|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
| Pokaż wyniki sondy: Na kolejny tytuł nowego wątku wybieram: | |||
| "Raz jest synek, raz córeczka - wiosną wskoczą do wózeczka" |
|
23 | 37,10% |
| "Kurtka za mała, brzuszek już duży, a nam do wiosny czas się dłuży" |
|
6 | 9,68% |
| "Wielkie brzuchy, duże dzieci, do porodu szybko zleci" |
|
1 | 1,61% |
| "Mamusie zaczynają wyprawkę kupować, a dzidzie na naszych brzuszkach trenować" |
|
2 | 3,23% |
| "Dzieciaczki w brzuszkach buszują, a mamusie wyprawki kupują" |
|
3 | 4,84% |
| "Z uśmiechem na twarzy na wiosnę czekamy, by przywitać się z naszymi maluszkami" |
|
3 | 4,84% |
| "Płeć maluszków już znamy i wyprawkę im szukamy" |
|
1 | 1,61% |
| "Chłopiec czy dziewczynka - to już wiemy i piękną wyprawkę kompletujemy!" |
|
5 | 8,06% |
| "Coraz większe mamy brzuszki - uśmiechnięte w nich maluszki" |
|
18 | 29,03% |
| Głosujący: 62. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4501 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pierwsze ruchy, większe brzuszki - pięknie rosną nam Maluszki. Mamusie maj-czer
Cytat:
Wlasnie wyszperałam liste gdzie mamy zestawienie coreczki./synki
|
|
#4502 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Pierwsze ruchy, większe brzuszki - pięknie rosną nam Maluszki. Mamusie maj-czer
Princi... ze niby sprana? Mi sie wydaje, ze taki jej urok no i majatku nie kosztuje
|
#4503 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4504 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
i jeśli jest coś o czym nie chcielibyśmy się dzielić z tymi osobami to lepiej w klubie napisać, tak mi się wydaje ![]() listopadowa80 dzięki za przepis Nie boisz się w ciąży? Ja to w ogóle przed ciążą nie robiłam lodów z jajkami bo to w sumie surowe się je, no nie?Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
no i za zaniedbywanie forumowych koleżanek. Musisz się teraz zmobilizować i być na bieżąco Fajnie, że znów jesteś Dorzuć jakieś brzuszkowe fotki Jeśli chodzi o nasze dzidziuśki, to "statystyka" jest na pierwszej stronie. Cytat:
Świetne wieści daget ja też mam polipa i to całkiem sporego ale póki co nie daje o sobie znać ![]() agus87 piękna waga córeczki
Edytowane przez moria44 Czas edycji: 2011-01-10 o 19:46 |
||||||
|
|
|
#4505 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przecież nie wszystkie ciuszki muszą mieć bardzo wyraźny kolor ![]() Ja się zakochałam w stroju żabci, który kupiliśmy w h&m na wyprzedaży Może zaraz zrobię fotkę i Wam wrzucę
|
|
|
#4506 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
To po jego dziadku. Niektorym ludziom jak powiedzialam, ze dam tak na imie syneczkowi to bylo ''eee skrzywdzisz dziecko'', ''takie starodawne???''' tylko to mowili ludzie, ktorych dzieci maja na imie Nicole, Kevinek, Brianek, Vanessa
|
|
#4507 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny! Chyba sie na was obraze..normalnie jak mozna 10 stron napisac od rana nooo.. ja tu ciezko pracuje, potem jade odbierac laktator aventu na drugi koniec miasta, obiad sobie robie i siadam a tu 10 stron, jeszcze plecy mi wysiadly i w zadnej pozycji nie moge sie usadowic
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() mnei dzisiaj zgaga caly dzien palila straszliwie, a teraz jeszcze zjadlam mielone, wiec juz w ogole bez komentarza , tak pal ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
No i kolejna piekna para ![]() jeju dziewczyny, normalnie az nie moge pisac, taki mi bol w plecy wlazl, pomozcie noooo... |
||||||
|
|
|
#4508 |
|
Raczkowanie
|
Kurde w sobotę się poślizgłam, szłam z Tż ale jakoś nie utrzymał mnie i upadłam. od niedzieli boli mnie brzuch i mam lekkie skurcze boje się co to może być. na szczęście jutro mam wizytę u lekarza na 19:15 aż się boję !!
może jutro też dowiem się chociaż czy to chłopczyk czy dziewczynka mimo że to dopiero 18 tydzień ...
|
|
|
|
#4509 |
|
Zakorzenienie
|
Lolka, gratulacje! Super wiadomość! No to rodzinka ma co oblewać
![]() Agnieszko, widać Twoja waga taka sama kłamczucha, jak moja! Też mnie ciągle kantuje Dobra, ja nie powinnam narzekać, ciągle w porywach +6, czyli średnio 1 kg na m-c Martwić się będziemy po porodzie
|
|
|
|
#4510 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Myslami bylam cały czas ale nie mialam chwilki aby zajrzec Mysle, ze jeszcze max do konca lutego popracuje i spadam ! Tym bardziej, ze w styczniu i na poczatku lutego znów bedzie powtórka z rozrywki i taka sama ilość pracy (czytaj nadgodziny) i nei ma zmiłuj sie.Nie uwierzysz ale nie mam ani pół zdjęcia brzuszka, nawet nie mam czasu sie jemu przyglądac... nie mam jeszcze NIC kupionego ani nawet zaplanowanego co powinnam kupić. Jestem w totalnym lesie! Jak Was poczytam to na pewno się uświadomię
|
|
#4511 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
pewnie bedzie baaaardzo rozpieszczany przez wszystkie panny w rodzinie |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4512 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a Zosia jak cos - po męza babci Ale bez wzgledu na to, czy babcia czy dziadzius po prostu te imiona mi sie baaardzo podobaja Cytat:
Ja bede na usg w 19 tygodniu i mam nadzieje, ze poznam plec ??? Myslicie ze to realne ???
|
|
#4513 |
|
Zakorzenienie
|
Princi, piękna kurteczka
Pauliziu, skoro już się przyznałaś, to może chcesz więcej fotek i pikantnych szczegółów jak to było z tym poczęciem? A z tym poczęciem, to już nie ogarniam, bo termin porodu mi się cofnął, więc albo dziecko za szybko rośnie, albo zostało niepokalanie poczęte |
|
|
|
#4514 |
|
Zakorzenienie
|
moria44 dziękuje za wciągnięcie na listę
Oczywiście postaram się być z Wami jak najczęściej, chociaż tak gonicie z tymi postami, że ciężko nadążyć Muszę przyznać jednak, że czasu to ja troszki mam. Jak pracodawca dowiedział się o mojej ciąży, tydzień przed końcem umowy, oczywiście mi jej nie przedłużył
|
|
|
|
#4515 |
|
Zakorzenienie
|
Paulizia ja tak ogladam alegro i tak to niedrogo tamto tez nie i tak mi sie uzbieralo a tylko takie *******ki dopiero pokupowalam hehe
anula_81 no ja tez kupie jeden z zyrafa drugi z hipciem tylko sie zastanawiam czy nie za maly moze lepiej odrazu taki 100x100 cm?
|
|
#4516 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:01 ---------- Poprzedni post napisano o 19:57 ---------- Mała prywata do warszawianek, bo widzę co najmniej jedną świeżą ![]() Może któraś z Was byłaby zainteresowana wzięciem udziału w spotkaniu dla przyszłych mamusiek? Ósmego lutego w Warszawie. Będą trzy super mamuśki z naszego wątku ![]() http://www.mamarozmawia.pl/rejestracja-online - wybieracie miejsce spotkania i datę 8.02.2011 |
|
|
|
|
#4517 |
|
Wtajemniczenie
|
Mary ta druga opcja bardziej realna
Ja to kiedys padlam jak laska [taka gwiazdorka nie?] do swojej na oko czteroletniej corki ''PATRISZIA, PATRISZIA podejdz do mnie na chwilke'' ludzie to maja wobraznie Princi ja w takich momentach, przed kliknieciek KUPUJ przypominam sobie moje sumienie zwane mezem i odpuszczam z bolem serca ![]() A i jeszcze o Dzesice zapomnialam
|
#4518 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wrzucam zdjęcie brzusia i dwóch ciuszków: strój żabci (z uszami na kapturze ) i body z kurzykiem. Zakochałam się w nich ![]() Co do brzusia, to jakiś taki mały się wydaje na zdjęciu, normalnie mam wrażenie, że jest większy :P Ale teraz się nie dziwię, że mi mówią, że nie wyglądam na 22 tydzień skończony
Extreme shed&shred lvl 2 (9/15) Killer abs lvl 3 (9/10) Biegam (419,5 km) Rower (43 km) Zumba (13) Joga (2) Gluten, Sugar & Meat Free ![]() More water&vegetables 13/100 sugarfree days Edytowane przez matallewar Czas edycji: 2011-01-10 o 20:19 |
|
|
|
|
#4519 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#4520 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co do spotkania to fajna sprawa. Moglabym sie na takowe skusic
|
|
|
|
|
#4521 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny wylicytowalam te bluze a co tam
![]() http://allegro.pl/george-j-nowa-dwus...396769003.html i te butki http://allegro.pl/h-m-oldshoolowe-bu...396769029.html tylko nic kompletnie nie mam w takich kolorkach do tych butkow
|
#4522 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4523 |
|
Zadomowienie
|
Grtuluje mam udanych wizyt!
ktore mamy szykuja sie na to spotkanie, nie mam tak daleko do warszawy.
|
#4524 |
|
Wtajemniczenie
|
Princi ja sie czaje na to: http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.d...=p5197.c0.m619
---------- Dopisano o 19:18 ---------- Poprzedni post napisano o 19:16 ---------- Kwiatecku nie wiem co mam ci poradzic, bo nie spotkalam sie z czyms takiem jeszcze. Ja mam uplawy,ale o brzydkim zapachu. Ide jutro do poloznej by mi cos dala na to, bo czasem mi sie wydaje, ze ze mnie gnijaca ciezarowka
|
#4525 | |||||
|
Moderatoreska
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Ja za niedługo będę siedzieć na allegro bo aukcje mi sie kończą a chcę chociaż jedną wygrać Może mi sie uda trzymajcie kciuki Tż padł ze zmęczenia, ksiądz był u nas o 19, ale już po kolędzie będzie można choinkę rozbierać
|
|||||
|
|
|
#4526 |
|
Zakorzenienie
|
matallewar rzeczywiscie jak na 22 tydzien to bardzo malutki ten Twoj brzuszek
jakie piekne to body kopertowe, w h&m je kupilas? na jaka dlugosc i ile kosztowala ta przyjemnosc jesli mozna wiedziec?![]() Paulizia ten komplecik timberland jest extra akurat na lato!! tylko poprosilas o dokladniejsze fotki??
|
#4527 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Aaaa... Dżesika, to klasyka wręcz ![]() Daget, Matallewar, to rejestrujcie się, najwyżej potem się zrezygnujecie. Tam chyba ograniczona ilość miejsc ![]() ---------- Dopisano o 20:23 ---------- Poprzedni post napisano o 20:21 ---------- Kwiatecku! No to wpadaj! ![]() Super ciuszki, dziewczyny! Żaba mnie rozwaliła
|
|
|
|
|
#4528 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ha ha ha dobre! ja wlasnie przeboje z imionami to w pl mialam |
|
|
|
|
#4529 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No właśnie mnie też, byle tylko dzidzia była mała, bo to rozmiar 56, ale innych nie było, a za 30zł to chyba naprawdę warto (oryginalna cena 70zł)
Extreme shed&shred lvl 2 (9/15) Killer abs lvl 3 (9/10) Biegam (419,5 km) Rower (43 km) Zumba (13) Joga (2) Gluten, Sugar & Meat Free ![]() More water&vegetables 13/100 sugarfree days Edytowane przez matallewar Czas edycji: 2011-01-10 o 20:29 |
|
|
|
|
#4530 |
|
Zakorzenienie
|
Hellooooooooooooooooooo !!!!!
tęskniłyście no nie ![]() Widze że od rana wena na tytuły była ![]() Kawał sondy powstał ![]() mam 4 strony czytania więc troche mi to zajmie ![]() ale nikt mi nie przeszkadza, bo Zosia jakimś cudem pięknie dziś zasnęła, a meżu pojechał do pracy Kwiatecek jeszcze raz Gratuluję !!!!!!!! zdjęcia piękne, widać ze troche tremy było cudownie wyglądałaś kasia1361 gratuluję dziewczynki ![]() choć dzis słyszałam kolejną historię że koleżanka koleżanki miała mięc dziewczynkę i do końca tak było a urodził się facet i co ja teraz mam myśłeć ( za pierwszym razem jakoś bardziej wierzyłam tym przepowiedniom lekarskim)panterka87,matallewargusiagatko witajcie ! wysyp nowych mamusiek principessina oby inhalacje pomogły, a moge spytać zczego dokładnie tak z ciekawości ![]() czemu na winik glukozy aż tydzień sę czeka ?????????? przeciez to normalny pomiar glukozy z krwi tyle ze 2/3 razy, po pół godzinie może być już .. 24kasia86 sliczne zdjęcia ze ślubu moniqac za pierwszy dzien w pracy, humor dobry wiec chyba tak źle nie było ![]() ddaaiissyy fajnie ze wróciłaś dobrze że juz mozesz odpocząc, lez i sie delektuj cisza i spokojem no i duzo zdrowia życzę Lolka1212 gratulacje jajeczek rodzynkowych w rodzinie ![]() zabuus nie martw sie na zapas, jutro wizyta więc się dowiesz czy wszystko ok, skurcze będa pojawiac się coraz częściej bo i dzidzie starsze i macice muszą zaczać ćwiczyć, odpoczywaj teraz ! matallewar brzuszek malutki ale słodziutki ![]() a co do tego dresiku to ja chciałam kupic identyczny do mojej nowej księżniczki, jest piękny i taki milutki oki to doczytałam powiem Wam że nie wiem na jaki tytuł zagłosować tyle tych propozycji ![]() czytając zrobiłam sie głodna a ja dziś miałam odległy kontakt z ospą no ale chyba nie będe robić paniki bo dziecka nie dotykałam ani nic ... Zosia miała dziś MEGA dobry humor, aż w szoku byłam na wszystko się zgadzała i dała nawet sobie wytłumaczyć że już ciasteczka nie dostanie ![]() mężu dał mi się zdrzemnąć po południu więc mam troszkę siły jeszcze ![]() może pobiegam po allegro
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:54.

witaj w klubie jajusiow!
Chyba znowu remis 

Nie boisz się w ciąży? Ja to w ogóle przed ciążą nie robiłam lodów z jajkami bo to w sumie surowe się je, no nie?
no i za zaniedbywanie forumowych koleżanek. Musisz się teraz zmobilizować i być na bieżąco 

dla Was, bo tylko do pracy poszlam i musialam nadrabiac 10 stron 
.

i nei ma zmiłuj sie.