|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
| Pokaż wyniki sondy: Boisz się,że jak osiągniesz wymarzoną wagę,to zajdziesz w ciąże i znów walka z kg? | |||
| Tak |
|
28 | 51,85% |
| Nie |
|
5 | 9,26% |
| nie myślałam o tym |
|
21 | 38,89% |
| Głosujący: 54. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4501 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Kilogramowe wzloty i upadki czyli:Jak się pozbyć 37kg? CZ.I
Cytat:
Swoj dzien kefirowy urozmaicilam o zupe...chinska;/, bo moja sie zepsula No i mam ta swoja linee, bede ja brala 2 razy dziennie zaraz bedzie moj pierwszy raz... no to rozdziewiczam sie linea
|
|
#4502 |
|
Raczkowanie
|
desi mój dyr wymyślił że tulipany mówią że jest o mnie zazdrosny i nieszczęśliwie zakochany
on był jako delegacja z pracy na moim weselu i przyszedł już strasznie pijany i po pierwszym tańcu zwiał i mi powiedział wybacz... ja tam myślę że to są bajki co wmawia mi ten dyro bo komu mógłby się podobać taki spaśluch jak ja <beczy> ![]() kupiłam sobie spódniczkę dżinsową i bluzeczkę a co do staników to mam teraz rozmiar 80 e a było 85 e ale desi masz rację że ta stara micha jest znacznie większa od nowej a mówiłam Wam że kupiłam takie coś jakby pudełko do prania staników w pralkach i się okazało że moje staniki się w to nie mieszczą?? może teraz nowy zakup się w to zmieści?? ok idę robić TZ naleśniki z brokułami i jajkami z czosneczkiem a sobie zjem wędzonego halibuta a co zaszaleję
|
#4503 |
|
Raczkowanie
|
miiilenka no baaa jasne ze zmieniam
Powodzenia dziewczyny na tych egzaminach ![]() Lufer no co do tych kwiatkow to znalazlam wlasnie cos takiego: Tulipan w zależności od koloru: - czerwony - wyznanie miłości - żółty - miłość beznadziejna Nic nie dodam Druga rzecz to Ci sie lanie nalezy za takie myslenie wrrrr... jak ja ważąc ponad 100kg kiedys podobalam sie komus to kurde co dopiero TY, ehhh mało tego podobalam sie i to tylko do bzykania wrrr... ale teraz to chyba po slubie pojde do lozka z kims
|
#4504 |
|
Raczkowanie
|
desi ja wychodząc za mąż miałam na liczniku 100 kg aaaaaa
ale mimo otłuszczonego ciała jakoś w łóżku nie mam kompleksów biedny TZ który musi oglądać spasione cielsko bez żadnego skrępowania <hahaha>
|
#4505 |
|
Raczkowanie
|
Wrrrr ale mam beznadziejny humor....
Wczoraj wieczorem pokłóciłam się z mężem i niby już jest ok, ale ja dalej mam podły nastrój - nigdy nie potrafiłam przechodzić do porządku dziennego po czymś takim ![]() Poza tym ubrałam na siebie spodnie, które miałam ostatni raz tydzień temu i czuję, że w pasie i biodrach są trochę luźniejsze, ale za to w biodrach wydają się być bardziej obcisłe (ledwo je ubrałam )Na pocieszenie powyciągałam sobie swoje ukochane lakiery do paznokci (zdjęcia w załączniku) i pomalowałam pazurki, ale jakoś średniawo pomogło ![]() Do tego jeszcze długi weekend, a pogoda paskudna i nie zanosi się na poprawę do poniedziałku :/ No i znowu jestem cały czas głodna ![]() Jeszcze raz wrrrr!!!
|
#4506 |
|
Raczkowanie
|
LuferA skad wiesz ze biedny
? może lubi jak masz troszke tu i ówdzie w końcu kobieta bez dupy jest jak obiad bez zupy Libbie ladne pazurki a na zły humor spacerek albo umówic sie z koleżanka na kawe czy u niej czy nie abys z domu wyszła.
Start Odchudzania: 09.10.2009 - Było -> 126,5 kg !! Jest -> 76 kg ![]() ![]() Będzie -> ?? Edytowane przez desireless Czas edycji: 2010-04-30 o 15:24 |
|
|
|
#4507 |
|
Raczkowanie
|
jechowi do mnie przyszli i chcieli pogadać o katastrofie w Smoleńsku no szok !! kto ich wpuścił do klatki??
|
#4508 |
|
Raczkowanie
|
Dzień dooobry dziewuszki
![]() Już jestem po zakończeniu roku szkolnego. Zaskoczyło mnie, że na uroczystościach byłam 2 razy proszona na środek - jako członek samorządu i jako najbardziej oddana wolontariuszka A do tego dawałam kwiaty 3 nauczycielom ![]() Ale u nas okropny upał.. Ale takie burze straszne zapowiadają.. A że jestem meteopatką. To będzie strasznie.. Z moim TŻ mamy takie obrączki srebrne.. I od tego upału moja mnie odparzyła ;/ i nie mogę jej teraz nosić A ma dla mnie wielkie znaczenie.. Na walentynki jako prezent kupiłam dla mnie i dla niego.. On swoją nosi na łańcuszku, bo mu przeszkadzała w pracy [na wsi mieszka to wiadomo..] a ja swoją nosiłam normalnie.. Na mojej jest grawer 'Gdzie Ty...' a na jego "...Tam i ja.' Ehh. Musiałam sie pożalić.Dzisiaj prawdopodobnie idę nocować do przyjaciółki, muszę trochę odreagować. A jutro na żużel, yay! A w niedzielę mój Miśku, ahh <3Jako załączniki dam moje zdjęcie jak dzisiaj wyglądałam [byłam na moich szpilkach i okropnie mnie odparzyły też ] oraz zdjęcie tego, co dostałam jako członkini samorządu A jako zdjęcie ostatnie-bonusowe - przez co prawie miałam zawał - osłonka na wyświetlacz lustrzanki. Bałam się, że wyświetlacz się zepsuł, ale to 'tylko' osłonka.. Musze zamówić nową.
|
|
#4509 | ||
|
Zakorzenienie
|
Pisałam do Was rano.. naprodukowałam dużo tekstu i myk pyk internet mi siadl i nie mogłam już wysłac niczego :/
otóż w końcu sie dzis wyspałam !!! po 3 tyg chodzenia spać o 3 połozyłam się wczoraj przed 24 i nareszcien obudziłam się wypoczęta Z brakowało mi tego ![]() na śniadanko grzecznie zjadłam serek wiejski z rzodkiewka i troszke razowca na II śn bułeczke z chudziutką świeżutką wedlinką może dziś 1szy raz od dawna pojeżdze na rowerku stacjonarnym bo mam go na balkonie :P a dziś taka piekna pogoda ze mozna poćwiczyć na swieżym powietrzu ![]() byłam z Matulą na 3 h łażeniu po mieście więc moje nogi troche km już zrobiły a ręcę wiele kg podźwigały ![]() Cytat:
usłyszeć taki komplement od kobiety to naprawdę coś Ty też jesteś bardzo ładna ![]() Cytat:
ale najwazniejsze ze zobaczylam wsparcie dostalam kopa a i dziś mam lepsze nastawienie ![]() Jakie macie plany na majowy weekend ?? |
||
|
|
|
#4510 |
|
Rozeznanie
|
hej laseczki, taki piekny dzien, a ja przesiedzialam go na kanapie i przed kompem O_o
Nie wyspalam sie, a do tego mam @... dzis z dieta marnie, nie mialam pomyslu ani sily kombiowac z zarciem.. wiec w sumie jestem na samych kanapkach.. wiem, wiem, dieta... no trudno.. moze jutro sie bede lepiej czuc.
|
|
#4511 |
|
Raczkowanie
|
Oktawia ale Ty masz nogi laska!! jak ja bym chciała mini założyć ale nie będę ludzi straszyć bo ktoś na zawał padnie i będę miała na sumieniu
a Ty lubisz żużel?? jakiej drużynie kibicujesz?? ogólnie to musiałam odłożyć do pawlacza kilka par spodni i spódniczek bo wyglądam w nich jak strach na wróble w sumie to się cieszę a i jak TZ się wyśpi po obiedniej drzemce poproszę GO aby mi zrobił dziurkę w pasku bo jest za luźny mimo obżarstwa <jupi>
|
#4512 |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczynki, Witam pięknie po dłuuuuugiej przerwie
Odezwę sie wieczorkiem bo najpierw muszę Was nadrobić, a dużo tego jest, to narka
|
#4513 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Musze być wierna mojemu miastu! ![]() A co do nóg.. No. I nic poza nimi. :B Chociaż nad kolanami mam takie jakby bułki z tłuszczu :B i ogólnie mnie denerwują jak chodzę bo tak uda mi się ruszają :B
|
|
|
#4514 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej dziewuszki ja tak na szybko! Bo dzisiaj zalatana, zabiegana. Czasu na nic nie mam. A zaraz mój TŻ przyjeżdza. Także dzisiaj zasłużyłam na różyczke, ale jutro sobie ją przyznam dzis zjedzone
Ś; 4 pomidorki koktajlowe, jogurt biszkoptowy O:3 krokiety ![]() K:6 pomidorków 3 graham chrupkie pieczywo i kawałek świeżego ananaska. No i w ciągu robienia obiadku smakowałam moje dzieło to tak wyjdzie ok 1100kcal Nie miałam czasu nawet jeśc. Tyle pracy..... to do usłyszenia lasencje.
|
#4515 |
|
Zadomowienie
|
Moj dzien kefirowy szlag trafil;/ musialam jechac z TŻ na zakupy i "tesciowa".no.... i tak jechalismy, ze TŻ dostal mandat 200zl, 5pkt.karnych
caly czas nam wiatr w oczy... dosyc, ze kasy nie mamy, ledwo ciagniemy o jeszcze 200zl...ale TŻ mama nam dala 100 i my 100 bo to przeze mnie i przez nia te punkty![]() dzis zadnych cwiczen nie bylo, ale nasprzatlam sie nalatalam po schodach i w ogole, ze to zaliczam do cwiczen. Humor mi sie spsuł... ja nie wiem na burze chyba.Anus wrocila Nigdziebyc ahhhh te Twoje nozki Misia ja Ci dam kanape!
|
#4516 |
|
Raczkowanie
|
Wrocław... to Ty extaligówka jesteś ja mieszkam w Grudziądzu i mamy swojego GTZ ta
słabo chłopaki jadą ale mam nadzieję że pierwsza czwórka będzie :P ale mam okropnego doła smutno mi strasznie
|
#4517 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Uff nie było mnie 'chwilę' i musiałam nadrobić ![]() Oczywiście wszystkiego nie pamiętam co miałam napisać ale... 1). Zaprosiłam nigdziebyc na facebooka 2) Zaprosiłam czerwona na nk 3) ciesze sie, że misia do nas wróciła No i generalnie więcej mi umkneło ![]() Co u mnie - z dietą się jakoś trzymam. Przyjechałam do domu na weekend, dziś wybrałam się do miasta i kupiłam sobie spódniczkę i torebeczkę małą - tak mi się w oczy rzuciła![]() W niedzielę pewnie będzie dzien rozpusty, nie tyle chodzi tu o jedzenie ale o alkohol, ktorego sobie pozwolę nie odmówic ![]() Jestem cholernie głodna, zaraz muszę pójść coś wszamać ![]() Kurcze jak tak sobie myslę o maturach to dochodzi do mnie, że zapisalam się na poprawianie ale nie mam zamiaru się tam zjawić Przeraża mnie sesja - już za miesiąc egzaminy, musze zacząć kuć i to ostro |
|
|
|
#4518 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny, nadstawiam tyłek do bicia
![]() Jutro mam ważenie a plame dałam na całej linii Najadłam się dziś do syta, niekoniecznie tego co powinnam Największym moim grzechem był mały lód i Red Bull, na którego miałam tak straszna ochotę... Pewnie przekroczyłam dziś 1500 kcal. Milenka, mój kefirowy dzień też się nie udał, musimy umówic się na inny termin i kibicowac sobie Mi też jest smutno strasznie, ale u mnie to na bank nie jest kwestia pogody ![]() Jutro wracam do diety, nie mogę sobie pozwolic na to, żeby chociaż pół kilograma przytyc, jesli jutro zobaczę, ze waga stoi w miejscu to znaczy, ze jest ok, biorąc pod uwagę, ze ten tydzień do udanych nie należał.
|
#4519 |
|
Rozeznanie
|
anusia10 dobrze że do nas wróciłaś
pisz co tam u Ciebie?? czemu Cię tak długo nie było ??sunshine16 dzięki za zaproszenie ![]() Camila nie no ja nie wierze!!! przecież Tobie dieta tak dobrze szła, a teraz coraz gorzej dziewczyno weź się w garść czas zacząć długi weekend chociaż sobotę i poniedziałek sama będę siedzieć bo TŻ będzie pracował i jeszcze pogoda się popsuła właśnie leje
|
|
#4520 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczynki, ale się za Wami stęskniłam.
Bez Was nie szło mi z dietką, nie grzeszyłam, co prawda, aż tak bardzo ale jednak, nie będę pisała co i jak bo było by tego za dużo. Najgorsze jest, że nic a nic nie ćwiczyłam i efektem tego wszystkiego są kilosy, które na szczęście Ale jak któraś z Was pisała, oddzielam to grubą krechą, i zaczynam od nowa. Nowy miesiąc, nowa motywacja. Tyle tylko, że jutro mąż ma urodziny i znowu będą pokusy ---------- Dopisano o 21:14 ---------- Poprzedni post napisano o 21:13 ---------- Czerwona, pisałam zanim zniknęłam, że sie przeprowadzam, dopiero dziś mi neta podłączyli Najgorsze, że od połowy czerwca, znowu mnie nie będzie, jadę na wieś, a laptopa nie mam
jest 80,6 ![]() będzie 65 Edytowane przez anusia10 Czas edycji: 2010-04-30 o 21:17 |
|
|
|
#4521 |
|
Rozeznanie
|
anusia10 wiem wiem że się przeprowadzałaś
ale myślałam że już nas opuściłaś bo długo Cię nie było. a w ogóle jak tam na nowym mieszkanku??
|
|
#4522 |
|
Raczkowanie
|
Mieszkanko ok, bo właściwie wróciłam do siebie, zamieniłam się z rodzicami, tak że mieszkam teraz na starych śmieciach.
---------- Dopisano o 21:24 ---------- Poprzedni post napisano o 21:22 ---------- Długo mnie nie było dlatego, żeby założyli mi kablówkę (kablówkę i net mam w jednym pakiecie ) musiałam mieć zameldowanie a to załatwiliśmy dopiero teraz we wtorek
jest 80,6 ![]() będzie 65 Edytowane przez anusia10 Czas edycji: 2010-04-30 o 21:46 |
|
|
|
#4523 |
|
Wtajemniczenie
|
ogolne wrazenia spoko mialam kilka dni blokady jezykowej ale juz jest spoko codziennie siedze nad angierlskim na razie sama ale potem mysle zeby gdzies chodzic dzis sie okazalo ze stuard jest zaety i lipa z mojej milosci ale moze jeszcze jakiegos przystajniaka dorwe. jutro rano ide sprzatac sama bo ciocia juz jedzie nad ranem potem ide do domu nastepnie na internet do domu cioci gdzie mi bedzie otwieral ladny mlody wspolokator dzis sie poznaliscie ma dziewczyne ale maly romansik nie jest zly hehe nastepnie jade do taty mu pomoc a od pracy na impreze bo jeden z pracownikow komponuje myzyke i jutro jest wystep dobrze ze w niedziele nie sprzatam bo rano na sprzatanie bym nie wstala lece lalki bo niedlugo musze jechac do siebie i nie grzezyc bo znowu czytalam o samych grzechach
![]() a spowiedz jest po dlugim weekendzie ale jak ktos chce wczesniej to prosze bardzo tylko tym razem mam porsbe zebyscie pisaly w podpisie wage albo pogrubiona czcinka bo nie zawsze mam czas zeby wszystko czytac
|
#4524 |
|
Raczkowanie
|
Witam wszystkie panie
![]() Pyśka, miło, ze do nas wracasz brakuje Twoich krzyków, widze boweim, ze nie tylko ja sie rozpuszciłam, ale juz wracam do normy.No własnie, myśle, ze zaspokoiłam juz swój głóg na to czego powinnam teraz unikac, nawet wspopnienie Margolkowych 2 tabliczek czekolady mnie nie rusza a swoja drogą uwielbiam czekolade Widze, ze nawet nasza Camilcia zgrzeszyła co nie miara.Misia niezmiernie miło CIe znó widzieć!!! co tak długo?dziewczyno, no w sumie to pisałaś dlaczego, ale to nei znaczy , ze nie masz zagladać do nas!!oj Ty niedobra!! Napisałyście sporo, ale nie mam czasu na wszystkie posty odpisywać. Nigdziebyc, nogi fakt masz zaje*iste, ja takie miałam chyba w podstawówce ![]() Czerwona wysłąlam Ci zaproszenie (Kasia L. ![]() Miiilenka ja też dziś chińska wsuwałam, zajrzałam z ciekawości ile ma kcal i okazało sie , ze moge sobie na nia pozwolić \aaaaaa i wróciła Anusia, miło Cie znów widzieć, po długiej nieobecności.U mnie waga też stoi, nie martw sie, tez miałam sporo załamek, ale widze, ze wiele z nas to przechodzi, wiec sie nie załamuj tylko zaczynaj diete od nowa.I zagladaj do nas!!!Ale przez przeprowadzke jesteś usprawiedliwiona. BYłam po południu na zakupach, bo chciałam wędliny na grila kupic i matko masakra, w kolejce do miesnego ponad pół godz, do kasy to samo, do tego siniola ogromnego sobie nabiłam, bo z wózkiem nie mogłam sie przepchać bo ktos palety postawił tak ze nie mozna było sie przecisnac.I pomyśleć, ze tylko jutro sklep będzie zamkniety. A dziś byłam grzeczna, mogła bym sobie dać rózyczke ide lulu, bo TZ jmuz w wyrku a ja tez padniete aaaaaaaaaa i jeszcze brzuszki mnie czekaja.Tak wiec miłej nocki i owocnej....---------- Dopisano o 22:41 ---------- Poprzedni post napisano o 22:31 ---------- Czerwona foteczki super,obejrzałam sobie spokojnie na NK , a Ty zawsze taka pięknie uśmiechnięta i pełna życia to mi sie podoba
|
#4525 |
|
Rozeznanie
|
fiolka122 dziękuje
widziałam komentarze lubię się uśmiechać i ładniej wtedy wyglądam
|
|
#4526 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja dzis planuje grzeczny dzien, nie bedzie grilla ani nic, bo pogoda niebardzo... a wiec menu na dzis:S: 2kromki grahama+2jaja+warzywka czyli wiosenne kanapeczki 304kcalSII:mandarynka + banan 168kcal O: 1gotowany ziemniak+mielony+surowka z buraczkow 313kcal P: parówka+keczup 200kcal K: 5lyzek wiesniaka z warzywkami 100kcal Razem: 1085 no i tego zamierzam sie rzymac, jak mam plan to latwiej mi nie grzeszyc:PCamilko msimy sie umowic znow na jakis dzien dla mnie o moze byc np wt:P Wczoraj mialam jedno wielkie wdecie po tym kefirze:[ Gardelko mnie boli ok ide zobaczyc czy jaja mi sie ugotowaly
|
|
#4527 |
|
Zadomowienie
|
Dzien dobry dziewczyny
![]() Ja już po porannym wazeniu: tak jak podejrzewałam waga stoi w miejscu i nadal jest 77 kg . Ale nagrzeszyłam w tym tygodniu naprawdę sporo, więc dobrze, że nie przytyłam. Po wczorajszych grzechach źle się czułam wczoraj wieczorem, czułam, ze brzuch mi się wylewa na łóżko i wieczorem miałam problem z toaletą, a przyzwyczajona jestem, ze zawsze chodzę spac "na pusto". Dostałam nauczkę i dziś już rozpoczęłam dzien ładnie dietkowo. Milenka, ja chyba zrobię sobie dzień kefirowy w poniedziałek, bo mnie po nim bardzo przeczyszcza, a w pracy to trochę niewygodne . No ale zobaczymy, jak będę miałą za duży apetyt to przełożę ten dzień na kiedy indziej
|
#4528 |
|
Raczkowanie
|
Dzien Doberek
![]() Pysia jak milusio ze zajrzalas kochana ahh rzeczywiscie tego Twojego krzyku i upominania brakuje A z tym gosciem mały romansik uuuu laseczko normalnie szalejesz tam Co do spowiedzi mialam wczoraj wiec w podpisie juz waga zmieniona jest :P wiec melduje sie że spowiedz odrobiona ![]() anusia10 wracaj do nas szybciutko ![]() czerwona15 ja to takich nog nie mialam nawet w podstawowce xD czyli nigdy Camila1983 wlasnie tak sie zastanawialam jak wchodzilam na forum co z tą Twoją waga ale powiem Ci ze i tak przynajmniej stoi ona grzesznico Ty niedobra Przypominam Wam dziewczyny tylko ze waga czasami musi sobie postac bo organizm musi się przyzwyczaic do tego ze zabralyscie kawalek cialka mu :P w postaci tluszczyku ![]() Wiecie? mialam wczoraj isc na tego grilla co dostalam zaproszenie i.... nie poszłam, wymigalam sie bo mi sie strasznie nie chcialo wiec dietka ok oprocz kolacji bo oprocz serka wiejskiego i wasy rzecz jasna dorzucilam sobie garsc mieszanki studenckiej xD ale dzisiaj juz powinno byc ok w trakcie sniadania jestem wlasnie i nie zdarzylam zaczac pic kawe a juz mnie cisnelo na wc ehhh ale se poczekam xD wogole dzisiaj plan taki ze disco bedzie ale jak to wyjdzie to nie wiem bo zazwyczaj moje plany ida w leb i to serio, cokolwiek sobie zaplanuje to w morde nie wyjdzie buuuu. Wy gdzies sie wybieracie dzisiaj ?
Start Odchudzania: 09.10.2009 - Było -> 126,5 kg !! Jest -> 76 kg ![]() ![]() Będzie -> ?? Edytowane przez desireless Czas edycji: 2010-05-01 o 10:46 |
|
|
|
#4529 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie
oooooo widze, ze jeszcze pustki od wczoraj, czyżby wszystkie juz powyjeżdzały na dłłługi weekend? Moje śniadanko dzis spoko, nie mam ciągot do słodkiego ani do innych zakazanych produktów, czyli powinno być git, moja waga dziś wskazywała 97,5kg i mam nadziję, ze w końcu wszystko wróci do normy i zacznie znów spadać. No mykam , musze sie przygotować na wyjazd.My z TZ jedziemy do mamci, ale jak zawsze z tamtąd bedzie baza wypadowa do innych miejsc. Przyjemnego, szalonego weekendu Wam życze ![]() ![]()
naomi-sun@wp.pl ![]() Edytowane przez fiolka122 Czas edycji: 2010-05-01 o 11:10 |
|
|
|
#4530 |
|
Zadomowienie
|
Desi, ja dziś ie wybieram się nigdzie "na rozrywkę", zaplanowałam sobie dziś zrobic porządek i renament w szafie z ubraniami, bo już nie ogarniam tego, z półek się wysypuje, a tam pełno ubrań za dużych, za małych, albo w ogóle nie noszonych. Potem może wyciągnę lampę i żele i sobie paznokcie zrobię, bo mi się juz tak łamią, ze nie mogę sobie poradzic z nimi.
Pożyczyłam też książki więc długi weekend zapowiada mi sie bardzo spokojnie, ale po ostatnich wydarzeniach nie mam ochoty na imprezowanie, smutno mi nadal.
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:26.

uszykowałam obiad, byłam na olbrzymich zakupach i w ogóle, zmęczona jestem. Jeszcze muszę poodkurzać i wytrzeć podłogi. Ten weekend również mnie zapowiada się "ucząco", ponieważ też chcę zdać wszystko w przedterminach 

mało tego podobalam sie i to tylko do bzykania wrrr... ale teraz to chyba po slubie pojde do lozka z kims 

)