ania4891 Pokaż wiadomość
i trzymam kciuki

No co, nie moja wina, ze sie zassal do srodka
ad. 1
ad. 2 taa, a czyja

Cytat:
Się chwalimy! Mamy od wczoraj lewą dolną jedynkę!!!

Malutka – a u Was to o obowiązki domowe poszło, czy tak w ogóle o całokształt? Trzymam kciuki za wizytę u gina.
ad. 1 no to jest z czego się chwalić gratuluję 2 ząbków
ad. 2 zaczęło się od obowiązków domowych, ale tak w ogóle to mu się zbierało już od dawna, żeby dostać za całokształt

Cytat:
dużo zdrówka dla całej Waszej rodzinki i oby Piotrusiowi szybko wyszły ząbki

Cytat:
Napisane przez iskierka321 Pokaż wiadomość
tym razem chcialam zapytac o chrupki kukurydziane lub cos podobnego.... podajecie juz swoim dzieciom ?
ja jeszcze nie dawałam swojemu chrupków, tylko biszkopty i chrupaczki ryżowe po 7 miesiącu

Cytat:
Wyłazić mamki z ukrycia, bo już tylko mnie widać
a pzrepraszam jeszcze malutka się pokazuje
no już jezdem
Stary 2009-11-25, 20:33   #4500
iwciag
Wtajemniczenie

Marika na pewno, a jak nie, to ja jak bardzo będziesz go chciała oddać i będziesz nalegała tak bardzo, to wezmę go do siebie
Moja sterta tak mnie przeraża, że nie mogę się za nią zabrać

dziewczyny ja mam już 4kg na minusie i taki brzuszek mały..ciekawe ile uda mi się zżuci do11tego

Malutka brawa dla Dawidka, fajnie, że układa się wszystko i z mężem i z ginem

a teraz zmykam do łóżka bo tż psioczy a poza tym coś mnie ssie i chyba jestem głodna, dobranoc, życzę przespanej nocki Wam mamuśki, papa

Edytowane przez iwciag
Czas edycji: 2009-11-25 o 20:41
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości