Październikowe PM :) - Strona 151 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-10-06, 20:50   #4501
onething
Zadomowienie

Dot.: Październikowe PM :)

2013/2014

Edytowane przez onething
Czas edycji: 2010-10-07 o 19:07
onething jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-06, 20:58   #4502
bianeczkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jiuna Pokaż wiadomość
ja też nie wierze
a teraz to wielka d**a bo ja nie mam kogo poprosić
kuzynki które znam.. nie przychodzą.. za to przychodzi na wesele cała masa które widziałam podczas zapraszani 1szy raz w życiu
1sza koleżanka odmówiła
2ga dziś się wywinęła

i niestety więcej koleżanek to ja na tej wiosce nie mam :/
fantastiko
a nie będe prosić kogoś z kim w ogóle nie gadam i jestem tylko na 'cześć'

jestem załamana

do tego przed chwilą dzwoni babsztyl z salonu z textem że jutro nie będzie miała dla mnie bolerka do odbioru bo materiał się skończył... a g**** mnie to interesuje... normalnie ludzie są beznadziejni
i nagle o tym że materiału nie maja skapneli się dzień przed terminem odbioru sukienkino jakoś nie wierze
więc będę musiała w następnym tygodniu znowu zapierdzielać do salonu po bolerko..

już mi się nie chce tego wesela i mam wszystkiego dosyć
Nie no ludzie to sa jednak bezczelni!!! Co za swinia!

Wyjazd do spa wyszedl idealny! Bylo super Masaz mega przyjemny, kolezanka zasnela az, na prawde warto! Pozniej bylismy na basenach, tez pelen relax :-D W drodze powrotnej zajechalysmy na szamke i solarium. Wrocilysmy padniete. Jest jeden mankament, rozbiera mnie choroba :-( Naszprycowalam sie czosnkiem,aspiryna i wit. C, mam nadzieje ze do jutra pusci!

Zapraszam na mojego BLOGA KOSMETYCZNEGO
http://carlacosmetics.blogspot.com/

22.08.2015 - Nasza Jagodzianka

Wspólnie zamawiamy buty
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=778031

bianeczkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-06, 21:26   #4503
Madziulka83
Zadomowienie

GG do Madziulka83

Tym, ktore juz sa zonami i wkrotce beda wieeele pieknych, szczesliwych wspolnych lat!!!!!

A ja bylam wczoraj na przymiarce! Mialam odebrac kiecke, ale stweirdzilam, ze odbiore jak maz przyjedzie w piatek. Maja mi jeszcze podszyc bolerko i zwezic sukienke, bo schudlam.

Dzsiaj na hura zalatwialam alkohol, dzwonilam po hurtowniach, bo pewna osoba, ktora miala nam zalatwiac wystawila nas do wiatru!!!

W ogole to latam jak maly samochodzik, wszystko zalatwiam sama, maz przyjezdza dopiero w czwartekw nocy. Piatek i sobota bedzie latanina, a w niedziele wieeelki dzien!!! YYyyy, chyba mam malego stresa....
Stary 2010-10-07, 07:39   #4504
bianeczkaa
Zakorzenienie

A ja dalej glut, tyle że teraz siedzi w nosie :/z dwojga złego lepsze to, niż żeby mi ciekło z nosa Zapodaje pełen szpryc czym się da, dzisiaj czosnek, cirrus i coldrex max grip. I tak mam wrazenie, że jest już lepiej Do soboty muszę być zdrowa i JUŻ!

---------- Dopisano o 07:39 ---------- Poprzedni post napisano o 07:32 ----------

Kurde! Bez jaj dzisiaj strajk włoski w Hipermarketach a ja mam jechać po owoce

Wspólnie zamawiamy buty

Stary 2010-10-07, 07:48   #4505
pieleszka
Wtajemniczenie

bianeczka kuruj się, kuruj!!! fajny ten wypad miałaś...aż zazdroszcze
u mnie panieńskie będzie raczej klasyczne...posiedzenie z dziewczynami w domu przy jakimś alku a potem szaleństwo w knajpie ale to dopiero za tydzień...a slub jeszcze dalej...jej...a juz bym chciała..

---------- Dopisano o 07:48 ---------- Poprzedni post napisano o 07:47 ----------

co oznacza strajk włoski?? bo ja nie bardzo wiem o co chodzi...

Kobiety nigdy nie zrozumiesz. Nawet jeśli jesteś kobietą! (A.J.Cronin)
pieleszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-07, 08:33   #4506
bianeczkaa
Zakorzenienie

Strajk wloski to jest jak sie pracje ale wszystko robi meeeega wolno o nazbyt dokladnie

Wspólnie zamawiamy buty

Stary 2010-10-07, 12:53   #4507
mądrala
Zakorzenienie

GG do mądrala

No to ja mam weselne paznokcie już gotowe ale ciesze sie, ze kobitka przyjechala do mnie do domu, bo przynajmniej nie musiałam się nigdzie tłuc zrobiłam sobie niezbyt długie, wiec fajnie się z nimi czuje.

I w ogole to troche dziwnie, bo mój TŻ co wymyślił i w piatek o 17:00 przyjeżdza po mnie koleżanka i mnie gdzie porywa jakaś niespodziewanka związana z basenem albo czym bo TŻ powiedzial że mam zabrać klapki i stój kąpielowy... ciekawe co ten wariat wymyślil i to dzien przed weselem

mądrala jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-07, 14:40   #4508
_agata
Zakorzenienie

Jutro jadę po suknię

o
_agata jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-07, 16:37   #4509
jiuna
Wtajemniczenie

sukni nie odebrałam bo :
1: bolerko nie gotowe
2. welon był zły.. tzn jeden bok dłuższy
3. pani miała poprawić bok sukni.. i oczywiście nic nie było zrobione

ciekawe co jutro się wydarzy :/
czyli w sumie nic nie załatwiłam

na pocieszenie kupiłam sobie 2 sweterki i tyle
jiuna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-07, 17:06   #4510
justinaa9
Raczkowanie

Hej dziewczyny!
Piszę już do Was jako żonka, choć nadal czasem trudno mi w to uwierzyć.
Wybaczcie, że tak późno, wiem, jak sama zawsze z utęsknieniem czekałam na relację i chciałam, żeby pojawiła się już w poniedziałek. Ale jeśli ktoś zam organizuje catering to niestety nie jest to możliwe. Dopiero dziś wróciliśmy do rzeczywistości - a już czwartek! - i w końcu mogę sporóbować napisać swoją relację.
Dziewczyny, dzięki za życzenia. Wszystko się udało! I nawet pogoda nam dopisała, choć w piątek wieczorem jeszcze nic na to nie wskazywało. I już teraz, bo pewnie później zapomnę - składam najserdeczniejsze życzenia wszystkim PMkom, które już za 2 dni będą przeżywać ten najpiękniejszy dzień. Dużo szczęścia i miłości!!! Jak sobie pomyślę, jak ja czułam się jeszcze tydzień temu - zestresowana, zmęczona i mająca milion rzeczy jeszcze do zrobienia - to wam nie zazdroszczę. Ale zazdroszczę Wam tego, co czeka Was za 2 dni! Zapomnicie o całym przedślubnym stresie i będziecie cieszyć się każdą chwilą! Tego Wam życzę z całego serca!

Ciężko zebrać się do relacji ale spróbuję. Jako, że jestem straszną gadułą, może być przydługa. Mam nadzieję, że mi wybaczycie.

Środa, czwartek i piątek to było jedno wielkie bieganie i załatwianie tysiąca spraw. Wspominałam o moim koszmarnym kolorze włosów i nagłym szukaniu butów, więc było dość nerwowo. Na szczęście w piątek jeszcze byłam u fryzjera i pani mnie uratowała. Przywróciła na ile się dało ciepły i jasny odcień blondu. Byłam szczęśliwa.
Jako, że dużo rodziny przyjeżdzało z daleka, już w piatek mieszkanie było pełne i panowało ogólne podniecenie i zamieszanie. Robiłyśmy jeszcze z przyjaciółkami zawieszki na wódkę (bo jakoś wcześniej nie było czasu) .
W sobotę obudziłam się sama o 6:30, co mi się NIGDY nie zdarza. Serce waliło mi jak oszalałe. Oczywiście już nie usnęłam. Do 8 siedziałyśmy w łóżku z moimi dziewczynami i gadałymy.
Na 9 pojechałam z moją świadkową do fryzjera, gdzie dołączyła do nas jeszcze druga przyjaciółka i tak we trzy, przy kawce, wesoło siedziałyśmy na fotelach. A ja - wyluzowałam. W ogóle nie czułam, że to TEN dzień. Jakbym po prostu była z dziewczynami u fryzjera. Najbardziej ucieszyłam się, jak wyszło słoneczko! TŻ dowiózł mój welon, którego oczywiście zapomniałam i kwiat do włosów. Fotograf też przyjechał i pstryknął parę fotek. O 11 fryzurka była gotowa. (Trzymała się jeszcze następnego dnia!) Jak wróciłyśmy do domu, to stres powrócił. Głównie przez to, że dom wypełniony był samymi zestresowanymi ludźmi. Wszyscy się ubierali, biegali i załatwiali ostatnie rzeczy - np. zepsuty zamek w spodniach itd. Ja zrobiłam sobię kawkę, zjadłam kanapkę, a przyszedł fotograf i makijażystka i zamknęliśmy się w moim pokoju, więc znowu odcięłam się od wszystkiego i zamomniałam na chwilę, że to JUŻ... Na próbny makijaż nie zdążyłyśmy się umówić, więc musiałam jej zupełnie zaufać. I nie zawiodłam się. Makijaż był boski! Troszkę mocny, ale tak chciałam i tak lepiej wychodzi na zdjęciach. No i taki pasował super do mojej sukni. Potem ubieranie sukni i wtedy nadszedł najgorszy stres. TŻ już czekał na mnie, czekała cała rodzina. A ja zamknięta w pokoju nakładałam jeszcze biżuterię i pryskałam perfumem. Serce waliło mi jak szalone a ręcę trzęsły się jak nie wiem co! W końcu wyszłam. Usłyszałam wielkie ooohhhhh, ale ja już nie widziałam nic oprócz mojego przystojnego TŻta. No a potem nastąpiło błogosławieństwo - najbardziej wzruszający moment z całego dnia!!! Wszyscy mieli łzy w oczach, niesamowite przeżycie. Potem już było ok. Pojechaliśmy do kościoła i myślałam, że już luzik. Przed kościołem chwilę czekaliśmy na wejście. A potem powoli udaliśmy się za księżmi (mieliśmy 2 bo jeden przyjaciel rodziny). To takie wspaniałe uczucie - widzieć te wszystkie twarze zwrócone na ciebie, kiedy wiesz, że oni wszyscy przyszli tu specjalnie dla was, po to by z Wami przeżywać tą chwilę. Naprawdę było mi tak cudnie miło!
Msza ok, czytanie czytała moja przyjaciółka. Ja już luz. Do momentu, kiedy miała nastąpić przysięga. Wtedy znowu serce zaczęło mi walić... Przysięga cudna, rzeczywiście jest coś takiego, że nie widzi się nikogo poza sobą. Ja czułam się, jakbyśmy byli sami na świecie. I tak cudnie słyszeć te słowa od ukochanego! TŻ był opanowany, ale mnie głos bardzo drżał. Ale się udało!
Po wyjściu obrzucono nas monetami, a potem staliśmy w słońcu i przez długi czas przyjmowaliśmy życzenia. No i potem na salę. Dobrze, że długo jechaliśmy, bo mieliśmy czas "przećwiczyć" w teorii nasz pierwszy taniec, bo w całości ćwiczyliśmy go tylko z 2 razy.
Przywitanie chlebem, toast (woda na szczęście ) i kolejne cudowne uczucie - wejście na salę, gdzie już wszyscy na nas czekali. I toast. Potem obiadek. I kolejne dziwne uczucie w żołądku - no tak, taniec. Trochę się stresowałam. Ale udało się! Zatańczyliśmy walca i ponoć wyszło cudownie!
A potem już z górki. Muzyka, toasty, śpiewy przy stołach, tańce, zabawy... Zespół grał bardzo profesjonalnie. Ja na początku bawiłam się średnio, niestety tak to jest jak orgazniuje się samemu wesele, a noclegi nie są na miejscu, bo każdy z gości miał pytania, trzeba było dopilnować kilku rzeczy, ale później już wszyskto było ok. Podobno super wesele, jedzenie pyszne i dużo (plus robienia samemu), do tego stół wiejski, który był prawie cały czas oblegany (więc warto), wszystkim się podobało, a to najważniejsze. Oczepiny super, mieliśmy konkurs karaoke na 2 grupy i wszyscy bardzo chętnie śpiewali, o tej porze to już wiadomo. Były też baloniki i wózek.
Tort mieliśmy ok.23, bo tak chcieliśmy. Chodziło głównie o babcie, które najbardziej lubią torty, a nie zawsze mogą tak długo wysiedzieć. Podziękowanie dla rodziców było już po oczepinach. I to był kolejny wruszający moment. Zaczęłam coś mówić do mikrofonu, ale zaraz głos mi się załamał i musiałam przekazać mikrofon mojemy Mężowi
Oczywiście cały wieczór nie miałam czasu ani ochoty jeść, więc oprócz ciepłych dań prawie nic nie jadłam. Przystawek, ciast i innych spróbowałam dopiero na poprawinach.
Wszyscy cały czas powtarzali, jak pięknie wyglądam.. Miło tak raz w życiu czuć się naprawdę pięknie. Wszyscy mówili mi też że TŻ jest tak szczęśliwy jak nigdy - a to chyba najlepszy komplement dla Panny Młodej.
Goście zaczęli się rozjeżdzać już ok.3, choć bawiliśmy się do 5. Spaliśmy razem z goścmi w ośrodku oddalonym o kilkanaście km od sali (woził bus), i choć położyliśmy się dopiero ok.8 rano i spaliśmy 4 godz. - wstaliśmy pełni sił na poprawiny. Super też obudzić się do słoneczka i w ośrodku, gdzie było 20metrów do jeziorka.

Nie wszystko było idealne, niektórzy nie zawsze lubili muzykę (starsi), mama TŻa twierdzi, że było za mało toastów, zapomnieliśmy o księdze gości, zespół też, więc przypomniało nam się nad ranem no i wpisów niewiele, kucharki zapomniały dać figurki na tort, którą specjalnie kupiłam, i pewnie coś się jeszcze znajdzie... ale to nie jest ważne. Było super! Gościom się podobało. A małe pierdołki, okazuje się, że wcale nie są ważne. Nie zwraca się w tym dniu uwagi ani na dekorację w kościele (zupełnie!), ani na przystojenie sali (wazony z bukietami zauważyłam dopiero o 5 rano, jak siedziałam zmęczona i rozglądałam się po sali), najważniejsi jesteście Wy i goście!

Pamiętajcie, uśmiechajcie się cały czas (ja na początku zapomniałam trochę o tym) i korzystajcie z każdej sekundy tego cudnego dnia! (tu akurat się starałam ), idźcie powoli do ołtarza, cieszcie się z każdego przesyłanego Wam uśmiechu i cieszcie się każdą minutą. Bo niestety ten dzień szybko mija. ZA SZYBKO!!! I już chciałoby się przeżyć go jeszcze raz. (oczywiście bez stresu z przygotowań ) I jeszcze raz ubrać tą piękną suknię....

Wiem, że się rozpisałam, mówiłam. Mam nadzieję, że dałyście radę przeczytać.

Ps. Kuferek z niezbędnikami też mi się nie przydał - może tylko agrafki, bo tren mi się odpiął nad ranem, pętelka się urwała i trzeba było spinać.

Jak coś mi się przypomni to jeszcze dopiszę.
Stary 2010-10-07, 20:00   #4511
mądrala
Zakorzenienie

GG do mądrala

justinaa9 cudna relacja i absolutnie nie jest zbyt dluga

Ja sie troche zaczynam martwić, że bedzie mi zimno...ale co tam, chyba przezyje
A jutro TŻ przywozi do mnie pierwsza partie ciuchów, ciekawe gdzie ja je zmieszcze

mądrala jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-07, 20:16   #4512
justinaa9
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez mądrala Pokaż wiadomość
justinaa9 cudna relacja i absolutnie nie jest zbyt dluga

Ja sie troche zaczynam martwić, że bedzie mi zimno...ale co tam, chyba przezyje
A jutro TŻ przywozi do mnie pierwsza partie ciuchów, ciekawe gdzie ja je zmieszcze
Zimno może być, ale jak ja dałam radę wczoraj na pół-nago paradować na sesji w plenerze, to i ty dasz radę! W ten dzień masz w sobie tyle adrenaliny i emocji, że zimna nie czujesz!
Stary 2010-10-08, 07:53   #4513
pieleszka
Wtajemniczenie

justinaa9 śliczna relacja!!! gratuluje bycia żonką
w ogóle dziewczyny to jak ja czytam Wasze relacje to zawsze mam łzy w oczach..jej na seri sie boję, że cały swój ślub 'przeryczę" bo się dziwnie na starość wrażliwa zrobiłam

i już teraz chciałam złożyć wszystkim jutrzejszym PM życzenia WSZYSTKIEGO NAJ....!!!!!! pięknej pogody, motylków w brzuchu, usmiechu na ustach i szczęścia w serduchu!!!! niech Wasz dzień będzie tym najpiękniejszym w życiu!!!!!

Stary 2010-10-08, 09:22   #4514
aicila
Rozeznanie

justinaa9 super relacja
i też tak mam jak pieleszka, że jak czytam wasze relacje to mam łzy w oczach...
ciekawa jestem jak ja jutro wytrzymam z tym ogromem emocji

szczerze mówiąc, to nie wiem właściwie za co mam się dzisiaj zabrać Tż jest w pracy niestety, więc leże jeszcze w łóżku bo nie chcę mi się wstać a nie mam jeszcze biżuterii kupionej na jutro, Tż nie ma krawata na poprawiny, muszę jechać do wuja po słoneczniki na sale, muszę zanieść prezent dla rodziców do "ubrania" i wiele wiele innych rzeczy, więc potrzebuję dużego kopa

wczoraj byłam zrobić paznokcie i jestem mega zadowolona mam śliczne akryle i z wypukłymi kwiatkami

"...Każdy ma po jednej szansie żeby powiedzieć TAK, jak ją straci to musi zostać jaroszem.
A kto to jest jarosz?
Człowiek je tylko same warzywa, bo żona mu nie będzie gotowała schabowych taka przyszłość go czeka!"
aicila jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-08, 09:32   #4515
bianeczkaa
Zakorzenienie

justinaa9, świetna relacja i wcale nie za długa

Dziękuj wszystkim za życzenia Dziewczyny to już jutro!!!!!!!!!!!!!!! Byłam rano u spowiedzi, był mój ulubiony ksiądz, poszło expresem Czuje się już lepiej. Wczoraj byłam na spa na dłonie i stopy (bomba) i na pazurkach, miały być migdałki french, ale same zobaczcie co wyszło uwielbiam takie paznokcie Wczoraj zasnęłam parę min po 22 jak nigdy, ale byłam mega zmęczona. Przespałam caaałą noc, jak kamien! Zaraz jadę odebrać ryby wędzone

Wspólnie zamawiamy buty

Stary 2010-10-08, 09:34   #4516
pieleszka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez aicila Pokaż wiadomość
justinaa9 super relacja

szczerze mówiąc, to nie wiem właściwie za co mam się dzisiaj zabrać Tż jest w pracy niestety, więc leże jeszcze w łóżku bo nie chcę mi się wstać a nie mam jeszcze biżuterii kupionej na jutro, Tż nie ma krawata na poprawiny, muszę jechać do wuja po słoneczniki na sale, muszę zanieść prezent dla rodziców do "ubrania" i wiele wiele innych rzeczy, więc potrzebuję dużego kopa

wczoraj byłam zrobić paznokcie i jestem mega zadowolona mam śliczne akryle i z wypukłymi kwiatkami
kochana to wstawaj, leć pod rześki prysznic, zaparz sobie mocną kawę i do biegania - załatwiania jak nie pomoże to mogę ci sprzadać kopa a co
słoneczniki będziesz miała na sali?? super!!! bardzo lubię te kwiaty i będę miała w bukiecie najprawdopodobniej

---------- Dopisano o 09:34 ---------- Poprzedni post napisano o 09:32 ----------

Cytat:
Napisane przez bianeczkaa Pokaż wiadomość

Dziękuj wszystkim za życzenia Dziewczyny to już jutro!!!!!!!!!!!!!!! Byłam rano u spowiedzi, był mój ulubiony ksiądz, poszło expresem Czuje się już lepiej. Wczoraj byłam na spa na dłonie i stopy (bomba) i na pazurkach, miały być migdałki french, ale same zobaczcie co wyszło uwielbiam takie paznokcie Wczoraj zasnęłam parę min po 22 jak nigdy, ale byłam mega zmęczona. Przespałam caaałą noc, jak kamien! Zaraz jadę odebrać ryby wędzone
no to wrzucaj te pazurki

Stary 2010-10-08, 10:03   #4517
ppaauullaaa
Raczkowanie

bianeczka pokaż pazurki :P
ppaauullaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-08, 10:12   #4518
bianeczkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aicila Pokaż wiadomość
justinaa9 super relacja

dobrze że to napisałaś bo nie mam bransoletki, sory za suche skórki

Wspólnie zamawiamy buty

Edytowane przez bianeczkaa
Czas edycji: 2010-10-08 o 10:13
Stary 2010-10-08, 10:14   #4519
bianeczkaa
Zakorzenienie

Zrobie lepsze zdjęcie później.

Wspólnie zamawiamy buty

Stary 2010-10-08, 10:58   #4520
olinka malinka
Raczkowanie

Ja dopiero dzisiaj znalazłam czas na internet, poprawiny, goście, 1 plener, drugi plener i tysiace innych spraw. Ostatni tydzień przed przed slubem byłam zestresowana, ale dzień slubu minął jakby w innym wymiarze. Nawet jeszcze teraz cieżko wrócić do rzeczywistości... Kochane mój nastrój zmienił się radykalnie jak tylko uczesała mnie fryzjerka, po wizycie u wizażystki chodziłam przeszczęsliwa na maxa, a jak włożyłam suknię, dostałeam bukiet kwiatów i zobaczyłam na palcu lśniacą obrączkę byłam wniebowzitęta! I sama nie poznawałam siebie! Kochane naprawdę nie ma czym się przejmować. Wszyscy goscie byli w tym dniu bardzo serdeczni, cała rodzina (bliższa i dalsza) dawała nam wiele oznak wsparcia- poczawszy od pieknych życzeń, komplementy, porzez toasty za nasze zdrowie i pogawędki podczas tańców - odbijańców . Czułam się naprawdę wyjątkowo, lekko podekscytowana i mimo że w centrum zainteresowania (za czym na ogół nie przepadam) czułam, że Ci wszyscy ludzie zebrani wokół nas życzą nam naprawdę wszystkiego co najlepsze i jestem im za to bardzo wdzięczna.

A teraz pora na życzenia dla Was:
Afirmujcię się Kochane tym pięknym dniem, starajcie się zachowac dla siebie w środku jak najwięcej i po prostu bądźcie szczęśliwe!!! Dużo miłośći Wam życzę!!!
Stary 2010-10-08, 11:28   #4521
iwonap79
Raczkowanie

Cytat:

Bianeczkaa jakbym zapomniała , to z wyprzedzeniem: WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!!
i oczuwiście WSZYSTKIM PM Z 9.10)))))
iwona
iwonap79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-08, 20:33   #4522
sammi24
Zadomowienie

Dziewczyny, piękne relacje, czytałam ze 3 razy

Drogie PMki z 9-10-2010, wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia, a na jutrzejszy dzień słoneczka, mnóstwa wzruszeń !!!!
PS. I TRWAłYCH MAKIJAżY

sammi24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-08, 20:37   #4523
gitmartusia
Zadomowienie

Wszystkiego naj naj naj dla jutrzejszych PM !!!
Stary 2010-10-08, 21:05   #4524
bianeczkaa
Zakorzenienie

Dziewczyny, jestem padnięta Dopiero skończyłam robienie przebrań na oczepiny, wyszły genialnie! Znalazłam w ciuchlandzie kapelusz z gigant piórem i zrobiłam przebranie kota w butach, poza tym hawajskie i wiele innych, padam na twarz! Dziękuję wszystkim. Idę sie myć i spać. Jestem już zdenerwowana i podniecona Dzisiaj jak mnie tż pocałował, to myślałam, z odlecę, jakby to robił pierwszy raz.Ok ide paaa!

Wspólnie zamawiamy buty

Stary 2010-10-08, 21:15   #4525
anetika
Rozeznanie

Kobietki - jutrzejsze żony - trzymam za Was kciuki!!! Powodzenia i szczęścia, szczęścia, szczęścia na jutrzejszy dzień i całe przyszłe życie!!!

Razem
Ślubowaliśmy
Dzidziuś
anetika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-08, 22:07   #4526
beaciunia
Raczkowanie

GG do beaciunia

justinaa9 i olinkamalinka- super relacje. Wszystkiego najlepszego dla Was

Dziewczynki ślubujące jutro- wszystkiego najlepszego dla Was Oby ten dzień był jednym z najpiękniejszych w Waszym życiu
Stary 2010-10-08, 22:12   #4527
jiuna
Wtajemniczenie

dziewczyny wszystkiego na j naj
trzymam kciuki
jiuna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-09, 07:32   #4528
bianeczkaa
Zakorzenienie

Hej dziewczynki TO JUŻ DZIŚ! Wszystkim PM składam serdeczne życzenia Pogoda jest u mnie piękna! Zero chmurek. Obudziłam się o 6.51, potwornie zestresowana, aż mi z tych nerwów łzy poszły. Czułam się jakbym połknęła największą piłkę lekarską ale już sie wyluzowałam Nie mogę usnąć więc zajrzałam tu

Wspólnie zamawiamy buty

Stary 2010-10-09, 07:43   #4529
pieleszka
Wtajemniczenie

Cytat:
Hej dziewczynki TO JUŻ DZIŚ! Wszystkim PM składam serdeczne życzenia Pogoda jest u mnie piękna! Zero chmurek. Obudziłam się o 6.51, potwornie zestresowana, aż mi z tych nerwów łzy poszły. Czułam się jakbym połknęła największą piłkę lekarską ale już sie wyluzowałam Nie mogę usnąć więc zajrzałam tu
no to juz się nie stresuj tylko uśmiech na twarz i pomyśl, że tylko parę godzin i będziesz żoną!!!!
wszystkiego dobrego!!!!
zazdroszcze pogody

Stary 2010-10-09, 07:52   #4530
sammi24
Zadomowienie

Cytat:
Bianeczko, jeszcze raz Ci życzę żeby się wszystko udało, a przebrania na oczepiny na pewno zrobią furorę i czekamy na relację

sammi24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości