|
Notka |
|
Kosmetyki mineralne Lubisz kosmetyki mineralne? Chcesz pogłębić swoją wiedzę? Wiemy wszystko o kosmetykach mineralnych. Zapraszamy do dyskusji. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4501 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Minerałoholiczki - wątek plotkowy nie tylko o minerałach - część VII
ano, jeszcze nie wypilam
![]() ![]() ![]() ale chyba juz se daruje kawe o tej porze, herbatke strzele, bo znowu nie zasne do 1-2. nie wiem co mi sie porobilo ![]() Ferg, z przestawionego biureczka? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4502 |
Zakorzenienie
|
a wiecie, co dziś sobie kupię
![]() ![]() ![]() eee, ja tej kawy to nie liczę, jeszcze ok 17, strzelę taką porządną jak lubię ![]()
![]() |
#4503 |
szyciowa specjalistka :)
|
dzień dobry
![]() ale mi sie nic nie chce ![]() ![]() mam nowy telewizor, do tego mega Sajgon ..... Piotrek sie ciągle drapie ... dostałam paczuszkę od Atioji ![]() ![]() ![]() i teraz dumam co stosować i jak .... swędzenie wzmaga się po kontakcie z wodą ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4504 | |
Zakorzenienie
|
hexx-piéééékny avatar!!!!
![]() Cytat:
![]() ![]() wielka radosc z... nieplanowanego, niespodziewanego.. i cudownego wyjazdu do Londynu, na urodziny przyjaciol, robie im niespodzianke ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4505 |
Zakorzenienie
|
Mialam zrobic kawe by sie troche przebudzic ale poszlam na spacer i przy okazji zrobilam troche fot zimy
![]() Spacer byl zdecydowanie lepszy niz kawa ![]()
#4506 |
Zakorzenienie
|
Kocham taką zimę
![]() Aljaka a próbowałaś fisiogelu, kurka chyba dermatolog was czeka ![]() moja Karolka miala całe plecki wysypane jakimiś plackami i pomógł alantan Ferg aaaaaaaleeeeee fajnie! ![]()
![]() |
#4507 |
szyciowa specjalistka :)
|
hexx ale cudnie
![]() ferg no to zajefajnie ... masz nakaz dobrze sie bawić .... a IT niech się spręży ![]() gadmarka nie nie próbowałam .. tak też myślę że skończy sie u dermatologa .... pewnie się okaże że to nie mleko ![]() a ide sobie zrobić kafę ... ile robić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4508 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U mnie pomoglo stosowanie Oillatum podczas kapieli ale nie obylo sie bez wizyty u derma ![]() Ferg ![]() ![]() Gratuluje przeprowadzki ![]() ![]() Gadmarko zima wyjatkowo bajkowa,taka zaczarowana i pomijam juz wszelkie uniedogodnienia....ale uwielbiam zime ![]() Dziekuje za cynk odnosnie koncertu Hey ![]() ![]() Cena bluzki zbojecka ale jak ma ktos dar do szycia to moze zrobic takie cacko ![]() F_F ![]() ![]()
![]() |
#4509 |
Zakorzenienie
|
Aljaka, jak sie wzmaga po kontakcie z woda, to nawilzaj jak najbardziej, nawet kilka razy dziennie go smaruj jakims tlustym kremem. na pewno odczuje ulge, bo skora nie bedzie tak wolala pic.
ja dzisiaj nasmaruje mala na noc kremem wymieszanym z pantenolem i bede obserwowac. bo policzki ma brzydkie. |
![]() ![]() |
![]() |
#4510 |
Rozeznanie
|
Hexxana śliczny avek
![]() ferg ![]() ![]() ![]()
#4511 |
Zakorzenienie
|
Hexx, wreszcie pokazalas sie na avku
![]() no to wypilam herbatke, zjadlam troche zupy (wiekszosc mala mi podjadla ![]() piszcie bo nudnawo mi cos. |
![]() ![]() |
![]() |
#4512 |
Zadomowienie
|
Witam
![]() U mnie beznadziejenie ![]() Dobrze ,ze chociaz mam Was ![]() Sliczna jest ![]() ![]() Hexx fajnie Cie widziec na avku , bardzo fajny ![]() Jak ta zima na zdjeciach ladnie wyglada... Annieee gratuluje ![]() ![]() tylko pozniej czekam na foto ![]() Cos jeszcze mialam napisac ,ale wypadlo mi z glowy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4513 |
Wtajemniczenie
|
Fergie, super
![]() Hexx, fajna zima, ale problemem zimy jest to, że jest zimno ![]() Kamilanno, co jest? ![]()
![]() |
#4514 |
Zakorzenienie
|
kamilanna, a coz sie stalo
![]() wybierasz sie moze na noc wyprzedazy w alfie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4515 |
Wtajemniczenie
|
Ferg, widac ze jestem w plecy z kumacja, bo caly czas bylam przekonana, ze Ty mieszkasz w Londynie.. Tak czy siak, strasznie zazdroszcze, kocham to miasto.
Aljaka, w aptekach Dexeryl firmy Pierre Fabre, zadne wymyslne dziwolagi kosmetyczne bardziej nam nie pomogly. Prosty sklad, mega tlusta emulsja. Smarujemy cale cialko i buzie. A ja chyba juz nie moge kawki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4516 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Jestem wykonczona psychicznie wszystkim, a wczoraj zostala przelana czara goryczy i normalnie zyc sie nie chce. Boje sie jak mnie nachodza takie stany, bo nie umiem sobie z nimi poradzic. Czesto mam ochote zapic problem ,ale mam tendencje do nalogow i nie moge sobie na to pozwolic ![]() Paulo niestety nie mialabym z kim malej zostawic ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4517 |
Wtajemniczenie
|
Kamilanno, a jakas kolezanka? niania? musisz sobie jakos humor poprawic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4518 |
Wtajemniczenie
|
Pranie, inka pyszna
![]() Kamilanna, nie brzmi to dobrze, trzymaj się i w razie potrzeby ponarzekaj sobie tutaj, a co ![]()
![]() |
#4519 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Odkad zaszlam w ciaze i Tz wyjechal zamknelam sie w swoim swiecie jak Agusia ![]() Nieliczna grupka przyjaciol wyjechala do innych krajow czy miast i zostalam sama.Warunki takie,ze o niance nie ma mowy ![]() Tyle tego jest,ze gdybym chciala wyjasnic wszystko nie wiedzialabym jak to zrobic ,zebyscie mnie zrozumialy. Po prostu jest zle , do tej pory sie trzymalam ,ale juz nie mam sil i chyba w pewnej kwesti zyciowej trzeba powiedziec DOSYC! |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4520 |
Zakorzenienie
|
Hexe avek
![]() ![]() Ja dzis kupilam skarpeto-kapciochy z podeszwa, w Deichmannie - super sa i cieplo mi w stopy wreszcie (welniane skarpety, ktore zrobila babcia beda mialy chwilowy odpoczynek, zwlaszcza, ze niedawno wymagaly cerowania na pietach ![]() ![]() Do tego kupilam tez kolejna flanelowa posciel i kapuche na bigos - same zimowe zakupy ![]() Aaa, i jeszcze grube rajtuzy w romby ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4521 |
Zakorzenienie
|
[1=c81a2b06a90b0b22eaedbaa c3ab80ae1b1771235_6583817 1ebe9a;16454697]
dziękuję za kciuki, kochane jesteście ![]() ![]() Annieee, gratki ![]() Kam, ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4522 |
Zakorzenienie
|
Kamilanno, ja cie bardzo dobrze rozumiem, pod wzgledem zamkniecia sie po zajsciu w ciaze itd. mam tak samo. tylko ze moj Tz nie wyjechal nigdzie. ale to i tak mi zbytnio nie pomaga. wiec ściskam mocno!
ja tez nie mialabym jak sie wybrac, Tz akurat ma popoludniowa zmiane i wraca dopiero o 22.. a mowiac szczerze mam ochote wyskoczyc do galerii, pare bluzek kupic moze bo nie mam co nosic. |
![]() ![]() |
![]() |
#4523 |
Rozeznanie
|
kamilanna
![]() ![]()
![]() |
#4524 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Kamilo ,Paulo wlasnie czesc moich problemow jest Wam znana z autopsji ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4525 |
Wtajemniczenie
|
Cos tu sie przewijalo o korektorach nawilzajacych, wiec jakby co, bylabym chetna. Na taki na przebarwienia, odpowiednik Multi-tasking, nie wiem ktory to (Clear?). Juz dawno chcialam te nawilzane zamowic, ale calosci mi sie nie oplaca.
Budyn mam gotowy, jeszcze inke sobie dorobie. Dziewczyny, piszecie o zamknieciu sie w sobie po ciazy, po - albo w trakcie - siedzenia w domu z dzieckiem. Naprawde wyrwalo mnie z tego pojscie do pracy, co prawda po roku mialam kompletnie dosc i z przyjemnoscia siedze teraz w domu na L4. Ale rok temu to bylo jedyne sensowne wyjscie z sytuacji. |
![]() ![]() |
![]() |
#4526 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:18 ---------- Poprzedni post napisano o 17:13 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4527 |
Zakorzenienie
|
Pranie, wiemy, ze pojscie do pracy duzo by rozwiazalo, ale niestety, to nie takie proste jak sie wydaje. Ja pracy szukam od dluzszego czasu. Ciagle- za mloda, za malo doswiadczenia, nie takie wyksztalcenie, albo mi sie nie oplaca, bo prawie cala wyplate musialabym oddac niani (ktorej nie mam zreszta, bo poprzednia to...nie bede komentowac) Zreszta, u nas wcale tak latwo z praca nie jest. Niby duzo ogloszen, ale jak sie przyjrzec to nic konkretnego albo za grosze. Niestety zyjemy w gorszej czesci PL
![]() ale nadzieje nadal mam, ze moze sie wrescie uda. a jak nie, to trzeba bedzie wyjechac. no i moze jak mala wreszcie do przedszkola pojdzie to bedzie latwiej Kamilanna ![]() Edytowane przez 86Paula Czas edycji: 2010-01-14 o 16:21 |
![]() ![]() |
![]() |
#4528 | |
Zadomowienie
|
Pranie, ale jesli chodzi o mnie to od czerwca do pracy chodze (chociaz moj Tz uwaza ,ze to nie praca,bo z tego pieniedzy nie ma)
Pomagam w gabinecie stomatologiczno protetycznym u kolezanki za symboliczna kwote-wlasnie ze wzgledu na to zeby sie wyrwac z domu. Chetnie tam chodze,tym bardziej,ze w domu mam wisielcza atmosfere. Mala chodzi do przedszkola wiec codziennie mijam pelno ludzi. Jednak to nic nie zmienia-tylko tyle ,ze na kompie nie siedze tyle czasu ![]() Kamilo Ty zawsze wszystko ladnie i trafnie nazwiesz i opiszesz ![]() Na razie jest zle ,a co dalej? Oby nie gorzej ---------- Dopisano o 17:23 ---------- Poprzedni post napisano o 17:21 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4529 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie będzie gorzej. Sama przecież przyznajesz, że właśnie dotarłaś do granicy wytrzymałości. To oznacza, że właśnie pukasz w dno od spodu ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4530 |
Wtajemniczenie
|
Hmm moze faktycznie troche beztrosko to napisalam, ja z pracy po macierzynskim sie zwolnilam, ale potem przyjeli mnie z powrotem. Zreszta kazdy kij ma dwa konce, bo takie odgrzewane kotlety nigdy nie wychodza czlowiekowi na dobre.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:20.