|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4501 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Oj córuś, córuś...Lubelskie PMki 2010, 2011 i 2012 wychodzą za mąż! - cz.IX
Cytat:
![]() Pogodę macie mieć piękną, więc zostało się cieszyć i cierpliwie czekać na slub ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4502 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Oj córuś, córuś...Lubelskie PMki 2010, 2011 i 2012 wychodzą za mąż! - cz.IX
Cytat:
Super, strasznie się cieszę, że Twoja Mama już lepiej się czuje!!! ![]() ![]() ![]() Wielkie brawa dla druhny i siostry za pomysł ze spa! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() No i fajnie, że nie bałaś się podziękować poprzedniej druhnie w odpowiednim momencie - masz zupełną rację, że nie ma co dokładać sobie dodatkowych stresów przed ślubem ![]() Gratuluję sukni!!! ![]() ![]() U nas coraz więcej spraw odfajkowanych - wychodzimy na prostą i powoli zmierzamy do mety... ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4503 | |||||||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Super, że u Mamy wszystko w porządku!! ![]() No i gratulacje dla świadkowej, widać że Cię dobrze zna i wie czego potrzebujesz ![]() Moja świadkowa, przyjaciółka od podstawówki, jest w UK i trzymam mocno kciuki, żeby wszystko się udało i nic nie stanęło na przeszkodzie, żeby pojawiła się na moim ślubie w sierpniu -sama jej obecność to będzie dla mnie największa radość ![]() My wróciliśmy z weekendowego objazdu z zaproszeniami. Wszyscy bardzo się cieszyli, parę osób się popłakało ![]() ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4504 |
Rozeznanie
|
Dziewczynki czy u Was jest taki zwyczaj, że jesli rodzice robią wesele ostatniemu dziecku, to zakłada się im wianki z kwiatów? U mnie jest, ale powiem szczerze, ze nie wiem jak sie za to zabrac, chyba będę robić ze sztucznych, bo prawdziwe to padną i wyglądają jak "komunijne". Moze macie w swoich zbiorach jakieś zdjęcia?
![]() |
#4505 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może spróbujcie rozejrzeć się teraz za jakimś zespołem, może akurat się uda znaleźć jakiś. Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4506 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() i pomysl na spa - rewelacja ![]() ![]() no i nie moge sie doczekac zdjec zeby zobaczyc suknię za tydzie bdziesz juz po ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4507 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
moja świadkowa tez jest z UK i przylatuje dopiero 3 dni przed moim ślubem wiec niestety wieczór będzie się musiał odbyć bez niej... my juz pomalutku kończymy zapraszanie ![]() ![]() Cytat:
wieczór panieński rewelacja - sama o takim myslałam ale chce widzieć na nim kilka osób a niesttey koszt pobytu kilku osób w SPA przerasta na razie moje mozliwosci fionansowe i moich gości wiec chyba bede musiała obejść się smakiem... powiem Wam, że zmiana świadkowej jeśli sobie brzydko mówiac na to zasłuży jest wedlug mnie ok... ale ja zanim zdązylam coś zrobić po poproszeniu mnie o świadkowanie po jakiejś chwili "przyjaciółka" oznajmiła mi, ze myśli ze pewnie sie denerwuje bo to mój debiut w takiej roli, wiec ona pomyslała ze weźmie kogoś innego i po połrocznych rozmowach o tym jak sobie ten ślub wyobraża zostałam na lodzie... nikomu tego nie życze bo nie jest to miłe uczucie .. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4508 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4509 |
Raczkowanie
|
Witam Was już jako Żona!
![]() To tak po kolei. Wstałam ok 6.00 z jakimś dziwnym spokojem, ułożyłam mamie włosy, pochodziłam po dworze i pojechałam do kosmetyczki bo o 8 miałam paznokcie-french z delikatnym motywem kwiatowym, potem u fryzjera Pani zrobiła mi piękną fryzurę, potem poszłam na makijaż-sztuczne rzęsy itp-wyglądałam tak,że sama siebie nie mogłam poznać w lustrze, ale była już prawie 13.00 i musiałam szybko się ubierać bo moj TŻ już jechał do mnie-dopiero wtedy mnie dopadł stres-ale na krótko. Przyjechał wyluzowany, potem wykup, błogosławieństwo i do kościoła na spokojnie. Ogolnie zero stresu. Ksiądz Nas wprowadził do kościoła i zaczeła się msza i jak organista zagrał O Stworzycielu Duchu zaczełam się delikatnie rozklejać. Potem przysięga... ...Mąż drżącym głosem i ocierając łzy...ja w połowie tak się rozpłakałam, że myślałam, że nie dam rady skończyć i musiałam chwilę ochłonąć...cały kościół płakał...potem obrączki...płakaliśmy oboje...i cały kościół-jak wróciliśmy na miejsca słychać było tylko jak ludzie pociągają nosami...będę zawsze pamiętać tą Naszą przysięgę i Męża zalanego łzami ![]() Pojechaliśmy na salę, TŻ mnie wniósł bez problemu i obrócił kilka razy mimo, że wagowo jesteśmy podobni...całe wesele było udane-mimo że zawsze znajdzie się jakieś "ale"-tym razem Nasz kamerzysta...nie chcę opisywać całej sytuacji grunt, że bardzo wszystkich wkurzył i oberwał od kilku osób-w tym ode mnie dosyć mocno i potem fochy strzelał i boimy się teraz o film... ![]() Zespół spisał się za to super i mogę Go teraz z czystym sumieniem polecić. Wesele skończyło się ok 6 rano...całe wesele rozglądałam się po sali szukając Pary Młodej bo nie docierało do mnie to, że to My ![]() Wczoraj były małe poprawiny u Męża i teraz śpi... Dalej w to wszystko nie wierzę...ale cieszę się bardzo że już jest Mój! ![]()
#4510 | ||||
Raczkowanie
|
Osia86, Psuj_a i Monik_85 wszystkiego dobrego dla Was i przede wszystkim duuużo szczęścia u boku mężów
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Pomysł ze spa - rewelacja, zazdroszczę ![]() Fantastycznie, że suknia wyszła śliczna, napewno będziesz piękną PM! Już nie mogę się doczekać zdjęć ![]() Cytat:
![]() Cytat:
A co zrobił kamerzysta, że tak Was wszystkich wkurzył ![]() Hehe "rozglądałam się po sali szukając Pary Młodej" - uśmiałam się ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4511 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
dzięki za super expresową relację ![]() ![]() ![]() http://www.youtube.com/watch?v=WiUxToDWL8o gdzies tak od 2,45 się zaczyna ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4512 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() Razem od... ![]() ...a tego dnia... ...powiedzieliśmy sobie Tak ... ![]() ![]() ![]() Edytowane przez ona911 Czas edycji: 2011-06-27 o 08:46 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4513 |
Raczkowanie
|
Gratulacje!!!
![]() ![]() margolka1986 kamizelkę w komplecie z musznikiem (wszystko w stanie idealnym) kupiliśmy na allegro za bodajże 59 zł (cena sklepowa 179 zł ![]() ![]() Edytowane przez kffiatusheq Czas edycji: 2011-06-27 o 13:33 |
![]() ![]() |
![]() |
#4514 | |
Rozeznanie
|
Wszystkiego najlepszego dla PMek, które ślubowały w sobotę, dużo szczęścia we wspólnym życiu
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() I muszę się pochwalić, że spisaliśmy protokół, garnitur się szyje, zapisalam się do fryzjera, a znajoma mamy będzie robiła bukiety, więc powoli zmierzamy już do tego dnia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4515 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4516 |
Rozeznanie
|
a ja zapomnialam napisac, że wczoraj bylismy na dniu skupienia na Krochmalnej
![]() ![]() ona911, dobrze zrobilas ze zmianą świadkowej, przecież ona powinna pomoc, a nie dostarczac nowych stresów, ktorych i tak jest sporo ja uciekam uczyc sie do jutrzejszej obrony, jakos przez to wszytsko zaczelam sie stresowac jak nigdy, ciegle mam wrazenie ze cos pojdzie nie tak, praca, wesele, lokal, muzyka itp... mam nadzieje ze jutro bede juz mniej pesymistycznie nastawiona |
![]() ![]() |
![]() |
#4517 |
Zakorzenienie
|
mam pytanko do dziewczyn już po ślubach gdzie robiłyście swoje fryzury?? Niestety nie znam żadnego dobrego fryzjera. Chodzi mi o kogoś kto mi zrobi mega wytrzymałą fryzurę(mam proste włosy niepodatne na układanie
![]() ![]()
#4518 |
Raczkowanie
|
hej dziewczyny, jestem tu nowa ale myslę że znajdę w Was wsparcie.
Mam problem- mój TŻ został poproszony o bycie świadkiem na slubie kolegi. Nasz ślub jest za rok, świadkowa niby tez ma być z narzeczonym ale tak czy inaczej nie podoba mi się ten pomysł. Przesadzam? TŻ, grubo zapieral sie (jak bylismy sami) że sie nie zgodzi, a jak przyszlo co do czego- jak zostal poproszony to zrobił sie czerwony jak burak i powiedział że z przyjemnością:/ czuje sie tak jakby się ze mną nie liczył ![]() A z innej beczki, trzymam kciuki za dziewczyny które się bronią. Też się bronię zaraz ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4519 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4520 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4521 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#4522 | |
Raczkowanie
|
piękny ślub i relacja z niego, mnóstwo emocji i uczuć, które życzę Wam by trwały w nieskończoność
![]() tez się uśmiałam, gdy czytałam jak szukałaś młodych na sali ![]() Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4523 | |
Zakorzenienie
|
osia86, psuj_a, monik_85 wszystkiego najlepszego!!!
Cytat:
![]() |
#4524 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A wszystkim młodym życzę wszystkiego NAJ!!! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4525 |
Rozeznanie
|
Cindi - kciuki za obrone
Kicur - gratuluję tytułu naukowego Psuja - ładna relacja, pochwal się zespołem pchła - wg mnie miałabys sie o co martwic, gdyby swiadkowa szła sama, bylismy z tz na takim weselu i to akurat taka mało komfortowa sytuacja była
![]() |
#4526 |
Rozeznanie
|
załączam moje zaproszenia (robiła siostra), mamy kilka wersji, mi najbardziej podobaja się te kremowe z datą na pierwszej stronie, wierszykiem o miłości i imionami na ostatniej stronie.... kokardki jakoś do zdjęć się zbuntowały i poprzekręcały, teraz juz nie poprawię, bo zaproszenia mamy rozdane!!!!!!!!!
do tego zdjęcia butów, bo nie moge się zdecydować jeszcze - satynowe z targu, ekoskórkowe z deichmanna
![]() ![]() ![]() Edytowane przez _agatka Czas edycji: 2011-06-27 o 19:49 |
![]() ![]() |
![]() |
#4527 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
Ale Ci zazdroszcze! Mam nadzieje, ze cale zycie bedziecie tacy szczesliwi!!! A z tym kamerzystą jaja jakieś ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
dla mnie zdecydowanie te z targu, w tych z deichamnna nie podoba mi sie obcas i podeszwa CINDI KCIUKASY ZACISNIĘTE!! ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4528 |
Raczkowanie
|
Na wstępie gratulacje dla dwudniowych PM-ek
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() margolka1986, my też kupowaliśmy kamizelkę na Allegro, używana, stan idealny, za 39 zł. komplet (nowa ok. 150 zł.). _agatka, bardzo fajne zaproszenia ![]() A co ja robiłam, jak mnie nie było? - spisaliśmy protokół, - daliśmy na zapowiedzi w obydwu parafiach (pierwsze zapowiedzi poszły wczoraj ![]() - kupiłam sukienkę na drugi dzień, taką idealną ![]() ![]() ![]() - zdobyłam zdjęcia z dzieciństwa mojego TŻ-ta i swoje i będę skanować. Potrzebne są do misji: "Prezent dla rodziców" ![]() - uzgodniliśmy z dekoratorką i 3ma innymi PM-kami z mojego kościoła dekorację kościoła, brakuje nam tylko czwartej PM-ki, która podała niaktualny numer telefonu i nie mamy z nią kontaktu. W najgorszym wypadku będzie bez dekoracji, bo ona jest przed nami (na 14:00), a dopóki ona nie skontaktuje się z nami, dekoratorka ma polecenie dekorowania kościoła na godz. 15:00. W końcu my ponosimy koszt dekoracji, jeśli jej też zależy, to może się ona odezwać do nas, prawda? Numery telefonu ksiądz podaje bez problemu pozostałym PM-kom i an pewno ona wie, że taka opcja istnieje, bo ksiądz już przy ustalaniu terminu o tym mówi. - prawdopodobnie jutro dostanę też odpis aktu urodzenia, więc w najbliższej przyszłości będziemuy mogli pójść do USC załatwić formalności, - w związku z poradnią rodzinną zdecydowaliśmy się przetestować NPR i szukamy ostro termometru elektronicznego, który ma dwa miejsca po przecinku (w wyniku). Pół Lublina zwiedziliśmy, wszędzie mają zwykłe, z jednym miejscem po przecinku. Może któraś z Was ma jakiś pomysł w tej kwestii? Gdzie szukać? Gdzie pytać? - kupiłyśmy kreację dla mojej mamy na pierwszy dzień, do tego torebkę, mama ucieszona, ja zadowolona, bo długo szukałyśmy ![]()
http://www.weselinka.pl/suwaczek/16/2011-9-10.png http://s10.suwaczek.com/20110910580113.png http://www.suwaczek.pl/cache/0593c73754.png *** Aktualna lista PM 2011 i 2012 https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=3130 W kwestii aktualizacji wpisów, zapraszam na PW ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4529 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4530 |
Rozeznanie
|
Dziewczynki mam pytanie odnośnie ubrania Tżta
![]() gdzie kupywałyście koszule na spinki i buty? jakie ceny mniej więcej? ja sie musze teraz za to zabrać, bo Tż sam tego nie zrobi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:30.