|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4501 |
Blond forever!
|
Dot.: Filmiki "urodowe" na Youtube - cz. II
Lady Chwila - pierwsze wrażenie dobre
![]() Zaczęłaś dobrym filmikiem, konkretnie z recenzją, mnie się to podoba ![]()
![]() |
#4502 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ales napisala- WOW- jestem pod wielkim wrazeniem.. Pojechalas rowno... Niezle, niezle moja droga! ![]() Zenada moge nazwac tylko tego typu komentarze - dzieki wielkie - oto jestes przykladem kolejnej fantastycznej i inteligentnej Polki! Brawo ![]() ![]() Nic dodac, nic ujac! Szkoda,ze do takich osob nie docieraja pewne idee. No ale coz.. Nie wszyscy musza miec otwarty umysl ;-) Pozdrowionka ---------- Dopisano o 00:13 ---------- Poprzedni post napisano o 00:12 ---------- Dziewczyny sie wycofaly z KONKURSU - obie Agnieszki i Iza Edytowane przez Figielka Czas edycji: 2010-12-26 o 22:23 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4503 |
Zakorzenienie
|
A Figielka xD zapomniałam skomentować filmiku. Ja cię nie skrytykuję bo wyszło sztucznie ale rozumiem że mówisz w ten sposób by podkreślić podniosłą chwilę i w jakiś sposób uczcić wygraną. Wolę taki poważny tok niż helLlOoU KoFaaNiiIIII OjAjOJUUJJJ.... ;P
|
![]() ![]() |
![]() |
#4504 |
Raczkowanie
|
Lukrecja_Borgia -
Zapamietam - nastepnym razie bedzie w przerwach muzyka. Nie ma problemu ![]() Edytowane przez Figielka Czas edycji: 2010-12-26 o 22:17 |
![]() ![]() |
![]() |
#4505 | |
Zakorzenienie
|
dlaczego?
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4506 |
Zakorzenienie
|
Lady_Chwilo, obiecujący początek
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4507 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4508 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja sie nie obrazam - jak najbardziej krytyka jest mile widziana - ale jak robe cos powaznie - to zabieram sie za to powaznie od poczatku do konca.. Mialam powaznych sonsorow, no i nie chcialam by wyszlo to amatorsko. Komus sie to nie podoba - trudno, nic na to nie poradze ![]() ---------- Dopisano o 00:22 ---------- Poprzedni post napisano o 00:20 ---------- dlaczego sie wycofaly???? Pozostanie to miedzy mna,a nimi. Poza tym..jakby sie nie wycofaly, tez byloby zle i tez byscie sie uwzieli (jak nie wy to inne osoby), ze wygraly te co sa najbardziej popularne na polskim YT. Tak zle i tak nie dobrze.. Nie da sie dogodzic wszystkim w jednym momencie ![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:25 ---------- Poprzedni post napisano o 00:22 ---------- Cytat:
trudno, ja nie bede plakala z tego powodu.. ale ciesze sie...bo za rok zostane prezydentem :P ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4509 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Tylko to tak ze skrajności w skrajność bo wyszło za bardzo poważnie. Wyszło mniej więcej jak napisałam jakieś 20 postów wcześniej, takie odczytywanie wiadomości o katastrofie. Tak się ciągnęło, i ciągnęło...a ja się tak przybliżałam do tego monitora i przybliżałam, żeby pomóc Ci powiedzieć następne słowo i dobrze, że się ocknęłam w odpowiednim czasie bo byłam już niebezpiecznie blisko monitora i prawie dotykałam czołem ![]() Ale fajnie, że się odezwałaś i nie obrażasz tylko starasz się z takiej krytyki coś wyciągnąć. Dla mnie to na wielki plus ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4510 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4511 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4512 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4513 | |
Raczkowanie
|
Biore Wasze wszystkie uwagi...pod moja uwage
![]() ---------- Dopisano o 00:31 ---------- Poprzedni post napisano o 00:29 ---------- Cytat:
...i ciesze sie,ze mam to doswiadczenie ![]() Poza tym ciesze sie najbardziej z tego, iz moglam sprawic troszke radosci na Swieta - kilku osobom ![]() Poza tym - tak przy okazji - ja mam z tego satysfakcje i tylko satysfakcje i dobra zabawe.. nikt mi za nic nie placi i ja na tym konkursie nic nie zarabiam. Bo juz ktos mi sugerowal,ze ja pieniadze na tym robie.. eh.. co za glupota.. ![]() Edytowane przez Figielka Czas edycji: 2010-12-26 o 22:38 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4514 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
sory ale coś tu jest nie tak :| i czuję się urażona. cytujesz mnie z takim tekstem. świetnie po prostu. ot polska mentalność, odcinać gałąź na której się siedzi ![]() Edytowane przez muszynianka Czas edycji: 2010-12-26 o 22:34 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4515 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
Czlowiek musi robic bledy, by sie na nich uczyc ![]() Ja ne jestem z tych co sie obrazaja i fochy strzelaja ![]() Fajnie jest wiedziec, ze ktos cos zawsze zauwazy ..i mi zwroci uwage.. Ale nie po chamsku..tak jak to zrobily niektore osoby, bo to j uz przechodzi ludzkie pojecie.. Ja przyjmuje serwowana krytyke- ale podana w odpowiedni sposob ![]() dzieki ![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:35 ---------- Poprzedni post napisano o 00:33 ---------- Cytat:
Kochana...nie tyczylo sie to Ciebie..tak mi sie po prostu napisalo wszystko jednym ciagiem.. Ja nie generalzuje Slonce.. po prostu wiem..jacy sa ludzie.. Mieszkam za granica dosc dlugo i widze co sie dzieje...i jacy jestesmy...i jestem przerazona.. Kochana nie gniewaj sie... po prostu ja pisze co mysle..prosto z mostu.. czasem jedym ciagiem ![]() ok ? ![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:36 ---------- Poprzedni post napisano o 00:35 ---------- Cytat:
raz jeszcze tylko do Ciebie : dzieki Kochana za wsparcie ![]() zle mnie odebralas ![]() EDIT: Jednak widze,ze szczerosc tu w ogole sensu nie ma ![]() Edytowane przez Figielka Czas edycji: 2010-12-26 o 23:21 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4516 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() http://www.gogaminggiant.com/wp-cont...7/facepalm.jpg polaczek uderzył się w twarz. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4517 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4518 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
SŁOŃCE! dziękuję ci za kilo wazeliny i pięć ton słodyczy ale mogłaś nie zmieniać swojego ironiczno-sarkastycznego postu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4519 | |
Raczkowanie
|
..hehee...chcialabym zarobic...pieniazki by sie przydaly... ale niestety jeszcze sie ucze pewnych rzeczy ![]() jak sie da cos zarobic... to na pewno powiem Wam jak to sie robi ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:41 ---------- Poprzedni post napisano o 00:39 ---------- Cytat:
jej.. bo ja zle Ciebie odczytalam..musialam 5 razy przeczytac Twoj post.. dlatego 10 razy zmienialam swoj ![]() nie chcialam by byl sarkastyczno-ironiczny ![]() ![]() zle mnie zrozumialas.. ehh... na drugi raz musze poczekac troszke dluzej..zanim cos napisze.. za bardzo sobie do serduszka to bierzesz.. ![]() edit: CHCIALAM BYC MILA - ale odwoluje to co napisalam.. Jednak podtrzymuje swoja opinie ..i dalej bede sakrastyczno- ironiczna- specjalnie dla Ciebie SLONCE ![]() Edytowane przez Figielka Czas edycji: 2010-12-26 o 23:20 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4520 |
BAN stały
|
miałam tego nie robić, ale nie mogę się powstrzymać
http://www.youtube.com/watch?v=I7iEpMN88LA pousuwała negatywne komentarze, osób, które jej napisaly, że wygląda w tym makijażu źle, a jej usta są mega suche i wszystko razem wzięte wygląda fatalnie... - a sama mówiła, że "do tego makijażu nie wolno mieć absolutnie żadnych suchych skórek"... |
![]() ![]() |
![]() |
#4521 |
Zakorzenienie
|
Ja za dużo do serduszka sobie biorę ?:P
To ty wyskakujesz tutaj z polską mentalnością. Bo to działa w tę stronę, widzisz źdźbło w oku bliźniego ale belki w swoim nie, 15 osób mówi ci że wyszło beznadziejnie, wina? Polskiej mentalności, kupa czasu w UK i kosmopolitka która 15 razy czyta post zanim zrozumie, inni problemów nie mieli. Przepraszam za moją polaczkowość ![]() Acha i tak to jest jedyny temat na wizażu który faktycznie traktuję poważnie, bo mam do czynienia z realnymi osobami które podpisują się pod tym co robią twarzą. P-O-Z-D-R-A-W-I-A-M ze smutnej polszy. |
![]() ![]() |
![]() |
#4522 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4523 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Jezyk polska trudna jezyk. Jak ty teraz probujesz sarkazmem do mnie- to ok - ja sie odwdzieczam w zamian za to szczeroscia. Ja kosmopolitka? Ha ha Juz pisalam- jak sie komus nie podoba- niech nie bierze udzialu, nie oglada, nie czyta, nie odpowiada..bo ja bede takie oosby co krytykuja bezpodstawnie ignorowala. Kolejna osoba, ktorej moge zaproponowac cos, o czym juz pisalam- zorganizuj cos we wlasnym zakresie.. Porozmawiamy o tym jak zdobedziesz doswiadczenie ![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:48 ---------- Poprzedni post napisano o 00:47 ---------- Cytat:
i kto tu jest sarkastyczny ? ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4524 |
Zakorzenienie
|
Musz,Słońce , co Cię dziś ugryzło?
![]()
#4525 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Chyba przeginasz troszke, nie uwazasz? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4526 |
Zakorzenienie
|
Vampi, haha
![]() ![]() ![]() obejrzałam filmik susa, nude lips... e no ![]() ![]() edit: dobra wybaczcie za powstały bajzelek, już koniec tematu z mojej strony. czas poszukać sylwestrowych inspiracji. Edytowane przez muszynianka Czas edycji: 2010-12-26 o 22:53 |
![]() ![]() |
![]() |
#4527 |
BAN stały
|
muszynianko, te lepsze usunęła (nie było w nich nic obraźliwego, dziewczyny pisały tylko, że to nietrafiony filmik, bo susa ma mnóstwo suchych frędzli na ustach mówiąc, że nie powinno ich być)... a teraz wysłała jednej z tych dziewczyn wiadomość, że jej usta są tam idealnie gładkie... :|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4528 | |
Zakorzenienie
|
nawet jeśli są.... to ja tego nie widzę xD
Cytat:
![]() z sylwestrowych makijaży, digitalgirl dodała ładny, ale sama mam zielone oczy i to by się gryzło... szukam dalej :P |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4529 |
Raczkowanie
|
A co myślicie o Miniowa19?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4530 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:04.