Rocznik 92' czyli Leśne Dzbany coraz bliżej matury! - Strona 151 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-10-11, 23:39   #4501
eMCe
Wtajemniczenie

Dot.: Rocznik 92' czyli Leśne Dzbany coraz bliżej matury!

ja tez nie byłam do końca rozebrana
i według mnie yes nie powinnaś mówic tż jakbyś chciała, żeby twoj pierwszy raz wyglądał, bo to będzie sztuczne i udawane, a ma wyjśc z was potem tylko się rozczarujesz itp
nie myśl o tym jak o rzeczy najważniejszej, która musi wyjśc idealnie, ogólnie przestań o tym tyle myśleć hehe
mi się wydaje, że nie jesteś jeszcze na to do końca gotowa

---------- Dopisano o 23:38 ---------- Poprzedni post napisano o 23:30 ----------

Jeeeeeeeeee ENT :d to wyśmienicie !!! teraz to już tylko lepiej będzie, po każdej burzy wychodzi słonce, na długii długii czas !!

---------- Dopisano o 23:39 ---------- Poprzedni post napisano o 23:38 ----------

Jeeeeeeeeee ENT :d to wyśmienicie !!! teraz to już tylko lepiej będzie, po każdej burzy wychodzi słonce, na długii długii czas !!

"Miłość jest bezcenna, eskapizm to pułapka"

Edytowane przez eMCe
Czas edycji: 2010-10-12 o 15:25
eMCe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-11, 23:43   #4502
Enticing92
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez eMCe Pokaż wiadomość
i według mnie yes nie powinnaś mówic tż jakbyś chciała, żeby twoj pierwszy raz wyglądał, bo to będzie sztuczne i udawane, a ma wyjśc z was potem tylko się rozczarujesz itp
nie myśl o tym jak o rzeczy najważniejszej, która musi wyjśc idealnie, ogólnie przestań o tym tyle myśleć hehe

---------- Dopisano o 23:38 ---------- Poprzedni post napisano o 23:30 ----------

---------- Dopisano o 23:39 ---------- Poprzedni post napisano o 23:38 ----------

mi tez sie tak wydaje troszke

Heh no mam nadzieje,straaaasznieee go kochaaaammm
Enticing92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-11, 23:46   #4503
Miss Dramatique
Zakorzenienie

GG do Miss Dramatique

ent, super, że się wszystko ułożyło !
Stary 2010-10-12, 00:01   #4504
Coffi
Wtajemniczenie

yes, stanowczo za duzo o tym myslisz, dziewczyny maja racje. wyobrazasz sobie ze to super oh ah ale przygotuj sie tez na to ze moze to trwac nawet 5 sekund :P nie wyobrazaj sobie za duzo, daj sie poniesc chwili
Stary 2010-10-12, 00:09   #4505
Enticing92
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Miss Dramatique Pokaż wiadomość
ent, super, że się wszystko ułożyło !
Nooommm:

Ubóstwiam Go <333
Stary 2010-10-12, 00:16   #4506
colds
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez K0G0 T0 0BCH0DZI Pokaż wiadomość
pogrubione! dobrze prawi polac jej!;p
haaa.

Cytat:
Napisane przez Asiek121 Pokaż wiadomość
Yes ja myśle ze za duzo o tym wszystkim myślisz;p w zyciu nie da sie wszystkiego zaplanowac, kazdego słowa i gestu ;p
zgadzam się .
i wszystkim dziewczynom po dzbanie! .
jak tak dalej pójdzie to nasza yeska zostanie dziewicą do śmierci, i na Jej błonie rozwinie się pajęczyna z robalami nie no, już przesadzam sorki
Stary 2010-10-12, 01:49   #4507
Enticing92
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez colds Pokaż wiadomość
haaa.

zgadzam się .
i wszystkim dziewczynom po dzbanie! .
jak tak dalej pójdzie to nasza yeska zostanie dziewicą do śmierci, i na Jej błonie rozwinie się pajęczyna z robalami nie no, już przesadzam sorki
aaaaaaaaaa hahahhaa

---------- Dopisano o 01:49 ---------- Poprzedni post napisano o 00:44 ----------

Dobranoccc
Stary 2010-10-12, 07:32   #4508
Movement
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kredzia_ Pokaż wiadomość

obczajcie klotnie malzonkow na wiz ;]
http://www.wizaz.pl/forum/showthread...=473998&page=1

Najpierw panna ukazuje problem. W srodku strony ukazuje sie nick jej meza i zaczyna sie gadka normalnie czytam caly temat na biezaco;d
omg

Yes- no stress ;d

Movement jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-12, 07:45   #4509
Miss Dramatique
Zakorzenienie

GG do Miss Dramatique

też to przeczytałam
masakra

WSTAWAĆ!
a ja tymczasem jadę do szkoły
Stary 2010-10-12, 10:02   #4510
yes
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Enticing92 Pokaż wiadomość
nie;/

ale za kare robie sobie wolne czwartek i piatek;p

hahahahhaha umarlam

juz zaraz napisze

dla mnie tez stanowczo przesadzasz,nawet wydaje mi sie ,że masz troche obsesje na punkcie tego np jak piszesz,że nie będziesz miała o za 1 razem,bo nie da sie ,czytalam ze kobieta nie przeżywa o za 1 razem,dopiero jak się go nauczy,kilka razu,i kazdy co mowi jak mu przyjemnie było,ale to chyba nie był ten finałowy,bo po prostu jest tak u kobiet ,że one nie maja go automatycznie jak faceci.
tak samo piszesz ,że nie chcesz zeby wyszlo to z napalenia itp,to z czego? chcesz zaplanowac "w srode seks" i wtedy przychodzicie ,kladziecie się i seks?
Bo chyba najlepiej wedlug mnie jest tak nie spodziewasz się kiedy i czujesz to "tak chce tu i teraz i z toba"

My planowalismy kilka dni przed 1 razem,że chcemy w wakacje ( był październik,koniec wrzesnia" gdzies pojechac,ladny klimat,och platki roz i co? nagle nie poprzestalismy tylko na pieszczotach,no po prostu bylo tak magicznie i to mi sie podobalo,że nie planowalismy,bo wtedy się mozna rozczarowac.

Też wyobrażałam nie wiem co gruszki na wierzbie,ale uwierz,że jak do tego dochodzi to było całkiem inaczej,ale wlasnie cieszyłam się ze było to wlasnie tak

nie rozumiem tego czyli jak inaczej?

KOCHAM TŻ!
emce- weź to kurde z cytatu bo Ci walne! napisałam nie cytować !

miss- witam w klubie głupiego cyca

ent- jak słodkooo

dziewczyny jeszcze raz Wam opiszę moj wymarzony pierwszy raz (a w sumie to skopiuje starszego posta) ja podkreślam, że nie chcę planować dnia, daty, godziny, tylko że zależy mi na tym żeby to nie było w chwili uniesienia po prostu (tzn, no wiadomo musimy się przed rozgrzać bla bla bla) - ku*wa nie moge znaleźć tego posta jak wrócę ze szkoły to Go znajde ale JEDNYM ZDANIEM MÓWIĄC: chcę żeby moj 1 raz (ze względu że pierwszy moze byc tylko jeden) wyszedł z mojej inicjatywy (tak to dawno byśmy to zrobili hahaha) w sensie, że... bedziemy sobie leżeć, przytuleni, patrzeć w oczy, dawać sobie buziaczki itp itd. i nagle mu powiem 'P. chce sie z Toba kochac'. Bo wiem, że jakbym to powiedziała podczas pieszczot to hmm... jakoś nie byłabym zachwycona tym wszystkim, bo u większości par tak jest. A ja chcę w takiej normalnej sytuacji TO powiedzieć, żeby było magicznie, żeby nie myślał tylko kolegą o mnie podczas tego jak mu oznajmie, ze chce go brać w aucie, tylko też głową. :p A jak juz bedzie po 1 razie, to spoko, mozemy sie kochac sponatnicznie, w aucie, w lesie i na pralce . A no i wiadomo, że przecież bez gry wstepnej tego nie zrobimy, ale POWIEM ŻE CHCĘ SIĘ Z NIM KOCHAĆ PRZED GRĄ WSTĘPNĄ . uff, w koncu skonczylam!

[ jak znajde tamtego posta to dam go wkleje pozniej ]
Stary 2010-10-12, 11:39   #4511
Enticing92
Wtajemniczenie

Ahaaaaaa rozumieeemm
Oby był wymarzony i taki jak chcesz

Dobryyy!
Stary 2010-10-12, 13:17   #4512
bibulaa
Raczkowanie

ahhh
dzisiejsza matura z matmy...
jutro jeszcze tylko ang i wos i 4 dni wolne
kupię sobie jutro naszyjnik w h&m taki z piórkami czerwonymi za 10 zł w nagrodę za cierpienie na tej maturze
Stary 2010-10-12, 13:17   #4513
Toriaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kredzia_ Pokaż wiadomość

obczajcie klotnie malzonkow na wiz ;]
http://www.wizaz.pl/forum/showthread...=473998&page=1

Najpierw panna ukazuje problem. W srodku strony ukazuje sie nick jej meza i zaczyna sie gadka normalnie czytam caly temat na biezaco;d

zaraz zaczne;d

ostatnio wizaż był na mistrzach! nasze posty też by mogly byc czasem

ojj yes;p oby był taki jak chcesz. chociaż najlepiej go wgl nie planuj -nie rozczarujesz się jakbyco.

Toriaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-12, 14:11   #4514
EMdz
Zakorzenienie

Ent gratki!! super z sie ułożyło

Cytat:
Napisane przez niby nic Pokaż wiadomość

ale ciągnie Cie do niego, lubisz go bardzo, brałabyś go więc czemu nie spróbujesz? każda się boi no ale taka prawda, że możemy tak do usranej śmierci czekać dopóki nie będziemy miały 100% pewności, tylko ja sądze ze sie nie doczekamy Emo, żyj chwilą, baw się jak to Toria powiedziała i nie nastawiaj się negatywnie, będzie co ma być, a on tak od razu się nie zakocha, co najwyżej zauroczy (chociaż w takim pasztecie jak Ty to nie jest możliwe)
hahahaha
chyba masz rację ;p
Cytat:
Napisane przez lily92920 Pokaż wiadomość
Emdz, przeciez pisałaś, że nawet bosko całuje. Baw się tym, traktuj to jak mega flirt, wychodzcie razem, spotykajcie się. Może bedzie tak, że się w sobie mega zakochacie i bedzie super lovka, seks i stracisz dziewictwo!
Ja zanim zaczelam być z tż to starałam sie do niego zblizyc jako kolezanka. Uwazalam, ze jestem takim paszczurem, ze on i tak na mnie nawet nie spojrzy, w dodatku (oczywiescie blednie) myslalam, ze jemu podoba sie moja kolezanka z lawki, a tak naprawde oni gadali o mnie! Spotykalam sie z nim na kawce, tutu stutu, prosilam o pomoc w nauce, gadalismy o muzyce, staralam sie nie byc slodka, ale miła. Czulam sie nieszczesliwie zakochana. No i tak sie zlozylo, ze on czul sie tak samo... I SUPRAJS!
hmm ok, macie rację dziewoję nie będę się już w to zagłębiać..
Cytat:
Napisane przez d_accord Pokaż wiadomość
czy któraś z Was, ma konto w banku i w jakim? bo mam problem maluśki ..
ing
Cytat:
Napisane przez oluskaaa922 Pokaż wiadomość
ehh wg mnie ja mam za duze sutki..
ja te otoczki mam za duże i jakieś nadmuchane straszne mam cycki
Cytat:
Napisane przez emii ii Pokaż wiadomość
chyba nie ma prawdziwuch przyjaciol, predzej czy pozniej cos odwala
przyjaźni nie ma ;p

jaaa.. dostałam 1 z wfu za niechodzenie i mi kazała wyjść, później była kartk z ang na którą umiałam, napisałam wsio, oddałam i później takiemu idiocie podpowiadałam bo mnie ku**a szturchał to co miałam :/ a ta mi powiedziałą że mi nie sprawdzi i mi na tej kartce banie już napisała i sprawdziła mi pd której nie miałąm bo byłam na wycieczce i bania druga... później z histy mi babka kazała pisać spr... i nic nie umiałam...
no już łzy w oczach miałam pod koniec dnia -_-
jeszcze wczoraj gadałam z NIM na gadu wieczorem i mnie wkurzał, powiedziałam mu że mnie denerwuje i ide ;p i nie napisał mi eska żadnego ani wieczorem ani rano, jedyne co to w szkole podszedł po buziola, dość słodko wyglądał
niech ten dzień się skończy ;//
EMdz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-12, 14:53   #4515
yes
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez yes Pokaż wiadomość

dziewczyny jeszcze raz Wam opiszę moj wymarzony pierwszy raz (a w sumie to skopiuje starszego posta) ja podkreślam, że nie chcę planować dnia, daty, godziny, tylko że zależy mi na tym żeby to nie było w chwili uniesienia po prostu (tzn, no wiadomo musimy się przed rozgrzać bla bla bla) - ku*wa nie moge znaleźć tego posta jak wrócę ze szkoły to Go znajde ale JEDNYM ZDANIEM MÓWIĄC: chcę żeby moj 1 raz (ze względu że pierwszy moze byc tylko jeden) wyszedł z mojej inicjatywy (tak to dawno byśmy to zrobili hahaha) w sensie, że... bedziemy sobie leżeć, przytuleni, patrzeć w oczy, dawać sobie buziaczki itp itd. i nagle mu powiem 'P. chce sie z Toba kochac'. Bo wiem, że jakbym to powiedziała podczas pieszczot to hmm... jakoś nie byłabym zachwycona tym wszystkim, bo u większości par tak jest. A ja chcę w takiej normalnej sytuacji TO powiedzieć, żeby było magicznie, żeby nie myślał tylko kolegą o mnie podczas tego jak mu oznajmie, ze chce go brać w aucie, tylko też głową. :p A jak juz bedzie po 1 razie, to spoko, mozemy sie kochac sponatnicznie, w aucie, w lesie i na pralce . A no i wiadomo, że przecież bez gry wstepnej tego nie zrobimy, ale POWIEM ŻE CHCĘ SIĘ Z NIM KOCHAĆ PRZED GRĄ WSTĘPNĄ . uff, w koncu skonczylam!
czytajcie co kiedyś pisałam!

Cytat:

dlatego co do swojego pierwszego razu (czytajcie te, które cały czas mnie na seks namawiacie i robicie ze mnie niedziewice ! )

nie chcę z nim się kochać po raz pierwszy w momencie np. pieszczot czy jak będziemy mieli na siebie straszną chcicę, jak on fizycznie będzie 'redi' i ja też 'redi'.

wiem, że zrobię to w momencie, gdy będziemy leżeć przy zgaszonym światełku lub przy zapalonej lampce, będziemy się dłuugo wpatrywać w swoje oczy, on będzie się uśmiechał więc ja też się będę uśmiechała- bo on się uśmiecha, będziemy się cieszyć sobą... (a często tak mamy )

po prostu to jest moje takie idealne wyobrażenie o tym

wiem, jestem chora, ale tak to ma dla mnie wyglądać i tak będzie wyglądało!
Cytat:
no wiem, że bez pieszczot nic z tego nie wyjdzie, wiadomo że gra wstępna musi być, tyle tylko że bym chciala mu to oznajmić, że 'chcę' nie w momencie kiedy będę juz rozgrzana, tylko przed tym. no i po tym jak on się zapyta 'jesteś tego pewna' to możemy przejść do pieszczot i seksÓ
chcę żeby było magicznie i niepowtarzalnie, a nie on zdejmie tylko spodnie, ja też i jazda. Chcę czuć tą bliskość i fizycznie i psychicznie a każdy następny raz jak już pisałam może być spontaniczny i nie musi być taki fajny, ale ten pierwszy musi być z zaskoczenia żebyśmy OBYDWOJE go mogli miło wspominać. amen.

a teraz idę nadrabiać te kilka postów wyżej bo widziałam że emodziadek sie pojawił

Edytowane przez yes
Czas edycji: 2010-10-12 o 14:54
yes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-12, 14:56   #4516
K0G0 T0 0BCH0DZI
Zakorzenienie

kurde laski przez to gadanie o cyckach rano bylam taka zaspana ze zapomniałam ubrać stanika
Cytat:
Napisane przez ouu Pokaż wiadomość
haha teraz na fejsie faceci dają ile mają cm.. chodzi o pilota do tv
noo widziałam
Cytat:
(nie cytujcie)
kazdy takie ma ;d hah

kurde yes, zdażysz sie podniecic zanim ci sciagnie ten stanik i bedą sterczeć!;d

Cytat:
no wiadomka ale cos takiego uroiło się w mojej główce, że:
a) moj 1 raz nie bedzie w momencie kiedy bedziemy na siebie po prostu napaleni
b) no i PO mu powiem że chciałam żeby to tak właśnie wyglądało

wiaodmo, że nie bede ukladała sobie w głowie słów bla bla bla
kurde jak dla mnie a) bez sensu;p czemu kurde nie! przecież wiesz ze sie kochacie etc.;p ja własnie chciałam tego jak byłam napalona, wtedy czułam to lepiej, bardziej, mocniej
Cytat:
Napisane przez Enticing92 Pokaż wiadomość

Bo chyba najlepiej wedlug mnie jest tak nie spodziewasz się kiedy i czujesz to "tak chce tu i teraz i z toba"

KOCHAM TŻ!
dokładnie!

ent super ze miedzy wami już ok
Cytat:
i według mnie nie powinnaś mówic tż jakbyś chciała, żeby twoj pierwszy raz wyglądał, bo to będzie sztuczne i udawane, a ma wyjśc z was potem tylko się rozczarujesz itp

dokladnie part 2!
Cytat:
Napisane przez Coffi Pokaż wiadomość
yes, stanowczo za duzo o tym myslisz, dziewczyny maja racje. wyobrazasz sobie ze to super oh ah ale przygotuj sie tez na to ze moze to trwac nawet 5 sekund :P nie wyobrazaj sobie za duzo, daj sie poniesc chwili
dokladnie part 3! kurde facet bedzie taki zajarany tym ze w koncu w ciebie wszedł ze nie wytrzyma długo
Cytat:

!
ty mu powiedz 'chce sie z tobą kochac' a on ci powie 'nie mam gumek' ahahaha nie no ty tabsy bierzesz to spoko, bo ja powiedziałam tż 'zróbmy to'(ale akurat w sytuacji gdy sie ponakrecalismy) i wlasnie taka odpowiedz usłyszałam

poza tym nie planuj co mu powiesz po. po co ty to w ogóle planujesz w jakim momencie to bedzie, ja wolałam zeby włąsnie wyszło to pod wpływem impulsu a nie 'dawaj róbmy to teraz' ;d

własnie magiczne było to napalenie moim zdaniem- to pragne cie, chce być z tobą, kocham cie.

ale to widocznie kazdy ma inny poglad na te sprawy ;p
Stary 2010-10-12, 15:05   #4517
yes
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez K0G0 T0 0BCH0DZI Pokaż wiadomość
kurde laski przez to gadanie o cyckach rano bylam taka zaspana ze zapomniałam ubrać stanika
noo widziałam

kazdy takie ma ;d hah

kurde yes, zdażysz sie podniecic zanim ci sciagnie ten stanik i bedą sterczeć!;d

kurde jak dla mnie a) bez sensu;p czemu kurde nie! przecież wiesz ze sie kochacie etc.;p ja własnie chciałam tego jak byłam napalona, wtedy czułam to lepiej, bardziej, mocniej

dokładnie!

ent super ze miedzy wami już ok

dokladnie part 2!

dokladnie part 3! kurde facet bedzie taki zajarany tym ze w koncu w ciebie wszedł ze nie wytrzyma długo

ty mu powiedz 'chce sie z tobą kochac' a on ci powie 'nie mam gumek' ahahaha nie no ty tabsy bierzesz to spoko, bo ja powiedziałam tż 'zróbmy to'(ale akurat w sytuacji gdy sie ponakrecalismy) i wlasnie taka odpowiedz usłyszałam

poza tym nie planuj co mu powiesz po. po co ty to w ogóle planujesz w jakim momencie to bedzie, ja wolałam zeby włąsnie wyszło to pod wpływem impulsu a nie 'dawaj róbmy to teraz' ;d

własnie magiczne było to napalenie moim zdaniem- to pragne cie, chce być z tobą, kocham cie.

ale to widocznie kazdy ma inny poglad na te sprawy ;p

leże

niee nie kazdy ma takie cycki! jak widzialam np. moje kolezanki w pizamkach, siostre albo przyjaciolke bez stanika to im zawsze fajnie stoja, a moje są zje*ane

kongo ehh ciężko mi to wytłumaczyć, dlaczego akurat nie chcę żeby było to w momencie kiedy on bedzie napalony na mnie a ja na niego. nie biore juz tabsow! odstawilam ale za miesiac, dwa znowu zaczne

no ale ja chcę żeby ten impuls nadszedł nie jak juz bedziemy sie pieścić tylko przed. w całkiem normalnej sytuacji. żeby nie myślał o mnie wtedy tylko penisem ale głową a juz podczas gry wstępnej (jak to u facetów bywa) niech sobie myśli tylko tym 'kolegą' . Bo moim zdaniem wszystko będzie za szybko jak mu to powiem w sytuacji HOT no a poza tym chcę żeby dla niego też to nabrało jakiegoś znaczenia w główce, a nie samym ciele żeby nie myślał tylko o seksie jak o cielesnym zbliżeniu

podkreślam że chcę żeby tak wyglądał moj 1 raz, reszta może być całkiem odmienna
Stary 2010-10-12, 15:27   #4518
oluskaaa922
Zakorzenienie

Yes a nie boisz sie, ze przez to, ze mu powiesz wczesniej 'zrobmy to', to potem sie bedziesz za bardzo stresowac? bo teraz to wszystko pieknie ladnie brzmi, ale potem jednak moze byc inaczej.. ja np wolalabym moj pierwszy raz spontaniczny, kiedy bylabym rozluzniona i nie myslala o niczym, tylko chciala 'to' zrobic.. nie boisz sie tego, ze cos moze nie wyjsc? bo od poczatku w sumie bedziesz wiedziala, że "zaraz to zrobię" i jednak mimo wszystko podczas gry wstępnej możesz się na tym skupiać co będzie za chwile i wgl..
a naiwność bierze górę nad podświadomością.
oluskaaa922 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-12, 15:31   #4519
yes
Zakorzenienie

Cytat:
Yes a nie boisz sie, ze przez to, ze mu powiesz wczesniej 'zrobmy to', to potem sie bedziesz za bardzo stresowac? bo teraz to wszystko pieknie ladnie brzmi, ale potem jednak moze byc inaczej.. ja np wolalabym moj pierwszy raz spontaniczny, kiedy bylabym rozluzniona i nie myslala o niczym, tylko chciala 'to' zrobic.. nie boisz sie tego, ze cos moze nie wyjsc? bo od poczatku w sumie bedziesz wiedziala, że "zaraz to zrobię" i jednak mimo wszystko podczas gry wstępnej możesz się na tym skupiać co będzie za chwile i wgl..

eee nie, akurat tego się nie boję ale zobaczymy jak to będzie
Stary 2010-10-12, 15:32   #4520
eMCe
Wtajemniczenie

oluska dobrze mowi ! chłop może sie zestresować i lipa wyjdzie

yes, tak wymyślasz, że max to nie jest najważniejsze w życiu, jasne każdy chce to miło wspominac, ale roznie sie zdarza podczas piewszego razu, moze w ciebie nie wejśc, albo mu opadnie i wtedy co ?, już twoj wymarzony pierwszy raz to nie będzie :P

a dlaczego nie chcesz by to wyszło w syt, gdzie jestescie na siebie napaleni, przeciez to o to chodzi , zebyś tego chciała tu i teraz, a nie myślała, że będziesz chciec. Chyba wiesz o co mi chodzi xD

"Miłość jest bezcenna, eskapizm to pułapka"

eMCe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-12, 15:38   #4521
Miss Dramatique
Zakorzenienie

GG do Miss Dramatique

cjjjjeeeeeść
Stary 2010-10-12, 15:54   #4522
yes
Zakorzenienie

Cytat:
oluska dobrze mowi ! chłop może sie zestresować i lipa wyjdzie

yes, tak wymyślasz, że max to nie jest najważniejsze w życiu, jasne każdy chce to miło wspominac, ale roznie sie zdarza podczas piewszego razu, moze w ciebie nie wejśc, albo mu opadnie i wtedy co ?, już twoj wymarzony pierwszy raz to nie będzie :P

a dlaczego nie chcesz by to wyszło w syt, gdzie jestescie na siebie napaleni, przeciez to o to chodzi , zebyś tego chciała tu i teraz, a nie myślała, że będziesz chciec. Chyba wiesz o co mi chodzi xD
hahaha wiem, mówiłam że jestem chora! bo na serio ja chcę żeby 1 raz wyróżniał się (właśnie w ten sposób) od naszych późniejszych seksÓw i jas jasne, że to będzie spontaniczna decyzja, przeciez nie bedzie tak że on dzisiaj przyjedzie do mnie, będziemy leżeć, ja będę myślała o tym, że dostałam 3 ze sprawdzianu z matmy a do niego powiem że chcę się z nim kochac. Ja tak często mam że leżymy przy sobie, nic nie robimy, ale mimo to czuję że go chciałabym brać w aucie więc z tym 'chceniem tu i teraz' nie bedzie problemu. kurde musze isc do gina po tabsy

---------- Dopisano o 15:48 ---------- Poprzedni post napisano o 15:47 ----------

Cytat:
Napisane przez Miss Dramatique Pokaż wiadomość
cjjjjeeeeeść

nara?

---------- Dopisano o 15:54 ---------- Poprzedni post napisano o 15:48 ----------

ide od was bo niedługo tż wpada

(nie będzie żadnego seksu do ślubu )
Stary 2010-10-12, 15:56   #4523
d_accord
Rozeznanie

Cytat:
emce- weź to kurde z cytatu bo Ci walne! napisałam nie cytować !

miss- witam w klubie głupiego cyca

ent- jak słodkooo

[ jak znajde tamtego posta to dam go wkleje pozniej ]
pralka teściowej rozwaliła się pare dni po, więc nie próbój

Lenka
26.09.2011
d_accord jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-12, 15:58   #4524
Movement
Zakorzenienie

Cytat:
kurde musze isc do gina po tabsy
ja ide w czwartek

---------- Dopisano o 15:58 ---------- Poprzedni post napisano o 15:57 ----------

hahah kongo, bez stanika poszlas do szkoły? czy sie zorientowałaś w pore? ;d

Movement jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-12, 16:08   #4525
Lolja
Wtajemniczenie

czeeeść;*

Yes no stress nie mysl tyle o tym.

Obczajcie.
/nie cytować.!

Wczoraj z tż sie pieściliśmy to znaczy on piescil mnie tak że ja przytuliłam sie do niego i on tak ręka pieścił moje piersi, robił to delikatnie bardzo ale tereaz strasznie mnie sutki bolą.

.

Krzyś:
http://www.suwaczki.com/tickers/dxgi3ew1dblq93ps.png

Nasze Maleństwo:
http://www.suwaczki.com/tickers/orefskjolqcz6tby.png
Lolja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-12, 16:25   #4526
aanek
Rozeznanie

joł

aanek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-12, 16:30   #4527
niby nic
Zakorzenienie

nara :/

ej pocytowałam wszystko i dupsko bo sie usunęło :I

niby nic jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-12, 16:35   #4528
ouu
Wtajemniczenie

no heeej
Stary 2010-10-12, 16:48   #4529
Lolja
Wtajemniczenie

heja.
Yoł ouu

.

Krzyś:
http://www.suwaczki.com/tickers/dxgi3ew1dblq93ps.png

Nasze Maleństwo:
http://www.suwaczki.com/tickers/orefskjolqcz6tby.png
Lolja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-10-12, 16:53   #4530
Kredzia_
Zakorzenienie

Cytat:
Wlaha Yes Oluska dobrze mowi.

Ja mysle, ze lepiej jak to z Was wyjdzie obojga. Piesccie sie, spojrz mu w oczy i powiedz ze chcesz tego.
A nie tak na sucho. Moze byc tak, ze sie okaze ze nie ma gumek. Moze byc tak ze mu nie stanie. Poprostu stres go taki wezmie. BedZie myslal tylko o tym "Tak wkoncu dzisiaj to zrobimy! Juuupi...!".
Wg mnie najpierw lepiej gra wstepna, pozniej oznajmic ze jest sie gotowym i pozniej zaczynac.

Bo jak mu najpierw oznajmisz i cos nie wypali, to za drugim razem i on i Ty bedziecie sie stresowac.

Co do 1 razu. Ent ma racje. Nie jest on az tak cudowny jak nam sie wszystkim wydaje. Dziewczyna nie ma w ogole orgazmu!, a stosunek przewaznie trwa 2-5min, bo facet jest tak na maksa podniecony ze nie potrafi tego powstrzymac .

Wiec nie planujecie, bo sie rozczarujecie;p
Kredzia_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości