|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4501 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Shakira radośnie Loca loca wyśpiewuje, a naszym dzieciaczkom dupka podryguje -l
Cytat:
a dzisiaj test ten dzien ze mi sie podoba, kupiłam nawet stanik w panterkę, a poszłam po biały
|
|
|
|
|
#4502 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Shakira radośnie Loca loca wyśpiewuje, a naszym dzieciaczkom dupka podryguje -l
witaj Marysiu
![]() aga moim zdaniem dobrze zrobiłaś |
|
|
|
#4503 | ||
|
Zakorzenienie
|
Czesć
Jaka dzisiaj piekna pogoda, wczoraj było zimno. Byłam dzisiaj na przymiarke mojej tuniki na wesele (jest super Cytat:
Cytat:
Wczoraj siedział 20 min na nocniku i zrobił 2 bobki. Biedaczek sie męczył i mówił, ze go pupa boli. Dałam lactuloze i po ok 2 godzinach troche wystękał. Dzisiaj kupiłam błonnik dla dzieci. Zmykam gotowac obiad a pozniej lecimy na spacer.
|
|
|
#4504 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Tak zrobię . Nie wiem,czy mam rację,ale tak uważam.Będzie dobrze trzeba być dobrej myśli Super ![]() Cytat:
Ja też nie składałam mimo iż mieszkamy pod jednym dachem ,nigdy nie traktowałam teściowej jak matki,ona też nie traktuje mnie jak córkę (nie wymagam tego od niej Traktuję ją z szacunkiem,nie kłócimy się,ale żeby była dla mnie matką,to dla mnie za dużo (może jestem egoistką,ale za dużo złego spotkało mnie ze strony teściów ).Matkę mam tylko jedną,ale wiem,że czasem w życiu jest tak,że teściowa bywa lepsza od rodzonej matki agga bardzo mi przykro ,nie wiedziałam,że Twoi rodzice zmarli,kiedy byłaś małym dzieckiem może kiedyś przyjdzie na to pora Cytat:
Trzymam za powiększenie się Rodzinki ![]() Śliczne jest Twoje szczęście Bartosz wstał,zjadł zupę i idziemy do ogrodu ![]() Miłego popołudnia |
|||
|
|
|
#4505 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#4506 |
|
Zakorzenienie
|
Aga teściowa powinna Cię zrozumieć. Może i rzeczywiście traktuje Cię jak córkę, a Ty jej jak mamę nie, i tu jest pies pogrzebany. Ale po Twoich wyjaśnieniach uważam, że nie powinna bić piany, tylko to zaakceptować.
Ja swojej złożę , bo choć prawdziwą mamą nie jest i nigdy nie będzie, to dogadujemy się dobrze. Ma swoje dziwactwa, ale to jak każdy![]() Poza tym i Ona i Teść cały czas mówią do mnie "córko" , więc zwyczajnie nie mam sumienia przemilczeć tego święta.Marysiu witaj Śliczna córcia
|
#4507 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4508 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja się z Tobą zgadzam ![]() no właśnie...ja też trzymam ![]() o kurka co za Angy ale mi się podoba Twoje oko...lizać go nie będę jak dzieciaczki Wojtusi kotka...ale napatrzeć się nie mogę ![]()
|
|
#4509 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzieki dziewczyny
Jest dokładnie tak jak opisała to Karolina. Angy też ma rację. Teśiowa sama mi to dziś powiedziała że od dnia zaręczyn oni traktują mnie jak córkę. Ja się oczywiście popłakałam bo mi się przykro zrobiło że taka okropna dla nich jestem. Ale nie umiem wydisić z siebie tych słów do nich. Kasia też ma racje- nie pamiętam jak do mojej prawdziwej mamy mówiłam mamo więc dlaczego mam to mówić do kogoś obcego? Już nie będę nic wyjaśniała bo nie ma po co. Koniec tematu, poprostu przykro mi że im jest przykro. Sylko dzieki, nie wiedziałaś bo ja nie bardzo o rodzicach mówię. Miękka doopka ze,mnie i najzwyczajniej w świecie się rozklejam. Lecę na podwórko do moich chłopków
|
#4510 |
|
Ola-Unhola
|
agga, współczuję Ci bardzo. Nie miałaś łatwego dzieciństwa.
Popieram zdanie Dziewczyn. Nie przejmuj sie, Tesciowa powinna Cię zrozumiec. angy, dzięki ![]() Już nie mogę się doczekać ![]() Kto jeszcze planuje urlop? Czuję się dziwnie wyskakując z tym tematem
|
#4511 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() super ![]() Cytat:
Maja słodziuchna to widzę, że mamy podobne plany za jakieś 3 miesiące ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
to działaj jak się da żeby sytuacja na wątku się nie powtórzyła ![]() zdrówka Cytat:
Cytat:
, strasznie mi przykro że Ciebie to spotkało. Mój mąż też nie mówi do mojego taty "tato"... On taty nie miał i to słowo tez mu przez gardło przejść nie może. Myślę, że to normalne... Olu ja się wybieram na 3 dni do Zakopanego o to całe moje wakacje
|
|||||||
|
|
|
#4512 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziękuję Napisałam w klubie. Do zobaczenia za jakiś czas
|
|
#4513 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny oj brawa chyba byly na wyrost bo dzisiaj totalna klapa
......mala mowi ze chce siusiu siada, bawi sie a potem jak biega to zamiast mowic leje w gacie-juz 4 razy ja przebieralam dajcie mi cierpliwosc , wiedzialam ze latwo nam nie pojdzie a ja za szybko sie denerwuje dzisiaj dzien matki a ja juz sie poryczalam z zalu bo nakrzyczlam na Werke,glupia baba z mnie na dodatek mala nie chce dzisiaj jesc-no wszysto co jej podam na nie jest albo raz ugryzie i juz nie chce ![]() dobrze chociaz ze mala zasnela to mam chwile zeby odetchnac
|
#4514 | ||
|
Wtajemniczenie
|
![]() Niestety,nie ma lekko .Cytat:
![]() Cytat:
no i właśnie,nie krzycz na Wercię ,bo się Jej to będzie źle kojarzyło musisz tłumaczyć,pytać,co jakiś czas i nie poddawaj się po jednym gorszym dniu.A co ja miałam zrobić,jak Bartoś już ładnie sikał a później nastał tydzień w którym nie chciał słyszeć o nocniku? Spokojnie,małymi kroczkami dojdziecie do celu |
||
|
|
|
#4515 |
|
Zakorzenienie
|
![]() własnie mąż dzwonił, że są z małym na Pobiedniku (takim małym lotnisku gdzie są loty widokowe, skoczki skaczą itd.) a że mały dosłownie ubóstwia samoloty to jest przeszczęśliwy a ja tego nie widzę
|
|
|
|
#4516 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Zuza to spi do 7:30/8:30, a mój mąż razem z nią ![]() chyba kciuki troszkę pomogły, sprawa częsciowo będzie załatwiona teraz zostaje życzliwosc ludzi a z tym różnie bywa......... musze cierpliwie czekac, conajmniej do wtorku...... Cytat:
aguś myśle że tesciowa niepotrzebnie tak to przeżywa ja swojej nie składałam życzen, zastanawiam się jeszcze czy to zrobic ![]() Cytat:
a Twoje szczeście śliczne Ola, pytałas o wakacje, ja rezygnuje raczej z morza i zdecydowalismy się na Szosto ![]() oby tylko miejsca w hotelu jeszcze były , ale dopiero po niedzieli będe rezerwowac jak się nasza sprawa wyjaśni
|
|
#4517 |
|
Ola-Unhola
|
czeko, życze cierpliwości
![]() U nas to przed nami ![]() mayu, mam nadzieję, że się wyjaśnią Wasze sprawy i wszystko bedzie ok Szosto? Wegry? NIe bylam nigdy. Ja uwielbiam polskie morze, choć i z chęcią nad zagramaniczne bym poleciała...Ale boję się latać, musiałabym wsiąść pijana, a z dziecmi to nie bardzo ![]() W niektóre miejsca za daleko jeszcze samochodem. Antos nie dałby rady, ten nasz wiercipięta
|
#4518 | |
|
Zakorzenienie
|
super wiadomosc
Cytat:
Jaka sliczna dziewczynka Magi, sciskam mocno
|
|
#4519 |
|
Ola-Unhola
|
Jolu, jak tam Kubasek w Zoo?
Żyrafy były
|
#4520 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jaki konkretnie błonnik macie? Cytat:
Sama nie wypuszczę się z nią, bo nie chcę jej gonić co by komicznie nie wyglądać, nie chcę wózka dzwigać ani podsadzać jej do zwierząt. Jakby się udało,miałyby fajne fotki ![]() Cytat:
![]() No właśnie, były?
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() Edytowane przez katarzynka00 Czas edycji: 2011-05-26 o 19:20 |
|||
|
|
|
#4521 | ||
|
Zakorzenienie
|
Super, mam nadzieję, że pomoże
![]() Cytat:
Cytat:
Maja cudna
|
|
|
#4522 |
|
Zakorzenienie
|
a coś morskiej ostatnio nie widać, czemu jej nie ma, coś przeoczyłam?
|
|
|
|
#4523 | |
|
Ola-Unhola
|
Cytat:
A mój Bartuś jutro do Zoo jedzie. ![]() Z klasą z okazji dnia dziecka, a w przyszłym tygodniu jeszcze mają wyjście do kina na 3d i jeszcze klika składek w szkole i muszę 100 mu jutro dać plus kieszonkowe na gorfy ![]() Aaa i szachy w szkole, do końca roku czyli już, musze zapłacić 60 zł (20 zł/mies.). Niby nic wielkiego, a jak sie pozbiera, to .... No i jeszcze ksiązki na przyszły rok. Na razie skromne 250 zł.... 21.07, w sensie bunt dwulatka ?Właśnie, ciekawe co u morskiej
Edytowane przez UnholyOne Czas edycji: 2011-05-26 o 19:44 |
|
|
|
|
#4524 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dobrze , żyrafy były, ale największą atrakcją zoo okazała się ciuchcia i wszystkie ławki, na które można było się wspiąć ![]() Cytat:
![]() Były
|
|
|
#4525 |
|
Zakorzenienie
|
A ja o morskiej ostatnio myślałam jak jedliśmy kasze gryczaną i popijaliśmy jogurtem
![]() Zapomniałam napisać że ostatnio mleko wraca u nas do łask ![]() ---------- Dopisano o 19:56 ---------- Poprzedni post napisano o 19:50 ---------- 21.07.2009-poród
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
|
|
|
#4526 |
|
Wtajemniczenie
|
Laski ja tylko na chwilę.
Oglądałam pogode i...... słyszałyście o cyklonie Wiktor??? Nadciąga do nas od Niemiec. Dziś w nocy ma być już w Polsce. Niesie ze sobą różne atrakcje... np. trąby powietrzne!!! Dziś już mnie nie będzie.
|
#4527 | |
|
Ola-Unhola
|
Cytat:
![]() Kasiu, a ja przezytałam od 21.07 w domysle 2011 ![]() I myślałam, ze to "ironicznie", bo teraz to się zacznie z tymi naszymi dwulatkami
|
|
#4528 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
dużo zdrowia mnie to kosztuje, ale tak sobie myślę że to nic przy tym co magi przechodzi dokładnie Sóstófürdő ![]() a hotel TEN koleżanka mi poleciła ![]() największy plus to odległosc, zaledwie 300km
|
|
#4529 | |
|
Ola-Unhola
|
Cytat:
![]() A kiedy ew. wyjazd?
|
|
#4530 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() żeby i z tym dobrze poszło.Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Właśnie,ciekawe gdzie się podziewa "nasza mądra główka ![]() A nie wiem czemu ja myślałam,że Ty jakoś później masz termin,coś mi się poprzestawiało
|
||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:56.

i jak to zrobić

Wczoraj siedział 20 min na nocniku i zrobił 2 bobki. Biedaczek sie męczył i mówił, ze go pupa boli. Dałam lactuloze i po ok 2 godzinach troche wystękał.
Za dużo się słyszy na około każdego dnia...i mysli same przychodzą do głowy...
trzeba być dobrej myśli
mimo iż mieszkamy pod jednym dachem
,nigdy nie traktowałam teściowej jak matki,ona też nie traktuje mnie jak córkę (nie wymagam tego od niej
bardzo mi przykro 

NIE LUBIĘ TROLLI

MACIEJKA SYNEK KOCHANY 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)