|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4501 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Każde dziecko nam zdrowo rośnie i za mamą raczkuje radośnie (07-08.2009r.) cz.
Moi na drugim spacerze i znów leje
![]()
![]() |
#4502 | ||
Wtajemniczenie
|
Dot.: Każde dziecko nam zdrowo rośnie i za mamą raczkuje radośnie (07-08.2009r.) cz.
gosiek, fajnie ze sie w koncu odezwałas
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
#4503 | |||||
Wtajemniczenie
|
no ja może mojemu też
![]() Cytat:
![]() no takiego dającego cień to nie.. siedziałyśmy dzisiaj u rodziców w ogrodzie, odgapiłam perfidnie twój sposób z karimatami, mała była zachwycona, ale trawy się boi ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() A tak na serio to wyobrażam sobie jakie zamieszanie z pakowaniem ![]() Cytat:
![]() kurcze no rzeczywiście znowu coś..niestety nie poradzę wiele bo też tylko o złocie słyszałam, trzymam kciuki żeby cholerstwo sobie poszło ![]() Cytat:
![]() szczęście mają chłopaki dzisiaj wybitne ![]() Martynka zamiast zasypiać to klęka w łóżeczku ![]() ![]() aa Miramejku, czytałam że powyżej 10 miesiąca mięso to 20g surowego (ok. 4 łyżeczki) ale jakoś nie przejmuję się tym specjalnie...staram się urozmaicać po prostu ![]()
![]() |
#4504 |
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Marci nie ma nic groznego - pani powiedziala, ze to podraznienie, taki liszaj, maly ma wrazliwa skore i to dlatego
przepisala masc
#4505 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
to super ![]()
![]() |
#4506 |
Wtajemniczenie
|
Cześć
![]() Zgłaszam, że żyjemy ![]() Właśnie wróciłam o dentysty ałaaaaaa Mnie już ten internet do grobu kiedyś doprowadzi ![]() ![]() no nic idę was podczytać póki działa ![]() trzymajcie się mamusie ![]()
#4507 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dało się zrobić kompres? Współpracował Maciejka? Cytat:
Cytat:
![]() Napisz coś więcej ![]() Całusy i uściski dla Was ![]() U nas w dzień było strasznie gorąco i parno. Później pokropiło chwilkę i powietrze się oczyściło, ah jak przyjemnie ![]() Zapraszam do klubu ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4508 |
Wtajemniczenie
|
Gorgulku
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Widzę, że u większości pogoda dopisuje i nareszcie dzieciaczki mogą nacieszyć się spacerkami ![]() My też z Amelką zwiedzamy ile się tylko da, aż mnie nogi bolą ![]() Dzisiaj wyszłyśmy o 9 a wróciłyśmy o 15 ![]() ![]() W sumie u nas po staremu, wielkimi krokami zbliża się roczek. Od chrzestnego ma dostać takiego konika na biegunach a od chrzestnej rowerek. Nie planujemy dużej imprezy bo przyjdzie jakieś 5-6 osób. Torcik, sałatka, bigos, koreczki i tyle. Nie ma co szaleć bo mała i tak nie będzie tego pamiętać ![]()
#4509 |
Zakorzenienie
|
koleżanka osłabiła mnie dokumentnie.Nie będę was zanudzać jej "problemami" bo chciałabym tylko takie (sercowe i śmieszne)mieć.A takowe miałam w liceum
![]() W telegraficznym skrócie , jak to się mówi "wyżej sra niż dupę ma ![]() Pasuje jak ulał.Sama nie ma nic do zaoferowania(z materialnych rzeczy-dom, działka,mieszkanie,dobre auto,odłożone pieniądze-jest 30letnią panienką, która mieszka z tata na 14p. w bloku) a szuka faceta który będzie to wszystko miał, na dodatek będzie przystojny jak Adonis i idealny(otwarcie o tym mówi)... Tylko coś przebrany ma ten towar ![]() ![]() Sama otwarcie mówi " ja mam grube sito,jeśli chodzi o mężczyzn: czym rozbawia mnie do łez ![]() Staram się ją wizytować jak męża nie ma w domu, bo afera by była jak nic. Ostatnio mówi o kimś przy moim mężu "a ten taki chudy, mały,pewnie nic w gaciach nie ma,a ja muszę mieć bo ja taka potrzebowska jestem" buaha ha ha ![]() Odmóżdżę się zawsze po spotkaniu z nią. Dziś stwierdziła że mała grzeczna, ale że jest uzależniona ode mnie ![]() Między słówkami do mnie i siory rzekła, że mamy beztroskie życie, w domu z dziećmi...tylko że to ona beztrosko siedziała w sukience na naramkach i laczuszkach na szpileczkach, spijała kawę zarzucając włosami...mi pot po du...leciał i ani na chwile nie zasiadłam do stołu, mimo że pytała czy w końcu usiądę Mi też jęczmień zszedł od pocierania obrączką-kolegi ![]() Coś jeszcze miałam dodać i zapomniałam. Aaaaa jutro kardiolog na 19:30
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() Edytowane przez katarzynka00 Czas edycji: 2010-06-07 o 20:06 |
![]() ![]() |
![]() |
#4510 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Zaczęło się ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() No ale nic więcej nie napiszesz? ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4511 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A może wkleisz jakieś nowe fotki Amelki? I pochwal się umiejętnościami córci ![]() No zbliża się roczek a ja pomysłu nie mam ![]() Cytat:
![]() Zaciśnięte ![]() Cytat:
![]() Dasz radę ![]() ![]() Pewnie znów popada u Was... |
|||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4512 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() No toć to Jego największy skarb ![]() Myślę, że jak zacznę, to pójdzie ![]() W czasie jutrzejszego spaceru, z tym, że to ja idę ![]() *** Pochwalę się cichutko, Kubuś zaczyna powtarzać "baba" i "bam" ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4513 | |
Wtajemniczenie
|
katarzynka00 ta koleżanka w jakimś innym świecie żyje
![]() ![]() ![]() no przecież napisałam ![]() Cytat:
![]() Amelka sama jeszcze do końca nie chodzi, ale puszcza się i kilka kroczków przejdzie. Za obie ręce nie chce już być prowadzona i się denerwuje pannica ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4514 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4515 | |||
Zakorzenienie
|
hej
![]() juz nie musicie zaciskac kciukow bo@ przylazla ![]() brzuchol mnie boli a malz mi zrobil tortille ![]() jak spi to juz ja atom nie ruszy ![]() ![]() Cytat:
![]() a jak ujrzala mrowke to ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4516 |
Zakorzenienie
|
ja ide spać. nie wiem czy kupowac te szpilki Zary, boje sie ze rozmiar bedzie nie taki. bo róznie to bywa z moimi stopami
![]() musze sie z tym przespać ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:03 ---------- Poprzedni post napisano o 22:03 ---------- czekoladko daaaj tortilli ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4517 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I jeszcze żoneczka ![]() Pójdzie ![]() Oby nie ![]() No pięknie ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Zaglądaj do nas częściej ![]() Moja znów słomki nie lubi ![]() Cytat:
![]() A Zuzka to mrówki chce brać w ręce, jak nie może złapać to depcze albo paluszkiem rozgniata ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4518 |
Ola-Unhola
|
Czesc
![]()
#4519 | |
Wtajemniczenie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() czekoladka21 ![]() ![]() Wkleiłam dwie nowe fotki do galerii co by ciotki o Amelce nie zapomniały ![]() Dobranoc ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4520 |
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Unholy czesc
![]() gorgulek mala slicznie chodzi ![]() moj nie chce ale nauczyl sie robic halo halo z telefnem kom, pokazuje jakie ma klopotki, mowi papa jak je robi, no i robi nerwuska ![]() ![]() musze sprobowac to nagrac kiedys
#4521 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() Moja pierwsze kroczki zrobiła 26 maja i do tej pory nie bardzo chciała ale rozkręca się ![]() ![]() Nagraj nagraj ![]() No i ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4522 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Zobaczymy ![]() ![]() Ach, te kobiety ![]() ![]() Cześć ![]() Dobranoc ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4523 |
Ola-Unhola
|
No dobra, napiszę co u nas
![]() Wesele się udało, trochę za bardzo zaszalałam i wczoraj chorowałam ![]() (Antosia nie karmiłam, mleko odciągnięte miałam w niekapku, ale od 21 spał o prawie 7 i nie było potrzebne) Jakoś specjalnie nie tańcowaliśmy, bo jednak Antoś bardzo zajmował nas sobą i nie było chwili wytchnienia. O 21 zasnął w wózku i do północy (trochę przed) dyżurowaliśmy na dworku na zmianę jeszcze z teściową. Przed północą się zebraliśmy i ok 1 byliśmy w domu. Mały był tak padnięty, ze nie zauwazył przełożenia do fotelika a potem do łóżeczka. Wyszalał się za to Bartuś, który nieprzerwanie do 23.30 tańczył i super się bawił (muszę zapisać go na tańce) Aparatu nie wzięlismy, więc fotek naszych nie mam (moze od kogoś przegram), także nie wstawię. Poza tym przy gorgulku się chowam i nie mam co pokazywać. Super wyglądałaś ![]() Wczoraj Małż miał uczelnię, więc zawiózł mnie do rodziców, gdzie się wyspałam w cieniu pod róża do 15 i od razu było lepiej ![]() Dzisiaj z powodu braku netu trochę posprzatałam, żeby zabić jakoś oczekiwanie na łączę ![]() Także jestem zwarta i gotowa ![]() syla, pchcza mamy takiego: http://www.allegro.pl/item1068891129...ce_zobacz.html morska, brawa dla Tymka ![]() ![]() Życzę udanego wyjazdu i żebyście porządnie wypoczęli ![]() czeko, Wercia cudna na tym kocyku ![]() gosiek, witaj ![]() Widziałam fotki na nk, rzeczywiście Piotruś lubi się wspinać ![]() ![]() Kat, dostałaś @? ![]() no i więcej nie pamiętam ![]() Co tam u Was? ![]()
#4524 |
Rozeznanie
|
Czesc Dziewczyny !!!
U nas rowniez dzionek w wiekszosci na dworzu spedzony . Bylam dzisiaj zwazyc Daniela no i ma rowne 9 kg. Daniel od paru dni bardzo sie wkrecil w pokazywanie wszystkiego . Po domu chodzi i caly czas kreci glowka na nie ![]() ![]() ![]() Bylam dzisiaj w Clarks obejrzec buciki dla Daniela , podobaja mi sie te , niestety nie maja sandalkow w Danielka rozmiarze.http://www.clarks.co.uk/find/enduses...ct-is-20339115
#4525 |
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
a my tez kupilismy pchacza
![]() o takiego: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=1051720482 dzis przyszedl wieczorkiem, juz go zlozylam - jest bardzo fajny TZ pojechal po baterie zobaczymy czy malemu sie spodoba ![]()
#4526 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() I dziękuję ![]() Ale fajnie, zazdroszczę ![]() ![]() Cytat:
![]() codziennie coś nowego u naszych dzieciaczków ![]() Bardzo fajne buciki. Obiecałam sobie kłaść się wcześniej spać i muszę już iść ![]() Dobrej nocki ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4527 | ||
Ola-Unhola
|
Cytat:
![]() Bardzo fajne te buciki ![]() Cytat:
![]() ![]() Jednak szał zrobił jeździk samochodzik po Bartusiu, który jest u moich rodziców, pół dnia za nim wczoraj chodził ![]() Coś w tym stylu, ale jeszcze zwyklejszy, czyli kierownica i oparcie z tyłu, bez bajerów: http://www.allegro.pl/item1070842221...dzik_auto.html
![]() |
#4528 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Fajnie, że wesele udane ![]() ![]() Mówisz, że tancerz Ci rośnie? Po Mamusi ![]() Czasem i brak netu się przydaje ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Gratulacje dla Danielka za wszystkie nowości ![]() Buciki fajowe ![]() Cytat:
![]() *** Ja idę spać, dobranoc ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4529 |
Zakorzenienie
|
megi do kardio z malą jade na kontrole, ktora bedziemy musialy miec co pol roku do 2 r.ż
Unholy...nie ![]()
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4530 | |
Ola-Unhola
|
Cytat:
![]() Najgorzej nie było, ale szału nie ma ![]() ![]() Na wielkim leżaku pod chłodniutkim śpiworkiem. ![]() Dobrej nocki, ja też idę, bo jeszcze do wanny chciałam wskoczyć ![]() Do jutra ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:21.