![]() |
#4501 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy GG, część XXII
truskaweczkowa
![]() ![]() Czasem chciałabym być daleko stąd...
Nie przejmować się tym, że nam nie wyszło... Nie pamiętać błędów i przykrych słów... Nie pamiętać nas... Nie pamiętać Ciebie ...
Chcę damą być i chcę być natchnieniem Divą kobiecych kaprysów i wad Dla jednych muzą, a dla innych snem Chcę stworzyć na nowo swój świat Irminka http://www.facebook.com/profile.php?id=100000420827906 |
![]() ![]() |
![]() |
#4502 |
Raczkowanie
|
smacznego dziewołchy
![]() mrrr ![]() ![]() Nie umiesz angielskiego? To dobrze. Mam nadzieję,
że nie kłamiesz, because I love You. |
![]() ![]() |
![]() |
#4503 |
Raczkowanie
|
nadrabiam. przepraszam za nieobecność te, które pamiętały.
![]() Ale Ty jesteś jak lustro, Nie robisz nic tylko wiernie odbijasz to co dzieje się wokół. Gdzie się podziała Twoja dusza, Nie słyszysz jej wrzasku za kratami odmienności? Tak małe Ciebie jest w Tobie. Tysiące łez i wrzasków i kłotni i nieprzespanych nocy. Miliony wieczórów spędzonych samotnie przy tanim winie i paczce fajek. Setki przesłuchanych piosenek o nieszczęśliwej miłości i upodabniania się z jej głownymi bohaterami. Dziesiątki zerwań i oczekiwań w niepokoju czy nasze drogi jednak się zejdą. I jedna rzecz, jedna myśl, jedno bicie serca które zawsze kierowało nasze życie ponownie na jedną drogę. Najważniejsze, że przetrwaliśmy prawda? I kiedy teraz ponownie patrzę w Twoje oczy i widzę Twój uśmiech, Nie poznaje Ciebie Nie poznaje siebie Nie poznaje nas. Zostań, zerwij, uderz, zbesztaj. Uczuć nie mam już, nie zmieni to nic.
#4504 |
Raczkowanie
|
teraz to istnieje coś takiego jak ' translator google ' więc już tak romantycznie nie będzie. ![]() siatkaara - mój ryjek się cieszy ![]() ____ Dopiero gdy odejdzie uświadamiasz sobie jak bardzo zależało Ci na Nim.. Widzisz mimo, że nam się nie układa... i tak Cię kocham. Bo na tym polega własnie miłość - byciu razem nawet w najgorszej sytuacji, a nie zostawienie drugiej osoby 'bo tak wyszło' ! Rozpie*****ją mnie te Twoje humorki. Prawda boli, wiem. Ale to nie powód do niszczenia tego, co najpiękniejsze. Błagam, nie zostawiaj mnie! ![]() - I love you... - Co? Nie rozumiem. ;/ - No to sprawdź sobie na google, a później pogadamy. (zainspirowana przez: karmelowomi ![]()
#4505 |
Zadomowienie
|
powariowaływy?
![]() *
..Żebyś zawsze, odchodząc, cofał się w pół drogi po drobnostkę, o której prawie zapomniałeś, bez której jednak żyć nie umiesz. Po mnie żebyś wracał. Uzależnijmy się od siebie. Trzymajmy siebie w rękach. Zaciągajmy się sobą. Tylko nie wypuszczajmy z siebie... uczuć. Mogłabym opowiadać o Nim godzinami. Ale jak mnie o Niego spytasz, nawet w moim milczeniu zauważysz co czuję. Nie analizujmy, nie interpretujmy. Czujmy. You, the meaning of happiness. (Ty, znaczenie szczęścia)
#4506 |
Zakorzenienie
|
jestem na trochę. ;x
__ i że łamię się kiedy nie ma Cię przy mnie i rozpływam się w Twoich ramionach. Chciałbyś żebym mówiła Ci wszystko, a widzisz tylko miłość w moich oczach. rysuję palcem naszą miłość na Twoich rozgrzanych łopatkach, kosmykami kreślę naszą najbliższą przyszłość, na następną sekundę, minutę noc...
#4507 |
Rozeznanie
|
'Then I'll be on my way! A potem będzie jak ja chcę! All your dance and song won't matter when you're gone Twoje melodie i tańce nie będą miały znaczenia gdy odejdziesz Have you ever buried your face in your hands Cause no one around you understands? Czy zdarzyło ci się w dłoniach ukryć twarz Bo wokół z ludzi nie rozumiał nikt?'
'I to w tej chwili zdajesz sobie sprawę, że to wszystko zdarzyło się tylko raz. I nie ważne jak bardzo się starasz nigdy nie poczujesz się taki sam. Nie będziesz już nigdy się czuć trzy metry nad niebem.' |
![]() ![]() |
![]() |
#4508 |
Wtajemniczenie
|
dziękuję perełki! <3
![]() _________________ "
And even with broken wings, sometimes You find your way to fly. I nawet ze złamanymi skrzydłami możesz odnaleźć swą drogę lotu. I believe that in time my heart will heal again And I believe that in time my heart will feel again Wierzę, że z czasem moje serce się zagoi Wierzę, że z czasem me serce ponownie zacznie czuć You've always been right by my side And I trust you with all of my life If you're ever in need of me Ty zawsze jesteś po mojej stronie I powierzyłabym Ci swoje życie Jeśli kiedyś będziesz mnie potrzebował. Czy zabrzmi to banalnie jeśli powiem że on jest moim przeznaczeniem? If you ever find yourself stuck in the middle of the sea, I'll sail the world to find you If you ever find yourself lost in the dark and you can't see, I'll be the light to guide you Jeśli kiedykolwiek utkniesz w środku morza, Przepłynę świat, aby cię znaleźć Jeśli kiedykolwiek zgubisz się w ciemnościach i nie będziesz nic widzieć Będę światłem które cię poprowadzi. And if you ever forget how much you really mean to me Everyday I will remind you A jeśli kiedykolwiek zapomnisz, ile naprawdę dla mnie znaczysz Każdego dnia będę Tobie przypominała. "
#4509 |
Rozeznanie
|
Jakie to niesprawiedliwie, że ja płaczę za tobą, a ty masz już inną. Jesteś jedyną osobą, która mnie rozumie, zna mnie i potrafi doprowadzić do szału. Poznasz ją po tym, że jest kłótliwa, nieszczera i krucha jak lód. O, tam idzie. Miłość. Jestem twoim kryptonitem, twoją słabością, serca miłością. Naprawdę lubię sposób w jaki okazujesz uczucia, spam buźkami na gadu. Udawajmy, że nas coś łączy. Uwolnij mnie, naprawdę tego chcę.
Edytowane przez avocadowa Czas edycji: 2011-01-19 o 11:48 |
![]() ![]() |
![]() |
#4510 |
Przyczajenie
|
skoro nic dla ciebie nie znacze to dlaczego nie potrafisz oderwać wzroku ?
dławię się szczegółami
#4511 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() '' Całe google przewróciłam do góry nogami. Ale i tak nie znalazłam odpowiedzi na pytanie, co się z nami stało. Buty, seks i nieobecność rodziców mówiących nam, co mamy robić, to cholernie fajna rzecz. bo mogę czekać tu na ciebie nawet setki lat. siedze w oknie i wdycham samotnosć. A kiedy dorośniesz, porozmawiamy na poziomie. w górę szkło, wypijmy za błędy. '' |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4512 |
Zakorzenienie
|
chcę zrobić z tobą to, co wiosna robi z czereśniami. dziś przed świtem zabrakło mi łez. a tyle rzeczy do opłakania jeszcze pozostało. |
![]() ![]() |
![]() |
#4513 |
Przyczajenie
|
Siemka dziewczyny
![]() ![]() i choć jestem w stanie zrozumieć wszystko, nigdy nie pojmę dlaczego to się tak skończyło... czasem wydaje mi się zbyt idealne to, że mam takie szczęście, że jest na tym świecie ktoś taki jak Ty, i że ten ktoś jest ze mną, tylko że znając moją głupotę to pewnie to spiep.rzę. |
![]() ![]() |
![]() |
#4514 |
Rozeznanie
|
wielkie dzięki ♥ Znajdę odpowiedzi, których szukałamSpójrz, co się ze mną stało. Nie pamiętam jak się oddycha. Jak wiele snów się zakończy? Brak mi łez.. W moim sercu nie ma już miejsca Czy otoczą mnie ramiona nadziei? A może czas mnie znowu zawiedzie.. Cisza jest zbyt głośna. I wszystko ciemnieje w moich zranionych oczach. Obudź mnie teraz i powiedz mi, że tylko śniłam. W jakiś sposób cofnij czas. W Twoim pożegnalnym pocałunku Bo nie zasługujesz na mnie, a ja nie zasługuję na to Nieszczęśliwa - dopóki nie przyjdzie smutek By dotrzymać mi towarzystwa Kto osuszy moje łzy kiedy będę płakać? Kto będzie trzymać moją rękę kiedy będę umierać? Kto mnie dobrze ustawi kiedy wszystko będzie nie tak? Kto mnie pokocha kiedy ty odejdziesz? Dzień zmienia się w noc jakby wszystko było w porządku, a wtedy padają samotne cienie. Edytowane przez grise Czas edycji: 2011-01-19 o 13:22 |
![]() ![]() |
![]() |
#4515 |
Raczkowanie
|
"
Nie zawsze żyję dobrze, bo żyję chwilą. w powietrzu od emocji za gęsto. brudne serce brudne ręce trzeba się godzić że chcesz mówić ale nikogo nic to nie obchodzi. nie umiesz albo życie tak sprawiło, że o bólu nic nie powiesz i ukryjesz nawet miłość. myślę ile jeszcze mam kredytu w Twoim sercu. Kiedyś prosiłem żebyś tylko mnie uchował a dziś proszę Ciebie Boże spraw bym wszystkiemu podołał, wciąż żyję szybko i nie patrzę na zakręty tak często się gubię i wypuszczam z rąk szczęście. Są rzeczy, których chciałbym nie pamiętać Ale żadnej z nich nie chcę sie wyrzekać. I namiętności zbyt często cię zwodzą I życie kopie w dupę zbyt często za mocno. "
![]() |
#4516 |
Raczkowanie
|
♥♥♥♥♥ " Miś jest obok, wiesz? Wygrywa z Tobą 1:0. Rzadko się uśmiecham, ale kiedy się uśmiecham, to tylko dzięki Tobie.. " |
![]() ![]() |
![]() |
#4517 |
Raczkowanie
|
niezmiernie mi miłoo
![]() Boli mnie głowa, boli mnie serce, boli mnie każda część ciała, w której jesteś. bez muzyki nie da się żyć, nie da się żyć tak jak bez powietrza czy bez serca, Jesteś kimś, z kim mogę się śmiać i płakać. Zadałeś mi cios prosto w serce i patrzyłeś jak krwawię. Upadłam a ty mnie jeszcze skopałeś, nie pomogłeś mi wstać. Bezczelnie patrzałeś jak leżę. Jakoś się podniosłam z tej ziemi, ale za każdym razem, gdy o Tobie pomyślę znów upadam .. |
![]() ![]() |
![]() |
#4518 |
Zakorzenienie
|
![]() siatkaara miło mi ![]() Martusssia ![]() z innej bajki i jeszcze fajniej, że Ty jesteś : * papergirl <3 moja miłość! " pełno jest tylko Twojej nieobecności trajektoria marzeń, amplituda przeżyć, narkoza nadziei nie pamiętam już nawet Twoich ust jak ja mogłam dopuścić do tego, żeby moje serce straciło głowę? tęsknota niesamowicie niedoopisania nasza miłość jest parodią Titanic'a patrzyłam jak odchodzi: pociągnięcie pędza rozmywającego się na płótnie czasu Ty + ja = ERROR - powtarzasz coś do matury?
- tak, 'będzie dobrze, będzie dobrze' ![]()
![]() |
#4519 |
Rozeznanie
|
poprostuAsiss, Kaaate90, ciiri, YourViewOfLife, Martusssia - <3
wpędzasz mnie do grobu, wiesz? ale to nic. oglądaj dalej, mecz ważniejszy. nie zdziw się gdy wypijesz duży łyk drinka, przez Twój przełyk przejdzie ogień i zacznie wszystko wypalać, powietrza będzie brak, a ja uśmiechnę się, wstanę i pójdę. me usta wypełnione zemstą. tak się zastanawiałam... dorośniesz kiedyś? to jego serce co roku sprowadza zimę. serce nie może być puste. musi być wypełnione Tobą, dymem, alkoholem, albo czymś. ale nie może być puste. czasem słyszę jeszcze śmiech i żartobliwe słowa, że jesteś delikatny, czasem jeszcze moje paznokcie czują jego żebra, a moje kolano jego dłoń. wiem tylko, że żyjesz i dobrze się bawisz. to wyjątkowo mało. zadam Ci tylko jedno pytanie: po co to wszystko? poszedł, za jakiś czas wróci, postoi i za jakiś czas się pojawi.
#4520 |
Raczkowanie
|
Był zwykłym cholernym prostakiem, który potrafił wcisnąć kit każdej dziewczynie.
Bez niego dławie się nawet powietrzem. "Misiu" to słowo które wciskał , każdej lasce. Każda na to leciała. Gdyby teraz wszystkie byłe się spotkały i zrobiły mu z życia piekło ![]() Go nawet ogień już nie parzył. |
![]() ![]() |
![]() |
#4521 |
Raczkowanie
|
siatkaara - cieszę się i bardzo mi miło ;*
![]() ![]() " Nie, nie chcę być tylko Twoim przyjacielem. Po prostu teraz mam za mało czasu na coś więcej. Jeżeli ktoś pojawia się w twoich snach, to znaczy, że za tobą tęskni. kochałem Cię, więc wziąłem w ręce te ludzkie fale i spisałem swoją wolę gwiazdami na niebie często śnimy o tych przez których nie możemy zasnąć .. Nie potrafię myśleć racjonalnie, kiedy stoisz przy mnie. wiesz gdzie mam duszę i wiesz, że jeśli chcesz otwierasz mnie jak kluczem, tu nie mam złudzeń. pozwól być drogowskazem wprost do marzeń, chodźmy tą drogą razem, zapakuj sny, zaczekam pod ołtarzem." Edytowane przez desecrate Czas edycji: 2011-01-19 o 13:55 |
![]() ![]() |
![]() |
#4522 |
Zakorzenienie
|
![]() w moim sercu miejsce dla Ciebie, było i jest. poprosisz mnie o jeden taniec, ale gdzie jest wena?
![]() |
#4523 |
Zakorzenienie
|
' frajer, frajer, frajer.. bo co ?! bo poukładał sobie życie na nowo , bez Ciebie ?! jedna para, czekoladowych patrzałek, która zmieniła wszystko. niemożliwe? a jednak.Czy można nazywać 'suką' osobę która na ogół jest bardzo spokojna tylko od czasu do czasu zapali, napije się, która jest bardzo szczęśliwa ze swoim chłopakiem, którego nie odbiła żądnej dziewczynie, ale jeżeli to zrobiła to z nieświadomości że kręcił z inną? Bo mi się wydaje że nie .. A czy można nazwać 'suką' osobę która za wszelką cenę chce odbić chłopaka innej dziewczynie, albo wyznaje strasznie zajętemu chłopakowi miłość ? Bo mi się wydaje że tak, więc następnym razem zastanówcie się do kogo tak mówicie .' eajAgnes - dziękuję ;* .
![]() |
#4524 |
Raczkowanie
|
Jesteś mi światem, doliną wśród mgły. Powietrzem, ziemią i wodą.
Trzeba cierpliwie czekać na właściwy moment, a prędzej czy później dostanie się wielką szansę. Tak jak w przyrodzie. Najwięksi drapieżcy są też najbardziej cierpliwi. Mark nigdy nie zapomniał pewnego filmu przyrodniczego, który widział w telewizji. Pokazano jaskinię w południowej Afryce zamieszkaną przez tysiące nietoperzy. Żyjący na dnie mikroorganizm żywił się odchodami nietoperza; mikroorganizm został zjedzony przez czerwia, tego z kolei pożarł chrząszcz, sam stając się ofiarą pająka. Na końcu nietoperz połknął pająka. Doskonały łańcuch pokarmowy. Nietoperz był najszczęśliwszy, a jedyne co musiał zrobić to gówno. A potem tylko czekał. Miłość piękna jak sen, fascynująca i nierzeczywista jak tęcza w nocy. |
![]() ![]() |
![]() |
#4525 | |||||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
dziękuję, dziękuję. ;* ![]() ![]() ucichł krzyk opadając na dół z idealną ciszą. miał ją na wyciągnięcie ręki, co pozwoliło mu bardziej się od niej oddalić. nie potrafiła mu to tak po prostu powiedzieć, więc czekała na tą specjalną chwilę, ale ona nie nadeszła i już nigdy nie nadejdzie. unikamy siebie tak jakbyśmy doskonale pływali już nie dotykając gruntu. powoli się rozpędzam i widzę wielką górkę, pod którą muszę z bólem podejść uważając na kamienie.
![]() |
#4526 |
Raczkowanie
|
Powiedziałeś ,,zapomnij"... A dziś widząc mnie z innym potykasz się o wspomnienia Nie waż się zbliżyć do mojego serca. Mojego serca!
Chcę damą być i chcę być natchnieniem Divą kobiecych kaprysów i wad Dla jednych muzą, a dla innych snem Chcę stworzyć na nowo swój świat Irminka http://www.facebook.com/profile.php?id=100000420827906 Edytowane przez i_nie_zmienia_sie_nic Czas edycji: 2011-01-19 o 15:25 |
![]() ![]() |
![]() |
#4527 |
Raczkowanie
|
Wybacz mi.
Nie mam już sił żeby o Ciebie walczyć. Czy w XXI wieku nikogo już nie stać na miłość dłuższą niż tydzień? Największa odpowiedzialność spada zawsze na człowieka, Który jeszcze nie był odpowiedzialny za nikogo. Gdybym mogła Cię zatrzymać, Przeprosić, Wytłumaczyć... Nie zrobiłabym tego. Gdy zerwiesz ze mną sms-em, To przysięgam, że pojadę do Ciebie, I zmuszę do popatrzenia mi w oczy Zmuszę do tego, Abyś powiedział mi: "nie kocham Cię już". Miło jest mieć świadomość, Że mogę kogoś kochać.
#4528 |
Wtajemniczenie
|
Ups, chyba mnie tu troszkę nie było
![]() ![]() Ja idę w przód mam się dobrze a Ty? Chcesz pomnożyc swoje szczęście? Podziel je z drugą połową. Dlaczego przyjaźń damsko-męska nigdy nie będzie TYLKO przyjaźnią? Nowy dzień, nowa paczka fajek, nowa - jeszcze większa - nadzieja. Mój kark lubi smak twoich ust. Wszystkie ciche szepty, zalotne spojrzenia.. Sama nie wiem co we mnie wstąpiło. Moje serce już mnie nie słucha, a rozum podąża swoją drogą. Edytowane przez ouu Czas edycji: 2011-01-19 o 16:30 |
![]() ![]() |
![]() |
#4529 |
Raczkowanie
|
naucz się zatrzymywać łzy w połowie twarzy,
tak by nie dotknęły uśmiechu. |
![]() ![]() |
![]() |
#4530 |
Raczkowanie
|
Widzę pytania w Twoich oczach,
Wiem co dzieje się w Twojej głowie Ale możesz być pewien mnie, ja znam swoje serce, zawsze odpowiem że pragnę Cię najbardziej na świecie .. I choć popełniam błędy To nigdy nie złamie Ci serca. będę cię kochała z każdym oddechem Dam Ci wszystko co będę mogla, Zbuduje twoje sny swymi rekami, Zapiszemy nasze wspomnienia na ścianach. I kiedy po prostu jesteśmy razem Nie musisz o nic pytać bo wciąż mi zależy, Bo choć czas płynie moje uczucie się nie zmieni. All 4 One - I swear przerobiłam troszkę słowa .. ___________ ...nocnym pociągiem aż do końca świata. wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:52.