Wrocław! ;-) cz. 2 - Strona 151 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-01-04, 17:45   #4501
truskawkowawiosna
Zakorzenienie

Dot.: Wrocław! ;-) cz. 2

Cytat:
Napisane przez AGATkA_eSZ Pokaż wiadomość
Dziewczynki, zapraszam na mój konkursowy blog o makijażu karnawałowym https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=584232 Będę wdzięczna za głosy na mój wątek, ale przede wszystkim chcę, abyście pisały tam, jeśli chcecie o czymś poczytać, jakiś makijaż zobaczyć, albo macie jakieś pytania dotyczące malowania, kosmetyków, trwałości makijażu, itd.
ode mnie poszla w 100% zasluzona 5-teczka
moją przyjaciołke na slub zmalowalas tak pięknie, ze wszyscy sie dlugo zachwycali:
truskawkowawiosna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-04, 18:05   #4502
AGATkA_eSZ
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez truskawkowawiosna Pokaż wiadomość
ode mnie poszla w 100% zasluzona 5-teczka
moją przyjaciołke na slub zmalowalas tak pięknie, ze wszyscy sie dlugo zachwycali:
dziękuję
I naprawdę, gdybyście chciały o coś zapytać, to pytajcie, bo po to jest tamten wątek. Ja lubię przekazywać swoją wiedzę, doradzać, uczyć, więc możecie mnie wykorzystać ;]
Stary 2012-01-04, 18:08   #4503
riliana
Zadomowienie

legginsy są teraz przecenione w Stradivariusie, sama zakupiłam sobie geterki

natomiast co do miejsc do posiedzenia:
- Czeski Film jak najbardziej, tylko ciężko o miejsce i niestety smród fajek idzie do góry:/ ale grzaniec wiśniowy pyszka i jedzonko też dobre,
- na górze natomiast jest K2, dawne Siedem Kotów, malutka herbaciarnia, niestety po zmianie nazwy (właściciela?) straciła dużo uroku, ale jest miło i cicho,
- Siedem Kotów, sw. Mikołaja, wejście w podwórku obok nocnego, całkiem przyjemny lokal, duży, herbaty i alkohole,
- Szewska Pasja na Szewskiej - herbaty i piwo, smaczne jedzenie, dość cicho i spokojnie,
- Cegielnia i Spinacz w Galerii Italiania - ulubione knajpy z czasów studenckich dobre jedzonko, piwne mieszanki i dzbany alkoholowe, niestety długo się czeka i ciężko o miejsce,
- Altana - te same drinki co w Spinaczu i Cegielni, mały lokal i wystrój najlepsze czasy ma już dawno za sobą, ostatnio jakoś mniej mi się podoba niż za czasów studiów,
- 13 Igieł - pub, te same drinki co wyżej, duży wybór, zawsze tłoczno i cieżko o miejsce,
- na Grunwaldzie - Grand Cafe, tanio i dobrze

uff tyle mi przychodzi do głowy na chwilę obecną
Stary 2012-01-04, 19:34   #4504
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
ja paznokciowe rzeczy zwykle omijam szerokim łukiem, na ceny nie patrzylam zwykle patrze na wlosowe rzeczy, trzy wroclawskie hurtownie tego typu znam, ale obsluga niestety niezbyt. znacie moze Polwell na Dawida albo Drobnera? jestem ciekawa jakie farby do wlosow maja
bywam na drobnera, bo mam po drodze do pracy.
i jak wiesz co chcesz kupic, to mozna smialo.
jezeli nie - odradzam, ja zawsze wychodze zniesmaczona rozmowami dwoch pan, komentarzami i totalna ignoracja.

jak juz przyjdzie otworzyc buzie to lepiej do brunetki, bo blondynka odpowie w taki sposob, ze zyc nie umierac.

z farb to na bank maja welle szampony i trwale, to samo z londy, l'oreal, kaemon (nie wiem czy dobrze pisze).

z tego co pamietam to nie maja goldwella i matrixa.

a ja z innym pytaniem
polecacie jakies dobre, sprawdzone solarium w okolicy karlowice-grunwald?
Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal
caate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-04, 20:07   #4505
truskawkowawiosna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez caate Pokaż wiadomość
bywam na drobnera, bo mam po drodze do pracy.
i jak wiesz co chcesz kupic, to mozna smialo.
jezeli nie - odradzam, ja zawsze wychodze zniesmaczona rozmowami dwoch pan, komentarzami i totalna ignoracja.

jak juz przyjdzie otworzyc buzie to lepiej do brunetki, bo blondynka odpowie w taki sposob, ze zyc nie umierac.

z farb to na bank maja welle szampony i trwale, to samo z londy, l'oreal, kaemon (nie wiem czy dobrze pisze).

z tego co pamietam to nie maja goldwella i matrixa.
dziekuje nie pojde tam wiec, juz wole zamowic przez net w spokoju przebierajac naprawde tego nie ogarniam, czy praca w hurtowni dla fryzjerow jest tak obciazajaca psychicznie, ze trzeba byc takim niesympatycznym? dwa takie sklepy na Kluczborskiej odwiedzilam i wrazenia bardzo niemile. Jest bardzo mila i kompetentna pani ze sklepu na św. Wincentego, ale niestety nie sprzedaja farb detalicznie.
Stary 2012-01-04, 20:21   #4506
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
dziekuje nie pojde tam wiec, juz wole zamowic przez net w spokoju przebierajac naprawde tego nie ogarniam, czy praca w hurtowni dla fryzjerow jest tak obciazajaca psychicznie, ze trzeba byc takim niesympatycznym? dwa takie sklepy na Kluczborskiej odwiedzilam i wrazenia bardzo niemile. Jest bardzo mila i kompetentna pani ze sklepu na św. Wincentego, ale niestety nie sprzedaja farb detalicznie.
tez tego nie rozumie, bo wiadomo to hurtownia, a nie fryzjer i nie musza znac odpowiedzi na temat, ktory by mi kolor lepiej pasowal itp.
ja sie zapytalam jaka oxy jest najtansza, to uslyszalam ze to bez roznicy, bo oxy to oxy. no wow, odkrycie - wiem to przeciez. kobiecie nie chcialo sprawdzic sie cen, a nie wierze, ze ich nie zna tak mniej wiecej. no ale chyba tak to jest, jak rozmawiala przez telefon o imprezie i bujala w oblokach to ciezko byc milym dla klienta

kupuje tam z przymusu, jak cos mi wypadnie a wiem, ze z all nie dojdzie mi na czas. wiem, ze jedna byla taka mini hurtownia w okolicy katedry, ale z tego co pamietam, to tam takie tansze farby byly, za to obsluga bdb
Stary 2012-01-04, 20:29   #4507
truskawkowawiosna
Zakorzenienie

Cytat:
tez tego nie rozumie, bo wiadomo to hurtownia, a nie fryzjer i nie musza znac odpowiedzi na temat, ktory by mi kolor lepiej pasowal itp.
ja sie zapytalam jaka oxy jest najtansza, to uslyszalam ze to bez roznicy, bo oxy to oxy. no wow, odkrycie - wiem to przeciez. kobiecie nie chcialo sprawdzic sie cen, a nie wierze, ze ich nie zna tak mniej wiecej. no ale chyba tak to jest, jak rozmawiala przez telefon o imprezie i bujala w oblokach to ciezko byc milym dla klienta

kupuje tam z przymusu, jak cos mi wypadnie a wiem, ze z all nie dojdzie mi na czas. wiem, ze jedna byla taka mini hurtownia w okolicy katedry, ale z tego co pamietam, to tam takie tansze farby byly, za to obsluga bdb
ja w sumie nawet nie chcialam ostatnio porady, na wstepie powiedzialam, ze chce kupic farbe poziom 9 z odcieniem zlocistym- babka zrobila mine srającego kota i wypalila tylko "cooo?" wydawalo mi sie, ze akurat takiej osobie nie trzeba tlumaczyc, ze chce sobie wybrac ktoras z farb o takich parametrach i nie trzeba bedzie mna sie specjalnie zajmowac. dostalam palety do łapy w koncu i przebieralam, pozniej zostalam znow olana, moich wybranych odcieni nie bylo (bo sama sprawdzilam) i wyszlam.

za to jedna opolska hurtownie wspominam milo, bylam nastawiona na samodzielnosc, jednak pani byla bardzo pomocna i mila (tylko nie lubie jak ktos sie na dzien dobry w sklepie zwraca do mnie na ty, a mam prawie 25l)

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-01-04, 21:29   #4508
201609062117
Konto usunięte

Co do hurtowni na Dawida, to tam też nie uświadczysz miłej i zorientowanej w asortymencie obsługi. Ostatnio czekałam prawie 15min, żeby pani łaskawie przestała ględzić telefonicznie o swoich weekendowych perypetiach imprezowych tylko zajęła się pracą tzn. przyjęła ode mnie zapłatę to mnie nauczyło wcześniejszego zaopatrywania się na allegro
201609062117 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-04, 21:42   #4509
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Napisane przez pinkswan Pokaż wiadomość
Co do hurtowni na Dawida, to tam też nie uświadczysz miłej i zorientowanej w asortymencie obsługi. Ostatnio czekałam prawie 15min, żeby pani łaskawie przestała ględzić telefonicznie o swoich weekendowych perypetiach imprezowych tylko zajęła się pracą tzn. przyjęła ode mnie zapłatę to mnie nauczyło wcześniejszego zaopatrywania się na allegro
jakies imprezowe te kobietki z pollwell

widocznie taka natura hurtowni. dobrze, ze istnieja sklepy internetowe, all i mozna zawsze zadac pytanie, a odpowiedz przynajmniej bardziej konkretna sie dostanie
Stary 2012-01-04, 23:16   #4510
truskawkowawiosna
Zakorzenienie

Cytat:
jakies imprezowe te kobietki z pollwell

widocznie taka natura hurtowni. dobrze, ze istnieja sklepy internetowe, all i mozna zawsze zadac pytanie, a odpowiedz przynajmniej bardziej konkretna sie dostanie
dzieki dziewczyny, zaoszczedzilyscie mi czasu i nerwow

net to dobra alternetywa, tylko szkoda, ze nie mozna obejrzec palet, zdjecia czesto sa przeklamane

jeszcze na Krzemienieckiej jest taki sklep http://www.multidrogeria.pl/SALON-FR...2,15866,).aspx sprzedaja tez na Allegro, odbior osobisty bez problemu, obkupilam sie tam w 3 litry odzywek
Stary 2012-01-05, 06:40   #4511
Oh Peggy Brown
Zakorzenienie

Cytat:
jeszcze na Krzemienieckiej jest taki sklep http://www.multidrogeria.pl/SALON-FRYZJERSKI(2,15866,).aspx sprzedaja tez na Allegro, odbior osobisty bez problemu, obkupilam sie tam w 3 litry odzywek
Mogłabyś polecić jakieś odżywki dostępne w multidrogerii, bo jestem w czasie ich wybierania, a nie wiem, co wziąć Mam włosy suche, kręcone, raz na pół roku farbowane, ale końcówki mam w porządku

cudo <3
Oh Peggy Brown jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-01-05, 07:00   #4512
sikoreczka111
Zakorzenienie

GG do sikoreczka111

Cytat:
Napisane przez Oh Peggy Brown Pokaż wiadomość
Mogłabyś polecić jakieś odżywki dostępne w multidrogerii, bo jestem w czasie ich wybierania, a nie wiem, co wziąć Mam włosy suche, kręcone, raz na pół roku farbowane, ale końcówki mam w porządku
ja też planuje tam zakup;p ale pisałam do nich czy moża płacić kartą i mi nie odpisali ...może Wy wiecie?? - chyba jednak ie można bo doczytałam na tej stronie, że płatność gotówką

i też czekam, które odżywki polecone zostana

iskierka zgasła...

Edytowane przez sikoreczka111
Czas edycji: 2012-01-05 o 07:07
sikoreczka111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-05, 07:08   #4513
klajdla
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja mialam odzywke firmy Inebrya do wlosow kreconych i suchych (taka niebieska). Dosyc fajna, ale rewelacji nie bylo To samo z kremem modelujacym tej firmy Go Roll, czy cos takiego.

Cytat:
Napisane przez sikoreczka111 Pokaż wiadomość
ja też planuje tam zakup;p ale pisałam do nich czy moża płacić kartą i mi nie odpisali ...może Wy wiecie??

i też czekam, które odżywki polecone zostana
Z tego co pamietam, mozna

j.w.
klajdla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-05, 08:26   #4514
Oh Peggy Brown
Zakorzenienie

Sikoreczka, wiele razy płaciłam kartą

---------- Dopisano o 09:26 ---------- Poprzedni post napisano o 09:24 ----------

Cytat:
Napisane przez klajdla Pokaż wiadomość
Ja mialam odzywke firmy Inebrya do wlosow kreconych i suchych (taka niebieska). Dosyc fajna, ale rewelacji nie bylo To samo z kremem modelujacym tej firmy Go Roll, czy cos takiego
A nawilża choć odrobinę i poprawia skręt włosów?

cudo <3
Stary 2012-01-05, 21:46   #4515
plywok
Zakorzenienie

a możecie mi coś powiedzieć o multidrogeri? to jest sklep internetowy? czy ja tam mogę pojechać i sama sobie coś wybrać na miejscu? i minimalny zakup to 50 tak jak piszę na stronie?

(;
plywok jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-05, 22:18   #4516
truskawkowawiosna
Zakorzenienie

Peggy, niestety ciezko mi cos polecic, z moich informacji zebranych z forum fryzjerskiego i z zycia wynika, ze kreconowlose raczej powinny unikac typowo fryzjerskich masek i odzywek, o wiele lepiej sprawdza sie pielegnacja blizsza naturze i wlasnerecznie robionym mieszankom

z tych co ma Multi na allegro, to chyba tylko Kallos mleczny dla kręciołków. nie maja w ofercie, ale na pewno moge polecic https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...-kokosowa.html kręconowlose kolezanki bardzo chwalily, mi tez pasowala, mimo, ze mam proste

plywok to taki sklep z kosmetyki dla profesjonalistow i zwyklymi drogeryjnymi, masz podany adres, to zaraz przy stacji benzynowej. ja klikalam normalnie na allegro, w formularzu dawalam opcje odbior osobisty, pisanie maili chyba nie ma sensu, nie odpisano mi, przyjechalam do firmy, podalam nicka a pani dopiero kompletowala moje zamowienie. maja tez chyba troche kolorowki, roznych rzeczy, ktorych nie ma na allegro

bylam dzis jednak na Drobnera pani byla sympatyczna co= nie byla niemila identycznie obsluzylby mnie robot, w sumie nawet wolalabym robota, bo nie byloby mi glupio co chwile pytac sie o cene.

Edytowane przez truskawkowawiosna
Czas edycji: 2012-01-05 o 22:19
Stary 2012-01-06, 00:39   #4517
madziulkaa
Rozeznanie

GG do madziulkaa

Cytat:
Napisane przez summerisgone Pokaż wiadomość
dzieki dziewczyny ale szczerze mówiąc szukam czegoś bliżej centrum. magnolia, factory i bielany to dla mnie drugi koniec miasta. w shillouette byłam i prawie zerowy wybór. Nie wiecie czy te stoiska z dworca się może gdzieś nie przeniosł?
Ten sklepik przeniósł się na ul. Kołłątaja. Praktycznie zaraz za zakrętem z Piłsudskiego. Idąc od dworca do Galerii Dominikańskiej - po prawej
Stary 2012-01-06, 10:55   #4518
Oh Peggy Brown
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez plywok Pokaż wiadomość
a możecie mi coś powiedzieć o multidrogeri? to jest sklep internetowy? czy ja tam mogę pojechać i sama sobie coś wybrać na miejscu? i minimalny zakup to 50 tak jak piszę na stronie?
Możesz zamówić na allegro lub w sklepie i pojechać odebrać. Mogą Ci przywieźć do domu. Możesz pojechać i sama coś wybrać. Ale lepiej jest zamówić w sklepie internetowym i pojechać po 2-3 dniach odebrać. Część rzeczy mają w innych magazynach i muszą przewieźć je na krzemienieckiego.

Polecam ten sklep Można kupić tanio perfumy, kremy, odżywki.

---------- Dopisano o 11:55 ---------- Poprzedni post napisano o 11:55 ----------

Polecicie dentystę, u którego nie wydam fortuny za odbudowę kawałeczka zęba?

cudo <3
Stary 2012-01-06, 10:59   #4519
plywok
Zakorzenienie

Cytat:
Możesz zamówić na allegro lub w sklepie i pojechać odebrać. Mogą Ci przywieźć do domu. Możesz pojechać i sama coś wybrać. Ale lepiej jest zamówić w sklepie internetowym i pojechać po 2-3 dniach odebrać. Część rzeczy mają w innych magazynach i muszą przewieźć je na krzemienieckiego.

Polecam ten sklep Można kupić tanio perfumy, kremy, odżywki.

---------- Dopisano o 11:55 ---------- Poprzedni post napisano o 11:55 ----------

Polecicie dentystę, u którego nie wydam fortuny za odbudowę kawałeczka zęba?
no właśnie.
czy mogę zamówić poprzez stronę sklepu, niekoniecznie składając zamówienie na 50 złotych? a np jedną odżywkę za 15 złotych?

(;
plywok jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-01-06, 11:04   #4520
Oh Peggy Brown
Zakorzenienie

Jak multidrogeria zaczęła istnieć to zrobiłam zamówienie na 20 zł i mi przyjęło. Może teraz dalej można?

cudo <3
Stary 2012-01-06, 11:13   #4521
moya07
Zakorzenienie

Cytat:
Peggy, niestety ciezko mi cos polecic, z moich informacji zebranych z forum fryzjerskiego i z zycia wynika, ze kreconowlose raczej powinny unikac typowo fryzjerskich masek i odzywek, o wiele lepiej sprawdza sie pielegnacja blizsza naturze i wlasnerecznie robionym mieszankom

z tych co ma Multi na allegro, to chyba tylko Kallos mleczny dla kręciołków. nie maja w ofercie, ale na pewno moge polecic https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...-kokosowa.html kręconowlose kolezanki bardzo chwalily, mi tez pasowala, mimo, ze mam proste

plywok to taki sklep z kosmetyki dla profesjonalistow i zwyklymi drogeryjnymi, masz podany adres, to zaraz przy stacji benzynowej. ja klikalam normalnie na allegro, w formularzu dawalam opcje odbior osobisty, pisanie maili chyba nie ma sensu, nie odpisano mi, przyjechalam do firmy, podalam nicka a pani dopiero kompletowala moje zamowienie. maja tez chyba troche kolorowki, roznych rzeczy, ktorych nie ma na allegro

bylam dzis jednak na Drobnera pani byla sympatyczna co= nie byla niemila identycznie obsluzylby mnie robot, w sumie nawet wolalabym robota, bo nie byloby mi glupio co chwile pytac sie o cene.
gdzie mozna dostac tą maske we wroclawiu?
Stary 2012-01-06, 11:24   #4522
klajdla
Wtajemniczenie

Cytat:
A nawilża choć odrobinę i poprawia skręt włosów?
Odrobine

Cytat:
Napisane przez plywok Pokaż wiadomość
Mozesz rowniez wejsc tam "z ulicy" i cos kupic Ja placilam mniej niz 50 zl
klajdla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-06, 11:27   #4523
Oh Peggy Brown
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez moya07 Pokaż wiadomość
Znalazłam na allegro z odbiorem osobistym we Wrocławiu

Numer aukcji: 2021600234

cudo <3

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-01-06, 11:38   #4524
moya07
Zakorzenienie

dziękuję !
Stary 2012-01-06, 12:07   #4525
truskawkowawiosna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez moya07 Pokaż wiadomość
na Drobnera wczoraj widziałam, na Kluczborskiej chyba tez
Stary 2012-01-06, 16:43   #4526
summerisgone
Zakorzenienie

Z hurtowni fryzjerskich ja polecam tą na rogu nowowiejskiej i sienkiewicza. Oczywiście panie są niemiłe ale przynajmniej odpowiadają na pytania o ceny

madziulkaa - dzięki za info
summerisgone jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-06, 17:04   #4527
Maylina
Rozeznanie

Wiecie może gdzie przeniesli outlet Wc z Ruskiej i Kazimierza?
Są gdzieś podobnego typu we Wro?Poza Factory...

Otwarta jest juz Natura w rynku?

Edytowane przez Maylina
Czas edycji: 2012-01-06 o 18:38
Maylina jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-01-06, 19:05   #4528
zoila
Klientka w krawacie

Cytat:
Napisane przez Maylina Pokaż wiadomość
Wiecie może gdzie przeniesli outlet Wc z Ruskiej i Kazimierza?
Są gdzieś podobnego typu we Wro?Poza Factory...

Otwarta jest juz Natura w rynku?
Klika outletów jest "za mostami"- jeden na Pomorskiej za mostem Pomorskim, drugi na Drobnera za mostem Uniwersyteckim, trzeci za skrzyżowaniem Dubois z Pomorską w kierunku Placu Maksa Borna.

Natura na rynku? Chodzi o drogerię? Pierwsze słyszę, że coś tam ma być

WYMIANA KSIĄŻKOWA

zoila jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-06, 19:08   #4529
Maylina
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez zoila Pokaż wiadomość
Klika outletów jest "za mostami"- jeden na Pomorskiej za mostem Pomorskim, drugi na Drobnera za mostem Uniwersyteckim, trzeci za skrzyżowaniem Dubois z Pomorską w kierunku Placu Maksa Borna.

Natura na rynku? Chodzi o drogerię? Pierwsze słyszę, że coś tam ma być
Z tego co wiem to remontowali ją.... naprzeciwko mięsnego,obok robią pyszne zapiekanki,tam na rogu... jak sie idzie do Dominikańskiej
Maylina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-06, 19:13   #4530
zoila
Klientka w krawacie

Cytat:
Napisane przez Maylina Pokaż wiadomość
Z tego co wiem to remontowali ją.... naprzeciwko mięsnego,obok robią pyszne zapiekanki,tam na rogu... jak sie idzie do Dominikańskiej
To nie była Natura, tylko Super-Pharm- został zamknięty i SP przeniesiono tam, gdzie był Rossmann na Szewskiej

WYMIANA KSIĄŻKOWA

zoila jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości