|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4501 |
BAN stały
|
Dot.: Ząbkujemy, raczkujemy i radośnie świat poznajemy. Maluszki styczniowo-lutowe 20
Gratuluję pierwszych kroczków
![]() ZEBCIA dzięki za cynk, ale my nadal Bebilon. Ja postanowiłam pozbyć się paru rzeczy po Lence i powystawiałam na allegro. Na razie jestem bogatsza o 450zł. Fajna sprawa bo za to mogę kupić jej coś nowego do zabawy a także kupiłam kombinezon: http://allegro.pl/kombinezon-coccodr...278437317.html Aha. Lenka zrobiła dzisiaj kupę do nocnika ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4502 |
Zadomowienie
|
Dot.: Ząbkujemy, raczkujemy i radośnie świat poznajemy. Maluszki styczniowo-lutowe 20
Jeśli mogę. Pamiętajcie o linku http://www.bebiko.com.pl/home/konkur...howPhoto=11005 bo ma mało punktów w stosunku do innych
Edytowane przez kalka Czas edycji: 2010-10-22 o 16:35 |
![]() ![]() |
![]() |
#4503 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4504 |
Rozeznanie
|
Pysiu 5+za salatke-ja robilam kiedys podobna ale bez ryzu i gotowane pieczarki-ta jest tez bomba!
![]() kalka przypomnij jak maluch ma na imie to zaglosuje bo nie pamietam;( Edytowane przez tajgabajga Czas edycji: 2010-10-22 o 16:48 |
![]() ![]() |
![]() |
#4505 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A ja się zastanawiam co się dzieje z osobą o nicku kliwa pliwa ? CZy jakoś tak? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4506 |
Rozeznanie
|
Ok zaglosuje ,troche jestem nie na biezaco...
|
![]() ![]() |
![]() |
#4507 |
Zakorzenienie
|
kalka glosik oddany
![]() ingrid fajna taka sprawa allegro ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4508 |
Rozeznanie
|
a moj pojechal, dzis wrocil, ponoc bylo fajnie, choc przegralismy
#4509 |
Raczkowanie
|
pola tak Amelka dostaje kaszkę albo kleik na mm.
filka ![]() ![]() Co do kremu to nie używam, bom karmiąca swą piersią matka ![]() ![]() ![]() kamyk zazwyczaj na boku, ale czasami ma takie fazy, ze główkę ma na boku, a nogi zgięte jak do klęczenia ![]() madziulka ![]() ![]() A moje dziecko za to przed chwilą w łóżeczku po raz pierwszy SAMA stanęła ![]() ![]() ![]() ![]() I jeszcze Amelka ma jakieś podrażnienie w miejscach intymnych. Nie mam pojęcia od czego, bo pampersów nie zmieniałam, chusteczek też nie, niczym nie smarowałam a tu podrażnienie ![]()
#4510 |
Zadomowienie
|
Szymek
![]() ![]() Filka polecam Clarins do biustu - jest rewelacyjny!
#4511 |
Zakorzenienie
|
Zasłona gratulacje
![]() ja własnie miałam napisac podobnego posta ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4512 |
Zakorzenienie
|
Gratuluję pierwszych kroczków.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4513 |
Zakorzenienie
|
Głosik oddany
![]() Zaslona, Kancia ![]()
#4514 |
Zakorzenienie
|
Ingrid śliczny kombinezonik
![]() Gratuluje wstawania! A na Bebiko nie zdąrzył Tż. Koło poludnia był i już wykupiły baby:\ |
![]() ![]() |
![]() |
#4515 |
Zakorzenienie
|
Niech dzień się skończy
![]() Julka poszła szpać o 19 i wstała z rykiem 40 min potem ![]() Zaraz padne na ryjek poszła spać dalej nie wiem na jak długo ... Tajga ...dziekuje ciesze się że sałatka smakowała...jedna z naszych ulubionych ![]() Kalka a pamietam chyba Pliwa ? ale nic nie wiem ![]() Zaslona, Kancia gratulacje ![]() Kuba też wstał w łózeczku jak miał 9 miesięcy ...u Julki się nieznanosi chociaż kto wieeeeeee ![]() Dziś "tańcowała" pełzajac/ slizgając się po podłodze...chyba jej sięnawet spodobało nie protestowała tylko z zaciekawieniem docierała do kolejnych zabawek ![]() Ale do raczkowania to dalekoooooooooo ![]() Zebcia ...baby ![]() ![]() Lila potwirdzam Clarins jest świetny ale jak i inne kremy tej firmy niestety NIE TANI nawet nie plasuje się w kategori średniej połki... próbowałam świetne kremy i piękne opakowania ![]() Ja ostatnio miałam do biustu EVELINE który dostalam do wygranej Parowaru i był fajniutki.
*** -12,5kg*** Edytowane przez pysiamn Czas edycji: 2010-10-22 o 20:05 |
![]() ![]() |
![]() |
#4516 |
Zakorzenienie
|
udało mi sie wylicytowac w dobrej cenie hula kulę z Vtech za 29 zł
![]() ![]() Tomek ma juz jedną z niespodzianką i to jego ulubiona, mam nadzieje, ze ta tez mu się spodoba ![]() musze jeszcze kilka zabawek upolowac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4517 |
Zakorzenienie
|
Stwierdzam, że kaszka od malinki to na razie porażka...
Zjadła wprawdzie prawie całą miseczkę, ale dwa razy było ![]() Może się jeszcze nauczy, jakby co to będziemy zamawiać te z Babydream, bo kosztują 9,90 czyli taniej niż Holle... No i dla mnie strasznie ją czuć chrupkami kukurydzianym... ---------- Dopisano o 21:44 ---------- Poprzedni post napisano o 21:42 ---------- Gratuluję chodzenia i stania w łóżeczkach ![]()
#4518 | |||||
Zadomowienie
|
Dziekujemy pieknie za tyle pochwal!!!
![]() ![]() ![]() Szymciak robi te kilka kroczkow, jak stoi gdzies i sie przytrzymuje lapka, np, przy pufie, lozku i jak wyciagam do niego rece, zeby do mnie szedl, to wtedy zbiera odwage ![]() ![]() Az sie poplakalam dzis, jak zrobil te pierwsze kroczki ![]() A filmik postaram sie nagrac jutro albo w niedziele, bo najlepiej jak maz nagra, zeby Szymek nie widzial aparatu hehe ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Super kombinezonik ![]() ![]() I duze brawa za kupke do nocniczka ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4519 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() A maz dzis byl juz po 14 w domciu, akurat wstrzelilam sie z konczeniem obiadku ![]() ![]() A potem pojechalismy na zakupy. Kupilismy Szymciakowi kurteczke w C&A (wzielam na 80, ale jak przymierzylam mu w domu to jednak trzeba bylo na 74, bo jakas strasznie wielka, wiec jutro wymienimy), kombinezon 74/80 (dwuczesciowy w zasadzie, ale kurteczke ze spodniami laczy sie zamkiem, wiec super ![]() ![]() ![]() ![]() Łooo mato, ale epos napisalam ![]() ---------- Dopisano o 22:22 ---------- Poprzedni post napisano o 21:57 ---------- elcia zapomnialam Tobie odpowiedziec na temat fotelika ![]() ![]() Ten fotelik co my kupilismy w Pl kostowal ok 1000 zl, bo w dwoch sklepach bylismy i w jednym 1199 chyba, a wdrugim 949, wiec drogo. Ale ten patent z obracaniem jest super i maz sie uparl, ze poszukamy w necie. Wiec ja kiedys siadlam i znalazlam za 758 zl i ten kupilismy. Przywiezli z Lodzi, juz jestem jego ciekawa ![]() Jutro mamy gosci (castilia z rodzinka ![]() ![]()
![]() |
#4520 |
Zakorzenienie
|
madzia no ja wlasnie bzm wolala kupic dobrej jakosci a nie jakis tani byle by byl i teraz nie wiem wlasnie gdzie kupic czy pl czy u mnie w ie
|
![]() ![]() |
![]() |
#4521 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Już pokazałam TZetowi, bardzo mu się spodobał. jutro jedziemy oglądac ![]() Super z tym obrotowym ![]() Cytat:
oj już nie wywołuj ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4522 |
Rozeznanie
|
Kamyk szkoda, że nie podeszła Paulinie. Milenka się nią zajada i to różnie czasem w śniadanku czasem w obiadku. Próbowałam i mi tez smakuje...
Madziulka to Szymcio będzie minaturka Olafka, bo mi wczoraj w końcu doszedł kombinezon ![]() ![]() ![]() Pysiu współczuję takiego dnia, ob dzisiejszy był lepszy...
#4523 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Witajcie. U nas nocka normalna. Luizka zasnęła o 18.30, pobudka o 00.30, 5 i 7.30 ![]() Świeci słońce, w końcu wyjdziemy na spacer.
![]() |
#4524 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez kalka Czas edycji: 2010-10-23 o 08:13 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4525 |
Zakorzenienie
|
witajcie. Dawid spał do 6.45,no i teraz sobie uciął drzemke.znowu cyca czesto je w nocy
![]() pisałam Wam,że Dawidek był wczoraj u lekarza-podobno lekarka powiedziała,że bardzo czysto mówi i w przyszłości chyba gaduła z niego będzie.aha i podobno do mnie podobny ![]() popołudniu jedziemy do moich rodziców, wracamy w ndz. ---------- Dopisano o 09:32 ---------- Poprzedni post napisano o 09:31 ---------- Madziulka pozdrów Castille i powiedz,aby częściej na forum wpadała. |
![]() ![]() |
![]() |
#4526 |
Rozeznanie
|
Madziulka pozdrów Castillie i zapytaj, czemu nie wpada do nas?
A my już dzisiaj zaliczyliśmy lodowisko ![]() ![]()
![]() ![]() ![]() ![]() - 7,7 kg Edytowane przez malinka118 Czas edycji: 2010-10-23 o 11:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#4527 |
Zakorzenienie
|
ale mi dał popalić Dawid,co się z nim dzieje,ryki, zanoszenie się,pewnie najlepiej jakbym na rękach go nosiła (szkoła niani)ale ja ani nie mam siły ani to dobre dla jego rozwoju.mam dość.na szczęście usnął.miałam nas pakować ale muszę się zrelaksować
|
![]() ![]() |
![]() |
#4528 |
Rozeznanie
|
Kochane wpadam na chwilę. Dzisiaj przyjeżdża szwagierka z synkiem 1,5 roku. Czuję że będzie maskara
![]() Od poniedziałku wracam do pracy to będę na bieżąco ![]() Kalka ![]() Może wieczorem trochę nadrobię. Przesyłam całuski. PS. Adaś RACZKUJE!!! I już ma drugiego zęba. Moja krew ![]()
Edytowane przez karola_sz Czas edycji: 2010-10-23 o 14:13 |
![]() ![]() |
![]() |
#4529 |
Zakorzenienie
|
#4530 |
Zakorzenienie
|
Wiecie co, zawsze tak jakos piszecie o tych alergiach i jakos nigdy nas to nie dotyczylo. Az do dzisiaj.... Ja patrze, a Zuza ma cale plecy w jakis takich czerownych plamkach (nie kropkach, tylko takich plamach nierownych, lekko wypuklych), i wysuszone strasznie. Co to???
![]() Ja nawet nie mam pojecia od czego by to moglo byc. W sumie dwa dni temu jadla pierwszy raz zoltko (kiedys juz jadla kilka razy ale takie w sloiczku). No i wczoraj jadla pierwszy raz surowa gruszke, ale cos mi swita, ze ona juz to wczoraj miala (tak mi sie wydawalo, ale jakos nie przygladalam sie temu). Jadla tez pomidory w sloiczkowych daniach, ale to nie pierwszy raz, wiec to raczej nie to. Zastanawiam sie tez nad moja zupka, ktora byla na wywarze, ale to tez nie peirwszy raz (i to nawet ta sama identyczna zupke juz kiedys jadla - bo ta byla odmrozona). Wiec jedyna rzecz to chyba to zoltko ![]() A moze ja cos zjadlam?? Tyle ze ja juz od baaardzo dlugiego czasu jem wszystko (z pepsi, pizza i innymi swinstwami). kurcze, smarowac to czyms??? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:21.