![]() |
#4501 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XIX
|
![]() ![]() |
![]() |
#4502 | |||||
BAN stały
|
Do Ewusi_marchew zwracamy się Magistra Nostra
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Że niby seksistowskie to było? ![]() Więc dajta mi rurę, a Wam pokażę! ![]() Cytat:
![]() Więc może chociaż dziedzinę nam zdradzisz? ![]() Cytat:
![]() Świetna jest, c'nie? ![]() Cytat:
Nie lubisz Kaśki Mech? ![]() Przestanę pisać, to nie będziecie musiały zmory/kunia oglądać ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4503 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a co do pogrubionego - i pisze to Ten co twierdzi ze tłumaczenie jest nudne kwestia materii ![]() zmień kunia, zmień kunia, zmień kunia - przesiądź się na jakąś gibką klacz ![]() ![]() ![]() mam dziś bezsenność w groteskowym humorze |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4504 | |||
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Idę sobie, dobrej nocy ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4505 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tyle tylko,że ja lubię moją aktualną pracę i nie mam w planach jej zmieniać. Miłego dnia ![]()
![]() |
#4506 |
Zakorzenienie
|
Fitam!
![]() 1. Jestem: chora, poobijana, niewyspana, wściekle głodna i czuję się świetnie. 2. Musze pochwalić lakier do pazurensów M. Astor bo juz 5 dzień trzyma mi sie na pazurach mimo sprzątania, prania czy gotowania. 3. Czy cos złego sie może stac po uzyciu przeterminowanego szamponu i odzywki? Tzn. nie wiem czy sa przeterminowane bo nie ma na nich daty a się tym umyłam.
... I chłodną żmiją świt dżunglowy Wpełza do jamy, A w dżunglach wilgoć mszy grobowej, Dym kadzidlany. ... czarne kredki Edytowane przez Eenax Czas edycji: 2010-11-03 o 07:29 |
![]() ![]() |
![]() |
#4508 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Cytat:
![]() Cytat:
![]() jak do tej pory masz jeszcze włosy, to nic się nie stanie chyba
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-11-03 o 07:52 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4510 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ad.2 muszę obadać. Jeszcze nie trafił się taki, który nie odlazł dnia następnego po malowaniu. ad.3 Można się wysypki nabawić. Upierdliwej. Wiem z doświadczenia.
![]() |
#4511 |
Zakorzenienie
|
Dobry
![]() Eenax ![]() Śniła mi się dziś Polly ![]() A dokładniej, że byłam u niej w domu, miała taki nowy, dużo drewna i kobaltowego koloru w środku, dwa piętra, część pomieszczeń w stadium tworzenia się i bliźniaki też miała i dużo swoich zdjęć z dzieciństwa ![]() A ja sobie siedziałam na niezrobionym jeszcze balkonie, który był tylko płytą bez ogrodzenia i mówiłam, że są tu dobre warunki do treniwania saperki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4512 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4513 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cześć i czołem
![]() Latam z mopem od rana,odbiło mi ![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4515 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() bardzo mi się to wszystko przydało ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
ad1 ![]() ad2 nie potrzebuję lakieru, nie potrzebuję lakieru, nie.... ad3 chyba nie ![]() na niczym nie robię ![]() ![]() dzień dobry ![]() ależ mamy cudownie paskudny dzień, za oknem się znaczy ![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4516 | |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() Hej Flo,co tam z weekendem,bo nie skumałam? ![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4517 |
Zakorzenienie
|
teraz przyszło mi do gowy, że 12 spotkanko i po spotkanku prosto na wieś
![]()
![]() |
#4518 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
To by pasowało,bo w ten piatek pracuję do wieczora i dopiero w sobotę rano bym mogła się wyrwać.
![]() ![]() |
![]() |
#4519 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:56 ---------- Poprzedni post napisano o 09:55 ---------- Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4520 |
Wpisz tu zomzing
|
tak podejrzewam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4521 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Planujesz się bogato łożenić? ![]() Ooo to jest chyba ciekawe zajęcie, nie? ![]() No nie pomyślałam, że seksistowskie, ale jak już o to pytasz to na pewno miałeś to na myśli ![]() Skąd ja Ci rurę wezmę?? ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Wow, podziel się swoim powodzeniem pracowym z innymi ![]() Cytat:
![]() Ad 2 Dobrze wiedzieć ![]() Ad 3 Mi się wydaje, że nic się nie stanie ![]() Cytat:
![]() No nie godoj ![]() Cytat:
![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2010-11-03 o 09:10 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4522 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale zrobiłam rano porządki i wszystko bez daty wypi...am do kosza. ![]() A co chcesz by zrobić tobie "tipsy*"? *) nie cierpie tej nazwy w stosunku do przedłużanych paznokci ![]() Cytat:
![]() Nie miałam wcześniej lakierów MA ten dostałam gratis do maskary. No i jestem w szoku bo mam je od soboty a jedynie mam tak minimalnie starte na końcach paznokci. Eeee. Hmm. Na razie zyje jak zniknę z wizaży znaczy sie zem parchata i siem schowałam przed ludziami. ![]() ---------------------- O i apropo stylizacji pazura górnego tak niestandardowo: Załącznik 3508595
![]() |
#4523 |
Zakorzenienie
|
![]() a ja nie potrzebuję perfum, nie potrzebuję perfum... ![]() Song na dziś klik! Tym razem po rusku ![]() Wczoraj znalazłam na fotelu jakiś paragon. patrzę - a to po hot-dogu ![]() kto mi śmieci w pokoju zostawił ![]() Dopiero po chciwli się doczytałam, że to paragon z łodzi, z żarcia po koncercie Korpiklaani - no to ładny porządek w pokoju mam ![]() Koncert, ech... czy Wy tez czasem macie takie głupie wrażenie, że niektóre wspomnienia wydają się tak piękne, że az nierzeczywiste? ![]() A skoro o imprezach mowa, to ta pitolnięta laska, co w sobote pojechałyśmy na disco z jej bratem chyba się o tym dowiedziała, bo napisała, że musi z nami "poważnie porozmawiać" Jak myśli idiotka, że zaraz polecę do niej z pochyloną głową wysłuchac jej reprymendy i przepraszać, to się myli ![]() I teraz będzie zawracać głowe i truć - co za ludzie ![]() Nie mam baldego pojęcia, co się tak mnie i koleżanki uczepiła ![]() ![]() Niech spada i przestanie łeb zawracać ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-11-03 o 09:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#4524 |
Wpisz tu zomzing
|
ni, chciałam tylko sobaczyć, jak to jezd, jak ktoś tobie maluji pazuri, ale Flo już napisała, że to odpada
|
![]() ![]() |
![]() |
#4525 |
Zakorzenienie
|
dla mnie ok., ale czy reszta dziewczyn się zgodzi, trzeba zaproponowac
![]()
![]() |
#4526 | |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#4527 | |||||||
ʞɐɯǝuɐ
|
Dzień dobry
![]() Przeprowadzka mi się przesunęła, myślałam że wczoraj dostanę już klucze tymczasem jeszcze trwa "odświeżanie" i klucze dostanę w piątek wieczorem. Prawdę powiedziawszy dziwię się temu "odświeżaniu" bo wg mnie było całkiem ok (lepiej niż w obecnej chacie ![]() Cytat:
![]() to zdążę ![]() Cytat:
Cytat:
jeszcze przed końcem studiów miałam etat w mini firemce handlowej, zatrudnili mnie właśnie ze względu na język angielski bo szef miał w planach rozwijanie kontaktów handlowych. nic z tego nie wyszło (bo szef zrezygnował z handlu na rzecz gotowania w telewizji) i w sumie byłam raz na jednym obiedzie gdzie nie potrzebowałam tłumaczyć i raz na spotkaniu z bełkoczącym facetem którego prawie nie rozumiałam ![]() teraz pracuję w kancelarii własności intelektualnej i tu podstawą jest znajomość angielskiego, pisemna, bo 99% korespondencji jest po angielsku + potrzebne są tłumaczenia, całej reszty czyli roboty biurowo-komputerowej można się nauczyć bez problemu. anglistek jest u nas ponad 5. więc na pewno da się coś znaleźć poza nauczaniem, i całe szczęście bo do nauczania to się nadaję jak.... ![]() żałuję że nie umiem nic poza angielskim, i to wcale nie perfekt, kiepskie więc widzę dla siebie szanse na jakiś rozwój w dalszej perspektywie. tylko 10 lat temu nie myślałam w ten sposób.... aaaa - mam znajomą, też uczyła, pracowała w redakcjach (bo ona chyba po jęz. polskim i angielskim) a teraz ma wegańską i aromaterapeutyczną i pozytywnie-wibrującą herbaciarnię, która jest już po tych paru latach znana i się rozwija ![]() Cytat:
![]() wow Cytat:
i rozumiem problem rozmiarowy.. Cytat:
![]() 3. jak od razu przy kontakcie nic sie nie stało to już chyba nie powinno Cytat:
![]() mam pytanie do Cię - przepis na tartę jest na jaką blachę? na zwyczajnej tortownicy będzie ok?
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4528 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ten samochód to jej? Cytat:
![]() Ja malować innym lubię, sobie nie. I nie lubię jak ktoś inny mi maluje (choć juz bardziej wole jak ktoś mi robi niż jak mam robić sama).
![]() |
#4529 |
Raczkowanie
|
Dzień dobry
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4530 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Co do tego, że coś się da znaleźć poza nauczaniem, to tak na pewno, tylko, że w W-wie jest łatwiej to coś znaleźć ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja mam nadzieję, że strona netowa i hmm nazwijmy to działalność, przy której współpracuję również się mocno rozwinie ![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2010-11-03 o 09:47 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:24.