Pierwsze ruchy, większe brzuszki - pięknie rosną nam Maluszki. Mamusie maj-czer. 2011 - Strona 151 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Na kolejny tytuł nowego wątku wybieram:
"Raz jest synek, raz córeczka - wiosną wskoczą do wózeczka" 23 37,10%
"Kurtka za mała, brzuszek już duży, a nam do wiosny czas się dłuży" 6 9,68%
"Wielkie brzuchy, duże dzieci, do porodu szybko zleci" 1 1,61%
"Mamusie zaczynają wyprawkę kupować, a dzidzie na naszych brzuszkach trenować" 2 3,23%
"Dzieciaczki w brzuszkach buszują, a mamusie wyprawki kupują" 3 4,84%
"Z uśmiechem na twarzy na wiosnę czekamy, by przywitać się z naszymi maluszkami" 3 4,84%
"Płeć maluszków już znamy i wyprawkę im szukamy" 1 1,61%
"Chłopiec czy dziewczynka - to już wiemy i piękną wyprawkę kompletujemy!" 5 8,06%
"Coraz większe mamy brzuszki - uśmiechnięte w nich maluszki" 18 29,03%
Głosujący: 62. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-01-10, 19:43   #4501
ddaaiissyy
Zakorzenienie

GG do ddaaiissyy
Dot.: Pierwsze ruchy, większe brzuszki - pięknie rosną nam Maluszki. Mamusie maj-czer

Cytat:
Napisane przez Paulizia Pokaż wiadomość
Lolka witaj w klubie jajusiow! Chyba znowu remis
Mary zdemaskowalas mnie... ja Cie szpieguje. Zazdroszcze Ci, ze w ciaze zaszlas 2 tygodnie wczesniej ode mnie
:P

MoniaK, a ja teraz zobaczylam, ze my mamy termin na ten sam dzien

Aga u mnie niania jest niezbedna. Po pierwsze zamierzam zrobic dziecku osobny pokoj, a po drugie jak to w Anglii bywa mamy dwupoziomowy dom. No i strasznie sie boje tej smierci lozeczkowej, bo taka sutuacja spotkala niedawno mojej kumpeli przyjaciolke

---------- Dopisano o 18:40 ---------- Poprzedni post napisano o 18:39 ----------

ddaaiissyy bedziemy mieli malego Antosia
Podobno przy takim malenstwu kilogramy same leca, bo czasem nie masz czasu nawet zjesc
Jak u mnie bedzie facecik to tez ANTOŚ !!!
Wlasnie wyszperałam liste gdzie mamy zestawienie coreczki./synki

Gabrysia 27.05.2011, godz. 3.10
Twój pierwszy krzyk...

ddaaiissyy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-10, 19:43   #4502
Paulizia
Wtajemniczenie

Dot.: Pierwsze ruchy, większe brzuszki - pięknie rosną nam Maluszki. Mamusie maj-czer

Princi... ze niby sprana? Mi sie wydaje, ze taki jej urok no i majatku nie kosztuje
Stary 2011-01-10, 19:44   #4503
agnieszka_pe25
Wtajemniczenie

Cytat:
Lolka witaj w klubie jajusiow! Chyba znowu remis
Mary zdemaskowalas mnie... ja Cie szpieguje. Zazdroszcze Ci, ze w ciaze zaszlas 2 tygodnie wczesniej ode mnie
:P

MoniaK, a ja teraz zobaczylam, ze my mamy termin na ten sam dzien

Aga u mnie niania jest niezbedna. Po pierwsze zamierzam zrobic dziecku osobny pokoj, a po drugie jak to w Anglii bywa mamy dwupoziomowy dom. No i strasznie sie boje tej smierci lozeczkowej, bo taka sutuacja spotkala niedawno mojej kumpeli przyjaciolke

---------- Dopisano o 18:40 ---------- Poprzedni post napisano o 18:39 ----------

ddaaiissyy bedziemy mieli malego Antosia
Podobno przy takim malenstwu kilogramy same leca, bo czasem nie masz czasu nawet zjesc
zawsze pisze ze u mnie byla zbedna, ale podkreslam ze to jednopoziomowe mieszkanie, faktycznie na 2 pietrowym moze sie przydac serio znasz kogos kogo dotknela smierc lozeczkowa dziecka? ja tez jestem poschizowana, dlatego mysle o tym monitorze
agnieszka_pe25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-10, 19:44   #4504
moria44
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez principessina Pokaż wiadomość
(...) rzeczywiscie niby w necie trzeba uwazac na to co sie pisze, bo to w koncu internet i nie nalzaloby byc do konca szczerym ale ja tak nie potrafie
princi ja myślę, że szczerym to trzeba być jak najbardziej ale zawsze trzeba mieć świadomość, że to o czym piszemy może przeczytać nasza sąsiadka, jakaś tam dalsza kuzynka, koleżanka, czasem pracodawca i jeśli jest coś o czym nie chcielibyśmy się dzielić z tymi osobami to lepiej w klubie napisać, tak mi się wydaje

listopadowa80 dzięki za przepis ale to lody z jajkami Nie boisz się w ciąży? Ja to w ogóle przed ciążą nie robiłam lodów z jajkami bo to w sumie surowe się je, no nie?

Cytat:
Napisane przez dorkabl Pokaż wiadomość
(...)Zagłosowałam na pierwszy tytuł. Taki mi sie pozytywny i wesoły wydaje
Ten tytuł, jak już chyba wcześniej pisałam, przyśnił mi się właściwie w czasie bezsennej nocy

Cytat:
Dziewczyny zastanawialam sie czy takie zwykle body rozpinane na napki przy szyjce bedzie ok, bo znajoma mi doradza kopetowe Wy takowe kupujacie?
Mam takie i takie

Cytat:
Napisane przez gusiagatko Pokaż wiadomość
Witam wszystkie Mamusie
Postanowiłam w końcu dołączyć. Podczytywałam Was już on dłuższego czasu.
gusiagatko no witamy Póki co wpisałam na listę synka ale gdyby coś się zmieniło to daj znać no i udzielaj się często

Cytat:
Napisane przez ddaaiissyy Pokaż wiadomość
hej Dziewczynki !!!
Witam Was w nowym roczku bo znów ok 2 msc mnie tu nie było (..)
Jaka płec dominuje ???
ddaaiissyy baty się należą za pracoholizm, w dodatku w ciąży no i za zaniedbywanie forumowych koleżanek. Musisz się teraz zmobilizować i być na bieżąco Fajnie, że znów jesteś Dorzuć jakieś brzuszkowe fotki
Jeśli chodzi o nasze dzidziuśki, to "statystyka" jest na pierwszej stronie.

Cytat:
Napisane przez Lolka1212 Pokaż wiadomość
Dziewczynki ja już po wizycie.. Dzidzia zdrowa, wyniki wszystkie dobre, jestem bardzo happy ..i udało się płeć wykukać
Będę miała Synka
Lolka gratuluję Świetne wieści

daget ja też mam polipa i to całkiem sporego ale póki co nie daje o sobie znać

agus87 piękna waga córeczki

God couldn’t be everywhere, so he created mothers

Edytowane przez moria44
Czas edycji: 2011-01-10 o 19:46
moria44 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-10, 19:48   #4505
matallewar
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny co myslicie o tej kurteczce taki nie za blady ten kolorek
http://allegro.pl/george-j-nowa-dwus...396769003.html
Mi się podoba Przecież nie wszystkie ciuszki muszą mieć bardzo wyraźny kolor

Ja się zakochałam w stroju żabci, który kupiliśmy w h&m na wyprzedaży Może zaraz zrobię fotkę i Wam wrzucę

Rok z Jillian i Mel B✓
Extreme shed&shred lvl 2 (9/15)
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

Gluten, Sugar & Meat Free
More water&vegetables
13/100 sugarfree days
matallewar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-10, 19:48   #4506
Paulizia
Wtajemniczenie

Cytat:
Jak u mnie bedzie facecik to tez ANTOŚ !!!
Wlasnie wyszperałam liste gdzie mamy zestawienie coreczki./synki
Sliczne to imie nie? Tylko wszyscy maja zakaz mowienia per TOSIEK, bo mezu sie wkurza To po jego dziadku. Niektorym ludziom jak powiedzialam, ze dam tak na imie syneczkowi to bylo ''eee skrzywdzisz dziecko'', ''takie starodawne???''' tylko to mowili ludzie, ktorych dzieci maja na imie Nicole, Kevinek, Brianek, Vanessa
Stary 2011-01-10, 19:48   #4507
anula_81
Zakorzenienie

Dziewczyny! Chyba sie na was obraze..normalnie jak mozna 10 stron napisac od rana nooo.. ja tu ciezko pracuje, potem jade odbierac laktator aventu na drugi koniec miasta, obiad sobie robie i siadam a tu 10 stron, jeszcze plecy mi wysiadly i w zadnej pozycji nie moge sie usadowic

Cytat:
Ale jazda z ta dupa od mam stycziowo lutowych Ale ktos musi miec nudne zycie, bo wymyslac sobie inne i oczy mydlic komus

A poza tym dla Was, bo tylko do pracy poszlam i musialam nadrabiac 10 stron

Ide jutro do poloznej na poza programowa wizyte. Musze wziasc od niej formularz i zapytac sie o zasilki Mam nadzieje, ze uda mi sie dostac becikowe. No i jeszcze po 25 tygodniu moge dostac 190 funtow. Kazdy grosz sie przyda

Ide sobie wszamac pizze, bo kupilam Ristorante mniam

Marzy mi sie taki!!! Super jest
no neizla historia z ta dziewczyna, ale powiem wam juz slyszalam takie historie wiec mnie wcale to nie dziwi, ludzie ktorzy sa zakompleksieni, nie maja swojego zycia, siedza w internecie i wymyslaja niestworzone historie, bez komentarza po prostu. alicja H tez zniknela, moze i ona nie byla prawdziwa? bo cos juz dlugo jej nie ma
Cytat:
Napisane przez agus87 Pokaż wiadomość
czesc dziewczyny
nic nie wyroslo miedzy nogami, wiec zostaje dziewczynka
wazy 560g

reszte opisze pozniej
z dzieckiem i ciaza wszystko okej
nooo najwazniejsze, ze wszytsko dobrze
Cytat:
Napisane przez moniqac Pokaż wiadomość
witajcie!!!

Ja po pracy - przeżyłam jakoś pierwszy dzień .

ale Wy jesteście za to bezzlistosne - 10 stron od wczoraj!!!!!!!!!!!??????! !!

Nie lubie Was . Ale cóz ... ide potulnie nadrabiać .
prawda? bezlitosne, podzielam twoj bol, tez nie moge nad nimi nadazyc
Cytat:
ale mnie zgaga zaczela palic..
chyba na mysl o sledziach
mnei dzisiaj zgaga caly dzien palila straszliwie, a teraz jeszcze zjadlam mielone, wiec juz w ogole bez komentarza , tak pal
Cytat:
cos dla amantek zyrafek i ten z hipciem mi sie podoba
http://allegro.pl/pled-okrycie-kapie...406557397.html

Aliczka88 to rzeczywiscie niby w necie trzeba uwazac na to co sie pisze, bo to w koncu internet i nie nalzaloby byc do konca szczerym ale ja tak nie potrafie
ja jestem amatorka zyrafek! Chyba zamowie, zeby mi ktos przywiozl z PL, genialne te zyrafki!
Cytat:
Napisane przez 24kasia86 Pokaż wiadomość
ja tez lubie mieso- w koncu mam grupe 0 rh+... moge jesc ale gotowane lub pieczone... a owocow strasznie mi szkoda... dziewczyny dobrze wiedza jak wcinalam mandarynki non stop

dokladnie sie dowiem tego 21.01... podobno jablko mozna ale jedno dziennie i zaraz przy posilku... po prostu nie wolno podjadac... ehh
Kasia to masz tak jak ja , ja tez mam 0Rh+ i tez jestem mega miesozerna, nie umialabym sobie meiska odmowic
Cytat:
Napisane przez 24kasia86 Pokaż wiadomość
to sa zdjecia z aparatu mojej siostry, wyslaly mi emailem juz przerobione album i plytke od fotografa odbiore jak bede w Turku (nie wiem kiedy)
noo Kasiula, wreszcie zdjecia!! gratuluje!!
Cytat:
Napisane przez Kwiatecek Pokaż wiadomość
Oto MY
No i kolejna piekna para

jeju dziewczyny, normalnie az nie moge pisac, taki mi bol w plecy wlazl, pomozcie noooo...

Zosienka jest juz z nami

Zosia
anula_81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-10, 19:49   #4508
zabuus
Raczkowanie

Kurde w sobotę się poślizgłam, szłam z Tż ale jakoś nie utrzymał mnie i upadłam. od niedzieli boli mnie brzuch i mam lekkie skurcze boje się co to może być. na szczęście jutro mam wizytę u lekarza na 19:15 aż się boję !! może jutro też dowiem się chociaż czy to chłopczyk czy dziewczynka mimo że to dopiero 18 tydzień ...

zabuus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-10, 19:49   #4509
mary poziomkowa
Zakorzenienie

Lolka, gratulacje! Super wiadomość! No to rodzinka ma co oblewać

Agnieszko, widać Twoja waga taka sama kłamczucha, jak moja! Też mnie ciągle kantuje Dobra, ja nie powinnam narzekać, ciągle w porywach +6, czyli średnio 1 kg na m-c Martwić się będziemy po porodzie

Janutek is coming to town <3

vege!
mary poziomkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-10, 19:50   #4510
ddaaiissyy
Zakorzenienie

GG do ddaaiissyy

Cytat:
Napisane przez moria44 Pokaż wiadomość

ddaaiissyy baty się należą za pracoholizm, w dodatku w ciąży no i za zaniedbywanie forumowych koleżanek. Musisz się teraz zmobilizować i być na bieżąco Fajnie, że znów jesteś Dorzuć jakieś brzuszkowe fotki
Jeśli chodzi o nasze dzidziuśki, to "statystyka" jest na pierwszej stronie.
moria, ja tez jestem przeszczesliwa ze do Was wrociłam !!! Myslami bylam cały czas ale nie mialam chwilki aby zajrzec
Mysle, ze jeszcze max do konca lutego popracuje i spadam ! Tym bardziej, ze w styczniu i na poczatku lutego znów bedzie powtórka z rozrywki i taka sama ilość pracy (czytaj nadgodziny) i nei ma zmiłuj sie.

Nie uwierzysz ale nie mam ani pół zdjęcia brzuszka, nawet nie mam czasu sie jemu przyglądac... nie mam jeszcze NIC kupionego ani nawet zaplanowanego co powinnam kupić. Jestem w totalnym lesie!
Jak Was poczytam to na pewno się uświadomię

Twój pierwszy krzyk...

Stary 2011-01-10, 19:50   #4511
kinga_91
Rozeznanie

Cytat:
Dziewczynki ja już po wizycie.. Dzidzia zdrowa, wyniki wszystkie dobre, jestem bardzo happy ..i udało się płeć wykukać

Będę miała Synka

Jestem przeszczęśliwa, dumna i w ogóle wniebowzięta.. U mnie w rodzinie same dziewczynki się rodzą, sama mam dwie siostry, kuzynostwo ma córeczki.. Jakoś tak w ogóle w moim środowisku dominacja małych księżniczek!! A umnie królewicz na świat się szykuje Męzuś i mój tato szaleją z radości heh Zaraz po wizycie dzwoniłam do rodziców z dobrą nowiną i ojciec tak się ucieszył, że nawet sobie nie wyobrażałam, że taką radość u niego to wywoła.. ale może to dlatego, że on sam miał trzy córki

Podzieliłam się z wami moimi emocjami, a teraz biorę się za czytanko.. cztery stronki się dziś uzbierały
gratulacje pewnie bedzie baaaardzo rozpieszczany przez wszystkie panny w rodzinie
kinga_91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-10, 19:53   #4512
ddaaiissyy
Zakorzenienie

GG do ddaaiissyy

Cytat:
Sliczne to imie nie? Tylko wszyscy maja zakaz mowienia per TOSIEK, bo mezu sie wkurza To po jego dziadku. Niektorym ludziom jak powiedzialam, ze dam tak na imie syneczkowi to bylo ''eee skrzywdzisz dziecko'', ''takie starodawne???''' tylko to mowili ludzie, ktorych dzieci maja na imie Nicole, Kevinek, Brianek, Vanessa
dokladnie mam takie samo podejscie do tych ultranowoczesnych imion. Antos z kolei po moim dziadziusiu a Zosia jak cos - po męza babci Ale bez wzgledu na to, czy babcia czy dziadzius po prostu te imiona mi sie baaardzo podobaja

Cytat:
Napisane przez zabuus Pokaż wiadomość
Kurde w sobotę się poślizgłam, szłam z Tż ale jakoś nie utrzymał mnie i upadłam. od niedzieli boli mnie brzuch i mam lekkie skurcze boje się co to może być. na szczęście jutro mam wizytę u lekarza na 19:15 aż się boję !! może jutro też dowiem się chociaż czy to chłopczyk czy dziewczynka mimo że to dopiero 18 tydzień ...
Zabus nie martw sie !!! I koniecznie daj nam znac jak po wizycie.

Ja bede na usg w 19 tygodniu i mam nadzieje, ze poznam plec ??? Myslicie ze to realne ???

Twój pierwszy krzyk...

Stary 2011-01-10, 19:54   #4513
mary poziomkowa
Zakorzenienie

Princi, piękna kurteczka

Pauliziu, skoro już się przyznałaś, to może chcesz więcej fotek i pikantnych szczegółów jak to było z tym poczęciem? A z tym poczęciem, to już nie ogarniam, bo termin porodu mi się cofnął, więc albo dziecko za szybko rośnie, albo zostało niepokalanie poczęte

vege!
Stary 2011-01-10, 19:56   #4514
gusiagatko
Zakorzenienie

moria44 dziękuje za wciągnięcie na listę Oczywiście postaram się być z Wami jak najczęściej, chociaż tak gonicie z tymi postami, że ciężko nadążyć
Muszę przyznać jednak, że czasu to ja troszki mam. Jak pracodawca dowiedział się o mojej ciąży, tydzień przed końcem umowy, oczywiście mi jej nie przedłużył

06.07.2011
06:06
gusiagatko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-10, 19:56   #4515
principessina
Zakorzenienie

Paulizia ja tak ogladam alegro i tak to niedrogo tamto tez nie i tak mi sie uzbieralo a tylko takie *******ki dopiero pokupowalam hehe

anula_81 no ja tez kupie jeden z zyrafa drugi z hipciem tylko sie zastanawiam czy nie za maly moze lepiej odrazu taki 100x100 cm?

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-01-10, 20:01   #4516
mary poziomkowa
Zakorzenienie

Cytat:
tylko to mowili ludzie, ktorych dzieci maja na imie Nicole, Kevinek, Brianek, Vanessa
Wersje polskie też są czarowne: Nikola, Kewin, Brajan, Wanessa

---------- Dopisano o 20:01 ---------- Poprzedni post napisano o 19:57 ----------

Mała prywata do warszawianek, bo widzę co najmniej jedną świeżą

Może któraś z Was byłaby zainteresowana wzięciem udziału w spotkaniu dla przyszłych mamusiek? Ósmego lutego w Warszawie. Będą trzy super mamuśki z naszego wątku

http://www.mamarozmawia.pl/rejestracja-online - wybieracie miejsce spotkania i datę 8.02.2011

vege!
Stary 2011-01-10, 20:07   #4517
Paulizia
Wtajemniczenie

Mary ta druga opcja bardziej realna
Ja to kiedys padlam jak laska [taka gwiazdorka nie?] do swojej na oko czteroletniej corki ''PATRISZIA, PATRISZIA podejdz do mnie na chwilke'' ludzie to maja wobraznie

Princi ja w takich momentach, przed kliknieciek KUPUJ przypominam sobie moje sumienie zwane mezem i odpuszczam z bolem serca

A i jeszcze o Dzesice zapomnialam
Stary 2011-01-10, 20:09   #4518
matallewar
Zakorzenienie

Cytat:

Może któraś z Was byłaby zainteresowana wzięciem udziału w spotkaniu dla przyszłych mamusiek? Ósmego lutego w Warszawie. Będą trzy super mamuśki z naszego wątku

http://www.mamarozmawia.pl/rejestracja-online - wybieracie miejsce spotkania i datę 8.02.2011
Jak mi tylko nic nie wypadnie, to kto wie

Wrzucam zdjęcie brzusia i dwóch ciuszków: strój żabci (z uszami na kapturze ) i body z kurzykiem. Zakochałam się w nich

Co do brzusia, to jakiś taki mały się wydaje na zdjęciu, normalnie mam wrażenie, że jest większy :P Ale teraz się nie dziwię, że mi mówią, że nie wyglądam na 22 tydzień skończony
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg brzuszek_male.jpg (8,7 KB, 47 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg kurzyk_male.jpg (19,3 KB, 23 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg zabcia_male.jpg (15,2 KB, 19 załadowań)

Rok z Jillian i Mel B✓
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

More water&vegetables
13/100 sugarfree days

Edytowane przez matallewar
Czas edycji: 2011-01-10 o 20:19
Stary 2011-01-10, 20:09   #4519
Kwiatecek
Zadomowienie

GG do Kwiatecek

Cytat:
Napisane przez Kwiatecek Pokaż wiadomość
Stosowala, ktoras z Was gynazol? Na drozdzaki? Raz sie aplikuje krem dopochwowo, niby 4 dni ma tam sie utrzymac i dzialac, juz uplawow takich nie mam od tego ale mam wrazenie jakby mi sie cos saczylo, na wkladce nic nie ma, ale robi sie mokra, taka wilgotna dziwne....
podciagam pytanie bo saczy mi sie doslownie woda, bezbarwna i bezwonna, niewiem czy ten lek mnie podraznil czy moze wody plodowe mi sie sacza juz shizuje
Stary 2011-01-10, 20:09   #4520
daget
Zakorzenienie

GG do daget

Cytat:
Napisane przez mary poziomkowa Pokaż wiadomość
Wersje polskie też są czarowne: Nikola, Kewin, Brajan, Wanessa

---------- Dopisano o 20:01 ---------- Poprzedni post napisano o 19:57 ----------

Unas caly czas mocna batalia co do imienia. Ciekawe w koncu na jakim stanie. heheh

A co do spotkania to fajna sprawa. Moglabym sie na takowe skusic
daget jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-10, 20:10   #4521
principessina
Zakorzenienie

Dziewczyny wylicytowalam te bluze a co tam
http://allegro.pl/george-j-nowa-dwus...396769003.html
i te butki
http://allegro.pl/h-m-oldshoolowe-bu...396769029.html

tylko nic kompletnie nie mam w takich kolorkach do tych butkow
Stary 2011-01-10, 20:16   #4522
agnieszka_pe25
Wtajemniczenie

Cytat:
dokladnie mam takie samo podejscie do tych ultranowoczesnych imion. Antos z kolei po moim dziadziusiu a Zosia jak cos - po męza babci Ale bez wzgledu na to, czy babcia czy dziadzius po prostu te imiona mi sie baaardzo podobaja

Zabus nie martw sie !!! I koniecznie daj nam znac jak po wizycie.

Ja bede na usg w 19 tygodniu i mam nadzieje, ze poznam plec ??? Myslicie ze to realne ???
ja poznalam w 19tyg i to na kiepskim sprzecie
Stary 2011-01-10, 20:16   #4523
Kwiatecek
Zadomowienie

GG do Kwiatecek

Grtuluje mam udanych wizyt!
ktore mamy szykuja sie na to spotkanie, nie mam tak daleko do warszawy.
Stary 2011-01-10, 20:18   #4524
Paulizia
Wtajemniczenie

Princi ja sie czaje na to: http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.d...=p5197.c0.m619

---------- Dopisano o 19:18 ---------- Poprzedni post napisano o 19:16 ----------

Kwiatecku nie wiem co mam ci poradzic, bo nie spotkalam sie z czyms takiem jeszcze. Ja mam uplawy,ale o brzydkim zapachu. Ide jutro do poloznej by mi cos dala na to, bo czasem mi sie wydaje, ze ze mnie gnijaca ciezarowka
Stary 2011-01-10, 20:20   #4525
eweska
Moderatoreska

Cytat:
Napisane przez gusiagatko Pokaż wiadomość
Witam wszystkie Mamusie

Postanowiłam w końcu dołączyć. Podczytywałam Was już on dłuższego czasu.
Jestem mamusią czerwcową z terminem na 25.06. To moja pierwsza ciąża, którą przechodzę (odpukać) bezproblemowo. Na ostatniej wizycie spytałam moją ginekolog, czy można już zobaczyć płeć...tak bardzo jestem ciekawa. Odpowiedziała, że to 15 tydz. więc za wcześnie po czym przyłożyła USG to brzucha, uśmiechnęła się i powiedziała, że jednak ma już podejrzenia. Coś wystawało miedzy nóżkami Następna wizyta 2 lutego na 9.00 może wtedy będę wiedzieć więcej.

Pozdrawiam Was serdecznie i muszę powiedzieć , a raczej napisać, że Wasze brzuszki są piękne. Ja narazie nie mogę się moim pochwalić...malutki on strasznie.
Wiitam

Cytat:
czesc dziewczyny
nic nie wyroslo miedzy nogami, wiec zostaje dziewczynka
wazy 560g

reszte opisze pozniej
z dzieckiem i ciaza wszystko okej
Duża panna

Cytat:
Napisane przez migotka03 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny! Ale piszecie, w kilka godzin tyle stron, nie daje rady z wami Doczytam was później, ale teraz mam do was pytanie. Byłam dzisiaj u gina i jest w porządku, serduszko bije, dzidziuś zdrowy, tylko kazała mi jutro przyjść na posiew, ale ja nie wiem co to jest i czego mam się spodziewać. Pisałyście chyba kiedyś o tym więc pewnie wiecie. Z góry dziękuje za odpowiedź.
Super że wszystko dobrze

Cytat:
hej Dziewczynki !!!
Witam Was w nowym roczku bo znów ok 2 msc mnie tu nie było Wszystko przez prace.. w 3 tygodnie czyli 15 dni naciupałam 40 h nadliczbowych !! Dorobiłam sie z przemeczenia opryszczki na ustach a teraz od piątku odpoczywam na L-4 bo dopadło mnie przeziebienie. Dostałam antybiotyk i juz prawie ok, jedynie katar został i znow robi sie kolejna opryszczka

Ja nadal nie wiem jaka płec. teraz jest 18tc a w nastepny poniedziałek ide na usg 4D, to może sie dowiem, czy antos czy zosia

Poza tym czuje sie cudnie, mineły mdłosci i gdyby nie fakt ze jestem gruba jak swinka (przytyłam juz 8,5-9kg !!) nie wiedziałabym, ze jestem w ciazy. W wiekszosci sadze te kg z powodu nadmiernego na poczatku apetytu Bardzo boje sie, ze to mi zostanie ;/

Aha i zmieniam lekarza a przy okazji szpital w ktorym zdecydowałam sie rodzić
Z okazji mojego L-4 mam nadzieje, ze troszke Was nadrobię!
Udział w głosowaniu wziełam Wybrałam pomysł nr 1 .
Licze ze w postach dowiem, sie samych dobrych rzeczy o Waszym zdrowiu i maluszków.
Jaka płec dominuje ???
Za dużo pracujesz, odpoczynek też jest potrzebny.

Cytat:

Będę miała Synka

Jestem przeszczęśliwa, dumna i w ogóle wniebowzięta.. U mnie w rodzinie same dziewczynki się rodzą, sama mam dwie siostry, kuzynostwo ma córeczki.. Jakoś tak w ogóle w moim środowisku dominacja małych księżniczek!! A umnie królewicz na świat się szykuje Męzuś i mój tato szaleją z radości heh Zaraz po wizycie dzwoniłam do rodziców z dobrą nowiną i ojciec tak się ucieszył, że nawet sobie nie wyobrażałam, że taką radość u niego to wywoła.. ale może to dlatego, że on sam miał trzy córki

Podzieliłam się z wami moimi emocjami, a teraz biorę się za czytanko.. cztery stronki się dziś uzbierały
Gratuluję synka

Ja za niedługo będę siedzieć na allegro bo aukcje mi sie kończą a chcę chociaż jedną wygrać Może mi sie uda trzymajcie kciuki
Tż padł ze zmęczenia, ksiądz był u nas o 19, ale już po kolędzie będzie można choinkę rozbierać
eweska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-10, 20:21   #4526
principessina
Zakorzenienie

matallewar rzeczywiscie jak na 22 tydzien to bardzo malutki ten Twoj brzuszek jakie piekne to body kopertowe, w h&m je kupilas? na jaka dlugosc i ile kosztowala ta przyjemnosc jesli mozna wiedziec?

Paulizia ten komplecik timberland jest extra akurat na lato!! tylko poprosilas o dokladniejsze fotki??
Stary 2011-01-10, 20:23   #4527
mary poziomkowa
Zakorzenienie

Cytat:
Ja to kiedys padlam jak laska [taka gwiazdorka nie?] do swojej na oko czteroletniej corki ''PATRISZIA, PATRISZIA podejdz do mnie na chwilke'' ludzie to maja wobraznie

No to jak coś, to mnie poprzesz przed TŻ

Aaaa... Dżesika, to klasyka wręcz

Daget, Matallewar, to rejestrujcie się, najwyżej potem się zrezygnujecie. Tam chyba ograniczona ilość miejsc

---------- Dopisano o 20:23 ---------- Poprzedni post napisano o 20:21 ----------

Kwiatecku! No to wpadaj!

Super ciuszki, dziewczyny! Żaba mnie rozwaliła

vege!
Stary 2011-01-10, 20:24   #4528
agnieszka_pe25
Wtajemniczenie

Cytat:

Princi ja w takich momentach, przed kliknieciek KUPUJ przypominam sobie moje sumienie zwane mezem i odpuszczam z bolem serca

ha ha ha dobre! ja wlasnie przeboje z imionami to w pl mialam
Stary 2011-01-10, 20:26   #4529
matallewar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mary poziomkowa Pokaż wiadomość
Daget, Matallewar[/B], to rejestrujcie się, najwyżej potem się zrezygnujecie. Tam chyba ograniczona ilość miejsc

---------- Dopisano o 20:23 ---------- Poprzedni post napisano o 20:21 ----------

Kwiatecku! No to wpadaj!

Super ciuszki, dziewczyny! Żaba mnie rozwaliła
Zarejestrowana!

No właśnie mnie też, byle tylko dzidzia była mała, bo to rozmiar 56, ale innych nie było, a za 30zł to chyba naprawdę warto (oryginalna cena 70zł)

Rok z Jillian i Mel B✓
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

More water&vegetables
13/100 sugarfree days

Edytowane przez matallewar
Czas edycji: 2011-01-10 o 20:29
Stary 2011-01-10, 20:28   #4530
andziot
Zakorzenienie

Hellooooooooooooooooooo !!!!!
tęskniłyście no nie

Widze że od rana wena na tytuły była
Kawał sondy powstał

mam 4 strony czytania więc troche mi to zajmie
ale nikt mi nie przeszkadza, bo Zosia jakimś cudem pięknie dziś zasnęła, a meżu pojechał do pracy

Kwiatecek jeszcze raz Gratuluję !!!!!!!!
zdjęcia piękne, widać ze troche tremy było cudownie wyglądałaś

kasia1361 gratuluję dziewczynki
choć dzis słyszałam kolejną historię że koleżanka koleżanki miała mięc dziewczynkę i do końca tak było a urodził się facet i co ja teraz mam myśłeć ( za pierwszym razem jakoś bardziej wierzyłam tym przepowiedniom lekarskim)

panterka87,matallewargusiagatko witajcie ! wysyp nowych mamusiek

principessina oby inhalacje pomogły, a moge spytać zczego dokładnie tak z ciekawości
czemu na winik glukozy aż tydzień sę czeka ?????????? przeciez to normalny pomiar glukozy z krwi tyle ze 2/3 razy, po pół godzinie może być już ..

24kasia86 sliczne zdjęcia ze ślubu i jak brzuszke słodko wystaje

moniqac za pierwszy dzien w pracy, humor dobry wiec chyba tak źle nie było

ddaaiissyy fajnie ze wróciłaś dobrze że juz mozesz odpocząc, lez i sie delektuj cisza i spokojem no i duzo zdrowia życzę

Lolka1212 gratulacje jajeczek rodzynkowych w rodzinie

zabuus nie martw sie na zapas, jutro wizyta więc się dowiesz czy wszystko ok, skurcze będa pojawiac się coraz częściej bo i dzidzie starsze i macice muszą zaczać ćwiczyć, odpoczywaj teraz !

matallewar brzuszek malutki ale słodziutki
a co do tego dresiku to ja chciałam kupic identyczny do mojej nowej księżniczki, jest piękny i taki milutki

oki to doczytałam
powiem Wam że nie wiem na jaki tytuł zagłosować tyle tych propozycji
czytając zrobiłam sie głodna

a ja dziś miałam odległy kontakt z ospą na oddziale
no ale chyba nie będe robić paniki bo dziecka nie dotykałam ani nic ...

Zosia miała dziś MEGA dobry humor, aż w szoku byłam
na wszystko się zgadzała i dała nawet sobie wytłumaczyć że już ciasteczka nie dostanie
mężu dał mi się zdrzemnąć po południu więc mam troszkę siły jeszcze
może pobiegam po allegro

andziot jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości