|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4501 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zaginęła Iwona z Trójmiasta
Ja mam swoje teorie na temat zaginięcia Iwony Wyobraziłam sobie jak ewentualny porywacz mógł Iwonę wywieść. Ja mogę napisać swoje spostrzeżenia ale nie wiem czy nie będą to jakieś naganie fakty i przypuszczenia
![]() Edytowane przez Mary Louu Czas edycji: 2010-09-19 o 16:27 |
||||||||||||||||||||
|
|||||||||||||||||||||
|
|
#4502 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4503 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4504 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4505 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ciekawe co ty takiego rewelacyjnego pisalas we wczesniejsztch watkach ![]() nie wiem po co tu wchodzisz i krytykujesz wszystko ---------- Dopisano o 16:19 ---------- Poprzedni post napisano o 16:17 ---------- Cytat:
i to jest najgorsze, ja nie wiem jak mama Iwony będzie żyła ze świadomością, że tak niewiele brakowało aby dowiedzieć się czegoś więcej o zniknięciu jej córki... przeszkodziła tylko nieudolność policji... |
||
|
|
|
#4506 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4507 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4508 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zacznijmy od tego że gdyby nie mój wątek, wizaż pewnie duuużo później dowiedziałby się o Iwonie, albo wcale. a wszelkie myśli zamieniłam na czyny na innym forum, także wiesz. opanuj się troszkę w osądach. |
|
|
|
|
#4509 |
|
BAN stały
|
wyjaśnione(edit)
|
|
|
|
#4510 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4511 |
|
BAN stały
|
on nie miesza. ja tego tak nie odebrałam. Jesteś niezwykle sympatyczna i nie zapominaj, że każdy ma tu prawo pisać.
|
|
|
|
#4512 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4513 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
EOT. |
|
|
|
|
#4514 |
|
BAN stały
|
Bez ironii co?! Mi nie chodzi dosłownie,że miesza na siłę tylko przypadkiem i sobie i innym, którzy serio mogą nie kojarzyć okolicy i mogą pomyśleć, że może jednak jest to któreś z 3 wejść a nie to jedno konkretne.
|
|
|
|
#4515 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za spostrzegawczość. Ale faktycznie kiepsko to zmontowali. ;/
|
|
#4516 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Napisane przez Kimikika Adria nigdy nie mówiła, że Iwona nie miała pieniędzy. A w Celowniku to na 100% mówi Kasia (muszynianka - to przyjaciółka Iwony). Jest jej wypowiedź, potem Paweł, potem Adria i znów głos Kasi (na wizji monitoring). Przysłuchajcie się. Głosu Kasi nie da się pomylic z głosem Adrii. Jest bardzo charakterystyczny. Faktycznie, za spostrzegawczość. Ale faktycznie kiepsko to zmontowali. ;/ __________________ No właśnie cały czas mówiła, że myśleli, że wzięła taksówkę. I dlatego się zdziwiłam jak w tym artykule napisali ,że Adria mówiła prawda jest taka, że nie miała i poszła piechotą. Czy takie artykuły nie muszą mieć autoryzacji? Można sobie ot tak przytaczać czyjeś słowa i do tego tak mega ważne? tu na forum pinujemy, żeby się cytować dokładnie a portale internetowe tego nie muszą? I ciekawe skąd wzięli to słówko ''prawda'' ps jakby co to nie zarzuciłam KIMIKICE niczego i napisałam to na zapas za co pozostałe osoby przepraszam. TO NIE JEST PRZECIĄGANIE KŁÓTNI. koniec offu I widzę, że ten reportaż jest wart tyle samo co omawiany artykuł na sygnale.pl I jest tu najlepszy przykład jak można manipulować czyjąś wypoiedzią i głosem i ie zamieszania spowodować. Edytowane przez burgund1234 Czas edycji: 2010-09-19 o 16:48 |
|
|
|
|
#4517 |
|
Zakorzenienie
|
Dobrego słowa użyłaś - MANIPULACJA. Tylko w jakim celu reporterzy tak zrobili??
|
#4518 | |
|
BAN stały
|
Teraz już wiem..... burgund to jest ten słynny troll co wyzywał mnie i Darin od głupich idiotek ...... Włączam ignora na burgund.... wcześniej pokazała jaki poziom reprezentuje.
---------- Dopisano o 16:49 ---------- Poprzedni post napisano o 16:47 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#4519 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Słuchaj PRZEPROSIŁAM CZERWONYM DRUKIEM PARĘ POSTÓW TEMU I NIE JESTEM TROLLEM I NAPEWNO NIGDY NIE OBRAZIŁAM DORIN TYLKO WNERWIŁAM SIĘ NA CIEBIE BO PRZYTACZYŁAŚ TO JAK MI ZWRÓCIŁA UWAGĘ I JESZCZE DAŁAŚ IKONKĘ CO BIJE B RAWO. DORIN PRZEPRASZAM CIE I CIEBIE MMM3M TEŻ TYLKO NAPISZ W JAKIM CELU TO ZROBIŁAŚ? NIE JESTEM TROLLEM!!!!!!!!!!!!!!! I ile jeszcze mam przepraszać? Edytowane przez burgund1234 Czas edycji: 2010-09-19 o 16:54 |
|
|
|
|
#4520 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak się uważasz z taką pomocną to napisz tu co mamy zrobić, jak działać, aby pomóc Iwonie i innym zaginionym, a nie włazisz tu i marudzisz... ech :/ Edytowane przez visionAM Czas edycji: 2010-09-19 o 17:00 |
|
|
|
|
#4521 |
|
Zakorzenienie
|
Ale nie wiemy też od kogo Iwona pożyczyła te kilkadziesiąt złotych.
|
#4522 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
i obie nas pojechałaś i przeprosiny nic nie dadzą, dla mnie nie istniejesz BO MNIE ANONIMY WYZYWAĆ OD IDIOTEK NIE BĘDĄ ![]() ---------- Dopisano o 17:00 ---------- Poprzedni post napisano o 16:59 ---------- a to nie były pieniążki od Kasi?
|
||
|
|
|
#4523 |
|
BAN stały
|
Dziewczyny, żeby już tego nie ciągnąć.
ja mimo wszystko byłabym za tym żeby dać burgund 2 szansę. Wkurza mnie czasem strasznie, nie zgadzam się w większości z jej teoriami, ale wnosi coś do tego wątku. Pisze tu, jest aktywna, jest o czym podyskutować, czy nawet czasem się pospierać o coś ![]() Także dzięki temu i dzięki burgund ten wątek żyje. Nie chcemy przeciez żeby umarł. To i tak jest nieuniknione. Jesli nie będzie nowych info to z czasem coraz mniej się będzie pisać. Póki ktoś jest chętny to niech się tu udziela. Juz i tak niewiele osób zostało. Ja mam tylko nadzieję, że burgund nie będzie zachowywać się tak jak wcześniej i że czasem napisze coś w miarę grzecznie,nawet jeśli akurat tej osoby nie lubi
|
|
|
|
#4524 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
ale mimo wszystko u mnie ma krechę.. no ale donosów póki co nie muszę wysyłać więc jest ok
|
|
|
|
|
#4525 |
|
BAN stały
|
Przykro mi , że mmm3m nie zauważyła tego co Kimikika, że jednak wnoszę coś do dyskusji i że nie zauważyła przeprosin tylko dalej robiła sensację i niepokój na forum a ze mnie trolla chociaż sama święta nie jest - przykład : post gdzie zwraca uwagę Robsonowi.
Edytowane przez burgund1234 Czas edycji: 2010-09-19 o 17:09 |
|
|
|
#4526 |
|
BAN stały
|
to ty chyba źle czytasz...bo ja go nigdzie idotą nie nazwałam. jest różnica W TYM ŻE GO UŚWIADAMIAM a W TYM, ŻE TY WYZYWAŁAŚ ;P
|
|
|
|
#4527 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Takimi postami jak ten powyżej zrażasz do siebie ludzi. Niby Ci przykro, ale tu juz poniekąd atakujesz mmm3m- robi sensację, niepokój, sama święta nie jest. I robisz tak często w kierunku różnych osób. Niby nic złego, ale jednak wrażenie bardzo niemiłe. Czasem lepiej nic nie napisać, ugryźć się w język. Bo skoro chcesz tu pisac to po to żeby ludzie Cię czytali, a nie żeby mieli ignora na Ciebie i w ogóle Twoich postów nie widzieli, prawda? Zakopmy ten topór wojenny i zacznijmy od nowa. Rzuć jakąs teorie,o to się będziemy kłócić (Żart - tylko i wyłącznie - podkreślam)
Edytowane przez Kimikika Czas edycji: 2010-09-19 o 17:19 |
|
|
|
|
#4528 |
|
BAN stały
|
[QUOTE=mmm3m;22163446]Dorin nie, ale Darin tak.... i nie kłam, że jej nie obraziłaś tylko mnie bo mam ten cytat
[/I] i obie nas pojechałaś i przeprosiny nic nie dadzą, dla mnie nie istniejesz BO MNIE ANONIMY WYZYWAĆ OD IDIOTEK NIE BĘDĄ ![]() to co tak się przejęłaś skoro jestem anonimem? i nigdzie nie napisałam, że Darin jest idiotką i to głupią. To już ty wyolbrzymiasz. Czy kogoś obchodzą te Twoj cytaty? Tyle czasu dyskutuję jako burgund i nikt się nie uskarżał ani nawet nie domyślił. I powidz tak szczerze. Lubisz jak ktoś komuś zwraca uwagę dolewać oliwy do ognia? Gdybyś nie cytowała Darin i nie biła brawa nigdy bym Cię nie wyzwała. Lubisz tak się nad kimś pastwić? Może już dasz mi spokój ? |
|
|
|
#4529 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Moja kobieca intuicja działa bez zarzutu
|
|
|
|
|
#4530 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:51.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
to były okolice punkt 2