|
|
#4411 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy GG, część XXII
"a mój dom parę kroków stąd Boże mój, czemu bawią się tak, w imię czego niszczą mój świat tak walczę ze złem, a zło rośnie we mnie z każdym dniem. " <3 |
|
|
|
#4412 |
|
Raczkowanie
|
suve, poprostuAsiss, karmelowomi, happyend, grise, z innej bajki, ratatamm, rumuneczkaxd, istny_paradoks, marikab - znowu Was okradłam
"Let's go quiet to the park where it first started" "I felt my heart was trying to find a place for you to stay" "In the rain, in the dark we'll lay In your arms I'll stay" "Don't break me, I bruise easily" "Please take care of me" "I heard it in your voice when your love died" "Would you stay just a little, my love?" |
|
|
|
#4413 |
|
Przyczajenie
|
siemaaa ;DDD
.mówisz mi więcej niż chciałabym słyszeć . .ile razy mogę Ci wybaczać ten sam błąd ? .pojawiasz sie zawsze wtedy kiedy wszystko zaczyna sie układać "nie znam słów co pozwolą Ci wybaczyć ale posłuchaj tych którymi pragnę tłumaczyc " cdn. ;p jestem nowa wiec musicie mi wybaczyc;p ps. świetne opisy dziewczyny
|
|
|
|
#4414 |
|
Raczkowanie
|
lubię , gdy nie mówisz. Bo gdy mówisz to zazwyczaj boli.
Chciałabym użyć fizyki i obliczyć wartość przyspieszenia dzieląc fałsz przez miłość, oczekując , że wyjdzie tego dużo. Dużo naszej miłośći. Dodaj mnie do siebie , odejmnij kłamstwa , podziel przez zaufanie i pomnóż przez wierność. Czysta matematyka. Nikt nie mówił, że życie jest denne, ale i bez tego to wiedziałam. |
|
|
|
#4415 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() z każdym dniem coraz bardziej go pragniesz. z każdym dniem coraz bardziej uciekasz oczami w jego stronę. zauważyłaś dziewczyno, że od pewnego czasu jesteś kimś ? nie tą zabawką, nie jesteś już rozbitym szkłem, w którym słyszał tylko krzyk bólu. dzisiaj uciekam od teraźniejszości. chcę by było jak kiedyś, pomóż mi przenieś się w tamte czasy. widziałam u niej w oczach jego odbicie. jakby go całego przekalkowała i miała cały czas przed swoimi oczami. i nagle pojawił się uśmiech, który zmienił wszystko.
|
|
#4416 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
''
jak zaufać teraz komuś skoro anioł mnie oszukał ? Teoretycznie nie chce Cię już znać. Praktycznie brakuje mi Ciebie. Patrzył mi w oczy. Poczułam, że nie umiem mówić, że plącze się pomiędzy prostymi wyrazami.Litery nie chcą układać się w słowa. Wtedy po raz pierwszy poczułam, że mi zależy. Gorączka myśli spędza mi sen z powiek Co nowego o sobie na mieście się dowiem Co nowego *******ą na mój temat Co robię, czym się zajmuję to dla was jest dylemat ? Jeżeli kiedyś otworzę agenturę To przyjmę was do pracy wiem nawet które Pierwsza na pewno to będzie Ania! Ma pusto w głowie nadaję się do dymania Pamiętasz jak w Warszawie karierę zrobić chciałaś To ty tam penero sponsora szukałaś Ej Anka mój ziomek wiedzieć chcę po ile się puszczasz MADAM ReE Ne Materialna dziwko miałaś dobrego chłopaka Jesteś, byłaś nikim szkoda mi dzieciaka Kto ma wiedzieć ten teraz wie, że z sąsiadem faceta wy***ałaś się [Gabi] '' |
||
|
|
|
#4417 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
jesteś zbyt przewidywalny, jak na moją przepełnioną inteligencją osobowość.
tak myślałam, że się na Tobie zawiodę. zamykam wszystkie drzwi, byś nie wszedł. zamykam okna, by nie poczuć Twojego zapachu. i zamykam serce, którego z dnia na dzień jest coraz mniej. tak, uśmiecham się na myśl o Tobie, ale gdy widzę Cię w rzeczywistości, nie jest już tak wesoło. może to dobrze, że razem nie jesteśmy, w mojej głowie jesteś odrobinę przystojniejszy. i jeśli Ty masz być przyczyną moich problemów, to będę ich szukać nawet na końcu świata. rozmawiam czasem z Tobą, ale Ty nie masz o tym pojęcia. mówiłeś, że zmizerniałam, nie pytając, dlaczego. najnormalniej w świecie przegiąłeś. jesteś dla niej zbyt atrakcyjny, wiesz? chcesz wiedzieć, jak wygląda koniec związku? spójrz mi w oczy.
|
|
|
#4418 |
|
Zakorzenienie
|
rumuneczkaxd, cornflower_, marikab Paralogiczna i kto to mówi " chodziłam tak z kąta w kąt i czekając na Ciebie wymyśliłam jeszcze kilka kierunków świata pierwiastek z 'wkrótce' to 'nigdy' mogłabym być słodka i nie rzucać się wcale, i gdybym była ciastem, wylizałbyś talerz facet, bardzo konkretny i w ogóle.. bardzo powiedziałeś, że się zmieniłeś
a ja głupia pomyślałam, że na lepsze "
|
|
#4419 |
|
Rozeznanie
|
dziękuje ; *
przez Ciebie moje dłonie to rozsypka.
tak to był dzień kiedy przestała się starać, kiedy przestało jej zależeć by być piękną, w końcu walki z wiatrakami nie wygrasz. Ona jest piękniejsza. cóż czas przyznać się przed sobą. jestem dziewczyną z okolicy, która jest zawsze, która mimo wszystko mimo co, która jest w stanie zrozumieć wiele. Zwykła, szara, bez seksapilu i intrygi. ile razy jeszcze pojawisz się przed całkowitym zniknięciem? a może zostaniesz na zawsze? susze łzy suszarką. ja rozumiem, ale to nie zmienia faktu, że cierpię. ja rozumiem, ale to nie znaczy, że coś wiem.
|
#4420 |
|
Raczkowanie
|
Pośród tych szarych bloków zaczynasz zmieniać się.
|
|
#4421 |
|
Raczkowanie
|
cornflower_ z innej bajki LonelyDay - zabierajcie ;-*
" Zawładnęło mną Twoje przypadkowe muśnięcie ręką.. I never meant to brag But, I got him where I want him now. Nigdy nie chciałam się przechwalać Ale ja mam go tam, gdzie go teraz pragnę kładł mnie spać sms-em 'dobranoc skarbie. kocham cię' i budził telefonem 'hej kochanie! sniłaś mi się.' " |
|
|
|
#4422 |
|
Przyczajenie
|
brzydzę się fałszem, a jeszcze bardziej swoją bezsilnością wobec niego
patrząc w gwiazdy wciąż nasuwa się jedno życzenie kiedyś męczyłam się z tym w każdej sekundzie, dziś to tylko przejściowe ukłucie i mimo wszystko dobrze, że byłeś
|
|
#4423 |
|
Raczkowanie
|
Ludzie będą chcieli zniszczyć Ci życie.
Będą chcieli to zrobić bez konkretnego powodu. Opowiedz mi jak to było z Nią. Mimo wszystko cierpiałam, Mimo tego uśmiechu, bolało. Gdybym Ci powiedziała, że jesteś Panienką Lekkich Obyczajów, Uśmiechnęłabyś się i podziękowała za 'komplement' Poczuj się lepiej i wyzwij od szmat, Swojego 'Aniołka' Rozmawiałam z Bogiem. Powiedział, że niedługo będzie lepiej. Opanuj się. Wysłuchaj. Zrozum. Nie kocham Cię. Got to open my eyes to everything. /Otwórz mi oczy na wszystko/ Save me. Mówiąc do Ciebie mam wrażenie, że Rozmawiam ze sobą. Jesteś taki nieobecny. To dziwne, Bo zawsze słuchałeś, Tak zachłannie pragnąłeś moich słów. Nie płaczę dlatego, że odchodzisz. Nie będę tęsknić, za kimś kto mnie zranił. Ja po prostu przyzwyczaiłam się Do tego, że mam się do kogo przytulić. -Brakuję Ci czegoś? -Tak. -Jego? -Nie, brakuję mi świadomości, że mam kogoś na kim mogę polegać, Brakuję mi tego poczucia, że mam do kogo zadzwonić o 3 w nocy, Gdybym kiedyś..za miesiąc lub dwa Chciała pójść do Niego dać mu drugą szansę, To błagam, chwyć mnie mocno za rękę, Szarpnij mną najmocniej jak się da Popatrz prosto w oczy i powiedz: 'Chyba Cię poj*ebało' Boję się, że kiedyś obudzę się ze świadomością, Że Cię straciłam. Że Ciebie przy mnie nie ma I już nie będzie. Przeraża Mnie myśl, że kiedyś zatęsknię za kimś, kogo mam przy sobie. Słuchałam, gdy mówiłeś. Mówiłam, gdy potrzebowałeś pocieszenia. Uśmiechałam się, gdy Ty to robiłeś. Płakałam, gdy Tobie życie waliło się na grzbiet. W zamian otrzymałam 'Spier*dalaj' Gdy to JA potrzebowałam pomocy.
|
#4424 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() czemu palę? papierosy przypominają mi Ciebie. zaciągając się, gdy cały dym leci do płuc,
czuję podskórną satysfakcję, a w głowie wszystko wiruje, a tak na prawdę to wszystko tylko niszczy mi zdrowie, tak jak ty i moja "miłość" do Ciebie. |
|
|
|
|
#4425 |
|
Rozeznanie
|
nikt nigdy nie mówił ,
że miłość jest prosta . moje szczęście zaczęło i skończyło się na Tobie. miłość ? brak komentarza będzie najlepszym komentarzem.
|
#4426 |
|
Raczkowanie
|
znów zapomniałam , że nadal cię kocham . bez pożegnania , bez żalu , bez łez . wyjedziesz jeszcze raz , jeszcze raz zapomnę i po raz kolejny łza popłynie , gdy wrócisz . żeby już było normalnie . i nie zapomnij się uśmiechnąć . tak po prostu , bez udziwnień , nie na pokaz , dla lansu . na zawsze . przestałam słuchać reszty świata . nie chcę wiedzieć na czym stoję .
|
#4427 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Najlepsze perełki:
affen, _changime, czochrajb, dreams_x33, grise, kontrastowa0, kreskowa, Lovely x3 ___________ 'Za bardzo nam zależało. Mnie za bardzo zależało na Twojej miłości, a Tobie za bardzo zależało na tym, by mnie przelecieć. Poczułam dziwne szarpnięcie w sercu, gdy Cię ujrzałam, ale ciągle sobie wmawiałam, że to jest nienawiść do Ciebie. Zasnęłam z myślą o Tobie, o nas, o tamtych wakacjach. Teraz nic nie będzie jak wtedy. Myślałeś, że odchodząc nic nie mówiąc nie skrzywdzisz mnie? To ja Ci powiem. Skrzywdziłeś mnie bardziej, bo cały czas nie wiedziałam na czym stoję i robiłam sobie nadzieję. Nie będę siebie oszukiwać. Nikt nie jest w stanie Cię zastąpić. Najmocniej pragniesz mnie wtedy, kiedy ja o Tobie zapominam. To może być ostatnie nasze spotkanie. Wiesz, nie liczę na wiele. Tylko spójrz na mnie takim wzrokiem jak wtedy, kiedy pierwszy raz na mnie patrzyłeś i uśmiechnij się. Niczego więcej nie oczekuję. Chcę tylko miło Cię zapamiętać'
Czasami trzeba zrobić to, co trzeba. Edytowane przez marikab Czas edycji: 2011-01-17 o 18:21 |
|
|
|
|
#4428 |
|
Zadomowienie
|
dziękuje
" Stał tak blisko. Dość blisko, by móc jej dotknąć. Czuła delikatny zapach wody kolońskiej i skóry jego kurtki. I nadal nie odrywał spojrzenia od jej oczu, a ona nie była w stanie odwrócić wzroku. Jego słowa nie były niczym wiecej jak tylko dopełnieniem uderzeń serca, które czuła. Niecodzienni mężczyźni rodzą się nocą ... w snach. Czasem zdarza mi się usiąść na podłodze i po prostu marzyć. Później otwieram oczy, zdziwiona, że nie jestem na środku morza. życie to taki dziwny prezent. Na początku się je przecenia: sądzi się, że dostało się życie wieczne. Potem się go nie docenia, uważa się, że jest do chrzanu, za krótkie, chciałoby się niemal je odrzucić. W końcu kojarzy się, że to nie był prezent, ale jedynie pożyczka. I próbuje się na nie zasłużyć." |
|
|
|
#4429 |
|
Raczkowanie
|
♥♥♥
poprostuAsiss , blondii 69 , mad_woman , karmelowomi , your blue eyes , grise , styrana , latin , dontgivemenames , martusssia so_steadfast , _mandarynka - pozwoliłam sobie zabrać te wasze cudeńka.
marikab - dziękuję Perełko. Idealne zakończenie, idealnie gów.nianej miłości. ile razy można zaczynać od nowa? cholera. przewracane kartki też się kiedyś skończą! Z miłości została tylko kupka popiołu. "Pier.dolnij drzwiami. Raz a porządnie. Tak żeby zadudniło i zatrzęsło. Chcę mieć pewność, że już nie wrócisz. "
-http://www.fotka.pl/profil/SiAtKaaRaEdytowane przez siatkaara Czas edycji: 2011-01-17 o 18:27 |
|
|
|
#4430 |
|
Raczkowanie
|
ja tutaj? ale miło.
wydaje mi się, że łatwiej byłoby mi kochać ciebie tu, niż ciebie tam.
niby ty kochasz mnie, a ja niby kocham ciebie. ale żadne z nas nie jest w stanie poświęcić się dla tego uczucia. dobrze, dalej niby się kochajmy. gdy byłam mała krzyczałam na moich przyjaciół, gdy wyrywali sobie z rąk bezbronną zabawkę. dzisiaj, gdy jestem już duża, nie mam siły krzyczeć, by przestali wyrywać sobie w taki sposób mnie. siedzę w kącie i szukam swojej siły gdzieś w zakamarkach swego wysuszonego serca. kiedyś poprosiłam go, by nauczył mnie kochać. nie wiedziałam wtedy, że tego nie da się nauczyć.
|
#4431 |
|
Zakorzenienie
|
narysuję rzecz której nie ma,
|
|
#4432 |
|
Zadomowienie
|
Marsi89
siatkaara Czasami najcenniejsze jest to, czego inni nie potrafią docenić. Jestem tylko człowiekiem. Nie ideałem. Chociaż lubię myśleć, że jestem ideałem.
|
|
#4433 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: ♥♥♥
Dziękuję Skarbie Niezmiernie mi miło ![]() A Moje Złotko jak zawsze niezawodne ![]() "Obiecaj mi tylko jedno kochanie. Jeśli inni będą chcieli Cię zmienić w imię przyjaźni, miłości czy rozsądku…Nie pozwól im. Obiecaj, że zawsze będziesz sobą. Wiesz przecież, że Twoje serce dobrze wie jak żyć. Obiecaj mi to wszystko i idź. Żyj!" Wiesz dlaczego jestem od Ciebie starsza? Bo statystycznie kobiety żyją dłużej a ja już nigdy nie chcę cię zostawić samego. Ja po prostu uczę się żyć. Żyć od nowa. Wykorzystać szanse tych jeszcze kilku godzin, dni, miesięcy, lat? Zadzwoniła do radia i zamówiła dla niego piosenkę z okazji urodzin. Z dedykacją "walczymy z przeciwnościami losu, z nią". Nawet wróg nie potrafi tak ranić swoją nienawiścią jak ukochana osoba obojętnością. Miłość piękne uczucie....ale co zrobić gdy kochamy a nie ufamy, gdy darzymy uczuciem, a nie szanujemy, gdy cały świat jest przeciwko nam? Był taki dzień w moim życiu, kiedy wzięłam ukochanego mężczyznę za rękę i od tego dnia idziemy przez życie razem. Nie kupuj mi kwiatów ani żadnych prezentów. Tego nie potrzebuję. Bądź po prostu przy mnie bo Cię kocham, a miłość nie przelicza się na pieniądze. Po prostu bądź przy mnie, kochaj mnie tak jak ja Ciebie. Słabe serce, nie chciane uczucie, gorycz, rozczarowanie, żal do całego świata, a może tylko do ciebie i do niej. Czy muszę przez to wszystko przechodzić, naprawdę zasługuję na takie traktowanie? Stoję w kroplach deszczu już drugą godzinę. Pragnę by zmyły ze mnie ten śliski i lepki brud. W kroplach deszczu nie widać łez. Nikt nie zauważy, że cienkie strugi płynące po policzkach to moja rozpacz, moja ucieczka, moje szaleństwo. To znowu ja, zapłakana, smutna, bez wiary.
|
|
#4434 |
|
Przyczajenie
|
Dot.:
Miliony emotikonek na gadu gadu nie zastąpią prawdziwych uśmiechów.
Czas zająć się sobą i olać wszystko dookoła. Czy nie tak zawsze planowałaś ? Nie umiesz obojętnie przejść, tak jak robi to każdy... Trzymaj dystans ![]() Z sentymentem dziś podchodzę, do wszystkiego co związane jest z Tobą. Każda kolejna chwila, może być tą którą będzie warto wspominać ![]() Złe dni to takie gdy patrzysz na wszystko co piękne, a to i tak przeradza się w twój płacz. Jej radość to tylko smutek w ładnej otoczce. Przez życie iść z wymówką, że raz się tylko żyje ![]() |
|
|
|
#4435 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: ♥♥♥
Układanka słów i znaczeń.
Dziewczyno, rozkmiń to, jak bardzo jestem szczęśliwa! W myślach ciągle Cię mam, wciąż latasz w kątach mojej głowy. konstelacje gwiazd. Pełnia księżyca, ty i ja. My zapatrzeni w siebie, niech ta cudowna magia trwa. |
|
|
|
#4436 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() uhuhuhu kłaniam się ![]() nie wiecie, nie wiecie, mów mi tak ![]() po to piszemy ![]() no, no, i jeszcze Ty. i ja Tobie również pozwalam ![]() *
Podsycasz ten bezsens. Zrozumiałam, że ludzie są tylko ludźmi. Nie należy od nich wymagać zbyt wiele. Miałam być grzeczna, beżowy lakier nie trzyma się moich paznokci. Miałam być sumienna uczennicą, nagle wyszło słońce. Miałam nie tęsknić.. Myślisz, że potrafiłbyś jeszcze raz zatrzymać dla Nas czas? Nie wszystkie myśli wypowiadamy. Często, nawet bez konkretnego powodu, ukrywamy je nie tylko przed innymi, ale i przed samym sobą. Boimy się czuć, mimowolnie maskujemy niektóre uczucia udawaną postawą Nie dbam o to lub jak kto woli Mam wyj*bane. Co jest magiczne? Nieziemski jest fakt, że błysk w oczach zdradza wszystko. I możemy milczeć, możemy spoglądać na siebie z oddali a Nasze spojrzenia... one powiedzą resztę. Polej mi. Opowiem Ci. Kubek wypełniony po brzegi herbatą. Serce wypełnione po brzegi Tobą. Wieczór się wypełni tęsknotą. Albo bierzesz mnie całą, w pakiecie z niedoskonałościami, albo odpuszczamy. Nie zmienię się. Wybieraj. Oby mądrze.
(...) a jak już chcieć to tak, że od samej chęci rośnie serce. .. gdzie nadać list, aby dotarł do Ciebie? Marika, moja Mała Iskierko, tak bardzo mi Ciebie brak.. [*] Edytowane przez poprostuAsiss Czas edycji: 2011-01-17 o 20:40 |
|
|
|
|
#4437 |
|
Raczkowanie
|
dziękuje
![]() wam maleństwa podnosicie mnie na duchu ![]() <3 Mrs Unfabulous " Byłam przy tobie w najgorszych momentach twojego życia, a ty poszedłeś do innej i powiedziałeś że, bez niej byś nie przetrwał Kiedyś znowu przyjdzie czas, by zobaczyć ukochane oczy, pełne oddania i wrażliwości, i zaświeci najwspanialszy blask, tych dawno niewidzianych oczu. Czas Zrozumieć, że nie wszystko trwa wiecznie Czasami starania nie wystarczą, Czasami za późno na powroty Tracimy przyjazne osoby, pozostaje tylko milczenie. Straceni obdarci z wiary i nadziei, nie czekają już, aż ich życie się zmieni Straceni po prostu zagubieni. Być dla ludzi nikim, oto wartość istnienia, kiedy w puste, szare dni nikt na Ciebie nie czeka... Więc nie mów, że mnie kochasz na zawsze i zaśnij, Jutro okłamiesz mnie po raz ostatni. "
|
#4438 |
|
Raczkowanie
|
siatkaara -
" znasz ten ból? kiedy los odbierze Ci Twoje serce, oczy i uśmiech i odda je innej? to było tak dawno. a nadzieja, że jeszcze kiedyś porozmawiamy, trwa. nie kocha się kogoś za coś. po prostu się kocha i już. oddając komuś coś, co jest dla nas wszystkim. po prostu ranimy siebie. nazywał mnie słońcem, a potem dodał, ze patrzenie na mnie, raziło go w oczy. nieodwzajemniona miłość jest jak bateria w telefonie, powoli się wyczerpuje. "
|
#4439 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
dziękuje skarb . <3 ;* Cytat:
pozwolę sobie zabrać . ![]() ''
Usłyszała od Niego, że za bardzo się w to wszystko zaangażowała.Przepraszam bardzo , ale kto zaczął tą grę w miłość jak nie Pan ? Tylko że dopiero na koniec powiedziałeś , że to była tylko taka gra - dla rozrywki w nudne wieczory . ogarnia mnie wku*wienie od początków rzęs po końcówki włosów.i znowu być małą dziewczynką, która nie może zapamiętać ile ma lat. naucz się podłości i bądź w niej mistrzem. Wariatek się nie kocha. Wariatki można lubić. Niektórzy je nawet uwielbiają. Wariatki śmieszą. Wkurzają. Rozbawiają. Są świetnymi kumpelami. Potrafią słuchać. Można im się zwierzać. Wariatek się nie kocha. Nie od tego są. Może za mało im zwyczajności po prostu? Bo z wariatką trudno jest długo wytrzymać.Ale nigdy nie będą Najważniejsze. Bo przecież to tylko wariatki. I w końcu przestają być potrzebne. Są za głośne. I niewielu wie, że one też mają uczucia.... I potrafią płakać. Może dlatego są niekochane? Wariatek się nie da pokochać. Tak prawdziwie. Do bólu. Wariatki zawsze będą tylko wariatkami. - źle wyglądasz. co Ci się stało.? - nic. nie zrozumiesz. - spróbuję. - a bolały Cię kiedyś wspomnienia.? '' |
||
|
|
|
#4440 |
|
Raczkowanie
|
rumuneczkaxd , blondii69 , happyend , Martusssia - Okradam perełki
Przysięgam, nie miałam w planie go kochać.
Moje sumienie gdy go widzi jest bezsilne, a moje nogi wyglądają jak by mięśni nie miały. Kompletny paraliż i to już nie tylko szarych komórek. Czy ja coś w życiu zrobiłam nie tak , że skazało mnie na masową porażkę ? Na tą miłość czekałam całe życie teraz widze , że szkoda było czasu nie tylko mojego ale i twojego. Dlaczego nie patrzysz mi w oczy ? Boisz się , że dawne uczucie powróci? ![]() No dalej chodź ! spiernicz to znowu . Rozwal wszystko jednym ruchem, bo tak najlepiej. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:34.

Niezmiernie mi miło