|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4501 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Kobiety mężczyzn mundurowych:) - część III
bylam w krakowie i wiecie te nocne wyjscia
i sie przeziebilam... katar dalej ...;/ i kasel z ranca. boze jak ja tesknie za tz... od 5 dni non stop sni mi sie cala noc ![]() ![]() minela juz polowa... jeszcze 3 miesiace...echhhhhvonka tez bym chciala zeby na naszym slubie byla a taka pogoda. mamy 7 czerwca wiec moze jest taka możliwosc oby tylko nie bylo jesiennej pogody
|
#4502 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jak połowę przetrwałaś to teraz Ci zleci zobaczysz A co do pogody to życzę takiej Tobie i sobie ![]() Zaczęłam systematycznie ćwiczyć dziewczyny i nie ma takiej części ciałą, która mnie nie boli
|
|
|
|
|
#4503 |
|
Raczkowanie
|
To i ja się chciałam z Wami przywitać
Dziewczyną żołnierza jestem krótko, ale zawsze lepiej poczytać kogoś kto ma większe doświadczenie w temacie
|
|
#4504 |
|
Wtajemniczenie
|
to napisz cos o WAS wiecej
|
#4505 |
|
Raczkowanie
|
Jesteśmy ze sobą niecałe 2 msc, straasznie krótko, ale od czegoś trzeba zacząć
Ja mam 21 lat, on 24. Aktualnie mieszkamy daleko od siebie bo wróciłam do domu rodzinnego, czyli dzieli nas 77km. Spotkania wg jego pracy, ja mam wakacje, szukam pracy no ale i tak mnóstwo czasu wolnego, czyli dla mnie im częściej tym lepiej. TŻ jest w zmechanizowanych, już doświadczyłam uroków służb i jego przygotowań się na nie - na szczęście zawsze po służbie spotykamy się, nie narzekam
|
|
#4506 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
77 km to nie aż tak dużo więc na pewno dacie radę Zresztą sama napisałaś, że już doświadczyłaś uroków bycia z mundurowym więc teraz musi być tylko lepiej Zmechanizowana jednostka to Szczecin? Dobrze myślę? A jak się poznaliście? |
|
|
|
|
#4507 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() sama miałam czerwone szpilki Cytat:
![]() To za ile się zobaczycie? Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#4508 |
|
Raczkowanie
|
Super musiało to wyglądać
tez tak chciałam zrobić ale mam już białe buty i trochę szkoda mi kasy na kolejne, które ubiorę tylko raz (nie często chodzę w szpilkach). Do tego jeszcze muszę uważać z wysokością obcasa żeby sukienka nie okazała się za krótka.Stwierdziliśmy, że do kościoła pójdziemy ubrani tradycyjnie, a na plener oboje ubierzemy czerwone trampki
|
|
|
|
#4509 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Hmmm,jest w Biedrusku. Wiem, że jest odpowiedzialny tam za czołgi itp - to wszystko jest dla mnie tak nowe, że czasami TŻ musi mi jak dziecku tłumaczyć ![]() Poznaliśmy się przez... portal randkowy Pierwsza randka, on mówił, że pełen luz, a ja cała w stresie. Jak powiedział, że pracuje w wojsku to moja myśl 'no spoko' - czyli od początku wiedziałam co biorę ![]() Pomysł z czerwonymi trampkami bardzo fajny
|
|
|
#4510 | ||
|
Rozeznanie
|
Kobiety mężczyzn mundurowych:) - część III
Cytat:
---------- Dopisano o 12:26 ---------- Poprzedni post napisano o 12:25 ---------- Cytat:
pociesz się, ja mieszkam w Polsce a mój TŻ w Mozambiku, czyli na samym dole Afryki
|
||
|
|
|
#4511 |
|
Raczkowanie
|
Na początku mieszkaliśmy blisko siebie, dlatego te 77km tak mnie bolą
Gonya_waw Ile jesteście już razem ?
|
|
#4512 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4513 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Już się przyzwyczaiłaś, że jest cały czas, a teraz go tak daleko wysłali. Trzymam kciuki za Was!
|
|
|
#4514 |
|
Rozeznanie
|
Akurat jesteśmy razem na wakacjach, chociaż dziś ostatni dzień, jutro rozlatujemy się w swoje strony...
|
|
|
|
#4515 | |
|
Raczkowanie
|
wantxme masz moze jakies fajne tanie kwaterki w krakowie??
DaenerysT witamy nową mundurówkę 77 dla mnie to kawałek :p ja mam bliżej :P ale dacie rade wiele z nas to przezywa i daje rade Gonya_waw Cytat:
![]() nie ma co sie zamartwiac, dla niektorych te 77 km moze byc jak z polski do afryki.....nie ma co porownywac, kazda z nas musi cierpiec a tak przy okazji, mozesz opowiedziec jak to z wami bylo, te 'kilka miesiescy razem", co on mieszkal w polsce przez pewien czas czy jak? bo nie pojmuje a jestem ciekawa jeszcze dwa dni i wracam do domciu |
|
|
|
|
#4516 |
|
Raczkowanie
|
Love a co aż tak Ci tam źle? TŻ obok, słoneczko, plaża, woda
ja bym się chętnie zamieniła. Muszę trochę opalenizny złapać przed ślubem, a nie chce iść do solarium
|
#4517 |
|
Wtajemniczenie
|
ja mialam do dyspozycji mieszkanie mojej rodziny
całe bo oni latem i wiosna mieszkaja we wsi obok. wybodowali sobie dom. a w mieszkaniu siedza zima i jesienia wiec dali mi klucze i sobie tam siedzialam z sis.. a raczej tylko spalysmy wiec niestety ale nie wiem jak tam z noclegami w tym calym krakowie nie pomoge
|
#4518 |
|
Raczkowanie
|
vonka7 podoba mi sie ale wole dom, w domu tez mam TŻ i dodatkowo swoje łóżko ktorego tu mi brakuje ;P
wantxme szkoda, bo poszukuje zeby wybrac sie na weekend a nie chce przeplacac ;P no ale Tobie dobrze, całe mieszkanko tylko dla siebie |
|
|
|
#4519 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Gonya, trzymam kciuki żeby ten czas szybko zleciał!
|
|
|
#4520 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
nie użalam się tylko chcę was pocieszyć, że inni mają gorzej. Ja się np cieszę, że mój TŻ Afganistan ma już za sobą, choć nie wiadomo będzie co teraz w związku z syrią i to mi się trochę nie podoba, ale co poradzę. A tak poza użalaniem się to się pochwalę , diament już na moim palcu ImageUploadedByWizaz Forum1376652266.109976.jpg
|
|
|
|
|
#4521 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
No i na początku naszego spotykania się potrzebował trochę moich danych, żeby mogli sprawdzić czy nie jestem szpiegiem lub terrorystą :P Poza tym mogłam odwiedzać go w jego domu, ale tylko w salonie, był calkowity zakaz wchodzenia do pokojów marines |
|
|
|
|
#4522 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czego się bali? ![]() Gratuluję diamentu!!!! Śliczny jest! jak było, opowiadaj
|
|
|
#4523 |
|
Zakorzenienie
|
Gonya gratuluję
|
|
|
|
#4524 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
szkoda, że nie mogę opublikować filmu jak wszyscy w mundurach tańczyli gangnam style przy dużej publiczności, bo to było na balu USMC ![]() TŻ zaaranżował bardzo ładne oświadczyny na pomoście z pochodniami, butelką szampana nawet po polsku spytał powiedziałam mu kiedyś, że jak nie będzie pytania po polsku to nie przyjmę
|
|
|
|
|
#4525 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() super! Romantyczny facet Planujecie już jakiś termin ślubu?A w ogóle jak podróż powrotna?
|
|
|
#4526 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
niestety, najpierw TŻ musi wrócić do stanów. A nie będzie tam wcześniej niż za półtora roku. Wtedy złoży wniosek o wizę, pózniej ja się będę musiała tu w Polsce z tą wizą mordować a jak ją dostanę to wyjeżdżam i w przeciągu 3 miesięcy od wjazdu do USA ślub. I to ślub nie taki po polsku, co mnie cieszy ![]() Podróż powrotna... Pozwolę sobie porażki kolejny skopiować z innego wątku bo już trochę mnie dziewczyn pytało :była okropna. Nie było "podobno" miejsc przy oknie lub przy przejściach w co nie wierzę, bo check in robiłam jako jedna z pierwszych osób, a online tyle ludzi na pewno nie robiło, bo wszyscy stali w normalnych kolejkach, wracając do tego, babka chyba mnie poporostu nie lubiła bo blondynka. I miałam w obu lotach takie środkowe miejsca, a do tego jeszcze ta puszka pod fotelem z przodu, że nie mogłam nóg rozprostować, a niska nie jestem! I do tego te dzieci drące się w niebogłosy i ich rodzice co ignorowali wszystko, tylko pytam się, jak można zignorować takie darcie japy?! Bardzo lubię dzieci, ale trzeba wiedzieć gdzie je zabierać, a jak sie nie nadają to nie brać grrr. Agresja się we mnie włącza, bo nie śpię od conajmniej 30 godzin, a teraz muszę do wieczora się przemęczyć ![]() Są tego plusy, rozpakuję walizkę i zrobię pranie no i kurze powycieram, bo nazbierało się przez dwa tygodnie
|
|
|
|
|
#4527 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzięki za odpowiedź. To się wymęczyłaś nieźle w samolocie :|
|
|
|
#4528 |
|
Rozeznanie
|
Ja w samolocie byłam blisko płaczu, już myślałam że nie wytrzymam. Na całe szczęście jestem bardzo kulturalna i nawet nie zwróciłam uwagi mamusi... Chociaż uważam, że może powinnam ? Dzieciak irytował pól samolotu, czyli jakieś 150 osób, ja rozumiem jakby to było niemowlę, bo czasem faktycznie się nie da jak maleństwo ma jakieś bolączki, ale kilkuletni dzieciak, który wydzierał się conajmniej jak przez megafon - to już na pewno dało się opanować...
|
|
|
|
#4529 |
|
Raczkowanie
|
Gonya gratulację
masz super romantycznego faceta a powrót do domu faktycznie nie za ciekawy miałaś. Najważniejsze, że jesteś już na miejscu
|
#4530 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
wybacz.Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
juz w domu, wreszcie. widze ze watek nabrał w ludzi i sie cos znow dzieje tak trzymac a co u was dziewczyny? moze jeszcze ktoras ma jakies swietne nowinki? pierscionki, moze jakies dzieci w drodze? albo śluby? przy okazji wantxme jak przygotowania, jakies ustalenia co do czerwonych dodatkow? :P |
||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:11.

i sie przeziebilam...
katar dalej ...;/ i kasel z ranca.
od 5 dni non stop sni mi sie cala noc 

Ja mam 21 lat, on 24. Aktualnie mieszkamy daleko od siebie bo wróciłam do domu rodzinnego, czyli dzieli nas 77km. Spotkania wg jego pracy, ja mam wakacje, szukam pracy no ale i tak mnóstwo czasu wolnego, czyli dla mnie im częściej tym lepiej. 

Już się przyzwyczaiłaś, że jest cały czas, a teraz go tak daleko wysłali. Trzymam kciuki za Was!