|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4501 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Czarna Zuzia wymiata, część kolejna, jesienna
witajcie,
Katty, na pewno dam znac ![]() Winterko, wszystkiego najlepszego dla synka ![]() a ja miałam nieprzespana noc.Skarba bolał strasznie brzuch. dostał jakiegos skurczu, nie mogł sie poruszyc. pierwsze co pomyslelismy to wyrostek. do tego straszny kaszel Mu sie przyplatal. dzisiaj idziemy do lekarza.
#4502 |
Piers do przodu
|
Anio
![]() ![]()
#4503 |
Rozeznanie
|
special for you Kaś -------> здесь
![]() och! ta klata gladiatora wyłaniająca się spod rozchełstanej koszuli te skórzane portki ponętnie podkreślające...hmmm ![]() ten dekoracyjny wąsik tony'ego ![]() Dusio z wąpierzami wojująca, wodą ich! święconom! bo promieni słonecznych, po których zostaje jeno kupka wąpierzowego popiołu nie uświadczysz kruca fiks ![]()
#4504 |
Wtajemniczenie
|
Cześć
![]() Ależ obrzydliwie na tym świecie ![]() Dzisiaj ostatni raz w tym roku byłam w pracy, od jutra dłuuuugi i długo oczekiwany urlop ![]() ![]() ![]() A potem bezrobocie, oby chwilowe ![]() Winterko, najlepsze życzenia dla dziecięcia Twego ![]() Aniu, zdrówka dla Skarba ![]() Kasia, w sobotę trzymać kciuki za Twojego Latorośla? |
![]() ![]() |
![]() |
#4505 |
Piers do przodu
|
Wiesz Magdo, nie śmiałam proponować - w końcu na urlopie będziesz
![]() A za tydzień ma drugi etap biologii ![]()
#4506 |
Wtajemniczenie
|
Dam radę
![]() Ręce niespracowane, to mogę kciuki zaciskać ![]() Zdolnego masz tego syna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4507 |
Zakorzenienie
|
I ja, i ja bede trzymac kciuki za Kasina mlodziez
![]() Bylam w sephorze, sa dni vip dla wszystkich do 28go, nie trzeba miec smsow ani kuponow z katalogów. Panie daja wszystkim ![]() I bylam w Tchibo i sa piekne gadzety swiateczne klik ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4508 |
Wtajemniczenie
|
![]() Ago, daj znać co ze Skarbem. Winterko, gratuluję 6-latka. Dużo zdrówka dla Niego od ciotki Jewonki ![]() Fenris, zasmuciły mnie wieści o kociakach Twych ![]() Shachownico, spłaszczona bez drzwi Bidulo ![]() Pociesz się- jam się zaplątała w takie cóś metalowe w Biedronie, co segreguje klientów, coby wszystkie na raz nie weszły ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:36 ---------- Poprzedni post napisano o 17:35 ---------- Katty, jestem pod wrażeniem mądrości fizycznej Dziecia Twojego ![]()
#4509 |
Czekam na Ragnarok
|
![]() Fenris był u weterynarza. To ropień, ale nie od zęba. Weterynarz wycięła mu trochę futerka na policzku, dostał antybiotyk i maść do nacierania policzka. W sobotę kolejny zastrzyk, w poniedziałek do kontroli. Nie ma gorączki. Filemona niestety nie wzięli, ale jeśli przestanie mieć apetyt lub będzie się wyraźnie bardzo źle czuł to mamy go zawieźć. Narazie biega po domu, je, miauczy i jest w miarę ok. Też możemy go nacierać tą maścią. Na razie kotów nie wypuszczamy. Co do kastracji to jak będzie kasa to pojedziemy. |
![]() ![]() |
![]() |
#4510 | ||||
RENTGEN RZĄDZI!
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() I zdrowia dla synka ![]() ![]() Cytat:
![]() ale post poszedł,ufff ![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4511 |
Zadomowienie
|
Serwusy Wam posyłam
![]() Najlepsiejszego wszystkiego dla Synka Winterowego! By Mu nigdy tych wspaniałych, rezolutnych powiedzonek nie zabrakło ![]() A uracz-że nas jakimś Winterko - prosim pięknie ![]() Dla Latorośla Katiuszkowego posyłam gromkie ![]() Dorotkę zapytowywuję czy to siemie lniane to wielke szkody Jej ręce uczyniło? Mocno sparzyło? A siemie lniane to ponoć wszelkie oparzenia łagodzi ![]() I wogóle to siemie lniane i olej lniany nieprawdopodobnie dobroczynne właściwości dla organizmu ma... i nie tylko końskiego ![]() Wiem, bo czytałam ![]() Trafiłam niedawno na teorie niejakiej dr Budwig. Jej dieta wydaje mi się godna wprowadzenia... przynajmniej w jakimś stopniu. Ja bym może aż tak ucha nie nadstawiała na temat zdrowotnych właściwości lnu gdyby nie to, że ktoś znany mi, po dwóch zawałach, co to lekarze z jego cholesterolem nie mogli sobie poradzić, doprowadził go do znośnego poziomu, od kiedy zaczął pić co rano, na czczo, maślankę wymieszaną z lyżką zmielonego siemienia lnianego ![]() Macie jakąś wiedzę w tym względzie? Ciekawam? Contasiu! A zdjęcia Twojej fryzury to ka??? Hę ![]() A powiedz Ty mnie przy okazji którą wersję Cethapilu stosujesz? Emulsję czy krem czy jeszcze cosik inszego? Tygrys się pojawił - świetnie! Ale czemu Chyperka znikneła? - Bardzo to nie świetnie ![]() Zuzaczkowi całuski dla zdrowotności posyłam ![]() ![]() ![]() Najlepiej działają jeśli na miejsce bolące trafią ![]() Skarb Agusiowy niech zdrowy będzie ![]() Kociaki Fenrisowe glasiam... I przyznaję, że takich dijów od których pękają bębenki uszne to ja się bajam ![]() Kasiucha i Anucha a Wy to z czego macie bębenki uszne ![]() Bo ja to z jakiejś cieniusieńkiej błoneczki chyba ![]() Ja ![]() ![]() Albo nie... bo pośniecie... a tu pisać trzeba! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4512 |
Zakorzenienie
|
![]() nadrobić nawet nie mam jak ![]() Zostawiam dla Wszystkich ![]() i dużo ![]() Lecę dalej ![]() ![]() jeszcze tylko 3 tak długie, pracowe dni ![]() doleciał mój Lutek od allegrowiczki ![]() ![]() ![]()
#4513 | ||
Zakorzenienie
|
Szachownico - przylulam Cię do mego sadła
![]() ![]() Wintero dużo zdrowia dla dziecia Twego ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Miłego wieczoru ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4514 |
Zakorzenienie
|
![]() a mnie jutro godzin 25 w robocie czeka. i niedziela pracowa. zycie... jest piekne ![]() Edytowane przez mskladaczek Czas edycji: 2010-11-17 o 19:15 |
![]() ![]() |
![]() |
#4515 | |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Passero,Tygrysie
![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:18 ---------- Poprzedni post napisano o 20:16 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4516 |
Zakorzenienie
|
Winterio, a uściskaj Ty Syncia swego od ...teściówki potencjalnej
![]() ![]() Uałał! Superancko! Sytuacja jest rozwojowa, n'est pas? ![]() Furko, ja ci chyba jeszcze nie machałam... No to fruuu, macham ![]() ![]() Witajcie! ![]()
#4517 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
![]() Teraz jest trochę speszony,jak go jakaś koleżanka przy mnie zagaduje-taki etap ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4518 |
Piers do przodu
|
Perwersyjnie nie przekazałam Latorośli oznak uznania i kciuków od Was
![]() ![]() Miłego wieczoru, mój się zapowiada .... hmmm ... ciekawie ![]()
#4519 |
Zakorzenienie
|
![]() Miłego dnia |
![]() ![]() |
![]() |
#4520 |
Czekam na Ragnarok
|
![]() Witner - spóźnione życzenia urodzinowe dla syna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4521 |
Zakorzenienie
|
Winterio, przyjmij życzenia dla syna, a Ty Kattysan kciuki za latorośl
![]() A całej reszcie Wywątka miłego dnia życze, a sama też udaję się walczyć o dobry nastrój ![]() Furkodusz, ciasto bananowe z tego przepisu z drobnymi modyfikacjami (wywaliłam figi i oliwę, nie dodawałam miodu, dałam w całości mąkę orkiszową 1850 - wyszło pyszne ![]() http://www.kwestiasmaku.com/desery/c...y/przepis.html
#4522 |
Zakorzenienie
|
Winterko wszystkiego najlepszego dla skarba
![]() ![]() ![]() Wilczku ![]() ![]() Miłego dnia ![]() ![]()
#4523 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Dzię dobry dzisiej, czfartkowy, Wszystkim. Czujem sie po wczoraj, jako ten Gołota po walce i wyrzuceniu z Tańcujących Inaczej jednocześnie. Dyzorientacjom w terenie, strojem plugawem oraz niekompatybilem spojrzeniowym to sie u mię objawia. Wyglondam tudej tak: ![]() Lipcowo, kochana, kruca fiks pomógł najbardziej. Troszkie tyż pomagaam sobie kolanem i starom latarkom, jak tałatajstwo już na ziemię powaliłach. Sasiu! I ja Ci odmachowuję ! ![]()
![]() |
#4524 |
Zakorzenienie
|
A ja dzisiaj siedzę sobie w domku w ramach dnia dla matki z dzieckiem
![]() Yupiiii! ![]() Wypiję spokojnie kawę, podekupażuję, poczytam, posnuję się... ![]() Albo i nie, bo Handzia ma pewnie inne plany na spędzenie tego dnia. ![]() ![]()
#4525 |
Zadomowienie
|
![]() Nie mam czasu na wsteczny, zupelnie nie wiem co sie dzieje na wewontku ![]() Odniose sie do ostatniej strony - Wszystkiego slodkiego dla synka Winterki ![]() I kulka dla Fenrisowych kociakow ![]() I ![]() Lece do szpitala, TZ ma ostatnia serie chemi i przechodzi ja.... zle ![]() Sasia jak ja Ci zazdroszcze, ja z dniem wolnym musze do swiat czekac a na pysk padam doslownie. Milego dnia z Handzia ![]() ---------- Dopisano o 07:59 ---------- Poprzedni post napisano o 07:41 ---------- <plask w czolo> ![]() Zapomnialam Wam zostawic kojaca piosenke http://www.youtube.com/watch?v=B6XXAnYS3tg Enjoy!
Love is our resistance Edytowane przez Mahora Czas edycji: 2010-11-18 o 08:01 Powód: link nie dziala! |
![]() ![]() |
![]() |
#4526 |
Piers do przodu
|
Mahoro
![]() ![]() Furka - nie wierzę ![]() ![]() ![]() Sasinko - zazdraszczam dnia wolnego - ciesz się nim jak najdłużej ![]() Jessss jak mi się dziś nie chciało wyleźć z łóżka ![]() ![]()
#4527 | |
Zadomowienie
|
Mahoro - trzymam kciuki mocno.
---------- Dopisano o 09:41 ---------- Poprzedni post napisano o 09:30 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4528 |
Zadomowienie
|
![]() czeeeść Winterko, najlepsze życzenia dla synka i dla mamusi też przy okazji ![]() Furko, macham Tobie ![]() ![]() Marta, trzymam ![]() A u mnie jakiś marazm, nie mam o czym nawet Wam napisać... ![]() Zaczynam przemyśliwać obciachanie włosów i kupno lakierowanych martensów ![]()
#4529 |
Zakorzenienie
|
![]() Mahoro ![]() ![]() Ago oby to nie bylo nic powaznego ![]() Fenris i jak kociaki, mam nadzieję ze trochę lepiej już? a jaką maścia masz im rany smarować? tak z ciekawości pytam .. Katty ale masz zdolnego syna, gratuluję ![]() Dla mnie wszystko co fizyczne czy matematyczne to czarna magia doslownie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4530 |
Zadomowienie
|
Ach, zapomniałam
próbowałyscie czekoladę Alpen Gold gorzką z nadzieniem wisniowym? ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:45.