Zaginęła Iwona z Trójmiasta - Strona 151 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-09-19, 16:14   #4501
Mary Louu
Zakorzenienie

Dot.: Zaginęła Iwona z Trójmiasta

Ja mam swoje teorie na temat zaginięcia Iwony Wyobraziłam sobie jak ewentualny porywacz mógł Iwonę wywieść. Ja mogę napisać swoje spostrzeżenia ale nie wiem czy nie będą to jakieś naganie fakty i przypuszczenia

...niegrzeczny facet z dobrymi manierami...

Edytowane przez Mary Louu
Czas edycji: 2010-09-19 o 16:27
Mary Louu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-19, 16:16   #4502
burgund1234
BAN stały

Cytat:
Napisane przez mmm3m Pokaż wiadomość
,mama pokazywała wcześniejsze wyjście, kolejne jest to od molo.

---------- Dopisano o 16:12 ---------- Poprzedni post napisano o 16:11 ----------

Dobrze mówisz, o tyej stacji ciągle piszę.. a obok tych pomarańczowych bloków w stylu klocków lego jest Komisariat..a w każdym bądź arzie gdzieś bliziutko.
i te bloki właśnie mają prawdopodobnie monitoring i gdyby poicja się odrazu wzięła to mogło by się duuuuuużo wyjaśnić.
burgund1234 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-19, 16:16   #4503
Melissa86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Brook Pokaż wiadomość
no to wiec raczej...
a tak wogole tyle tych porwan i zaginiec jest ze przyszla mi do glowy mysl
tyle nerwow, pieniedzy uczuc itd idzie na poszukiwania zaginionych nie lepiej gdyby np robiono kazdemu czlowiekowi od urodzeniem ''szczepionke'' z czipem? implant i wtedy by bylo wiadomo kto gdzie jest juz zawsze
powinno to byc obowiazkowe
Melissa86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-19, 16:17   #4504
mmm3m
BAN stały

Cytat:
Napisane przez madziullah Pokaż wiadomość
OMG ! Dziewczyny litości Ileż można czytać te kłótnie i wywlekanie brudów
Oj wyluzuj, na forach to normalne. Już mnie drażnią osoby spinające sie o każdą kłótnie/spór na wątku.
mmm3m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-19, 16:19   #4505
visionAM
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez muszynianka Pokaż wiadomość
Chryste panie o to właśnie chodzi, durna paplanina kilku babeczek ta i to sztampowe hasło IWONKA JEST NAJWAŻNIEJSZA, póki co słyszę tylko ple ple ple ple ja ja moje ple ple ple twoja wina ple ple ple ty się zamknij a ty zrób tamto ple ple ple. I to mniej więcej od 20 stron
heh jaka hipokryzja
ciekawe co ty takiego rewelacyjnego pisalas we wczesniejsztch watkach
nie wiem po co tu wchodzisz i krytykujesz wszystko

---------- Dopisano o 16:19 ---------- Poprzedni post napisano o 16:17 ----------

Cytat:
Napisane przez burgund1234 Pokaż wiadomość
i te bloki właśnie mają prawdopodobnie monitoring i gdyby poicja się odrazu wzięła to mogło by się duuuuuużo wyjaśnić.
niestety się nie wzięła
i to jest najgorsze, ja nie wiem jak mama Iwony będzie żyła ze świadomością, że tak niewiele brakowało aby dowiedzieć się czegoś więcej o zniknięciu jej córki... przeszkodziła tylko nieudolność policji...
visionAM jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-19, 16:19   #4506
mmm3m
BAN stały

Cytat:
Napisane przez robson1979 Pokaż wiadomość
ja sadze ze nr. 1
jesteś z Gda? znasz te okolice, chyba nie, więc nie mieszaj to były okolice punkt 2 często tam chodzę i wiem jak to mniej więcej wygląda. Nie mieszajmy ludziom spoza 3 city
Stary 2010-09-19, 16:20   #4507
Kimikika
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Melissa86 Pokaż wiadomość
No może lepiej nie, bo jak ktoś będzie chciał np zabic to i tak zabije, a potem jeszcze "poznęca się" nad zwłokami żeby taki implant wyciągnąć, żeby ciała nie znaleziono.
Kimikika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-19, 16:20   #4508
muszynianka
Zakorzenienie

Cytat:
heh jaka hipokryzja
nie wiem po co tu wchodzisz i krytykujesz wszystko
fajna z ciebie koleżanka
zacznijmy od tego że gdyby nie mój wątek, wizaż pewnie duuużo później dowiedziałby się o Iwonie, albo wcale. a wszelkie myśli zamieniłam na czyny na innym forum, także wiesz. opanuj się troszkę w osądach.
muszynianka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-19, 16:23   #4509
mmm3m
BAN stały

wyjaśnione(edit)
Stary 2010-09-19, 16:23   #4510
Kimikika
BAN stały

Cytat:
Napisane przez visionAM Pokaż wiadomość
heh jaka hipokryzja
ja pamiętam pretensje na kilka stron że ktoś inny śmiał założyc 2 część watku i nie prosił o zgode na to pierwszej autorki

Jak to mówią "przyganiał kocioł garnkowi"
Stary 2010-09-19, 16:25   #4511
burgund1234
BAN stały

Cytat:
jesteś z Gda? znasz te okolice, chyba nie, więc nie mieszaj to były okolice punkt 2 często tam chodzę i wiem jak to mniej więcej wygląda. Nie mieszajmy ludziom spoza 3 city
on nie miesza. ja tego tak nie odebrałam. Jesteś niezwykle sympatyczna i nie zapominaj, że każdy ma tu prawo pisać.
Stary 2010-09-19, 16:27   #4512
mmm3m
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Kimikika Pokaż wiadomość
ja pamiętam pretensje na kilka stron że ktoś inny śmiał założyc 2 część watku i nie prosił o zgode na to pierwszej autorki

Jak to mówią "przyganiał kocioł garnkowi"
Też to pamiętam i nadal bekę ale było minęło, muszynianka teraz w miarę współpracuje jest miłośc, jest pokój, jest seks
Stary 2010-09-19, 16:28   #4513
madziullah
Raczkowanie

Cytat:
Oj wyluzuj, na forach to normalne. Już mnie drażnią osoby spinające sie o każdą kłótnie/spór na wątku.
Wiesz, nie będę polemizować, ale bywam na różnych forach i mogę stwierdzić, że z taką częstotliwością sporów i na takim poziomie to chyba tutaj się tylko spotkałam. A szczerze mówiąc mało mnie interesuje, kto do kogo ma o co pretensje.
EOT.
madziullah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-19, 16:29   #4514
mmm3m
BAN stały

Cytat:
on nie miesza. ja tego tak nie odebrałam. Jesteś niezwykle sympatyczna i nie zapominaj, że każdy ma tu prawo pisać.
Bez ironii co?! Mi nie chodzi dosłownie,że miesza na siłę tylko przypadkiem i sobie i innym, którzy serio mogą nie kojarzyć okolicy i mogą pomyśleć, że może jednak jest to któreś z 3 wejść a nie to jedno konkretne.
Stary 2010-09-19, 16:31   #4515
Melissa86
Zakorzenienie

Cytat:
Adria nigdy nie mówiła, że Iwona nie miała pieniędzy.

A w Celowniku to na 100% mówi Kasia (muszynianka - to przyjaciółka Iwony). Jest jej wypowiedź, potem Paweł, potem Adria i znów głos Kasi (na wizji monitoring). Przysłuchajcie się. Głosu Kasi nie da się pomylic z głosem Adrii. Jest bardzo charakterystyczny.
Faktycznie, za spostrzegawczość. Ale faktycznie kiepsko to zmontowali. ;/
Stary 2010-09-19, 16:45   #4516
burgund1234
BAN stały

Cytat:

Napisane przez Kimikika
Adria nigdy nie mówiła, że Iwona nie miała pieniędzy.

A w Celowniku to na 100% mówi Kasia (muszynianka - to przyjaciółka Iwony). Jest jej wypowiedź, potem Paweł, potem Adria i znów głos Kasi (na wizji monitoring). Przysłuchajcie się. Głosu Kasi nie da się pomylic z głosem Adrii. Jest bardzo charakterystyczny.

No właśnie cały czas mówiła, że myśleli, że wzięła taksówkę.
I dlatego się zdziwiłam jak w tym artykule napisali ,że Adria mówiła prawda jest taka, że nie miała i poszła piechotą.
Czy takie artykuły nie muszą mieć autoryzacji? Można sobie ot tak przytaczać czyjeś słowa i do tego tak mega ważne?
tu na forum pinujemy, żeby się cytować dokładnie a portale internetowe tego nie muszą? I ciekawe skąd wzięli to słówko ''prawda''

ps jakby co to nie zarzuciłam KIMIKICE niczego i napisałam to na zapas za co pozostałe osoby przepraszam. TO NIE JEST PRZECIĄGANIE KŁÓTNI.
koniec offu

I widzę, że ten reportaż jest wart tyle samo co omawiany artykuł na sygnale.pl
I jest tu najlepszy przykład jak można manipulować czyjąś wypoiedzią i głosem i ie zamieszania spowodować.

Edytowane przez burgund1234
Czas edycji: 2010-09-19 o 16:48
Stary 2010-09-19, 16:46   #4517
Melissa86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rilla900 Pokaż wiadomość
jej, jak dobrze że Kimimika wychwyciła, że to głos Kasi! :O dwa razy oglądałam ten reportaż, a nigdy w życiu bym nie przypuszczała, że to nadal mówi Kasia... :O jestem w szoku, po co oni tak to zmontowali? czy to ma być jakaś manipulacja, czy jak?
Dobrego słowa użyłaś - MANIPULACJA. Tylko w jakim celu reporterzy tak zrobili??
Stary 2010-09-19, 16:49   #4518
mmm3m
BAN stały

Teraz już wiem..... burgund to jest ten słynny troll co wyzywał mnie i Darin od głupich idiotek ...... Włączam ignora na burgund.... wcześniej pokazała jaki poziom reprezentuje.

---------- Dopisano o 16:49 ---------- Poprzedni post napisano o 16:47 ----------

Cytat:
Dobrego słowa użyłaś - MANIPULACJA. Tylko w jakim celu reporterzy tak zrobili??
to może nie koniecznie być manipulacja, może po prostu tak niefortunnie dodali słowa Kasi, bo opowiadały o tym samym co słowa Adrii, nie koniecznie chcieli manipulować tylko jakby wszytsko do kupy włożyć nie myśląc, że mogą ludziom namieszać
Stary 2010-09-19, 16:53   #4519
burgund1234
BAN stały

Cytat:
Teraz już wiem..... burgund to jest ten słynny troll co wyzywał mnie i Darin od głupich idiotek ...... Włączam ignora na burgund.... wcześniej pokazała jaki poziom reprezentuje.

---------- Dopisano o 16:49 ---------- Poprzedni post napisano o 16:47 ----------

to może nie koniecznie być manipulacja, może po prostu tak niefortunnie dodali słowa Kasi, bo opowiadały o tym samym co słowa Adrii, nie koniecznie chcieli manipulować tylko jakby wszytsko do kupy włożyć nie myśląc, że mogą ludziom namieszać

Słuchaj PRZEPROSIŁAM CZERWONYM DRUKIEM PARĘ POSTÓW TEMU I NIE JESTEM TROLLEM I NAPEWNO NIGDY NIE OBRAZIŁAM DORIN TYLKO WNERWIŁAM SIĘ NA CIEBIE BO PRZYTACZYŁAŚ TO JAK MI ZWRÓCIŁA UWAGĘ I JESZCZE DAŁAŚ IKONKĘ CO BIJE B RAWO. DORIN PRZEPRASZAM CIE I CIEBIE MMM3M TEŻ TYLKO NAPISZ W JAKIM CELU TO ZROBIŁAŚ?

NIE JESTEM TROLLEM!!!!!!!!!!!!!!!
I ile jeszcze mam przepraszać?

Czas edycji: 2010-09-19 o 16:54
Stary 2010-09-19, 16:58   #4520
visionAM
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez muszynianka Pokaż wiadomość
fajna z ciebie koleżanka
zacznijmy od tego że gdyby nie mój wątek, wizaż pewnie duuużo później dowiedziałby się o Iwonie, albo wcale. a wszelkie myśli zamieniłam na czyny na innym forum, także wiesz. opanuj się troszkę w osądach.
po prostu wkurza mnie jak ktoś tu włazi tylko po to aby pojęczeć jaki ten wątek jest beznadziejny.
Jak się uważasz z taką pomocną to napisz tu co mamy zrobić, jak działać, aby pomóc Iwonie i innym zaginionym, a nie włazisz tu i marudzisz... ech :/

Edytowane przez visionAM
Czas edycji: 2010-09-19 o 17:00
visionAM jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-19, 16:59   #4521
Melissa86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez robson1979 Pokaż wiadomość
moim skromnym zdaniem i nikogo tutaj nie bronie uwazam ze skoro kasia nie byla z iwoną nie mogla wiedziec czy iwona ma pieniądze. To mogla wiedziec tylko adria , ktora z nią byla tego wieczoru i mogla zauwazyc na co i czy wogole wydawala pieniążki
Ale nie wiemy też od kogo Iwona pożyczyła te kilkadziesiąt złotych.
Stary 2010-09-19, 17:00   #4522
mmm3m
BAN stały

Cytat:
Słuchaj PRZEPROSIŁAM CZERWONYM DRUKIEM PARĘ POSTÓW TEMU I NIE JESTEM TROLLEM I NAPEWNO NIGDY NIE OBRAZIŁAM DORIN TYLKO WNERWIŁAM SIĘ NA CIEBIE BO PRZYTACZYŁAŚ TO JAK MI ZWRÓCIŁA UWAGĘ I JESZCZE DAŁAŚ IKONKĘ CO BIJE B RAWO. DORIN PRZEPRASZAM CIE I CIEBIE MMM3M TEŻ TYLKO NAPISZ W JAKIM CELU TO ZROBIŁAŚ?

NIE JESTEM TROLLEM!!!!!!!!!!!!!!!
I ile jeszcze mam przepraszać?
Dorin nie, ale Darin tak.... i nie kłam, że jej nie obraziłaś tylko mnie bo mam ten cytat
Cytat:
Napisane przez Ingulla: I po co to pogrubiłaś idiotko.
Co się cieszysz jak murzyn blaszką ?a ty druga mądra Darin gadasz jak mały Kaziu po wypiciu szklanki piwa

i obie nas pojechałaś i przeprosiny nic nie dadzą, dla mnie nie istniejesz BO MNIE ANONIMY WYZYWAĆ OD IDIOTEK NIE BĘDĄ

---------- Dopisano o 17:00 ---------- Poprzedni post napisano o 16:59 ----------

Cytat:
Ale nie wiemy też od kogo Iwona pożyczyła te kilkadziesiąt złotych.
a to nie były pieniążki od Kasi?
Stary 2010-09-19, 17:02   #4523
Kimikika
BAN stały

Dziewczyny, żeby już tego nie ciągnąć.

ja mimo wszystko byłabym za tym żeby dać burgund 2 szansę.

Wkurza mnie czasem strasznie, nie zgadzam się w większości z jej teoriami, ale wnosi coś do tego wątku. Pisze tu, jest aktywna, jest o czym podyskutować, czy nawet czasem się pospierać o coś

Także dzięki temu i dzięki burgund ten wątek żyje. Nie chcemy przeciez żeby umarł. To i tak jest nieuniknione. Jesli nie będzie nowych info to z czasem coraz mniej się będzie pisać.
Póki ktoś jest chętny to niech się tu udziela. Juz i tak niewiele osób zostało.

Ja mam tylko nadzieję, że burgund nie będzie zachowywać się tak jak wcześniej i że czasem napisze coś w miarę grzecznie,nawet jeśli akurat tej osoby nie lubi
Stary 2010-09-19, 17:06   #4524
mmm3m
BAN stały

Cytat:
Dziewczyny, żeby już tego nie ciągnąć.

ja mimo wszystko byłabym za tym żeby dać burgund 2 szansę.

Wkurza mnie czasem strasznie, nie zgadzam się w większości z jej teoriami, ale wnosi coś do tego wątku. Pisze tu, jest aktywna, jest o czym podyskutować, czy nawet czasem się pospierać o coś

Także dzięki temu i dzięki burgund ten wątek żyje. Nie chcemy przeciez żeby umarł. To i tak jest nieuniknione. Jesli nie będzie nowych info to z czasem coraz mniej się będzie pisać.
Póki ktoś jest chętny to niech się tu udziela. Juz i tak niewiele osób zostało.

Ja mam tylko nadzieję, że burgund nie będzie zachowywać się tak jak wcześniej i że czasem napisze coś w miarę grzecznie,nawet jeśli akurat tej osoby nie lubi
Masz całkowitą rację ale mimo wszystko u mnie ma krechę.. no ale donosów póki co nie muszę wysyłać więc jest ok
Stary 2010-09-19, 17:07   #4525
burgund1234
BAN stały

Przykro mi , że mmm3m nie zauważyła tego co Kimikika, że jednak wnoszę coś do dyskusji i że nie zauważyła przeprosin tylko dalej robiła sensację i niepokój na forum a ze mnie trolla chociaż sama święta nie jest - przykład : post gdzie zwraca uwagę Robsonowi.

Czas edycji: 2010-09-19 o 17:09
Stary 2010-09-19, 17:10   #4526
mmm3m
BAN stały

Cytat:
Przykro mi , że mmm3m nie zauważyła tego co Kimikika, że jednak wnoszę coś do dyskusji i że nie zauważyła przeprosin tylko dalej robi sensację i niepokój na forum a ze mnie trolla chociaż sama święta nie jest - przykład : post gdzie zwraca uwagę Robsonowi.
to ty chyba źle czytasz...bo ja go nigdzie idotą nie nazwałam. jest różnica W TYM ŻE GO UŚWIADAMIAM a W TYM, ŻE TY WYZYWAŁAŚ ;P
Stary 2010-09-19, 17:17   #4527
Kimikika
BAN stały

Cytat:
Przykro mi , że mmm3m nie zauważyła tego co Kimikika, że jednak wnoszę coś do dyskusji i że nie zauważyła przeprosin tylko dalej robiła sensację i niepokój na forum a ze mnie trolla chociaż sama święta nie jest - przykład : post gdzie zwraca uwagę Robsonowi.
burgund napiszę Ci coś. Nie po to żeby się kłócic, ale żeby uświadomic.

Takimi postami jak ten powyżej zrażasz do siebie ludzi. Niby Ci przykro, ale tu juz poniekąd atakujesz mmm3m- robi sensację, niepokój, sama święta nie jest.

I robisz tak często w kierunku różnych osób. Niby nic złego, ale jednak wrażenie bardzo niemiłe.

Czasem lepiej nic nie napisać, ugryźć się w język.
Bo skoro chcesz tu pisac to po to żeby ludzie Cię czytali, a nie żeby mieli ignora na Ciebie i w ogóle Twoich postów nie widzieli, prawda?

Zakopmy ten topór wojenny i zacznijmy od nowa.

Rzuć jakąs teorie,o to się będziemy kłócić (Żart - tylko i wyłącznie - podkreślam)

Edytowane przez Kimikika
Czas edycji: 2010-09-19 o 17:19
Stary 2010-09-19, 17:19   #4528
burgund1234
BAN stały

[QUOTE=mmm3m;22163446]Dorin nie, ale Darin tak.... i nie kłam, że jej nie obraziłaś tylko mnie bo mam ten cytat
[/I]
i obie nas pojechałaś i przeprosiny nic nie dadzą, dla mnie nie istniejesz BO MNIE ANONIMY WYZYWAĆ OD IDIOTEK NIE BĘDĄ

to co tak się przejęłaś skoro jestem anonimem?
i nigdzie nie napisałam, że Darin jest idiotką i to głupią. To już ty wyolbrzymiasz.

Czy kogoś obchodzą te Twoj cytaty?
Tyle czasu dyskutuję jako burgund i nikt się nie uskarżał ani nawet nie domyślił.
I powidz tak szczerze. Lubisz jak ktoś komuś zwraca uwagę dolewać oliwy do ognia? Gdybyś nie cytowała Darin i nie biła brawa nigdy bym Cię nie wyzwała.
Lubisz tak się nad kimś pastwić? Może już dasz mi spokój ?
Stary 2010-09-19, 17:24   #4529
Kimikika
BAN stały

Cytat:
[Tyle czasu dyskutuję jako burgund i nikt się nie uskarżał ani nawet nie domyślił.
?
O przepraszam! Ja się domyśliłam już pierwszego dnia. Jak w wątku o tym napisałam (bez ujawniania nicka) to Dolores na mnie naskoczyła, więc drugiego dnia z rana załatwiłam to z Tobą na pw. Nawet skojarzyłam Cię z jeszcze innego forum

Moja kobieca intuicja działa bez zarzutu
Stary 2010-09-19, 17:25   #4530
mmm3m
BAN stały

Cytat:

to co tak się przejęłaś skoro jestem anonimem?
i nigdzie nie napisałam, że Darin jest idiotką i to głupią. To już ty wyolbrzymiasz.
widać swojej winy nie widzisz, bo ja dla ciebie jestem idiotką a Darin jest jak jakiś pijany Kaziu... może jeszcze się zastanawiasz za co cię wtedy zbanowano?
ignor,ostatecznie włączony.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości